Uskonnosta ja tieteestä

6

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IlkimyksenTyöhevonen

      Voi pyhä yksinkertaisuus...

      Ja kommenteissa: "Typeryyttä kuitenkin on se että Darvinista on tehty vapaa-ajattelijoiden ja ateistien keppihevonen vaikka luonehti itseään agnostikoksi"

      Ketkä ovatkaan tehneet Darwinista keppihevosen elleivät hassahtaneet uskovat?

    • En jaksanut lukea koko kirjoitusta (ei koko munaa tarvitse syödä tietääkseen, että se on mätä) ja kommentoinkin sinänsä yleisesti.
      Ilmeisesti nuo jotkin uskovaiset pitävät itseään jonain ajattelijoina, filosofi-pohdiskelijoina - tuntuu ainakin siltä. Oikeista pohtijoista heidät erottaa kuitenkin objektiivisuuden täydellinen puute: he ovat tarkoitushakuisia ja erittäin sokeita omille virheilleen. He eivät tunnusta omia virheitään, jos edes huomaavat niitä, johtuen varmaan ehdottomasta varmuudestaan, joka perustuu kuitenkin siihen samaan mahdolliseen väärässä olemiseen. Eivätkä he taida ymmärtää sitä, että kuvitellessaan heidän ideologialleen vihollisia, he erottavat ihmisiä, kun pitäisi yrittää yhdistää ihmisiä. Tai ainakin pyrkiä siihen, että kaikkien ihmisten elämä olisi sopuisaa. Se ei tunnu noille TosiUskovaisille kelpaavan. Ehkei se Jeesus tule, ennen kuin nuo TosiUskovat ovat saaneet maailmasta tarpeeksi toraisan paikan?

      • Jep. Ihan hirvittävää ja kliseistä kreationistipaskaa oli pitkä kirjoitus täynnä.

        Huvittavinta Kilpiön vastauksissa oli että opponentin pitäisi olla blogikirjoittaja jotta saisi Kilpiöltä arvostusta. Tai tietysti TosiUskova, jolloin ei ole opponentti lainkaan vaan arvostus pilvissä ilman blogikirjoittajavaatimuksia.

        Kilpiö vertaili BigBangia kirjastossa tapahtuvaan räjähdykseen, ynnä muuta kammottavaa kuraa...

        Joten kyllä, yhtä typerä olkiukon hakkaaja on kuin torppa. Ellei typerämpikin.


    • hehheee

      "Eikä evoluutio tai sattumakaan voi tyhjentävästi selittää, miten Big Bang sai aikaan maailmankaikkeuden makro- ja mikrotasoineen."
      HUOOOOOOHHHH. Yrittävätkö uskovaiset tyhmyysennätystä, vai? Vilkaisin, en lukenut ja heti tällainen ponnahti silmille.

    • Kretujen_hullutukset

      Tuo viitattu Kilpiön teksti on niin sekavaa tajunnanvirtaa, että ei sitä jaksa edes lukea loppuun asti. Kivasti se on kerännyt kommentteja, joten kai tuolla sitten julkisuutta saa omalle asialleen pienissä piireissä. Halpaa ja köykäistä "filosofointia" hatarien tietojen varassa.
      Ehkä kaveri pääsee Torpan kylkeen luennoitsijaksi jonnekin hihhuliseurakuntaan, jossa kaksi ihmistä huutaa halleluujaa. Siinä mielessä on päästy positiiviseen suuntaan, että Kilpiö käyttää pilkku-välimerkkiä. Toisin kuin Torppa, joka on julistanut sodan pilkkuja vastaan Herran nimessä.

    • DRHouse

      Ei jumaliste. Eihän tuossa ollut ensimmäistäkään paikkansa pitävää lausetta. Luulin esimerkiksi ettei kretuistakaan löytyisi enää sellaista joka oikeasti syyttää Nietzscheä natsismista. Nietzschehän vihasi antisemiitteja. Kyseessä oli hänen uskovainen sisarensa Elisabeth joka muokkasi filosofin kirjoituksia natsiaatteen mukaisiksi. Saati että hitler olisi pyrkinyt tuhoamaan kristinuskon tai ihannoinut Darwinia. Natsi-saksaanhan perustettiin kreationismi instituutti. Kannattaisi kilpiönkin lukea muuta kuin kretupellejen potaskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe