A.Lehtonen RIP

Lehtonen on poissa keskuudestamme. Viimeiseksi leposijaksi jäi Sofian keskusvankila.
Ilmianna
Jaa

283 Vastausta


Oma käsi? Vankilaväkivalta? Viranomaiset, NSA, CIA, FSB, KRP?
Ilmianna
Jaa
No kuka tuo A.Lehtonen on tai oli?
Ilmianna
Jaa
tukehtui kruunuunsa
Ilmianna
Jaa
Vaikka Lehtonen olisikin kuollut vankilassa (mihin en usko!), ei kai häntä nyt vankilan takapihalle ole haudattu kuin jotain koiraa?!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
vankien yhteisvessan paskasäiliöön...paskakin kyllä menee puustisesta pilalle...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ei ihmisarvoa ,ei hautapaikkaa, sielukin kuuluu saatanalle
Ilmianna
Jaa
se ei ole kohta vuoteen päivittänyt uusia julkaisuja, sekin voisi olla viite ainakin siitä että on joutunut lusimaan, se on käytännössä kuolemantuomio sille
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvin mahdollista että joutui taas lusimaan. Sehän jo kerran istui Bulgariassa 1,5 vuotta mutta selvisi siitä hengissä.

http://kuvapilvi.fi/k/yjDx.jpg
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aloittaja itse on se A.L.
Ilmianna
Jaa
Goodnight sweet prince! Olit liian kaunis tähän maailmaan.
:_(
Ilmianna
Jaa
Kuka A.L.?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aarre lehtonen.alias Antti puustinen.googlaa.nettituotanto on loppunut.kun lämmöt putosivat nollille...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ehdotan Lehtosen muistoksi pronssista patsasta Jyväskylän kirkkopuistoon. Aiheena voisi olla Lehtonen saarnamassa kuninkaanviittaan ja kruunuun pukeutuneena.
Ilmianna
Jaa
Lehtonen on nähty jyväskylässä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
zompiko siellä kävelee? Lehtonen ei oo täälläkään sekoillut, eli kuollu on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Surullista, pedohunter ympäripäissään vielä (vai jo?) aamukuudelta:( Saatko palkkasi venäläisessä vodkassa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
KolmasRintama kirjoitti:
Surullista, pedohunter ympäripäissään vielä (vai jo?) aamukuudelta:( Saatko palkkasi venäläisessä vodkassa?
Pedohunterit tekevät arvokasta työtä. Pedofiilit kuuluvat häkkiin ilman ihmsoikeuksia. Munat ja ihmisarvo pois tuollaisiltasairailta luusereilta. Kuolemantuomio on noille liian helppo tapa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ennustiko Lehtonen loppunsa tässä avausviestissä olevassa kirjoituksessaan?

"Varmistavat tällä kertaa että pysyt lukkojen takana lyhyen lopun elämääsi, muutamalla tekaistulla kidnappaustarinalla se saadaan varmistettua..."

http://www.vanhemmat.com/keskustelu/viewtopic.php?t=7785
Ilmianna
Jaa
Lehtosen paluuta odotellassa kannattaa katsoa miehen dokumentti Turun keskiaikamessuilta armon vuonna 2009:
http://smotri.com/video/view/?id=v10274539a5e
Ilmianna
Jaa
onko ulkoministeriö vahvistanut jo ilouutisen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Elää ja voi hyvin. Lähti vaan viiden vuoden tutkimusmatkalle etsimään maapallon reunaa Antarktikselta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jos se ei oo netissä niin kiinni on.Pedohuntereiden lavastukset taisivat todellakin toimia. joo todellakin eipä oo kuukausiin päivittänyt mitään nettiin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
up.
Ilmianna
Jaa
Nyt on kyllä pahaenteisen hiljaista Lehtosen suunnalta... Toisaalta jos hänet olisi murhattu vankilassa, asia olisi ylittänyt uutiskynnyksen Suomessa. Toivotaan siis parasta että Lehtonen palaa iloksemme mahdollisimman pikaisesti!
Ilmianna
Jaa
siis se oli pedari. itte myönsi saatana ja sen lisäksi rosecrusianisti (vapaamuurari siis. älkää ny tollasta sairasta paskaa surko ja ite en luottas mihinkään mitä se on kirjotellu. ei o tapana panetella kuolleita mut pedari menettää kaiken vitun ihmisarvonsa mun silmissä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Lehtonen oli paljon muutakin kuin pedari. Hän oli kirjailija, joogaopettaja, guru, tubettaja (kauan ennen kuin siitä tuli muodikasta), monissa maissa asunut kosmopoliitti, elokuvantekijä, ja ennen kaikkea tunteva IHMINEN!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
todella monipuoline ja lahjakas kaveri.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Heh.Nyt kyllä Hyvän vitsin lohkasit:)Hih hih hii...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
niin siis jos se nyt edes on kuollut
Ilmianna
Jaa
3 kk maratonloppukiri suoritettu 1 v 8 kk tuomiostani, josta jaljella on 0 v 0 kk ja 0 pv. SUORITIN TUOMIONI PAIVASTA PAIVAAN, ELIKKA EI OLLUT EHDONALAISTA YHTAKAAN PAIVAA, VAAN SUORITIN SEN BULGARIASSA SATAPROSENTTISESTI. Alla on linkki oikeuskeissini asiakirjoihin, yhteensa 25 sivua, joista vain syyte oli suomennettu. Karajaoikeuden sivut ovat paivatty 6.4. 2015, ja sain ne haltuuni vasta vankilassa ollessani kesalla 2016.

http://mycasefiles.webstarts.com/draft/index.html?r=20160912110829

Sivut taytyy ladata sivustolta itselle, jotta ne saa suuremmiksi ja luettavaksi, muuten teksteista ei saa selkoa. Syytteet, jotka olivat fiktiota, kumosin helposti satasivuisessa valituksessani EIT:hen, mutta se on jo toinen tarina, jota en ole linkittanyt sille sivustolle.
Ilmianna
Jaa
PS. Oikeuskeissini kopiosivut ovat sivustollani JPEG kuvaformaatissa, ja klikkaamalla sivujen keskelle saa ne ladatuksi itselle klikkaamalla toimintoa save image, jos nyt jotakin yleensakaan kiinnostaa niita ladata,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Minkälaista vankilassa oli? Olitko eristyksessä ja saitko uhkailuja toisilta vangeilta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
tarkkailijahavainnot = itse A.lehtonen
Ilmianna
Jaa
Sain onneksi suorittaa sen 3 kk jaannostuomioni Bulgariassa muussa vankilassa kuin Sofian keskusvankilassa, koska olen kirjoilla muualla Bulgariassa. Se vankila, jossa olin, oli kylla rennompi paikka, mutta siellakin sai kylla olla varuillansa. Olin ekat 2 kk huoneessa, jossa oli kymmenisen vankia, mutta sitten paasin loppuajaksi huoneeseen, jossa oli tilaa vain kahdelle. Vankilahan on aina kurja mesta, mutta minua ei onneksi hakattu siella kuten Sofian keskusvankilassa.

Kiitos kysymyksesta, mutta joidenkin muiden kirjoituksiin tassa viestiketjussa vastaan, etta kun tassa ketjussa kerran jankataan etta olen kuollut, niin aina voidaan vastaustextini selittaa vaikka niin, etta kirjoitan haudan takaa, tai ylosnousseena zombina. Mina antarcticanlehtonen kuitenkin kirjoitan, koska ei kai kellaan muulla suomalaisella ole mahdollisuutta laittaa Bulgarian oikeuskeissidokumenttejani internetiin naytille kuin minulla, elikka mista muut olisivat voineet saada ne haltuunsa, joten ne ovat riittava todiste, etten ole mennyt to the kingdom come. Viimeisin asiakirjahan on se, jonka sain paastessani pois vankilasta, paivatty 7. 9. 2016.

Kingdom comesta puheen ollen, Neumayerin tutkimusasema Antarcticalla on ottanut virallisia valokuvia ja videoita, joissa nakyy taivaalla kaksi aurinkoa samaan aikaan ennen auringonlaskua, eika se toinen aurinko voi olla kuu, koska kuu nakyy taivaalla samaan aikaan eri paikassa. Alla linkki radio-ohjelmaan, jonka kuvastossa ja videoclipeissa on otteita Neumayerin tutkimusaseman ottamista valokuvista ja videoista, joissa nahdaan kaksi aurinkoa. Se, miksi Antarcticalla on nakyvissa kaksi aurinkoa, selitetaan radio-ohjelmassa haastateltavan eli Math Powerlandin toimesta. Radio-ohjelman lahetys, joka julkaistiin elokuussa 2015, on laitettu YouTubeen, alla linkki:

https://www.youtube.com/watch?v=c0T7Sw4JWiw

Ohjelmassa on paljon muitakin mielenkiintoisia asioita, kuten etta miksi tammikuussa ja kesakuussa tahtitaivas on sama, vaikka Maan pitaisi virallisen maailmanselitysmallin mukaan olla toisella puolen aurinkoa, jolloinka maan yopuoliskolta pitaisi silloin aina nakya myos taysin erilaiset tahtikuviot, koska Maan yopuolisko kohtaa painvastaisen suunnan kesakuussa kuin tammikuussa ollessaan puolivalissa kiertorataansa auringon ympari. Vaan kun ei nay painvastaisen suunnan tahtitaivasta, koska tahtikuviot ovat samat kesakuussa ja tammikuussa, vaikka eihan tahtitaivaan pitaisi virallisen maailmanselitysmallin mukaan kiertaa Maata ollenkaan. Nama asiat myos havainnollistetaan radio-ohjelman kuvastossa hyvin.

Jo pelkastaan tama seikka todistaa, ettei Maa ole pyorea planeetta, joka kiertaa aurinkoa, vaan aurinko kiertaa Maata, elikka Maa on lautanen, jota Antarctica ymparoi joka puolelta, ja Antarctican tuolla puolen on myos muita maalautasia, joita myos kiertaa omat aurinkonsa. Taman takia Antarcticalla nakyy aika ajoin toisen maalautasen aurinko samaan aikaan oman aurinkomme kanssa. Kuvastoa myos maalautasten aiheesta on paljon radio-ohjelmassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Mitäs sinä höpiset. Tähtitaivas ei ole paikallaan, se tekee kokonaisen kierroksen aina yhden vuoden aikana.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Korjaan, tähtivas tekee aina yhden kokonaisen kierroksen neljä minuuttia vaille yhdessä vuorokaudessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tahdet nakyvat hieman eri sijainnissa eri vuodenaikoina, mutta silti samat tahtikuviot nakyvat tammikuussa ja kesakuussa, joka ei voi olla mahdollista, jos Maa vaitetysti kiertaa aurinkoa, kiertoliikkeen ollessa yksi vuosi. Siina tapauksessa Maan yopuolisko kohtaisi taysin painvastaisen suunnan tammikuussa kuin kesakuussa, ja silloin nakyisivat myos taysin erilaiset tahtikuviot yotaivaalla, mutta asiahan ei ole niin. Kaikista Maan lautasenmuotoisuuden teorioista tama asia on minulle vakuuttavin todiste, ettei Maa ole pyorea planeetta, joka kiertaa aurinkoa, vaan Maa on lautanen, jota Aurinko kiertaa.

Neumayerin tutkimusasemalta Antarcticalta tallennetut valokuvat ja videot todistavat toisen auringon olemassaolon, ja ne ovat todiste, etta Antarctican tuolla puolen on toinen maalautanen, jonne Math Powerland haluaa menna, mutta se ei ole mahdollista, koska 48 valtion sotalaivat ja havittajalentokoneet partioivat Antarctican rannikkoa tauotta, jotta Antarcticalle kukaan ei mene ilman lupaa, ja lupiahan ei kenella tahansa myonneta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tähtitaivas tekee kokonaisen kierroksen vuoden aikana ja tähtikuviot näkyvät siksi päinvastaisessa suunnassa kuuden kuukauden välein. Maapallon pyörimisakselin suuntainen tähti kuten pohjantähti tietenkin pysyy pohjoisessa koska Maapallo pyörii akselinsa ympäri. Tähdet ovat niin kaukana että tähtikuviot eivät Maasta katsoen muutu sen pienen kierroksen aikana jonka Maa tekee Auringon ympäri. Meidän aurinkomme on vain yksi tähti muiden tähtien joukossa. Kun ajattelisit planeettaa joka kiertää lähellä jotakin pientä näkemääsi tähteä taivaalla, niin se kierros on täältä katsoen niin pieni, että kaukaisen tähtitaivaan kuvioiden muodot sieltäkään katsoen eivät muutu sen kierroksen aikana, mutta tähtikuviot kyllä tekevät sieltäkin katsoen täyden kierroksen taivaalla koska planeetta kiertää kokonaisen kierroksen aurinkonsa ympäri.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tarkoittaako tama, etta tahtitaivas pyorii Maa-planeetan ymparilla? Sellainen ajatushan on maalautasjuttujen oleellinen osa, mutta virallinen maailmanselitysmallihan kiistaa sen, etta tahdet pyorisivat Maan ymparilla, koska eivathan virallisen selitysmallin mukaan tahdet, galaksit ja tahtisumut voi seurata Maata kiertoliikkeessa samalla tavalla kuin kuu kiertaa Maata, koska ne ovat vaitetysti miljardien valovuosien paassa Maasta ja myos toisistaan.

Maalautasteorian mukaan tahdet ja aurinko ovat vain muutaman kymmenen tuhannen kilometrin paassa Maasta, ja siksi ne voivat olla kiertoliikkeessa Maahan. Jos tahdet, galaksit ja tahtisumut olisivat miljardien valovuosien paassa, niin silloin nakisimme taysin eri tahdet, galaksit ja tahtisumut seka niiden muodostamat kuviot kesakuussa kuin tammikuussa, mikali Maa kiertaa aurinkoa, jolloinka Maan yopuoliskohan kohtaa taysin painvastaisen suunnan puolen vuoden valein, jos uskoo viralliseen selitysmalliin, joka sanoo Maan kiertoliikkeen auringon ympari olevan yksi vuosi.
Ilmianna
Jaa
Kaikille tuttu Otavan tahtikuvio, englanniksi Big Dipper, nakyy tahtitaivaalla vuoden jokaisena yona, jos yotaivaalla ei ole pilvia.

Aiemmissa teksteissani kertomieni seikkojen pohjalta sellainen ei ole mahdollista, jos Maa on pyorea planeetta joka kiertaa aurinkoa. Tsekatkaa vaikka allaolevasta linkista sivusto, jossa voitte itse siirtaa viisarin mihin tahansa ajankohtaan vuoden aikana, ja aina se Otava eli Big Dipper on nakyvilla yotaivaalla, ja samassa kaaviossa on mukana nakyvilla myos Cassiopeian tahtikuvio vuoden jokaisena yona. Linkki:

http://astro.unl.edu/classaction/animations/ancientastro/dipperclock.html

On huomioitava, etta Otava nakyy myos Etela-Amerikassa Ecuadorin valtiossa, joka on saanut nimensa siksi, etta se sijaitsee paivantasaajalla (equator).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Tottakai päiväntasaajalta katsoen Otava näkyy. Päiväntasaaja sijaitsee nollaleveysasteella, joten taivaan pyörimisliikkeen napa on päiväntasaajalta katsottuna pohjoiseen nolla astetta horisontin yläpuolella, eli toisinsanoen pohjoisessa horisontissa maapallon pyörimisakselin suuntaisen linjan ja horisontin leikkauskohdassa. Päiväntasaajalla taivasta katsovalle Otavan tähtikuvio liikkuu idästä länteen, mutta seuraavana yönä se on samassa kohdassa neljä minuuttia aikaisemmin kuin edellisenä yönä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ja vielä, nollaleveysasteelta eli päiväntasaajalta katsottuna taivaan pyörimisliikkeen napa on sekä pohjoiseen että etelään katsottuna nolla astetta horisontin yläpuolella, eli toisinsanoen sekä pohjoisen että etelän horisontissa maapallon pyörimisakselin suuntaisen linjan ja horisontin leikkauskohdassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuo antamasi linkin animaatio jonka väität osoittavan Otavan näkyvän päiväntasaajalla ympäri vuoden, ei osoita sitä vaan olet ymmärtänyt sen väärin. Pohjantähti on päiväntasaajalta katsoen nolla astetta pohjoisen horisontin yläpuolella, joten kuten animaatiostakin näkee, päiväntasaajalla Otava alkaa painumaan horisontin alle toukokuussa, ja marraskuussa se alkaa taas nousemaan horisontista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Tarkoittaako tama, etta tahtitaivas pyorii Maa-planeetan ymparilla?"
Ei tarkoita. Maa tekee vuodessa täyden kierroksen Auringon ympäri, joten aina kuuden kuukauden välein olemme vastakkaisilla puolilla Aurinkoa. Tähtitaivas ei siirry meihin nähden, mutta koska me siirrymme kuudessa kuukaudessa Auringon vastakkaiselle puolelle niin Aurinko on tietenkin meistä katsoen silloin eri puolella, ei tähtitaivas. Maapallo pyörii myös oman akselinsa ympäri, ja yö on aina silloin kun olemme poispäin Auringosta, joten näemme silloin myös tähtitaivaan kuviot eri suunnassa riippuen siitä kummalla puolella olemme Aurinkoa. Tähtitaivas ei siirry, mutta meihin nähden Aurinko siirtyy koska me kierrämme sen ympäri ja samalla pyörimme oman akselimme ympäri.
Ilmianna
Jaa
Otavan tahtikuviota olisi mahdotonta nahda paivantasaajalta lapi vuoden, jos vaikka Ecuadorin valtion yotaivas olisi vastakkaisella puolella joka kuudes kuukausi ns. virallisessa aurinkokuntamallissa. Kaytannon malli tassa: Otetaan molempiin kasiin jalkapallo, joka symbolisoi pyoreaa Maa-planeettaa. Keskelle lattiaa laitetaan pyorea tuoli, joka symbolisoi aurinkoa.

Kasissaan jalkapalloa pitava henkilo kulkee tuolin ympari 180 astetta, eli saman reitin, jonka pyorea Maa-planeetta vaitetysti kulkee auringon ympari puolessa vuodessa. Henkilo kulkee pisteesta A, joka on Maa-planeetan tammikuu, pisteeseen B, joka on Maa-planeetan kesakuu. Jalkapalloa pyorean tuolin ymparilla 180 astetta kuljettava henkilo voi vaikka simuloida Maa-planeetan vaitettya pyorimisliiketta niin, etta han pyorittaa jalkapalloa vastapaivaan kasissaan, mutta se ei muuta sita tosiseikkaa, etta jos henkilon selkaan laitetaan videokamera, niin se tallentaa henkilon lahtopisteen A taustan, joka on vaikka sininen seina, ja sitten videokamera tallentaa myos 180 asteen kiertoliikkeen jalkeisen paatepisteen B taustan, joka on vaikka keltainen seina, elikka huoneen vastakkainen seina.

Jos videokamera tallentaisi koko ajan vain sinisen seinan, eika lainkaan keltaista seinaa, niin se tarkoittaisi, etta henkilo ei ole lahtenyt lainkaan kiertoliikkeeseen pisteesta A pisteeseen B, vaan han on pysynyt koko ajan vain paikoillaan pisteessa A.

Jalkapallo on henkilon kasissa ja sen jalkapallon "yopuolisko" on koko ajan saman suuntainen kuin henkilon selka, koska henkilo on jatkuvasti kasvot kohti pyoreaa tuolia koko puolikkaan kiertoliikkeen ajan, ja jos henkilo kuljettaa jalkapallon 180 astetta pisteesta A pisteeseen B ja pysahtyy, niin silloin henkilon selka, joka on sama kuin jalkapallon "yopuolisko", kohtaa eri taustan pisteessa B kuin lahtopisteessa A.

Vaikka henkilo koko ajan pyorittaisikin jalkapalloa kasissaan vastapaivaan, simuloiden Maa-planeetan vaitettya pyorimisliiketta sen itsensa ympari, niin sen jalkapallon "yopuolisko" on kuitenkin jatkuvasti samansuuntainen kuin henkilon selka, ja jos henkilo kuljettaa jalkapallon 180 astetta pisteesta A pisteeseen B ja pysahtyy, ollen koko matkan ajan kasvotusten kohti pyoreaa tuolia, niin silloin henkilon selka, joka on sama kuin jalkapallon "yopuolisko", kohtaa taysin erilaisen taustan, tassa tapauksessa keltaisen seinan, elikka silloin myos Maa-planeetta kohtaisi taysin erilaisen yotaivaan, jossa Otavaa ja muita tuttuja tahtikuvioita ei voitaisi nahda lainkaan Maa-planeetan kuljettua puolen vuoden aikana 180 astetta auringon ympari, vaan Maa-planeetan yopuoliskolta nahtaisiin taysin erilaisia tahtikuvioita kesakuussa kuin mita tahtikuviot olivat tammikuussa.

Tama jalkapallosimulaatiomalli on taysin sen mukainen, mita ns. virallinen maailmanselitysmalli meille kertoo pyorean Maa-planeetan liikkeesta auringon ympari vuoden kuluessa, joten kayttamalla heidan omaa selitysmalliaan voidaan havaita, ettei se malli ole todellisuudenmukainen, koska jokainen voi itse havaita, etta samat tutut tahtikuviot ovat yotaivaalla nakyvilla lapi vuoden, elikka jalkapallosimulaatiomallissa se sama sininen seina on taustalla jatkuvasti lasna, joka tarkoittaa ettei pisteesta A olla lahdettykaan minnekaan, vaan maailma on liikkumaton maalautanen, jota aurinko kiertaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Otava näkyy päiväntasajaajalla nousten idästä ja laskien länteen joka kierroksella jonka maapallo pyörii akselinsa ympäri n. 23:ssa tunnissa 46:ssa minuutissa. Tähtitaivas siis tekee yhtä samaa liikettään jatkuvasti, mutta koska pyörimme myös lähellä olevan Aurnkomme ympäri kierroksen kerran vuodessa, niin aina puolen vuoden välein Auringon vastakkaisella puolella ollessamme tuo tähtitaivaan pyörimisliike rytmittyy päinvastaisesti vuorokaudenaikaamme. Jos aurinko sammutettaisiin ja olisi jatkuvasti yö, niin päiväntasaajalta katsoen Otava nousisi ja laskisi idästä länteen samanlaisessa syklissä ympäri vuoden.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lisäys vielä. Maapallon pyöriessä oman akselinsa ympäri, näkyy Otava päiväntasaajalta säännollisessä rytmissä, mutta Maapallolla on yö eri aikaan tuohon pyörivään tähtitaivaaseemme nähden puolen vuoden välein koska olemme silloin eri puolella Aurinkoa. Siitä johtuen päiväntasaajalla on toisella puolella Aurinkoa ollessamme yö ja toisella puolella ollessamme päivä Otavan ollessa horisontin yläpuolella. Otavan näkee päiväntasaajalta yöllä silloin kun se on horisontin yläpuolella yöllä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Maan päältä katsottuna tähtitaivas pyörii koska Maapallo pyörii oman akselinsa ympäri yhden kierroksen n. 23:ssa tunnissa 56 minuutissa, (ja se akselihan on vinossa Maapallon Aurinkoa kiertävään kulkurataan nähden, mutta se seikka ei vaikuta tässä nyt käsiteltävään asiaan vaan vuodenaikoihin). Tähdet ovat samassa kohdassa taivaalla joka yö aina n. 4 minuuttia aikaisemmin kuin edellisenä iltana samaan aikaan. Jos aurinkomme sammutettaisiin päiväksi, niin voisimme pimeässä nähdä tähtien tekevän n. yhdessä vuorokaudessa koko kierroksensa, ja jos aurinkomme sammutettaisiin kokonaan, niin tähtitaivas ei näyttäisi erilaiselta aina puolen vuoden välein Maan kiertäessä Aurinkoa, koska ei olisi yötä eikä päivää. Maapallon navoilla taivasta katsellessa näkyy samat tähdet jatkuvasti, ne kaikki kiertävät suoraan yläpuolella olevaa keskipistettä. Päiväntasaajalla taas tähdet nousevat idästä suoraan ylös ja laskevat länteen. Näiden väliin jäävillä leveysasteilla tähdet sitten tekevät eri suuruista puoliympyrää aina riippuen sijainnista. Helsinki sijaitsee n. 60 leveysasteella, joten tähtitaivaan pyörimisen keskipiste siellä taivasta katselevalle on n. 60 astetta ylöspäin pohjoisesta horisontista, ja se merkitsee sitä että ne tähdet jotka jäävät sisäpuolelle tuon keskipistettä ympäröivän kehän jonka säde ulottuu pohjoiseen horisonttiin, eivät milloinkaan laskeudu näkymättömiin alle horisontin. . Näkemämme yötähtitaivaan päinvastainen asento aina puolen vuoden välein Maan kiertäessä Aurinkoa johtuu siitä, että yö ja päivä ovat aina silloin päinvastaisessa vaiheessa tuohon tähtitaivaan vuorokausittain tekemään pyörähdykseen nähden. Ilman päivänvaloa ja kelloa tähtitaivas näyttäisi vaan pyörivän samalla em. tavalla jatkuvasti ympäri vuoden.
Ilmianna
Jaa
Jalkapallosimulaatiomallini, jonka kerroin, pohjautuu viralliseen aurinkokuntaselitysmalliin, joka ei kuitenkaan kaytannossa vastaa todellisuutta. Jalkapallosimulaatiomallia voi kokeilla vaikka omassa huoneessaan ja laittaa tietokoneelta paperille tulostetun Otavan tahtikuvion seinalle lahtopisteen A taustalle ja sitten voi laittaa vaikka imaginaarista Nibiru-planeettaa kuvaavan paperitulosteen paatepisteen B taustalle ja sitten tehda jalkapallo kasissa 180 asteen kierros pisteesta A pisteeseen B ja todeta, etta jalkapallon kulkeminen 180 astetta pyorean tuolin ympari elikka Maa-planeetan tehtya puolikkaan kierroksen auringon ympari tammikuusta kesakuuhun, ei ole mitenkaan mahdollista jos sama Otavan tahtikuvio ilmestyykin tyhjasta myos huoneen vastakkaiselle seinalle paatepisteen B taustalle, vaan vastakkaisella seinalla pitaisi nakya se Nibirun kuva jalkapallon yotaustalla, elikka jalkapalloa kasissaan pitavan henkilon selan takana.

Vakuudeksi voidaan laittaa vaikka joka suuntaan sateileva lamppu siihen pyoreaan tuoliin ja sammuttaa huoneesta kaikki muut valot, niin ei jaa epaselvaksi, etta mika puoli jalkapallosta on sen yopuoli, kun henkilo kavelee jalkapallo kasissaan 180 astetta tuolin ympari ja kun han kavelee sen puolikkaan kierroksen tuolin ympari samalla tavalla kuin aurinkokuntamallissa Maa-planeetan kerrotaan kiertavan aurinkoa niin, etta Maa-planeetta elikka tassa tapauksessa jalkapalloa kasissaan pitava henkilo on koko ajan kasvot kohti lamppua.

Henkilon lahtopisteessa A hanen selkansa on kohti seinaa, jossa on Otavan tahtikuvion paperituloste, ja henkilon paatepisteessa B hanen selkansa on kohti huoneen vastakkaista seinaa, jossa on imaginaarisen Nibiru-planeetan paperituloste.

Tama tarkoittaa silloin, etta kun aurinkokuntamallin mukaan tammikuussa me naemme Otavan yotaivaalla, niin kesakuussa sen pitaisi kadota sielta kokonaan ja sen sijaan meidan pitaisi nahdakin vaikka juuri se imaginaarinen Nibiru kesakuun yotaivaalla, mutta talla tavallahan asia ei ole.

Kuitenkin jokainen maalautasen todiste, kuten tama jalkapallosimulaatiokoe, pyritaan kumoamaan ilman, etta koetta yritettaisiinkaan suorittaa, eika sellaisen kokeen teoreettiseenkaan puoleen oteta mitaan kantaa, vaan sen sijaan kerrotaan vain muuta juttua ad infinitum. Tama on se yleisin ongelma argumentaatiossa pyorean Maa-planeetan teoria vastaan Maalautasen teoria.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
13 VASTAUSTA:
Maata mallissasi esittävä jalkapallo pyörii oman akselinsa ympäri n. 365 kertaa sinä aikana kun se kiertää samalla korkeudella olevan Aurinkoa esittävän tuolin ympäri yhden kerran. Kun tuo jalkapallosi on tähtikuvio A:ta esittävän paperin puolella, liikkuu tähtikuvio A pimeän tultua pallon pinnalta sitä katseleville idästä länteen. Jalkapallon sitten ollessa kuuden kuukauden kuluttua vastakkaisella puolella tuolia tähtikuvio B:n puolella, liikkuu puolestaan tähtikuvio B yöllä idästä länteen. Kumpikaan ei näy kuin osan vuotta yöaikaan kuten eivät näy kaikki oikeatkaan tähtikuviot. Pohjoista Otavan tähtikuviota esittävä paperi kuuluu sijoittaa seinälle paljon korkeammalle kuin tuoli. Silloin Otava näkyy jalkapallon yläpuolikkaan pinnalta sitä katsoville kummallakin puolella tuolia ja koko tuolia kiertävän kierroksen ajan joka yö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4min.perpäivä kirjoitti:
Maata mallissasi esittävä jalkapallo pyörii oman akselinsa ympäri n. 365 kertaa sinä aikana kun se kiertää samalla korkeudella olevan Aurinkoa esittävän tuolin ympäri yhden kerran. Kun tuo jalkapallosi on tähtikuvio A:ta esittävän paperin puolella, liikkuu tähtikuvio A pimeän tultua pallon pinnalta sitä katseleville idästä länteen. Jalkapallon sitten ollessa kuuden kuukauden kuluttua vastakkaisella puolella tuolia tähtikuvio B:n puolella, liikkuu puolestaan tähtikuvio B yöllä idästä länteen. Kumpikaan ei näy kuin osan vuotta yöaikaan kuten eivät näy kaikki oikeatkaan tähtikuviot. Pohjoista Otavan tähtikuviota esittävä paperi kuuluu sijoittaa seinälle paljon korkeammalle kuin tuoli. Silloin Otava näkyy jalkapallon yläpuolikkaan pinnalta sitä katsoville kummallakin puolella tuolia ja koko tuolia kiertävän kierroksen ajan joka yö.
Joo olen ottanut jalkapallomallissani huomioon virallisen selitysmallin kertoman maapallon puolen vuoden valein tekeman ikaankuin etukumaran ja takakumaran kaltevuuden aurinkoa kohti sen kiertaessa vuoden aikana auringon ympari, myos niin etta jalkapalloa voidaan kallistaa kokeen aikana kun sita kuljetetaan tuolin ympari. Maa-planeetan kaltevuus on virallisen tarinan mukaan maapallomallissa kuitenkin vain muutamia kymmenia asteita, eika sellainen kaltevuus riita siihen, etta yotaivaasta kyettaisiin nakemaan Maa-planeetalta samaan aikaan seina A ja seina B.

Asia on niin, etta molempien vastakkaisten seinien tahtikuviot eivat voi nakya samaan aikaan, koska vain yopuoliskolla voidaan yotaivas nahda. Asia voidaan todistaa siten, etta kiinnitetaan videokamera jalkapallon yopuoliskolle, ja vaikka videokameran kiinnittaa jalkapallon ylaosaan, esim. skandinaviaa vastaavaan kohtaan jalkapallossa, niin videokameran ei pida jatkaa videokuvan tallentamista silloin kun jalkapallon pyorimisliike henkilon kasissa sallii videokameran linssin menevan auringon elikka tuolilla olevan lampun puolelle, joka olisi Maa-planeetan aamu jo, koska jalkapallon symboloima maapallo ja sen pyorimisliike oman itsensa ympari vaihtuu silloin yosta paivaksi. Jos tallennetaan edelleen aamuakin, niin silloin Maa-planeettamallissa yo vaihtuu paivaksi ja vastakkaista seinaa ei siella olevine tahtikuviotulostinpapereineen ei pitaisi nakya, koska silloin jos tallennetaan myos jalkapallon aamua ja iltapaivaa siihen kiinnitetyn videokameran linssin ollessa kohti aurinkoa elikka kohti tuolilla olevaa lamppua, niin silloin kyseessa on fuskaaminen ja vastakkaisen seinan symboloiman yotaivaan sisalto nakyisi myos paivasaikaan, ja niinhan asia ei kuitenkaan todellisuudessa ole, etta nakisimme paivasaikaan yotaivaan tahdet. Jalkapalloon kiinnitetyn videokameranhan idea tassa on se, etta se vastaa sita mita ihmissilma kykenee nakemaan yotaivaasta.

Jalkapallosimulaatiokoetta suorittavan henkilon tulee pitaa jalkapalloa ja siihen kiinnitettya videokameraa kasissaan niin, etta molemmat kadet ovat vasemmalla tai oikealla puolella henkilon kehoa, ja sitten hitaasti pyorittaa jalkapalloa vastapaivaan sen itsensa ympari, vastaten silla tavalla virallista Maa-planeetan kayttaytymisliikeselitysta, jotta kamera kykenee tallentamaan jalkapallon yopuoliskolla nakyvan seinan ja siihen kiinnitetyn kuvan.

Seina A ja seina B ja niille laitetut kuvatulosteet A ja B ovat mallissani molemmat symboloimassa vain yotaivasta, eivatka paivataivasta. Me emme voi tietaa, mita on paivasajan aikaan nakemamme taivaan takana, koska taivas on vain sininen, silloin kun ei ole pilvia. Kaikkien tuntema Otavan tahtikuvio on helppo tajuta, ja se nakyy ja se kayttaytyy yotaivaalla miten kayttaytyy, koska se kiertaa Maalautasta sen ylapuolella muutaman kymmenen tuhannen kilometrin korkeudessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
antarcticanlehtonen kirjoitti:
Joo olen ottanut jalkapallomallissani huomioon virallisen selitysmallin kertoman maapallon puolen vuoden valein tekeman ikaankuin etukumaran ja takakumaran kaltevuuden aurinkoa kohti sen kiertaessa vuoden aikana auringon ympari, myos niin etta jalkapalloa voidaan kallistaa kokeen aikana kun sita kuljetetaan tuolin ympari. Maa-planeetan kaltevuus on virallisen tarinan mukaan maapallomallissa kuitenkin vain muutamia kymmenia asteita, eika sellainen kaltevuus riita siihen, etta yotaivaasta kyettaisiin nakemaan Maa-planeetalta samaan aikaan seina A ja seina B.

Asia on niin, etta molempien vastakkaisten seinien tahtikuviot eivat voi nakya samaan aikaan, koska vain yopuoliskolla voidaan yotaivas nahda. Asia voidaan todistaa siten, etta kiinnitetaan videokamera jalkapallon yopuoliskolle, ja vaikka videokameran kiinnittaa jalkapallon ylaosaan, esim. skandinaviaa vastaavaan kohtaan jalkapallossa, niin videokameran ei pida jatkaa videokuvan tallentamista silloin kun jalkapallon pyorimisliike henkilon kasissa sallii videokameran linssin menevan auringon elikka tuolilla olevan lampun puolelle, joka olisi Maa-planeetan aamu jo, koska jalkapallon symboloima maapallo ja sen pyorimisliike oman itsensa ympari vaihtuu silloin yosta paivaksi. Jos tallennetaan edelleen aamuakin, niin silloin Maa-planeettamallissa yo vaihtuu paivaksi ja vastakkaista seinaa ei siella olevine tahtikuviotulostinpapereineen ei pitaisi nakya, koska silloin jos tallennetaan myos jalkapallon aamua ja iltapaivaa siihen kiinnitetyn videokameran linssin ollessa kohti aurinkoa elikka kohti tuolilla olevaa lamppua, niin silloin kyseessa on fuskaaminen ja vastakkaisen seinan symboloiman yotaivaan sisalto nakyisi myos paivasaikaan, ja niinhan asia ei kuitenkaan todellisuudessa ole, etta nakisimme paivasaikaan yotaivaan tahdet. Jalkapalloon kiinnitetyn videokameranhan idea tassa on se, etta se vastaa sita mita ihmissilma kykenee nakemaan yotaivaasta.

Jalkapallosimulaatiokoetta suorittavan henkilon tulee pitaa jalkapalloa ja siihen kiinnitettya videokameraa kasissaan niin, etta molemmat kadet ovat vasemmalla tai oikealla puolella henkilon kehoa, ja sitten hitaasti pyorittaa jalkapalloa vastapaivaan sen itsensa ympari, vastaten silla tavalla virallista Maa-planeetan kayttaytymisliikeselitysta, jotta kamera kykenee tallentamaan jalkapallon yopuoliskolla nakyvan seinan ja siihen kiinnitetyn kuvan.

Seina A ja seina B ja niille laitetut kuvatulosteet A ja B ovat mallissani molemmat symboloimassa vain yotaivasta, eivatka paivataivasta. Me emme voi tietaa, mita on paivasajan aikaan nakemamme taivaan takana, koska taivas on vain sininen, silloin kun ei ole pilvia. Kaikkien tuntema Otavan tahtikuvio on helppo tajuta, ja se nakyy ja se kayttaytyy yotaivaalla miten kayttaytyy, koska se kiertaa Maalautasta sen ylapuolella muutaman kymmenen tuhannen kilometrin korkeudessa.
Et siis ymmärtänyt kun sanoin että Otavaa symboloiva tähtikuvio pitää kiinnittää huoneen seinälle paljon korkeammalle kuin se keskellä huonetta tuolilla oleva lamppu on. Sinä et ole kertonut sanallakaan mille korkeudelle seinälle olet sijoittanut ne tähtikuviosi, joten oletus on että ne ovat samalla korkeudella kuin lamppu Et myöskään määrittänyt missä kohdassa jalkapallon pinnalla se tähtiä katseleva tyyppi on. Mitkään tähtikuviot eivät kuitenkaan näy päiväntasaajan yöllisellä tähtitaivaalla ympäri vuoden, eli jalkapallon tehdessä yhden kierroksen lampun ympäri. Eivät ne näy päiväntasaajalla Maapallollakaan. Sijoita se Otavaa symboloiva tähtikuvio seinälle paljon korkeammalle kuin lamppu jos haluat sen oikeasti simuloivan Otavaa, silloin se näkyy jalkapallon yläpuolikaan pinnalta varjossa yötaivasta katseleville tyypeille jalkapallon ollessa millä vaan puolella lamppua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Voit laittaa sen Otavan tahtikuvion seinalle A vaikka niinkin korkealle kuin katonrajaan, eika sita voida sittenkaan nahda jalkapallon yopuoliskolta silloin, kun jalkapallo on viety vastakkaisen seinan B luokse, vaikka jalkapalloon kiinnitetty videokamera olisi kiinnitetty jalkapallossa Skandinaviaa vastaavaan paikkaan. Ellet suorita jalkapallosimulaatiokoetta jalkapalloon kiinnitetyn videokameran avulla itse omassa huoneessasi, niin et voi tajuta tata asiaa ollenkaan pelkan sanallisen selityksen avulla. Suorita se koe ja katso sen kokeen tekema videotallenne, niin sitten kai jo uskot, etta olen oikeassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
antarcticanlehtonen kirjoitti:
Voit laittaa sen Otavan tahtikuvion seinalle A vaikka niinkin korkealle kuin katonrajaan, eika sita voida sittenkaan nahda jalkapallon yopuoliskolta silloin, kun jalkapallo on viety vastakkaisen seinan B luokse, vaikka jalkapalloon kiinnitetty videokamera olisi kiinnitetty jalkapallossa Skandinaviaa vastaavaan paikkaan. Ellet suorita jalkapallosimulaatiokoetta jalkapalloon kiinnitetyn videokameran avulla itse omassa huoneessasi, niin et voi tajuta tata asiaa ollenkaan pelkan sanallisen selityksen avulla. Suorita se koe ja katso sen kokeen tekema videotallenne, niin sitten kai jo uskot, etta olen oikeassa.
Höpöhöpö, sinäkö olet kiinnittänyt videokameran jalkapalloon jota pyörität ;-D Korkealla lähellä pohjantähteä eli Maapallon pyörimisakselin suuntaa oleva Otava näkyy pohjoisen pallonpuoliskon 41 leveysasteen pohjoispuolella ympäri vuoden. Pohjoisnavalla se pyörii pääsi yläpuolella. Napolin ja Madridin leveysasteilla Otava jo käy horisontin alapuolella vuoden aikana. Et edes osannut käyttää linkittämääsi Big Dipper-kelloa osoittaa ettet ymmärrä koko asiaa. Pöydälläni olevaa karttapalloakin katsomalla totean asian, en tarvitse jalkapalloon kiinnitettyä videokameraa. Maalautasjuttujasi nyt en viitsi edes kommentoida.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4min.perpäivä kirjoitti:
Höpöhöpö, sinäkö olet kiinnittänyt videokameran jalkapalloon jota pyörität ;-D Korkealla lähellä pohjantähteä eli Maapallon pyörimisakselin suuntaa oleva Otava näkyy pohjoisen pallonpuoliskon 41 leveysasteen pohjoispuolella ympäri vuoden. Pohjoisnavalla se pyörii pääsi yläpuolella. Napolin ja Madridin leveysasteilla Otava jo käy horisontin alapuolella vuoden aikana. Et edes osannut käyttää linkittämääsi Big Dipper-kelloa osoittaa ettet ymmärrä koko asiaa. Pöydälläni olevaa karttapalloakin katsomalla totean asian, en tarvitse jalkapalloon kiinnitettyä videokameraa. Maalautasjuttujasi nyt en viitsi edes kommentoida.
Ei ole vaikeaa kiinnittaa pieni matkapuhelin, jossa on videokameratoiminto, teippaamalla se kiinni jalkapalloon. Jos jalkapallosimulaatiokoetta ei suoriteta, niin ei saada mitaan koetuloksiakaan, ja silloin koko taman aiheen argumentaatio jaa vain sanallisten selitysten varaan, joilla ei ole mitaan tekemista koetulosten kanssa. En siksi viitsi vaitella sanallisella tasolla tasta kokeesta sen enempaa, koska se koe vastaa taysin ns. virallisen aurinkokuntamallin toimintoa, joka kuitenkin voidaan kokeen avulla todistaa valheeksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
antarcticanlehtonen kirjoitti:
Ei ole vaikeaa kiinnittaa pieni matkapuhelin, jossa on videokameratoiminto, teippaamalla se kiinni jalkapalloon. Jos jalkapallosimulaatiokoetta ei suoriteta, niin ei saada mitaan koetuloksiakaan, ja silloin koko taman aiheen argumentaatio jaa vain sanallisten selitysten varaan, joilla ei ole mitaan tekemista koetulosten kanssa. En siksi viitsi vaitella sanallisella tasolla tasta kokeesta sen enempaa, koska se koe vastaa taysin ns. virallisen aurinkokuntamallin toimintoa, joka kuitenkin voidaan kokeen avulla todistaa valheeksi.
Kyykytettynä yrität vaan selitellä että sanallisesti asiaa ei voisi palstalla todistaa. Väitit tuossa aikaisemmin Otavan näkyvän päiväntasaajalla ympäri vuoden kun et osannut käyttää mainostamaasi Big Dipper-kelloa. Otava on korkealla, joten kiinnitä Pohjantähti huoneesi kattoon ja Otava sen viereen. Otava näkyy kuten sen olen selostanut ja tähtitiede kertoo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4min.perpäivä kirjoitti:
Kyykytettynä yrität vaan selitellä että sanallisesti asiaa ei voisi palstalla todistaa. Väitit tuossa aikaisemmin Otavan näkyvän päiväntasaajalla ympäri vuoden kun et osannut käyttää mainostamaasi Big Dipper-kelloa. Otava on korkealla, joten kiinnitä Pohjantähti huoneesi kattoon ja Otava sen viereen. Otava näkyy kuten sen olen selostanut ja tähtitiede kertoo.
Miksi luullaan, etta Suomesta katsottuna voidaan maapallomallissa yotaivaan avaruutta nahda kohtisuoraan ylospain kuten Pohjoisnavalta vaitetysti nahdaan, sen ollessa oletetusti "maapallon katto"? Suomesta ei voida nahda maapallomallissa mitaan kohtisuoraan ylospain avaruuteen kuten sielta "maailman katolta", koska Suomi sijaitsee hyvin paljon Pohjoisnavasta etelaan. Pohjantahti ei sijaitse missaan pain maailmaa reaalisesti maapallomalliin nahden "kohtisuoraan ylospain", paitsi maapallomallissa vain Pohjoisnavalla, eika siis Suomestakaan nahda Otavaa mitenkaan "keskella kattoa", jos vaikka otetaankin jalkapallosimulaatiokokeeseen mukaan myos koehuoneen katto simuloimaan "avaruudessa kohtisuorassa ylospain sijaitsevaa Otavaa Pohjantahden vieressa".

Sellainen malli, etta Otavan kuva sijoitettaisiin keskelle koehuoneen kattoa, ei olisi todenmukainen, koska Suomi ei sijaitse lahellakaan Pohjoisnapaa, ja koska Otava nahdaan myos paivantasaajalta, ja siksi Otavakuvalle on vain yksi mahdollinen paikka, joka on koehuoneen seina A johon se kuva on kiinnitettava. Se, etta mihin tasmalliseen kohtaan seinassa A on kuva kiinnitettava, on hienostuneempaa matematiikkaa, mutta lopputuloksena on kuitenkin se, etta jalkapallosimulaatiokokeen aikana videokamera ei kykene tallentamaan mitaan seinasta A, kun jalkapallo on viety 180 astetta tuolin toiselle puolelle, ja silloin on todistettu se, etta ns. virallinen aurinkokuntamalli ei voi pitaa paikkaansa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
antarcticanlehtonen kirjoitti:
Miksi luullaan, etta Suomesta katsottuna voidaan maapallomallissa yotaivaan avaruutta nahda kohtisuoraan ylospain kuten Pohjoisnavalta vaitetysti nahdaan, sen ollessa oletetusti "maapallon katto"? Suomesta ei voida nahda maapallomallissa mitaan kohtisuoraan ylospain avaruuteen kuten sielta "maailman katolta", koska Suomi sijaitsee hyvin paljon Pohjoisnavasta etelaan. Pohjantahti ei sijaitse missaan pain maailmaa reaalisesti maapallomalliin nahden "kohtisuoraan ylospain", paitsi maapallomallissa vain Pohjoisnavalla, eika siis Suomestakaan nahda Otavaa mitenkaan "keskella kattoa", jos vaikka otetaankin jalkapallosimulaatiokokeeseen mukaan myos koehuoneen katto simuloimaan "avaruudessa kohtisuorassa ylospain sijaitsevaa Otavaa Pohjantahden vieressa".

Sellainen malli, etta Otavan kuva sijoitettaisiin keskelle koehuoneen kattoa, ei olisi todenmukainen, koska Suomi ei sijaitse lahellakaan Pohjoisnapaa, ja koska Otava nahdaan myos paivantasaajalta, ja siksi Otavakuvalle on vain yksi mahdollinen paikka, joka on koehuoneen seina A johon se kuva on kiinnitettava. Se, etta mihin tasmalliseen kohtaan seinassa A on kuva kiinnitettava, on hienostuneempaa matematiikkaa, mutta lopputuloksena on kuitenkin se, etta jalkapallosimulaatiokokeen aikana videokamera ei kykene tallentamaan mitaan seinasta A, kun jalkapallo on viety 180 astetta tuolin toiselle puolelle, ja silloin on todistettu se, etta ns. virallinen aurinkokuntamalli ei voi pitaa paikkaansa.
Kyykkyhyppelysi on säälittävää.. Sanoin että Pohjantähti pitää sijoittaa kattoon, en sanonut että keskelle kattoa. Kerroit jo tietäväsi että Maapallon akseli on vinossa, mutta näköjään unohdit sen jo. Pohjantähti sijaitsee Maapallon 23,4 asteen kulmassa olevan pyörimisakselin osoittamassa suunnassa katossa, ja Otava pyörii sen ympärillä. Päiväntasaaja on tietenkin vinossa samassa kulmassa kuin Maapallon akseli. Helsingistä katsoen pohjantähti näkyy 60 astetta pohjoisen horisontin yläpuolella eli korkealla. 90 astetta olisi suoraan yläpuolella. Väität yhä vaan virheellisesti että Otava näkyy päiväntasaajalla ympäri vuoden. Et osannut käyttää Big Dipper-kelloasi jota käyttääksesi sinun pitää ensin tietää millä korkeudella Pohjantähti näkyy sijaintipaikastasi. Päiväntasaajalta katsottuna Pohjantähti on tasan horisontin tasolla pohjoisessa. Kun sijoitat sen Big Dipper-kellossa horisontin tasalle näet että Otava alkaa painumaan horisontin alle toukokuussa ja nousemaan sieltä marraskuussa. Kuten sanoin, ne tähtikuviomallitkaan jotka olet sijoittanut seinillesi eivät tietenkään näy mallissasi päinvastaisella puolella lamppua, eiväthän ne näy toisella puolella Aurinkoa Maapalloltakaan, kuinka monta kertaa minun pitää se sinulle kertoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4min.perpäivä kirjoitti:
Kyykkyhyppelysi on säälittävää.. Sanoin että Pohjantähti pitää sijoittaa kattoon, en sanonut että keskelle kattoa. Kerroit jo tietäväsi että Maapallon akseli on vinossa, mutta näköjään unohdit sen jo. Pohjantähti sijaitsee Maapallon 23,4 asteen kulmassa olevan pyörimisakselin osoittamassa suunnassa katossa, ja Otava pyörii sen ympärillä. Päiväntasaaja on tietenkin vinossa samassa kulmassa kuin Maapallon akseli. Helsingistä katsoen pohjantähti näkyy 60 astetta pohjoisen horisontin yläpuolella eli korkealla. 90 astetta olisi suoraan yläpuolella. Väität yhä vaan virheellisesti että Otava näkyy päiväntasaajalla ympäri vuoden. Et osannut käyttää Big Dipper-kelloasi jota käyttääksesi sinun pitää ensin tietää millä korkeudella Pohjantähti näkyy sijaintipaikastasi. Päiväntasaajalta katsottuna Pohjantähti on tasan horisontin tasolla pohjoisessa. Kun sijoitat sen Big Dipper-kellossa horisontin tasalle näet että Otava alkaa painumaan horisontin alle toukokuussa ja nousemaan sieltä marraskuussa. Kuten sanoin, ne tähtikuviomallitkaan jotka olet sijoittanut seinillesi eivät tietenkään näy mallissasi päinvastaisella puolella lamppua, eiväthän ne näy toisella puolella Aurinkoa Maapalloltakaan, kuinka monta kertaa minun pitää se sinulle kertoa.
Nuo astekulmalaskelmat patevat vain silloin, jos Maa on lahtokohtaisesti ja oletusarvoisesti vain maapallomallin mukainen. Olen kayttanyt 1970-luvulla koulun fysiikan tunnille roudatun virallisen aurinkokuntamallin pienoismallilaitteen toimintoja jalkapallosimulaatiokokeessani. Sen pienoismallilaitteenhan pitaisi olla sen virallisen maailmankuvan mukainen. Internetin Big Dipperin clock'issa eli Otavan kellossa ei ole mitaan toimintoa sille, etta missa pain maailmaa Otavaa katsellaan, vaan siella on vain englanninkieliset kuukausien nimien lyhenteet, joten mista tiedat etta Big Dipper elikka Otava painuu horistontin alle toukokuussa ja nousee sielta marraskuussa, ja missa pain maailmaa se tapahtuu, koska Big Dipperin kellossahan Otava on vuoden jokaisena yona nakyvilla, tammikuusta joulukuuhun? Jos Big Dipper clock'issa painaa hiiren nuolella sita viisaria joka on englanninkielisten kuukausinimien lyhenteiden kohdalla ja sitten vie viisarin ensin Januaryn kohdalle ja sielta eteenpain kaikkien kuukausien lapi aina Decemberin loppuosan kohdalle, niin siella yotaivaan animaatiossa Otavan tahtikuvio nakyy jatkuvasti horisontin ylapuolella vuoden jokaisena yona. Linkki Big Dipper Clock'iin:

http://astro.unl.edu/classaction/animations/ancientastro/dipperclock.html
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
antarcticanlehtonen kirjoitti:
Nuo astekulmalaskelmat patevat vain silloin, jos Maa on lahtokohtaisesti ja oletusarvoisesti vain maapallomallin mukainen. Olen kayttanyt 1970-luvulla koulun fysiikan tunnille roudatun virallisen aurinkokuntamallin pienoismallilaitteen toimintoja jalkapallosimulaatiokokeessani. Sen pienoismallilaitteenhan pitaisi olla sen virallisen maailmankuvan mukainen. Internetin Big Dipperin clock'issa eli Otavan kellossa ei ole mitaan toimintoa sille, etta missa pain maailmaa Otavaa katsellaan, vaan siella on vain englanninkieliset kuukausien nimien lyhenteet, joten mista tiedat etta Big Dipper elikka Otava painuu horistontin alle toukokuussa ja nousee sielta marraskuussa, ja missa pain maailmaa se tapahtuu, koska Big Dipperin kellossahan Otava on vuoden jokaisena yona nakyvilla, tammikuusta joulukuuhun? Jos Big Dipper clock'issa painaa hiiren nuolella sita viisaria joka on englanninkielisten kuukausinimien lyhenteiden kohdalla ja sitten vie viisarin ensin Januaryn kohdalle ja sielta eteenpain kaikkien kuukausien lapi aina Decemberin loppuosan kohdalle, niin siella yotaivaan animaatiossa Otavan tahtikuvio nakyy jatkuvasti horisontin ylapuolella vuoden jokaisena yona. Linkki Big Dipper Clock'iin:

http://astro.unl.edu/classaction/animations/ancientastro/dipperclock.html
Sanoit näin: "Jalkapallosimulaatiomallini, jonka kerroin, pohjautuu viralliseen aurinkokuntaselitysmalliin". Tarkoittaa sitä että jalkapallomallisi astekulmien on oltava sen mukaiset, ja nyt sanoit: "Nuo astekulmalaskelmat patevat vain silloin, jos Maa on lahtokohtaisesti ja oletusarvoisesti vain maapallomallin mukainen". Toisinsanoen et siis olekaan tehnyt simulaatiomalliasi "virallisen aurinkokuntaselitysmallin" mukaiseksi, ja samalla kuitenkin yrität mallillasi todistaa ettei "virallinen" selitysmalli toimi. Todistat vain olevasi puupää.

Sanot että internetin Big Dipperin clock'issa eli Otavan kellossa ei ole mitään toimintoa sille, etta missa pain maailmaa Otavaa katsellaan. Kuinka sitten voit väittää että tuon saman kellon mukaan päiväntasaajalla Equadorissa Otava näkyy ympäri vuoden, kun siinä ei mielestäsi ole toimintoa sille, etta missa pain maailmaa Otavaa katsellaan. Todistat taas olevasi puupää.

Big Dipper-kelloa käyttäessä pitää ensin tietää millä korkeudella Pohjantähti näkyy sijaintipaikastasi. Päiväntasaajalta katsottuna Pohjantähti on tasan horisontin tasolla pohjoisessa. Kun sijoitat siinä kellon kuvassa horisontin Pohjantähden eli North Starin tasalle niin näet että Otava alkaa painumaan horisontin alle toukokuussa ja nousemaan sieltä marraskuussa. Tämänkin jo kerroin sinulle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4min.perpäivä kirjoitti:
Sanoit näin: "Jalkapallosimulaatiomallini, jonka kerroin, pohjautuu viralliseen aurinkokuntaselitysmalliin". Tarkoittaa sitä että jalkapallomallisi astekulmien on oltava sen mukaiset, ja nyt sanoit: "Nuo astekulmalaskelmat patevat vain silloin, jos Maa on lahtokohtaisesti ja oletusarvoisesti vain maapallomallin mukainen". Toisinsanoen et siis olekaan tehnyt simulaatiomalliasi "virallisen aurinkokuntaselitysmallin" mukaiseksi, ja samalla kuitenkin yrität mallillasi todistaa ettei "virallinen" selitysmalli toimi. Todistat vain olevasi puupää.

Sanot että internetin Big Dipperin clock'issa eli Otavan kellossa ei ole mitään toimintoa sille, etta missa pain maailmaa Otavaa katsellaan. Kuinka sitten voit väittää että tuon saman kellon mukaan päiväntasaajalla Equadorissa Otava näkyy ympäri vuoden, kun siinä ei mielestäsi ole toimintoa sille, etta missa pain maailmaa Otavaa katsellaan. Todistat taas olevasi puupää.

Big Dipper-kelloa käyttäessä pitää ensin tietää millä korkeudella Pohjantähti näkyy sijaintipaikastasi. Päiväntasaajalta katsottuna Pohjantähti on tasan horisontin tasolla pohjoisessa. Kun sijoitat siinä kellon kuvassa horisontin Pohjantähden eli North Starin tasalle niin näet että Otava alkaa painumaan horisontin alle toukokuussa ja nousemaan sieltä marraskuussa. Tämänkin jo kerroin sinulle.
Kristoffer Kolumbustakaan ei kukaan uskonut, vaikka han oli todistellut myos Espanjan kuningattarelle ja kuninkaalle seka heidan hovivaelleen karttojen avulla kahdeksan vuoden ajan, kuinka lyhyempi meritie Aasiaan voidaan loytaa suuntaamalla laiva lanteen. Sitten kun Espanjan kuningatar lahjoitti Kolumbuksen kayttoon kolme suurta karavellipurjelaivaa seka henkilokuntaa ja tarvikkeita Kolumbuksen loytoretkea varten, niin Kolumbus paasi lopulta matkaan ja seilasi kolmen laivansa kanssa Atlantilla kuusi viikkoa, kunnes saapui Amerikan mantereen saarille, jotka tunnetaan nykyaan nimella Bahamasaaret. Joitakin kuukausia myohemmin Kolumbus paatti palata Espanjaan todisteiden kanssa, jotka osoittivat hanen loytaneen uuden mantereen, ja han toi Espanjan kuninkaallisen hovin ihmeteltavaksi Amerikan intiaaneja, kultamineraaleja, Euroopassa tuntemattomia ruokakasveja, lintuja jne.

Oleellista tassa on se, etta Kolumbus todellakin loysi Amerikan, ja se teko pelasti miljoonia eurooppalaisia inkvisition vainoilta, kun vainotut eurooppalaiset paasivat pakenemaan Amerikkaan. Kolumbus loysi Amerikan kayttamalla uudenlaisia karttoja, jotka han oli kai saanut haltuunsa muilta tahoilta, ja han myos itse laati suunnitelmia valmistellessaan merimatkaa lanteen. Ne olivat keinoja, ja paamaara oli auttaa ihmisia paasemaan pois Euroopasta pakoon inkvisition vainoja. Kolumbus oli ennen Amerikan loytoretkeaan ollut kahdeksan vuotta katolisena munkkina espanjalaisessa luostarissa, jossa hanella oli aikaa ja resursseja suunnitella tulevaa tutkimusretkeaan. Han ei kuitenkaan jaanyt kelaamaan niita keinoja, joiden avulla han loysi Amerikan, vaan han kaytti keinoja paamaaraa varten ja sitten oikeasti lahti kohti paamaaraa kolmella laivalla.

Jos nykyaan joku uusi Kolumbuksenkaltainen henkilo lahtisi matkalle ja menisi Antarctican tuolle puolen ja loytaisi sielta Antarctican tuonpuoleisen maan intiaaneja, kultamineraaleja, omassa maailmassamme tuntemattomia ruokakasveja, lintuja jne. ja toisi ne omaan maailmaamme, niin uskottaisiinko hanen kertomustaan ja todisteitaan? Ei uskottaisi, vaan ne kaikki pyrittaisiin mitatoimaan sanomalla, etta Antarctican tuonpuoleisen maan intiaanit ovat vain etela-amerikkalaisia nayttelijoita, kultamineraalit olisi lainattu jonkin oman maailmamme valtion kultavarannoista, ja omassa maailmassamme tuntemattomat ruokakasvit olisi jalostettu uuteen muotoon jossakin laboratoriossa, samoin kuin tuntemattomat lintulajit jne., jotta Antarctican tuolla puolen olevan uuden maan loytamisen huijaus vaikuttaisi aidolta.

Niin etta vaikka toisin roppakaupalla todisteita omaa Maalautastamme ymparoivan Antarctican tuolla puolen olevalta uudelta Maalautaselta, niin minua ei uskottaisi ollenkaan. Vaikka saisin kertomustani ja todisteitani epailevia henkiloita mukaan reitille, joka vie omalta Maalautaseltamme uudelle Maalautaselle, ja vaikka he omin silmin nakisivat uuden Maalautasen ja siella asuvia intiaaneja, niin epailijat eivat sittenkaan uskoisi, vaan he vaittaisivat, etta olen lavastanut Antarcticalle etela-amerikkalaisista intiaaneista koostuvan teatterinaytelman, jonka nayttelijat vain uskottelevat olevansa uuden Maalautasen asukkaita, samaan tyyliin kuin Turun Keskiaikamarkkinoilla lavastetaan joka kesa noin 700 vuotta ajassa taaksepain tapahtuvat teatterinaytelmat, joissa on nayttelijoita pukeutuneina keskiaikaisiin vaatteisiin, joiden mallit on otettu historian maalauksista ja piirroksista.

Minua ei kiinnosta takertua Otavan tahtikuvion tanssahteluun yotaivaalla vuoden aikana, eika minua kiinnosta takertua edes tekemaani jalkapallosimulaatiomalliinkaan, koska joutuisin vetamaan siihen mukaan niin paljon matemaattisia todisteluja niin kauan kuin kukaan epailija ei suostu itse tekemaan sellaista koetta, joten joutuisin vaittelemaan loputtomiin jostakin yotaivaan Otavan tanssahteluista 12 kk aikana. Minulle on tarkeinta se, etta itse luotan jalkapallosimulaatiomalliini seka myos se, etta luotan Neumayerin tutkimusaseman Antarcticalla tallentamien valokuvien ja videoiden, joissa nakyy kaksi aurinkoa samaan aikaan auringonnousujen ja auringonlaskujen aikaan, olevan aitoja. Niinkuin sanoin, ei minua uskottaisi edes sittenkaan, vaikka veisin epailijat uudelle Maalautaselle, koska sellaista uutta Maalautasta pidettaisiin vain jonkinlaisena teatterilavasteena.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
antarcticanlehtonen kirjoitti:
Kristoffer Kolumbustakaan ei kukaan uskonut, vaikka han oli todistellut myos Espanjan kuningattarelle ja kuninkaalle seka heidan hovivaelleen karttojen avulla kahdeksan vuoden ajan, kuinka lyhyempi meritie Aasiaan voidaan loytaa suuntaamalla laiva lanteen. Sitten kun Espanjan kuningatar lahjoitti Kolumbuksen kayttoon kolme suurta karavellipurjelaivaa seka henkilokuntaa ja tarvikkeita Kolumbuksen loytoretkea varten, niin Kolumbus paasi lopulta matkaan ja seilasi kolmen laivansa kanssa Atlantilla kuusi viikkoa, kunnes saapui Amerikan mantereen saarille, jotka tunnetaan nykyaan nimella Bahamasaaret. Joitakin kuukausia myohemmin Kolumbus paatti palata Espanjaan todisteiden kanssa, jotka osoittivat hanen loytaneen uuden mantereen, ja han toi Espanjan kuninkaallisen hovin ihmeteltavaksi Amerikan intiaaneja, kultamineraaleja, Euroopassa tuntemattomia ruokakasveja, lintuja jne.

Oleellista tassa on se, etta Kolumbus todellakin loysi Amerikan, ja se teko pelasti miljoonia eurooppalaisia inkvisition vainoilta, kun vainotut eurooppalaiset paasivat pakenemaan Amerikkaan. Kolumbus loysi Amerikan kayttamalla uudenlaisia karttoja, jotka han oli kai saanut haltuunsa muilta tahoilta, ja han myos itse laati suunnitelmia valmistellessaan merimatkaa lanteen. Ne olivat keinoja, ja paamaara oli auttaa ihmisia paasemaan pois Euroopasta pakoon inkvisition vainoja. Kolumbus oli ennen Amerikan loytoretkeaan ollut kahdeksan vuotta katolisena munkkina espanjalaisessa luostarissa, jossa hanella oli aikaa ja resursseja suunnitella tulevaa tutkimusretkeaan. Han ei kuitenkaan jaanyt kelaamaan niita keinoja, joiden avulla han loysi Amerikan, vaan han kaytti keinoja paamaaraa varten ja sitten oikeasti lahti kohti paamaaraa kolmella laivalla.

Jos nykyaan joku uusi Kolumbuksenkaltainen henkilo lahtisi matkalle ja menisi Antarctican tuolle puolen ja loytaisi sielta Antarctican tuonpuoleisen maan intiaaneja, kultamineraaleja, omassa maailmassamme tuntemattomia ruokakasveja, lintuja jne. ja toisi ne omaan maailmaamme, niin uskottaisiinko hanen kertomustaan ja todisteitaan? Ei uskottaisi, vaan ne kaikki pyrittaisiin mitatoimaan sanomalla, etta Antarctican tuonpuoleisen maan intiaanit ovat vain etela-amerikkalaisia nayttelijoita, kultamineraalit olisi lainattu jonkin oman maailmamme valtion kultavarannoista, ja omassa maailmassamme tuntemattomat ruokakasvit olisi jalostettu uuteen muotoon jossakin laboratoriossa, samoin kuin tuntemattomat lintulajit jne., jotta Antarctican tuolla puolen olevan uuden maan loytamisen huijaus vaikuttaisi aidolta.

Niin etta vaikka toisin roppakaupalla todisteita omaa Maalautastamme ymparoivan Antarctican tuolla puolen olevalta uudelta Maalautaselta, niin minua ei uskottaisi ollenkaan. Vaikka saisin kertomustani ja todisteitani epailevia henkiloita mukaan reitille, joka vie omalta Maalautaseltamme uudelle Maalautaselle, ja vaikka he omin silmin nakisivat uuden Maalautasen ja siella asuvia intiaaneja, niin epailijat eivat sittenkaan uskoisi, vaan he vaittaisivat, etta olen lavastanut Antarcticalle etela-amerikkalaisista intiaaneista koostuvan teatterinaytelman, jonka nayttelijat vain uskottelevat olevansa uuden Maalautasen asukkaita, samaan tyyliin kuin Turun Keskiaikamarkkinoilla lavastetaan joka kesa noin 700 vuotta ajassa taaksepain tapahtuvat teatterinaytelmat, joissa on nayttelijoita pukeutuneina keskiaikaisiin vaatteisiin, joiden mallit on otettu historian maalauksista ja piirroksista.

Minua ei kiinnosta takertua Otavan tahtikuvion tanssahteluun yotaivaalla vuoden aikana, eika minua kiinnosta takertua edes tekemaani jalkapallosimulaatiomalliinkaan, koska joutuisin vetamaan siihen mukaan niin paljon matemaattisia todisteluja niin kauan kuin kukaan epailija ei suostu itse tekemaan sellaista koetta, joten joutuisin vaittelemaan loputtomiin jostakin yotaivaan Otavan tanssahteluista 12 kk aikana. Minulle on tarkeinta se, etta itse luotan jalkapallosimulaatiomalliini seka myos se, etta luotan Neumayerin tutkimusaseman Antarcticalla tallentamien valokuvien ja videoiden, joissa nakyy kaksi aurinkoa samaan aikaan auringonnousujen ja auringonlaskujen aikaan, olevan aitoja. Niinkuin sanoin, ei minua uskottaisi edes sittenkaan, vaikka veisin epailijat uudelle Maalautaselle, koska sellaista uutta Maalautasta pidettaisiin vain jonkinlaisena teatterilavasteena.
Kolumbus tiesi että maapallo on pyöreä ja etsi uutta merireittiä lännen kautta Intiaan. Kolumbus tarkisti laivakellonsa taivaankapaleiden sijaintien avulla ja teki jo paikanmäärityksiä tähdistä. Sinä sitävastoin kuten osoitit et ymmärrä tähtitaivaasta hölkäsenpöläystä ja tieteen käsitysten kumoamiseen kehittämäsi jalkapallosimulaatiomalli oli lapsellinen kusetus. Säästä meidät siltä naurulta että alkaisit esittelemään matemaattisia todisteluja, ja kun ei kukaan kuitenkaan uskoisi jos löytäisit etelämantereelta jotain niin kusetathan että jo löysit jotain
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muistan joskus kouluajoiltani nahneeni fysiikan tunnilla sellaisen pienoismallilaitteen, joka simuloi virallista aurinkokuntaselitysmallia, kun siina laitteessa oli koko aurinkokunta ja sen planeetat kiertamassa aurinkoa. Sen pohjalta kehitin nyt sitten taman jalkapallosimulaatiokokeeni, jonka voi kuka tahansa helposti suorittaa ja todeta, etta se koe todistaa ettei virallinen aurinkokuntamalli kuitenkaan ole todenmukainen.

Olen internetissa nahnyt paljon Maalautasen puolesta puhuvia teorioita ja kaytannon todistusmalleja, mutta ne ovat usein vaikeaa matematiikkaa ja paljon aikaa kuluttavia kaytannon kokeita, ja siksi olen paatynyt siihen, etta koulun fysiikan tunnin aurinkokuntapienoismallin toimintoa jaljitteleva jalkapallosimulaatiokokeeni on helpoin ja yksinkertaisin keino todeta, ettei virallinen aurinkokuntaselitysmalli voi pitaa paikkaansa. Sehan perustuu keskiajalla elaneen katolisen kirkon pastori Kopernikuksen ideaan.

Koko maailmahan tiesi tuhansia vuosia, etta maailma on Maalautanen, kunnes katolinen kirkko paatti muuttaa asian, joten viimeiset puoli vuosituhatta se huijaus on ollut kaynnissa, ja nyt puoli vuosisataa kaynnissa ollut Kuulentohuijaus ei ole ajallisesti viela mitaan siihen nahden.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sinähän sen jo osoitit että jalkapallosimulaatiokokeesi on kusetusta. Maantieteen isäksi usein nimetään Aleksandrian kirjaston ylikirjastonhoitaja Eratosthenes joka jo yli 200 vuotta ennen ajanlaskun alkua laski Maapallon koon melko tarkasti (sai tulokseksi 250 000 stadionia, mikä on lähellä 40 000 km). Antiikin Kreikassa jo ainakin yli 500 vuotta ennen ajanlaskun alkua tiedettiin Maa pyöreäksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jalkapallosimulaatiollaan kusettamalla kusettaja antarcticanlehtonen yritti todistaa tieteen kusettavan. Ei se aina onnistu, koska tällä vajakkipalstalla käy joskus täyspäisiäkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mita kaytannon hyotyarvoa on silla, etta tajuaa maailman olevan Maalautanen? Itselleni silla on se hyotyarvo, etta kun luottaa Maalautasteoriaan, niin on motivaatiota lahtea matkalle etsimaan uutta Maalautasta Antarctican tuolta puolen. Minullehan riittaa todistusarvoksi Maalautasteorian puolesta jo pelkastaan jalkapallosimulaatiomallini seka Neumayerin tutkimusasemalta Antartcicalta tallennetut valokuvat ja videot auringonnousuista ja aurinhonlaskuista, joissa taivaalla nakyy samaan aikaan kaksi aurinkoa.

Mita omalta Maalautaseltamme mielestani sitten puuttuu, etta pitaisi lahtea etsimaan sita jotakin puuttuvaa asiaa uudelta Maalautaselta? Kyse on samasta asiasta kuin mita Kolumbuksen aikaan ja myohemminkin Euroopasta Amerikkaan lahteneet menivat etsimaan, vapautta toteuttaa unelmansa. Joillakin oli unelmana loytaa ilmaista tonttimaata, ilmaista rakennusmateriaalia metsista, ilmaista kultamineraalia, uusia kavereita seka vapautta tulkita kristinuskoa haluamallaan tavalla, jota keskiajan Eurooppa ei sallinut katolisen kirkon inkvisition toimesta, ja vaikka nykyaan on uskonnonvapaus, niin ei nykyaan kuitenkaan voida omalta Maalautaseltamme loytaa ilmaisia tontteja, ilmaista rakennusmateriaalia metsista, ilmaista kultamineraalia ja uusia kavereita. Vuosisatojen kuluessahan Amerikka asutettiin miljoonilla eurooppalaisilla, ja siksi Amerikkaan muodostui lopulta valtioita joiden oli pakko laatia samanlaisia omaisuuslakeja kuin Euroopassakin. Siksi haluan menna uudelle Maalautaselle kaikkea tallaista loytamaan.

Tosin sinne uudelle Maalautaselle ei niin vain lahdetakaan, koska Antarctican rannikkoa partioivat 48 valtion sotalaivat ja havittajalentokoneet tauotta. Ne 48 valtiota siis jotenkin tietavat tai aavistavat, etta Antarctican tuolla puolen on uusi Maalautanen, eivathan ne muuten siella partioisi lainkaan, koska eihan kukaan turisti tai uudisraivaaja voisi kuvitellakaan menevansa lomalle tai asettuvansa asumaan Antarctican jatkuvaan kymmenien Celsiusmiinusasteiden, jopa miinus 70 asteen pakkaseen umpijaahan ja umpihankeen, jotka olosuhteet siella vallitsevat, joten miksi ihmeessa sellaista ikuisen lumen, jaan ja ankarien pakkasten vallitsemaa Etelamannerta pitaisi vartioida turisteilta ja asuttajilta, koska eihan sinne kukaan edes menisikaan?

Vastaus voi olla vain se, etta ne 48 valtiota tietavat, etta jos Antarcticalle paastaa tavallista kansaa ilman lupia, joita ei kenelle tahansa myonnetakaan, niin joukossa voikin olla tutkimusmatkailijoita, jotka loytaisivat uuden Maalautasen, ja silloin oman Maalautasemme tonttien, rakennusmateriaalien, kultamineraalin ja muiden jalometallimineraalien arvo romahtaisi, silla niita kaikkia tultaisiin loytamaan ja haltuunottamaan ilmaiseksi uudelta Maalautaselta, koska silloin sinne uudelle Maalautaselle alkaisi kansainvaellus samalla tavalla kuin Kolumbuksen aikaan ja myohemminkin.

Kanadalainen sisustustaiteilija Math Powerland, joka asuu USA:ssa, sanoo, etta Kolumbuksen aikaan valtamerilaivat olivat jo suuria ja vahvarakenteisia, ja jo silloin jotkut valtiolliset tahot tiesivat, etta Antarctican tuolla puolen on uusi Maalautanen, joten ne tahot paattivat aloittaa nykyisen aurinkokuntamallimme ja sen pyorean Maa-planeetan huijauksen, jotta kukaan ei olisi tajunnut alkaa lahtea etsimaan uutta Maalautasta Etelamantereelta, jonka vaitettiin olevan pelkastaan suuri mannersaari pyorean Maa-planeetan etelaosassa, elikka jos joku halusikin sinne matkustaa, niin kerrottiin vain, etta jos menet Antarctican rannikolle ja kuljet suoraan, niin tulet vain takaisin sen vastakkaiselta rannikolta, joka on omalla Maa-planeetallamme, etka saavu minnekaan uuteen maailmaan, jollaisia epailyja oli kylla silloin olemassa, koska eihan muuten katolinen kirkko olisi aurinkokuntamallihuijausta tehnytkaan. Huijausta on jatkunut jo puoli vuosituhatta. Antiikin ajoista lahtien on ihmiskunnalla ollut yleisessa tiedossa legendoja Atlantiksesta ja muista paikannimista, jotka kertovat uudesta Maalautasesta Etelamantereen tuolla puolen. Katolinen kirkko oli kaikesta tasta tietoinen, ja koska se oli keskiajalla valtiomahti Euroopassa, niin se toteutti aurinkokuntamallihuijauksen lannistaakseen kaikki tutkimusretkiyritykset Etelamantereelle.
Ilmianna
Jaa
Itse suosin testiä jonka avulla voi nähdä menninkäisiä.

Mene sen jalkapallon kanssa ulos ilman vaatteita, ja pyöri ympyrää kunnes taju lähtee.

Menninkäiset tulevat paikalle.

Auttaa jos pyöriessä laulaa samalla jotain tunnettua lastenlaulua.
Ilmianna
Jaa
Huomasin viestilaskurista, etta tahan keskusteluketjuun joku oli laittanut 63. viestin, mutta en loytanyt sita mistaan, vaikka kahlasin koko ketjun lapi. Kannattaa jatkossa kirjoittaa uudet viestit taman ketjun loppuosaan, jotta ne loytaa helposti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Se ei ole sitten ainakaan sinun kirjoittamasi joten voi se olla muutakin kuin paskaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Antti Puustinen on pedofiili ja idiootti. Lähditkö taas karkuun Jyväskylästä ahdistelutapauksien takia ja taisit siinä sivussa kajota jälleen nuoriin poikiin(aina kun Jyväskylässä olet ahdistellut nuoria poikalapsia lähdet aina karkuun kun alkaa olemaan tuli perseen alla). Tuleppa käymään Jyväskylässä ni keskustellaan vaikka jossain. Sinun ei tarvitse etsiä minua minä löydän sinut. Ainoastaan hyvällä onnella olet selvinnyt elossa noinkin pitkään, tuskin vanhuuteen kupsahdat kuitenkaan.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Hanen Armonsa Ilja Janitskin katsoi asiakseen julkaista minusta juttua, tassa linkki:

http://mvlehti.net/2016/07/08/miksi-prisma-myy-pedofiili-aarre-lehtosen-alias-antti-puustisen-huuhaakirjaa/

Jutussa sanotaan, etta olen mielipuoli pedofiilihuijari. En ole tienannut mitaan kirjallani Secret Galleries of the Vatican Libraries, koska sita ei ole kukaan ostanut, ja asian voi vaikka verottaja tarkistaa kirjakustantajalta, joka julkaisi kirjani. Sita paitsi kirjassani kertomani samat asiat voi lukea myos maksutta nettisivuiltani, linkeista:

https://sites.google.com/site/bannedbibleschool/home

http://secretarchivesofvaticanlibraries.weebly.com/

Ei silti, meninhan itse vapaaehtoisesti haastateltavaksi ja kuvattavaksi Alibi-lehden numeroon 11 / 2010, jonka haastattelun kaikki nelja sivua oli skannattu ja laitettu Ilja Janitskinin sivulle.

Olen asunut poissa Suomesta jo syksysta 2010, joten outoa etta talla salaliittoteoriapalstalla minun edelleenkin vaitetaan ahdistelevan poitsuja Jyvaskylassa. Minua syytetaan valehtelusta tallaisissa Maalautasjutuissa, vaikka ne samat syyttelijat itse syyllistyvat valehteluun, etta olen ahdistellut poikia Suomessa sen kuuden vuoden aikana, kun olen kuitenkin ollut yhtajaksoisesti ulkomailla koko sen ajan. Suomen rajavartioston tiedostoista voidaan tarkistaa, etten ole kaynyt Suomessa sen jalkeen kun sielta lahdin lokakuussa 2010.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Niinhän sinä olet muuttanut mutta vuosia ahdistelit poikia Jyväskylässä, tiennyt sinut 90luvun puolivälistä asti minkalainen typerys olit ja olet. Olet oppinut ilmeisesti kiertelemään kaikki paikat missä sait turpaasi(muummuassa Kuokkalan keskustassa jnejnejne.) Eikö sinua haisevaa luuseria päästetä Suomeen vai onko kenties joitain keskeneräisiä juttuja sinulla Suomessa? Tai kenties siirtyny pedofiiliajatuksiesi kanssa ulkomaille ahdistelemaan poikalapsia?! Parempi tietenkin että pysyt Suomesta poissa kun tiedän että sinulle kävisi tällä kertaa huonosti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
TuleKuokkalaan1 kirjoitti:
Niinhän sinä olet muuttanut mutta vuosia ahdistelit poikia Jyväskylässä, tiennyt sinut 90luvun puolivälistä asti minkalainen typerys olit ja olet. Olet oppinut ilmeisesti kiertelemään kaikki paikat missä sait turpaasi(muummuassa Kuokkalan keskustassa jnejnejne.) Eikö sinua haisevaa luuseria päästetä Suomeen vai onko kenties joitain keskeneräisiä juttuja sinulla Suomessa? Tai kenties siirtyny pedofiiliajatuksiesi kanssa ulkomaille ahdistelemaan poikalapsia?! Parempi tietenkin että pysyt Suomesta poissa kun tiedän että sinulle kävisi tällä kertaa huonosti.
Minulla ei ole ollut Jyvaskylan pojista yhtaan ainuttakaan sellaista rikostutkintaa, etta olisin ollut kuulusteluissa, ja etta olisin saanut syytteen ja mennyt oikeuteen, eika minulla siksi ole mitaan tuomiotakaan, vaan Viron Tarton keissini oli Viron Tarton keissi, joka kasiteltiin Jyvaskylan viranomaisten toimesta 2000 - 2004.

Huvittavaa, etta ne samat jotka vaittavat minua valehtelijaksi Maalautasteorioiden asioissa, syyllistyvat itse torkeaan valehteluun internetin keskustelupalstoilla, ja tassa ketjussa viela vaitettiin useaan kertaan, etta olen kuollut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo niin Kolumbus kayttikin maapallomallia loytaessaan Amerikan. Nyt kun on yleinen luulo vallitsevaa, ettei Kolumbuksen jalkeen ole mitaan uutta maata enaa loydettavissa, niin onhan se melkoisen lannistavaa. Siksi meidan on palattava Maalautasteoriaan, jota kayttamalla voidaan loytaa uutta maata Antarctican tuolta puolen, koska maapallomallia kayttamalla sellainen ei voi mitenkaan onnistua. En ole vaittanyt loytaneeni uutta maata, koska en ole paassyt sellaista etsimaan Antarctican tuolta puolen johtuen seikasta, etta se on kansainvalista kieltoaluetta, jonne ei paasteta kuin joitakin luvan saaneita turisteja ihmettelemaan tutkimusasemia.

En kyllakaan lahtisikaan etsimaan uutta maata Antarctican tuolta puolen, koska mielestani uusi Maalautanen voidaan loytaa muualta kuin Antarcticalta. Eras australialainen YouTubeen videotaan tekeva henkilo on todistanut, etta suurin osa Antarctican tutkimusasemista on vain lavasteita, joissa ei asu oikeasti ketaan, ja etta ne lavasteet eivat sijaitse Antarcticalla vaan Alaskassa, joissa ne on rakennettu ja kuvattu ja sitten vaitetty niiden sijaitsevan Etelamantereella. Se australialainen sanoo myos, etta kuvat ja videot Antarctican vaitetyista maisemista on myos kuvattu Alaskassa, ja sitten niita maisemakuvia ja videoita on photoshopattu, jotta niista ei saisi selville, missa ne on oikeasti otettu. Se australialainen sanoo myos, etta koko Etelamantereen olemassaolo on huijausta, vaikka siella pain kylla joitakin suuria saaria onkin, mutta suurin osa vaitetysta Etelamantereen alueesta on vain merta.

Tama huijaus, jonka mukaan on olemassa jokin valtava Antarctican manner, on toteutettu mielestani siksi, etta kaannetaan ihmiskunnan huomio pois alueesta, josta oikeasti voisi paasta uudelle Maalautaselle, ja se alue ei sijaitsekaan missaan Etelamantereella, jota ei valttamatta ole olemassakaan. Turistit vain viedaan ihmettelemaan joitakin suuria arktisia saaria sinne alueelle, ja heille kerrotaan etta joo nyt olette Etelamantereella, ja siella saarilla sijaitsevista tutkimusasemista suurin osa on vain lavasteita turisteja varten. En halua laittaa linkkia sen australialaisen YouTube videoihin, koska Antarctican saarten sotilaalliset tahot eivat pitaisi sellaisesta.

Kuitenkin se australialainen on kiistatta todistanut, ettei Etelamannerta ja sen vaitettyja tutkimusasemia ole olemassakaan, vaan siella pain on vain joitakin arktisia saaria, joissa on vain pari aitoa tutkimusasemaa.
Ilmianna
Jaa
Tein pari kirjoitusvirhetta edellisen viestini toisen kappaleen alkuosassa, joten laitan sen kappaleen alkuosan tahan uudelleen, nyt korjattuna:

En kyllakaan lahtisikaan etsimaan uutta maata Antarctican tuolta puolen, koska mielestani uusi Maalautanen voidaan loytaa muualta kuin Antarcticalta. Eras australialainen YouTubeen videoitaan tekeva henkilo on todistanut, etta suurin osa Antarctican tutkimusasemista on vain lavasteita, joissa ei asu oikeasti ketaan, ja etta ne lavasteet eivat sijaitse Antarcticalla vaan Alaskassa, jossa ne on rakennettu ja kuvattu ja sitten vaitetty niiden sijaitsevan Etelamantereella.
Ilmianna
Jaa
Australialainen YouTube videoiden tekija on myos todistanut, etta suuri osa Etelamantereen turisteista on vain palkattuja nayttelijoita, jotka ovat Alaskassa ja uskottelevat olevansa Etelamantereella, ja sellaisten feikkituristien Etelamantereelta vaitetysti ottamat kuvat ja videot on myos tallennettu Alaskassa ja sitten niita on photoshopattu.

Maalautasteoreetikoista suurin osa uskoo, etta meidan Maalautasemme ulkoreunaa on pakko peittaa jaatikko, joka maapallomallissa on se Etelamanner, koska Maalautastamme kiertavan auringon lampo ei riita pitamaan Maalautasemme reunaa sulana. Se miksi Etelamannerta ja sen ikuista jaata ei ole olemassakaan maapallomallissa eika siten myoskaan Maalautasmallissa, johtuu seikasta, etta kuten Neumayerin tutkimusaseman, joka sijaitsee arktisella saarella, valokuvat ja videot todistavat etta toinen aurinko on lahella omaa aurinkoamme, niin sen toisen auringon, joka kiertaa uutta Maalautasta, lampo riittaa pitamaan etelaisen meren sulana, mutta sellaiseenhan ei kuitenkaan vain yksi ylimaarainen aurinko riittaisi, vaan oman Maalautasemme ymparilla niita aurinkoja on useampiakin, joiden lampo riittaa siihen, ettei mitaan ikuista jaavallia ole paassyt muodostumaan Maalautasemme ymparille, eika sen takia mitaan yhtenaista Antarctican ikuisen jaan mannerta ole olemassa.

Niita muita aurinkoja ei vain voi sielta Neumayerilta havaita, mutta se, ettei mitaan etelan yhtenaisjaatikkoa ole olemassa, todistaa sen, etta niita muita aurinkoja on joka ilmansuunnassa, ja siksi oman Maalautasemme ulkopuolella joka ilmansuunnassa on myos uusia Maalautasiakin, joita ne auringot kiertavat. Se, miksi Neumayerilta ei voida havaita kuin vain toinen aurinko, eika havaita niita muita aurinkoja, johtuu seikasta, etta Maalautasmallissahan Neumayer sijaitsee stabiilisti Maalautasen ulkoreunalla vain yhdessa kohdassa arktisella saarella. Jos samanlaisia tutkimusasemia tehtaisiin joka ilmansuuntaan, niin kaikkien muidenkin lahitienoon Maalautasten auringot voitaisiin havaita.
Ilmianna
Jaa
Keskiajan inkvisition vainoja pakemaan paasseet eivat jaaneet Eurooppaan kelaamaan, etta mita virheita se Kolumbus oli tehnyt laskelmissaan paasta uuteen maailmaan, vaan he olivat vain hyvillaan etta paasivat Kolumbuksen ansiosta Euroopasta Amerikkaan. Tietenkin monet jaivat Eurooppaan ja sitten syyttivat Kolumbusta, etta joo eihan sen matemaattiset laskelmat voineet lainkaan olla paikkansapitavia sellaisessa ja tallaisessa yksityiskohdassa, kun han kaytti maapallomallia, koska siihen aikaanhan viela suurin osa uskoi etta maailma on Maalautanen. Minuahan ei hairitse se, etta Kolumbus kaytti maapallomallia loytaessaan Amerikan, koska hanelle maapallomalli oli vain keino paamaaran saavuttamiseen. Samalla tavalla Maalautasmalli on minulle vain keino, jonka avulla voin tajuta, mista pain paasee uudelle Maalautaselle, koska maapallomallissahan kaikki mantereet on jo loydetty, eika uutta maata vaitetysti voida enaa loytaa mistaan.
Ilmianna
Jaa
Vaittelijat tassa ketjussa saivat minut kirjoittamaan, ja olen julkaissut kaikki tekstini tasta ketjusta uudella websivustollani, tassa linkki:

http://mycasefiles.my-free.website/

Sielta voi lukea kirjoitukseni ilman niita vaittelijoiden henkiloon kayvia kommentteja.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Runon kuudennen kappaleen alkuosassa olevan repliikin lopusta puuttui lainausmerkit, korjaan sen tahan:

The explorer from the first verse,
Amerigo Vespucci is his name,
just happened to be in town
and said: "Good for you, but I won't believe you,
until I see it myself,"
Ilmianna
Jaa
Runon suomennokseni:

Amerikkaa ei ole olemassa, he eivat koskaan loytaneet sita

Tama on tarina Colombosta,
ei hanesta joka on TV-ohjelmassa,
mutta kaverista joka kerran eli Espanjassa,
ja joka oli hieman luonnonoikku,
kykenematon mihinkaan,
ja oli aina kertomassa outoja juttuja,
antamatta sille paljoakaan ajatusta,
kunnes eraana paivana joku kertoi hanelle:

"Sinun taytyy oppia ammatti,
sinun taytyy elaa elamaasi.
Kukaan ei ota sinua todesta tallaisena,
ja useimmat vain nauravat sinulle."
"Mitka ovat vaihtoehdot",
han kysyi – "mita sina teet?"

"Olen tutkimusmatkailija" – toinen kaveri sanoi.
"Mina purjehdin laivallani merille
maapallon eri alueita."

"Se kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta - minakin pitaisin sellaisesta",
ja niin Colombo sanoi: "Minusta tulee kuuluisa tutkimusmatkailija."
Ja han kertoi sen kaikille,
ja kaikki vain alkoivat nauraa,
ja han sanoi: "Odottakaahan vain niin naette",
ja ihmiset eivat uskoneet hanta,
ja han alkoi murjottaa,
ja ihmiset olivat kuolla nauruun,
ja han lahti pois kaupungista,
ja piileskeli jossakin metsassa,
jossa han pysyi 13 viikkoa, 13 viikkoa korpimailla,
ja ihmiset etsivat ja hapesivat,
ja kukaan ei tiennyt missa han mahtoi olla,
ja kukaan ei enaa nauranut,
kun yhtakkia ihmeellisena aamuna
han oli palannut.

Sitten kaikki iloitsivat,
ja kun han sanoi: "Minahan kerroin teille,
loysin uuden maan,
se on tuolla jossakin merella."
Sitten kaikki kuuntelivat,
ja olivat hanelle ystavallisia,
ja yrittivat ankarasti tehda hirvean vakavia kasvoilmeita.

Tutkimusmatkailija ensimmaisesta sakeesta,
Amerigo Vespucci on hanen nimensa,
sattui juuri olemaan kaupungissa
ja sanoi: "Hyva juttu sinulle, mutta en tule uskomaan sinua,
kunnes naen sen itse",
ja lahti heti aloittamaan purjehduksen,
ja tasmalleen 13 viikon ja yhden paivan ja yhden yon jalkeen
han lopulta palasi,
ja kaikki ihmiset menivat satamaan,
ja Colombo oli hermostunut, melkein sairas,
koska han oli valehdellut,
ja han oli kauhistuttavan peloissaan, ja kalpea,
eika katsonut ketaan silmiin.

Mutta Vespucci hymyili ja seisoi ihmisten edessa
ja iski silmaa Colombolle ja kertoi etta han oli loytanyt sen,
ja Colombo oli niin iloinen ettei han ilmiantanut hanta,
ja kutsui Amerigoa Amerigoksi ja ihmiset liittyivat mukaan.

Ja Colombosta tuli kuuluisa, ja elamansa loppuun saakka
han ei ollut koskaan tosiasiassa varma, eika koskaan uskaltanut kysya
oliko Amerikkaa todella olemassa.
Ajan myota, enemman ihmisia meni sinne ja kun he tulivat takaisin
he kertoivat tarinoita ja he kertovat samat tarinat tahan paivaan asti
ja kukaan ei tieda mitaan enempaa kuin han tiesi aikaisemmin,
ja kaikki nakivat tasmalleen saman,
ja se kuulostaa hyvin epavakaalta,
ja maistuu hieman kuin elokuvakasikirjoitukselta ja Hollywoodilta.

Amerikkaa ei ole olemassa,
he eivat koskaan loytaneet sita.
Amerikkaa ei ole olemassa,
se kaikki on vain tarinaa.
Amerikkaa ei ole olemassa,
se kaikki on valheita ja tekaistua.
Amerikkaa ei ole olemassa,
Amerikka on vain huhua.
Ilmianna
Jaa
Pitäskö tästä siis päätellä että ei kuollut kuitenkaan?

Vai nousi kuolleista?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onnekas mies kun selvisi noin lyhyellä tuomilla todella vakavista ja kuvottavista rikoksista. Ja vielä että pääsi ulos vankilasta yhtenä kappaleena. Monen pedarin tuomio on nimittäin yllättäen lyhentynyt kun on kärrätty ulos vankilasta pää kirjaimellisesti kainalossa.

Toivottavasti Lehtonen ottaa nyt vihdoin opikseen ja valitsee kaidan polun tästä eteenpäin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Uudella nettisivullani on linkki oikeuskeissistani tekemaani 870-sivuiseen Valitukseen Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen Strasbourgiin, engl. Complaint to European Court of Human Rights in Strasbourg.
Ilmianna
Jaa
Laitetaas vähän kevennystä ketjuun!

Mitä pedohunterit sanoivat kun he lähtivät vainoamaan Lehtosta?

"Nyt lähdetään aarrejahtiin!"

LOL?

I'll get mi coat...
Ilmianna
Jaa
Itse etsin Aarresaarta, joka on uusi Maalautanen. Aarresaaren aiheesta on tehty myos kirja, loytyy Googlesta nimella Treasure Island, kirjoittanut Robert Louis Stevenson, Skotlanti 1883. Kirjasta on ilmestynyt kolme suomennosta, jotka on julkaistu vuosina 1909, 1957 seka 1976.

En paase vielakaan pois Bulgariasta ennen kuin olen maksanut oikeuden maaraamat 1350 euroa oikeudenkayntikuluja Bulgarian valtiolle. Sellaista summaahan minulla ei ole varaa kerralla maksaa, joten pyrin siihen etta voin maksaa laskun osissa, elikka 50 euroa kuukaudessa, jolloinka minulla on 27 kuukautta maksamista. Toisin sanoen en paase poistumaan Bulgariasta viela kahteen vuoteen ja kolmeen kuukauteen, ennen kuin viimeinenkin 50 euroa on maksettu.
Ilmianna
Jaa
USA:ssa asuva kanadalainen sisustustaidemaalari Math Powerland on Maalautasjuttujen tekijoista ainoa joka kertoo, etta Antarctican tuolla puolen on myos muita Maalautasia, ja etta han aikoo menna loytamaan sen. Mina olen ainoa tai ainakin ensimmainen joka on tuonut Math Powerlandin jutut suomalaisten tietoon. Tama tekee lettumaa-kerhostamme jotakin ainutlaatuista, ainakin talla salaliittoteoriapalstalla. On oikeastaan ihan hyvakin etta Mathia, minua ja muita kaltaisiamme pidetaan kajahtaneina, niin ettei kukaan ota meita vakavasti ja saamme sen takia rauhassa tutkia asioita.

Kolumbus tunnusti katoliselle papille juuri ennen lahtoaan loytoretkelleen Atlantille, ettei han oikeasti tieda, loytaako han mitaan, vaikka han niin vaittikin Espanjan kuninkaalliselle hoville ja muille.

Laivamatkan aikana Kolumbus tunnusti myos alaiselleen, ettei hanella ole aavistustakaan, miten yotaivaan tahtien
mukaan suunnistetaan, elikka han vain naytteli tietavaista kun leikki laitteillaan.

Tasta huolimatta Amerikan Bahamasaaret tulivat nakyviin kuuden viikon purjehduksen jalkeen.
Ilmianna
Jaa
Se oli kova runkkari se Lehtonen.
Ilmianna
Jaa
Nimimerkki Perskattivie vihjaa tekstissaan, etta olisin kuollut, kuten tassa viestiketjussa vaitetaan useissa muissakin viesteissa, etten ole enaa elossa. Uskotelkaa vaan ja uskokaa vaan silla tavalla, niin eipahan pedohuntteritkaan sitten enaa vaivaudu minua jahtaamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Yksi pedohuntteri taitaa nykyään keskittyä kirjoittelemaan MV-lehteen Kremlin propagandaa. No, saatpahan ainakin sinä olla häneltä rauhassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pedofiileille ei kuulu ihmisoikeudet, he ovat jälkeenjääneitä luusereita ja henkisesti sairaita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Antti on jatkuvassa seurannassa kuolemaansa asti.

T-Mpa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo silta se nayttaa, etta se kirjoittelee sinne.

Asiasta toiseen, Math Powerland kertoo YouTube videollaan, kuinka han menetti eraan sisustustaidemaalausprojektinsa siksi, koska han uskoo Maalautasteoriaan. Math oli saanut eraalta amerikkalaiskaupungilta tarjouksen sisustustaidemaalata paloaseman lattian ja seinat. Math suostui tarjoukseen ja teki tyon lahes valmiiksi, kunnes joku kaski peruuttaa koko projektin, ja niin sitten kaupunki palkkasi jonkun yrityksen hiekkapuhdistamaan Mathin kaikki sisustusmaalaukset paloaseman lattiasta ja seinista ja silla tavalla poistamaan sielta Mathin taideteokset. Linkki Mathin YouTube videoon, jossa han kertoo asiasta:

https://www.youtube.com/watch?v=Ro_Ywb4M4DE

Talla tavalla Maalautasjuttujen tekijoiden tyota ja elamaa hairitaan. Jotta itse valtyn sellaiselta, niin olen suunnitellut Maalautasjutusta sellaisen kajahtaneen idean, jota ei kukaan takuulla ota vakavasti. Ideani on seuraava:

Olen taalla Mustan meren lansirannikolla, ja uskon ettei Mustalla merella ole lainkaan itarannikkoa eika etelarannikkoa, vaan se meri jatkuu loputtomiin itaan ja etelaan. Olen kylla kaynyt monta kertaa Kaukoidassa, joten kaiken jarjen mukaan Mustalla merella pitaisi olla ainakin sitten se itarannikko, mutta uskon, etta lentokone lensikin Pohjoisnavalle, jossa on erilaisia ilmastoja, kuten trooppinen ilmasto, ja sen takia Thaimaa sijaitseekin siella. Myos tama Bulgaria sijaitsee Pohjoisnavalla, elikka en vuonna 2010 lentanytkaan Kaakkois-Eurooppaan vaan Pohjoisnavalle. Salatakseen taman asian Bulgaria on estanyt poistumiseni tasta maasta jo heinakuusta 2012 lahtien.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Pedohuntteri Mikko Parantainen kirjoitti minulle tassa viestiketjussa tappouhkauksen, joita han on vuodesta 2008 tehtaillut nettiin jo kahdeksan vuoden ajan:

"Antti on jatkuvassa seurannassa kuolemaansa asti. T-Mpa"

Uusi nettikirjani

https://www.scribd.com/document/326939970/Addendum-to-Columbus-and-Gospel-Country-Micronation-New-Edition-930-Pages-Aarre-Lehtonen-s-Book-of-Complaint-to-European-Court-of-Human-Rights-in-St
Ilmianna
Jaa
Mikko Parantainen on MVlehden toimittaja, ja han on tehnyt sinne jutun jossa sanoo minua mielipuoleksi pedofiilihuijariksi. MVlehden jengi on radikalisoitumassa kuten MVlehden kannattaja Markus Jansson blogissaan uhkailee. Ei saa kertoa asioita uudesta Maalautasesta, kuten mina teen, koska se aiheuttaa sellaista reagointia, etta uhkaillaan tappamisella, jos kertoo. NASA:n kuulentojen kannattajakunta on nakojaan vaarallista. MVlehdessa riehuvat ja sitten kannattavat kuitenkin NASA:n huijauksia ja haluavat tappaa toisinajattelijloita, koska he eivat suvaitse sananvapautta, vaikka sellaista itselleen kylla vaativat. Ilja Janitskin tulee olemaan osavastuussa jos minulle kay huonosti, koska han julkaisi Mikko Parantaisen minusta tekeman jutun MVlehdessaan. Joo ja taman viestin ja koko taman viestiketjun linkin saa vapaasti tiedottaa Janitskinille.
Ilmianna
Jaa
Elakettani ei ole lokakuussa 2016 maksettu lainkaan. Kelasta kerrottiin, etta elakkeeni maksaminen on lopetettu, koska lastensuojelujarjesto Finnish Pedohunters oli raportoinut heille, etta NASA:n huijauksista tekemieni nettikirjoitusteni perusteella olen mielisairas, joka pitaa saada Turun psykiatriseen vankisairaalaan psykiatri Hannu Lauerman pakkohoidettavaksi seuraavaksi kahdeksikymmeneksi vuodeksi, ja se sairaala on tehnyt minusta kansainvalisen pidatysmaarayksen, vaikka olen istunut paivasta paivaan Bulgariassa saamani yhden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeustuomioni. Lopettamalla elakkeeni maksu halutaan varmistaa se, etta minut savustetaan Bulgariasta Suomeen, ja Helsinki-Vantaan lentokentalla minua ovat vastassa poliisi ja ambulanssi, jotka vievat minut heti Turun Kakolaan.

Mikko Parantainen on se henkilo, joka rehvasteli netissa jarjestaneensa minut vankilaan Bulgariassa tekaistujen syytteiden pohjalta, ja nyt han haluaa jarjestaa minut 20 vuodeksi Turun Kakolaan, jossa minut pakkolaakitaan zombiksi ja yliannostetaan laakkeet niin etta kuolen.

Pedohunttereille ei riita se, etta joku istuu tuomionsa kokonaan, vaan he haluavat myos murhata tuomionsa suorittaneet, tassa tapauksessa kayttamalla "laillista" lynkkauskanavaa, suomalaista psykiatrian inkvisitiota yliannostamalla laakkeet Kakolassa niin, etta kuolema on seurauksena.

Pedohuntteri Mikko Parantainen tunnusti taman murhaprojektinsa kirjoittamalla minulle tassa viestiketjussa tappouhkauksen, joita han on vuodesta 2008 tehtaillut nettiin jo kahdeksan vuoden ajan:

"Antti on jatkuvassa seurannassa kuolemaansa asti. T-Mpa"

Mikko Parantainen myos kirjoitti tanne suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstalle 31. 7. 2014 Finnish pedohuntersin lyhenteella FPH seuraavanlaisen viestin:

"Aarre Lehtonen, ip osoitteesi on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa. Ja myös olinpaikkasi, antaa oikeuslaitoksen vielä vähän aikaa kerätä ja tehdä todisteita sinua vastaan, viimeksi kun tiedustelin muutama tekaistu syyte oli vielä lavastamatta. Varmistavat tällä kertaa että pysyt varmasti lukkojen takana lyhyen lopun elämääsi, muutamalla tekaistulla kidnappaus tarinalla se saadaan varmistettua...Muutama maksettu todistajakin on valmiina, onneksi hintataso euroon nähden on niin halpaa siellä päässä että aika pienella summalla saatiin kaksi alaikäistä juoneen mukaan. Paikallisille viranomaisille ei edes tarvinnut maksaa mitään, vaan he lähtivät mukaan heti kun kuulivat Lehtosen nimen. Onneksi nämä uudet nettipoliisit ovat aktiivisempia kuin Fobba, he laittoivat välittömästi virka-apupyynnön Sofian viranomaisille kun Lehtonen heille ilmiannettiin. Meillä on myös NSA:n entinen Suomen edustaja tulossa mukaan toimintaan, hänen lastaan on hyväksikäytetty muutama vuosi sitten ja häneltä tuli meidän Finnish Pedohuntersin hallitukselle suora kirje, viraston leimoilla, voisin ottaa muuten kuvan siitä kirjekuoresta ja linkittää tänne. Saadaan noita olinpaikka ja seurantatietoja kohta realiajassa... Nauti Lehtonen vielä viimehenkäykset vapaasta ja raittiista ilmasta, kohta se muuttuu tunkkaiseksi."

Kuten havaitsette, niin Mikko Parantainen itse myonsi tekevansa Bulgarian viranomaisille minusta valheellisia ja lavastettuja ilmiantoja maksamalla "todistajille".
Ilmianna
Jaa
Suomi24.fi on poistanut sen viestiketjun, johon Mikko Parantainen oli kirjoittanut edellisessa viestissani olevan kirjoituksensa. Keskusteluketjun otsikko oli "Aarre Lehtonen Bulgariassa". Sen keskusteluketjun sisalto voidaan saada nakyviin tarvittaessa uudelleen, jos haluan karajoida sen sisallosta, koska viranomaisilla on keinot palauttaa sisalto nakyville todisteeksi, ja jos joudun Kakolaan, niin haastan oikeuteen kaikki ne, jotka minut sinne jarjestivat, rikosnimikkeella laiton vapaudenriisto seka peraton ilmianto viranomaismenettelyssa. Niin, ja nama uudemmatkin viestini voi vapaasti lahettaa Janitskinin tietoon.
Ilmianna
Jaa
Tasmennykseni: Jos joudun Kakolaan, niin tulen kayttamaan Suomen rikoslain 15. lukua seka Suomen rikoslain 25. lukua kaikkia niita kohtaan, jotka minut sinne jarjestivat.

Suomen rikoslain 15 luku:

Rikoksista oikeudenkäyttöä vastaan

Luku on uudistettu lailla (24.7.1998/563).

1 § (24.7.1998/563) Perätön lausuma tuomioistuimessa. Jos
todistaja tai asiantuntija tuomioistuimessa,
asianosainen tuomioistuimessa totuusvakuutuksen nojalla kuulusteltaessa tai
muu henkilö tuomioistuimessa valan tai vakuutuksen nojalla
antaa väärän tiedon asiassa tai ilman laillista syytä salaa siihen kuuluvan seikan, hänet on tuomittava perättömästä lausumasta tuomioistuimessa vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

2 § (24.7.1998/563) Perätön lausuma viranomaismenettelyssä. Jos
joku valan tai vakuutuksen nojalla oikeudenkäyntiin rinnastettavassa viranomaismenettelyssä,
muu kuin rikoksesta epäilty rikosasian esitutkinnassa henkilökohtaisesti läsnä ollen kuulusteltaessa tai
muu kuin poliisilain (493/1995) 38 §:n 2 momentissa tarkoitetussa asemassa oleva poliisitutkinnassa tai siihen rinnastettavassa viranomaismenettelyssä henkilökohtaisesti läsnä ollen kuulusteltaessa
antaa väärän tiedon asiassa tai ilman laillista syytä salaa siihen kuuluvan seikan, hänet on tuomittava perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Oikeushenkilön lakimääräinen edustaja, jota esitutkinnassa kuulustellaan tämän oikeushenkilön rangaistusvastuuta selvitettäessä, rinnastetaan rikoksesta epäiltyyn.

3 § (24.7.1998/563) Törkeä perätön lausuma tuomioistuimessa. Jos 1 §:ssä tarkoitetussa perättömässä lausumassa

aiheutetaan vakava vaara, että tuomioistuin tuomitsee syyttömän vankeuteen tai muuhun ankaraan seuraamukseen tai jonkun huomattavasti ankarampaan seuraamukseen kuin mihin hänet muutoin tuomittaisiin tai että tuomioistuin varsin todennäköisesti tekee asianosaiselle muuten erityisen tuntuvaa vahinkoa aiheuttavan väärän päätöksen,totuudenvastaisuus tai salaaminen koskee erityisen merkityksellistä seikkaa
tai rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti
ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä perättömästä lausumasta tuomioistuimessa vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

4 § (24.7.1998/563) Tuottamuksellinen perätön lausuma. Joka
todistajana tai asiantuntijana tuomioistuimessa tai
totuusvakuutuksen, valan tai vakuutuksen nojalla tuomioistuimessa tai oikeudenkäyntiin rinnastettavassa viranomaismenettelyssä
huolimattomuudesta antaa väärän tiedon asiassa tai salaa siihen kuuluvan seikan, on tuomittava tuottamuksellisesta perättömästä lausumasta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

5 § (24.7.1998/563) Yritetty yllytys perättömään lausumaan. Joka yrittää taivuttaa toista 1-3 §:ssä tarkoitettuun rikokseen, on tuomittava yritetystä yllytyksestä perättömään lausumaan sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

6 § (24.7.1998/563) Väärä ilmianto. Joka antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon ja siten aiheuttaa vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein, on tuomittava väärästä ilmiannosta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

7 § (24.7.1998/563) Todistusaineiston vääristeleminen. Joka saadakseen syyttömän tuomituksi rangaistukseen tai muuten toista vahingoittaakseen kätkee, hävittää, turmelee, muuntaa tai muuten vääristää tuomioistuimessa tai rikosasian esitutkinnassa todisteena tarpeellisen esineen, asiakirjan tai muun todisteen, jolla hänen tietensä on merkitystä asiassa, on tuomittava todistusaineiston vääristelemisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Todistusaineiston vääristelemisestä tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa antaa perättömäksi tai vääristellyksi tietämänsä todisteen käytettäväksi tai itse käyttää sitä harhauttavalla tavalla tuomioistuimessa tai rikosasian esitutkinnassa.

Linkki:

http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl15.html

Jatkuu uudessa viestissani
Ilmianna
Jaa
Jatkoa aikaisemmasta viestistani:

8 § (24.7.1998/563) Törkeä todistusaineiston vääristeleminen. Jos todistusaineiston vääristelemisessä
aiheutetaan vakava vaara, että syytön tuomitaan vankeuteen tai muuhun ankaraan seuraamukseen,
rikoksen kohteena on erityisen merkityksellinen todiste tai
rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti

ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä todistusaineiston vääristelemisestä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

9 § (24.7.1998/563) Oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen. Joka oikeudettomasti

väkivallalla tai uhkauksella estää tai yrittää estää toista antamasta lausuntoa todistajana, asiantuntijana, muuna kuultavana tai asianosaisena oikeudenkäynnissä, esitutkinnassa, poliisitutkinnassa tai niihin rinnastettavassa muussa viranomaismenettelyssä tai vaikuttaa tai yrittää vaikuttaa lausunnon sisältöön tai
tekee tai uhkaa tehdä väkivaltaa toiselle tai häneen 10 §:n 2 momentissa tarkoitetussa suhteessa olevalle henkilölle sen vuoksi, mitä tämä on lausunut edellä tarkoitetussa kuulustelussa,

on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

Linkki:

http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl15.html

Suomen rikoslain 25 luku:

Vapauteen kohdistuvista rikoksista

Luku on uudistettu lailla (21.4.1995/578).

1 § (21.4.1995/578) Vapaudenriisto. Joka sulkemalla sisään, sitomalla, kuljettamalla johonkin tai muulla tavoin oikeudettomasti riistää toiselta liikkumisvapauden tai eristää toisen tämän ympäristöstä, on tuomittava vapaudenriistosta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

2 § (21.4.1995/578) Törkeä vapaudenriisto. Jos vapaudenriistossa

vapaudenmenetystä jatketaan yli kolmen vuorokauden,
aiheutetaan vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle tai
käytetään erityistä julmuutta tai vakavan väkivallan uhkaa

ja vapaudenriisto on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä vapaudenriistosta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

Linkki:

http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl25.html
Ilmianna
Jaa
Ai ettako ovat tilanneet minulle 30,000 euroa maksavan ambulanssilennon Suomeen Turun psykiatriseen vankisairaalaan, koska kirjoitin suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstalle NASA:n huijauksista?

Tassa uusi, paivitetty ja nyt 70-sivuinen kirjani, jonne laitoin taman skandaalin, etta elakettani ei makseta, ja etta minut halutaan psykiatriseen sairaalaan pakkohoitoon, koska kirjoitan suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstalle.

Addendum to "Columbus and Gospel Country Micronation, New Edition 930 pages, Aarre Lehtonen's book of Complaint to European Court of Human Rights in Strasbourg, September 26, 2016". Updated on October 10, 2016, in the next link:

https://www.scribd.com/document/327000679/Addendum-to-Columbus-and-Gospel-Country-Micronation-New-Edition-930-Pages-Aarre-Lehtonen-s-Book-of-Complaint-to-European-Court-of-Human-Rights-in-St

Jos kiinnostaa, niin taman viestini saa jakaa Suomen psykiatrisille tahoille, Janitskille ja muillekin.
Ilmianna
Jaa
Elakkeen maksamisen lopettaminen on murhayritys. Mites ulkosuomalainen ostaa ruokaa ja maksaa vuokransa toisessa valtiossa kaukana Suomesta? Eikohan sellaiseen ruuattomuuteen ja asunnottomuuteen menehdy, jos jarjestetaan niin, ettei makseta enaa rahaa. Tallaiseen murhayrityksen takana ovat ne salaliittoutuneet tahot, kuten Finnish pedohunters ja psykiatrian inkvisitio.
Ilmianna
Jaa
Onko poisnukkunut nk. Palokan pedofiili?
Ilmianna
Jaa
Vai lensi Lehtonen lopulta pilven reunalle harppua soittelemaan ja enkelipoikia jahtaamaan. RIP tosiaan:(
Ilmianna
Jaa
Nimimerkki MaailmaOnJulma kirjoitti:

"Vai lensi Lehtonen lopulta pilven reunalle harppua soittelemaan ja enkelipoikia jahtaamaan. RIP tosiaan:( "

Sellainenhan olisikin hupaisa keissi, jos jarjestetaan oikeudenkaynti, jossa syytetaan pilven reunalla enkelipoikien jahtaamisesta. Minkalaiset lainkohdat mahtaa loytya lakikirjasta sellaiselle rikokselle? Syyttaja, joka laatii sellaisen rikosnimikkeen, etta joku jahtaa pilven reunalla enkelipoikia, saattaa itse joutua psykiatriselle osastolle, vaikka nykyaan en kylla ihmettelisikaan, jos valtamediasta saa lukea, etta joku tuomittiin enkelipoikien jahtaamisesta pilven reunalla.

Silloinhan sellaisen oikeuslaitoksen paradigma eli lahtokohta perustuukin keskiaikaisen katolisen kirkon mytologioihin, eika mihinkaan todistusaineistoon. Vai onko joku tallentanut videolle, etta pilven reunalla on jahdattu enkelipoikia? Oikeastihan keskiajalla inkvisitio, eli katolisen kirkon oikeuslaitos, kylla syyttikin ja tuomitsikin ihmisia vaikka sellaisen paradigman pohjalta, etta syytetty on lentanyt luudalla Kyopelinvuorelle.

Allaolevalla YouTube videolla nahdaan, kuinka luudalla lennetaan.

https://www.youtube.com/watch?v=Ev5Jqq2x-x4

Onko se YouTube video kelvollista todistusaineistoa oikeuslaitokselle, etta joku on luudalla lentanyt?
Ilmianna
Jaa
Lyhytelokuva nimelta Weasel, ohjaus Charles Birns, USA 2013. Tietoja elokuvasta Internet Movie Databasessa, IMDB:

http://www.imdb.com/title/tt2470712/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm

Koko elokuva on YouTubessa, kestoltaan 16 minuuttia 49 sekuntia:

https://www.youtube.com/watch?v=G31VDwXVzxc

Elokuvan premiere oli La Di Da Film Festivalilla syyskuussa 2013.

Jos pedohuntterit lahettavat sen leffan YouTube linkin Bulgarian Sofian poliisille ja sanovat etta joo Lehtonen teki sen leffan Sofiassa Bulgariassa vuonna 2012, ja etta se leffa ei ole naytelmaelokuva vaan dokumenttielokuva pojan aidosta kidnappauksesta, jonka Lehtonen toteutti Sofiassa vuonna 2012, niin tietaen Sofian poliisin menettelyt, se todennakoisesti menee kertomaan Sofian syyttajalle etta hei, se Lehtonen oli taas kidnapannut pojan, niin tarkistamatta leffan oikeita taustoja ja tekijoita Sofian syyttaja kirjoittaa syytteen etta joo se Lehtonen on taas kidnapannut pojan, jonka nimea syyttaja ei edes tieda, eika han tieda myoskaan kidnappauksen ajankohtaa, ajallista kestoa eika kidnappauspaikkaa, eika Sofian syyttaja vaadi etta poliisi haastattelee poikaa, vaan ainoastaan leffan nimelta Weasel YouTube linkki on riittava todiste Lehtosen syytteeseen asettamiseen.

Tama on yhta jarjetonta kuin syytteen nostaminen sen takia, etta Lehtonen vaitetysti on pilven reunalla jahdannut enkelipoikia, koska anonyymi nettikirjoittaja niin sanoo suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstalla.
Ilmianna
Jaa
Seuraavaksi tassa on IMDB:n linkki sille sivulle, jossa kerrotaan elokuvan nimelta Weasel premieren olleen 15. pauva syyskuuta 2013 La Di Da Film Festivalilla.

http://www.imdb.com/title/tt2470712/releaseinfo?ref_=ttfc_sa_1

Niin etta valokuvien, elokuvien ja tarinoiden taustat ja tekijat kannattaa tarkistaa.
Ilmianna
Jaa
Kirjoitusvirheen korjaus: elokuvan nimelta Weasel premieren olleen 15. paiva syyskuuta 2013 La Di Da Film Festivalilla.
Ilmianna
Jaa
Minulla on myos pitava alibi, koska olin elokuvan nimelta Weasel tekoaikaan ja sen valmistumisaikaan seka leffan premieren aikaan Sofian vankiloissa yhtajaksoisesti yhden vuoden ja viisi kuukautta heinakuusta 2012 joulukuuhun 2013. Mahtaa olla sielta hankalaa matkustaa USA:han ja tehda dokumenttielokuva jostakin aidosta pojan kidnappauksesta.
Ilmianna
Jaa
Pedohuntterit saattavat luottaa siihen, etta Sofian syyttaja voi kieltaa leffan nimelta Weasel oikeita tekijoita, kuten ohjaajaa, kasikirjoittajia, nayttelijoita ja tuottajia saapumaan oikeussaliin minun todistajikseni, jotta he voivat todistaa, etta he sen leffan tekivat enka mina, ja etta se leffa on naytelmaelokuva eika dokumenttielokuva, elikka se leffa on fiktiota eika faktaa.

Minulla on kuitenkin viralliset asiakirjat jotka todistavat minun olleen yhtajaksoisesti yhden vuoden ja viisi kuukautta Sofian vankiloissa heinakuusta 2012 joulukuuhun 2013. Pedohuntterit ovat itse rehvastelleet suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstalla jarjestaneensa minut Sofian vankiloihin tekaistuilla syytteilla maksamalla "todistajille".
Ilmianna
Jaa
Minulla ei ole yhtään kaveria, ei edes lapsia (omia), siksi huomiota huoraan.
Ilmianna
Jaa
Laitoin kaiken Weaselista kirjoittamani websivustolleni:

http://mycasefiles.my-free.website/

Finnish Pedohunters sai aikaan myos yllaolevan websivustoni lahes kaiken muunkin aineiston, koska he minuun kohdistamallaan vuosien ajojahdilla jarjestivat minut vankilaan Bulgariassa tekaistulla kidnappaustarinalla maksamalla kahdelle "todistajalle", aivan kuten he itse asian ovat myontaneet talla salaliittoteoriapalstalla.
Ilmianna
Jaa
Muutaman minuutin kuluttua 24. 10. 2016 klo 15.20 saapuu oikeustalon haastevirkailija asuntooni tuomaan uusia oikeusdokumentteja Sofiasta allekirjoitettavakseni. Finnish Pedohunters jalleen vauhdissa. Oliko muka 1 vuosi ja 8 kk jonka ajan olin vankiloissa Bulgariassa, vain "omaa harhaani ja huomionkipeyttani"? Ovatko viralliset asiakirjat vankilassa istumastani ajasta muka huijausta? Finnish Pedohunters ensin jarjesti minut vankilaan ja sitten vaittaa etta olen harhainen ja huomiokipea, koska kerron nettisivuillani ja nettikirjoissani mita minulle on tapahtunut heidan toimestaan.
Ilmianna
Jaa
Minulle tapahtui heinakuussa 2012 Sofian kaupungissa, Bulgariassa, seuraavaa:

Aamulla noin kello kahdeksan aikoihin ulkoa kuului huutoa suomen kielella:

"LEHTONEN, TULE ULOS TALOSTA TAI ME MURRAMME OVEN!"

Avasin oven ja siella oli kymmenen univormupukuista poliisia ja myos siviilipukuista porukkaa. Sitten minulle kerrottiin, etta syyttaja oli kirjoittanut syytteen valmiiksi ja etta se oikeuttaa pidatykseeni, koska on olemassa yksi valokuva sidotusta pojasta, jonka kasvoista ei nay muuta kuin oikeanpuoleinen profiili. Seuraavaksi mukailen tapahtumia kayttamalla elokuvan nimelta Weasel sisaltoa.

Syyte kuulopuheiden ja huhujen pohjalta. On olemassa poika, jonka nimea, syntymadataa tai asuinpaikkakuntaa tai osoitetta emme tieda, mutta huhujen mukaan hanet tunnetaan kutsumanimella Weasel. Poliisi ei ole koskaan tavoittanut Weaselia kuulusteltavaksi, mutta ei se mitaan, koska meilla on videoclippeja, joissa Weasel on ollut jossakin valtiossa, jonka nimea emme tieda, kidnapattuna jalastaan koydella sidottuna aikuisen miehen jalkaan. Lehtosta ei nay videolla, mutta ei se mitaan, koska todisteeksi riittaa videoclipit joissa nakyy jalastaan koytetty poika.

Huhujen mukaan, joiden todenmukaisuutta emme haluakaan tarkistaa, Lehtonen on kidnapannut Weaselin ehka joskus kai 1980-luvulla, 1990-luvulla tai 2000-luvulla kai Amerikan, Euroopan tai Australian mantereella, koska poika on vaalea.

Oikeussalin tapahtumien mukailu Sofiassa huhtikuussa 2015.

Kysymykseni oikeussalissa: Missa valtiossa ja missa kaupungissa ja missa katuosoitteessa olen pitanyt Weaselia kidnapattuna?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu Weaselia kuvaavista videoclipeista.

Kysymykseni oikeussalissa: Mista paikasta olin kidnapannut Weaselin ja mihin paikkaan olin hanet kuljettanut? Mika oli kidnappauksen ajankohta, mika oli vuosi, kuukausi ja paiva? Mika oli kuljettamiseen kaytetty ajoneuvo?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu Weaselia kuvaavista videoclipeista.

Kysymykseni oikeussalissa: Kuinka kauan olin pitanyt Weaselia kidnapattuna? Kuinka monta vuotta, kuukautta, paivaa tai tuntia? Kuinka Weasel paasi pois kidnapatusta tilastaan, oliko han paennut, vai olinko paastanyt hanet menemaan vai olivatko jotkut muut vapauttaneet hanet?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu Weaselia kuvaavista videoclipeista.

Kysymykseni oikeussalissa: Syytteessa kerrotaan, etta teilla on kymmenen silminnakijaa sille etta olen kidnapannut Weaselin. Kuitenkaan yksikaan silminnakija ei ole osannut vastata yhteenkaan aiempaan kysymykseeni. Weasel ei ole paikalla oikeussalissa, eika hanen asianajajansa, eika myoskaan yksikaan silminnakija ole paikalla oikeussalissa, eika myoskaan yksikaan heidan asianajajansa. Miksei?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu Weaselia kuvaavista videoclipeista.

Kysymykseni oikeussalissa: Olen ollut vangittuna Weaselia kuvaavien videoclippien takia vankilassa jo 1 vuoden ja 5 kuukautta ilman oikeudenkayntia. En ole koskaan paassyt tekemaan kidnappausvaitteista kysymyksia Weaselille enka yhdellekaan silminnakijalle. Miksi?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu Weaselia kuvaavista videoclipeista. Jos tunnustat etta olet kidnapannut Weaselin, saat vankeutta 1 vuoden ja 5 kuukautta, mutta jos et tunnusta, niin saat 5 vuotta vankeutta.

Kysymykseni oikeussalissa: Ok, pakkohan se sitten on tunnustaa, mutta olen jo istunut vankilassa 1 vuoden ja 5 kuukautta, joten paasenko nyt sitten eroon koko tasta keissista?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu Weaselia kuvaavista videoclipeista. Saat vankeutta 1 vuoden ja 8 kuukautta.
Ilmianna
Jaa
Sen saman oikeuskeissin jatkoa huhtikuulta 2015:

Tuomari: Tahan 1 vuoden ja 8 kuukauden tuomioosi sisaltyy myos uusi poika, joka on ilmiselvasti pulassa uusilla videoclipeilla. Hanet uhataan tappaa videolla useaan kertaan.

Kysymykseni oikeussalissa: Sain vasta nyt taalla oikeussalissa ensimmaista kertaa tietaa tasta uuden pojan keissista, eika poliisi ole koskaan minua tasta pojasta kuulustellut. Miksi?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu uutta poikaa kuvaavista videoclipeista.

Kysymykseni oikeussalissa: Hetkinen, minahan tunnistan nyt videoclippikuvista sen uuden pojan, han naytteli John Connoria elokuvassa Terminator 2 Judgment Day. Se elokuvahan on fiktiota eika faktaa, elikka se leffa on naytelmaelokuva eika mikaan aito dokumenttielokuvatallenne pulassa olevasta pojasta. MIksi te kaytatte fiktiivista elokuvaroolihahmoa kuvaamaan muka oikeaa pulassa olemisen tilannetta?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu uutta poikaa kuvaavista videoclipeista.

Kysymykseni oikeussalissa: Voin kutsua sen leffan ohjaajan tanne oikeussaliin todistamaan, etta han sen leffan teki enka mina, tai ainakin ohjaajaa voidaan haastatella videokonferenssin avulla internetissa. Voidaanko sellainen videokonferenssihaastattalu tehda taalla oikeussalissa myohemmin?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu uutta poikaa kuvaavista videoclipeista. Sina Lehtonen laitoit sen John Connorin vai kenet lieneekaan pulaan koska videoclipeilla poliisin asuun pukeutunut mies jahtaa poikaa ja koettaa tappaa hanet muuttamalla oikean katensa etusormen valtavan pitkaksi metallipistimeksi, elikka sina Lehtonen uhkasit tappaa John Connorin suurella veitsella. Myos talle rikoksellesi on kymmenen silminnakijaa.

Kysymykseni oikeussalissa: Syytteessa, jonka sain ensimmaista kertaa luettavakseni vasta nyt taalla oikeussalissa, kerrotaan, etta teilla on kymmenen silminnakijaa sille etta olen kidnapannut John Connorin. Kuitenkaan yksikaan silminnakija ei ole osannut vastata yhteenkaan aiempaan kysymykseeni. John Connor ei ole paikalla oikeussalissa, eika hanen asianajajansa, eika myoskaan yksikaan silminnakija ole paikalla oikeussalissa, eika myoskaan yksikaan heidan asianajajansa. Miksei?

Tuomari: Hiljaa! Kysymys ei ole aiheellinen, eika se kuulu syytteessa olevaan teonkuvaukseen, joka on otettu uutta poikaa John Connoria, vai mika sen nimi nyt onkaan, kuvaavista videoclipeista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Lehtonen, oliko syyttäjällä mitään fyysisiä todisteita sinua vastaan vai pelkkä poikien kertomus? Löysivätkö poliisit esim. syytteessä mainitun ison dildon tai puukon asunnostasi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nimimerkki lakiopiskelija kysyi: "Lehtonen, oliko syyttäjällä mitään fyysisiä todisteita sinua vastaan vai pelkkä poikien kertomus? Löysivätkö poliisit esim. syytteessä mainitun ison dildon tai puukon asunnostasi?"

Vastaan: Poliisit eivat loytaneet minkaanlaista dildoa eika puukkoa asunnostani kun pidattivat minut vankilaan yhtajaksoisesti 1 vuodeksi ja 5 kuukaudeksi heinakuussa 2012. Olin vankilassa koko sen ajan ilman oikeudenkayntia. Lopulta oikeudenkaynti jarjestettiin 6. 4. 2015, ja sielta maarattiin minulle 1 vuoden ja 8 kuukauden vankilatuomio. Valitin hovioikeuteen, jonka kasittely oli 27. 1. 2016, mutta sen paatos oli 29. 2. 2016, etta tuomiota ei muuteta. Siksi istuin vankilassa Bulgariassa viela 3 kuukautta, kun minut vangittiin 8. 6. 2016 ja vapautettiin 7. 9. 2016.

Syyttajalla ei ollut mitaan fyysisia todisteita minua vastaan, vaan pelkka poikien kertomus, joka perustui yhteen valokuvaan, jossa nakyy poika sidottuna ja suukapuloituna, ja syyteasiakirjassa lukee, etta poika oli ollut kidnappaamanani ja sitomanani asunnossani Bulgarian Sofiassa jonkin lyhyen ajan 1. 6. 2012 ja 10. 7. 2012 valisena aikana. Poika ei muista kuukautta eika paivamaaraa, kuten ei myoskaan kukaan niista kymmenesta silminnakijasta, jotka muka olivat paikalla todistamassa sen pojan kidnappausta ja sitomista.

Kuitenkin se sama kidnapatusta pojasta otettu valokuva oli ollut Sofian KGB:n paakonttorin agentin hallussa jo maaliskuussa 2012, ja han naytti sita minulle, kun olin siella yhden paivan pidatettyna maaliskuussa 2012 epailtyna jostakin mita he eivat kertoneet.

Silloin minulle ei ollut kerrottu, etta valokuvassa olisi ollut nimeltaan ja ialtaan tunnettu sofialainen romanipoika. Valokuvassa on vaitetysti nimeltaan ja ialtaan tunnistettu poika, vaikka kuvassa on pojan kasvoista nakyvissa vain oikeanpuoleinen sivuprofiili. Minulla on vielakin hallussani normaaleja valokuvia oikeasta pojasta, jonka takia minut viskattiin vankilaan 1 vuodeksi ja 5 kuukaudeksi, ja kuvista on havaittavissa, etta hanen oikean korvansa muoto ei tasmaa sen pojan oikean korvan muotoon, joka nakyy kidnapatun ja sidotun pojan valokuvassa.

Ihmisen korvan muoto on yhta ainutlaatuinen kuin sormenjaljet, eivatka korvien muodot muutu. Poikien korvien muotojen erilaisuudet todistavat, etta kidnapatusta ja sidotusta pojasta otetussa valokuvassa on eri henkilo kuin syytteessa kerrottu poika. Kidnapatun ja sidotun pojan valokuvassa on sininen seina, eika minun Sofian asunnossani ollut missaan sinista seinaa, vaikka syyttaja vaitti etta olin sitonut pojan nimenomaan asunnossani, jossa olin asunut jo maaliskuusta 2011 lahtien.

Asunnossani ei ollut koskaan maalattu mitaan seinaa koko aikana kun siella asuin. Poliisit ottivat valokuvia asunnostani heinakuussa 2012 kun pidattivat minut, joten heidan valokuvissaan ei asunnossani nay missaan sinista seinaa, joka tarkoittaa etta kidnapatun ja sidotun pojan valokuva ei ollut otettu asunnossani, koska asunnossani oli enimmakseen vain keltaista ja hieman valkoista seinapintaa.

Valokuvassa olevan kidnapatun ja sidotun pojan seka syytteessa kerrotun pojan korvien erilaiset muodot seka kidnapatun ja sidotun pojan valokuvassa olevan seinan sinisen varin ja asuntoni kaikkien seinien varin ollessa erilaiset, niin ne seikat todistavat, etta seka syytteessa kerrottu poika etta syytteessa kerrotut kymmenen silminnakijaa olivat valehdelleet. Syytteessa kerrottu poika oli sanonut minulle loppukevaalla 2012, etta ellen lahjoita hanelle rahaa hassikseen, niin han menee poliisilaitokselle ja jarjestaa minut vankilaan kahdeksi vuodeksi. En alistunut kiristykseen, joten han toteutti uhkauksensa. Poliisit, syyttajat ja tuomarit seka vaitetyt silminnakijat menivat mukaan pojan valehteluihin taysilla, koska he kaikki jarjestivat minulle 1 vuoden ja 8 kuukauden vankilatuomion, jonka minun taytyi istua kokonaan paivasta paivaan Bulgarian vankiloissa.

Olen tehnyt tahan mennessa 1192 sivuisen valituksen keissistani Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen Strasbourgiin.
Ilmianna
Jaa
Kahdessa allaolevassa linkissa on 1211 sivuinevalituskirjani Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen. Tekstit ovat englanniksi ja suomeksi. Kirjani ensimmaisessa osassa on 930 sivua ja kirjani toisessa osassa on 281 sivua. Toisen osan viimeisilla sivuilla on lopulliset todistekuvat, etta syytteeni olivat lavastettuja vaarennettyjen valokuvien avulla.

https://www.scribd.com/document/325391941/Columbus-and-Gospel-Country-Micronation-New-Edition-930-pages

https://www.scribd.com/document/329519637/Addendum-to-Columbus-and-Gospel-Country-Micronation-New-Edition-930-pages-Aarre-Lehtonen-s-book-of-Complaint-to-European-Court-of-Human-Rights-in-St
Ilmianna
Jaa
Kirjoitusvirheen korjaus: 1211 sivuinen valituskirjani Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen.

Minun kannatti kirjoittaa vuonna 1981 ylioppilaaksi, koska lukio oli hyva pohjakoulutus kirjailijan tyohoni.
Ilmianna
Jaa
Olen valituskirjassani todistanut myos sen, kuinka minut jarjestettiin vankilaan Bulgariassa 1 vuodeksi ja 8 kuukaudeksi suomalaisten salaseurojen avulla, joihin kuuluu rikolliset pedohuntterit salaliittoutumalla yhteistyohon suomalaisten poliisien, syyttajien ja tuomareiden kanssa.
Ilmianna
Jaa
Joko Puustinen on Suomessa
Ilmianna
Jaa
Kirjeenvaihtokaverini "Ameriikan-serkkuni" Math Powerland lupasi uusimmassa dokumenttielokuvassaan nimelta The History of the Flat Earth (joka on hanen YouTubekanavallaan nimelta TheNASAchannel) etta vuonna 2020 han menee useiden satojen ihmisten kanssa ylittamaan Antarctican uudelle maalautaselle. Itse en aio lahtea sinne mukaan, koska asun jo taalla Antarctican tuolla puolen olevassa Kopiobulgariassa, joka on 79,000 kilometrin paassa vanhan maailman Kaakkois-Euroopasta, joten ei taalta Suomeen tulla ihan noin vaan.
Ilmianna
Jaa
Olen kuulemma taas kidnapannut pojan Bulgariassa, nyt 24. 12. 2016, ja "todisteena" KGB kayttaa seuraavia kuvia, jotka loytyvat linkista:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1853816398220701&set=pb.100007770762027.-2207520000.1484303231.&type=3&theater

Bulgarian Kommunistinen Valtionpoliisi KGB ei osaa kertoa katuosoitetta, eika paikkakuntaa eika valtiota, jossa kuvat on otettu, mutta ei se mitaan, "koska kuvat ovat riittava todiste". Linkin kuvasarjassa on kuva myos oikeasta pojasta, jonka olen vaitetysti kidnapannut 24. 12. 2016, ja kuvassa on hanen nimensa, ja kun katsoo muita kuvia, niin huomaa, etta muissa kuvissa on eri poika, mutta "ei se mitaan, koska KGB sanoo, etta muissa kuvissa on sama poika, niin se on riittava todiste."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Eli on vaara että joudut taas istumaan... muistahan kertoa palstalla etukäteen kun lähdet kakkua suorittamaan niin meidän fanien ei tarvitse olla huolissaan. Pedohuntterit nimittäin käyttää kaikki tilaisuutensa "Lehtonen on kuollut" -roskan levittämiseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
valehtelet olit aamulla linkkipysäkillä saarijärventien varressa, kun ajelin palokkaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Suomen poliisilla on menossa Kivapuheprojekti, jonka mukaan salaliittoteoriatkin ovat vihapuhetta, jollaista ei saa julkaista, kuten etta eihan toki J. F. Kennedya kukaan muu tappanut kuin Oswald, eika toki USA:n oma hallinto. Oswaldin syyllisyys on kivapuhetta, ja USA:n hallinnon syyllisyys on vihapuhetta. Jos joku epailee, etta USA:n armeijan sotilaina Facebookissa esiintyvat henkilot eivat olekaan USA:n oikeita sotilaita, vaan etta he ovat salaliitossa varastaakseen ihmisten rahat, niin se on vihapuhetta. Ei saa epailla, etta on olemassa salaliittoja, koska se on vihapuhetta. Ilta-Sanomat 13. 1. 2017:

Facebookissa tuli kaveripyyntö charmantilta ”majurilta” – Emma, 56, huomasi huijarin juonen vasta, kun 56 000 € oli mennyt

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005043410.html

Se on kivapuhetta, etta ei usko salaliittoihin ja sen takia lankeaa huijarin ansaan, mutta jos uskoo salaliittoihin ja sen takia ei lankea huijarin ansaan, niin se on vihapuhetta. Ilta-Sanomat 13. 1. 2017:
Valesotilas yritti huijata – Tiina vedättikin takaisin: ”Naurettiin ukkoni kanssa niin, että mahaan koski”

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005043727.html

Salaliittoja on myos elokuvassa Ciske the Rat (Hollanti 1984), kun lauma katupoikia salaliittoutuu keskenaan ja vainoaa yhta muuta poikaa, Ciske the Ratia, aikoakseen tappaa hanet. Ciske the Rat ei kuitenkaan aluksi usko salaliittoihin, joten han menee istuskelemaan yksikseen autioihin paikkoihin, jolloin katupojat paasevat kohdistamaan haneen pahoinpitelyja ja tappoyrityksia ilman silminnakijoita ja sivullisten valiintuloa. Myos Ciske the Ratin omainen vainoaa hanta pahoinpitelemalla hanta ja repimalla hanen arvokkaan kirjansa hajalle, jonka seurauksena Ciske the Rat sekoaa kaikesta haneen kohdistuvasta vainoasta ja listii omaisensa hengilta ja joutuu vankilaan. Joten salaliittojen tiedostaminen kuuluu yleissivistykseen, ettei kay niin kuin Ciske the Ratille. Linkki elokuvaan nimelta Ciske the Rat, jossa on englanninkielinen tekstitys:

https://www.youtube.com/watch?v=SDUp0DDl72o
Ilmianna
Jaa
Tassa seuraavaksi kevennyksena hieman erilainen salaliitto.

Ilta-Sanomat 13. 1. 2017

HS: Joukko lukiolaisia karkasi koulusta Ruotsin-laivalle juhlimaan – rehtori: ”Viittaa suureen salajuoneen”

Joukko lukiolaisia jätti oppitunnit väliin salaa suunnitellun bilematkan vuoksi, kertoo Helsingin Sanomat.

Helsinkiläisen Munkkiniemen yhteiskoulun lukion oppilaista muodostuva nuorisojoukko lintsasi oppitunneilta ja karkasi luvatta bilereissulle Ruotsin-laivalle, kertoo Helsingin Sanomat.

Silja Serenade -laivalle torstaina luvatta juhlimaan karanneet henkilöt ovat toisen vuosikurssin opiskelijoita.

Lukion rehtori Aki Holopainen kertoo Helsingin Sanomille, että nuorten suunnitelma selvisi hänelle ja koulun opettajille vasta torstaina, jolloin nuoret lähtivät laivalle.

Holopaisen tietojen mukaan risteilylle oli lähdössä kaiken kaikkiaan 79 oppilasta, joista osa ei kuitenkaan noussut laivaan. Rehtori sanoo, että reissua oli valmisteltu salaa.

– Tämä viittaa suureen salajuoneen, Holopainen kertoo HS:lle.

Holopaisen mukaan Munkkiniemen yhteiskoulun lukio ei hyväksy oppituntien käyttämistä bilematkoihin. Lukiolaisten vanhemmille on annettu tiedonanto tapahtuneesta, ja lukio käsittelee tempausta joukkolintsauksena.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005044640.html
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varoitus kaikille! Täällä Antarctican "Lehtosena" esiintyvä mies on oikealta nimeltään Antti Puustinen, kotoisin Jyväskylän Mannilasta. Lisätietoja löytyy googlaamalla "Antti Puustinen Jyväskylä". En suosittele herkille!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Syy, miksi lahdin Suomesta yli 6 vuotta sitten, nahdaan seuraavalla YouTubevideolla, jonka kuvasin Nokian kannykallani Jyvaskylasta, jossa niin poliisit kuin raivokkaat mukiloitsijajoukkiot nahdaan minua jahtaamassa.

The Dark Ages Complete Documentary

https://www.youtube.com/watch?v=j6CMCd7iNl4
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hannu Lauerma odottaa Anttia saapuvaksi Suomeen ja saamaan oikeaa hoitoa!
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
PS. Facebookin videoruudun volyymitoiminto pitaa klikata auki koska videoiden aanentoisto ei nakojaan tule paalle ilman klikkausta.
Ilmianna
Jaa
Onko Lehtonen vielä kekkuloimassa täällä palstalla, paikallinen omankäden oikeuden käyttö on taas lähempänä kuin koskaan...Lehtosen osoite on selvillä, liittyen erääseen lakitekniseen prosessiin suomessa. Lehtonen on jutussa asianomistajana ja tiedot ovat julistettu salaiseksi, mutta salaaminen koskee vain tietojen julkaisua ei muuta hyödyntämistä.
Tämä osoitetieto oli helmi, ja se on lähetetty paikallisille alamaailman edustajille...kuittasivat ja kiittivät.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
tuossahan se yläpuolella kommentoi nimimerkillä antarcticanaarrelehtonen!, se on siellä Bulgarissa vielä ilman passia, kun ei pysty sakkojaan maksamaan! Pitäisi käydä maksamassa ne sen sakot ja tuoda se Suomeen sieltä, niin pääsis hoitoon, tekisivät sille kemiallisen kastraation
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena, koska sa Lehtonen et taalla palstalla osoitetietojasi etka muitakaan tietojasi levittele, silla se on yksityiselamaasi loukkaavien tietojesi levittamista, ja omien kontaktitietojesi levittely on rikos mun mialesta, terv. suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstan kansantuomioistuimen sensuroijatuomari.
Ilmianna
Jaa
Mina, suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstan kansantuomioistuimen sensuroijatuomari, tiaran satatarkkaan ettei sulla Lehtonen ole passia etka ole maksanut sakkojasi ja siksi mina jarkkaan sut Turun psykiatriseen vankisairaalaan. Terv. suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstan kansantuomioistuimen sensuroijatuomari.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kontaktitietojani saa tassa viestissani myontamallani luvalla levittaa Suomen Keskusrikospoliisille, Interpolille, Bulgarian KGB:lle, Turun psykiatrisen vankisairaalan ylilaakari Hannu Lauermalle, MV-lehteen, Hommafoorumille, vanhemmat.com'iin, Marko de Witille, Panu Huuhtaselle, Pontus Soderblomille, Ilja Janitskinille, Olli Heikkilalle ja Mario Argentalle, jotka ovat kaikki SuomiEnsin -liikkeen johtohahmoja. Katsotaan, haluaako joku heista vaikka soittaa minulle, kirjoittaa minulle sahkopostia tai tulla luokseni kylaan.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Lahettakaa osoitetietoni ja muut kontaktitietoni myos Bulgarian KGB:n agentti L. Tuleville, joka on KGB:n paamajassa Sofiassa. Hanen sahkopostiosoitteensa on:

l.tulev@cybercrime.bg

Ensimmainen kirjain sahkopostiosoitteessa on pieni L-kirjain.

Mr. L. Tulev pidatti minut yhdeksi paivaksi KGB:n paamajaan maaliskuussa 2012 ja sitten myos 1 vuodeksi ja 5 kuukaudeksi putkeen Sofian vankiloihin heinakuusta 2012 joulukuuhun 2013 ilman oikeudenkayntia. Han on varmaankin kiinnostunut saamaan selville olinpaikkani.

Olkaatten nytten rehtireippaita ilmiantajakansalaisia ja tehtailkaa hanelle mita tahansa valetarinaa minusta, niin se menee hanelle lapi kuin haka. Mr. L. Tulev ymmartaa englantia.

Taman viestin agenda sopii mainiosti suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstan kansantuomioistuimen sensuroijatuomarille.
Ilmianna
Jaa
Kun lahetatte Bulgarian KGB:n agentti Mr. L. Tuleville englanniksi valestooria minusta hanen sahkopostiosoitteeseensa

l.tulev@cybercrime.bg

niin han lahettaa KGB:n rynnakkoryhman pidattamaan minut taas Bulgarian vankiloihin vuosikausiksi ilman oikeudenkayntia.

Ensimmainen kirjain sahkopostiosoitteessa on pieni L-kirjain.

Taman viestin agenda sopii mainiosti suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstan kansantuomioistuimen sensuroijatuomarille.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Voitko Antti laittaa kuvan tuosta osoitteen talon edestä itsestäsi?, niin tiedämme ettet vaan juksaa meitä lukijoita, tulemme vappuna sit kylään..
Ilmianna
Jaa
Seuraavan videoni lopussa on muutama minuutti jossa kavelen ehka taloni edessa, mutta voinhan asua Venajallakin, jossa kaduilla on kauppojen seinissa kyrillisten aakkosten kanssa kirjoitettu mainoksia.

https://www.facebook.com/vladikconstantin/videos/vb.100007770762027/1880993938836280/?type=2&theater
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Miksi jakelet yhteystietojasi? Et kai vaan yritä "suicide by murhaajajätkät"?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kun kuolema saapui kaupunkiin.

Hän poimii lapsensa
hellään huomaansa

Hän ottaa omansa

Hän antaa viimeisen tuomion

Hän tulee ja se on lopullista

Hän

Aarre se päivä on tänään, ja tällä kertaa se lapsi olet sinä.
Ilmianna
Jaa
Joko mafia niittas sen? Vai kopittiko poliisit? Toivottavasti mafia olis listiny tuon pedarin
Ilmianna
Jaa
Me Finnish pedohunters usutamme Bulgarian mafian tappamaan Aarre Lehtosen sellaisella tavalla, joka on katsottavissa seuraavan videoklipin tapahtumissa:

https://www.youtube.com/watch?v=WLKbcrC0krQ

Seuraavan videoklipin tapahtumat ovat 11. 3. 2017 tallennettua videokuvaa Helsingin Routateeturilta, jossa Mutuleiri ja Saame Unsin leiri alkavat tapella Pohdinta-miekkarissa, ja videoklipilla on Finnish Pedohuntersin videokanavien Ulle Hoikkilan, Kumputinin, Hegemoniasoppiksen ja Marsu da Wurttenbergin videomateriaalia, jotka kaikki saivat tallennetuksi kuinka Mutuleiri voitti Pohdinta-miekkarin taistelun.

https://www.youtube.com/watch?v=0Xy5UofWHPk

Valtamedia ei suostunut julkaisemaan videota.
Ilmianna
Jaa
Me Finnish pedohunters jahtaamme Aarre Lehtosta kuten on katsottavissa seuraavalla videolla, joka on mainosvideomme, mutta on kielletty katsoa videota loppuun saakka, koska videon lopussa on kohtaus, joka on meille huonoa mainosta.

https://www.youtube.com/watch?v=YUdr8yupdwo

Siksi laitan seuraavaksi uuden videon, jossa voidaan katsoa, kuinka me Finnish pedohunters saamme rituaaliteurastaa porukkaa, koska lapset, ja me Finnish pedohunters rituaaliteurastamme porukkaa Suomen hallituksen, eduskunnan, poliisien, valtamedian ja kansalaisten hurratessa, koska lapset, ja seuraavalla videolla on katsottavissa, kuinka ne kaikki hurraavat meille kun rituaaliteurastamme Aarre Lehtosen.

https://www.youtube.com/watch?v=aG8WqEyXIyc

Teimme nuo Finnish pedohuntersin mainosvideot, koska lapset. Jos olet videoitamme vastaan, kuten Aarre Lehtonme on, niin seuraavalla videolla on katsottavissa seuraukset, miten menettelimme Aarre Lehtosta kohtaan, kun se oli kritisoinut mainosvideoitamme.

https://www.youtube.com/watch?v=KcJDWa_pA4c

Kukaan ei kritisoi Finnish pedohuntersia katsottuaan pelottavat mainosvideomme.
Ilmianna
Jaa
Me Finnish pedohunters olemme Suomen kuninkaita, koska lapset. Jos joku tekee kuten sanotaan vuoden 1938 Raamatun suomennoksessa Markuksen evankeliumin luvussa 10 ja sen jakeissa 13-16:

13 Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin; mutta opetuslapset nuhtelivat tuojia.
14 Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta.
15 Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle."
16 Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä.

niin silloin me Finnish pedohunters ruoskitutamme sellaisen pedarin kuten Aarre Lehtosen, joka oli kai tehnyt sellaista kuten tuossa Raamatunkohdassa sanotaan. Me Finnish pedohunters saimme Aarre Lehtosen Bulgarian vankilaan, jossa sille tehtiin kuten on katsottavissa seuraavalla videolla, joka on varoitusvideomme jokaiselle sellaiselle, joka tekee kuten tuossa Raamatunkohdassa sanotaan, eli jos koskee lapsiin, puhumattakaan jos ottaa heitä syliinsä, niin katsokaa Finnish pedohuntersin rangaistus seuraavalta videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=zm97Ie49ULM

Kukaanhan ei vastusta Finnish pedohuntersia, koska jos vastustaa, niin sellaisen vastustelijan me ruoskitutamme, koska lapset.

Sellaista agendaamme ei uskalla vastustaa Suomen hallitus, eduskunta, poliisi, oikeuslaitos, valtamedia tai kansalaiset, ja siksi me Finnish pedohunters voimme ruoskituttaa ilman jurisista seuraamusta, koska jos vastustellaan, niin vastustelijat ovat kauhuissaan mahdollisuudesta leimautua pedareiksi Finnish pedohuntersin julkisella keskustelufoorumilla ja vastustelijat voivat tulla nimineen ja kasvovalokuvineen silloin julkisuuteen ja sen takia joutua ruoskittavaksi Finnish pedohuntersin toimesta. Me ollaan kuin 1930-luvun Lapuan Liike, jota ei kukaan uskaltanut vastustaa.
Ilmianna
Jaa
http://www.whiterosebg.com/en/ Lehtosen kantapaikka Nessebarissa
Ilmianna
Jaa
Erinomaista salapoliisivakoiluhommaa nimim. "nähtyon" , joka tekee ilmiantajahommia meille Finnish pedohuntersille paljastamalla meille Aarre Lehtosen olinpaikan, jotta ne tuolla aikaisemmalla ruoskintavideollamme olevat skinheadruoskijatyypit, jotka karjuvat pilkkanauruaan samalla kun ruoskivat, voivat saada selville Aarre Lehtosen olinpaikan ja saapua ruoskimaan sen samalla tavalla kuin ruoskintavideollamme.

Harmi vain kun Suomen Talvisota ja Jatkosota laittoivat lopun Suomessa 1930-luvulla toimineelle Lapuan Liikkeelle, joka kidnappasi tuhansia toisinajattelijoita kodeistaan ja kyyditsi ne korpimetsiin hakattavaksi, ruoskittavaksi ja tapettavaksi, mutta nyt ei ole sellaista vaaraa olemassa, joka lopettaisi Finnish pedohuntersin lynkkaustoiminnan.

Salaliittoteoria-palstalle vaan uusia paljastuksia Aarre Lehtosen olinpaikasta, niin me Finnish pedohunters voimme matkustaa sinne ruoskimaan ja tappamaan se, saamatta toiminnastamme koskaan juridisia seuraamuksia ollenkaan, koska lapset. Olemmehan 2000-luvun Lapuan liike.
Ilmianna
Jaa
Kun meitien Finnish pedohunters group Thaimaassa lahtasi turisteja sen takia kun ne noudatti vuoden 1938 Raamatun suomennoksen Markuksen evankeliumin luvun 10 ja sen jakeiden 13-16 ohjeita, niin meitien teloitusprikaati aloitti heti turistien joukkolahtaamisen, mutta sitten joku esti sen aloittamalla tykityksen meitien teloitusprikaatia kohtaan, ja siksi on kielletty katsoa seuraavaa videota, jossa Finnish pedohuntersin teloitusprikaati ammutaan tykein ja muilla aseilla tuusannuuskaksi Thaimaassa. Se video on tietenkin valeuutinen.

https://www.youtube.com/watch?v=PwN7WGudXl0
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Äääkköset puuttuvat, kuka onkaan viestien takana todellisuudessa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
3 päiväää ja kuolema saapuu...
Ilmianna
Jaa
Me Finnish pedohunterit saavumme sen johtajan, minun, Mikko Parantaisen johdolla Bulgariaan paloittelumurhaamaan Aarre Lehtosen ja me emme saa murhaoperaatiostamme ollenkaan juridista seuraamusta, koska kaikki poliisit ja oikeuslaitokset ovat huolissaan joutua Finnish pedohunterien nettisivuille kasvovalokuvineen ja nimineen, jos he uskaltavat vastustaa murhaoperaatioitamme, joita teemme tuhansia joka kuukausi kaikkialla maailmassa, koska jos joku uskaltaa vastustaa Finnish pedohuntereita, niin se osoittaa vastustelijan olevan automaattisesti itse pedari, jos se vastustelija on joku viranomainen, joka edes aikoo suojella pedareita vangitsemalla tai tuomitsemalla Finnish pedohuntereita. Sellaisella logiikallamme saamme massamurhata populaatioita miljoonia vuosia putkeen ilman juridisia seuraamuksia.

Aarre Lehtonen, me Finnish pedohunterit saavumme paloittelumurhaamaan sinut hitaasti kiduttamalla useiden viikkojen ajan, poltamme kehoasi tulella, irrotamme ruumiinosiasi pala palalta hitaasti ja Turun psykiatrisen vankisairaalan johtaja, psykiatri Hannu Lauerma, joka on normaalisti mediassa tuomitsemassa fyysiset raakuudet ja murhat, tekee kohdallamme poikkeuksen ja palvoo suorittamiamme massakidutuksia ja massamurhia, joten se psykiatri suojelee Finnish pedohuntereita absoluuttisesti.

Aarre Lehtonen, me tulemme himaasi ja kidutamme ja murhaamme sinut, se on lupaus. Teemme sen loistavan homman ihan pian. Osoitteesi on tiedossamme. Murhaterveisin, Mikko Parantainen ja Finnish pedohunters.
Ilmianna
Jaa
Me Finnish pedohunters murhaamme Aarre Lehtosen seurassa olleet lapsetkin, jos ne on pedareita.

https://www.youtube.com/watch?v=QqTfBysL0wE

Me Finnish pedohunters olemme suuria sankareita, jotka ansaitsemme Hannu Lauermalta kunniamitalin.

https://www.youtube.com/watch?v=vxQ-H68B5Io

Opiskelemme videoita, jotta osaamme paremmin teurastaa Aarre Lehtosen himassa kaikkea liikkuvaa otettuamme ensin heroiinikapseleita naamaan ennen murhaoperaatiota.

https://www.youtube.com/watch?v=KvK1LDRo4_A

Nuo videoklipit oikeuttavat Finnish pedohunterit murhaamaan Aarre Lehtosen ja sen seurassa olleet lapsetkin, koska nekin oli pedareita. Hannu Lauermakin palvoo videoklippien murhia sen perusteella, koska me kerromme niiden olevan Aarre Lehtoseen kohdistamamme murhaoperaation opiskeluvideoita, ja Hannu Lauerma ei koskaan vangituta Finnish pedohuntereita Turun psykiatriseen vankisairaalaan, vaikka murhaamme Aarre Lehtosen, niin kuin teemmekin ihan pian.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Minua on himottanut murhata Aarre Lehtonen jo useita vuosia. Nyt murhaamisen tekee todella helpoksi se, kun se oli julkaissut Facebookissa videon, jossa se kulkee kadulla kotiinsa, ja Googlen Street Viewn ohjelmalla sain selville tasan tarkkaan Aarre Lehtosen olinpaikan. Huomenna, Aarre Lehtonen, tulee kimppuusi Bulgarian mafia, jonka usutin murhaamaan sinut. Aarre Lehtosen on ihan turha tulla mussuttamaan minulle Suomen rikoslain luvusta 5, koska Suomen laki ei minua, Mikko Parantaista, koske lainkaan milloinkaan.

Seuraavaksi laitan kopion Suomen rikoslain luvusta 5, joka on minulle vain yksi suuri vitsi, koska kukaan poliisi ei koskaan suostu tutkimaan Aarre Lehtosen murhaa, kun toimeksiantajana on Mikko Parantainen, koska koko maailman poliisit ovat kauhuissaan kun vain lukevat nimeni, joten en koskaan joudu vankilaan Aarre Lehtosen murhauttamisesta. Turun psykiatrisen vankisairaalan johtaja Hannu Lauermakin vain palvoo minua, Mikko Parantaista, ja palkkaamiani murhia, koska lapset.

5 luku: Osallisuudesta

1 § Jos kaksi tahi useammat ovat yhdessä tehneet rikoksen; rangaistakoon itsekukin rikoksen tekijänä.

2 § Joka käskee, palkkaa, kiusaa tahi muuten tahallansa taivuttaa tai viettelee toista rikokseen, tuomittakoon, joko rikos tulee täytetyksi, taikka vaan jää rangaistavaan yritykseen, yllytyksestä ikäänkuin hän itse olisi ollut tekijä.

3 § Joka, toisen rikosta tehdessä taikka sitä ennen, tahallansa on neuvolla, toimella tahi kehotuksella tekoa edistänyt, on avunannosta rikokseen, jos se saatettiin täytäntöön, taikka, yrityksen ja täytetyn rikoksen saman rangaistuksen alaisina ollessa, jäi yritykseen, tuomittava sen lainpaikan mukaan, jota olisi pitänyt käyttää, jos hän olisi ollut rikoksen tekijä, mutta yleistä lajia oleva rangaistus kuitenkin sillä tavalla vähennettävä, kuin 3 luvun 2 §:n mukaan vähennetään siltä, joka on täyttänyt viisitoista, vaan ei kahdeksaatoista vuotta. Jos rikos jäi sellaiseen yritykseen, joka on 4 luvun 1 §:n mukaan rangaistava; tuomittakoon auttajalle korkeintaan puoli siitä rangaistuksesta, joka hänelle olisi voitu tuomita, jos tekijä olisi rikoksen täyttänyt.

Yllytys rangaistavaan avunantoon on avunantona rangaistava.

http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl5.html

Heh, on se suuri vitsi minulle tuo Suomen rikoslain luku 5 ja koko Suomen lakikirja, koska minua Mikko Parantaista ei Suomen lait koske, koska lapset.

Siksi huomenna 20. 3. 2017 Aarre Lehtosen kimppuun tulee Bulgarian mafia murhaamaan sen, koska olen käskenyt, palkannut, kiusannut ja muuten tahallani taivuttanut ja vietellyt Bulgarian mafian murhaamaan Aarre Lehtosen, ja koska olen Mikko Parantainen, niin minua ei tuomita, joko rikos tulee täytetyksi, taikka vaan jää rangaistavaan yritykseen, yllytyksestä ikäänkuin itse olisin ollut tekijä, koska lapset.

Seuraavaksi linkki Aarre Lehtosen melkein tunnin Facebook videoon, josta saa helposti selville sen olinpaikan Bulgariassa. Olen postannut sen video Bulgarian mafialle.

https://www.facebook.com/vladikconstantin/videos/vb.100007770762027/1886446154957725/?type=2&theater

Aarre Lehtonen, huomenna kuolet minun toimeksiannostani.

Murhaterveisin, Mikko Parantainen, Finnish pedohuntersin johtaja
Ilmianna
Jaa
Muutaman tunnin kuluttua Aarre Lehtonen murhataan seuraavilla tavoilla, jotka ovat katsottavissa videoilta.

https://www.youtube.com/watch?v=lEve1i95VX4

https://www.youtube.com/watch?v=zw15QWhdQqM

Olen käskenyt, palkannut, kiusannut ja muuten tahallani taivuttanut ja vietellyt palkkatappajat murhaamaan Aarre Lehtosen, ja koska olen Mikko Parantainen, niin minua ei tuomita, joko rikos tulee täytetyksi, taikka vaan jää rangaistavaan yritykseen, yllytyksestä ikäänkuin itse olisin ollut tekijä, koska lapset.

Aarre Lehtonen, kohta kuolet minun toimeksiannostani.

Murhaterveisin, Mikko Parantainen, Finnish pedohuntersin johtaja, jota Hannu Lauerma palvoo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nyt kauppaan ja ostat partakoneen ja saippuaa,peset itsesi ja menet oikeisiin töihin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aarre Lehtoseen kohdistamamme murhan harjoitteluvideomme.

https://www.youtube.com/watch?v=JcFvnrHa22E

Murhaterveisin, Mikko Parantainen, Finnish pedohuntersin johtaja, jota Hannu Lauerma palvoo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Noita viime päivien murhaviestejä kirjoitteleva henkilö on selvästi maanisessa vaiheessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
lavastus jatkuu, nyt on uskottavampaa settiä, se meni läpi suomen suomen poliisille, niin nyt menee virallisena myös Lehtosen poliispiiriin, virka-apupyyntö on kova paperi.
On hieno saada lavastamalla Lehtoselle kunnon kuraa niskaan. ei tarvii kytätä kämpän verhojen välistä poliiseja kadulla kun joutuu kaltereita tuijottelemaan. loukkaantuu muutakin kuin yksityiselämä.
Ilmianna
Jaa
Nyt voidaan paljastaa myös se että saimme Lehtosen koneelle jo aikoja sitten ujutettua kunnon viruksen, tai se ei ole varsinainen virus vaan ohjelman pätkä, joku voisi kutsua jopa haittaohjelmaksi.
Tämä kaikki on osa suunnitelmaa millä Lehtonen kopitetaan pitkäksi aikaa. se mitä sen koneelta poliisit löytää on lehtosellekkin yllätys...

Lehtonenkin on niin pässi että klikkailee kaikkea missä vähänkin pikkupojan pippeli vilahtaa
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Koetan tanaan illalla tehda videon, josta kay selville maailmojen salaisuus, ja laitan sen illalla myos nettiin seka videon linkin tanne palstalle. Maalautasguru Math Powerlandin sanoin: "Maalautasten salaisuus on kaikkien muiden salaliittoteorioiden alkulahde."
Ilmianna
Jaa
Linkki videooni Maailmojen salaisuus. Videon alussa ja loppuosassa joissakin kohdissa tuuli hieman laittaa sanojani melkein kuulumattomiin. Oliko se jonkinlaisen pulssituulikoneen aiheuttamaa sensuuria juuri niiden lauseiden kohdalla, joita ei saa kertoa. Videon kesto on 20 minuuttia.

https://www.facebook.com/vladikconstantin/videos/vb.100007770762027/1888118114790529/?type=2&theat
Ilmianna
Jaa
Heh, Finnish pedohunters luuli vahingoittavansa minua julkaisemalla MV-lehdessa minusta jutun 23. 3. 2017, vaikka he tekivat minulle suuren palveluksen. Kai he myos luulivat, etta saikahdan juittua ja siksi muka otan videoni pois netista. En ota, eika pelota. MV-lehtihan lahjoittaa minulle jutussaan ilmaista mainosta kirjalleni. Sanoinhan, etta Maalautasjuttu on suurin tabu, jonka takia minut halutaan tappaa. Linkki juttuun:

http://mvlehti.net/2017/03/23/lapsenraiskaaja-aarre-lehtosen-alias-antti-puustisen-tuoreet-aivopierut-video/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Juu ei kukaan sun kirjaasi osta (ehkä psykologisessa mielessä voi ostaa jos kiinnostaa mielisairaudet), vaikka se tuolla linkissä mainittiinkin.
Se oli lähinnä kyseenalaistamista noin suuren ketjun kuin Prisman toiminnalle. Pitää varmaan vinkata jollekin Keskimaan toimitusjohtajalle, kenen kirjaa he oikein myyvät, ellei tätä ole jo joku tehnyt.
Vaikeahan se on niin viattoman, normaalin ihmisen uskoa todeksi tuollaisia sekoiluja, mitä sinä teet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Aarre, sinuna tekisin rikosilmoituksen MV-Lehteä vastaan kunnianloukkauksesta, koska he kutsuivat sinua lastenraiskaajaksi. Voit tehdä sen helposti poliisin nettisuvujen kautta. Vaikka Janistkin on Venäjällä rahoittajiensa luona, ainakin kaksi MV-Lehden toimittajaa on edelleen Suomessa (M & J).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
RikollisetVankilaan kirjoitti:
Aarre, sinuna tekisin rikosilmoituksen MV-Lehteä vastaan kunnianloukkauksesta, koska he kutsuivat sinua lastenraiskaajaksi. Voit tehdä sen helposti poliisin nettisuvujen kautta. Vaikka Janistkin on Venäjällä rahoittajiensa luona, ainakin kaksi MV-Lehden toimittajaa on edelleen Suomessa (M & J).
Seuraavalla videolla kommentoin asioita.

https://www.facebook.com/vladikconstantin/videos/vb.100007770762027/1889249621344045/?type=2&theater
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aarre Lehtonen, ei sua kukaan vainoa, paitsi sun pääsi sisällä.
Olet vaan niin sekaisin kaikesta, että se on normaali ihmisen mielestä jopa kiinnostavaa, miten joku voi mennä tuollaiseen tilaan.

Lapset eivät ole mikään tekosyy vaan ihan totisinta totta. Jos sä olet noin seonnut niin lapsia pitäisi suojella samanlaiselta traumalta kuin mitä sä itse olet joskus saanut.
Ei me kaivata lisää tuollaisia seonneita seinähulluja keskuuteemme.

Lopeta yliarvioimasta itseäsi.
Ilmianna
Jaa
sinä se olit sillä pakettiautolla, liikenteessä. tunnusta pois, kaikki sen tietää.
Ilmianna
Jaa
24. 3. 2017 julkaisi MV-lehti vastineeni 23. 3. 2017 minusta julkaisemaansa juttuun.

http://mvlehti.net/2017/03/24/aarre-lehtosen-antti-puustisen-vastine-mv-lehden-artikkeliin-video/

Tein uuden vastineparodiavideon, jonka aiheista usea on tottakin.

https://www.facebook.com/vladikconstantin/videos/vb.100007770762027/1889249621344045/?type=2&theater
Ilmianna
Jaa
nyt tais mafian miehet löytää sen kun hiljeni tyystin sen fbkin. tuleekohan kuolinilmoitusta mihinkään?
Ilmianna
Jaa
Ei ole Facebook eika Aarre Lehtonen hiljentynyt, vaan kohta parin tunnin kuluttua Facebookiin ilmestyy uusi videoni nimelta Raportti, jonka linkin laitan tanne palstalle heti kun video on valmis.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kattelin noita sun videoitas, ei voi sanoo muutaku huh huh. Vaikutat todella vainoharhaiselta ja häiriintyneeltä. Noi sun poika juttus on ihan vtun sairaita! Uskomatonta, että kehtaat viel ihmetellä kun porukka ei tykkää sun toiminnasta!

Toi sun väittämäs, että maailmansotia ei käyty kovilla on ihan mielettömän pimeä, siis huh huh... Ei voi kun ihmetellä miten joku voi uskoa tollaseen? Siis sulla on ihan häiriintyny/vääristyny kuva maailmasta. Toinen väittämäsi, että SE haluaa kaikki ulkomaalaiset pois ja haluaa sulkea rajat niin, että kukaan ulkomaalainen tai suomalainen ei pääse rajan yli, en käsitä miten olet voinut saada SE toiminnasta ja suunnitelmista noin väärän kuvan? Kolmanteen väittämään litteästä maanpiiristä ja kopiomaista en edes viitsi kommentoida.

Olet täysin menetetty tapaus, ihan täysin. Ei ole toivookaan, että susta tulis koskaan edes lähes yhteiskuntakelpoista. Kärsit ihan selvästi psykoottisuudesta, siihen kuuluu just vainoharhaisuus ja se, että uskoo ihan kaiken mitä netissä lukee. Harkintakyky, arviointi yms on häiriintynyt.

Ps jätä nyt vttu ne pikkupojat rauhaan, kun sun oma elämä on pilalla niin älä pilaa enään muiden elämiä!!! Ja vaikka en allekirjoita noissa sun videoissa esiintyviä väittämiä niin täytyy sanoa, että rohkeaa ja mielenkiintoista pohdintaa.
Ilmianna
Jaa
Voiko olla sattumaa se että Hannu Lauerma on asunut lapsuutensa Äänekoskella? Tuossa on pakko olla se ratkaiseva yhteys Parantaisen ja Lauerman välillä...?? Tuo asia kannattaisi Lehtosen selvittää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Lauermat kytkeytyvät Äänekoskella sijaitsevan Heikkilän saaren omistushistoriaan, viitteitä tästä yhteydestä löytyy Äänekosken arkistoista,

"Työtovereistaan Anna-Liisa Lindström muisti lähes kaikki. Ennen häntä 1940-luvun lopulla terveyssisarena oli toiminut Marjatta Honkala. Kun Anna-Liisalle kuului eteläinen piiri, pohjoisen piirin terveyssisarena toimi Mailis Heikkilä (Lauerma)."

Lauerman sukuun kuuluu myös entinen opettaja , jota lauta-empuksi kouluaikoina kutsuttiin, tämä "lauta" lisänimi tuli juuri tuosta Lauerma sukunimestä, ja siitä että hän opetti myös teknisiätöitä.

Varmaan googlettamalla löytyisi lisää yhteyksiä jos penkaisi...

Iältäänhän Lauerma sopisi Parantaisen isäksi? Myös tämä asia kannattaa ottaa huomioon kun tuota outoa vetoa Parantaisen ja Lauerman välillä pohdiskellaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kommenttini minusta tehdyn jutun kommenttiin

https://www.youtube.com/watch?v=lZ3ULdt2iuU
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ei näy tuo video??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kylla se video ainakin minulla nakyy, vaikka en ole sisaankirjautuneena YouTubeen. Seuraavaksi jatko-osan linkki, jonka lopussa on yllatys.

https://www.youtube.com/watch?v=rXcZAfI9KsA
Ilmianna
Jaa
Linkissa on uusi YouTube kanavani nimelta Sergei Border, jossa on nyt 8 videotani ja uusia laitan.

https://www.youtube.com/channel/UCR-4BMi1rBxrAPLNAj06kkg
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Lehtonen on näköjään maalannut hampaansa mustalla, jotta näyttäisi että leegot on lyöty kurkkuun Sofian keskusvankilassa. Huono yritys, ainakaan minulta ei sääliä tipu. Vesku teki tuon hammastempun paremmin Uunon roolissa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
noi videot ilmoittaa että ei voi näyttää maassa Suomi? voiko ton eston kiertää jotenkin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos minut palkkamurhataan tai muuten murhataan, niin allaolevasta videolinkista saa selville minuun kohdistetun murhan motiivin.

https://www.youtube.com/watch?v=fIJhCBUa4Tw
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

1
Ilmianna
Jaa
Miksei Jyvaskylan karajaoikeuden vuoden 2004 tuomioni julkista selostetta, jonka diaarinumero on r03-1438 160204, ole julkaistu MV-lehdessa, jotta raivokkaat mukiloitsijajoukkiot voidaan taas usuttaa kimppuuni? Tassa onkin juttuvinkki Finnish pedohuntersille. Hopi hopi, toimeen vaan ja tuomioni julkinen seloste julkaisemaan MV-lehdessa. Laitan sitten oman vastinevideoni YouTube kanavalleni, jos julkaisette tuomioni julkisen selosteen.
Ilmianna
Jaa
Uuden MV-lehden jutun voi hoystaa sitten ottamalla kuvakaappauksia allaolevasta linkista videoltani, jonka tein vuonna 2009 ja kertoa kuvakaappausten kuvateksteissa taytta hevonpaskaa, etta mita kuvissa tapahtuu, kuten tekivat aikaisemmassakin MV-lehden minusta tekemassa jutussa, johon olivat ottaneet kuvia Valituskirjastani Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen Strasbourgiin.

https://www.youtube.com/watch?v=tCZqkjkvQwA
Ilmianna
Jaa
Inkvisiittorikardinaali salaliitossa Turun keskiaikamarkkinoilla 2009.

Turku Medieval Fair 1439 2009

https://www.youtube.com/watch?v=xydkMZ5Ye6Y

Itse keskiaikamarkkinasekoiluni inkvisiittorikardinaalia naytellen alkaa videon kohdasta 10 minuuttia 47 sekuntia ja jatkuu videon loppuun saakka.
Ilmianna
Jaa
Missäs viipyy se video missä drone lentää vale-Bulgariasta etelänavan ylitse meidän lautaselle?
Ilmianna
Jaa
Ei ole rahaa ostaa dronea ja siihen kameroita, that's just it.
Ilmianna
Jaa
Linkki elokuvaani The Great Megalith Part 1:

https://www.youtube.com/watch?v=_Z0BM6IZW-Y

Linkki elokuvaani The Great Megalith Part 2:

https://www.youtube.com/watch?v=k7VPevvWm3E

Linkki kaikkiin videoihini:

https://www.youtube.com/channel/UCR-4BMi1rBxrAPLNAj06kkg/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Thaimaassa on helppoa ja halpaa asua pitkiäkin aikoja ,kunhan ei sekoa huumeisiin ja alaikäisiin lapsiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olenko tehnyt tai mainostanut videoillani jotakin painvastaista?
Ilmianna
Jaa
Joku lahettaa tahan keskusteluketjuun koko ajan stooria vihjaten, etta olisin syyllinen Olof Palmen murhaan.

Minut kai koetetaan lavastaa syylliseksi Olof Palmen murhaan GCI:n avulla, kuten nahdaan miten Iso Arska on tehty nayttelemaan roolia GCI:n avulla.

The Adventures of Finnish Arnold (Suomi-Arska) 01 - The Unexpected Voyage

https://www.youtube.com/watch?v=etMjSXp4Q3s
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tämmösten viestien takia esim. noihin mv-lehden kommentteihin tuli viestejä, että toi ukkohan on ihan syyntakeeton. Uskon, etä aivan tahallaan yrität näillä viesteillä ylläpitää tiettyä imagoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
>Joku lähettää tähän keskusteluketjuun koko ajan stooria vihjaten, etta olisin syyllinen Olof Palmen murhaan.

Samaa näköä Lehtosen ja Petterssonin välillä taitaa olla.
https://www.youtube.com/watch?v=pIqiunaIXgA
https://www.youtube.com/watch?v=rXcZAfI9Ks
https://www.youtube.com/watch?v=etMjSXp4Q3s
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Korjaus aiempaan viestiini: CGI:n avulla, ei GCI:n avulla.

CGI on Computer Generated Imagery.
Ilmianna
Jaa
Lehtonen sun FB-profiili on fb:n ylläpidon tarkastuksessa, hyvästele lyhytkasvuiset poikasulhasehdokkaat kaverilistaltasi. bye bye.
Ilmianna
Jaa
meillä on MV-lehden salaisessa ryhmässä jo yli 60 000 jäsentä, tehtiin ryhmäilmianto sun profiilista. Lauerma on yksi ryhmämme jäsen, hän ei voi ammattinsa puolesta esiintyä julkisen ryhmän puolella, ryhmässä on myös paljon poliiseja ja kansanedustajia. Kyllä me tällä porukalla saamme profiilisi suljettua
Ilmianna
Jaa
lehtosen apina ei uskalla julkaista enää mitään fb profiilissaan, hah
Ilmianna
Jaa
Rupean Suomen kuninkaaksi ja julistaudun Suomen Monarkiksi 6. 4. 2015 lahtien, koska koen, etta se kuusisivuinen syyteasiakirja, jonka sain silloin Sofian karajaoikeudelta suomen kielella itselleni Sofian oikeustalolla, on Bulgarian valtion minulle myontama Suomen elinikainen kuninkuus.

Kuninkaanlinnani ja kuninkaallisen hovini fyysiset tilukset sijaitsevat Ahvenanmaalla. Teen taman kaiken kiitoksena sille, etta en ole melkein viikkoon paassyt rekisteroitymaan Facebookiini, koska Suomesta oli tehty Facebookin yllapidolle valituksia Facebookin ystavalistastani. Facebookini menettaminen pienta kun ajattelee, etta vastalahjaksi sain Suomen elinikaisen kuninkuuden ja fyysiset tilukset Ahvenanmaalta Kuninkaanlinnalleni ja Kuninkaallisele hovilleni.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
En klikkaa linkkia jota en tunne, mutta jos MV-lehti julkaisee vuoden 2004 tuomioni julkisen selosteen, niin silloin SuomiMaidanin tosikkoja varten teen uuden videon, jossa kerron Suomen kuninkuudestanI.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
siinä on kuvakopio ilmoituksesta fbn ylläpitoon sinun fb profiilistasi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
FPHuntersMVhannu kirjoitti:
siinä on kuvakopio ilmoituksesta fbn ylläpitoon sinun fb profiilistasi.
Ilmoituksiahan voi aina tehtailla vaikka apina.

Minäkin voisin ilmoitella sinusta vaikka Kiinan keisarille, Amerikan Presidentille ja Paaville. Ja ottaa jokaisesta kuvan. Mutta on parempaakin tekemistä.

Kannattaisi hankkia vaikka oma elämä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Minä puolestani vinkkasin YouTubeen Lehtosesta. Katsotaan, kuinka nopeasti ryhtyvät toimenpiteisiin...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
vinkkaaja_kansalainen kirjoitti:
Minä puolestani vinkkasin YouTubeen Lehtosesta. Katsotaan, kuinka nopeasti ryhtyvät toimenpiteisiin...
Tube saa päivässä tuhansia ja taas tuhansia ilmoituksia elämärajoitteisilta kyttääjiltä; osaavat jo olla ottamatta tuollaiset huomioon.

Tube puuttuu peliin vain jos videoissa on laittomuuksia. Ja niitä seuraa heuristiset algoritmit.

Ja hassun sedän tyhjänpäiväiset höpötykset ei täytä laittomuuden määrettä edes nimeksi. Ainut laittomuus niissä on katselijan/kuuntelijan kyllästyttäminen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ovatko vuoden 2004 tuomioni julkisen selosteen kopiot skannattuina vanhemmat.com'in sivuilla, josta ne voi ladata itselle niin, etta skannauskopioiden tekstista saa hyvin selvaa? Jos ovat, niin linkkia tahan viestiketjuun, jotta saan ne ladatuksi itselleni ja laitettua ne uudelle websivustolleni, jonka aiheena on Suomen kuninkuuteni.

Itsellani ei ole tuomioni julkista selostetta, ja sen tilaaminen Suomesta on hankalaa. Outoa, jos vanhemmat.com ei ole koskaan tuomioni julkista selostetta julkaissut. En ole ainakaan koskaan nahnyt sita siella missaan minua kasittelevassa viestiketjussa.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
MISSA ON VUODEN 2004 TUOMIONI JULKINEN SELOSTE??? MINA VAADIN, ETTA MV-LEHTI JULKAISEE SEN HETI!

ON TAMA NYT SITTEN MERKILLISTA, ETTA FINNISH PEDOHUNTERS JA MV-LEHTI REHVASTELEVAT JULKAISEVANSA TUOMITTUJEN TUOMIOIDEN JULKISIA SELOSTEITA, MUTTA MINUN TUOMIONI JULKISTA SELOSTETTA EIVAT SUOSTU JULKAISEMAAN!!!!! OLETTEKO PELKUREITA VAI MITA??????????? JOS TEILLA EI OLE SELOSTETTA, NIIN TILATKAA SE JYVASKYLAN KARAJAOIKEUDESTA NYT HETI! TARVITSEN SELOSTETTA, KOSKA ITSELLANI EI OLE SITA, JA SE ON ASIAKIRJATODISTE, ETTA OLEN SUOMEN KUNINGAS!

LAHETTAKAA TAMA VIESTINI HETI ILJA JANITSKINILLE, JOTTA HAN JULKAISEE SEL,OSTEEN HETI, KOSKA OLENHAN HANEN KILPAILIJANSA SUOMEN JOHTAJUUDESTA, NIIN ETTA LUULIS HANELLA OLEVAN MOTIIVIA JULKAISTA SE SELOSTEENI, NIIN JA TAMAN VIESTINIKIN SAA JULKAISTA MV-LEHDESSA. HOPI HOPI, TOIMEEN NYT VAAN.
Ilmianna
Jaa
IHME KOULUKIUSAAJIA OVAT MV-LEHTI JA FINNISH PEDOHUNTERS, NE JULKAISEVAT KAIKENLAISTA SILLOIN KUN EI PYYDA, JA JATTAVAT JULKAISEMATTA SILLOIN KUN PYYTAA!

TAJUA NYT, ILJA JANITSKIN, ETTA SE VUODEN 2004 TUOMIONI JULKINEN SELOSTEENI ON MOLLATTAVA MV-LEHDESSA, JOTTA EN MUODOSTA KILPAILUA SINULLE SUOMEN JOHTAJUUDESTA silla, etta olen Suomen kuningas, josta se tuomioni julkinen seloste on todisteena.
Ilmianna
Jaa
Jyvaskylan karajaoikeuden vuoden 2004 tuomioni julkisen selosteen diaarinumero on r03-1438 160204, JOTEN EI .LUULIS OLEVAN VAIKEAA SEN SELOSTEEN TILAAMINEN!
Ilmianna
Jaa
Lehtonen, haluan kysyä ihan uteliaisuuttani että käytettiinkö sinua lapsena seksuaalisesti hyväksi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Joo, Lehtonen kertoo siitä avoimesti tuossa kirjassaan suuri megaliitti, on hatun noston arvoista että avautuu siitä että on tullut lapsena hyväksikäytetyksi. On kauhistuttavaa lukea mitä kaikkea Lehtoselle on lapsena tehty, mutta se selittää kyllä hyvin miksi Lehtonen on koko ikänsä toiminut noin kieroutuneesti. Se on jo lapsena opittu toimintamalli ja ns "luonnollinen" asia.
Tästä on noin sadan sivun verran kerrottu Lehtosen suuressa megaliitissa. MV-lehti kertoo tästä lähipäivinä, toimitus sai jo haastattelun Hannu Lauermalta. Tulee iso juttu missä näistä kerrotaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Selailin äsken tuon vinkin peusteella suurta lehtosen hengentuotetta, nuo alikehittyneet sukupuolielimet ja kiinnostus eläinseksiin oli minulle uusi asia, lehtonen ei juurikaan mainitse niistä videoillaan? Kuitenkin lähes kaksisataa sivua kirjastaan on uhrannut kun on niistä kirjoitellut. Mitä muuten suomen tai bulgarian laki sanoo noihin kuviin joissa lehtonen yhtyy noihin eri eläinkunnan edustajiin,en muista nähneeni että häntä olisi tuomittu niistä? Kuvia on kuitenkin lehtosen kirjassa lähes 30 kpl.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hyi helevetti mitä kuvia?? onko noista ilmoitettu poliisille? jos noi elukat on suomalaisia niin mille maalle noi jutut kuuluu rikosoikeudellisesti?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Voipi yllättää, mutta Suomen laki ei kiellä eläimiinsekaantumista, poistettiin laista 1971. Se on laitonta vain jos eläin siitä kärsii.

Jokainen voi sitten kysyä itseltään miksei sellaista lakia ole määrätty.

Kekkostako tuosta saa kiittää?

Lakimuutos on vireillä asiasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Testi
Ilmianna
Jaa
Lehtonen on saanut bannit facebookkiin ja suomi24:lle.
Ilmianna
Jaa
Minä lähetin tuomiolauselmastasi kopioita Facebookkiin, Youtubeen ja sun asuinalueen Facebook ryhmiin. Otin yhteyttä jopa sun vuokranantajaan, paikallis poliisiin, vankiloihin ja sähkö yhtiöön, että katkaisivat sulta sähköt, eivät luvanneet mitään, mutta uskon, että sähköntoimituksessa tulee tulevaisuudessa häiriöitä, sillä he eivät pidä teoistasi. Siitäs sait senkin paskaa ahmiva pedofiili.
Ilmianna
Jaa
Vaittelijat tassa ketjussa saivat minut kirjoittamaan, ja olen julkaissut kaikki tekstini tasta ketjusta uudella websivustollani, tassa linkki:

http://mycasefiles.my-free.website/

Sielta voi lukea kirjoitukseni ilman niita vaittelijoiden henkiloon kayvia kommentteja.
Ilmianna
Jaa
Kun minut palkkamurhataan tai muuten murhataan, niin allaolevasta videolinkista saa selville minuun kohdistetun murhan motiivin.

https://www.youtube.com/watch?v=fIJhCBUa4Tw
Ilmianna
Jaa
Tsekatkaa tämä
hhttps ttps://youtu.be/JTPgRwcrbsw
1
Ilmianna
Jaa
Uuden MV-lehden jutun voi hoystaa sitten ottamalla kuvakaappauksia allaolevasta linkista videoltani, jonka tein vuonna 2017
https://youtu.be/H4gyUP5NBzA
1
Ilmianna
Jaa
En ole tienannut mitaan kirjallani Secret Galleries of the Vatican Libraries, koska sita ei ole kukaan ostanut, ja asian voi vaikka verottaja tarkistaa kirjakustantajalta, joka julkaisi kirjani. Sita paitsi kirjassani kertomani samat asiat voi lukea myos maksutta nettisivuiltani, linkeista:

https://youtu.be/NztVroXsb3o

Ja toinen linkki:

https://youtu.be/Pv6AQ7s1bZw
1
Ilmianna
Jaa
Lehtonen, tee video jossa kerrot lapsuudestasi ja vanhemmistasi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Uus sukupolvi lukee jo Lehtosta. Minä muistan kun hän oli vielä Puustinen ja oli palstan luetuimpia personalisuuksia vaikka usein miten hän vastaili itse omiin viesteihinsä kommentoivasti ja piti keskustelua yllä huumorillaan. Kuussa käynnit ja Wtc:t saivat kyytiä. Ainoa asia mistä hänellä ei ole tietoa on Palmen murha. Hän toistelee vain mitä lehdissä on kirjoitettu. Mitään omintakeista ei vielä ole esitetty, ellei hän tosiaankin tee sitä CGI elokuvaa missä näyttelisi Palmen murhaajaa. Hän tuntee reitin murhapaikalta Suomi instituutin eteen Smala Grändin kautta, missä taide opiskelija tietämättään, että se oli murhaaja, tekee aamulla muistikuvan perusteella tästä sketsi hahmotelman lyijykynällä tai hiilellä, mikä ei sitten pätkääkään muka muistuttanut sitä tietokonekuvaa, minkä saksalaiset expertit laativat murhaajasta piirrosten pohjalta. Siihen kuvaan 'murhaajalle' tulee samanlainen tukka, mikä tuota seuraamaan lähteneellä Lars nimisellä pojalla oli. Tuskin enää hänelläkään ole se niin tuuhea. Jälkeenpäin on sanottu että taideopiskelija olisikin nähnyt jonkun kylähullun, joka Suomi talon edessä olisi huutanut tätä odottamaan tulleelle auton kuljettajalle ja muille autossa olijoille että "ajalaa" tai jotain sinnepäin, kertoo tapauksen todistanut ruotsalainen taksikuski joka ei osannut suomea eli oikeesti se olisi voinut olla vaikka "ajakaa".
Vuosi kymmeniä tätä kuvaa pidettiin todisteena siitä, että se esittäisi murhaajaa. Lisbet Palme oli kertonut, kun hän ensimmäistä kertaa oli tunnistamassa ekaa pidätettyä Gunnarssonia rivistostä, ettei muista illan tapahtumista mitään. Ei ole suostunut kertomaan oikeastaan tapauksesta milloinkaan mitään. Miksi tulo (400 askelta) teatterista murhapaikalle kesti yli 20 minuuttia ja miksi kertoo näkemänsä miehen olleen pukeutunut erillä lailla, mitä muut silminnäkijät, jotka kaikki puhuvat myös paskaa, jos perehdytte asiaan. Minä tosiaan olen lukenut tuon Lehtosen aloittaman viestiketjun 'Olof Palmen murhasta 31 vuotta', mikä löytyy myös Googlaamalla tuon otsikon, eli se ja hän on päässyt historiaan ketjunsa kanssa. Hyvä Lehtonen ja tsemmppiä CGI elokuvasi kanssa. Älä unohda huumoria ja ota Peteliuksesta mallia. https://www.youtube.com/watch?v=pIqiunaIXgA

Tuohon väitteeseen että joku on vihjaillut sinun olleen Palmen murhaaja en ota kantaa, mutta kun teet sen elokuvan niin ole varovainen, ettei ne tosiaankin pidätä sua. Tsemmppiä vielä kerran. Vai onko se niin että et teekkään sitä elokuvaa itse ja vain pelkäät että joku tekee sen puolestasi. Kait sinä hallitset moisen tekniikan. CGI on Computer Generated Imagery.
Jos niin, niin voit haastaa sitten tekijät oikeuteen niin kuin Teemu Selännekin aikoo tehdä. Ihme ettei se kylähullu sieltä Smala Grändiltä haastanut taideopiskelijaa ja muita oikeuteen, siksi kun hänen kuvaansa on käytetty murhaajan etsimiseen. 130 000 kanditaattia on jo kuulusteltu ja 8 000 heistä on pidätetty vain sen takia, että muistuttaa tuota kuvaa. Sehän takia Petters sonnikin pidätettiin. Vieläkö uskot hänen olevan syyllinen vain sen takia, että rva Palme tunnisti hänet kun tiesi, että rivistössä on yksi alkoholisti mukana ja poika Palme sen takia kun tuolla oli kolme vuotta vanhat samat valkoiset kengät vielä jalassaan. Sen Lisbet Palmea hipaisseen luodin löysi eräs freelancer lehtimies roskakorista vastakkaiselta puolelta katua. Luoti oli kuin uusi. Ei naarmun naarmua niin kuin siinä toisessa ns. Olof luodisa oli pieni palanen irronnut siitä ja se löytyi vain parin metrin päästä murhapaikalta. Siihen meidän on uskottava, että ne olivat aitoja luoteja. Kun katson vaikka netistä sitä verilammikkoa, niin aika paksulta ja punaiselta se näyttää, eikä ole tahriintunut vaikka jalanjäljillä mitenkään. Samanlaisen näköistä 'verta' käytettiin Bostonin marathonin terrori-iskussa (Googlaa kuvat: Boston marathon isku) ja se on tunnustettu olleen feikkiverta. Samaa mitä elokuvissa käytetään. Nyt meillä on feikkiveri ja feikkiluodit ja feikkimurhaajan feikkikuva. Kaikki feikkiä ja ajat, missä itse kukin milloinkin oli, eivät täsmää ja kun ambulanssikin tuli sattumalta paikalle, missä yks tyttö oli antanut uhrille sydämenhierontaa, vaikka tuo vuosi verta kuin (sano itse vertaus) ja eräs poika antoi tuolle suusta suuhun tekohengitystä, vaikka keuhkoissa oli reikä, niin mitä me tästä opimme. Me uskomme tämän kaiken, mutta tee sinä siitä CGI elokuva, niin sinusta tulee kuuluisa. En minä ainakaan ole vihjaillut sinusta mitään. Ks. tässä alla.

>Joku lahettaa tahan keskusteluketjuun koko ajan stooria vihjaten, etta olisin syyllinen Olof Palmen murhaan.

Minut kai koetetaan lavastaa syylliseksi Olof Palmen murhaan CGI:n avulla, kuten nahdaan miten Iso Arska on tehty nayttelemaan roolia CGI:n avulla.

The Adventures of Finnish Arnold (Suomi-Arska) 01 - The Unexpected Voyage

https://www.youtube.com/watch?v=etMjSXp4Q3s
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Rekisteroity nimimerkkini sisaltaa kirjaimet

a-n-t-a-r-c-t-i-c-a-n-a-a-r-r-e-l-e-h-t-o-n-e-n

Linkki kaikkiin videoihini joita on nyt 26 kpl:

https://www.youtube.com/channel/UCR-4BMi1rBxrAPLNAj06kkg/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0
Ilmianna
Jaa
Rekisteroity nimimerkkini sisaltaa kirjaimet

A-n-t-a-r-c-t-i-c-a-a-r-r-e-l-e-h-t-o-n-e-n

Linkki kaikkiin videoihini

https://youtu.be/jTZKkF9mKrM
Ilmianna
Jaa
Mr. L. Tulev pidatti minut yhdeksi paivaksi KGB:n paamajaan maaliskuussa 2012 ja sitten myos 1 vuodeksi ja 5 kuukaudeksi putkeen Sofian vankiloihin heinakuusta 2012 joulukuuhun 2013 ilman oikeudenkayntia. Han on varmaankin kiinnostunut saamaan selville olinpaikkani.

Olkaatten nytten rehtireippaita ilmiantajakansalaisia ja tehtailkaa hanelle mita tahansa valetarinaa minusta, niin se menee hanelle lapi kuin haka. Mr. L. Tulev ymmartaa englantia.

Taman viestin agenda sopii mainiosti suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstan kansantuomioistuimen sensuroijatuomarille.

Tässä linkki uuteen musavideooni

https://youtu.be/R8yO9Dcif48
Ilmianna
Jaa
Videoni eivat toistaiseksi nay Youtuben kautta, mutta silla valin niita voi katsoa vimeo palvelun kautta. Aarre lehtonen hakusanalla loytyy kaikki 32 kpl.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näkyy videosi youtubessakin. Terveisin fanisi keski-suomesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lehtonen, omistan kirjasi, haluaisin niihin nimmarisi. Voinko lähettää kirjat sinulle Bulgariaan ja kirjotat niihin nimmarit ja lähetät ne minulle takaisin?
Ilmianna
Jaa
Uuden websivustoni linkki:

http://kingofgospelcountrymicronation.webs.com/

antarcticanaarrelehtonen
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Lehtosen videoilla oleva kuvajaa on lyhyt lapsi, ehkä n.10v-12 vuotias, siitä lähti ilmianto paikalliselle poliisille, epäiltynä kidnappauksena, liitekuvana sidottu lapsi lehtosen sivuilta...Lapsen kidnappaaminen on vakava rikos bulgariassa. Nyt sitten heilahtaa häkki ja kunnolla. R.I.P Lehtonen
Ilmianna
Jaa
Mulla on hallussa kaksi keräilyharvinaisuutta, jotka tekee varmasti kaikki puustafanit todella mustankipeiksi. Kaksi Ultra-lehteä, joissa on puustis aiheisia juttuja. Ensinmäinen on 2/89 numero, jossa on aukeaman pituinen ja Puustisen itse kirjoittama juttu, hänen yogameditaation keskuksestaan. Jutussa on myös aika heikkolaatuinen kuva, jossa Puustinen on kahden nuoren pojan välissä ja kaikilla on jotkut munkkikaavut päällä. Ilmeisesti nämä pojat on ollut jotain puustisen opetuslapsia siellä yogamediaatiokeskuksessa. Samaisessa lehdessä on Puustisen kuvalla varustettu mainos, jossa Puustinen kauppaa henkiparannusta. Mainoksessa Puustinen sanoo, että hänellä on syvä yhteys ikuiseen henkeen ja hän kykenee pyytämään ikuisen hengen pyhää voimaa virtaamaan toisiin ihmisiin. Tässä mainoksessa Puustinen esitellään myös hänen munkkinimellä. :)

Toinen lehti on Ultra 11/90, jossa on Puustisen "Ihmisen henkinen vapautuminen" nimisen kirjan arvostelu. "Puustinen on käyttänyt huumoripitoisia kertomuksia ja vertauksia. Tämä kirja on tavallaan hyvä hieman äkkijyrkän alun jälkeen. Suositeltava kenelle tahansa, joka haluaa ymmärtää elämää "pintaa syvemmältä".

Nämä olisi hyvä lisä jokaisen puustisfanin kokoelmiin ja voisin myydä nämä jollekkin hard core puustis fanille, mutta hinta ei tule olemaan halpa, sen voin taata.
Ilmianna
Jaa
Lehtonen, en ole suinkaan mikään huijari. Tahtoisin oikeasti sinulta nimmarin. Tässä linkki josta näet mitkä kirjasi omistan fyysisenä kopiona:

https://static.ylilauta.org/files/r7/orig/0clb0c85/Puustisen kirjat.jpg
Ilmianna
Jaa
Seuraavalla videollani kerron osoitteeni, jonne voi lahettaa fyysiset kirjani joihin laitan nimmarini ja lahetan sitten ne takaisin siihen osoitteeseen, jonka lahettaja kertoo saatekirjeessaan. Linkki videooni nimelta

Aarre Lehtonen welcomes his fans to Bulgaria's Black Sea Coast

https://www.youtube.com/watch?v=WkVVX1bjhl0

Kirjat kannattaa lahettaa kirjattuna postipakettina minulle, jotta ne eivat katoa postimatkalla. Parasta on tietenkin lahettaa ne DHL:n kuriiripalvelun kautta, vaikka se on paljon kalliimpaa kuin postitoimiston kautta, mutta DHL toimittaa kirjat perille 100 % varmasti. Bulgarian normaalipostiin kun ei voi aina luottaa.

Jos postipaketissa on huumeita, myrkkya tai rajahteita, tai jotakin muuta laitonta, niin asia menee sitten Suomen poliisin tutkittavaksi.

Sikali on hyva, etta vain DHL:n kuriiripalvelun kautta lahetetyt paketit saapuvat perille, minulla on kokemusta tasta, ja silloinhan lahettajan on naytettava henkilollisyystodistuksensa DHL:n toimipaikassa ja myos naytettava siella postipakettinsa sisalto, ennen kuin lahettaja voi lahettaa DHL:n kautta yhtaan mitaan.

DHL vaatii myos paketin vastaanottajan puhelinnumeron, joten laitan tahan oman numeroni, joka on

+359 876 581 620
Ilmianna
Jaa
Jatko-osa aiempaan videooni

Aarre Lehtonen welcomes his fans to Bulgaria's Black Sea Coast Part 2

https://www.youtube.com/watch?v=dQsD5tVKsAc

Kannattaa tsekata uuden videon sanoma.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Asut kauniissa ja aurinkoisessa rantakaupungissa mutta kaikki videosi on kuvattu pinessä asunnossasi tai sitten jossain ihmeen joutomaalla. Me fanit haluamme nähdä enemmän Nesebaria ja nähtävyyksiä! Voisit tehdä vaikka videosarjan, missä kierrät ympäri kaupunkia ja esittelet maamerkkejä. Nyt tuntuu että keskityt liikaa vainoajiisi, vankilatuomioihisi ja muihin negatiivisiin asioihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Puhut epäselvästi tuossa videolla,osoitteesta ei saa selvää?
Ilmianna
Jaa
Lähetän kirjat sinulle tällä tai ensi viikolla. Toivottavasti osoitteesi on oikea ettei kirjat katoa bittiavaruuteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Miksi Lehtonen on poistanut Facebookinsa?!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Mita tahansa vastaankin tanne palstalle nykyaan, niin jokainen viestini sensuroidaan.
Ilmianna
Jaa
Osoite on kyllä kyllä epäselvästi artikuloitu?
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Ei kukaan ole lahettanyt minulle mitaan kirjojani jotta voin laittaa niihin nimmarini niinkuin talla palstalla pyysivat ja lupasivat lahettaa. Sanoinhan, etta se oli huijausta. YouTube kanavallani nimelta Sergei Border on jo 55 videotani.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko se Burgasin aluetta, missä asut Nesebarissa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Katsokaa tämä Lehtosen uusin video. Oliko Parantainen kuitenkin oikeassa tästä tyypistä?

https://www.youtube.com/watch?v=Egde6TNrgZo
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Voisitko kertoa seuraavalla videolla, tai jollain videolla, että minkälaista on elää Nesebarissa ja onko kuinka kallista? Saatko sosiaalitukea, vai mitenkä elätät itsesi? Paljonko ruokailu maksaa ravintolassa, entäs alhokoli? Saako viinaa ihan ruokakaupasta ja paljonko pullo esim vodkaa maksaa? Miksi et pyydä apua siellä suomen suurlähetystöltä, jos kerta olet suorittanut tuomiosi kokonaan ja maksanut oikeudenkäyntikulut ja korvaukset? Eihän ketään saa väkisin pitää maassa, jos pois haluaa. Kerro näistä asioista jollain videolla.
Ilmianna
Jaa
Huh huh ! Herra näköjään "leikkii" poika nukeilla
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Katsokaa Lehtosen video "Me walking in the Russian quarters of Reno, Nevada, United States" kohdasta 42:40. Teatteria vaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
mihis puustinen on kadonnu, kohta kuukausi hiljaiseloa?
Ilmianna
Jaa
Tee Aarre uusi youtube kanava, kun entinen näköjään on poistettu. Mukava katsella videoitasi.
Ilmianna
Jaa
Pitaa kylla tehda uusi YouTube kanava ja laitan sen linkin tahan viestiketjuun heti kun eka video on siella.
Ilmianna
Jaa
kannattaa pitää kanavan sisältö asiallisena, esim ei alastomuutta. Tee niitä videoita, missä juttelet niitä näitä. Joskus voisit kuvata, kun käyt syömässä.
Ilmianna
Jaa
Uuden TouTube kanavani nimi on

The Six Million Dollar Man From Finland

Linkki

https://www.youtube.com/channel/UCvASNZYzAAnuRCjFEae5U4w

Siella on nyt yksi video, ja toinen n. 20 minuutin kuluttua.
Ilmianna
Jaa
Korjaus: Uuden YouTube kanavani nimi on

The Six Million Dollar Man From Finland
Ilmianna
Jaa
Taitaa uusikin kanavani olla blokattu maailmanlaajuisesti muilta kuin minulta, niin ainakin siella lukee, etta: "Blocked worldwide". Toinenkin videoni on nyt sellaisessa jamassa, ettei sita ole kanavallani julkaistu, vaikka latasin sita tunnin ajan kanavalleni. Kysynkin, etta nakyyko edes se eka videoni siella Suomessa?
Ilmianna
Jaa
kyllä näkyy
Ilmianna
Jaa
Ok, kiitos tiedosta, nimimerkki hkigirl.
Ilmianna
Jaa
Olin pienenä noin 5-vuotiaana 2004 tai 2005 jokelan koululla palokassa ja näin silloin todennäköisesti puustisen. Hänellä oli lakana ja kruunu päässä niin olenko voinut olla vaarassa silloin?
Ilmianna
Jaa
Palokan gangsta kuvattuna seuraavalla videolla Suomessa, jossa se gangsta on ollut tuossa tilassa jo vuodesta 2005 lahtien, kelaten pelkastaan minua eika mitaan muuta.

https://www.youtube.com/watch?v=VKpM9B_ecos

Se videolla nahtava Palokan gangsta on kelannut minua tuolla tavoin kuin videolla nahdaan, viimeiset 12 vuotta putkeen yot ja paivat, myos sen ajan kun olen asunut poissa Suomesta melkein 7 vuoden ajan.
Ilmianna
Jaa
Päätettiin tossa yhteistuumin kaveriporukan kanssa että pidettäisiin Antin muistolle pikku muistoruokailu tuolla Jyväskylän burger kingissä huomenna eli 29.6 siinä 13:15 aikaan. Kaikki halukkaat tulkaa rohkeasti mukaan ja miksei myös itse kuningas voisi tulla nauttimaan burgeri kuninkaan herkuista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onko sulla jo pöytävaraus tehtynä? Saattaapi olla porukkaa siellä aika paljon niin ei viitsisi tulla vain seisoskelemaan sinne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aarre Lehtonen, tee videoita vimeo.comiin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei ne sielläkään kauaa pysy jos käyttöehtoja rikkoo.
https://vimeo.com/terms#content_restrictions
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
M PA laitettiin aika isot korvausvaatimukset.
Ilmianna
Jaa
Aarre, älä laita niitä poikavideoita, youtube sulkee sun tilin, kuten taas kävi. Rupea tekemään videoita vimeo.com.
Ilmianna
Jaa
testaan olenko sensuurissa palstalle
Ilmianna
Jaa
testaan olenko bannissa kuten olen ollut jo yli viikon
Ilmianna
Jaa
parantainen voitti negatiivisessa lotossa 400,000 euron korvausvaatimukset
Ilmianna
Jaa
mun pitais aloittaa mieluummin joku websivusto kuin latailla videoita nettiin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
tee vimeo.com tili ja lataa sinne videoita, eivät ole niin tarkkoja tuolla vimeossa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kokeilen Internet Archivea.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Laita videoiden url sitten tänne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eka videoni ladattu Internet Archiveen, linkki

https://archive.org/details/MeAndABoyAtTheBlackSea

Miten kauan menee ennen kuin video sensuroidaan sielta
Ilmianna
Jaa
Iltaan mennessa laitan linkin uuteen videooni, jossa luennoin englanniksi, bulgariaksi ja suomeksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
voisit jollain videolla kertoa pidemmästikkin, että millaista oli olla bulgarian vankiloissa? enkä nyt tarkoita sitä hakkaamista, vaan ylipäätään millaista arki oli jne. muuten, eikai ne sua kokoaikaa siellä kumminkaan hakanneet? yli vuoden olit vangittuna.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Uuden videoni linkki

https://archive.org/details/MyLectureInEnglishBulgarianAndFinnishLanguages

Videon loppuosassa on pitka suomenkielinen luentoni.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Lataan Youtuben kabavalleni parhaat videoni yksitellen uudelleen.
Ilmianna
Jaa
sensuuritesti
Ilmianna
Jaa
Lataan Youtuben kanavalleni parhaat videoni yksitellen uudelleen, toinen video on jo latautumassa sinne, ja sitten kolmas jne.
Ilmianna
Jaa
Vanha Youtuben kanavani on avattu uudelleen.
Ilmianna
Jaa
Laitahan uusia videoita tulemaan.
Ilmianna
Jaa
Tanaan 18. 8. 2017 on tulossa uusi englanninkielinen monologivideoni, kestoltaan 52 minuuttia, ja se on latautunut YouTuben kanavalleni klo 16 mennessa.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Nyt on uusimmissa monologeissa aika synkät aiheet :( Lehtonen yrittää saada Pedohuntersin järjestämään itsensä vankilaan murhattavaksi toisten vankien käsissä.

Jos olet oikesti itsetuhoinen, kannattaa soittaa Mielenterveysseuran kriisipuhelimeen niin saat heti tukea ja ohjausta mistä löydät ongelmiisi tukea.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

A.Lehtonen RIP

Lehtonen on poissa keskuudestamme. Viimeiseksi leposijaksi jäi Sofian keskusvankila.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta