Bank Norwegian -kortti ei toimi Ikeassa!

NorjalaisetPettivät

Sain Bank Norwegian Visa-kortin heinäkuun alussa ja maksut ovat onnistuneet ihan hyvin niin lähimaksuina kuin sirua ja PIN:iä käyttäen. Tampereen Ikeassa tuli kuitenkin ongelmia kun kassan pääte ei hyväksynyt korttia. Samoin Tampereen keskustassa oli ongelmia katupysäköinnin suhteen, automaatti ei hyväksynyt Bank Norwegian Visaa. Onneksi en ole luopunut Nordean kortistani, se toimi niin Ikeassa kuin pysäköintiautomaatissa.

23

3564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PaziPa

      kuulostaa oudolta. visa on visa, vaikka voissa paistais (vai miten se oli...). otappas yhteyttä banknorwegianiin. eihän tuommoinen peli vetele!

    • SaapasjaIka

      Olet hyvä pioneeri testaamaan tuon kortin Suomessa, kun kaikki ostoksesi menevät luotolle.
      Luottokortilla maksat pysäköintimaksutkin?

      • Kekkonen2

        tietysti kaikki, miksi ei?


      • PaziPa

        "Olet hyvä pioneeri testaamaan tuon kortin Suomessa, kun kaikki ostoksesi menevät luotolle. "

        joo, ja minä. tosin, autoa ei ole , mikä isossa kaupungissa on mielestäni täysi turhake, mutta muutoin vinguttelen siellä sun täällä ko. korttia. ihan vaan piruuttani.


    • bemumies

      Kävin Euroopassa moootoripyörällä pari viikkoa, ei kelvannut esim. Shellin huoltoasemalla ja useissa hotelleissa ei toimi, samaten Biltema on samassa sarjassa. Ihmetyttää, kun Visa on?

    • lelu-Visa

      Kortti on niin sanottu lelu-Visa. Porukalle myönnetään niitä alkuun höylisti, jotta saadaan bugit selvitettyä. Kun kortista on saatu toimiva, sen myöntämisehtoja kiristetään ja kortista aletaan periä kuukausimaksuja ym.

      • PaziPa

        onks toi faktaa, vaiko pelkkää mutua? visa on visa. taitaa kyse olla siitä, etteivät ole päivittäneet omia järjestelmiään. monissa lafkoissa ovat nimittäin ottaneet automaattiset päivitykset pois päältä tai eivät ole käynnistäneet järjestemää uudestaan (jos sitä vaaditaan). edellinen on faktaa omasta kokemuksesta 2 viikon takaa koto suomesta.

        toisekseen, käytiin tuossa sakemanni kaverin kaa baltian turneella ja mulla ainakin toimi BN Visa ilman ongelmia. frendin saksalaispankin masteri nikotteli sensijaan pariin otteeseen suht... mukavasti.


    • Joe340

      Yritin tänään käyttää Norwegian Visaa kahdessa eri parkkiautomaatissa Helsingissä. Toinen oli Europark. Kummassakaan se ei toiminut. Onneksi Nordean Mastercard toimi hyvin.

      • PaziPa

        edelleen, näistä pitäisi laittaa palautetta sekä palvelun että kortin tarjoajalle.


    • BalillaJuuriNyt

      Norwegianin kortilla ei saanut nostettua rahaa Balilla. Muita kokemuksia Aasian maista?

      • Epäkelpo

        Hong Kongissa, hotelli Hot Panorama by Rhombus, 28.1.2018, Norwegian Bankin luottokortti ei toiminut, laite vastasi: not valid.
        Kortti on uudi, rammikuussa saatu.


    • tervettä_epäluuloa

      Minä sain Bank Norwegianin kortin eilen. En sitä oikeastaan tarvitse, mutta hankin, kun tarjottiin, eikä ollut syytä kieltäytyä. Mahtaako se kelvata missään?

      • thåowtnjkteg

        Minulla se on kelvannut poikkeuksetta kaikkialla.


    • enhuolivaikkakelpaisikin

      Norwegianin kortti on epäkäytännöllinen niille, joilla ei ole rahaongelmia. Maksimoidakseen voittonsa pankki velottaa ainoastaan 30 euroa kuukausittaisella laskullaan, vaikka kortilla on ostettu tavaraa satojen eurojen edestä. Näin loppusumma jäisi korolliseksi lainaksi asiakkaalle, joka ei lainaa tarvitse.

      Olisi siis kerran kuussa käytävä nettipankissa muuttamassa laskun summa vastaamaan todellista kulutusta. Minä kutsun tätä asiakkaan pomputtamiseksi ja olenkin lopettanut kortin käytön. Asiakasystävällisempiäkin kortteja on.

      • wiwikjwjsusjj

        Hommaa moderni älyllisyyspuhelin. Sillä maksat laskut sekunnissa palmupuun alla pillistä virvoitusjuomaa juoden. Tai ehkä sinulla ei ole varaa älyllisyyspuhelimeen ...tai pelkäät ettet opi käyttämään sitä.


      • enhuolivaikkakelpaisikin

        "Sillä maksat laskut sekunnissa palmupuun alla pillistä virvoitusjuomaa juoden."

        En halua kuluttaa sekuntia laskun maksamiseen. E-laskut veloitetaan automaattisesti tililtäni. Minun ei tarvitse tehdä MITÄÄN. Sinulta jäi ymmärtämättä viestini pointti: en halua MUUTELLA maksettavaa summaa joka ainoa kerta, kun lasku tulee. En pidä ajatuksesta, että Bank Norwegian yrittää tuputtaa minulle luottoa joka kerta, kun lasku saapuu.


      • PaziPa

        Saahan sitä tarjota, mutta tyhmäksi ei tule heittäytyä. Minä maksan aina saldon kerralla pois, oli summa pieni tai vähän suurempi. Tuolla korolla ei paljon ole järkeä jättää saldoa kasvamaan korkoa.


      • Kekkkonen3
        enhuolivaikkakelpaisikin kirjoitti:

        "Sillä maksat laskut sekunnissa palmupuun alla pillistä virvoitusjuomaa juoden."

        En halua kuluttaa sekuntia laskun maksamiseen. E-laskut veloitetaan automaattisesti tililtäni. Minun ei tarvitse tehdä MITÄÄN. Sinulta jäi ymmärtämättä viestini pointti: en halua MUUTELLA maksettavaa summaa joka ainoa kerta, kun lasku tulee. En pidä ajatuksesta, että Bank Norwegian yrittää tuputtaa minulle luottoa joka kerta, kun lasku saapuu.

        pelkäät että sinua luullaan köyhäksi ja sehän ei sovi koska haluat pitää kulissia yllä


    • Norwegianin asiakaspalvelun mukaan, ainut ongelma, mikä kortin kanssa voi enää esiintyä, on virheellisesti Norjan kruunuissa tehdyt veloitukset, mutta vain Paypalin kautta maksaessa. Ylimääräiset kulut hyvitetään. Maakohtaisia maksuongelmia ei kuulemma (enää) ole.
      Onko kellään tuoreita vuoden 2018 kokemuksia kortin toiminnasta ulkomailla? On nimittäin oiva maksuväline hotellia ja autovuokrausta ajatellen, vieläpä kun käyttää säännöllisesti Norwegianin lentoja.

      • NorjalaisiaOommeKaikki

        Paypal on varmasti kruunuttajista tunnetuin, mutta ei suinkaan ainoa, sillä muistakin ostospaikoista on raportoitu mm. tällä palstalla. Ei ole mitään teknistä seikkaa mikä ehdottomasti rajaisi ongelman Paypaliin. Useimmat ostospaikat eivät kuitenkaan (onneksi) tarjoa automaattisesti palvelua jossa laskutetaan kortin kotimaan valuutassa.

        Voisi kuvitella että Suomeen suomalaisille asiakkaille toimitettava luottokortti olisi saada mahdollista myös tunnistautumaan suomalaisena, mutta toistaiseksi Bank Norwegianille ja Visalle tämä on ollut mahdoton tehtävä.

        Hyvä kuitenkin että ylimääräiset kulut hyvitetään, luultavasti kuitenkin vain jos asiakas huomaa ongelman ja tajuaa reklamoida siitä.


      • Vissa

        Nesteen kylmäasemalla ei toiminut,täytyy laittaa palautetta.


    • paymentoff

      EI MUUTEN TOIMII S-PANKIN LUOTTOKORTTIKAAN IKEASSA

    • Userkortti

      Could not withdraw money from Otto today with norwegian luottokortti, was weird..gotta try few other atms.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe