Helenan ja vauvan kuolema jaksossa 37

Tsipuli

Sattuuko kukaan muistamaan miten Helena ja vauva kuolivat? Jotenkin siihen ilmeisesti liittyi se kun Helena meni hakemaan kehtoa kaukovaarojen ullakolta. Putosiko Helena ullakolta ja sai kehdon päällensä? Vai mitä oikein tapahtui?

6

2557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mehtolat

      Joo jotakuinkin näin se sarjassa meni. Helena oli hakemassa viimeisillään kehto Kaukovaaran vintiltä, pyysi veljeään avuksi mutta Kari ei halunnut auttaa vaan käski Helenan hakea Erkki auttajaksi. Sitten Helena osui ahtaassa käytävässä johonkin tai lipsahti ja kaatusi kehdon kanssa rappusissa alas.
      Jotenkin näin se muistaakseni meni, ja se tosiaan oli aika lailla loppupuolella sarjaa.

      Mielenkiintoinen sarja, ei mikään tylsä. Kaikkea nimittäin siinä ehti tapahtua, Metsolan suvun kannalta iloisia ja surullisiakin tilanteita. Ja Metsoloissa oli sarjassa iso verkosto erilaisia hahmoja jotka oli jotenkin todentuntuisia kaikki ja miten he liittyivät toisiinsa. Hyviä näyttelijöitä siinä sarjassa oli vaikka useat oli ns. amatööripohjaisia, monellehan se jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi televisiorooliksi, osahan on jatkanut uraa teattereissa.

      • Hilga

        Olisiko kenelläkään ladata jaksoa 37 nettiin. Youtubessa muut voi katsoa mutta tämä puuttuu. Ilahduttaisi varmaan useaa.


      • mahtavametsolat

        Niitä eri jaksoja tuntuu tulevan tubeen aika ajoin, yhtä nopeasti kun edelliset poistettu. Välillä on ollut jotain versioita joita on nopeutettu hieman, se vähän haittaa mutta siihen on tyydyttävä kun ei muutakaan ole. Mahtava sarja.


    • ihmettelin

      Katselin sarjan alusta loppuun tässä muutamana päivänä ja huomasin että osat 27 ja 37 puuttuvat kokonaan. Ei niitä löytynyt elävästä arkistosta eikä youTubestakaan. Sarjan 26 jälkeen hyppää suoraan 28, sama kun katsoo 36 niin seuraava on 38, outoa. Mitä niissä on sensuroitavaa. Sarja on muuten ihanan koukuttava ja mukaansa tempaava. Nyt kun vielä tietää että pääosan esittäjä pariskuntaa ei enään ole. Olivat hyviä näyttelijöitä.

    • Anonyymi

      Eikait se heti kuallu kun ambulanssi (Chevy van muuten, ja kuljettajatkin kunnon valkotakkisia) vei sen pois, ja eikös se toukka elänyt vielä vartin äitiänsä pidempään, mikä sitten koitui Erkin onneksi perinnönjaossa?

    • Anonyymi

      Aika hölmöhän se Helena oli, kun lähti raahaamaan viimeisillään painavaa kehtoa jyrkkiä vintin portaita. Painoi vielä kantaessaan kehtoa vasten suurta mahaansa.
      Eikä edes nähnyt kantamuksensa takaa yhtään mihin astui. Järkevääkö?
      Ei todellakaan. Olisi hyvin voinut jättää homman miesväelle. Mutta näin saatiin Anu Hälvä pois roolistaan. Helenan älyttömällä idealla viimeisillään raskaana. Noin siinä sitten kävi ajattelemattomalle jääräpäälle.
      Muutenkin sarjassa vähän niinkuin välillä vihjailtiin, ettei Helena niinkään ollut ihan vaimomatskua. Kaunis kyllä. Mutta Erkin piti pestä itse pyykkinsäkin ja jääkaappikin oli usein lähes tyhjänä. Ei siellä keittiössä tainnut usein padat porista, eikä pannut tiristä.
      Ehkä Helena oli rinnehotellilla tomerana. Mutta kotivaimoa hänestä ei ehkä olisi saanut. Pullatkin poltti hiileksi. Sattuuhan sitä harjoitellessa. Mutta luulisi maatilan tyttären oppineen Kaukovaarassa nämä leipomiset ja kokkaamiset. Tosin yhdessä jaksossa Kaukovaaran keittiö näytti siltä, ettei siellä keitetä muuta kuin kahvia.
      Huolehtivasta Riitasta tuli Erkille sopivampi vaimo ja Erkin pojan äiti. Hän oli vähän saman tyyppinen, kuin anoppinsa Annikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe