Koko terveyskeskus lopetetaan ja tilalle tulee

kehveli51

Tällainen epävirallinen huhu liikkuu että Koko terveyskeskus lopetetaan ja tilalle tulee Ruovedelle tulevien n 500 matun kotouttamiskeskus.
Sanokaa että tämä on pahaa unta!

14

619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urddi

      Ja joo joo. Terveyskeskus loppuu kyllä. Toiminnat siirretään muualle viimeistään Sote-uudistuksessa. Virroilla rakennetaan uutta ja korjataan vanhaa. Ruoveden remontit eivät ole tuottaneet esim vanhuslain mukaisia tiloja. Lisäksi Virtain henkilöstöpolitiikka on hyvin onnnistunut karkottamaan niin hoitajat kuin lääkärit. Ruoveden päättäjät eivät ole olleet ajantasalla, hoitajia ei ole palkattu vakituisiin toimiin Ruovedellä. Lääkäreitä ei enää ole. Ruovedelle ei enää kannata järjestää omaa Sote toimintaa. SOPIMUS ON HYVÄKSYTTY VIRTAIN KANSSA, VIRRAT PÄÄTTÄÄ,tätähän te halusitte päättäjät koska olette vain odottaneet. Aivan sama mihin tyhjät tilat käytetään, ei ole mamujen syy.

    • Anita Viljanmaan eriävä mielipide kunnanhallituksen kokouksessa. Taaskaan kukaan kunnanhallituksen jäsen ei kannattanut Anitan esitystä, eikä näin piittaa Ruoveden edusta paskaakaan. Onko Ruoveden hallituksen jäsenillä järkeä lainkaan? Ei ole!!

      KH §129 Ruoveden kunnan ja Virtain kaupungin välisen sosiaali-ja terveyspalveluita koskevan yhteistoimintasopimuksen täsmentäminen

      Kunnanjohtajan esityksestä poiketen,esitän ,että asia jätetään pöydälle.
      Kunnanjohtaja on käynyt kevään aikana neuvotteluita a.o.soveltamisohjeesta Virtain kaupungin edustajien kanssa.
      Virtain kaupunginhallitus on käsitellyt sopimuksen kokouksessaan 13.06.2016 ja kaupunginvaltuusto hyväksynyt 20.06.2016.
      Ruoveden kunnanhallitus sai sopimuksen tiedoksi vasta 04.07.2016 eli kunnanhallituksella ei ole ollut tilaisuutta tutustua k.o. sopimukseen aikaisemmin.
      Olen kysellyt a.o. sopimuksen perään ja mm.esittänyt ,että johtavat viranhaltijat olisivat fyysisesti läsnä Ruovedellä kahtena päivänä viikossa,kuten Virrat edellytti,ostaessaan kirjastonjohtajan palveluita meiltä
      Ruovedelle jyvitetään sos/terveyspalveluiden kulut 40%/Virrat 60%.
      Oletin,että sopimusta käydään läpi sos-ja terveyspuolen osaajien kanssa.
      Ruoveden edun mukaista on, pyrkiä turvaamaan palveluiden säilyminen omalla paikkakunnalla.
      Koska sopimus on ollut tiedossa,kunnanjohtajan olisi olettanut tuovan asian käsittelyyn yhtäaikaisesti Virtain kanssa.

      • Meidän kunnanjohtaja tekee kaikki omin päin. Hän neuvottelee sopimuksesta Virtain kanssa, eikä tuo neuvottelun tulosta hallituksen käsittelyyn. Hän tuo sopimuksen vain tiedoksi sen jälkeen kun Virtain hallitus ja valtuusto on sen hyväksynyt. Kauanko meidän kuntalaisten pitää suvaita tälläistä johtamista?? Hallituksen jäsenet tämänkin mieluusti salaisivat, kun eivät saa suutaan auki tai eivät ymmärrä mitään. Heistä ei ole vastuun kantajaksi. Heidän pitäisi erota,mutta eivät ymmärrä edes sitä tehdä.


    • Huokaus. Näitä täysin tuulesta temmattuja huhuja levitellessään joku ehkä saa taas jotain kiksejä, kun turvapaikanhakijoita ja kunnan virkamiehiä vastaan saadaan keksittyä uusia lyömäaseita. Alkoivatko vanhat olla jo loppuunkäytettyjä, vai?

      Ei kai KUKAAN oikeasti kuvittele, että jos tällaista oikeasti jossain kaavailtaisiin, siitä päästettäisiin mitään juoruja leviämään?! Kunnanjohtajakaan ei sentään ole aivan niin idiootti kuin täällä jotkut selvästi luulevat.

      • oikeastihokema

        Oikeasti-oikeasti vai keksittyjä. Tee jotain ja selvitä itsellesi mistä on kysymys. Näet luvut ja asiat kun vaivaudut seuraamaan esim paikallislehteä.
        Onneksi kaikki eivät oli suvakkeja,ottavat selvää asioista . Jos kaikilla olisi hyvänolontunne kun matujakin hyysätään,kaikki olisi hyvin kunnes rahat loppuu.
        Kunnan asiat on ajettu rapakuntoon. Siksi "ulkopuolisten" on tuotava syyt sekä syylliset julki. Liittykää kaikki selvittäjien joukkoon eikä huokailla,koska se ei autta.


      • Epävirallisten huhujen levittäminenkö on asioista selvän ottamista? Luitko ollenkaan, mitä alkuperäinen kirjoittaja kirjoitti? Ei hän ollut mitään faktaa asiasta lukenut, vaan kuullut jostain tällaisen naurettavan huhun, jolla ei selvästikään ole mitään tosipohjaa. Luvut ja faktat näkyville tosiaankin, kiitos, kun tällaista "tietoa" levitetään. Aivan turhaa hysterian lietsomista. Kasvakaa aikuisiksi.


    • ehdotus_jumalille

      Menkää ihmeessä hoitamaan asioita itse, älkääkä aina narisko, tai älkää näyttäkö niin avoimesti sitä ¨kaikkea vastaan¨menttaliteettia.
      Äänestäkää ulos koko valtuusto ja menkää itse laittamaan kunnan asiat
      kuntoon. Eikös olekin kiva narista ja vittuilla toisten tekemisistä, kun itse ei tarvitse tehdä muuta, kuin narista ja valittaa.

      • Ääliötvaihtoon

        Näin me tulemme tekemään. Ulos koko porukka, joka ei ymmärrä mistään mitään. Täysiä ääliöitä ollaan valittu, mutta nyt on aika toimia ja etsiä rehellisiä vastuullisia ihmisiä päättämään.


      • Asiastanaristaan

        "Eikös olekin kiva narista ja vittuilla toisten tekemisistä, kun itse ei tarvitse tehdä muuta, kuin narista ja valittaa."

        Käsität nyt väärin. Me vittuillaan tekemättä jättämisestä, ei tekemisistä, koska mitään ei tehdä. Hallituksessa hyväksytään kaikki kunnanjohtajan esitykset, kun ei asioista oteta selvää. Jos ei ymmärrä voisi sanoa ei, ennenkuin hyväksyy järjettömyyksiä. Hallituksessa vain yksi henkilö ymmärtää, mutta hänen esityksiään ei kannateta. Kateus!


    • urddi

      Sattuiko osumaan sinuun? Asiallisia kirjoituksia tässä Ruoveden sivuilla pääosin. Kuinka moni Ruoveden päättäjistä selvittänyt julkisesti omia mielipiteitään ja päätösten taustoja. Ei olla enää tilanteessa, jossa ilman vastuunottamista voi laittaa päätöksensä kuntalaisten vastuulle ja sanoa että pulinat pois. Hyvään hallintotapaan kuuluu asioiden selvittäminen monelta kannalta ja vaihtoehtojen miettiminen. Tulevaisuutta varten niitä päätöksiä tehdään. Nyt tässä terveyskeskusasiassa ei ole enää vaihtoehtoja.Ruovedellä ei ole lääkäreitä. Meillä ei ole mitään annettavaa tulevalle maakunta-alueelle, joten palvelut lähtevät täältä jo nyt.. Ei me kuntalaiset voida sille mitään että taas on kuunneltu "vakuuttavaa" johtajaa. vrt.mänttäyhteistyö aikaisemmin.

      • (Aika vähän asiallista argumentointia on täältä saanut lukea ikävä kyllä. 95 % kannanotoista on, että kunhan turvapaikanhakijat ja/tai kunnanjohtaja saadaan ulos, kaikki on taas kunnossa.)

        Luojan kiitos, kunta ei ole ollenkaan vastuullinen osapuoli tulevassa sote-mallissa, joten tämän päivän päätöksillä - hyvillä tai huonoilla - ei ole vaikutusta uuden mallin toimintaan. Loppuu tämäkin juupas-eipäs -leikki. Sote-uudistuksessa määritellään tietyt kriteerit palveluiden saatavuudelle haja-asutusalueillakin ja samat kriteerit pätevät kaikkialla, ja kerrankin päästään sanomaan, että Joku Muu huolehtii! Toivottavasti sote-alueelle saadaan osaavat henkilöt huolehtimaan palveluiden tilaamisesta ja ostamisesta alueensa asukkaille.


    • urddi

      Eli nyt on heitetty siis hanskat tiskiin ja odotetaan että muut järjestää? Eli noin 3-5 vuotta? Mitäs siihen asti . Hymyillään ja ollaan tyytyväisiä? Eikö nyt viimeistään pitäisi löytää järkevät ihmiset toimimaan tälläisten hymisijöitten sijaan. Päätöksillä on aina seuraukset yhteiskunnassa, niitä ei vain ole pakko huomata jos itselllä ei ole kiinnostuusta muutakuin omaan napaan. Jos Ruovedellä olisi osaavat ihmiset järjestämässä Sotea, toimivia tiloja ja systeemiä ei olisi helppo lopettaa, jonkinlaiset toiminnat jäisivät tännekin. NYT ON. Tilat on remontoitu lyhytnäköisesti eivätkä vastaa nykypäivän vaatimuksia. Hoitajamäärät vähennetty. Lääkärit puuttuu. Ruovedellä ei ole mitään mahdollisuuksia saada osaajaa tilaajapuolelle ainakaan tämän hetken päättäjistä ja esimiehistä!

    • kääntyilijä

      Missähän mhtaa lymytä Haapamäen lupaamat lääkärit ruovedeltä. Kahteen päivään ei ole ollu niitä saamaksissa.

    • Geims

      "Ruovedelle osoitetaan noin 3,5 lääkärin työpanos".Lainaus Virtain nettisivuilta, kommenttina avi:n tarkastuspöytäkirjaluonnokseen. Kyllä me Ruovedellä ollaan tyhmiä kun me ei löydetä näitä työpanoksia. Keiturin sote on meille liian fiksu firma kun me ei nähdä kuka meille osoittaa ja mitä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe