Eheytyykö homo?

Jokaisen erinäisiin jumaliin tukeutuvista tulisi nyt katsoa mainio dokumentti homojen eheyttämisestä:

http://areena.yle.fi/1-2610620

Dokkarin sisältö ja homojen eheyttäminen oli samaan aikaan sekä naurettavaa että järkyttävää ja tämä homojen eheytyshuuhaa kumpuaa äärikristillisyydestä, joka onkin pahimman muotoista taikauskoa, mitä maa päällään kantaa.

Homoja eheytettiin viemällä heiltä pois homomaiset vaatteet ja musiikki (kuten Mozart), tai sitten homosta koetettiin riivata pois homodemoneja.

Tosin kummallista on se, että Euroopassa varsin normaalit ja siistit vaatteet ovat USA:ssa osoitus henkilön homomaisuudesta, mutta kaikkea ei voi ymmärtää taikauskon maailmasta.

Mielenkiintoista on se, että henkilön homousaste voidaan mitata tieteellisesti jonka testin Cornellin yliopisto on kehittänyt. Tämä ei ole uskovaisten huuhaata, vaan totisinta totta.

http://www.news.cornell.edu/stories/2012/08/study-finds-pupil-dilation-reveals-sex-orientation

Ihminen ei kykene estämään seksuaalista kiihoittumistaan, kun se mitataan oikein ja oikeista paikoista, joten on helppoa tutkia, että millainen aineisto kiihottaa ketäkin. Jostain syystä yksikään eheytynyt ex-homo ei halunnut testata uutta eheytettyä seksuaalisuuttaan tieteellisesti, joka tietenkin kertoo loogiselle ihmiselle yhtä sun toista.

Mitenkäs muuten olisi, jos adventtikirkko ottaisi tuon testin pakolliseksi tuleville pastoreille ja miksei myöskin nykyisillekin, eli jos viisari edes värähtää väärän kuvan kohdalla, niin palkanmaksu loppuu siihen.

Sehän olisi hyvä idea, niin saataisiin epäpyhät paimenet pois kirkon suhdetta jumaliin pilaamasta! Heidät voisi polttaa vaikkapa roviolla seuraavana sapattina, tai jokin muu raamatullinen sanktio. Kivitys?

Uskon että jäsenistö ottaisi moisen testin iloiten vastaan, jos se koskisi vain pastoreita mutta pastorikunnasta en ole sitten niin varma. Tosin jäsenistökään ei varmaan testistä perustaisi, jos se itse joutuisi sen alle, joten tasan ei käy onnen lahjat taikauskon maailmassa, luulisin.

32

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eheytyminen.myyttinä

      Eivät ole adventistihomot tai -pedofiilitkaan eheytyneet. Mitä tämä kertookaan jumalista. Ne ovat vain taruolentoja.

    • andreas_2

      Tiede ei ole todistanut, että kyseessä olisi synnynnäinen ominaisuus. Useimmilla meistä on lapsuusajalta isompia ja pienempiä traumoja, myös samaan sukupuoleen suuntautuneilla. Sekään ei siis ole varsinainen syy taipumukseen.
      Syy on lähes aina sosiaalinen. Houkuttelu, kokeilunhalu, hyväksikäyttö, johon nuoret ovat alttiita ja ovat "vapaata riistaa". Kuka tahansa voi olla uhri.
      Tv-ohjelma kertoo esimerkkejä noin kahdestakymmenestä henkilöstä, jotka kertovat avoimesti syyt ja seuraukset. He ovat myös parantuneet, oikeasti. Video kertoo miten.
      http://www.tv7.fi/vod/player/44766/

      • Valheellinen.uskova

        Uskovaisten valheita. Eivät ole parantuneet. Heidät on vain pakotettu kertomaan valheita. Nämä valheparantuneet on pakotettu lahkon toimesta heterosuhteeseen ja saamaan jopa lapsia. Monet heistä ovat tehneet itsemurhan tai yrittäneet tehdä sen. Lahkon etu on ajanut ihmisen edelle. Luulisi lahkoja hävettävän, mutta niiden päättäjillä ei ole mitään häpyä.


    • Se Cornellin testi on sikäli puutteellinen, että siinä testataan vain visuaalisen ärsykkeen vaikutusta.

      Hyvin monille heteronaisille kävisi tuossa testissä niin, että he joutuisivat luokitelluiksi lesbolaisten lokeroon.

      Myös miesten keskuudessa on vaihtelevuutta sen suhteen, miten tärkeä asia näköhavainto on seksuaalisen halun herättämisessä. Se on yleisempää miehillä kuin naisilla, mutta täysi yleistäminen johtaa harhaan.

      Mutta itse asia tuli tuossa ohjelmassa erittäin selväksi. Homojen eheyttämishoidot ovat julmia ja haitallisia ja perustuvat dogmaattiseen uskoon, joka puolestaan ei perustu mihinkään.

      • >> Se Cornellin testi on sikäli puutteellinen, että siinä testataan vain visuaalisen ärsykkeen vaikutusta.

        Hyvin monille heteronaisille kävisi tuossa testissä niin, että he joutuisivat luokitelluiksi lesbolaisten lokeroon. >>

        Tämähän on sitten todettu myöhemmissä kokeissa, eli naiset ovat visuaaliselta kiihottuvuudeltaan selkeämmin biseksuaaleja kuin miehet. Miehet kiinnostuvat selkeästi omasta suosikkisukupuolestaan, eli heterot naisista ja homot miehistä.

        Puhtaana heterona itseään pitävä nainen kiihottuu tuollaisessa kokeessa niin eroottisten miesten kuin naisten näkemisestä.

        http://www.hs.fi/elama/a1447313432942

        Essexin yliopiston vastaavat kokeet toivat esiin, että täysin heteroseksuaalisiksi itsensä mieltävistä naisista 74 prosenttia kiihottui voimakkaasti sekä puoleensavetävien naisten että miesten kuvista. Mutta lesbot reagoivat selkeän voimakkaasti pelkästään naisten kuviin.

        Eli lesbot käyttäytyvät kuin heteromiehet ja he kiihottuvat vain omasta suosikkisukupuolestaan, toisin kuin heteroina itseään pitävät naiset.

        Tätä visuaalisuuden vaikutusta seksuaaliseen vetovoimaa voisi tietenkin lähestyä myös siitä näkökulmasta, että naaraat valitsevat läpi eläinkunnan lisääntymiskumppanin ja urosten tehtävä on kilpailla jopa kuolemaan saakka siitä, että kuka on visuaalisin, voimakkain, pörhein, pitkäkaulaisin jne.

        Eli urokset ovat läpi eläinkunnan koreita, pörheitä, äänekkäimpiä, pulleimpia, voimakkaimpia yms ja taas naaraat valitsevat lisääntymiskumppanin sen perusteella, että kuka koiras miellyttää heitä eniten, joko voimalla tai visuaalisuudella.

        Naaraille visuaalisuudella on suuri merkitys, niin miksipä visuaalinen naaras ei voisi kiihottaa samalla tavalla kuin visuaalisesti vetävä uros.


    • kerettiläinen-

      En tiedä tästä asiasta tarpeeksi voidakseni esittää mitään varmoja käsityksiä, mutta mielestäni homoudessa voi olla kyse traumoista, mutta myös perimällä voi olla osuutta asiaan. Luin jostakin kirjasta, että esim. hormonit voivat muuttaa perimää. Esimerkiksi kun naiset käyttävät ehkäisypillereitä, niin ne lopulta päätyvät vesistöihin ja luonnonkiertoon ja vaikuttavat sitten sekä eläinten että ihmisten perimään. Ja onhan esimerkiksi ihmisiä, joilla jo syntyessään voi olla molempien sukupuolien ominaisuuksia. Eivät ole siis voineet itse valita perimäänsä. Jotkut miehet taas voivat olla hyvin naismaisia ja jotkut naiset puolestaan hyvin miesmäisiä. Miehillä on silloin varmaan normaalia enemmän estrogeenia ja naisilla testosteronia. Monista homoista näkee jo päällepäin, että he ovat homoja, sillä he ovat puhetyyliltään ja olemukseltaan niin naismaisia, että ovat jopa naismaisempia kuin itse naiset. Joten minä ainakaan en ala kivittämään ketään homouden perusteella, enkä näe, että se olisi mikään uskovien tehtävä olla tuomaroimassa toisia. Minusta Jeesus ilmaisi hyvin nämä eri vaihtoehdot.

      Matt. 19:12
      Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."

      Nyt ei sitten tarvitse kenenkään repiä pelivaatteitaan, sillä edellisessä puhutaan avioliitosta tietenkin miehen ja naisen välisenä suhteena, sillä Raamatun mukaan Jumala alunperin loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Synnin seurauksena ihmiskunta on kuitenkin rappeutunut ja esiintyy kaikenlaisia mutaatioita, mutta ei ketään yksittäistä ihmistä voi sen tähden siitä tuomita.

      • muka_kerettiläinen

        Menit sitten leimaaman feminiinisen olemuksen omaavat miehet homoiksi. Että semmoista rasismia...


      • kerettiläinen-
        muka_kerettiläinen kirjoitti:

        Menit sitten leimaaman feminiinisen olemuksen omaavat miehet homoiksi. Että semmoista rasismia...

        Pyydän anteeksi, jos kirjoituksestani sai sen käsityksen. En kuitenkaan ajattele näin yksioikoisesti, vaan tarkoitukseni oli osoittaa, että tämän asian suhteen kaikki ei ole niin musta-valkoista. Löytyy myös harmaan eri sävyjä. Feminiininen mies voi hyvinkin olla pelkästään naisista kiinnostunut ja maskuliininen mies taas voi olla umpihomo (vrt. Tom of Finland). Transvestiiteistakin oletetaan usein, että he ovat miehistä kiinnostuneita, mutta monet heistäkin ovat täysin heteroja. Ja onhan sitten vielä biseksuaalienkin ryhmä. Uskoisin, että useimmissa meissä on biseksuaalisia piirteitä.


    • liskonpoikanen

      Rajat on hyvä asettaa, ettei mennä luonnottomuksiin. Jos annetaan kaikkien kukkien kukkia ilman rajoja mihin se johtaa? Pitääkö sallia seksin eläinten kanssa, koska joku kokee vetoa eläimiin? Eikös näitä saa sitten eheyttää? Ei saa! sanoo bushmanni. Tai joku kokee oman perheen muut jäsenet haluttavaksi, pitääkö se suvaita, koska kovasti panettaa ja tykkää? Eikös näitäkään saa mennä eheyttämään? Ei! sanoo bushmanni.

      Homous käsittääkseni katsotaan Raamatun mukaan synniksi, jos esim. kaksi miestä menee keskenään naimaan, eikä muilta osin. Eiköhän Jumala halua suojella ihmiskuntaa itseään moraalittomalta käytökseltä, koska seuraukset eivät ole hyvät. Bushmanni käyttää kaikki oljenkorret voidakseen pilkata kristittyjä ja heidän Jumalaansa. Katkeruus, pilkkaaminen ja toisten halventaminen on moraalittomuutta sekin. Eikä bushmanni tottele tässäkään kohtaa Jumalan ohjeita lähimmäisiään kohtaan.

      • Meillä päin on sellainen oikeuskäsitys, että tuota rajaa ei aseteta sen perusteella, mikä tuntuu ulkopuolisista ällöttävältä, vaan siihen, missä pakotetaan toinen vastentahtoisesti partneriksi tai / ja aiheutetaan kipua tai muuta haittaa.

        Lisäksi alaikäiset ja muuten heikossa asemassa olevat ovat lain erityissuojeluksessa. Tulee heti mieleen muina esimerkkeinä vammaiset ja esimies-alainen-suhteet.

        Eläimiin sekaantumisesta on liikkeellä erilaisia väitteitä sen suhteen, miten eläin kokee asian. Jos eläimelle ei aiheuteta kärsimystä ja varsinkin jos se on aktiin halukas, perustetta touhun tuomitsemiselle ei oikeastaan ole.

        Wikipedia tietää kertoaa asiaan liittyvästä lainsäädännöstä Suomessa:
        "Suomen rikoslaista eläimiinsekaantuminen poistui vuonna 1971. Se voi silti olla eläinsuojelulain perusteella tuomittavaa eläinrääkkäyksenä."


      • >>> Rajat on hyvä asettaa, ettei mennä luonnottomuksiin. >>

        Homoseksuaalisuudessa ei ole mitään luonnotonta, kuten ei siinäkään, että osa ihmisistä haluaa ostaa vihreän auton, vaikka itse ei väirstä pitäisi.

        Ja nimimerkin Liskonpoikanen ei edelleenkään tarvitse aloittaa homosuhdetta kekenkään kanssa, eikä mennä naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa, jos ei halua.

        Vai onko niin, että Liskonpoikanen pelkää, että homo hänen sisällään herää henkiin, jos homoseksuaalisuus tulee hyväksytyksi hänen kaveripiirissään?

        >>> Pitääkö sallia seksin eläinten kanssa, koska joku kokee vetoa eläimiin? Eikös näitä saa sitten eheyttää? Ei saa! sanoo bushmanni. Tai joku kokee oman perheen muut jäsenet haluttavaksi, pitääkö se suvaita, koska kovasti panettaa ja tykkää? Eikös näitäkään saa mennä eheyttämään? Ei! sanoo bushmanni. >>

        Yhteiskunnassa on olemassa normeja ja lakeja, joiden mukaan me elämme.

        Eräs beduiinien satukirja joltain aavikolta kirjoitti paljon moniavioisuuden onnesta, mutta vaikka sitä eräs jumalakin peukutti, emme silti hyväksy sitä nykyisessä yhteiskunnassamme länsimaissa.

        >>> Homous käsittääkseni katsotaan Raamatun mukaan synniksi, jos esim. kaksi miestä menee keskenään naimaan, eikä muilta osin. >>

        On paljon erilaisia asioita, joita eri uskonnot määrittelevät miten milloinkin, mutta onneksi yhteiskuntamme ei enää perustu joidenkin beduiinien harhoihin, vaan yhteiskuntiamme ohjaavat muut normistot.

        >>> Eiköhän Jumala halua suojella ihmiskuntaa itseään moraalittomalta käytökseltä, koska seuraukset eivät ole hyvät. >>>

        Jumalat, puhuvat aasit ja käärmeet voivat haluta ihan mitä tahansa, mutta onneksi millään noiden satujen hahmoilla ei ole enää vaikutusta lakeihimme, eikä mihinkään muihinkaan asioihin.

        >> Bushmanni käyttää kaikki oljenkorret voidakseen pilkata kristittyjä ja heidän Jumalaansa. >>

        Minusta yksikään jumala tai uskonto ei ole kritiikin yläpuolella, vaan niiden typeryydet voi osoittaa, joka huumorin keinoin tai ilman huumoria.


      • >Pitääkö sallia seksin eläinten kanssa, koska joku kokee vetoa eläimiin?

        Niin, kuka kokee? Eläinseksiä harjoitetaan lähes yksinomaan naisen puutteessa. Eläinpornoa taas tehdään, koska jotkut haluavat katsella hyvin erikoisia juttuja tuntematta silti mitään vetoa elukoihin. Aitoja zoofiilejä esiintyy lähinnä uskovaisten moninaisissa luonnottomuusfantasioissa.

        Koska uskonlahkojen harjoittama "eheyttäminen" on vaarallista puoskarointia, kaikkia tulee siltä suojella. Myös pedofiileja ja muita rikollisen vietin omaavia.


      • liskonpoikanen
        bushmanni kirjoitti:

        >>> Rajat on hyvä asettaa, ettei mennä luonnottomuksiin. >>

        Homoseksuaalisuudessa ei ole mitään luonnotonta, kuten ei siinäkään, että osa ihmisistä haluaa ostaa vihreän auton, vaikka itse ei väirstä pitäisi.

        Ja nimimerkin Liskonpoikanen ei edelleenkään tarvitse aloittaa homosuhdetta kekenkään kanssa, eikä mennä naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa, jos ei halua.

        Vai onko niin, että Liskonpoikanen pelkää, että homo hänen sisällään herää henkiin, jos homoseksuaalisuus tulee hyväksytyksi hänen kaveripiirissään?

        >>> Pitääkö sallia seksin eläinten kanssa, koska joku kokee vetoa eläimiin? Eikös näitä saa sitten eheyttää? Ei saa! sanoo bushmanni. Tai joku kokee oman perheen muut jäsenet haluttavaksi, pitääkö se suvaita, koska kovasti panettaa ja tykkää? Eikös näitäkään saa mennä eheyttämään? Ei! sanoo bushmanni. >>

        Yhteiskunnassa on olemassa normeja ja lakeja, joiden mukaan me elämme.

        Eräs beduiinien satukirja joltain aavikolta kirjoitti paljon moniavioisuuden onnesta, mutta vaikka sitä eräs jumalakin peukutti, emme silti hyväksy sitä nykyisessä yhteiskunnassamme länsimaissa.

        >>> Homous käsittääkseni katsotaan Raamatun mukaan synniksi, jos esim. kaksi miestä menee keskenään naimaan, eikä muilta osin. >>

        On paljon erilaisia asioita, joita eri uskonnot määrittelevät miten milloinkin, mutta onneksi yhteiskuntamme ei enää perustu joidenkin beduiinien harhoihin, vaan yhteiskuntiamme ohjaavat muut normistot.

        >>> Eiköhän Jumala halua suojella ihmiskuntaa itseään moraalittomalta käytökseltä, koska seuraukset eivät ole hyvät. >>>

        Jumalat, puhuvat aasit ja käärmeet voivat haluta ihan mitä tahansa, mutta onneksi millään noiden satujen hahmoilla ei ole enää vaikutusta lakeihimme, eikä mihinkään muihinkaan asioihin.

        >> Bushmanni käyttää kaikki oljenkorret voidakseen pilkata kristittyjä ja heidän Jumalaansa. >>

        Minusta yksikään jumala tai uskonto ei ole kritiikin yläpuolella, vaan niiden typeryydet voi osoittaa, joka huumorin keinoin tai ilman huumoria.

        Melko yksioikoista retorikkaa bushmannilta. Vaikuttaa siltä, että näet kaiken pahanjuuren olevan kristillisten arvojen syytä. Ei uskonto automaattisesti aina ongelmana ole, kristillisyyshän on tukenut länsimaiden kehitystä tarjotessaan yhtenäistä arvopohjaa ja moraalirakennelmaa. Sille pohjalle on länsimainen hyvinvointi osin luotu. Miksi tätä kaikkea haluat olla murentamassa? Ja mitä tilalle olet tarjoamassa?


      • liskonpoikanen kirjoitti:

        Melko yksioikoista retorikkaa bushmannilta. Vaikuttaa siltä, että näet kaiken pahanjuuren olevan kristillisten arvojen syytä. Ei uskonto automaattisesti aina ongelmana ole, kristillisyyshän on tukenut länsimaiden kehitystä tarjotessaan yhtenäistä arvopohjaa ja moraalirakennelmaa. Sille pohjalle on länsimainen hyvinvointi osin luotu. Miksi tätä kaikkea haluat olla murentamassa? Ja mitä tilalle olet tarjoamassa?

        >> Vaikuttaa siltä, että näet kaiken pahanjuuren olevan kristillisten arvojen syytä. >>

        En suinkaan, mutta homojen eheytyksessä kyllä. Se typeryys kumpuaa kaikista tänään olemassa olevista monoteistisista uskonnoista.

        >>> Ei uskonto automaattisesti aina ongelmana ole >>

        Ei tietenkään, mutta kun kyseessä on vaikkapa ihmisen seksuaallisuus, niin ei ole muita kuin uskonnollisuus, joka näkee asiassa jonkin ongelman.

        Jostain syystä jumalilla ei ole nykyisin muuta tekemistä kuin kytätä sitä, että kuka harrastaa seksiä ja kenenkin kanssa ja siitähän ne ongelmat sitten alkavat.

        >>> kristillisyyshän on tukenut länsimaiden kehitystä tarjotessaan yhtenäistä arvopohjaa ja moraalirakennelmaa. >>

        Tämä on nykykäsityksen mukaan aika pitkälti huuhaata ja enää jonkin sortin uskovaiset kehtaavat tällaisia sanoa.

        Kristinuskon tiedetty historia ei tällaista tue, vaan se historia kertoo siitä, että kristinuskon arvopohja ja moraalirakennelma oli vain sitä, että kaikki muut näkemykset hävitetään, eikä asiasta sen jälkeen keskustella.

        >> Sille pohjalle on länsimainen hyvinvointi osin luotu. >>

        Ei ole. Länsimaisen kulttuurin ihmisarvo, tasa-arvo, tasavertaisuus ja perustuslaki on luotu lähinnä Magna Cartan pohjalle, ei yhdenkään uskonnon.

        Magna Carta on pohja kaikelle sille, mitä Eurooppa ja vapaa sivistynyt maailma pitää sisällään ja yhdenkään uskonnon mukaiset jupinat eivät sitä ole.


    • whatthehell

      Kunhan nyt ensin selitätte mitä tuo eheytyminen tarkoittaa, niin katsotaan ymmärrättekö itsekään mistä puhutte!

      • >>> Kunhan nyt ensin selitätte mitä tuo eheytyminen tarkoittaa, niin katsotaan ymmärrättekö itsekään mistä puhutte! >>

        Eheyttäminen tarkoittaa sitä, että tavallisen ihmisen seksuaalisuus, jonka joku on määritellyt vääräksi, muutetaan taas normaaliksi.

        Seksuaalisuus on syntyessä normaali, mutta sitten tulee jokin trauma ja se muuttuu vääräksi.

        Sitten tulee paikalle pappi tai jokin muu puoskari ja aloittaa rukoilemisen, jonka avulla paha seksuaalisuus poistetaan ihmisestä ja häneen palaa taas normaali seksuaalisuus.

        Eli esimerkiksi homoseksuaalisuutta aiheuttava homodemoni riivataan pois ihmistä kiusaamasta huutamalla kovaan ääneen uskonnollisia loitsuja hänen lähistöllään. Esimerkiksi että jumala jumala, aja pois homodemoni tästä syntisestä ihmisestä, HALLELUJAA, aja pois homodemoni ja sitten yhdessä nostetaan käsiä ilmaan ja huudetaan hiukan yhdessä että homodemoni pois ja sitten se homodemoni saa tarpeekseen huutamisesta ja lähtee käpälämäkeen. Se voi mennä tietenkin johonkin paikalla olevaan toiseen ihmiseen ja sitten taas huudetaan tai se voi mennä vaikka takaisin taivaaseen ottamaan aikalisän, mutta jostain se sitten aina tupsahtaa takaisin ja taas huudetaan loitsuja kovaan ääneen.

        Sitä on eheytyminen kristinuskon kontekstissa.


    • whatthehell

      Kuka sen normaalin seksuaalisuuden määrittelee? Ja millä oikeudella? Jos osaat lukea ja luet hieman biologiaa ja mahdollisesti ymmärrät sitä ja siellä asiaa hormoneista niin huomaat ettei asia olekaan niin yksinkertainen, varsinkaan mustavalkoinen. Ei ole homoja tai heteroita olemassakaan. Kyse ei olekaan siitä oletko homo vai et, vaan siitä kuinka paljon olet homo, sinäkin. Ne on nuo hormonijutut jotka tätäkin asiaa säätelee, ei mitkään mahtikäskyt, vielä vähemmän jotkut raamatunlauseet!
      Voidaanhan ajatella että ihminen joka on taipumuseltaan homo, ollaan väkisin kääntävinään heteroksi, menee takuulla rikki, ei missään tapauksessa "eheydy".
      Tuollaiset henkiset ja jossain tapauksissa käytetyt ruumiilliset keinot ovat pahinta mahdollista väkivaltaa mitä toinen ihminen voi toiselle tehdä!

      • >> Kuka sen normaalin seksuaalisuuden määrittelee? >>

        Sekulaarissa maailmassa lienee voimassa käsitys, että normaali seksuaalisuus on hyvin liikkuva määre.

        Uskonnollisessa maailmassa normaalin seksuaalisuuden määrittelee jokin jumala, tonttu tai maahinen. Myös puhuvat aasit, käärmeet ja muut puhuvat eläimet kelpaavat määrittelijöiksi. Jopa puhuva kasvi, kuten pensas, voi olla oivallinen määrittelijä ihmisten seksuaalisuudelle.

        Jos olisit lukenut tämän ketjun avausviestin ajatuksella, niin varmaan voisit siitä päätellä kantani normaaliin seksuaalisuuteen ja esim. käsitykseni homoseksuaalien eheytyshoidoista, mutta ei se mitään, jatketaan.

        >>> Ja millä oikeudella? >>>

        Jumalat määrittelevät varmaan jollakin jumalallisella oikeudella ja tontut tuntullisella oikeudella. Puhuvat aasit aasisella oikeudella ja käärmeet suuren johtajakäärmeen oikeutuksella.

        >>> Jos osaat lukea ja luet hieman biologiaa ja mahdollisesti ymmärrät sitä ja siellä asiaa hormoneista niin huomaat ettei asia olekaan niin yksinkertainen, varsinkaan mustavalkoinen. >>>

        Olen samaa mieltä. Mutta kun jumalat eivät ole opiskelleet biologiaa, niin se tekee tästä asiasta hieman hankalan. Myöskään ihmisten seksuaalisuutta määrittelemään ryhtyvät puhuvat aasit ovat hyvin harvoin opiskelleet biologiaa.

        Siksi minusta asia pitäisi jättää asiaa opiskelleiden harteille, mutta kun uskovaisille kelpaavat tontut, maahiset, jumalat ja muu roskaväki, niin se tekee uskovaisille asiasta hyvin hankalan.

        >>> Ei ole homoja tai heteroita olemassakaan >>

        Näin olen ymmärtänyt minäkin.

        >>> Kyse ei olekaan siitä oletko homo vai et, vaan siitä kuinka paljon olet homo, sinäkin. >>>

        Juu, tämäkin on ymmärrykselleni oikein selvää.

        >> Ne on nuo hormonijutut jotka tätäkin asiaa säätelee, ei mitkään mahtikäskyt, vielä vähemmän jotkut raamatunlauseet! >>

        Mutta kun nuo jumalat, tontut, maahiset ja puhuvat aasit ynnä muut puhuvat eläimet ja kasvit ovat asiasta hyvinkin eri mieltä, eli heidän mielestään ihmisen seksuaalisuutta määrittelee esim. jokin paha henki, kuten homodemoni, joka ottaa ihmisen valtaansa ja pakottaa hänet käyttäytymään homoseksuaalisesti.

        Siksi minä aloitin tämän ketjun, että haluan ihmisten ajattelevan, että voiko jokin puhuva aasi, tonttu tai jumala oikeasti tietää jotain ihmisen seksuaalisuudesta.

        >> Voidaanhan ajatella että ihminen joka on taipumuseltaan homo, ollaan väkisin kääntävinään heteroksi, menee takuulla rikki, ei missään tapauksessa "eheydy". >>

        Olen noin 110 prosentin varmuudella kanssasi samaa mieltä.

        Mutta jälleen kerran erinäiset jumalat, tontut ja maahiset, sekä mahdolliset puhuvat aasit yms eläimet eivät ole. He ovat sekä sinun että minun näkemystä vastaan voimallisesti. Se on ongelma.

        >>> Tuollaiset henkiset ja jossain tapauksissa käytetyt ruumiilliset keinot ovat pahinta mahdollista väkivaltaa mitä toinen ihminen voi toiselle tehdä! >>>

        Kyllä. Tämän ketjun avausviestissä, joka on minun käsialaani, linkitin dokumentin Ylen Areenaan, joka on täysin samaa mieltä.


    • >> Kuka sen normaalin seksuaalisuuden määrittelee? >>

      Mielestäni enemmistö määrittelee. Jos maailmassamme heterot olisivat pienenä vähemmistönä, niin olisi luonnollista, että heitä pidettäisiin poikkeavina.

      Mikäli adventtikirkon pastorikunnasta 90 % olisi homoseksuaaleja, niin ne loput 10 % olisivat syrjinnän kohteita ja heidän tekemisiään ja olemistaan tarkkailtaisiin suurennuslasin alla.

    • Abdirahmanosmanhussein

      Islam eheyttää homot heittämällä ne katolta alas.

      • näinkin

        Islam eheyttää homot=kristityt heittämällä ne katolta alas.


    • Tom.of.Finland

      Tulkaa luokseni, niin minä eheytän rikkimenneen homon jälheen eheäksi homoksi.

      • Teippiä.hanuriin

        Jeesus-teippi saa rikkinäisen eheytymään.


      • Peter__T

        Hallelujaa aamen.
        Lähetämme viisi tikkaria, kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Tuo on ratkaisukeskeisyyttä parhaimmillaan.

        "Tee sinäkin ratkaisu jo tänään!"


    • Allahu.takbir

      محمد هو مثلي الجنس

      • Allahu.takbir

        محمد هو مثلي الجنس=Mohammed on homo


    • Pieni.homo.asuu

      Jokaisessa meissä asuu jo syntymästä saakka pieni homo. Enkä nyt viittaa uskovaisten mielikuvitusolentoon "saatanaan".

    • läheltä-nähnyt

      Homo eheytyy sikäli kuin eheytymisellä tarkoitetaan samankaltaista paranemista, josta Jeesus puhui. Jeesus on tullut parantamaan syntisiä eli tekemään heistä eheitä, kunhan nämä vain kääntyvät pahuudestaan Jumalan tykö, uskovat evankeliumin hänen pojastaan Jeesuksesta kristuksesta ja alkavat elää siinä mielenmuutoksessa, jonka Jumala heille antaa. Sen Jumalan vaikuttaman mielenmuutoksen kautta homoseksuaalista tulee heteroseksuaali, juomarista raitis, valehtelelijasta totta puhuva, varkaasta rehellinen ja väkivallan miehestä rauhan mies.

      1.Korinttolaiskirje:
      6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
      6:10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
      6:11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

      "Tuommoisia te olitte, jotkut teistä", mutta eivät olleet enää sen jälkeen, kun olivat tulleet Jumalan lapsiksi kääntymisen, mielenmuutoksen ja uskon kautta.

      Tiituksen kirje:
      3:1 Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit,
      3:2 etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan.
      3:3 Olimmehan mekin ennen ymmärtämättömiä, tottelemattomia, eksyksissä, moninaisten himojen ja hekumain orjia, elimme pahuudessa ja kateudessa, olimme inhottavia ja vihasimme toisiamme.

      "Olimme ennen", mutta emme olleet enää.

      Kun ihmiset eivät tunne Jumalaa ja hänen poikaansa Jeesusta kristusta henkilökohtaisena vapahtajanaan ja pelastajanaan, niin heiltä puuttuu Jumalan voima, joka muuttaa ihmisen, niin että Jumalan kieltäjästä tulee Jumalaan uskova ja syntien orjasta herrassa vapaa Jumalan lapsi, luotu luojansa kuvan mukaan hyviä töitä varten, jotka Jumala kristuksen omissa vaikuttaa.

    • läheltä-nähnyt

      Tässä ei ole kyse siitä, mitä enemmistö on tai tekee tai mitä enemmistö jostakin asiasta sanoo. Kyse on siitä, mitä mieltä Jumala asioista on ja mitä hän on sanonut meille pyhien profeettojen ja apostolien ja poikansa Jeesuksen kristuksen kautta. Se, mitä apostolit opettivat, on itseltään herralta saatua opetusta ja siten yhtä pätevää kuin että Jeesus tai Jumala olisi itse ne asiat sanonut.

      Sanat "normaali" ja "epänormaali" ovat myös harhaanjohtavia, sillä meidän tulee kristittyinä tutkia ainoastaan sitä, mikä on luvallista ja mikä ei ole luvallista. Homoseksuaalit ajatukset ja niillä hekumointi eivät ole luvallista niin kuin eivät homoseksuaaliset teotkaan. Valistusta ja opetusta saanut Jumalan lapsi pyrkii sellaisesta eroon ja Jumala on luvannut vapauttaa lapsensa pahoista himoista, joihin homoseksuaalisuus homoeroottisine ajatuksineen ja himoineen kuuluu.

      Kyse ei ole siis sellaisesta asiasta kuin oikea- tai vasenkätisyys, sillä meidän on lupa olla joko vasenkätisiä tai oikeakätisiä tai kaksikätisiä. Homoseksuaalisuuden suhteen Raamattu on hyvin selvä ja jyrkkäsanainen: homoseksuaalisuus on tuomittavaa syntiä, jota ei ole lupa harjoittaa käytännön teoissa eikä ajatuksissa (homoseksuaalinen himo on syntiä siinä kuin aviorikoksen himoitseminenkin).

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe