Myytti 7 neitsyestä terrorismin palkkiona

Mohammadmad

todistettava vääräksi.

5

80

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • E.K.H

      Olisikin järkyttävää, jos sellainen palkinto olisikin luvassa , mitä epäinhimillisimmistä rikoksista mitä islamistiradikaalit ovat tehneet ja suunnittelevat tekevänsä!!

      Täysin ihmisen luontaisen oikeustajun vastaista !

      On ilmeistä, että ihminen voidaan aivopestä toimimaan omantuntonsa vastaisesti , tarkoituksellisesti väkivalta-propagandalla yms valheella tukahduttaen omantunnon ääni . Niin että mahdollistuu mitä pimein käyttäytymis malli mihin tahansa aivopesijöiden valittuun ihmiseen tai ihmisryhmää kohtaan .

      Islamisteilla se alkaa jo lapsiensa aivopesulla vihaamaan juutalaisia , kristittyjä, yms ja jopa toista islamin suuntaa edustavia kohtaan !
      Natsit harjoittivat menneinä aikoina myös menestyksellä sitä "kristityssä" ja "sivistyneessä" euroopassa! Joten sormen osoittaminen suuntaan tai toiseen erityisesti ei ole totuuteen perustuvaa!

      On myönnettävä, että samat uhkakuvat leijuu joka puolella, jos niille annetaan vapaus , ne vie tuhoon oli mikä -ismi etuliitteenä tahansa!
      Mutta totta on sekin ,että islam on väkivaltaan "vääräuskoisia" vastaan opastava uskonto .
      Sen piirissä harjoitettava väkivaltaan lietsova aivopesu on ensistään myönnettävä tosiasia! Islam ei ole rauhan uskonto , siinä mielessä kuin me länsimaissa "rauhan uskonnon" ymmärrämme!
      Ja toisekseen islamyhteisöjen vihapuheeseen ja vihakasvatukseen tulee länsimaissa puuttua , se on kriminaalisoitua toimintaa meidän kaikkien muidenkin ei-islamilaisten kansalaistenkin harjoittamana , sellaiselle tulee olla nollatoleranssi jokaisen kansalaisyhteisön jäsenen ,myös islamuskoisen kohdalla!

      Se että sitä harjoitetaan edelleen utopististen " paratiisineitsyiden" ym pupun muodossa islamuskoisten keskuudessa , puhuu se suuri määrä länsimaista ISIS rekrytöidyjen määrä! Valtio valtiossa menolle täytyy laittaa ehdoton stoppi!

    • 540404

      Johan se on todistettu. Ensimmäisissä koraaneissa ei ollut vokaaleja kirjoitettuna ollenkaan ja osalle sanoista löytyi siten monta erilaista tulkintaa. Yksi näistä oli juuri tuo neitsyt sana. Joku saksalainen tutki vanhimpia koraaneja ja varmistui se, mitä jotkut olivat jo epäilleet (Dawkins kirjoitti tästä jo aikoinaan) eli taivaspalkintona oli luvassa 72 rypälettä tms. eikä mitään neitsyitä.

      En nyt jaksa tarkistaa lähteitä. Minulla oli parit youtube linkkiä tallella. Joko "Discovery - Oldest Quran Found Has Little Similarity To Modern" tai "Historical Discrepancy of Quran in Geography and Times" käsitteli tuota.

      • pilvenpäällä

        Siellä se nyt Mohamed nauttii 72 rypälettä.Onkohan edes kivettömiä?


    • E.K.H

      No, ei se yhtään enemmän järkevämpää ole, olipa rypäleitä tai neitsyitä, ketoilkoot tarinoitaan keskuudessaan sitten miten lystäävät muuten, mutta ei niin , että mistään murhatöistä olisi luvassa palkintoja, sen todistaa jokaisella ihmisellä oleva omatunto vääräksi, ja tuomittavaksi!

      Sattumoisin Raamattu ilmoittaa tuon periaatteen jumalallisuuden ja käytännössä Luojamme meihin jokaiseen ihmiseen asetettuun todellisuuden jota moraalitajuksi kutsutaan ja jonka Jeesus ja Paavalikin sattumoisin vahvisti yhtäpitävästi inhimilliseksi ominaisuudeksi , jonka ääntä tulisi jokaisen ihmisen pysähtyä kuuntelemaan , ennen kuin lähtee jos jonkin sortin kiihoittajien palopuheiden innostamina tekemään tekoja , joita ei enää voi saada tekemättömäksi, eikä niistä lankeavaa rikotun omantunnon ääntä vaimennettua aina tuomiopäivään ja tilinteon hetkeen Korkeimman edessä , saakka!
      Ja tämä pätee yhtälailla radikaali- Islamisteihin kuin niihin jotka kirjoittelevat vihapuheita heitä vastaan ja uhkaavat heitä samoilla brutaaleilla rikoksilla joista heitä syyttävät!
      Tosin on yksi Tie , Totuus , ja Elämä ,Jeesus joka voi kurjimmankin rikollisen pelastaa kurjasta tuomitusta tilastaan , mutta onko ihmisellä enää tarpeeksi syvälle mentyään rikoksen ja synnin tiellä ymmärrystä ja nöyryyttä ottaa vastaan tarjottu apu ja pelastus, sitä ei voi kukaan taata!
      Siksi onkin vain yksi aika , jonka raamattu lupaa jolloin ihminen voi pelastua, ja se on Tänään! Tänään on pelastuksen päivä! Huomista kukaan ei voi luvata!
      Vihalla ja murhilla, väkivalla ja terrorilla ei tätä maailmaa muuteta paremmaksi minkään ryhmän taholta!
      Anteeksiantamus ja rakkaus, jopa vihamiestä kohtaan on ainut tie todelliseen muutokseen yhteiskunnassa.
      Ja sitä ei ole, jos emme ymmärrä ,emmekä tunnusta omaa syntisyyttämme ja pahuuttamme Jumalan edessä . Emmekä ota vastaan anteeksiantamusta ja voimaa parannukseen Häneltä!
      Me olisimme kaikki synteinemme hukassa ellei tämä olisi totta:

      Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän lähetti ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä (Joh 3:16)

    • Kestopesu

      Samanlaista "aivopesua" ilmenee myös kristinuskossa; miten toinen ihminen (esim. pappi) voi antaa anteeksi rikoksen?
      Kaikki uskonnot perustuvat uskoon ja ovat tarpeellisia maailman järjestyksen säilymiselle. Ilman niitä vallitsisi luolamiehen oikeus elikä vahvemman oikeus.
      Laaditut lait vain täydentävät uskontoja. Siitä on osoituksena lakien rikkomukset; vain osa rikoksista tulee julki ja tuomittaviksi.

      Omaa aivopesuamme emme tunnista, sillä aivomme on pesty kehdosta hautaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe