Eräs uusi näyttelijä sarjaan

Nothing-is-forgotten

7

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HienoaUusiaKasvoja

      Englannissa on paljon näyttelijöitä ja kilpailu kovaa. Rahakkaita elokuva rooleja on vaikea saada. Jatkuvaa castingissa käyntiä ja epävarmuutta. Rooli päivittäissarjassa tuo säännölliset tulot,työkaverit ei vaihdu usein. Näkyminen tv sarjassa voi tuoda muita töitä myöhemmin hyvälle näyttelijälle.
      EDssa on muutamia lapsesta lähtien mukana olleita ei koulutettuja jotka pitäisi pistää jo ulos. Esim todella ällö hahmo Andy näytelijä 32v Kelvin F. jo 20v,Bellekin. Uusi tuottaja toivottavasti pistää muutaman dinglebartonin ulos.
      Uuden Frank hahmon kuvaus vaikuttaa kiinnostavalta.Jotain rikollista tehnyt mutta ei haluaisi jatkaa sitä. Tämän vuoden aikana tullut jo 3. mieshahmoa,eivätkä enää nuoria. Joillain voi olla vain lyhytaikainen kiinnitys.

    • ex-pistemies

      Auuuh yeeeh!!!! =D Aivan huippua, minun lapsuuteni ajan lemppari tv-sarjan tähti! Toivottavasi olisi hyvis, eikä mikään paskajätkä :) Vielä kun sarjaan saisi Marionin esittäjän Judi Trottin, siinäpä vasta nätti mimmi, oli ainakin silloin joskus ;)

      • Nothing-is-forgotten

        Judi, Judi...
        http://famousdude.com/images/judi-trott-04.jpg

        Oli tuolloin, juu, oikein söde.

        Nyt kyllä poikkeaa palstan aiheesta, mutta jos haluat saada tuon kyseisen sarjan päätökseen, niin tuossa olisi tuollainen:

        https://www.facebook.com/KnightsOfTheApocalypse/

        Ohjaaja Richard Carpenter teki elokuvan mittaisen käsikirjoituksen, kun sarja joppui äkisti vuonna -86. Sitä ei kumminkaan saatu valkokankaalle asti, ja Carpenterkin kerkesi kuolla siinä välissä. Nyt tänä vuonna elossa olevat sarjan näyttelijät menivät studioon äänittämään käsikirjoituksen pohjalta kuunnelman, joka antaa sarjalle ansaitsemansa päätöksen. Praedkin on mukana "mystisenä" cameona.

        On saanut hyvän vastaanoton ja vaikka näyttelijät ovatkin vanhentuneet, eivätkä ulkoisesti olisi enää täsmännyt sarjan aikaiseen, niin äänet saavat kumminkin palaamaan 30 vuoden taakse.


      • ex-pistemies

        Melenkiintoinen kuunnelma varmaan.

        1980-luvulla oli pari sarjaa, Miami Vice ja tämä Ronin Of Sherwood ja yksi asia miksi nämä oli minusta niin hyviä, oli aivan mahtava musiikki :)


      • Nothing-is-forgotten
        ex-pistemies kirjoitti:

        Melenkiintoinen kuunnelma varmaan.

        1980-luvulla oli pari sarjaa, Miami Vice ja tämä Ronin Of Sherwood ja yksi asia miksi nämä oli minusta niin hyviä, oli aivan mahtava musiikki :)

        Miami Vice toimii edelleenkin ja on erittäin hyvää viihdettä. Olen katsonut sitä uusintakierroksillakin ja aina on maistunut. Se, mikä siitä aikoinaan teki erityisen, oli juurikin se musiikin käyttö. Sehän on se pilottijakson öinen kruisailukohta In the Airin soidessa taustalla, klassikko, ja sehän olikin aikoinaan jotain uutta tuollainen musiikkivideomainen kohta tv-sarjassa. Plus tietenkin Jan Hammerin omat syntsasaundit.

        RoS:issa taas Clannad oli täydellinen valinta soundtrackille. Mark Ryan (Nasir) oli ajellut autollaan, kyydissään muita "merry menejä" ja soitti Clannadin Theme from Harry's Gamea. Siinä he sitten saivat päähänsä ehdottaa kyseistä pumppua tuotantotiimille tekemään musiikkia sarjaan. Clannadhan teki tuon soundtrackin näkemättä vilaustakaan itse sarjasta, mutta kaikki osui fiiliksiä myöten kohdilleen.


        https://www.youtube.com/watch?v=2KpNzalFKPo


    • Glub

      Mielenkiintoinen kiinnitys. Muistan Michael Praedin hyvin Dynastia-sarjasta. Toista sarjaa en usko katsoneenikaan. Uskon, että tulee mielenkiintoinen hahmo, toivon mukaan. Tracy ei hahmona ole minusta kovin kiinnostava, mutta tämä hahmohan voi laajentua moniin muihin juonitarinoihin, esimerkiksi Chasin uudeksi mieheksi tätä jotkut veikanneetkin.

    • Nötyäk

      Täysin outo tapaus. Ilmeisesti sen vuoksi, että en seurannut sarjaa. En edes muista, vaikka on samanikäinen kuin minä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe