Taivas vai helvetti?

withwith

Raamattu kertoo, että ihmisellä on iankaikkinen sielu (ei kuole koskaan). Kuoleman jälkeen ihminen joko pelastuu tai tuomitaan iankaikkiseen kadotukseen (helvettiin).
Jos tämä raamatullinen fakta ei kelpaa, kirjoita itsellesi mieleinen raamattu.

13

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • evomieli

      ..." raamatullinen fakta"..
      Raamattu on kirja johon on koottu tietyn kansan uskomukset. Jos haluat pitää jotain sieltä löytyvää faktana, niin se on vain oma uskomuksesi ko asiasta. Fakta ja uskomus ovat kaksi täysin eri asiaa!

      Tässä uusinta tietoa tästä kirjasta jota monet edelleen pitävät "Jumalan sanana" (huohh!)
      ttps://www.youtube.com/watch?v=Wc01No3LV70

      • uusit

        Raamattu ei ole uskomusten kirja


      • järki-käyttöön

        Raamattu on uskomusten kirja, mutta jotkut uskomukset saattavat olla hyödyllisiä. Johanneksen evankeliumiin kirjoitin, että arkhe en ho logos, alussa oli järki. Järjellä syytä raamattua tutkiakin.


      • muinainen-kirjuri

        Esim. Johanneksen euangelionia (suom: ilosanomaa, evankeliumia) ei ole vieläkään ymmärretty ihan täysin. Jotkut teosofit ovat lähestyneet täydellistä ymmärtämistä, kuten Pekka Ervast.
        Vinkki: ilosanomassa on vertauskuvia ja historiallisia tosiasioita. Vertauskuvakohdat tunnistaa siitä, että ne ovat osin karkeammin ilmaistu, kuten veden muuttaminen viiniksi. Seitsemän astiaa, vesi ja viini ovat henkisiä vertauskuvia. Veden päällä käveleminen on vertauskuvaa, tarkoittaa löydettävää henkistä tosiasiaa. Vesi viittaa tunteeseen.


      • muinainen-kirjuri
        uusit kirjoitti:

        Raamattu ei ole uskomusten kirja

        Veden päällä käveleminen evankeliumissa Johannneksen mukaan kertoo kreikkalaisten Jupiter-tason vihkimysasteesta, suomeksi tunteiden täydellisestä hallinnasta. Sanatarkka nimitys käännettynä kreikasta on "ilosanoma Johanneksen mukaan".

        LOGOS = JÄRKI (alkuperäinen sanatarkka merkitys tuossa ilosanomassa)


    • elävätlähelläni

      Iänkaikkinen elämä ei välttämättä tarkoita taivasta tai helvettiä. Voi jostain syystä jatkaa vaellusta tai jäädä vain nalkkiin tänne, maan pinnalle.

    • Satukirjan saduilla ei ole mitään merkitystä, mutta jos aloittajan kaltaiset mielikuvitustaivaaseen pääsisivät, valitsisin hetkeäkään epäilemättä ja hyvillä mielin mielikuvitushelvetin.

    • muinainen-kirjuri

      Iankaikkinen, jos sillä tarkoitetaan ikuista, on väärennös alkuperäisestä merkityksestä.

      Alkuperäisessä merkityksessä sanassa on sana: AION

      Aion tarkoittaa määrättyä aikaa, aeonia. Iankaikkinen on aeon-kaikkinen, tarkoittaa rajallista aikaa. Tämä Aion eletään tässä materiassa nyt täällä maapallolla. Tämä on se kadotuksen saari, minne olette päässeet oppimaaan. Kun olemme oppineet riittävästi, vapaudumme jälleensyntymistä lopullisesti.

      Tässä alkuperäinen iankaikkisen kantansana, mitä on väärennetty: αἰών (aion)

    • zedss77

      Raamattu sanoo; "Se sielu joka sytiä tekee sen on kuoltava." ja toisessa kohtaa Jumalalla ainoalla on kuolemattomuus"

      Sielunvihollinen toi opin kuolemattomasta sielusta, "ette suinkaan kuole" oli hänen valheensa Eevalle paratiisissa. Tätä valhetta hän on menestyksellisesti levittänyt meidän päiviimme saakka.

      Kaikki pakanauskonnot ja suurin osa kristikuntaa luukunottamotta seitsemännen päivän adventisteja uskoo valheeseen "Ette suinkaan kuole" ja koska uskotaan ettei sielu kuole päädytään siihen opetukseen, että heti kuoleman jälkeen leijutaan taivaaseen, tai päädytään helvettiin.

      Opetus Jeesuksen toisessa tulemuksessa tapahtuvasta vanhurskaitten ylösnousemuksesta ja viimeinen tuomio syrjäytetään. Tämän virheellisen opetuksen vuoksi Raamatusta ihmisille tulee sekava kuva Raamatusta ja jumalattomat pääsevät sitten parjaamaan sitä.

    • Jokujostain-16

      "Jos tämä raamatullinen fakta ei kelpaa, kirjoita itsellesi mieleinen raamattu."


      Mielenkiintoinen lausahdus sinulta....


      Koska juuri sitä ihmiset ovat käytännössä vuosituhansien ajan tehneet!


      Systemaattisesti VÄÄRENTÄNEET alkuperäisä tekstiä sopiakseen omia USKOMUKSIAAN!


      https://universalsalvationsite.wordpress.com

    • ihminenonaivot

      Tuosta puuttuu, lahjoita omaisuutesi kirkolle ennen kuolemaa.

      • et-ole-aivosi

    • JSK2016

      Todellakin aika monessa Raamatun kohdassa käy ilmi, että jumalattomat ja uskottomat saavat ansionsa mukaan, Herralla on mukanaan palkka myös heille eli he kärsivät omien syntiensä hinnan oikeudenmukaisessa tuomiossa ja sitten tuhoutuvat ja katoavat, heistä ei jää jäljelle mitään eikä heitä enää ole, heidät kuluttaa pois Jumalan tuli joka ei ole mikään lämmin hiilenpala tai nuotio jonka ääressä lämmitellään vaan se on tuli joka sulattaa alkuaineetkin. Sodoma ja Gomorra olivat esimerkkinä siitä mitä jumalattomille tapahtuu elleivät he käänny Herran puoleen - eipä näy näitä kaupunkeja enää missään eikä ole sitä tultakaan palamassa enää siellä aavikolla koska se jo teki tehtävänsä. Myös itse sielunvihollinen syttyy palamaan, häntä kumartaneet saavat kauhistella kuninkaansa tuhoutumista ja lopulta häntäkään ei enää ole.

      Vain Jumala on ikuinen ja kuolematon, vain Hän voi antaa lahjaksi ikuisen elämän niille jotka ovat uskossa Hänen ainoaan Poikaansa. Niillä, joilla on Poika, on ikuinen elämä. Niillä, joilla ei ole Poikaa, ei ole ikuista elämää. Jumalattomat ja uskottomat eivät ole uskossa Jumalan ainoaan Poikaan joten heillä ei myöskään ole ikuista elämää jota viettää jossain päättymättömässä pätsissä.

      Jeesushan opetti että maailman lopussa lusteet kootaan yhteen ja poltetaan pois ja vilja kerätään aittaan turvaan.

      Jumala ei ole mikään sadisti joka muka antaisi ikuisen elämän uskottomillekin eritasoisia ja erikestoisia syntejä tehneille ihmisille ja sitten osoittaisi olinpaikaksi päättymättömän tulimeren että kärvenny siellä ilman loppua. Jumala on kuitenkin pyhä ja Hän ei siedä syntiä, joten evankeliumin vastustajat saavat ansaitsemansa rangaistuksen tulessa ja heidät tuhotaan pois, heidän tulevaisuutensa leikataan pois.

      Ohut tikku palaa pois nopeasti, paksumpi oksa palaa kauemmin, klapi palaa vielä kauemmin ja iso pölli kuluu todella hitaasti pois...

      Uskoton ei "katoa kadotukseen" ja jää sinne, vaan kadotuksessa KADOTAAN eli lakataan olemasta. Katoaminen = olemassaolon loppu! Kadotus todellakin tarkoittaa nimensä mukaista toimenpidettä, se ei ole mikään "poissa näkyvistä, poissa mielestä" -ratkaisu vaan se on kertakaikkinen ja peruuttamaton poistaminen olemassaolosta. Jumalan uuteen ikuiseen maailmaan ei jää mitään päättymättömän kärsimyksen "taskua" vaan kaikki kärsimykset ja itse kuolemakin pyyhitään pois päiväjärjestyksestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      937
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      58
      721
    Aihe