Lestadiolaiset on paikallisia sukuja

lisäys

Muualta Suomesta tulleet eivät ole yleisesti ottaen lestadiolaisia.

11

742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahaakuntukinajosta

      Kauppiaat rakastaa lestaadiolaisia, ja maksavat veroja kuntaan erilaisin veroin, kunnallisvero, alvi jne.

    • Hyväjuttuonn

      Eivät ryyppää, eikä tarvitse poliisiin palveluita, ja ovat useasti vähintään itsensä työllistäviä ihmisiä. Suvaitsevaisuutta heitä kohtaan, ja uskontona huomattavasti parempi vaihtoehto kuin ääripään muslim. Omaa kansaa ovat ja hyvä ettei tarvita työperäistäkään muuttoa ulkomailta, kun lestadiolaiset hoitavat syntyvyyden.

    • JuntunenVL27

      Lestadiolaiset vaan tuppaavat olemaan niin omahyväisiä että he verkostoituvat hienosti kuten juutalaiset :) Todella aikaansaavia ihmisiä he ovat silti ja osaavat bisneksen teon ,ja usein tietysti työnä on palvelu-ala kun asiakkaat on omaa porukkaa ! Siinä mennään vaan metsään että he raha on kiilannut jumalan eteen Se alkuperäinen tarkoitus uskosta on pahasti vääristynyt nykyaikana !

    • näinontyuuu

      Myös kattofirmat ovat Suomessa useasti heidän heiniään.

    • JUntunenVL27

      Lestadiolaisia on monella muuallakin alalla kuin kuin tämä katto-alalla oleva menestyvä mies joka on omaisuutensa ansainnut työllä ja kovilla riskeillä aikanaan ! Samaa ei voi sanoa kaikista jotka tässä nurkissa pyörii ja tekee kuka mitäkin bisnestä ,joku rakentaa taloja ,ikkunoita ,ruokapaikkoja jne! Mutta osaavat tosin bisneksen eivätkä jännittele turhia koska omaatuntoa ei ole !! Ei ole tarkoitus olla ilkeä eikä kade mutta aikanaan nähnyt kaikenlaista toimintaa näiltä prototyypiltä niin helpompi olla erossa heidän touhuistaan!

    • Omanmaanasiatensin

      Vesilahdessa joku uskovainen kerjää lahjoituksia afrikkalaisille.Aikoo oikein kontillisen lähettää sinne rätei ja lumpui. Oli joskus s marketissa tämä uskovainen töissä nykyään taitaa elää pyhällähengellä.

    • näinjaniin

      Hyvä juttu kun annetaan apua kohdemaihin, ja pyritään auttamaan sinne, että siellä olot paranisivat. On vaan tärkeää että Suomen kansalle jäisi omat maat ja täällä olisi perheillä mahdollisuus kasvaa, ja lapsista olisi mahdollisuus huolehtia ja että heille olisi hyvät kasvuolosuhteet, sekä mahdollisuudet aikuistuttuaan tehdä työtä ja edelleen perustaa perheitä.

    • kunniallisia

      Lestadiolaiset on huomattavasti tervetulleempia Lempäälään, kuin muslimit. Kunniasurmat ovat muslimien tekosia ja tappoon tai murhaan ei tarvita Suomalaisittain katsottuna kummoistakaan syytä, esim.joku raiskataan niin hän on saastunut, tai on esiaviollisia tai vääräuskoisen kanssa suhteita, niin suvun kunnian vuoksi voidaan surmata vaikka tytär, sisko tai puoliso. En väitä että kaikilla muslimeilla olisi tämä kunniasurma ja valtaosa uskoisin, että on kaltaisiamme ja jopa todella ystävällisiä. Mutta jos pitää valita keitä muuttaisi Lempäälään. Mutta kyllä kaikkia ihmisiä uskonnosta riippumatta on kohdeltava hyvin ja kunnioitettava heidän kutsumustaan.

    • Uiko

      Lestadiolaiset tai oikeastaan lestadiolaisten uhrit tarvitsisivat poliisia. Se mikä näkyy ulospäin ei ole totuus. Lestaadiolaiset osaavat näytellä.

    • käsittämätön

      Lestadiolaiset on ok. Mutta kunnan viimeaikaisista päätöksistä ei minun arvomaailmassani voi sanoa samaa. En ymmärrä alkuunkaan koulukuljetuksien lopettamista 0-2lk oppilailta joilla koulumatka yhteensuuntaan on 3-5km.

    • vain_pornolehdet_

      Pitääkö paikkansa, että erään rakentajan tekemässä talossa ei ole ollenkaan antennipistorasioita, koska televisio ei kuulu lestadiolaisten varusteisiin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      461
      3391
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      456
      3324
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      136
      2931
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2262
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2130
    6. 192
      1487
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1377
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1242
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe