Huutokaupat.comille

Niinminämielenipahoitin

Huolestuneena olen seurannut keskustelua huutokaupassa olleista tapahtumista. Nyt mun mielestä pitäisi käydä läpi kaikki huutokaupat.comin myyjät Mezzoforten toimesta ja poistaa sieltä kaikki vähänkin arveluttavat toimijat. Käytännössä myyjiksi on hyväksytty kaikki ojankaivajista kahvikauppaan ...eikös se pitäänyt olla ammattimaista kaupankäyntiä tekevä yrity? Miten joku yhden taksin omistava kaveri voi olla myyjänä ja kaupata vanhaa taksia uuden alta pois? Mielestäni huutokaupan pitäjällä on tullut vauhtisokeus ja eurot vaan vilkkuu silmissä. Nettihuutokauppa on mielestäni ihan jees kunhan kontrolli väärinkäytöksiin olisi tiukempi. Mutta niinhän se on että oppirahat pitää maksaa ja nyt se taitaa tulla kalliiksi jos osoittautuu että huutokaupan pitäjä on vastuussa olemattomia tavaroita kaupanneen yrityksen teoista. No niin osaahan sitä kirjottaa nätistikkin kun oikein hammasta puree...

24

2226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huuutaja

      Opirahojen maksatus alkanut!

      Alla oleva viesti tuli 30.6.2016 kun olin pari päivää aiemmin ilmoittanut tekeväni rikosilmoituksen huijauksesta Tuplaksi/ Mezzoforte yrityksistä 1.7.2016 mennessä.

      Oppirahoja tosiaan nyt makselevat, sillä ei tuo kauppahinnan tilitys myyjälle vaikea järjestää siten, että varmuus tavaran toimituksesta saatu.
      Kaikessa toiminnassa toimioita ääripäistä ja ikävää kun tällaiset "reppanat" pilaa oikeiden toimijoiden maineen!


      Hyvä käyttäjämme

      Olet ostanut Huutokaupat.com-palvelussa ilmoittaneelta Tuplaksi Oy:ltä yhden tai useamman tuotteen. Tuplaksi Oy ei ole tietojemme mukaan toimittanut teille ostamaanne kohdetta. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) palauttaa kauppasumman sekä mahdolliset kyseiseen kohteeseen liittyvät toimituskulut tilillenne viivytyksettä (ks. toimintaohjeet maksun palauttamiseksi alla).

      Toimintaohjeet maksun palauttamiseksi:

      1. Tehkää harkintanne mukaan rikosilmoitus Tuplaksi Oy:n toimittamattomista tuotteista. Rikosilmoitus ei ole tässä tapauksessa pakollinen rahojen palauttamiseksi, mutta poliisin suosittelema toimenpide.

      2. Lähetä asiakaspalveluumme ([email protected]) viesti sähköpostiosoitteesta (Tunnuksesi), jota käytät kirjautuessasi Huutokaupat.com-palveluun ja jota käytit Tuplaksi Oy:n kohteen (-eiden) oston yhteydessä.

      3. Kirjoita viestiin:

      oma nimesi ja puhelinnumerosi
      ostamiesi toimittamattomien tuotteiden kohdenumerot (kohdenumerot on ilmoitettu kohteen ostamisen yhteydessä sähköpostilla toimitetussa laskussa)
      IBAN-tilinumero, jolle maksu palautetaan
      maksun saajan nimi


      Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy), huutokauppapalvelun ylläpitäjänä ja vastuullisena toimijana, haluaa näin estää todennäköisten taloudellisten tappioiden sekä muutoin odotettavissa olevan vaivan syntymisen käyttäjilleen tämän erittäin ikävän ja poikkeuksellinen tapauksen seurauksena.

      Tapaukseen liittyvät mahdolliset vahingonkorvausvaatimuksesi sinun tulee osoittaa myyjälle eli Tuplaksi Oy:lle, joka on toiminut kaupan osapuolena. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) ei ole kaupan osapuoli, vaan tarjoaa ainoastaan huutokauppapalvelun yritysilmoittaja-asiakkaidensa käyttöön.

      Mikäli vastoin odotuksia Tuplaksi Oy toimittaisi teille tilaamanne tuotteen tai palauttaisi kauppasumman, varaamme oikeuden vaatia palauttamamme kauppahinnan takaisinmaksamista Mezzoforte Oy:lle.

      Huutokaupat.com jatkaa tämän tapauksen selvittämistä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

      Pahoittelemme syvästi asiasta aiheutunutta harmia ja kiitämme palvelun käyttäjiä kaikesta avusta, jota olemme saaneet tapauksen selvittämiseksi. Olemme ryhtyneet asianmukaisiin toimiin ehkäistäksemme vastaavat väärinkäytökset jatkossa.

      Hyvää kesää toivottaen,
      Janne & Huutokaupat.com-tiimi

    • Kantapäänkauttako

      Kovin yleistä on yrittäjille että kaikki pitää oppia kantapään kautta. Ja yleensä niillä opeilla on hintansa. Tiedän tämän yrittäjänä, joka vuosi vielä kymmenen vuoden jälkeenkin tulee tilanteita jossa näin käy.
      Laitoin minäkin ehdotusta mezzofortelle kuinka (ehkä) voisi turvata ostajan tarvikkeen saanti. Ja myyjälle tulisi paineita toimittaa tuote heti, kuten ostajallakin on paine maksaa tuote heti. Toki myyjällä rahojen saanti kestää toimituksesta n. 10 pvä, mutta sen ei pitäisi kenenkään yritystä kaataa. Onhan muutoinkin normaalia että maksuaika on 14 pvä, 21pvä tai 30 pvä.

      Toivon suuresti että Mezzoforten päättäjät ottavat näistä ehdotuksista parhaat palat ja muuttaa tapojaan.

      Itse tein suoraan vain Tuplaksi Oy:tä kohtaan rikosilmoituksen. Ja näin saa ollakin jos todella on niin että Mezzoforte palauttaa asiakkaiden rahat. Suuresti se nyt siltä vaikuttaa. Ilmoitus maksun palautuksesta tuli jo.

    • Sivusta-seurannut

      Niin paljon pahaa verta nostattaa koko huutokaupan.com sivusto, että joutas pois kokonaan.

      Ja vähin mitä vois toivoa, on se ettei suomen tukipilarit, POLIISI, RAJAVATIOLAITOS ja vastaavat olisi tukemassa tuommoisen kyseenalaisen sivuston toimintaa.

    • pirkules

      Älä nyt sivusta seurannut. Huutokaupat.com on ihan hyvä sivusto kunhan siihen pääsee ilmoittamaan vaan oikeat firmat. Just nyt katoin kun on myynnissä huutokaupat.com/fi/v/320674 Can-AM Turbo Autopörssi JV Riihimäellä ....siitä oli tarjottu 3000.- sitten 5000.- ja seuraava tarjous 8000.- siitä minuutti niin paanpa satasen päälle! Oonko ainoa luulotautinen vai onko muitakin? Mulle käy kyllä selväksi kuka tarjoaa tai ainakin on tarjouksen tilannu! Pitäskö sivustolle laittaa linkki väärinkäytös ilmoituksille.........mikähän firma tuoki on kun ei minkään henkilön nimeä näy tossa ilmoituksessa....... hoh hoijaa tympäsee katella koko touhua

    • posio

      Huutokaupat.com sivuston lähes kaikilla ilmoittajilla niinsanotut sisäänhuutajat...............

    • Pettynyt8

      Heti jos aloittaa a:sta AA Realisointi joka mm on yksi huutokaupat.com myyjistä on kuin huijarifirma.Älkää ostako ennen kuin olette nähneet huudettavana olevan kohteen.

      • anterohml

        Ostin Huutokaupat.comista Edustuspalvelu Setälältä, Pälkäneeltä suurkeittiö ravintolan laitteita, jotka piti olla konkurssipesästä. Kaikki toimimattomia, osin puuttuu osia ja sähkö-osia.

        Soitin maahantuojille, joilta osasta löytyi huoltohistoria kyseessä laitteille sarjanumeron perusteella. Sitten huoltofirmaan jonka lappu oli kiinni laitteessa.
        Olen kuulemma ostanut käytöstä rikkinäisenä poistetun laitteen, ainakin kaksi on kuvatunlaisia. Ovat olleet eri yrityksissä käytössä. Nyt kun selasin googlen kuvahakua näin että kyseisiä laitteita on yritetty myydä setälän toimesta ennenkin huutokaupat.comissa erikseen.

        Ilmeisesti "konkurssipesä" nimikkeellä myydään silkkaa romua, että siitä päästäisiin eroon.

        VÄLTTÄKÄÄ.

        Katsokaa että jos ostatte jotain konkurssipesäjuttuja, että laitteet ovat oikeasti olleet käytössä.

        Kone keltto sentään palautti rahat kun ostin huonoa tavaraa...
        Kamux ei suostunut myymään auto jossa minulla korkein tarjous.
        ETTÄ SILLEEN. MUKAVAA TÄTÄ VUOTTA

        PITÄISI LAILLA KIELTÄÄ HUUTOKAUPAT:COM


    • Alsa

      Onhan tämäkin huijausta, kun myydään WC- ja talouspaperia kuvalla varastosta jossa sitä on lavoittain. Huudettavassa kohteessa ilmoitetaan rullien kappalemäärät jolloin harhautetaan ostajaa luulemaan että huutaa enemmin kuin mitä on kaupan. Toinen että ilmoittaa toimitetaan lavapalettina jota monikaan ei tiedä mitä tarkoittaa. Tämä on todellista harhaanjohtamista. Myös vetopyyhettäpaperia metrimääräisesti, on vaikea hahmottaa paljonko sitä oikeasti on. Todella pettynyt tämän tamperelaisen kauppiaan touhuihin. Toivoisi että huutokauppa olisi täysin rehellistä, ei jäisi kusettamisen maku. Kannattaisi Huutokauppa.com kiinnittää tähän huomio.
      En huuda enää tältä kauppiaalta ja kerron myös kaikille.

    • pettynyt666

      Huonoa tavaraa:
      Masea oy mönkijä polaris. Mainostettiin toimivana kardaani puuttui. Jarrut loppu. Sähköt sekaisin. Maksoin 2200e
      Edustuspalvelu Setälä oy metos jääkaappi ja pakastin. Kompura polttaa sulaketta ja toisen kennossa reikä. Maksoin 1600e

      Reklamoin ja sain pelkkää vtt uilia . Olen kuulemma kusipää ja Setälän mielestä hajottanut itse kaapin.
      En osta enää mitään.

      • Kenen-syy

        Et osta vai, nytkin olet mukana huutamassa. Edustuspalvelu Setälä Oy kusettaa ja haukkuu sinua vielä monta kertaa.


      • maceanmuutto

        MACEA ON HUIJARI


      • oopeli1

        myydään korkeiman tarjouksen tehneelle ei tarkoita että tavara myydään, (koska auton varoitusvalo oli alkanut palaa)


    • Aapee68

      Itse lähetin joskus toimijoille ehdotuksen mm. 2-kilpisten autojen myynnistä, eli ilmoituksessa tulisi selkeästi kertoa auton kolarihistoriasta. Näin säästyttäisi turhilta kaupan puruilta.

    • Kunkkuvalittaja

      Kun käy lukemassa huutokaupan omat säännöt ilmoittajille voi todeta etteivät useat myyjät niitä noudata ja ylläpitäjä ei edes valvo omia sääntöjään..

    • Frans1

      Onko siellä sitten myyjien puolesta valehuutajia vai?

    • Kusetusta

      Eipä siellä ole enää kuin Kamuxilta jääneitä paskoja mitä ei ole muuten saatu myytyä sekä tehoa tuottavia obd2 lastutuksia jotka maksaa itse tilattuna alta 7e (halvin minkä löysin oli 5.09e) ja peräkärryjä jotka myydään vaan täydestä hinnasta.

    • DrNo1

      Suositteln seuraamaan joidenkin tuotteiden hinnankorotuksia. Jos huutoihin tulee automaattikorotuksia ja huutajia on kovin vähän niin silloin myyjä on itse laittanut tuon automaattikorotuksen vaikka ihan bulvaanin kautta. Tällä konstilla saa hinnan tarpeeksi korkealle ilman että joutuu sitä myymään halvalla. Tässä yksi esimerkki.. https://huutokaupat.com/fi/v/423785 Uskon että tuon tuotteen tulee voittamaan automaattikorottaja koska hinta on vedetty niin ylös että uuden saa samalla hinnalla tai sitä ennen nuo yksittäiset huutajat heittävät pyyhkeen kehään. Kyseisen jakkaranhan saa alle parilla tonnilla joten kohta alkaa olemaan käytetyn hinta huudettu.

      • DrNo1

        No nii nyt ollaan jo aika lähellä hintaa jossa järkevät lopettavat ja kuinka ollakkaan, edelleen automaattikorottaja on johdossa...


    • Pettynyt2001

      Edustuspalvelu setälä ky pääsi pölläyttämään. Ostin pakastekaapin joka ei jäähdy. Poikani katsoo kuvia ja huomasi että SET valo palaa. Eli asetusvalo. Eli SETälä valo. Sitä kun painaa saa hetkisen ajan näyttöön esim. -22. Täytyy miettiä mitä tehdään.

      • Lehtolacatrr

        Jahas.ostin Pälkäneellä huutokaupasta kaapin eli pikajäähdytyskaapin. Ei toimi. Soitin huoltomiehen ja antoi korjausarvion 1600e. Kompressori rikki ja sen on rikkonut viallinen paisunta venttiili joka tarvitsee vaihtaa. Kun hieman selvitin historian laitteesta selvisi että on poistettu viallisena. Älkää ostako näkemättä. Säästytte käräjöinniltä.


      • Janneresta

        Kaks kertaa ostanut setälältä ensimmäisen ja viimeisen. Viallinen jääkaappi jäi viimeiseksi. Toimii ja kuvat oli kun on jäähtynyt mutta tarkkasilmäinen huomasi enemmän (en minä).. huijausta. Hyväuskoisten huijausta sanon minä. Kärsi. Jeesuskin sanoi. En kehtaa välittää kun. Olin tyhmä...


    • Jiipee19780

      Kaikki jotka ei tutustu kohteeseen itse. On vain yksi syyllinen löytynee peilistä.. ostin hölmöyksissäni. Mm. Uunin. Pöytälevyjä. Auton. Vesipumpun. Renkaita. Kaikki huonompia kuin oletin nyt ostan enää torista. Huutokaupat toimijoilla ongelmia näyttöjen järjestämisessä ei pääse katsomaan jne. Itsessäni vika kun huusin. Uusi tulee halvemmaksi kun me hölmöt huutelemme toistemme päälle..

    • Entinenhuutaja

      Ei setälältä voi mitään ostaa muutenkaan, ostat ensin koneen muka toimivana ja sitten kun soitat ja reklamoit asiasta niin saat vaan syyttelyä että olet itse rikkonut koneen. Sitten kun rupeaa asiaa selvittelemään huoltotunnuksilla niin selviää että kone on poistettu juurikin kyseisen vian takia käytöstä. Katteet ainakin pysyy kohdallaan kun ilmaiseksi saa rikkinäisiä ja myy niitä korjaamatta. Ihmettelen suuresti koko touhua.

      • Leipuri59

        Näin olen myös kuullut. Setälähän itse o tietääkseni vanha ravintoloitsija, sittemmin romukauppias. Tyhjentää ilmaiseksi keittiöitä remontin alta, joskus maksaa jotain joskus ei ja laitteet kiertoon kiillotettuna kovalla hinnalla. Kun laite vikaantuu miestä ei oikein tahdo saada kiinni.
        Kaupantekotilanteessa hyvä puhumaan ja mukava mies :D


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe