Suomessa ei ole sananvapautta

DRW84

Sananvapaus tarkoittaa että saa sanoa aivan mitä haluaa eikä siitä rangaista ja nykyään täällä jos Suomalaisista sanoo vaikkapa että me ollaan juoppoja tai naistenhakkaajia niin kukaan ei saa siitä mitään seuraamuksia mutta jos me sanomme näistä tulijoista ........... en kirjoita niitä koska saisin syytteen mutta ymmärrätte varmaan.Suomessa ei ole sananvapautta.

15

1102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinMeillä

      "Sananvapaus tarkoittaa että saa sanoa aivan mitä haluaa eikä siitä rangaista "

      Ei tarkoita. Olet käsittänyt sananvapauden aivan väärin. Sananvapaus tarkoittaa että saat itse julkaista tai sanoa asioita ilman että kukaan ennalta niitä tarkistaa tai estää. Mutta sananvapaus ei tarkoita, ettetkö voisi joutua vastuuseen siitä mitä sanot.

      • hoit_su

        Juuri noin. Jos puhuu paskaa, niin siitä voi ja saakin joutua vastuuseen. Sitä on sananvapaus, nuo sonnansuoltajat ei vaan millään meinaa sitä ymmärtää.


      • Veroeurovaari

        Kirjoittaja haluaa sanoa ettei ole oikeutta omaan mielipiteeseen ja demokratian Suomessa sanomaan sitä että kyseisissä asioissa on vastamielipide olemassa.
        Tätä oman mielipiteen ilmaisemista loukataan useasti esim. median tuomissa asiaväitteissä vaikka meillä tulisi olla sananvapaus Suomessa.


      • DRW84

        Kyllä muuten tarkoittaa,ei ole sanan vapautta jos ei saa sanoa niin kuin haluaa ilman pelkoa että rangaistaan


      • KysynVaan-76

        No sitten sitä ei siinä muodossa ole ja hyvä niin. Miksi ihmeessä sinun pitäisi saada solvata ketä vain miten vain tai vaikka levittää kenestä vain mitä valheita haluaisit? Miksi pitäisi olla sellainen vapaus?


      • tosisuomalainen

        se näyttää tuo sananvapaus olevan nyt suomessa valikoivaa ja koskee vain rääväsuupunaviherpunikkeja,joilla on muka ainoina oikeus solvata ja haukkua tavallisia,kunnollisia ja työssäkäyviä kantasuomalaisia,jotka ovat eri mieltä harjoitetusta saatanallisesta homotuksesta ja maahanmuutto-eli sosiaalisyöpäläisturismiteollisuudesta,ihan suomalaisten köyhien verovaroilla.mutta suomen perustuslain mukaan kaikilla suomalaisilla on täysi sananvapaus,samoinkuin kokoontumis- ja liikkumisvapaus.siihen ei tarvita pölvästipunikkien,niiden 180% aivoinvalidien lupaa.ja jos nykyiset pölvästipölitrukit yrittävät rajoittaa sananvapautta kepulikostein he rikkovat suomen perustuslakia ja joutaisivat oikeuteen lakien rikkomisesta,heidät kyllä saisi tuomita kansanvihollisina ankarasti.


      • TotuusSattuu
        tosisuomalainen kirjoitti:

        se näyttää tuo sananvapaus olevan nyt suomessa valikoivaa ja koskee vain rääväsuupunaviherpunikkeja,joilla on muka ainoina oikeus solvata ja haukkua tavallisia,kunnollisia ja työssäkäyviä kantasuomalaisia,jotka ovat eri mieltä harjoitetusta saatanallisesta homotuksesta ja maahanmuutto-eli sosiaalisyöpäläisturismiteollisuudesta,ihan suomalaisten köyhien verovaroilla.mutta suomen perustuslain mukaan kaikilla suomalaisilla on täysi sananvapaus,samoinkuin kokoontumis- ja liikkumisvapaus.siihen ei tarvita pölvästipunikkien,niiden 180% aivoinvalidien lupaa.ja jos nykyiset pölvästipölitrukit yrittävät rajoittaa sananvapautta kepulikostein he rikkovat suomen perustuslakia ja joutaisivat oikeuteen lakien rikkomisesta,heidät kyllä saisi tuomita kansanvihollisina ankarasti.

        Typerien mielipiteidesi kritisointi ei ole solvausta. Ja sinäkin pääset esittelemään typeryyttäsi tänne ihan vapaasti kenekään estämättä.


    • KäsititVäärin

      Ei tarkoita. Sananvapaus ei kumoa lakeja. Jos syyllistyt puheissasi esim väkivaltaan yllyttämiseen, uhkailuun, kunnianloukkaukseen, perättömiin väitteisiin, kansanryhmää vastaan kiihottamiseen tms, niin lakien mukaan sinua pitää siitä rangaista.

      • Ei pidä, vaan ehkä saatetaan.


    • Juuri näinhän se menee.
      Korkeinta valtionjohtoa myöten annetaan esimerkkiä siitä, kuinka suomalaisia saa haukkua, panetella, syyllistää ja kuinka suomalaisen voi ahdistaa nurkkaan, mutta sitten on eri lait ja asetukset kun puhutaan tästä huippukoulutetusta uudesta työvoimasta.
      Ei mene läheskään YK ihmisoikeuksien julistuksen mukaisesti

    • KansanAlistjia

      Suomea tuomitaan pääsääntöisesti euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa sanan ja mielipiteen vapauden loukkauksesta sekä oikeudesta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin. Oikestaan se mistä ei tuomita on vapaudenriistot mielisairaaloissa. Juuri tuli mediaan Turun pöpilästä tapauksia joissa potilaita pahoinpideltiin ja ylilääkittiin. Kyllä hämmästyttää nykyisessä avoimessa euroopassa tämä oman kansan alistaminen.

    • HoitoonVaan
    • 515

      Suomessa jaksetaan jauhaa sananvapauden puutteesta Venäjällä mutta kokemus
      on osoittanut ,ettei sitä Suomessakaan ole.
      Suomen valtamedia kokonaisuudessaan ajaa natoa kuin käärmettä pyssyyn etu-
      nenässä Hesari Ylen kanssa.
      Vaikka maksat Hesarin lukemisesta,et saa hyväksytyksi erimielistä kommenttia
      Hesarin sivulla.
      Liian moneen kertaa todennut tämän.Ei meillä ole sanavapautta.
      Yle ei anna edes mahdollisuutta muille maksajille kuin ruotsinkielisille.

      • KysynVaan-76

        "Suomen valtamedia kokonaisuudessaan ajaa natoa kuin käärmettä pyssyyn etu-
        nenässä Hesari Ylen kanssa."

        Sinusta siis sananvapauteen ei kuulu se että kannataa Natoa vaan ilmeisesti vain se että vastustaa sitä?


    • Anonyymi

      Jos Suomalaista- sananvapautta etsiessä, eksyt sattumalta foorumille jossa epäilet olevasi yksin pelaaja. Eli kaikki muut käyttäjät ovat eritason b*tteja- tätä epäilet.

      Tällä lailla saat helposti selville onko näin, pistä sivu ikkunaan joku iso giffi pyöriin siis giffi kuva esimerkiksi:
      https://c.tenor.com/o-FWAwP4GkMAAAAM/cores-colorful.gif
      Mutta mieluiten eri kuvia
      Älä postaa mitään älä lähetä mitään vaan päivitä ajoittain välilehteä, piaan huomaat lystisti siis jos foorumi on yksinpeluu foorumi, että telepaatisesti mitä vaan olet sinne välilehteesi pistänyt foorumin ei pelattavat henkilöt pistää saman suuntaista kuvaa.

      Jos kyseessä on tämän tyylinen netti sivu jossa ei kuvaa, niin sitten pistä teksti vastaava Afrikka-testi on hyvin yleinen. Mutta kannattaa mielestäni kokeilla jollain ihme kielellä sillä AI-avusteinne RAT elikkä tietokone ruudun vakoilu on hyvin muistia vievä ja pitkä ulkomaalainen koukero terksti voi Kaataa teoriassa koko rikollistietokoneen. Siis vain teoriassa, mutta samalla mitä kauemmin olet sellaisella foorumilla ne imee tietojasi ja voivat iskeä sitten joten en suosittele pelleilemään

      Siis ja Jos et vakuutu testeistä että onko ai-Rattia niin, tällainen sivusto yleensä heittää sinut pois jos päivittelet monesti ja käytät sivu ikkunoita koska tulet vaan niin kalliiksi heidän tietokoneen muistille
      Kaikki viestit voi olla AI-tekemiä mutta se jätää unen omaisia vihjeitä siitä mitä muut käyttäjät tekee, esimerkiksi käänös on translate on transhenkilö

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe