Windows ei muka aito

johanonoutoa

Ostin 2,5 vuotta sitten kotimaisesta verkkokaupasta Windows 7:n. Avasin koneen äsken ja ruudulle tuli teksti että Windows versio ei ole aito. Koskaan aiemmin tuollaista tekstiä ei ole ruudulle tullut. Ohjelman pakkaus oli normaali.
Myyvätkö kotimaiset verkkokaupat piraatteja vai onko tämä Microsoftin tapa saada ihmiset päivittämään 10 –versioon, joka minulla on toisessa koneessa. Ihmettelen.

14

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apinajagorilla
    • "Ostin 2,5 vuotta sitten kotimaisesta verkkokaupasta Windows 7:n."

      Mistä verkkokaupasta?

      "Avasin koneen äsken ja ruudulle tuli teksti että Windows versio ei ole aito."

      Kun ostit Windows 7:n niin asensitko sen tähän koneeseen 2,5v sitten vai onko jotain muuttunut? Ja jos on muuttunut niin milloin?

      "Myyvätkö kotimaiset verkkokaupat piraatteja vai onko tämä Microsoftin tapa saada ihmiset päivittämään 10 –versioon, joka minulla on toisessa koneessa."

      Onko Windows 7 ollut siinä toisessa koneessa missä nyt on Windows 10 ?

    • Ubueiherjaile

      MS vittuilee jatkuvasti, vaihda Ubuntuun :D

    • johanonoutoa

      koodeja.net sivulta jota ei enää näytä olevan olemassakaan.

      • feikkikoodeja

      • Tuohan oli huijaussivusto josta varoiteltiin, että älkää nyt sinne mitään rahoja laittako. Lakia voi tulkita tässä asiassa samoin kuin varastetun tavaran ostamisessa, että ostajan pitäisi ymmärtää ostavansa huijarilta koska myytiin alle tukkurin hintojen. Et siis missään vaiheessa ole ostanut mitään lisenssiä vaan annoit rahasi pois.

        Nyt sitten ottamasi riski huijarin kanssa realisoitui ja sinun tarvitsee ostaa uusi lisenssi kun Microsoft mitätöi lisenssin väärinkäytöksen vuoksi.

        Voit toki vaatia rahojasi takaisin huijarimyyjältä mutta se on sinun ja sen huijarin välinen asia eikä liity millään tavalla Microsoftiin.


    • Päivitys-on-Päivitys

      Et kertonut onko koneessa myös Windows 10, tai teitkö Widows 7 pohjautuvan päivityksen jossakin välissä, ilmeisesti teit.

      Poista 10, palauta 7 tehdasasetuksiin, tai poista 7 ja pidä 10.

      tai

      Asernna Zorin, mutta älä tee päivitystä kuin se ensimmäinen iso, toinen päivitys joka tulee vastaan myöhemmin asentaa vain, vielä toimimattoman ytimen, sitä päivitystä ei voi vielä tehdä.

      Zorin on vikkelä, ja liittymältään miellyttävä käyttää, toinen ei niin vikkelä on Mint, vakaa, mutta Windows 7 tasoinen nopeudeltaan.

    • johanonoutoa

      Kyllä siinä on sama 7 Ultimate, joka asennettiin alunperin eikä tähän kymppiä tule. Se on toisessa koneessa. Levykkeessä on hologammit kuten pitää, samoin koko pakkaus tuotenumeroineen näyttää oikealta ja uskon sen olevankin. En tiedä, mistä ja miksi tuo ilmoitus tuli. Ehkä se ilmoitus oli feikki. Se näkyi mustan ruudun alareunassa vain kerran.

      • väärennetty_hologrammi

        Kiinasta tulee paljon piraattituotteita joissa on hologrammitkin. Ei hologrammi automaattisesti tarkoita aitoa. Jos levy on ostettu koodeja.net kaupasta, se on feikki ja kiinalainen piraattituote.


      • väärennetty_hologrammi kirjoitti:

        Kiinasta tulee paljon piraattituotteita joissa on hologrammitkin. Ei hologrammi automaattisesti tarkoita aitoa. Jos levy on ostettu koodeja.net kaupasta, se on feikki ja kiinalainen piraattituote.

        Juu ja niissä on sitten takaportit valmiina, että voidaan rahatkin viedä pankkitililtä.


    • digi-info

      Kaupat ympäri maailmaa on myyneet hävitykseen toimitettuja paketteja joista microsoft haastoi hävittävän tahon oikeuteen..... Myös kaikki aktivointikoodit jotka vuotaa nettiin - voidaan hylätä tai joku on käyttänyt aktivointikoodiasi tarpeeksi monta kertaa ... ja palvelu on nollannut aktivoinnin (vaatii tietyssä kohtaa puhelinaktivoinnin ) ..... Et ole ensimmäinen joka asiasta kirjottaa foorumeilla lyhyen ajan sisään ... Muuta en tiedä.

    • Kuka_tietää

      Mikä olikaan se kotimainen verkkokauppa (halvathinnat?) joka tuo suoraan Hongkongista ?

      • Aika sama mistä on kyse mutta jos Windows lisenssin hinta on alle sata euroa vaikka niin pitäisi hälytyskellojen soida, että miksi se oudon halpa.

        Kusetustahan ne ja sitten kun piraattiwindowsit lukitaan niin roskan ostanut häviää rahansa ja pääsee säätämään ja ostamaan uutta.

        Jos haluat toimivan Windowsin niin osta esimerkiksi verkkokauppa.com:sta tai jostain vastavasta paikasta niin saat lisenssiä joka myös toimii.


      • aitouteen_ei_voi_luottaa

        Kuningaskuluttajan mukaan väärennettyjä tuotteita on kivijalkamyymälöissäkin täyshintaisena myynnissä, esim. auton varaosia, akkuja, tupakkaa, merkkivaatteita, kelloja, ja varmasti on myös väärennettyjä ohjelmistoja joissa on kuitenkin hologrammit ja kaikki tallessa. Kun kivijalkamyymälästä ostaa täyshintaisena, sekään ei vielä takaa tuotteen olevan aito.
        Parempi vain aktivoida Windows ja office kmspicolla, niin ainakaan ei tule vahingossakaan rahoittaneeksi tuoteväärennösbisnestä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe