Suomi 2017

Baudelaire

Vuoden päästä "juhlitaan" 100-vuotiasta suomea, mutta se on kapitalistis-agressiivinen, kiihko-miitaristinen sortoyhteiskunta, jossa vuoden 1918 uhrien haudat, esimerkiksi Hiekkaharjussa ja Ahvenistolla, ovat syrjässä piilossa ja tämän päivän syrjäytyneet ovat nyky-lahtarien mielestä pohjasakkaa. Vain menestynyt ihminen merkitsee jotain. En halua juhlia!

7

123

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Euroopantuho

      No, vedä ittes hirteen, helvetin punikki narkomaanianarkisti.

    • 862030

      Olipa kerran suomi.
      2017 Nato söi.

    • beethooven

      Kansanmurhassa ei juurikaan ole mitään erityistä juhlimisen aihetta etenkään enää näin nykyaikana. Ei silti voitaneen kuitenkin ihan vaan periaatteen mukaan laittaa punaiset käsivarsinauhat esim. vappumarssille täällä Helsingissä vielä eritoten.

    • itsenäinen_Suomi

      No kai ihmiset jo ymmärtää, minkälaisen muutoksen EU on tehnyt? Suomalainen kulttuuri, näkemykset, elämäntavat jne. työnnettiin kylmästi syrjään Suuren Bisneksen edestä. Nyt Suomeakin johdetaan aivan kuin yritystä, jossa kaikenlainen tuottavuuden jarru (kunnalliset palvelut, työttömyys, köyhyys, sosiaalinen tukeminen jne.) pyritään poistamaan, ja samalla kaikki yksityistetään ja/tai pistetään lihoiksi. EU ei ole Eurooppa vaan taloudellisia hyötyjä laskelmoidusti junaileva despoottinen elin. Suomen ylin päätäntäelinkin on täysin federalistinen ja tukee EU:ta, ei enää kansaa eikä Suomea. Kaikki jotka haluaa/uskaltaa/ymmärtää katsoa sen koristellun EU-pinnan alle, huomaa miten kylmästi EU toimii. Ja EU:lla on yksi suuri tavoite: The European Federation, tai The United States of Europe. Jos tämä tapahtuu, niin sitten on itsenäisyysjuhlat ja puheet pidetty. Eikö yhtään huolestuta?

      Kun Suomi eroaa EU:sta, niin sitten itsenäisyysjuhlilla ja itsenäisyyspäivän vastaanottotilaisuuksilla on paikkansa. Toivotaan, että tämä EU:ta, NATOa ja USA:ta jumaloiva ja ylistävä ihmiskunta vähitellen järkiintyy. Kummallista, kun aina pitää olla joku isompi jonka helmoihin pitää juosta "turvaan". Tästä tuli mieleen eräs ulkomailta bongattu kommentti: "suomalaiset on luotu johdettaviksi". Hävettävää tällainen kumartelu ja nöyristely!

      Äläkä USANATOEU-onanoija tyrkytä tähän mitään venäjä-hapatusta tai kommunistipaskaa. Venäjän ja muun maailman välissä näet on Suomi, jonka ei tarvitse aina kumarella johonkin ilmansuuntaan. Se on sitä itsenäisyyttä ja vahvuutta. Eri asia on, uskaltaako Suomen kansa olla sellaista.Nyt on aika jo herätä ikiroudasta ajattelemaan omilla aivoilla.

    • EI...EU.lle

      Joo, yhdyn ajatuksiisi... Suomi on vain EU:n sätkynukke... Kävinkin juuri allekirjoittamassa kansalais aloitteen kansan äänestyksen järjestämisestä Eu:ssa pysymisessä tahi poistumisesta. Vain vapaa Suomi saa kukoistaa!

      • 50-50

        No mitäs sitten teet, jos äänestys on, että Suomi pysyy EU:ssa? Kelpaako se sitten sinulle? Oletko edes miettinyt sitä vaihtoehtoa?


      • EroEu-puhtaat.kadut

        mutta ei EUsta eroon pääsisi ellei sitä edes yritä.

        Suomen kukoistukseen ennen EU eli ennen 1990
        on yks ilmeinen syy, mikä nyt näkyy likasina mustina jälkinä kaduilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe