YLIPAINEHALLI ? KÄYTTÄJÄT ?

Onko näin että sen ykkös käyttäjä on vain ja ainoastaan pesis? muut saa jos saa murusia yöaikaan yms?
Ilmoita

Siellä pitää olla perhonen leuvan alla,muuten et pääse sisälle ja musta ulsteri ja valkoinen kaulahuivi,
Ilmoita
Niin pääkäyttäjät? edes murusia? Onneksipuukko on keksitty jos ei tasapuolista jakoa.
Ilmoita
Hallia pidetään tyhjänä.
Ilmoita
Milloin se tulee ja mihin?
1 VASTAUS:
Halli tehdään jäälle eli kun kirkkolahti on jäätynyt riittävään jäävahvuuteen aletaan pystytys. Rotaryklubin pilkkikilpailut on ensimmäinen avaus.Palkintona 300 m2 hirsi talo 2- kerroksinen. Olosuhteet on hyvät sen voin taata. Seuraava tapahtuma on jäärata-ajot johon osallistuu 20 autoa. Kolmas kisa on avantouinti kilpailu ja se on yökilpailu. Heti perään on iglun rakennuskilpailut ja niistä jääpaloista joita jäi avantouinnin MM kisoista . Sitten on 1kk tauko että jää saadaan taas kuntoon . Kun jää on kunnossa jouluksi Kallio pitää mahtipontisen joulukirkkon jolloin koetaan miten paljon väkeä mahtuu halliin. Ilotulituksen SE kilpailut on peruttu ,syyn varmaan arvaatte. Tammikuussa on jääpallopeli Kanada vs jpk. Curlingin esikarsinnat on loppukuusta . Helmikuulle on varattu viikonlopun jääravit . Helmikuun pimeinä Renny Harlin esittelee uusimman elokuvansa ja lopuksi nähdään deep blue sea elokuva. Elokuva heijastetaan suoraan seinään ja pekkolalaiset näkee kaiken peilikuvana suoraan kotona. Luvassa on myös uimahyppy tornin 20 m korkeudesta paikallis kilpailu 8x8 m aukkoon. 8x8 jää pala työnnetään vahvistamaan hyppytornin perustusta jään alle josta se otetaan korkiksi jäätymään taas aukkoon . Maaliskuussa on enää kevyttä ohjelmaa esim heliumpallojen lennätystä yleisölle. Niin johonkin väliin pesismiehet saa myös vuoroja.
+Lisää kommentti
Paikkaa suunnitellaan jäälle jo.
Ilmoita
No milloin päästään kuplaan palloittelemaan?
1 VASTAUS:
Kun jää kantaa.
+Lisää kommentti
Nyt se sitten tulee, jumalalle kiitos!! Rukouksiin on vastattu!!
Ilmoita
Ja kaikki tuo vain pesäpallon takia.
Potkupalloa meillä ei ole, sählyä voi pelata vaikka missä, lentopallo on kuoleva maaseudun laji, korista emme osaa ja pesiksessä emme menesty ja kiekkoakaan emme osaa (oma halli) joten mikä muu laji on Se joka mahdollisesti tulisi käyttämään ko. tilaa aktiivisesti ja maksamaan vuorostaan?
Ei se ilmaiseksi toimi sekään.
Ilmoita
Ykköskäyttäjä on pesis ja muut lajiharrastajat on unohdettu kilpa- ja harrasteliikkujina. Lentopalloilijat pystyisivät myös harjoittelemaan ylipainehallissa.

Sähly on ollut nouseva laji ja aika noloa, että lajiharrastajat harjoittelevat Vimpelissä. Jos kaksi hallia tulee, niin käytännössä pesis valtaa lentopallon ohella ylipainehallin, sähly vie jo yhdellä joukkueella pienemmän monitoimihallin tilat. Eikä pysty lisäämään harrastajiaan, kun ei harjoittelupaikkoja ole. Alajärvellä on esim koulusaleja, missä pystyy lentopalloa harrastamaan, kaiken ei pidä olla keskustassa, yhteiskyydit toimii ja on syrjäkylilläkin lajin harrastajia.

Alavoli liikuttaa paljon massaa, pienistä senioreihin. Yleisurheilijat eivät pysty hyödyntämään ylipainehallia kuin korkeintaa heitoissa ja juoksuharjoitteissa. Nämä molemmat hyötyisivät vain isosta monitoimihallista. Lisäksi yleisurheilu taitaa olla tänäkin vuonna menestynein laji Ankkureissa ja muissakin seuroissa SM mitalien ja maajoukkueedustusten suhteen.

Hiihto ei halleja tarvi ja kriketti taitaa olla jo kuopattu laji Ankkureissa.

Kyllä huomaa että pesis on valtalaji ja minkä hinnalla? Joukkue rämpii tippumisen paikalla, tämäkin jo toinen armosta saatu Superpesis paikka. Hienot on harjoitteluolosuhteet tulevalle ykköspesiksen joukkueelle tai ViVen farmiporukalle,

Mitenkähän muuten Vimpeli pystyy vuodesta toiseen kasaamaan menestyvän pesisporukan, kun ainoa talviharjoittelumahdollisuus on yksi halli, mitä käytää lisäksi se sähly ja koripallo ainakin.
1 VASTAUS:
Hyvin. Menestyksekkääseen joukkoon on tunkua, voi kysyä vaikka Jere Saukolta, joka on kehittynyt Vedossa uudelle tasolle. Valmennuksesta kiinni myös. Vedon 'farmiporukka' on Ylivieskan Kuula, ei tarvi pallohallia.

Veto-miehet reenaa Lapualla. Eivät tarvi Alajärven hallia. Jos AA sattuu enskaudella hilaamaan ihtensä (väliaikasesti) sarjataulukon puoliväliin. alkaa hallin ja olosuhteitten ylistys. Jos AA on taulukossa omalla paikallaan eli peräpään pitäjänä tai tokavikana, ei hallista sanota halaistua sanaakaan. Nykymateriaalilla yksi halli ei kesää tee eikä pudotuspelipaikkaa anna. Seikka on saletti.
+Lisää kommentti
Älkäähän olko huolissanne ylipainehallin käyttäjistä. Nyt kun saadaan asialliset tilat futiksen harrastajille myös talviaikaan, alkaa kummasti yksi jos toinen nassikka pelaamaan futista kalliin jääkiekon ja kulahtaneen pesäpallon sijaan.
Ilmoita
Onko AA:lla v. -17 pesisjoukkueita esim. A/B-pojissa tai Suomarissa TAI v. -18 Superpesiksessäkään?
Entä potkupallojoukkueita? Lentopallosta ja sählystä puhumattakaan.
Taitaa olla SoTe -euroilla etukäteen rakennettavia luomuksia joiden ylläpito maksaa sillä ei käyttömaksuilla paljoa juhlita vrt. uimahalli.
Oliskohan parempi keskittyä vanhustenhoitopuoleen sillä heitä meillä on ja tulee olemaan PALJON.
Ilmoita
Se on nyt sitten virallista. 26.102016 ilmestyneen Järviseutu-lehden mukaan Alajärven kaupunginhallitus esittää 31.10 2016 kokoontuvalle valtuustolle, että lähdetään ajamaan kahden hallin rakentamista. Ylipainehalli rakennetaan 2017 ja monitoimihalli 2018. Voipi katsoa kaupungin päätöksenteon esittelylistalta, jos ei muuten usko. Viimeinen säätö tarkoittaa sitä, että lopullinen rahoitushakemus pitää jättää ylipainehallin osalta maaliskuun loppuun mennessä maaseutuvirastoon. Urakoitsijaa ei ole vielä valittu. Ylipainehallista voi olla monta mieltä, mutta kyllä se tulee lähinnä pesäpallon ehdoin. Onhan Ankkurien toiminnasta 80 prosenttia keskittynyt juuri pesäpalloon. Kaikkien mahdollisten urheilukäyttäjien mielipiteitä kartoitettiin lehden haastattelussa.
1 VASTAUS:
oletkohan ottanut huomioon, että alajärvella toimii muitakin seuroja kuin ankkurit? alavoli, jpk, sc alajärvi, jyske... pesis ei todellakaan ole urheilun napa enää vaikka jotkut 80 luvulle elähtäneet papparaisen niin kuvittelevat. harmi kun nämä papat on suojavirassa kaupungin urheilupäättäjinä.

niin ja paavolassa n 400 oppilasta. eiköhän nämä tarvitse asialliset liikuntatilat myös.
+Lisää kommentti
Alajärven kaupunginvaltuuston kokous on 31.10 2016. Sinne voi mennä katsomaan ja seuraamaan, toteutuuko kaupunginhallituksen esitys ylipanehallin saamiseksi. Totta kai tiedän, että Alajärvellä on muita urheiluseuroja. Vielä ei ole kuitenkaan valikoitunut Ankkurien yhteistyökumppaneita tässä asiassa. Aikaa on todellakin maaliskuun loppuun asti käytännössö päättää asioista, ja sen jälkeen on viimeistään oltava yhteistyökumppanit selvillä. Huhti- tai toukokuussa alkaa ylipainehallin rakentaminen.

Kannatta lukea tuo 26.10 2016 ilmestynyt Järviseutu-lehti. Siellä on niin pesäpallojaoston puheenjohtaja niin Kivipellon Taavin kuin muidenkin seurojen puheenjohtajien mielipide selkeästi ilmaistuna ylipainehallista. Kaikkia lajeja ei voi miellyttää kaupungin budjettikurin takia. Enemmistön tahdon mukaan kuitenkin mennään.
Ilmoita
Laitan tänne vielä tiedon siitä, etä Alajärven ylipainehallissa järjestetään pesäpallon SM-alkusarjan alkulohkon ottelut aikavälillä 17.2.-24.2.2018. Ankkurien vastustajina ovat silloin Kankaanpää, Vimpeli ja Koskenkorva. Toivon hartaasti, että Tallbackan Tuomo laittaa ylipainehallin parkkialueelle LED-tulostaulun, josta voi seurata ottelujen kulkua. Tunnelma on sama kuin USA:n drive in -elokuvateatterissa, mutta sille ei nyt voi mitään, kun katsomo ei mahtunutkaan suunnitelmissa hallin sisälle. Ottelujen kellonajat löytyvät Alajärven kaupungin sivuilta.
Ilmoita
https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/liki-100-ehdotusta-yksi-valittiin-alajärven-ylipainehallin-nimeksi-1.2471207

Onpas luovuus kukassaan Alajärvellä. 97 ehdotusta hallin nimeksi ja näistä kaikista sivistyslautakunta valitsee yksimielisesti Alajärven pallohallin.

Kertokaas tänne palstalle millaisia muita yhtä mielikuvitusrikkaita ehdotuksia olette kuulleet.
1 VASTAUS:
Kuulin esim ” on se hieno miksei meilläkin ole tuommoista halli”
Ja ”voi saamati kun ketuttaa kun ei ole meillä tuollaista halli ”
+Lisää kommentti
Onko siellä ollut miten täyttä
1 VASTAUS:
Mikä on käyttöaste kesäaikana?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

YLIPAINEHALLI ? KÄYTTÄJÄT ?

Onko näin että sen ykkös käyttäjä on vain ja ainoastaan pesis? muut saa jos saa murusia yöaikaan yms?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta