Näin poliisi suorittaa ulkomaalaisvalvontaa

NiinTurhaaPorua

>>
Onko poliisin ulkomaalaisvalvonta etnistä profilointia?

(Poliisi vastaa) Ei ole, eikä se saa sitä ollakaan. Valvonnan kohteeksi valikoituminen ei saa missään tapauksessa perustua henkilön fyysiseen ominaisuuteen kuten ihonväriin, tai henkilön vakaumukseen.
>>

Tottakai ulkonäkö on ensisijainen valikoitumisen peruste ja sehän on ihan luonnollista. Nyt tämän 'Mustan Barbaarin' Äiti ja sisko ovat luultavasti vetäneet herneen nenään ja ne on jouduttu raudottaan, osaan melkein kuvitella tilanteen. Nythän eletään maahanmuuton suhteen erittäin poikkeuksellista aikaa ja luulis nyt ulkomailta Suomeen muuttaneen ja kansalaisuuden saaneen ihmisen tajuavan tilanteen. Paprut vaan esiin ja homma on siinä. Turha turhasta vetää taas rasisti-korttia esiin.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001218161.html

5

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • okkigaam

      Meidän kulttuuriin kuuluu näyttää passi tai vastaava, joka todistaa henkilöllisyyden. Ei siinä tarvitse vastaan pullikoida. Putka reissu edessä Olen sen nuorena kokenut kun ei ollut henkkareita plakkarissa. Ei myöskään tullut traumoja.
      Ihmettelen ettei Sauli ole jo sanonut " Tälläistä ei saa suomessa tapahtua" Kun totuus on se että poliisilla on ja täytyy olla oikeus todeta hehenkilölisyys tarvittaessa. Ehkä typyt käveli päin punaista ja uhkasivat virkavaltaa kimityksellään.
      Miten sitten tavis ei pääse uutisiin, lehden kanteen pätemään, kun vain ja ainoastaan nuo joille katetaan pöytä valmiiksi ja kuoritaan perunat. Poliisi toimi oikein ja toivottavasti tulevaisuudessakin kyselee epäilyttäviltä kysymyksensä. Rasisti sanana on jo niink ulunut ettei sen tarttumista tarvitse kenenkään pelätä, toista on ylen propakanda.

      • tässätotuus

        "STT:n tavoittama silminnäkijä Nina Lustig kertoo olleensa paikalla ja säikähtäneensä siviilipukuisen poliisin otteita.

        - Naiset olivat kävelemässä kadulla, kun kaksi tosi arkisiin vaatteisiin pukeutunutta miestä käveli perässä. Toinen otti vanhemmasta naisesta kiinni ja hoki englanniksi, että näytä sun passi, Lustig kertoo.

        - Mies käyttäytyi sen verran uhkaavasti, että menin pyytämään, että irrottaisi. Siinä oli muitakin, jotka pysähtyivät ja yrittivät selvittää tilannetta.

        - Nuoremmalta naiselta toinen siviilipoliisi kysyi, että näyttäisi henkilöllisyystodistuksen. Vanhempi työnnettiin seinää vasten, ja menin perässä siihen viereen. En muista, mitä sanoin, mutta siviilipoliisi sanoi minulle, että poliisi on paikalla.

        Hän ei kuullut kaikkea, mitä poliisit sanoivat naisille, eikä tiedä, kertoivatko siviiliasuiset olevansa poliiseja."
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016071121891910_uu.shtml

        Ei asia muutu miksikään vaikka laittaisit miljoona kyttien nuolenta viestiä. Punaniskat rikkoivat lakia, joutuvat vastuuseen ja pois viralta.


      • kustaberberi

        Kerrankin poliisi oikealla asialla, lisää vain pamppua niin jos jäis se paskan suoltaminen vähemmälle. Joku sanoo sitä musiikiksi, mutta eihän se sitä ole.


    • DallasJaDynasty

      Eihän Poliisilla pidä olla mitään oikeuksia ulkomaalaisiin nähden ^^

    • Järkeäsaakäyttää

      Esimerkkitapaus. Poliisi on saanut tehtäväksi suorittaa ulkomaalaisvalvontaa. Torilla on 99 valkoihoista ja 1 mustaihoinen. Kukahan heistä mahdollisesti todennäköisimmin olisi ulkomaalainen? Keneltä poliisi kysyy ensin papereita? Valkoihoisilta ja viimeiseksi mustaihoiselta? Voi kiesus. Poliisienkin täytyy miettiä tehokkainta tapaa toimia resurssien jatkuvasti pienentyessä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe