Elisa jakaa palkintovirkoja Anvian johdolle

Kölinaliveto

25

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anvianmuisto

      Mitä valitat? Olisit tullut yhtiökokoukseen. Harri Suokko toimii tehokkaasti ja määrätietoisesti. Vuoden lopulla nykyisestä Anviasta on jäljellä enää muisto.

    • Troijalainen

      Taitaa olla ihan 1. palkinto. 60% Anvian osakkaista kävi vähän heikommin.

    • Lyhytaikainen

      Saa tehtäväkseen saneerauksen ja sitten lähtöpassit. Tuskin eläkevirka.

    • Osakas

      Mehän saimme aikanaan Elisalta hyvän korvauksen Anvian osakkeista. Saamme olla erittäin tyytyväisiä!

    • Kyllä tämän johtajan sanoihin ole luottamusta. jokin aika sitten alueuutisissa sanoi, ettei kaikki mennyt aivan kuin strömsöössä.
      Kuitenkin sanoo
      Koen, että nyt kun integraatiotyö alkaa olla valmis, on luonteva hetki katsoa kokonaan uusia haasteita, Suokko perustelee siirtoaan tiedotteessaan.

    • Harrisaukko

      On jo harmaita ikämiehiä. Siinäkin on tarpeeksi haastetta.

    • Olkaa Anvian myyneet nyt tyytyväisiä, se paritonninen lämmitti saman aikaa kun housuihinsa olisi kussut. Nyt Elisa kerää maakunnan haja-asutus alueilta langat pois. Kunnan keskuksetkin on liian pieniä, ettei Elisan kannata valokuituja niin pieniin kyliin vetää. Langattomien huippunopeuksiin jo varmaan olette oppinutkin. Silloin kun pätkien lomassa olette yrittäneet eu tukihakemuksia täytellä. Anvian myynti oli maakunnan tuho johon ei valokuituja pahemmin vedetä. NYT KUN ANVIAA EI ENÄÄ OLE. Sittempähän saatte Seinäjoelle maakunnan peräkamarin pojat elätettäväksi. SITÄ ASUKAS KASVUAHAN SEINÄJOEN PÄÄTTÄJÄT ON HALUNNUT. SITÄ SAA,MITÄ TILAA. Elisalla ei ole mitään velvoitetta pitää Anvian rakentamia linjoja toiminnas. ETTÄ TÄLLÄINEN JUNAILU.

      • Tukiaispoijaat

        Näillä tukiaisisäntien peräkammaripoijilla on rahaa, joten tervetuloa vaan käyttämään euroja maakuntakeskukseen.Sijoitusasuntonne jo täällä ovatkin.


      • Langattomasti

        Aivan järjetöntä vetää valokuitua yhtään minnekkään, koska samoihin nopeuksiin päästään kohta langattomasti.


    • joutaamennäkkin

      Ruottalaisethan siellä anvialla valtaa pitää.Joutaa mennäkkin.Sjoen kaupunki myi ja Osuuspankki myi .minä myös myin 2200 eurolla.Se on pian soronoo koko viria.
      Ei ainakaa ääsjoella tuu ikävä kysetstä firmaa.
      Etelä-Pohjanmaan pyhelin oli hyvä paikallinen firma mutta Mäki-Hakola vanhempi sen kenkkäs rantaruottalaasille.

      • Varmaatietoo

        Seinäjoen kaupunki ei myynyt Anvian osakkeita Elisalle. Suokolle Elisa antoi lopputilin.


    • Ei sitä tiedä monenako vuonna se 140 euroa maksetaan osinkona Virian osinkona. Jotain ruotsista ostosta ja myynnistä tuli voittoa. Mutta voi olla että osinkotuloa maksetaan niin kauan kun vanhoja varastoja myydään. Mutta ei Elisalla ole siihen osaa eikä arpaa. Tämä junailu on sellainen junailu, jota tälläinen peräkamarin ei poika ymmärrä. Mutta laajentakaa sielä Seinäjoella oluen valmistusta ,että on sitten mitä juo.

    • Parassijoitus

      Ostin Vaasan-läänin puhelinosakkeen noin 20 vuotta sitten 2500 markalla, noin 20 vuotta nostin osinkoa, parhaillaan noin 100 euroa vuodessa ja lopulta myin osakkeen tarpeettomana Elisalle 2000 eurolla. Tämä on ollut tähänasti paras sijoitus.

      • Anonyymi

        Ja maksoit verottajalle tuosta 30 prossaa.


    • einytaivannoin

      Se silloinen 2500 markkaa vastaa nykyrahassa yli 1100 euroa.Niin se rahan arvo muuttuu.

    • muistitoimii

      Siitä on pian 30 vuotta kun osakkeen sai ostaa 2500 markalla.

    • Suomi on takapajula näissä tietoliikenne asioissa. Niinhän se Elisakin sanoi 5 vuotta sitten /langaton on tulevaisuutta.Kovasti näitä valokuituja vedetään tänäpäivänäkin.Vielä eteläsuomes kaduille 40 senttiä suvälle routivaan tiehen.Samoin jotka lentää ilmas on kaapattavissa (huijarien systeemit kehittyy samaan tahtiin. Vuonna 2017 Suomi kulkee pohjoismaista jälkijunassa nopeuksien ja valokuitujen saatavuudes.
      Valokuidun saatavuus huonoin Suomi 25% seuraava Norja 53% Muut sen yli.
      100mbit/s nopeus saatavuus huonoin Suomi 52% Seuraava Islanti 76% muut sen yli. Sitten onko nämä ilmoitettuja lukuja.Jos mittarin laittaa mittaamaan nopeuksia niin tulos on 1/4 tästä.
      Kehdataan vielä kehua kuinka meillä hoidetaan asiat hienosti.Kerätyistä linjoista metallit (johdot) vierään pois, mutta kyllästetyt paalut jäävät luontoon.niin kuin kyrönmaan luonnonsuojelijat viikolla valittivat ely keskukselle. Mutta kun näitäkin junaillaan saunailloissa,niin sinne metsään ne taitaa jäädä

    • Ottakaa nyt "Varmaatietoa" pikkuisen selvää, ennenkä viisauksiasi toteat. Googlaa vaikka Seinäjoen kaupungin osakekaupat elisan kanssa. niin lue enempi sieltä, vai oletko elisan trolli pa.ka puheinesi. Samanlaisia pa.ka puheita kuin elisan puhelin myyjillä. Elisa viihde piti pelata niin hienosti langattomana.No sitten kun ei pelannutkaan niin vessan seinä nurkkaus olikin tiellä ,ettei ollut suoraa näkyvyyttä tv.n. dikipoksiin/ tietkoneelta. Olisi pitänyt vetää kiinteä linja sisätiloihin tietokoneelta tv.lle. Toinen vaihtoehto purkaa sopimus ja maksaa kipurahat sopimuksen purusta, ettei tarvitsisi katsella triankelia kun se pyörii tv.s. Vuosi siinä viisasteltiin elisalta, että on omissa laitteissa vika. Ihmeellisesti se lataus tv.lle parani, kun jotain lähetyksen voimakkuuta säädettiin linjojen ulkokaapilla. Tehtiinkö muutakin ?.Samoin vuosi meni ennenkä kaapelitv.n. ohjelma tiedot näkyi. Lopulta nekin tuli, mutta vuosi siinä meni takutes..Tälläisen firman kanssa Seinäjoen kaupunki tekee sopimuksia joka ei saa edes tv.tä kuvaa näkyviin ja eletään sentään 2000 lukua. Kun elisa viihde sopimus loppuu. Niin kyllä tietää suoraan sanoa puhelinmyyjälle että älä puhu pa.kaa.kokemusta on.

      tuolta vähän lisätietoa.Kotimaa
      5.4.2016 klo 16:10
      https://yle.fi/uutiset/3-8789188
      Seinäjoen kaupunki myi 474 Anvia Oyj:n osaketta 2000 euron kappalehintaan.
      Seinäjoella uskotaan, että yhteistyö Elisan kanssa koituu vielä koko maakunnan eduksi. Kaupungin päätös myydä Anvian osakkeet Elisalle tuli monelle puun takaa
      Samalla kaupalla jotain lehmänkauppoja tehtiin että Elisa kehittää kaupungin tietopalveluja yhtiöltä jolta menee 2 vuotta ennenkä saavat tv.kuvan näkymään kunnolla.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/seinajoki-ja.../9rrNU4aaRikosilmoituksessa ei mainita erikseen Lapuan kaupunkia, jolta Anvian pienosakkaat pyrkivät ostamaan yhtiönsä osakkeita .Lapuakin myi Anvian osakkeet 2 000 eurolla kappale Elisalle vaikka olisi saanut piensijoittajilta 2200 euroa.

      • Ettänäinon

      • Ettänäinon kirjoitti:

        Kaupoista tehtiin valitus ja ne eivät toteutuneet. Kaupungin rahoitusjohtaja kyllä äänesti Elisan hyväksi yhtiökokouksessa. Nyt ne näkyvät Virian suurimmat omistajat sijalla 10. https://www.viria.fi/omistajille/suurimmat-omistajat/

        Hyvä kun korjasit, hyvin heikosti ja pienillä kirjaimilla on asioista uutisoitu kun on uutinen ohi mennyt. Mutta jotain sentään netistä löysin. Seuraavat lauseet lainattu, mitä löysin.
        Honkola myönsi, että Seinäjoen kaupungin ja Elisan välinen osakekauppa ei ole hallinto-oikeuden valituksen vuoksi toteutunut, mutta sen sijaan Seinäjoki on antanut Elisalle valtakirjan osakkeista. Näin Elisa voi käyttää Seinäjoen omistamien osakkeiden äänioikeutta. Tämähän tarkoittaa käsitykseni mukaan, että Seinäjoen päättäjät haluaa Elisan junailevan sellaisia päätöksiä jotka on maakunnan tappioksi. Lehtitalohan vaihtoi rahaksi Anvian osakkeensa. Sen näki silloin kun oli näitä Elisan ostokampanjoja ja ostopaikoissa oli aina toimittaja tekemässä myönteisiä juttuja että myykää nyt hyvät ihmiset tekin. Samanlaista hehkutusta kuin oli vuonna 2011 arabi kevään kansannousussa Syyriassa. Läntisen (lue Amerikalle myönteiset) lehdet hehkutti riemuissaan (meidän maakuntalehtikin) Mitä myönteistä saimme. ei mitään muuta kuin harmia. ps. Pitäisiköhän valittajan nostaa vuoden Seinäjokiseksi, joka ilmeisesti esti ettei Elisa saanut kaupungista rahastus automaattia.(lue.diki neuvonnasta


      • Anonyymi

    • Lokakuussa lueskelin kirjastossa Keskipohjanmaa lehteä. Jutussa oli Sievin kunnasta juttua kuinka Anvia aloitti valokuitujen asennukset Sieviin..Mutta sitten kun Elisa osti Anvian niin siinä oli isohkolta maatalousyhtymästä juttua kuinka Anvia oli vetänyt jo kuidut välikatolle asti. Mutta kun toimija vaihtui elisa ei ollut kiinnostunut jatkamaan eikä edes myymään sitä 10 kilometrin maa valokuitukaapelia. Kalajokilaakson Jokiverkko veti uudet piuhat ja nyt välikatolle tulee kahdet johdot ja maataluoden ja ropottinavetan asiat hoituvat aivan eri tavalla kuin 4 g yhteyksillä.
      Lainaus lehdestä joka on keskipohjanmaalle ihan yleistä. Reilun kuukauden päästä Sandvikeille ja naapureille on saatavilla ainoastaan langattomia nettiyhteyksiä. Niistä ei kuitenkaan välttämättä ole ratkaisuksi, sillä Satu Sandvikin mukaan Elisan ja siihen sulautuneen Saunalahden puhelinliittymätkään eivät Ruuskankylällä kuulu. Sielläkin kiinteä netti lopetti pelaamisen, vikailmoituksen yhteydessä ilmeni, että linjoja oli kerätty pois, mutta unohdettu ilmoittaa.Samanlaiseen Seinäjoen ympäristökuntiin tulevat yleistymään kun Elisa kehittää maakunnan nettiyhteyksiä. Kiinteät linjat kerätään pois ja langattomat pätkivät. Tällähän Seinäjoki saa yritykset siirtymään sinne missä on parhaat yhteydet. Saatte kyllä makunnan aikamies juopotkin Seinäjoelle. Olen jo vähän kavereilta kysellyt koska tullaan.
      Tälläisiä juttuja maakunnan paikallislehdet tulevaisuudessa kirjoittaa.
      ...ilman valokuitua se ei olisi onnistunut... 24.8.2018 Lue lisää: https://www.sydansatakunta.fi/uutiset/timo-ja-anita-harrivaara-siirsivat-yrityksensa-porista-kokemaelle-ilman-valokuitua-se-ei-olisi-onnistunut-20115089

    • Anonyymi

      Etelä-Pohjanmaan Puhelin oli silloin ennen hyvä mesta, mutta kun se siirrettiin Vaasaan alamäki alkoi.

    • Anonyymi

      Niinhän sitä käy SEAMKillekin. Yhdistytään Vaasan kanssa niin pian täältä valmistuu enää agrologeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1622
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1184
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1074
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      703
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe