Soinille löydettävä seuraaja !

tehkääjotain

Soini on onnistunut romahduttamaan Perussuomalaisten puolueen kannatuksen, mutta Soini vain nauraa. Miksi Soinin annetaan tuhota puolue?

Puolue suunnittelee lähtevänsä hallituksesta 2017, mutta se voi olla aivan liian myöhäistä.

Tynkkynen voisi olla hyvä vaihtoehto.

8

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3333

      PERSKÄRPÄSET ! .

    • Jonskuna

      Ei riitä Tynkkysellä taito puoluejohtajaksi minkä hän on esiintymisellään esiin tuonut. Soini kyllä lopettaa lähivuosina minkä hän on myös esiin tuonut toivottavasti puoluekkin loppuu samalla.

    • 4021

      ME PETETYT ÄÄNESTÄJÄT OLEMME NYT SAANEET TARPEEKSI KYSEISEN PORVARIJUNTAN TAKINKÄÄNTÄJÄSTÄ JA VAADIMME EROA HALLITUKSESTA SEKÄ KOKO POLITIIKASTA VÄLITTÖMÄSTI ! .

      • Lopenloppu

        Siispä seuratkaa Jussia!


    • Poliisikoira

      Eiköhän persujen ongelma tule ensi vaaleissa olemaan se, mikä populistipuolueilla uskoakseni usein tulee vastaan: suulla suuremmalla tehdyt vaalilupaukset. Joku viitseliäs voisi vaikka tehdä niistä väliyhteenvedon. Ei taida olla liioittelua väittää, ettei yksikään ole pitänyt.
      Nettipersujen tragikoomisia puolusteluja ei voi lukea tuntematta vahingoniloa. Mitähän he ajattelevat morkatessaan esimerkiksi edellisen hallituksen Kreikka-tukia?
      Huvittavia ovat myös kirjoittajat, jotka omivat Turun laivakaupat persujen ansioksi. Minäkin olen valmis kunnian heille antamaan heti kun he pystyvät loogisesti osoittamaan mekanismin jolla persut kaupan kotiin hoitivat. Mitenkäs muuten persut ja STX? Ei mennyt sekään putkeen?

    • pelvis

      Niin taitaa olla perussuolalaisten loppu soini on kyllä pettänyt kaikki lupaukset taitaa olla aika oma hyvänen ihmine.n kun vielä vaan naureskelee on miehellä otsaa.no eiköhän tuokin palkita jostain suomen 100vuotis juhlis petturin mitalli olis hyvä

    • onnellisestielämänloppu

      Soini on kuitenkin yhtä kuin se persupuolue. Persut ei ole mikään yhtenäinen ryhmä, vaan pitää sisällään eri kuppikuntia. Soini on kyennyt pitämään persut kasassa, ei taida löytyä puolueesta toista koossa pitävää voimaa, kun Soini lopettaa.
      Ilman Soinia persut hajoaa. Ne halla-aholaiset menettävät yhteiskunnallisen uskottavuutensa ja joutuvat syrjään valtapolitiikasta, sinne sitten ketääntyy kaikki uusnatsit ja muut ääriainekset, sellainen kokoonpano ei enää ole muuta kuin paitsiossa oleva Supon vahtima ääriryhmä.
      Muut persut hyytyvät ja hajoavat muihin puolueisiin.

      • Koroljov

        Soinilla ja Halla-aholla on molemmilla ollut oma funktionsa. Kummatkin ovat ohjanneet poliittista protestia Suomessa suuntaan, joka on USA-NATO-EU:n intressien kannalta pohjimmiltaan vaaraton. Ihmiset kuvittelivat, että Soini oikeasti on EU- ja eurokriittinen Paavo Väyrysen tapaan. Unohtui se, ettei Soinilla ole mielipiteitä ja periaatteita vaan ainoastaan intuitio siitä, mikä on kulloinkin Soinille itselleen hyväksi. Halla-aholaisuuden psykodraama taas ovelasti poltti ns. maahanmuuttokriittisyyden kynttilän loppuun jo kauan ennen kuin nykyinen siirtolaiskriisi puhkesi.

        Soini yhdessä Jussi Niinistön kanssa osoittanut nykyisessä hallituksessa suorastaan avaintekijäksi Suomen ajamisessa sotaliittoon de facto USA:n kanssa. Mitä kokoomuspuolue ei koskaan saanut aikaan, sen pystyi Perussuomalaiset tekemään! Suomi on eurotalouden panttivankina ja USA:n taskussa pitkälti juuri Perussuomalaisten takia. Vastuu on raskas, kohtalokas.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2576
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1695
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      76
      1510
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1343
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1242
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1182
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1086
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      106
      953
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    Aihe