Onecoin, liian hyvä ollakseen totta?

Eihyvääpäiväätaas

Uusi megapaketti on markkinoilla ja kysymys kuuluukin että onko Onecoinilaiset kuullut sanontaa liian hyvä ollaakseen totta?
Onko joku joskus varoittanut teitä uskomasta liian kovia tuotto odotuksia?

https://www.youtube.com/watch?v=B28UHQzgYvM

Tämän paketin (118 tuhatta euroa) ostajalla on muutaman kuukauden päästä Onecoineja yli 2 miljoona kpl joiden arvo yhtiön ilmoittamalla hinnalla on yli 12 miljoonaa euroa.

Eikö jo tyhmempikin tajua että se ei ole mahdollista vaan on täysi kusetus?

Haluaisin myös tietää mitä koulutusta tämmöinen paketti sisältää?
Yhtiön oman ilmoituksen mukaan myyvät pelkkää koulutusta mutta silti koulutuksen sisällöstä ei puhuta sanallakaan. MIKSI?

Uskotteko te oikeasti tähän?

Miksi mikään yritys ottaisi teidän kolikoita vastaan maksutapana kun voisivat itse ostaa koulutuspaketteja ja saada moninkertaisen määrän nollakolikoita. MIKSI?

Onecoinin arvo ei voi olla 6e kun sen saa ilmaisena kylkiäisenä.

122

1435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eihyvääpäiväätaas

      esitetään kysymys näin:

      Miksi mikään yritys myisi esim 118k euron auton Onecoineja vastaan kun ostamalla koulutuspaketin yrityksellä olisi 12 milj. euron edestä Onecoineja hetken päästä?

      Yksinkertainen kysymys mihin toivoisin yksinkertaisen järkevän vastauksen.

      Kiitos

      • OneCoin4Life

        Tietenkin yritys ostaa ensin koulutus paketin ja sitten myy vielä tavarat lisäksi. Rahan tuloa ei voi estää!


      • Ihmetyttää

        Miksi se ei myy sitä euroilla ja osta lisää paketteja?


    • Huhhuhtaas

      Tuottoprosentti on yli 10 000% mutta siinä ei ole mitään epäilyttävää Onecoinilaisen mielestä

    • Miiggu

      Liian hyvää ollakseen totta on tietty parasta👌🏻 päivääkään en ole katunut. Bitcoin oli myös aikoinaan naurun alaisena! Puolvalmista on helppo haukkua!
      Vuoden päästä ollaan taas pitkällä ja jotkut vaan jaksaa jauhaa että pyramiidi ja pyramiidi. Niitä löytyy egyptistä..

      https://www.onelife.eu/signup/miikka1

      • TäyttäTuubaa

        Kenen taskusta tuo 12 miljoonan euron erotus osto ja myyntihinnoissa otetaan? On syytäkin ostaa talouskoulutusta, mikäli menee ostamaan Onecoineja 6,25 euron kappalehintaan vaikka niitä saa 0,05 eurolla koulutuspaketin mukana.

        "Puolvalmista on helppo haukkua!"
        - No pakkoko sitä oli ihan raakileena tuoda markkinoille? Olisiko ollut syytä miettiä konsepti ensin kuntoon, ettei sitä tarvitse koko ajan olla muuttamassa uuteen suuntaan? Alunperin kolikoita piti olla 2.1 miljardia, piti tulla konvertoiva Mastercard ja kauppapaikkojen piti aueta kun 30% kolikoista on louhittu. Seuraavaksi tuli KYC, joka estää kolikoiden viemisen kaikille avoimeen pörssiin. Puheet Mastercardista ovat loppuneet kokonaan, kauppapaikkoja ei näy ja vanha (= huono) lohkoketju hylätään. Kolikoiden määrä lisääntyi 120 miljardiin, mutta se ei vaikuttanut hintaan. Lisäksi lokakuussa Ruja tuplaa kolikoiden määrän ihan hyvää hyvyyttään. Eikö kellot soi?


      • Pyramidiraha

        Miiggu, vastaatko keskustelunaloittajan kysymyksiin?


      • Hyvä Miikka! Sinulla riittää uskoa ja luottamusta coiniin! Se on oikein!!

        Vaikka jo pari vuotta (tai enemmänkin?) on mennyt onecoin-maailmassa, silti yhtään mitään ei ole tapahtunut, ei mitään konkreettista. Kolikon arvo on noussut ja nyt lohkoketjuja vaihdellaan ja kaikkien kolikkosaldo tuplataan. Mutta kolikkoa ei (vieläkään) voi käyttää mihinkään.

        Vai että on nyt puolivalmista. Ja ettäkö vuoden päästä ollaan jo pitkällä? Kuinka pitkällä? Ettei vaan kävisi niin että ollaan samassa tilanteessa kuin nytkin?

        Kuinka pitkälle Miikka sinulla usko piisaa? Vai oletko jo kenties luopunutkin haaveesta että coinista tulisi joskus jotain ja oletkin keskittynyt vain koulutuspakettien myyntiin? No, saahan niistäkin jotain suolarahoja ...


    • VoiÄlyÄläJätä

      Täytyy olla idiootti, jos ei ymmärrä homman mahdottomuutta ja ymmärrä sitä kusetukseksi.

    • anonyymi123456789

      "Tämä video on poistettu, koska se rikkoo YouTuben roskasisältöä, petollista toimintaa ja huijauksia koskevaa käytäntöä."

      :D

      • PonziKaatuu

        Mahtavaa!! Noista kusetuksista pitää ilmottaa ylläpitäjille mahdollisimman paljon. Myös facebookiin.


    • Kylläseonpoijaat

      Mennäänpä nyt teidän vihaamaan aiheeseen Bitcoin. Kuinka se syntyy. Maksaako louhijat itse Bitcoinista mitään? Ei maksa? Louhinnasta maksetaan sähkö ja laite kulut. Tässä tullaan siihen että itse Bitcoinista ei ole louhija maksanut yhtään mitään vaan louhinnasta syntyvät kulut. Bitcoin syntyy tyhjästä ja onhan silläkin arvo.

      No sitten on henkilöitä jotka ei ole louhinut yhtään mitään vaan ostanut Bitcoineja. Miten näiden Bitcoinien arvo määritellään. Uskon että ei se pelkkä kysynnän ja tarjonnan laki ole.

      Itsekkin omistan bitcoineja mutta antaa olla ne lompakossa kun se tuntuu olevan paras sijoitus kun ne vain lisääntyy sinne vaikka ei mitään tee.

      • OletUlkona

        Bitcoinin arvo perustuu pelkästään kysyntään ja tarjontaan, louhinta ei tuo arvoa kolikolle, vaan sen tarkoitus on rajoittaa deflaatiota. Bitcoineja syntyy jatkuvasti sama määrä ja louhijoita on paljon, niin jotta saat siittä järkevän osuuden tarvitsee louhinta tehoa olla myös paljon, jos bitcoin ei olisi niin haluttu ja sitä louhisi vain yksi niin periaatteessa läppäri riittäisi. Sähkökulut eivät tuo mitään arvoa bitcoinille, voit esimerkiksi miettiä, että jos kaivat mutapohjasta sepeliä, niin onko se mielestäsi arvokkaampaa kuin montulta haettu vai pelkkää tyhmyyttä? Bitcoinien vahvuus on myös rajallisessa määrässä, sekä hajautetussa lohkoketjussa. Kryptovaluuttoja tulee kuin sieniä sateella, mutta ilman käytettävyyttä sen arvo on nolla. Miksi kukaan vaihtaisi itselleen sellaista valuuttaa joka ei kelpaa mihinkään tai siittä ei pääse eroon, eli jotta arvo vakiintuu pitää vaidon olla riittävällä tasolla, sama kuin osakekaupassa.


      • OletUlkona

        "Itsekkin omistan bitcoineja mutta antaa olla ne lompakossa kun se tuntuu olevan paras sijoitus kun ne vain lisääntyy sinne vaikka ei mitään tee."
        Ei ne siellä lompakossa mihinkään lisäänny, vai liisääntykö sulla eurot lompakossa? Aivan sama kun omistat puntia, niin suhteessa euroon sen kurssi vaihtelee koko ajan, samalla lailla myös bitcoin vaihtelee muihin valuuttoihin nähden, mutta ei todellakaan lisäänny. Punta esimerkiksi laski brexit äänestyksen jälkeen suhteessa euroon, mutta korjasi myös takaisin päin markkinoiden rauhoituttua. Bitcoin taas nousi aika merkittävästi brexitin takia, tämä taas johtui piensijoittajista, joiden ei kannattanut vaihtaa euroja kulujen takia, vaan sitoa rahansa bitcoiniin, ainakin hetkellisesti. Bitcoin on viellä melko arka kurssivaihteluille jos ostajia tai myyjiä on paljon, pienen market capin takia.


      • AurinkoaNäkyvissä
        OletUlkona kirjoitti:

        Bitcoinin arvo perustuu pelkästään kysyntään ja tarjontaan, louhinta ei tuo arvoa kolikolle, vaan sen tarkoitus on rajoittaa deflaatiota. Bitcoineja syntyy jatkuvasti sama määrä ja louhijoita on paljon, niin jotta saat siittä järkevän osuuden tarvitsee louhinta tehoa olla myös paljon, jos bitcoin ei olisi niin haluttu ja sitä louhisi vain yksi niin periaatteessa läppäri riittäisi. Sähkökulut eivät tuo mitään arvoa bitcoinille, voit esimerkiksi miettiä, että jos kaivat mutapohjasta sepeliä, niin onko se mielestäsi arvokkaampaa kuin montulta haettu vai pelkkää tyhmyyttä? Bitcoinien vahvuus on myös rajallisessa määrässä, sekä hajautetussa lohkoketjussa. Kryptovaluuttoja tulee kuin sieniä sateella, mutta ilman käytettävyyttä sen arvo on nolla. Miksi kukaan vaihtaisi itselleen sellaista valuuttaa joka ei kelpaa mihinkään tai siittä ei pääse eroon, eli jotta arvo vakiintuu pitää vaidon olla riittävällä tasolla, sama kuin osakekaupassa.

        Samaa mieltä tuossa kaikessa, odotellaan se pari vuotta. Pointti on siinä, että OneCoinille tehdään käytettävyyttä, sitä ei tosiaan vielä ole kovin paljoa. Se on ihan tiedossa kaikilla mukana olevilla eikä sitä salailla. Jäsenet keskenään tekee kauppaa kyllä jo, ja pieniä määriä voi myydä pörssissä. Itse olen myynyt yli 10 000 eurolla ja nostanut eurot ulos. Ihan sama, uskotteko, koska täällä on aika moni pihalla koko hommasta. Onko jotenkin vaikea ymmärtää, että tämä on prosessi, jota rakennetaan ja jos, ja uskon, että kun se onnistuukin, niin haluan olla siinä mukana? Käytettävyys ja käyttäjien suuri määrä, vahva brandi on se kaikki kaikessa, muuten ei tosiaan ole kolikolla arvoa. Kysyntä ja tarjonta määrää arvon, kyllä kyllä.

        Viime kädessä todellinen arvo punnitaan sitten, kun OneCoin tulee täysin julkiseksi. Ja jos käyttäjiä silloin on esim kymmeniä miljoonia, niin miksei todellinen arvo olisi aika kova, jos ajatellaan, että bitcoinin käyttäjämäärä pyörii muutamissa sadoissa tuhansissa (Rujan arvio, kun tuntee bitcoinin), vai tietääkö joku paremmin? Ja jos me ollaan oikeesti käytettävä, jota bitcoin ei tavallisten ihmisten/yritysten näkökulmasta ole. Tällä hetkellä sisään tulee tuhansia jäseniä/päivä ympäri maailmaa. Suomella ei ole tässä mitään merkitystä, hiljainen markkina. Suomalaiset on niin fiksuja ja tietäviä. Mutta kyllä se täällä näkyykin. Anteeksi, mutta olin vasta vuoden pois Suomesta, niin sekin vähän avas silmiä. Jos Suomessa jotain vihataan, niin uusia innovaatioita. Mutta tuo nyt ei liity asiaan. Onpahan sitä maalailua ja tunteella menoa ;). Itse asiassa kaikki asiat maailmassa menee tai on menemättä tunteella. Kaiken käyttäytymisen ja toiminnan takana on tunne. Menestyjät sen tietää. Mutta asiaan.

        Tämän hetkinen arvo 6,95 eur on yhtiön määrittelemä arvo ja perustuu sisääntulevien määrään sekä louhinnan etenemiseen. Yli 2,2 milj myytyä koulutuspakettia tällä hetkellä ja kasvu ylitti moninkertaisesti yhtiön tavoitteet ensimmäiselle vuodelle. Se on aiheuttanut uuden, tehokkaamman lohkoketjun lanseeraamisen, koska kolikkoa tarvitaankin paljon enemmän ja tullaan vielä isommin ja nopemmin markkinoille, kuin alunperin oli ajatus. 1.10 vanha lohkoketju jää eläkkeelle. Kaikki tähän mennessä louhitut tai louhinnassa olevat kolikot siirretään uuteen lohkoketjuun ja tuplataan siinä yhteydessä (tasoittaa arvonnousun hidastumista). Uudella lohkoketjulla louhitaan kaikkiaan 120 miljardia kolikkoa ja kolikoita syntyy minuutin välein. Tämän tiedättekin. Jos te täällä tiedätte, että kyseinen toiminta ei ole mahdollista tai että se on jotenkin laitonta tm, niin varmasti se selviää minullekin lähivuosina. Mutta toistaiseksi ette ole saaneet minua vakuuttumaan.


    • Suomicoini

      Eikä tässä vielä kaikki.
      Kaikki muumit eivät ole laaksossa joten saa korjata jos olen väärässä. Jokaista Onecoinia kohden saa Aurum Gold Coinin. Se sisältää 0,38 euron edestä oikeaa kultaa.
      Kunka ihmeessä Dr. Ruja splittaa kultaa?

      • Kylläseonpoijaat

        No ei ne muumit todellakaan ole laaksossa. Meneppä nyt heti etsimään niitä. Ehdotan nyt että kannattaa tutustua kunnolla asiaa ennen kuin tulee isojen poikien kanssa kirjoittelemaan.


      • Kylläseonpoijaat kirjoitti:

        No ei ne muumit todellakaan ole laaksossa. Meneppä nyt heti etsimään niitä. Ehdotan nyt että kannattaa tutustua kunnolla asiaa ennen kuin tulee isojen poikien kanssa kirjoittelemaan.

        Osaisitko kenties kommentoida tuota kultaan liittyvää kysymystä? Tuo "kannattaa tutustua kunnolla asiaan" on tyypillinen coinistien kiertotie välttyä vastaamasta kysymykseen. Ethän sinä suinkaan lankea sellaiseen?

        Ihan hyvä kysymyshän tuo on, että mitä tapahtuu coinien vakuutena olevalle kullalle kun coinien määrä monikertaistetaan?
        -jokaisen kolikkosaldo tuplataan
        -louhittava kokonaismäärä 60-kertaistetaan

        Onko sulla kommenttia tuohon? Vai olitko täällä vaan "antakaa määkin huudan määkin olen kännissä"-meiningillä?


      • AurinkoaNäkyvissä

        Suomicoini, sulla on väärää tietoa. Jokaista OneCoinia kohden ei suinkaan saa Aurum Gold Coinia. Niitä oli alussa jaossa pieni määrä ensimmäisille lähtijöille, mutta varsinaisesti ne lanseerataan käsittääkseni myöhemmin. Yhtiö ei ole toistaiseksi kertonut asiasta tarkemmin. Aurum Gold Coin on kultaan sidottu kryptovaluutta ja yhtiöllä on kultaa.

        Olkaa pojat maltillisia pilkan teossa, aina on sekin mahdollisuus, että pilkka kolahtaa omaan nilkkaan.

        Kai olet vähintään satasen laittanut, ni on jotain, mitä seurata ja jännittää.. Vinkkinä sitten vaan, että mieluummin 140 550, koska siinä tulee kaksi splittiä ja saa suhteessa huomattavasti enemmän kolikoita.

        Itse olen myynyt kolikoita yli kymmenen tuhannen euron edestä sisäisessä pörssissä ja rahat on tulleet cashille ja sieltä omalle tilille. Homma toimii. Toki suurin coinipotti kasvaa tilillä.

        Mielenkiintoista tämä keskustelu ja näkökulmien jyrkkä ero, mutta on täällä väärääkin tietoa sen muutaman viestin perusteella, jotka olen lukenut. Siinä mielessä ihan aiheellinen kehotus ottaa asioista selvää, ennen kuin huutelee omia uskomuksiaan.

        Sitä oon miettinyt, että ei se Petterikään uskaltanut lähteä Sofiaan pääkallopaikalle, vaikka Ruja kutsui ja tarjoutui perehdyttämään hänet siellä asioihin. Parempi pitää laput silmillä. Siellä ne tekee pyramidihuijausta 150 ihmistä päätoimistossa.

        Tehköön jokainen elämässään mitä tykkää, jokainen kantaa vastuun myös omista tuloksistaan. Onkos teillä kovia tuloksia, kellä on täällä varmoja mielipiteitä?

        Olen itse riskillä tässä mukana, mutta luottavaisin mielin, katsotaan kuinka käy. Tässä pelissä on mukana niin paljon maineikkaita miehiä ja naisia, että ennemmin katselen siihen suuntaan ja kuuntelen heidän elämänohjeitaan, kuin tämän palstan ivallisia kannanottoja, sorry vain. Toki satiiri on joskus hauskaakin, olen kyllä nähnyt hyvin tehtyjä OneCoin-pilkkajuttuja, jotka on oikeasti naurattaneet. Huumori on hyvästä! Harmi vaan, jos sen takia ihmisillä jää mahdollisuus tsekkaamatta.

        OneCoin kasvaa ja tulee markkinoille 'sisältä päin', siksi vaaditaan monta askelta siihen, ennen kuin käytettävyys on konkreettista. Kaikki tehdään alusta, mutta kun ollaan iso toimija (paljon porukkaa mukana globaalisti), se alkaa kiinnostaa muita isoja toimijoita. Aikahan tuon näyttää. Mutta kun ei tähän tarvi lähteä mukaan kenenkään. Jos tiedätte yhtään talousmaailmasta, niin tiedätte senkin, että esim sijoitustuotteista suurin osa on kusetusta ja niillä rikastuu sijoitusneuvoja, ei suinkaan asiakas, miksi niistä ei nosteta mekkalaa? Nokun ihmiset ei ymmärrä eikä tiedä.

        OneCoinissa on jokainen toivon mukaan (ainakin omassa lähipiirissäni) alussa harkinnut riskit ja lähtenyt tietoisena niistä mukaan. Ovat siinä vaiheessa, että ovat valmiita ottamaan opin taikka menestyksen vastaan. Ne jotka lähtee, on keskimäärin hyvin selväpäisiä, positiivisia ja eteenpäin meneviä ihmisiä. Mutta niin se aina menee, että sitä saa mitä tilaa elämässä. Mitäs sinä muuten tilaat?

        Jos olette lukeneet menestyjien kirjoittamia kirjoja menestyksestä (suosittelen, vaikkapa Brian Tracy: Menestys ja onnellinen elämä), niin yhtenä tärkeimpänä pointtina niissä nousee: kärsivällisyys ja pitkäjänteisyys on tie henkilökohtaiseen menestykseen. Tässäkin asiassa tarvitaan kärsivällisyyttä, eikä sitä voi muuksi muuttaa, vaikka kuinka pilkka lentää.

        Muutama vuosi on sairaan lyhyt aika. Bitcoinilta otti sen neljä-viisi vuotta kivuta huipulle (arvossa) ja kuplan tasoituttua jäi sinne killumaan, nyt ollu mukavasti nousussa taas ja kiva kun käytettävyys lisääntyy pikku hiljaa. Bitcoin on edelläkävijä ja suuri tien raivaaja (mutta ei koko kansan valuutta), OneCoinin tavoite on mennä ohi ja ottaa isot markkinat. Sehän se kirpasee. Bitcoinia aletaan mahdollisesti rajoittaa lainsäädännöllä (anonyymiys ongelmana), OneCoin välttää sen sudenkuopan kryptaamalla KYC:it(henkilötunnisteet) uuteen lohkoketjuun ja olemalla siinäkin suhteessa laillinen jo ennen kuin laki käskee.

        Asiasta kolmanteen, suosittelen muuten kaikkia perehtymään maailman talouden tilanteeseen. Asiantuntijat toinen toisensa jälkeen ennustavat romahdusta, jopa jo tälle vuodelle. Jokainen voisi miettiä omalla kohdallaan, miten voi varautua siihen, jos käteisen saatavuus vaikeutuu (vrt Kreikan kriisi), ruoan hinta nousee jyrkästi tai ruoka loppuu kaupoista. Tämä vain tökkäisynä ja on mun mielenkiinnon kohteena nyt erityisesti. Katsellaan ja kuunnellaan avoimin mielin, mitä tapahtuu.

        Tulipas pitkä stoori. Areena on vapaa, pistäkäähän vitsiksi :). Ja hyvää päivän jatkoa itse kullekin!


      • Tyhmäkö

        Kiitos asiallisesta kirjoitustavasta ja perusteluista. Ei "karavaani kulkee" ja "Aple oli tallissa" tyylin.

        Asiassa olen kuitenkin täysin eri mieltä. Näin selvää Ponzia saa etsimäällä etsiä.

        Kerrotko vie oman näkemyksen tästä 118k paketista ja sen 12 milj tuottolupauksista?

        Myös sen että miksi kukaan ostaisi tai ottaisi maksutapana Onecoineja yli 6e hintaan kun niitä saa "koulutuspakettejen" mukana moninkertaisen määrän lähes ilmaiseksi?

        Kiitos


      • Höpsistä. Tyypillistä coinistin diibaabaa. Aurinkoista taivaanrantaa maalataan isolla pensselillä. Mutta yksityiskohtia ei mennä lähellekään.

        Vai että maailmantalous romahtaa. Ja että onecoin pelastaa.
        Ja että 150 työntekijää? Miten coinismin pyörityksessä voisi edes riittää työtä tuollaiselle määrälle? Palkkakulutkin olisivat melkoiset. Täytyy siinä koulutuspaketin kaupustelijan laittaa tossua tossun eteen että kauppa käy.

        Täyttyä roskaa. Kukaan ei ole sieltä rahastanut kymmeniä tuhansia paitsi pyramidin kärkihahmot. Mitään pääkonttoria ei ole, eikä louhintasalia. Kauppapaikkoja ei koskaan tule.

        ...eikä mitään koskaan tapahdu ...

        MUAHAHAHAMUAHAHAHAHAAA


      • SimsalabimJim

        Olisihan se hienoa, jos ostamalla 118 000 eurolla kolikoita, saisit siitä vaan tilille yli 12 000 000 euroa. Mitään muuta ei tarvitsisi tehdä, kuin ostaa vaan. Mietityttää vaan, että mistä ihmeestä ne 12 000 000 euroa tuli? Joku vaan päätti, että nyt sulla sitten on noin paljon rahaa. Loi siis rahaa tyhjästä? Tulkaas ny selittämään tämä homma.


      • AurinkoaNäkyvissä
        SimsalabimJim kirjoitti:

        Olisihan se hienoa, jos ostamalla 118 000 eurolla kolikoita, saisit siitä vaan tilille yli 12 000 000 euroa. Mitään muuta ei tarvitsisi tehdä, kuin ostaa vaan. Mietityttää vaan, että mistä ihmeestä ne 12 000 000 euroa tuli? Joku vaan päätti, että nyt sulla sitten on noin paljon rahaa. Loi siis rahaa tyhjästä? Tulkaas ny selittämään tämä homma.

        SimsalabimJim, Oletko perehtynyt Bitcoinin historiaan? Niin vain kävi, että kolikon arvo 12 000-kertaistui muutamassa vuodessa. Sitten se tuli vähän alaspäin, mutta on edelleen noin 6000-kertainen verrattuna v. 2008-2009 aloitusarvoon, joka oli 10 dollarisenttiä. Korkeimmillaan arvo oli siis noin 1200 dollaria vuonna 2014. Perustui kysyntään ja tarjontaan, maailman talouden tilanteisiin jne. Siellä tuli aika monta miljonääriä, harmi vain, kun en vielä tiennyt hypätä siihen junaan. Bitcoin on aika pienen porukan valuutta (IT-ihmiset). BitCoin on heilahdellut paljon, OneCoin pyrkii tietenkin vakaaseen arvon nousuun. Siihen on keinoja, mutten voi ruveta luennoimaan tässä.

        Tässä ei ole uskomuksilla sijaa, ala nyt vaan lukemaan ja opiskelemaan asioita, samoin Avotampio. Avotampio on täysin kuutamolla. Jos sanon, että olen tienannut OneCoinilla kymmeniä tuhansia (palkat verkostotyöstä oplus Coinimyynnit), niin sinä voit olla uskomatta, se on sinun asiasi, mutta se on kuitenkin tapahtunutta tosiasiaa. Ja Sofian pääkonttori on avoin vieraille, ei muuta kuin sinne ihmettelemään!

        Yhtiö on tehnyt maailmanennätyksen, liikevaihto ylsi 1 miljardiin 10 kuukaudessa (siihen ei yltänyt edes Facebook tai Google vuodessa). Kauppa kyllä käy, mutta markkinat on muualla kuin Suomessa. Siksi tämä minua miellyttääkin, kun kyseessä ei ole Suomi-bisness.

        Tyhmäkö (et selvästikään), 118t paketin 12 miljoonan tuottoarvio perustuu siihen, että siitä tulee noin 2 miljoonaa kolikkoa, kertaa 6 tällä hetkellä. Ja ei niitä moni vielä ostakaan 6 euron hintaan, kun kannattaa tulla louhinnan kautta mukaan.

        Bitcoinin arvon nousu (helppo käyttää B vertailuna, koska jostain syystä oletan, että tunnette Bitcoinin) kesti monta vuotta myös. Tähän on siis lähdetty ihan sillä mielellä, että odotellaan ja rakennetaan systeemiä, toki se vie aikansa.

        Kauppapaikkasovellus on tulossa, se voidaan ladata puhelimiin ja tulevaisuudessa kauppias, joka haluaa ottaa coinit käyttöön voi sitä kautta mainostaa palveluitaan muille, joilla on sovellus eli coinin käyttäjille, eli uusille asiakkaille. Ja käyttäjät voivat sitä kautta etsiä yrityksiä, jotka tarjoavat palveluitaan OneCoinilla. Yksinkertaistettuna. Tämä on tulevaisuutta, eikö teille näy ollenkaan uutena innovaationa? Maailman suurimmat keksinnöt on usein lähteneet siitä, että niille on naurettu. Ja se ei johdu siitä, että ne olis olleet huonoja, vaan se johtuu ihmisten uskomuksista, kateudesta, huonosta itsetunnosta ja kaikesta sen tyyppisestä, joka saa tuomitsemaan tuntematta koko asiaa syvemmin.

        Sitten vielä yksi pointti, että palkkaa tässä saa oikeasta työstä, koulutuspakettien myynnistä, eli raha ei virtaa ylöspäin automaattisesti. Mun alalinjassa on ihmisiä, jotka tienaa reilusti enemmän kuin minä, ihan esimerkkinä.

        OneCoin-yhtiö on virallisesti finanssiyhtiö ja verkosto on eriytetty omaksi yhtiökseen eli koko ajan mennään ammattimaisempaan suuntaan. Finanssialan ja verkoston yhdistäminen on jotain niin uutta maailmassa, että ymmärrettävästi se herättää epäilyksiä. Yhtiö tietää haasteensa, ja menee kyllä koko ajan eteenpäin. www.onecoin.eu löytyy tietoa englanniksi.

        Tässä ryhmässä on varmaan vaikea pysyä asiallisena. Tulin uteliaisuudesta vierailemaan. Odotelkaa pojat ihan rauhassa, kun ei teidän tarvi olla tässä eikä muussakaan menestyksessä mukana. Ja toki tässä on riski, mutta ei kai se teiltä ole pois, jos me jotkut haluamme sen riskin ottaa? Muakaan ei kiinnostaisi olla mukana pyramidihuijauksessa. Mutta täytyy jatkaa töitä, tämä kirjoittelu ei tuota lisäarvoa.


      • TäyttäAsiaa
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        SimsalabimJim, Oletko perehtynyt Bitcoinin historiaan? Niin vain kävi, että kolikon arvo 12 000-kertaistui muutamassa vuodessa. Sitten se tuli vähän alaspäin, mutta on edelleen noin 6000-kertainen verrattuna v. 2008-2009 aloitusarvoon, joka oli 10 dollarisenttiä. Korkeimmillaan arvo oli siis noin 1200 dollaria vuonna 2014. Perustui kysyntään ja tarjontaan, maailman talouden tilanteisiin jne. Siellä tuli aika monta miljonääriä, harmi vain, kun en vielä tiennyt hypätä siihen junaan. Bitcoin on aika pienen porukan valuutta (IT-ihmiset). BitCoin on heilahdellut paljon, OneCoin pyrkii tietenkin vakaaseen arvon nousuun. Siihen on keinoja, mutten voi ruveta luennoimaan tässä.

        Tässä ei ole uskomuksilla sijaa, ala nyt vaan lukemaan ja opiskelemaan asioita, samoin Avotampio. Avotampio on täysin kuutamolla. Jos sanon, että olen tienannut OneCoinilla kymmeniä tuhansia (palkat verkostotyöstä oplus Coinimyynnit), niin sinä voit olla uskomatta, se on sinun asiasi, mutta se on kuitenkin tapahtunutta tosiasiaa. Ja Sofian pääkonttori on avoin vieraille, ei muuta kuin sinne ihmettelemään!

        Yhtiö on tehnyt maailmanennätyksen, liikevaihto ylsi 1 miljardiin 10 kuukaudessa (siihen ei yltänyt edes Facebook tai Google vuodessa). Kauppa kyllä käy, mutta markkinat on muualla kuin Suomessa. Siksi tämä minua miellyttääkin, kun kyseessä ei ole Suomi-bisness.

        Tyhmäkö (et selvästikään), 118t paketin 12 miljoonan tuottoarvio perustuu siihen, että siitä tulee noin 2 miljoonaa kolikkoa, kertaa 6 tällä hetkellä. Ja ei niitä moni vielä ostakaan 6 euron hintaan, kun kannattaa tulla louhinnan kautta mukaan.

        Bitcoinin arvon nousu (helppo käyttää B vertailuna, koska jostain syystä oletan, että tunnette Bitcoinin) kesti monta vuotta myös. Tähän on siis lähdetty ihan sillä mielellä, että odotellaan ja rakennetaan systeemiä, toki se vie aikansa.

        Kauppapaikkasovellus on tulossa, se voidaan ladata puhelimiin ja tulevaisuudessa kauppias, joka haluaa ottaa coinit käyttöön voi sitä kautta mainostaa palveluitaan muille, joilla on sovellus eli coinin käyttäjille, eli uusille asiakkaille. Ja käyttäjät voivat sitä kautta etsiä yrityksiä, jotka tarjoavat palveluitaan OneCoinilla. Yksinkertaistettuna. Tämä on tulevaisuutta, eikö teille näy ollenkaan uutena innovaationa? Maailman suurimmat keksinnöt on usein lähteneet siitä, että niille on naurettu. Ja se ei johdu siitä, että ne olis olleet huonoja, vaan se johtuu ihmisten uskomuksista, kateudesta, huonosta itsetunnosta ja kaikesta sen tyyppisestä, joka saa tuomitsemaan tuntematta koko asiaa syvemmin.

        Sitten vielä yksi pointti, että palkkaa tässä saa oikeasta työstä, koulutuspakettien myynnistä, eli raha ei virtaa ylöspäin automaattisesti. Mun alalinjassa on ihmisiä, jotka tienaa reilusti enemmän kuin minä, ihan esimerkkinä.

        OneCoin-yhtiö on virallisesti finanssiyhtiö ja verkosto on eriytetty omaksi yhtiökseen eli koko ajan mennään ammattimaisempaan suuntaan. Finanssialan ja verkoston yhdistäminen on jotain niin uutta maailmassa, että ymmärrettävästi se herättää epäilyksiä. Yhtiö tietää haasteensa, ja menee kyllä koko ajan eteenpäin. www.onecoin.eu löytyy tietoa englanniksi.

        Tässä ryhmässä on varmaan vaikea pysyä asiallisena. Tulin uteliaisuudesta vierailemaan. Odotelkaa pojat ihan rauhassa, kun ei teidän tarvi olla tässä eikä muussakaan menestyksessä mukana. Ja toki tässä on riski, mutta ei kai se teiltä ole pois, jos me jotkut haluamme sen riskin ottaa? Muakaan ei kiinnostaisi olla mukana pyramidihuijauksessa. Mutta täytyy jatkaa töitä, tämä kirjoittelu ei tuota lisäarvoa.

        Mielenkiintoisia väitteitä...

        "Oletko perehtynyt Bitcoinin historiaan? Niin vain kävi, että kolikon arvo 12 000-kertaistui muutamassa vuodessa. Sitten se tuli vähän alaspäin, mutta on edelleen noin 6000-kertainen verrattuna v. 2008-2009 aloitusarvoon, joka oli 10 dollarisenttiä. Korkeimmillaan arvo oli siis noin 1200 dollaria vuonna 2014. Perustui kysyntään ja tarjontaan, maailman talouden tilanteisiin jne. Siellä tuli aika monta miljonääriä, harmi vain, kun en vielä tiennyt hypätä siihen junaan. Bitcoin on aika pienen porukan valuutta (IT-ihmiset). BitCoin on heilahdellut paljon, OneCoin pyrkii tietenkin vakaaseen arvon nousuun. Siihen on keinoja, mutten voi ruveta luennoimaan tässä."
        - Tärkeä huomio Bitcoinin arvonnousussa "perustui kysyntään ja tarjontaan". Lisäksi perustui siihen, että Bitcoinia saattoi oikeasti käyttää ostoksiin. Oman hyötynsä toi myös täysi anonymiteetti.

        "Yhtiö on tehnyt maailmanennätyksen, liikevaihto ylsi 1 miljardiin 10 kuukaudessa "
        - Mistä luotettavasta lähteestä tuon voi tarkistaa? Talousalan lehdet tekisivät mieluusti tuollaisesta juttuja. Onecoinilla ei ole mitään syytä piilotella lukuja, koska tuollainen julkisuus olisi todella hyväksi. Kuitenkin pieni ihmetys herää: Uusimman paketin hinnoittelulla yhden Onecoinin kappalehinnaksi tulee n. 6 senttiä. Päästäkseen miljardin euron liikevaihtoon yrityksen on pitänyt myydä noita kolikoita todella monta miljardia.

        "Tyhmäkö (et selvästikään), 118t paketin 12 miljoonan tuottoarvio perustuu siihen, että siitä tulee noin 2 miljoonaa kolikkoa, kertaa 6 tällä hetkellä. Ja ei niitä moni vielä ostakaan 6 euron hintaan, kun kannattaa tulla louhinnan kautta mukaan. "
        - No onhan se tyhmää ostaa 6 eurolla/kpl, kun samaa tavaraa saa 6 sentillä /kpl. Todellista hintaa Onecoinille alkaisi muodostumaan vasta siinä vaiheessa, kun alennuspaketit on myyty loppuun. Miksi hinta hyppäisi satakertaiseksi vain sen vuoksi, ettei niitä Onecoineja saa enää pakettien mukana?

        "Kauppapaikkasovellus on tulossa, se voidaan ladata puhelimiin ja tulevaisuudessa kauppias, joka haluaa ottaa coinit käyttöön voi sitä kautta mainostaa palveluitaan muille, joilla on sovellus eli coinin käyttäjille, eli uusille asiakkaille. Ja käyttäjät voivat sitä kautta etsiä yrityksiä, jotka tarjoavat palveluitaan OneCoinilla. Yksinkertaistettuna. Tämä on tulevaisuutta, eikö teille näy ollenkaan uutena innovaationa? "
        - Kts. edellä. Miksi se kauppias ottaisi niitä Onecoineja vastaan 6 euron kappalehinnalla, kun asiakkaat ostaisivat niitä 6 sentillä?


      • SimsalabimJim

        Olen tutustunut Bitcoinin historiaan ja siinä on valtava ero OneCoiniin verrattuna.

        Ensinnäkin louhinta suoritetaan hajautetusti eri tietokoneilla/louhintaa varten valmistetuilla laskentayksiköillä; OneCoinissa yksikään käyttäjä ei itse louhi mitään, vaan kaikki tehdään piilossa käyttäjältä, eikä käyttäjä itse tiedä, tapahtuuko louhintaa vai ei. Voi olla louhintaa (joka suljetussa järjestelmässä on turhaa) tai voi olla olemattakin. Minä veikkaan jälkimmäistä.

        Toinen erittäin oleellinen ero on se, että voit ostaa suoraan bitcoineja rahalla. OneCoineja saa ainoastaan ostamalla ensin "koulutuspaketin". Miksi ihmeessä pitäisi ostaa koulutuspaketti hankkiaksesi jotain valuuttaa? Todennäköisempää on se, että nämä "koulutuspaketit" toimivat ponzi-huijauksen pääkallorahana ja oikeat rahat menevät ylälinjalaisten pussiin pyramidin huipulle.

        Etkö oikeasti näe mitenkään ongelmaisena sitä, että ostamalla tietyn hintaisen koulutuspaketin, saat tietyn määrän tokeneita kolikoiden sijaan? Mitä isompi kolikon arvo on, sitä suuremmalla syyllä kannattaa ostaa ennemmin uusi koulutuspaketti (=rahaa pyramidin huipulle), kuin ostaa suoraan kolikoita, koska tokenit on halvempia. Miksi siis kukaan ostaisi kallilla kolikoita kun halvallakin saa? Etkö oikeasti näe tuossa mallissa mitään epäilyttävää? Tai pyramidin muotoisessa verkostomallissa ylipäänsä?

        Tai etkö oikeasti näe mitenkään ongelmallisena sitä, että joku finanssialan toimija toimii ilman rahoitusalan lisenssejä ja valvontaa? Jopa itse maajohtaja on sanonut suoraan haastatteluissa ja "koulutustilaisuuksissa", että koulutuspaketit ovat hommassa mukana ainoastaan siksi, että ei tarvitsisi rahoitusalan lisenssejä ja niiden kanssa laajan verkoston rakentaminen olisi hitaampaa.

        Luuletko oikeasti, että verkoston rakentamisen hitaus on hyväksyttävä syy kiertää lakia? Luuletko oikeasti saavasi pitää ansaitsemasi rahat, kun ponzi kaatuu? Eikö Wincapitasta opittu mitään?


      • giswhagsd
        SimsalabimJim kirjoitti:

        Olen tutustunut Bitcoinin historiaan ja siinä on valtava ero OneCoiniin verrattuna.

        Ensinnäkin louhinta suoritetaan hajautetusti eri tietokoneilla/louhintaa varten valmistetuilla laskentayksiköillä; OneCoinissa yksikään käyttäjä ei itse louhi mitään, vaan kaikki tehdään piilossa käyttäjältä, eikä käyttäjä itse tiedä, tapahtuuko louhintaa vai ei. Voi olla louhintaa (joka suljetussa järjestelmässä on turhaa) tai voi olla olemattakin. Minä veikkaan jälkimmäistä.

        Toinen erittäin oleellinen ero on se, että voit ostaa suoraan bitcoineja rahalla. OneCoineja saa ainoastaan ostamalla ensin "koulutuspaketin". Miksi ihmeessä pitäisi ostaa koulutuspaketti hankkiaksesi jotain valuuttaa? Todennäköisempää on se, että nämä "koulutuspaketit" toimivat ponzi-huijauksen pääkallorahana ja oikeat rahat menevät ylälinjalaisten pussiin pyramidin huipulle.

        Etkö oikeasti näe mitenkään ongelmaisena sitä, että ostamalla tietyn hintaisen koulutuspaketin, saat tietyn määrän tokeneita kolikoiden sijaan? Mitä isompi kolikon arvo on, sitä suuremmalla syyllä kannattaa ostaa ennemmin uusi koulutuspaketti (=rahaa pyramidin huipulle), kuin ostaa suoraan kolikoita, koska tokenit on halvempia. Miksi siis kukaan ostaisi kallilla kolikoita kun halvallakin saa? Etkö oikeasti näe tuossa mallissa mitään epäilyttävää? Tai pyramidin muotoisessa verkostomallissa ylipäänsä?

        Tai etkö oikeasti näe mitenkään ongelmallisena sitä, että joku finanssialan toimija toimii ilman rahoitusalan lisenssejä ja valvontaa? Jopa itse maajohtaja on sanonut suoraan haastatteluissa ja "koulutustilaisuuksissa", että koulutuspaketit ovat hommassa mukana ainoastaan siksi, että ei tarvitsisi rahoitusalan lisenssejä ja niiden kanssa laajan verkoston rakentaminen olisi hitaampaa.

        Luuletko oikeasti, että verkoston rakentamisen hitaus on hyväksyttävä syy kiertää lakia? Luuletko oikeasti saavasi pitää ansaitsemasi rahat, kun ponzi kaatuu? Eikö Wincapitasta opittu mitään?

        Täyttä asiaa.

        Syy miksi noita tokeneita tarvitaan välissä, on hyvin yksinkertainen. Tarkoitus on vain hidastaa rahan valumista ulos pyramidista. Siinä rahansa sijoittaneelta menee pitempi aika kun odottelee ensin pakolliset splitit (miksi niitä tarvitaan?) läpi. Vasta sen jälkeen kannattaa sijoittaa tokenit louhintaan. Siinä kuluu kivasti useampi kuukausi ennen kuin on ensimmäistäkään Onecoinia tilillä. Sen jälkeen voi alkaa yrittämään kaupata niitä Onecoineja 6,25 euron kappalehintaan.


      • SimsalabimJim
        giswhagsd kirjoitti:

        Täyttä asiaa.

        Syy miksi noita tokeneita tarvitaan välissä, on hyvin yksinkertainen. Tarkoitus on vain hidastaa rahan valumista ulos pyramidista. Siinä rahansa sijoittaneelta menee pitempi aika kun odottelee ensin pakolliset splitit (miksi niitä tarvitaan?) läpi. Vasta sen jälkeen kannattaa sijoittaa tokenit louhintaan. Siinä kuluu kivasti useampi kuukausi ennen kuin on ensimmäistäkään Onecoinia tilillä. Sen jälkeen voi alkaa yrittämään kaupata niitä Onecoineja 6,25 euron kappalehintaan.

        Splittejä tarvitaan tietenkin siksi, että "sijoittajat" syytäisivät mahdollisimman paljon lisää rahaa systeemiin, koska kukapa ei haluaisi noin vain tuplata sijoitustaan ja äkkirikastua.

        Sääli vain, että uuden rahan luominen tähän maailmaan ei käy noin vain sormia napsauttamalla. Jos se olisi noin helppoa, kuka vain voisi luoda lisää rahaa, kun päättäisi vain, että hip hei! Nyt splitataan mun omaisuus!

        Jos tuollainen uuden rahan luominen keneltä vain onnistuisi, romahduttaisi se rahan arvon nollaan, koska rahaa olisi äärettömästi tarjolla, eikä näin olisi minkään arvoista. OneCoinin sijoittajat oikeasti uskovat, että omat rahat voi tuplata noin vain. Mitään oikeaa syytähän sille ei ole.

        Jokainen OneCoiniin sijoittanut voikin näin viikonlopun kunniaksi miettiä tykönään, miksi Bitcoinissa ei ole tuommoisia splittejä ollut. Eikö se olisi saanut vieläkin enemmän käyttäjiä virtuaalivaluutalle ja sen kasvu olisi ollut monin verroin kovempi kuin se oli?


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        SimsalabimJim, Oletko perehtynyt Bitcoinin historiaan? Niin vain kävi, että kolikon arvo 12 000-kertaistui muutamassa vuodessa. Sitten se tuli vähän alaspäin, mutta on edelleen noin 6000-kertainen verrattuna v. 2008-2009 aloitusarvoon, joka oli 10 dollarisenttiä. Korkeimmillaan arvo oli siis noin 1200 dollaria vuonna 2014. Perustui kysyntään ja tarjontaan, maailman talouden tilanteisiin jne. Siellä tuli aika monta miljonääriä, harmi vain, kun en vielä tiennyt hypätä siihen junaan. Bitcoin on aika pienen porukan valuutta (IT-ihmiset). BitCoin on heilahdellut paljon, OneCoin pyrkii tietenkin vakaaseen arvon nousuun. Siihen on keinoja, mutten voi ruveta luennoimaan tässä.

        Tässä ei ole uskomuksilla sijaa, ala nyt vaan lukemaan ja opiskelemaan asioita, samoin Avotampio. Avotampio on täysin kuutamolla. Jos sanon, että olen tienannut OneCoinilla kymmeniä tuhansia (palkat verkostotyöstä oplus Coinimyynnit), niin sinä voit olla uskomatta, se on sinun asiasi, mutta se on kuitenkin tapahtunutta tosiasiaa. Ja Sofian pääkonttori on avoin vieraille, ei muuta kuin sinne ihmettelemään!

        Yhtiö on tehnyt maailmanennätyksen, liikevaihto ylsi 1 miljardiin 10 kuukaudessa (siihen ei yltänyt edes Facebook tai Google vuodessa). Kauppa kyllä käy, mutta markkinat on muualla kuin Suomessa. Siksi tämä minua miellyttääkin, kun kyseessä ei ole Suomi-bisness.

        Tyhmäkö (et selvästikään), 118t paketin 12 miljoonan tuottoarvio perustuu siihen, että siitä tulee noin 2 miljoonaa kolikkoa, kertaa 6 tällä hetkellä. Ja ei niitä moni vielä ostakaan 6 euron hintaan, kun kannattaa tulla louhinnan kautta mukaan.

        Bitcoinin arvon nousu (helppo käyttää B vertailuna, koska jostain syystä oletan, että tunnette Bitcoinin) kesti monta vuotta myös. Tähän on siis lähdetty ihan sillä mielellä, että odotellaan ja rakennetaan systeemiä, toki se vie aikansa.

        Kauppapaikkasovellus on tulossa, se voidaan ladata puhelimiin ja tulevaisuudessa kauppias, joka haluaa ottaa coinit käyttöön voi sitä kautta mainostaa palveluitaan muille, joilla on sovellus eli coinin käyttäjille, eli uusille asiakkaille. Ja käyttäjät voivat sitä kautta etsiä yrityksiä, jotka tarjoavat palveluitaan OneCoinilla. Yksinkertaistettuna. Tämä on tulevaisuutta, eikö teille näy ollenkaan uutena innovaationa? Maailman suurimmat keksinnöt on usein lähteneet siitä, että niille on naurettu. Ja se ei johdu siitä, että ne olis olleet huonoja, vaan se johtuu ihmisten uskomuksista, kateudesta, huonosta itsetunnosta ja kaikesta sen tyyppisestä, joka saa tuomitsemaan tuntematta koko asiaa syvemmin.

        Sitten vielä yksi pointti, että palkkaa tässä saa oikeasta työstä, koulutuspakettien myynnistä, eli raha ei virtaa ylöspäin automaattisesti. Mun alalinjassa on ihmisiä, jotka tienaa reilusti enemmän kuin minä, ihan esimerkkinä.

        OneCoin-yhtiö on virallisesti finanssiyhtiö ja verkosto on eriytetty omaksi yhtiökseen eli koko ajan mennään ammattimaisempaan suuntaan. Finanssialan ja verkoston yhdistäminen on jotain niin uutta maailmassa, että ymmärrettävästi se herättää epäilyksiä. Yhtiö tietää haasteensa, ja menee kyllä koko ajan eteenpäin. www.onecoin.eu löytyy tietoa englanniksi.

        Tässä ryhmässä on varmaan vaikea pysyä asiallisena. Tulin uteliaisuudesta vierailemaan. Odotelkaa pojat ihan rauhassa, kun ei teidän tarvi olla tässä eikä muussakaan menestyksessä mukana. Ja toki tässä on riski, mutta ei kai se teiltä ole pois, jos me jotkut haluamme sen riskin ottaa? Muakaan ei kiinnostaisi olla mukana pyramidihuijauksessa. Mutta täytyy jatkaa töitä, tämä kirjoittelu ei tuota lisäarvoa.

        Tässä tuli jo niin hyvää kommenttia ettei itte edes kerkiä väliin ;-)

        Aurinkohepun ei kannata lainkaan verrata bitcoinia oneen sillä niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. B on olemassaoleva kryptovaluutta, O:n olemassaolosta sen sijaan ei ole minkäänlaisia merkkejä. Muita kuin uskonvaraisia.

        Coinisti kertoo että "tulevaisuudessa" tulee O:lle sähköinen lompakko (koskahan?). Coinisti kertoo että "tulevaisuudessa" tulee kauppiaita jotka ottavat vastaan coineja (koskahan?).

        Kauppias kuitenkin huolehtii ALV:n tilityksestä. Nehän on tehtävä euroina. Ja kirjanpito samoin tehtävä euromääräisenä. Ja yleensä koko kauppatapahtuma on määriteltävä euroissa ALV:n määrittämistä varten. Joten kauppatavaralla on joka tapauksessa oltava euromääräinen hinta. Olisiko kauppiaalla siten ehkä kiusaus kuitenkin laittaa eurot etusijalle maksuvälineenä mieluummin kuin onecoin? Ja jos näin, silloin kauppias helpostikin lätkäisee onecoin-määräiseen hintaan esim. nollan lisää loppuun. Seurauksena onecoinin massiivinen inflaatio euroon nähden. OC:n arvo sukeltaa hetkessä nollaan ja siinä OC:n tarina sitten onkin taputeltu.

        No, ylläoleva oli spekulaatiota. Eihän sellaisia kauppiaita koskaan voi tulla. Jos ei ole kunnollista infrastruktuuria OC:n vaihtamiseksi euroiksi, ei tule kauppiaitakaan.

        Ai niin, mutta se infrastruktuuri sekin tulee aina vain "tulevaisuudessa". Coinistilla pitää vaan olla kova usko tulevaan.

        MUAHAHAHAHAHAHHAAA

        PS. Enkä muuten siltikään usko tämän coinistin puheista kymmenien tuhansien eurojen kotiutuksista. Taitaa olla uskonasia tälle hepulle nekin. Ja jos uskot onecoin-huijaksen työllistävän 150 henkeä - aika ison yrityksen työntekijämäärä - niin oletko koskaan uhrannut ajatustakaan sille mitä työtehtäviä coinin pyörittäminen vaatii? Eihän näillä ole kuin surkeat webbisivut ja tietokantasovellus joka pitää kirjaa kunkin coinistin rahoista. Kyllä tuollaisesta selviytyy muutaman koodarin tiimi ihan mainiosti. Ei siellä mitenkään riittäisi työtehtäviä tuollaiselle ihmismäärälle.

        PS2. Oletko koskaan miettinyt louhintaan tarvittavia tietokonesaleja? Kun tunnet bitcoinia, niin tiedät sen louhinnan olevan keskenään kilpailevien tiimien toimintaa. Silloin tarvitaan louhintaan vaikeuskerrointa ettei yksi tiimi louhi samantien kaikkia kolikoita. Mutta kun onecoinin tapauksessa kilpailijoita ei ole, niin silloin "vaikeudesta" puhuminen on tolkutonta. Silloin ei tarvita mitään laskentatehoa, vaan coinit voidaan tuottaa vaikka ihan halpisläppärillä. Huomaatko pointin? Tietokonesaleista ja "vaikeudesta" puhuminen onecoinin tapauksessa paljastaa sen olevan kryptovaluutoista mitään tietämättömien ihmisten pystyynpanema ponzihuijaus. Huijaus, jonka takana ei koskaan mitään kryptovaluuttaa tarvi ollakaan. Mitään kun ei koskaan julkisteta eikä coinia koskaan avata julkiseksi eikä kauppapaikkoja tule, niin annetaan homman pyöriä tunkittajien uskon varassa.

        Näin minä ainakin ignatovan housuissa tekisin. Annetaan homman mennä eteenpäin nykymeiningillä: mitään kauppapaikkoja ei tule eikä onecoinia koskaan voi vaihtaa avoimesti. Ja kun tunkittajat tekee kauppaa koulutuspaketeilla, niin rahaa tulee ovista ja ikkunoista pyramidin huipulle. Ja sinunkaltaisiasi uskovaisia kun piisaa, niin ei ole mitään hätää

        MUAHAHAHAHAHAHAAAAA vielä uudestaan ;-)


      • Avotampio_ kirjoitti:

        Tässä tuli jo niin hyvää kommenttia ettei itte edes kerkiä väliin ;-)

        Aurinkohepun ei kannata lainkaan verrata bitcoinia oneen sillä niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. B on olemassaoleva kryptovaluutta, O:n olemassaolosta sen sijaan ei ole minkäänlaisia merkkejä. Muita kuin uskonvaraisia.

        Coinisti kertoo että "tulevaisuudessa" tulee O:lle sähköinen lompakko (koskahan?). Coinisti kertoo että "tulevaisuudessa" tulee kauppiaita jotka ottavat vastaan coineja (koskahan?).

        Kauppias kuitenkin huolehtii ALV:n tilityksestä. Nehän on tehtävä euroina. Ja kirjanpito samoin tehtävä euromääräisenä. Ja yleensä koko kauppatapahtuma on määriteltävä euroissa ALV:n määrittämistä varten. Joten kauppatavaralla on joka tapauksessa oltava euromääräinen hinta. Olisiko kauppiaalla siten ehkä kiusaus kuitenkin laittaa eurot etusijalle maksuvälineenä mieluummin kuin onecoin? Ja jos näin, silloin kauppias helpostikin lätkäisee onecoin-määräiseen hintaan esim. nollan lisää loppuun. Seurauksena onecoinin massiivinen inflaatio euroon nähden. OC:n arvo sukeltaa hetkessä nollaan ja siinä OC:n tarina sitten onkin taputeltu.

        No, ylläoleva oli spekulaatiota. Eihän sellaisia kauppiaita koskaan voi tulla. Jos ei ole kunnollista infrastruktuuria OC:n vaihtamiseksi euroiksi, ei tule kauppiaitakaan.

        Ai niin, mutta se infrastruktuuri sekin tulee aina vain "tulevaisuudessa". Coinistilla pitää vaan olla kova usko tulevaan.

        MUAHAHAHAHAHAHHAAA

        PS. Enkä muuten siltikään usko tämän coinistin puheista kymmenien tuhansien eurojen kotiutuksista. Taitaa olla uskonasia tälle hepulle nekin. Ja jos uskot onecoin-huijaksen työllistävän 150 henkeä - aika ison yrityksen työntekijämäärä - niin oletko koskaan uhrannut ajatustakaan sille mitä työtehtäviä coinin pyörittäminen vaatii? Eihän näillä ole kuin surkeat webbisivut ja tietokantasovellus joka pitää kirjaa kunkin coinistin rahoista. Kyllä tuollaisesta selviytyy muutaman koodarin tiimi ihan mainiosti. Ei siellä mitenkään riittäisi työtehtäviä tuollaiselle ihmismäärälle.

        PS2. Oletko koskaan miettinyt louhintaan tarvittavia tietokonesaleja? Kun tunnet bitcoinia, niin tiedät sen louhinnan olevan keskenään kilpailevien tiimien toimintaa. Silloin tarvitaan louhintaan vaikeuskerrointa ettei yksi tiimi louhi samantien kaikkia kolikoita. Mutta kun onecoinin tapauksessa kilpailijoita ei ole, niin silloin "vaikeudesta" puhuminen on tolkutonta. Silloin ei tarvita mitään laskentatehoa, vaan coinit voidaan tuottaa vaikka ihan halpisläppärillä. Huomaatko pointin? Tietokonesaleista ja "vaikeudesta" puhuminen onecoinin tapauksessa paljastaa sen olevan kryptovaluutoista mitään tietämättömien ihmisten pystyynpanema ponzihuijaus. Huijaus, jonka takana ei koskaan mitään kryptovaluuttaa tarvi ollakaan. Mitään kun ei koskaan julkisteta eikä coinia koskaan avata julkiseksi eikä kauppapaikkoja tule, niin annetaan homman pyöriä tunkittajien uskon varassa.

        Näin minä ainakin ignatovan housuissa tekisin. Annetaan homman mennä eteenpäin nykymeiningillä: mitään kauppapaikkoja ei tule eikä onecoinia koskaan voi vaihtaa avoimesti. Ja kun tunkittajat tekee kauppaa koulutuspaketeilla, niin rahaa tulee ovista ja ikkunoista pyramidin huipulle. Ja sinunkaltaisiasi uskovaisia kun piisaa, niin ei ole mitään hätää

        MUAHAHAHAHAHAHAAAAA vielä uudestaan ;-)

        Onecoinin inflaatiosta: olihan sitä jo kommentoitukin edellä tässä ketjussa, jäi huomaamatta. Ja paremmilla argumenteillakin: jos coineja saa kuudella sentillä, niin kuka helkkarin kauppias arvostaisi sen kuudeksi euroksi!!!

        Lisäksi vielä kun kerran kauppias - _jos_ sellaisia joskus olisi - tietää että coinisteilla on taskut täynnä valuuttaa ja kovin kova halu päästä siitä eroon, niin totta mooseksessa hän lätkäisisi onecoin-hintaan helposti pari-kolmekin nollaa lisää. Ihan perinteinen kaava: kun rahaa on markkinoilla paljon, hinnat nousevat.

        OC:n arvo joka tapauksessa sukeltaisi välittömästi nollaan.

        Mutta joo, ihan turhaa spekulointia. Ignatovan etuja ei palvele:
        -OC:n avoin vaihdettavuus
        -kauppapaikkojen ilmaantuminen


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        SimsalabimJim, Oletko perehtynyt Bitcoinin historiaan? Niin vain kävi, että kolikon arvo 12 000-kertaistui muutamassa vuodessa. Sitten se tuli vähän alaspäin, mutta on edelleen noin 6000-kertainen verrattuna v. 2008-2009 aloitusarvoon, joka oli 10 dollarisenttiä. Korkeimmillaan arvo oli siis noin 1200 dollaria vuonna 2014. Perustui kysyntään ja tarjontaan, maailman talouden tilanteisiin jne. Siellä tuli aika monta miljonääriä, harmi vain, kun en vielä tiennyt hypätä siihen junaan. Bitcoin on aika pienen porukan valuutta (IT-ihmiset). BitCoin on heilahdellut paljon, OneCoin pyrkii tietenkin vakaaseen arvon nousuun. Siihen on keinoja, mutten voi ruveta luennoimaan tässä.

        Tässä ei ole uskomuksilla sijaa, ala nyt vaan lukemaan ja opiskelemaan asioita, samoin Avotampio. Avotampio on täysin kuutamolla. Jos sanon, että olen tienannut OneCoinilla kymmeniä tuhansia (palkat verkostotyöstä oplus Coinimyynnit), niin sinä voit olla uskomatta, se on sinun asiasi, mutta se on kuitenkin tapahtunutta tosiasiaa. Ja Sofian pääkonttori on avoin vieraille, ei muuta kuin sinne ihmettelemään!

        Yhtiö on tehnyt maailmanennätyksen, liikevaihto ylsi 1 miljardiin 10 kuukaudessa (siihen ei yltänyt edes Facebook tai Google vuodessa). Kauppa kyllä käy, mutta markkinat on muualla kuin Suomessa. Siksi tämä minua miellyttääkin, kun kyseessä ei ole Suomi-bisness.

        Tyhmäkö (et selvästikään), 118t paketin 12 miljoonan tuottoarvio perustuu siihen, että siitä tulee noin 2 miljoonaa kolikkoa, kertaa 6 tällä hetkellä. Ja ei niitä moni vielä ostakaan 6 euron hintaan, kun kannattaa tulla louhinnan kautta mukaan.

        Bitcoinin arvon nousu (helppo käyttää B vertailuna, koska jostain syystä oletan, että tunnette Bitcoinin) kesti monta vuotta myös. Tähän on siis lähdetty ihan sillä mielellä, että odotellaan ja rakennetaan systeemiä, toki se vie aikansa.

        Kauppapaikkasovellus on tulossa, se voidaan ladata puhelimiin ja tulevaisuudessa kauppias, joka haluaa ottaa coinit käyttöön voi sitä kautta mainostaa palveluitaan muille, joilla on sovellus eli coinin käyttäjille, eli uusille asiakkaille. Ja käyttäjät voivat sitä kautta etsiä yrityksiä, jotka tarjoavat palveluitaan OneCoinilla. Yksinkertaistettuna. Tämä on tulevaisuutta, eikö teille näy ollenkaan uutena innovaationa? Maailman suurimmat keksinnöt on usein lähteneet siitä, että niille on naurettu. Ja se ei johdu siitä, että ne olis olleet huonoja, vaan se johtuu ihmisten uskomuksista, kateudesta, huonosta itsetunnosta ja kaikesta sen tyyppisestä, joka saa tuomitsemaan tuntematta koko asiaa syvemmin.

        Sitten vielä yksi pointti, että palkkaa tässä saa oikeasta työstä, koulutuspakettien myynnistä, eli raha ei virtaa ylöspäin automaattisesti. Mun alalinjassa on ihmisiä, jotka tienaa reilusti enemmän kuin minä, ihan esimerkkinä.

        OneCoin-yhtiö on virallisesti finanssiyhtiö ja verkosto on eriytetty omaksi yhtiökseen eli koko ajan mennään ammattimaisempaan suuntaan. Finanssialan ja verkoston yhdistäminen on jotain niin uutta maailmassa, että ymmärrettävästi se herättää epäilyksiä. Yhtiö tietää haasteensa, ja menee kyllä koko ajan eteenpäin. www.onecoin.eu löytyy tietoa englanniksi.

        Tässä ryhmässä on varmaan vaikea pysyä asiallisena. Tulin uteliaisuudesta vierailemaan. Odotelkaa pojat ihan rauhassa, kun ei teidän tarvi olla tässä eikä muussakaan menestyksessä mukana. Ja toki tässä on riski, mutta ei kai se teiltä ole pois, jos me jotkut haluamme sen riskin ottaa? Muakaan ei kiinnostaisi olla mukana pyramidihuijauksessa. Mutta täytyy jatkaa töitä, tämä kirjoittelu ei tuota lisäarvoa.

        Unohtui puuttua tähän väitteeseen ...

        >OneCoin-yhtiö on virallisesti finanssiyhtiö ja verkosto on eriytetty omaksi yhtiökseen eli koko ajan mennään ammattimaisempaan suuntaan. Finanssialan ja verkoston yhdistäminen on jotain niin uutta maailmassa, että ymmärrettävästi se herättää epäilyksiä.

        Mistään ei saa tietoa näistä mainitsemistasi "yhtiöistä". Lienevätkö oikeasti olemassakaan? Ja oletko kenties itse suuri MAAJOHTAJA tommi vuorinen ja käyt täällä puolustamassa ponzia?

        Kerropas "tommi" lisää tästä verkostosta ja miten se liittyy finanssialaan? Miten ja mihin aiotte käyttää mainittua "verkostoa"? Itse ymmärrän verkoston tavaran valmistajien, toimittajien, jälleenmyyjien ja ostajien välisinä suhteina. Mitenkäs teidän onecoin-verkosto liittyy bisneksen tekemiseen? Tällainen pyramidin muotoinen verkosto jossa on tunkki jolla on alaisia. Koulutuspaketteja on myyty mutta entäs sitten? Mitä sillä verkostolla koulutuspaketin myynnin jälkeen tehdään?

        No, minä vastaan: ei sillä tehdä yhtään mitään. Kaikki puhe "verkostosta" on pelkkää diibadaabaa jolla pyritään tekemään ponzista houkutteleva sellaisille ihmisille joilla ei ole kykyä havaita huijausta. Tämän verkoston ainoa funktio on kanavoida rahaa pyramidin johtoportaalle sekä tunkeille pienet provikat.

        "tommi", puhut rankasti paskaa. Ja edelleenkin väitän että mainitsemasi tienestit ovat bullshittiä. Jotain suolarahoja siitä toki saa kun kaupustelee koulutuspaketteja ja huijaa ihmisiä. Mutta saattaa siitä saada lopulta jotain naamalleenkin. Joten ole varovainen ja valitse huijattavasi tarkoin!

        MUAHAHAHAHAHAAAAA


      • TuskinOn
        Avotampio_ kirjoitti:

        Unohtui puuttua tähän väitteeseen ...

        >OneCoin-yhtiö on virallisesti finanssiyhtiö ja verkosto on eriytetty omaksi yhtiökseen eli koko ajan mennään ammattimaisempaan suuntaan. Finanssialan ja verkoston yhdistäminen on jotain niin uutta maailmassa, että ymmärrettävästi se herättää epäilyksiä.

        Mistään ei saa tietoa näistä mainitsemistasi "yhtiöistä". Lienevätkö oikeasti olemassakaan? Ja oletko kenties itse suuri MAAJOHTAJA tommi vuorinen ja käyt täällä puolustamassa ponzia?

        Kerropas "tommi" lisää tästä verkostosta ja miten se liittyy finanssialaan? Miten ja mihin aiotte käyttää mainittua "verkostoa"? Itse ymmärrän verkoston tavaran valmistajien, toimittajien, jälleenmyyjien ja ostajien välisinä suhteina. Mitenkäs teidän onecoin-verkosto liittyy bisneksen tekemiseen? Tällainen pyramidin muotoinen verkosto jossa on tunkki jolla on alaisia. Koulutuspaketteja on myyty mutta entäs sitten? Mitä sillä verkostolla koulutuspaketin myynnin jälkeen tehdään?

        No, minä vastaan: ei sillä tehdä yhtään mitään. Kaikki puhe "verkostosta" on pelkkää diibadaabaa jolla pyritään tekemään ponzista houkutteleva sellaisille ihmisille joilla ei ole kykyä havaita huijausta. Tämän verkoston ainoa funktio on kanavoida rahaa pyramidin johtoportaalle sekä tunkeille pienet provikat.

        "tommi", puhut rankasti paskaa. Ja edelleenkin väitän että mainitsemasi tienestit ovat bullshittiä. Jotain suolarahoja siitä toki saa kun kaupustelee koulutuspaketteja ja huijaa ihmisiä. Mutta saattaa siitä saada lopulta jotain naamalleenkin. Joten ole varovainen ja valitse huijattavasi tarkoin!

        MUAHAHAHAHAHAAAAA

        Finanssivalvontaa varmasti kiinnostaa noin iso toimija alalla. Toivottavasti on lisenssit kunnossa.


      • Älykääpiö1

        Bitcoinin arvo oli alkujaan 0e/kpl, mistä keksit, että kukaan olisi heti alkuun maksanut 0,10$/kpl?


      • AurinkoaNäkyvissä
        SimsalabimJim kirjoitti:

        Olen tutustunut Bitcoinin historiaan ja siinä on valtava ero OneCoiniin verrattuna.

        Ensinnäkin louhinta suoritetaan hajautetusti eri tietokoneilla/louhintaa varten valmistetuilla laskentayksiköillä; OneCoinissa yksikään käyttäjä ei itse louhi mitään, vaan kaikki tehdään piilossa käyttäjältä, eikä käyttäjä itse tiedä, tapahtuuko louhintaa vai ei. Voi olla louhintaa (joka suljetussa järjestelmässä on turhaa) tai voi olla olemattakin. Minä veikkaan jälkimmäistä.

        Toinen erittäin oleellinen ero on se, että voit ostaa suoraan bitcoineja rahalla. OneCoineja saa ainoastaan ostamalla ensin "koulutuspaketin". Miksi ihmeessä pitäisi ostaa koulutuspaketti hankkiaksesi jotain valuuttaa? Todennäköisempää on se, että nämä "koulutuspaketit" toimivat ponzi-huijauksen pääkallorahana ja oikeat rahat menevät ylälinjalaisten pussiin pyramidin huipulle.

        Etkö oikeasti näe mitenkään ongelmaisena sitä, että ostamalla tietyn hintaisen koulutuspaketin, saat tietyn määrän tokeneita kolikoiden sijaan? Mitä isompi kolikon arvo on, sitä suuremmalla syyllä kannattaa ostaa ennemmin uusi koulutuspaketti (=rahaa pyramidin huipulle), kuin ostaa suoraan kolikoita, koska tokenit on halvempia. Miksi siis kukaan ostaisi kallilla kolikoita kun halvallakin saa? Etkö oikeasti näe tuossa mallissa mitään epäilyttävää? Tai pyramidin muotoisessa verkostomallissa ylipäänsä?

        Tai etkö oikeasti näe mitenkään ongelmallisena sitä, että joku finanssialan toimija toimii ilman rahoitusalan lisenssejä ja valvontaa? Jopa itse maajohtaja on sanonut suoraan haastatteluissa ja "koulutustilaisuuksissa", että koulutuspaketit ovat hommassa mukana ainoastaan siksi, että ei tarvitsisi rahoitusalan lisenssejä ja niiden kanssa laajan verkoston rakentaminen olisi hitaampaa.

        Luuletko oikeasti, että verkoston rakentamisen hitaus on hyväksyttävä syy kiertää lakia? Luuletko oikeasti saavasi pitää ansaitsemasi rahat, kun ponzi kaatuu? Eikö Wincapitasta opittu mitään?

        Bitcoinissa kuka tahansa voi louhia kolikoita ilman finanssialan lisenssiä. Samaan rinnastettavissa, että OneCoinissa (no ei varmaan kaikkien mielestä) saadaan tokeneita koulutuksen kylkiäisinä, jotka voi laittaa louhintaan. Lisenssi tarvitaan rahan tai finanssituotteiden myymiseen ja tässä on sentään vissi ero. On mahdollista saada voittoa kolikoista louhinnan jälkeen, jos niiden arvo nousee (on siis noussut 0,5stä 6,25een euroon ja itse olen myynyt tällä 12-kertaisella voitolla pieniä määriä OneCoinin omassa pörssissä).

        Tästä on hankala keskustella asiallisesti, niin kuin uumoilinkin. Esim joku tuntuu tietävän palkkapussini paremmin kuin minä itse. Tyhmää väittämistä, sanoisin. Muutenkin katsomme asiaa hyvin eri näkökulmista.

        Totta kuitenkin lienee, että Bitcoinista ei koskaan tule massojen kryptovaluutta, se on siihen aivan liian hankalasti käytettävä, sekä transaktiokapasiteetiltaan rajallinen. Tämän voi joku tarkistaa, jos ei usko, ja kertoa, jos ei pidä paikkaansa, mutta Ruja sanoi vasta Tokion tilaisuudessa, että Bitcoinin blockchain pystyy suorittamaan transaktioita saman verran vuodessa kuin Visan järjestelmä päivässä (ei riitä, ei, globaaliin isoon kasvuun). Onhan siitä nyt kuultu, että Bitcoinin blockchain on välillä ollut ongelmissa, eikä siinä mitään, se on pelkkä fakta. Yhtiön tiedon mukaan OneCoinin uusi blockchain (1.10 aloittava) pystyy tekemään enemmän transaktioita kuin luottokorttiyhtiöt. Lainaus onecoin.eu -sivustolta: 'All transactions and mined coins are recorded on the OneCoin blockchain. Tailored for future-proof mass transactions, the OneCoin blockchain is powerful enough to perform more transactions than global credit card providers. OneCoin uses one of the most advanced technologies and is able to process more transactions than any competitor. Our new blockchain will run every minute and is designed to accommodate merchant needs.'

        Bitcoinilla ei voi vieläkään maksaa 'juuri missään', tavallisen ihmisen näkökulmasta katsottuna. Bitcoin, hyvä tekniikka, mutta unohdettiin markkinoida, no, koska mikään taho ei varsinaisesti vie sitä eteenpäin. Kasvu/käyttäjämäärä on jäänyt pieneksi. Ei voi OneCoinillakaan maksaa vielä, mutta yhtiön idea on siinä, että kryptovaluutta tuodaan tavallisten ihmisten elämään, oikea käytettävyys. Uskoisin, että yhtiöllä on plääni siihen, miten kauppapaikat tullaan ottamaan mukaan. Ja verkostohan siinä on avainasemassa. Aika rohkea ja erilainen tapa tehdä kryptovaluuttaa, keskitetysti. Ollaanko isoilla varpailla vai mikä siinä kiehauttaa?

        Olen tavannut Rujan ja ollut kuulemassa häntä Saksassa vuoden alussa. Toki olen paljon kuunnellut hänen videoitaan myös. Ja olen ollut muuallakin päin maailmaa OneCoinin merkeissä, nähnyt vähän niitä asialle omistautuneita, fiksuja ihmisiä, jotka uskovat, että maailmaan on tulossa jotain suurta ja mullistavaa. Olen ollut yhteydessä supportiin Sofiassa. Ja mulla on osaava ylälinja, joka hankkii tietoa ja kouluttaa. Sitten olen kuunnellut näitä skeptikkoja, lukenut Petterin juttuja ja ymmärtänyt heidänkin pointtejaan. Mielenkiintoista. Paljon havainnoimista.

        Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti. Anonyymius on teoriassa hieno asia, mutta on pikku hiljaa johtamassa rikollisuuden takia tähän: http://yle.fi/uutiset/euroopan_komissio_haluaa_suitsia_virtuaalivaluutta_bitcoinin_anonyymia_kayttoa/900468. Joten ehkä onkin viisautta tuoda markkinoille läpinäkyvä kryptovaluutta, ehkä maailma on valmis siihen. Kryptovaluutan todellista läpimurtoa ainakin odotellaan, sekä maailman kaupalle yhteistä valuuttaa. Olis monen yrittäjän ja yksityisen kansalaisen unelma, että hankalat ja kalliit valuutan vaihdot ja rahalähetykset maasta toiseen pankkien välityksellä jäisivät pois.

        Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa. Aika vaikea Rujan olis tästä sotkusta selvitä tällä maapallolla, jos kaikki olis valhetta ja huijausta. Mm. Kiinan markkinat on aika armottomat. Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä. Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo, eikä mielestäni olisi järkeä järjestää tämmöistä huijausta. Onhan tämän poliisitkin huolellisesti syynänneet ja lailliseksi todenneet. Joku tässä vaan menee tunteisiin. Kun homma toimii, tuotot on satakertaiset verrattuna siihen, että Ruja lähtis lätkimään. But still, we will see.

        Aikaisemmin mainitsin talousromahduksesta. Se ei suinkaan ole omaa keksintöäni, enkä myöskään väittänyt, että OneCoin tulee pelastamaan maailman. Tässä yksi näkökulma, tietoa maailmasta löytyy, jos kiinnostaa huutelun sijaan perehtyä maailman talouden historiaan: http://yle.fi/uutiset/uusi_ja_entista_suurempi_romahdus_on_tulossa__satoja_pankkiireja_haastatellut_toimittaja_jarkyttyi/8661953

        Ja siis, en ole Tommi, en edes samaa sukupuolta :).


      • NytLennetäänIlmanValoja
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Bitcoinissa kuka tahansa voi louhia kolikoita ilman finanssialan lisenssiä. Samaan rinnastettavissa, että OneCoinissa (no ei varmaan kaikkien mielestä) saadaan tokeneita koulutuksen kylkiäisinä, jotka voi laittaa louhintaan. Lisenssi tarvitaan rahan tai finanssituotteiden myymiseen ja tässä on sentään vissi ero. On mahdollista saada voittoa kolikoista louhinnan jälkeen, jos niiden arvo nousee (on siis noussut 0,5stä 6,25een euroon ja itse olen myynyt tällä 12-kertaisella voitolla pieniä määriä OneCoinin omassa pörssissä).

        Tästä on hankala keskustella asiallisesti, niin kuin uumoilinkin. Esim joku tuntuu tietävän palkkapussini paremmin kuin minä itse. Tyhmää väittämistä, sanoisin. Muutenkin katsomme asiaa hyvin eri näkökulmista.

        Totta kuitenkin lienee, että Bitcoinista ei koskaan tule massojen kryptovaluutta, se on siihen aivan liian hankalasti käytettävä, sekä transaktiokapasiteetiltaan rajallinen. Tämän voi joku tarkistaa, jos ei usko, ja kertoa, jos ei pidä paikkaansa, mutta Ruja sanoi vasta Tokion tilaisuudessa, että Bitcoinin blockchain pystyy suorittamaan transaktioita saman verran vuodessa kuin Visan järjestelmä päivässä (ei riitä, ei, globaaliin isoon kasvuun). Onhan siitä nyt kuultu, että Bitcoinin blockchain on välillä ollut ongelmissa, eikä siinä mitään, se on pelkkä fakta. Yhtiön tiedon mukaan OneCoinin uusi blockchain (1.10 aloittava) pystyy tekemään enemmän transaktioita kuin luottokorttiyhtiöt. Lainaus onecoin.eu -sivustolta: 'All transactions and mined coins are recorded on the OneCoin blockchain. Tailored for future-proof mass transactions, the OneCoin blockchain is powerful enough to perform more transactions than global credit card providers. OneCoin uses one of the most advanced technologies and is able to process more transactions than any competitor. Our new blockchain will run every minute and is designed to accommodate merchant needs.'

        Bitcoinilla ei voi vieläkään maksaa 'juuri missään', tavallisen ihmisen näkökulmasta katsottuna. Bitcoin, hyvä tekniikka, mutta unohdettiin markkinoida, no, koska mikään taho ei varsinaisesti vie sitä eteenpäin. Kasvu/käyttäjämäärä on jäänyt pieneksi. Ei voi OneCoinillakaan maksaa vielä, mutta yhtiön idea on siinä, että kryptovaluutta tuodaan tavallisten ihmisten elämään, oikea käytettävyys. Uskoisin, että yhtiöllä on plääni siihen, miten kauppapaikat tullaan ottamaan mukaan. Ja verkostohan siinä on avainasemassa. Aika rohkea ja erilainen tapa tehdä kryptovaluuttaa, keskitetysti. Ollaanko isoilla varpailla vai mikä siinä kiehauttaa?

        Olen tavannut Rujan ja ollut kuulemassa häntä Saksassa vuoden alussa. Toki olen paljon kuunnellut hänen videoitaan myös. Ja olen ollut muuallakin päin maailmaa OneCoinin merkeissä, nähnyt vähän niitä asialle omistautuneita, fiksuja ihmisiä, jotka uskovat, että maailmaan on tulossa jotain suurta ja mullistavaa. Olen ollut yhteydessä supportiin Sofiassa. Ja mulla on osaava ylälinja, joka hankkii tietoa ja kouluttaa. Sitten olen kuunnellut näitä skeptikkoja, lukenut Petterin juttuja ja ymmärtänyt heidänkin pointtejaan. Mielenkiintoista. Paljon havainnoimista.

        Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti. Anonyymius on teoriassa hieno asia, mutta on pikku hiljaa johtamassa rikollisuuden takia tähän: http://yle.fi/uutiset/euroopan_komissio_haluaa_suitsia_virtuaalivaluutta_bitcoinin_anonyymia_kayttoa/900468. Joten ehkä onkin viisautta tuoda markkinoille läpinäkyvä kryptovaluutta, ehkä maailma on valmis siihen. Kryptovaluutan todellista läpimurtoa ainakin odotellaan, sekä maailman kaupalle yhteistä valuuttaa. Olis monen yrittäjän ja yksityisen kansalaisen unelma, että hankalat ja kalliit valuutan vaihdot ja rahalähetykset maasta toiseen pankkien välityksellä jäisivät pois.

        Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa. Aika vaikea Rujan olis tästä sotkusta selvitä tällä maapallolla, jos kaikki olis valhetta ja huijausta. Mm. Kiinan markkinat on aika armottomat. Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä. Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo, eikä mielestäni olisi järkeä järjestää tämmöistä huijausta. Onhan tämän poliisitkin huolellisesti syynänneet ja lailliseksi todenneet. Joku tässä vaan menee tunteisiin. Kun homma toimii, tuotot on satakertaiset verrattuna siihen, että Ruja lähtis lätkimään. But still, we will see.

        Aikaisemmin mainitsin talousromahduksesta. Se ei suinkaan ole omaa keksintöäni, enkä myöskään väittänyt, että OneCoin tulee pelastamaan maailman. Tässä yksi näkökulma, tietoa maailmasta löytyy, jos kiinnostaa huutelun sijaan perehtyä maailman talouden historiaan: http://yle.fi/uutiset/uusi_ja_entista_suurempi_romahdus_on_tulossa__satoja_pankkiireja_haastatellut_toimittaja_jarkyttyi/8661953

        Ja siis, en ole Tommi, en edes samaa sukupuolta :).

        No nyt on päässy todellinen pölypää näppäimistön viereen.:DDD


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Bitcoinissa kuka tahansa voi louhia kolikoita ilman finanssialan lisenssiä. Samaan rinnastettavissa, että OneCoinissa (no ei varmaan kaikkien mielestä) saadaan tokeneita koulutuksen kylkiäisinä, jotka voi laittaa louhintaan. Lisenssi tarvitaan rahan tai finanssituotteiden myymiseen ja tässä on sentään vissi ero. On mahdollista saada voittoa kolikoista louhinnan jälkeen, jos niiden arvo nousee (on siis noussut 0,5stä 6,25een euroon ja itse olen myynyt tällä 12-kertaisella voitolla pieniä määriä OneCoinin omassa pörssissä).

        Tästä on hankala keskustella asiallisesti, niin kuin uumoilinkin. Esim joku tuntuu tietävän palkkapussini paremmin kuin minä itse. Tyhmää väittämistä, sanoisin. Muutenkin katsomme asiaa hyvin eri näkökulmista.

        Totta kuitenkin lienee, että Bitcoinista ei koskaan tule massojen kryptovaluutta, se on siihen aivan liian hankalasti käytettävä, sekä transaktiokapasiteetiltaan rajallinen. Tämän voi joku tarkistaa, jos ei usko, ja kertoa, jos ei pidä paikkaansa, mutta Ruja sanoi vasta Tokion tilaisuudessa, että Bitcoinin blockchain pystyy suorittamaan transaktioita saman verran vuodessa kuin Visan järjestelmä päivässä (ei riitä, ei, globaaliin isoon kasvuun). Onhan siitä nyt kuultu, että Bitcoinin blockchain on välillä ollut ongelmissa, eikä siinä mitään, se on pelkkä fakta. Yhtiön tiedon mukaan OneCoinin uusi blockchain (1.10 aloittava) pystyy tekemään enemmän transaktioita kuin luottokorttiyhtiöt. Lainaus onecoin.eu -sivustolta: 'All transactions and mined coins are recorded on the OneCoin blockchain. Tailored for future-proof mass transactions, the OneCoin blockchain is powerful enough to perform more transactions than global credit card providers. OneCoin uses one of the most advanced technologies and is able to process more transactions than any competitor. Our new blockchain will run every minute and is designed to accommodate merchant needs.'

        Bitcoinilla ei voi vieläkään maksaa 'juuri missään', tavallisen ihmisen näkökulmasta katsottuna. Bitcoin, hyvä tekniikka, mutta unohdettiin markkinoida, no, koska mikään taho ei varsinaisesti vie sitä eteenpäin. Kasvu/käyttäjämäärä on jäänyt pieneksi. Ei voi OneCoinillakaan maksaa vielä, mutta yhtiön idea on siinä, että kryptovaluutta tuodaan tavallisten ihmisten elämään, oikea käytettävyys. Uskoisin, että yhtiöllä on plääni siihen, miten kauppapaikat tullaan ottamaan mukaan. Ja verkostohan siinä on avainasemassa. Aika rohkea ja erilainen tapa tehdä kryptovaluuttaa, keskitetysti. Ollaanko isoilla varpailla vai mikä siinä kiehauttaa?

        Olen tavannut Rujan ja ollut kuulemassa häntä Saksassa vuoden alussa. Toki olen paljon kuunnellut hänen videoitaan myös. Ja olen ollut muuallakin päin maailmaa OneCoinin merkeissä, nähnyt vähän niitä asialle omistautuneita, fiksuja ihmisiä, jotka uskovat, että maailmaan on tulossa jotain suurta ja mullistavaa. Olen ollut yhteydessä supportiin Sofiassa. Ja mulla on osaava ylälinja, joka hankkii tietoa ja kouluttaa. Sitten olen kuunnellut näitä skeptikkoja, lukenut Petterin juttuja ja ymmärtänyt heidänkin pointtejaan. Mielenkiintoista. Paljon havainnoimista.

        Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti. Anonyymius on teoriassa hieno asia, mutta on pikku hiljaa johtamassa rikollisuuden takia tähän: http://yle.fi/uutiset/euroopan_komissio_haluaa_suitsia_virtuaalivaluutta_bitcoinin_anonyymia_kayttoa/900468. Joten ehkä onkin viisautta tuoda markkinoille läpinäkyvä kryptovaluutta, ehkä maailma on valmis siihen. Kryptovaluutan todellista läpimurtoa ainakin odotellaan, sekä maailman kaupalle yhteistä valuuttaa. Olis monen yrittäjän ja yksityisen kansalaisen unelma, että hankalat ja kalliit valuutan vaihdot ja rahalähetykset maasta toiseen pankkien välityksellä jäisivät pois.

        Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa. Aika vaikea Rujan olis tästä sotkusta selvitä tällä maapallolla, jos kaikki olis valhetta ja huijausta. Mm. Kiinan markkinat on aika armottomat. Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä. Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo, eikä mielestäni olisi järkeä järjestää tämmöistä huijausta. Onhan tämän poliisitkin huolellisesti syynänneet ja lailliseksi todenneet. Joku tässä vaan menee tunteisiin. Kun homma toimii, tuotot on satakertaiset verrattuna siihen, että Ruja lähtis lätkimään. But still, we will see.

        Aikaisemmin mainitsin talousromahduksesta. Se ei suinkaan ole omaa keksintöäni, enkä myöskään väittänyt, että OneCoin tulee pelastamaan maailman. Tässä yksi näkökulma, tietoa maailmasta löytyy, jos kiinnostaa huutelun sijaan perehtyä maailman talouden historiaan: http://yle.fi/uutiset/uusi_ja_entista_suurempi_romahdus_on_tulossa__satoja_pankkiireja_haastatellut_toimittaja_jarkyttyi/8661953

        Ja siis, en ole Tommi, en edes samaa sukupuolta :).

        Aika rankkaa tavaraa. Puutun tässä vain yhteen yksityiskohtaan tämän uskovaisen kirjoituksessa

        >Uskoisin, että yhtiöllä on plääni siihen, miten kauppapaikat tullaan ottamaan mukaan. Ja verkostohan siinä on avainasemassa. Aika rohkea ja erilainen tapa tehdä kryptovaluuttaa, keskitetysti. Ollaanko isoilla varpailla vai mikä siinä kiehauttaa

        Kerropas tarkemmin miten mainitsemasi "verkosto" on avainasemassa. Mitä funktioita sillä voisi olla? Mihin sitä konkreettisesti tarvitaan? Liike-elämässä "verkostot" ovat tavaroiden valmistajien-toimittajien-jne.-ostajien välisiä hyvinkin löyhiä ketjuja. OC-verkosto on sen sijaan pyramidi jossa kussakin solussa on huipulla tunkki ja alempana kusetetut. Mitä käyttöä tällaisella rakenteella voisi olla? Tunkki on kertaalleen kerännyt rahat kusetettaviltaan ja homma on taputeltu. Paitsi ellei kusetettu jostain syystä halua "sioittaa" lisää jolloin tunkki saa lisää suolarahaa.

        Kuten wincapitassa, ei onecoinissakaan TALLOTA kenenkään varpaille. MIKÄÄN ei kiehauta yhtään MITÄÄN. KESKITETTY kryptovaluutan tekeminen on sama kuin koittaisi kaupata MONOPOLIpelin seteleitä. KESKITTÄMINEN on merkki siitä ettei mitään kryptovaluuttaa oikeasti ole edes olemassa. Keskittäminen kun juurikin on suurin kryptovaluutan VIHOLLINEN.

        Ja miten mainittu VERKOSTO liittyy asiaan? Miten sitä konkreettisesti aiotaan HYÖDYNTÄÄ?


      • AurinkoaNäkyvissä
        SimsalabimJim kirjoitti:

        Splittejä tarvitaan tietenkin siksi, että "sijoittajat" syytäisivät mahdollisimman paljon lisää rahaa systeemiin, koska kukapa ei haluaisi noin vain tuplata sijoitustaan ja äkkirikastua.

        Sääli vain, että uuden rahan luominen tähän maailmaan ei käy noin vain sormia napsauttamalla. Jos se olisi noin helppoa, kuka vain voisi luoda lisää rahaa, kun päättäisi vain, että hip hei! Nyt splitataan mun omaisuus!

        Jos tuollainen uuden rahan luominen keneltä vain onnistuisi, romahduttaisi se rahan arvon nollaan, koska rahaa olisi äärettömästi tarjolla, eikä näin olisi minkään arvoista. OneCoinin sijoittajat oikeasti uskovat, että omat rahat voi tuplata noin vain. Mitään oikeaa syytähän sille ei ole.

        Jokainen OneCoiniin sijoittanut voikin näin viikonlopun kunniaksi miettiä tykönään, miksi Bitcoinissa ei ole tuommoisia splittejä ollut. Eikö se olisi saanut vieläkin enemmän käyttäjiä virtuaalivaluutalle ja sen kasvu olisi ollut monin verroin kovempi kuin se oli?

        "Sääli vain, että uuden rahan luominen tähän maailmaan ei käy noin vain sormia napsauttamalla. Jos se olisi noin helppoa, kuka vain voisi luoda lisää rahaa, kun päättäisi vain, että hip hei! Nyt splitataan mun omaisuus!

        Jos tuollainen uuden rahan luominen keneltä vain onnistuisi, romahduttaisi se rahan arvon nollaan, koska rahaa olisi äärettömästi tarjolla, eikä näin olisi minkään arvoista. OneCoinin sijoittajat oikeasti uskovat, että omat rahat voi tuplata noin vain. Mitään oikeaa syytähän sille ei ole."

        Tuossa on vähän vääriäkin olettamuksia, mutta periaatteessa kuka tahansa todellakin voi luoda uuden kryptovaluutan, 'kuka tahansa' loi nimettömästi myös bitcoinin. Nykyään taitaa olla herran henkilöllisyys selvillä.

        Kryptovaluuttoja on satoja, mutta suurimmalla osalla niistä ei ole juurikaan merkitystä. Pointti onkin siinä, mistä valuutasta tulee oikeasti varteenotettava vaihtoehto käyttövaluutaksi. Harvalla on oikeasti resursseja maailmassa luoda globaali valuutta, koska siihen tarvitaan paljon käyttäjiä, paljon tunnettavuutta ja hyvä käytettävyys. Ja niiden rakentamiseen tarvitaan aikaa sekä rahaa.


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Bitcoinissa kuka tahansa voi louhia kolikoita ilman finanssialan lisenssiä. Samaan rinnastettavissa, että OneCoinissa (no ei varmaan kaikkien mielestä) saadaan tokeneita koulutuksen kylkiäisinä, jotka voi laittaa louhintaan. Lisenssi tarvitaan rahan tai finanssituotteiden myymiseen ja tässä on sentään vissi ero. On mahdollista saada voittoa kolikoista louhinnan jälkeen, jos niiden arvo nousee (on siis noussut 0,5stä 6,25een euroon ja itse olen myynyt tällä 12-kertaisella voitolla pieniä määriä OneCoinin omassa pörssissä).

        Tästä on hankala keskustella asiallisesti, niin kuin uumoilinkin. Esim joku tuntuu tietävän palkkapussini paremmin kuin minä itse. Tyhmää väittämistä, sanoisin. Muutenkin katsomme asiaa hyvin eri näkökulmista.

        Totta kuitenkin lienee, että Bitcoinista ei koskaan tule massojen kryptovaluutta, se on siihen aivan liian hankalasti käytettävä, sekä transaktiokapasiteetiltaan rajallinen. Tämän voi joku tarkistaa, jos ei usko, ja kertoa, jos ei pidä paikkaansa, mutta Ruja sanoi vasta Tokion tilaisuudessa, että Bitcoinin blockchain pystyy suorittamaan transaktioita saman verran vuodessa kuin Visan järjestelmä päivässä (ei riitä, ei, globaaliin isoon kasvuun). Onhan siitä nyt kuultu, että Bitcoinin blockchain on välillä ollut ongelmissa, eikä siinä mitään, se on pelkkä fakta. Yhtiön tiedon mukaan OneCoinin uusi blockchain (1.10 aloittava) pystyy tekemään enemmän transaktioita kuin luottokorttiyhtiöt. Lainaus onecoin.eu -sivustolta: 'All transactions and mined coins are recorded on the OneCoin blockchain. Tailored for future-proof mass transactions, the OneCoin blockchain is powerful enough to perform more transactions than global credit card providers. OneCoin uses one of the most advanced technologies and is able to process more transactions than any competitor. Our new blockchain will run every minute and is designed to accommodate merchant needs.'

        Bitcoinilla ei voi vieläkään maksaa 'juuri missään', tavallisen ihmisen näkökulmasta katsottuna. Bitcoin, hyvä tekniikka, mutta unohdettiin markkinoida, no, koska mikään taho ei varsinaisesti vie sitä eteenpäin. Kasvu/käyttäjämäärä on jäänyt pieneksi. Ei voi OneCoinillakaan maksaa vielä, mutta yhtiön idea on siinä, että kryptovaluutta tuodaan tavallisten ihmisten elämään, oikea käytettävyys. Uskoisin, että yhtiöllä on plääni siihen, miten kauppapaikat tullaan ottamaan mukaan. Ja verkostohan siinä on avainasemassa. Aika rohkea ja erilainen tapa tehdä kryptovaluuttaa, keskitetysti. Ollaanko isoilla varpailla vai mikä siinä kiehauttaa?

        Olen tavannut Rujan ja ollut kuulemassa häntä Saksassa vuoden alussa. Toki olen paljon kuunnellut hänen videoitaan myös. Ja olen ollut muuallakin päin maailmaa OneCoinin merkeissä, nähnyt vähän niitä asialle omistautuneita, fiksuja ihmisiä, jotka uskovat, että maailmaan on tulossa jotain suurta ja mullistavaa. Olen ollut yhteydessä supportiin Sofiassa. Ja mulla on osaava ylälinja, joka hankkii tietoa ja kouluttaa. Sitten olen kuunnellut näitä skeptikkoja, lukenut Petterin juttuja ja ymmärtänyt heidänkin pointtejaan. Mielenkiintoista. Paljon havainnoimista.

        Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti. Anonyymius on teoriassa hieno asia, mutta on pikku hiljaa johtamassa rikollisuuden takia tähän: http://yle.fi/uutiset/euroopan_komissio_haluaa_suitsia_virtuaalivaluutta_bitcoinin_anonyymia_kayttoa/900468. Joten ehkä onkin viisautta tuoda markkinoille läpinäkyvä kryptovaluutta, ehkä maailma on valmis siihen. Kryptovaluutan todellista läpimurtoa ainakin odotellaan, sekä maailman kaupalle yhteistä valuuttaa. Olis monen yrittäjän ja yksityisen kansalaisen unelma, että hankalat ja kalliit valuutan vaihdot ja rahalähetykset maasta toiseen pankkien välityksellä jäisivät pois.

        Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa. Aika vaikea Rujan olis tästä sotkusta selvitä tällä maapallolla, jos kaikki olis valhetta ja huijausta. Mm. Kiinan markkinat on aika armottomat. Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä. Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo, eikä mielestäni olisi järkeä järjestää tämmöistä huijausta. Onhan tämän poliisitkin huolellisesti syynänneet ja lailliseksi todenneet. Joku tässä vaan menee tunteisiin. Kun homma toimii, tuotot on satakertaiset verrattuna siihen, että Ruja lähtis lätkimään. But still, we will see.

        Aikaisemmin mainitsin talousromahduksesta. Se ei suinkaan ole omaa keksintöäni, enkä myöskään väittänyt, että OneCoin tulee pelastamaan maailman. Tässä yksi näkökulma, tietoa maailmasta löytyy, jos kiinnostaa huutelun sijaan perehtyä maailman talouden historiaan: http://yle.fi/uutiset/uusi_ja_entista_suurempi_romahdus_on_tulossa__satoja_pankkiireja_haastatellut_toimittaja_jarkyttyi/8661953

        Ja siis, en ole Tommi, en edes samaa sukupuolta :).

        Jatketaan ....

        >Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa

        Mikä v...n asiakaspalvelu? Kaikki "asiakaspalvelu" annetaan onelife-sivustoilla. Ja automaattitiedoituksella "your exchange order has expired, please try again". Taisit keksiä tuon asiakaspalveludilemman itse ;-) Käsität itsekin ettei onecoinin pyörittämiseen tarvita satoja "asiakaspalvelijoita".

        >Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä

        Niin, viitannet herroihin Juha Parhiala, Kari Wahlroos, Sebasian Greenwood, Ed Ludbrook et.al.

        Kaikilla näillä "herroilla" on epämääräinen menneisyys erinäisten pyramidikusetusten parissa. Miten suhtaudut tähän väitteeseen? Pidätkö näitä "herroja" ihan rehellisinä ihmisten hyvinvointia haluavina kansalaisina?

        >Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti.

        Mistä olet saanut tällaista tietoa? Mikään pankki ei suunnittele omaa kryptovaluuttaa. Pankkeja ei kiinnosta minkäänlainen kryptovaluutta, ei ole koskaan kiinnostanut. Sen sijaan blockchain teknologia hajautettuna tietokantana on toinen asia, mutta se ei liity kryptovaluuttaan mitenkään. Ja oman valuutan suunnittelu olisi pankeilta täysin järjetöntäkin. Jos minun pankkini (=se missä lainat on ja mihin tulee palkka) ilmoittaisi miettivänsä omaa valuuttaa koti-euron tilalle, myisin lainani välittömästi eteenpäin ja hyppäisin toisen pankin liekaan ;-)
        Hölmöläisen teorioita kirjoittelet ;-) Mistä lie olet nuo keksinyt ;-) No, uskovainen kirjoittelee mitä tuuli tuo tullessaan ...

        > Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo

        Voi ei ... kuviot eivät todellakaan ole isot. Koulutuspakettien ostajia värvätään jossain vantaalaisen autotallin kellarissa, tai Tuurista vuokratussa auditoriossa muutamalle kouralliselle ihmisiä. Tai jossain Siperiassa kouralliselle maatuskoja, Herää nyt jo, kuviot eivät TODELLAKAAN ole isot. Muuten kuin ignatovalle itselleen ja hänen lähipiirilleen. He tienaavat näistä kyllä ihan hyvät tulot.

        Miksi ihmeessa kuvittelet että ignatova haluaisi muuttaa nykytilannetta mihinkään, esim. yrittämällä luoda kauppapaikkoja? Nythän ignatovalle sataa rahaa ovista ja ikkunoista. Hölmöhän hän olisi jos koittaisi tilannetta mihinkään muuttaa.

        MUAHAHAHAMUAHAHAHAHAH


      • Yoakim_
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Bitcoinissa kuka tahansa voi louhia kolikoita ilman finanssialan lisenssiä. Samaan rinnastettavissa, että OneCoinissa (no ei varmaan kaikkien mielestä) saadaan tokeneita koulutuksen kylkiäisinä, jotka voi laittaa louhintaan. Lisenssi tarvitaan rahan tai finanssituotteiden myymiseen ja tässä on sentään vissi ero. On mahdollista saada voittoa kolikoista louhinnan jälkeen, jos niiden arvo nousee (on siis noussut 0,5stä 6,25een euroon ja itse olen myynyt tällä 12-kertaisella voitolla pieniä määriä OneCoinin omassa pörssissä).

        Tästä on hankala keskustella asiallisesti, niin kuin uumoilinkin. Esim joku tuntuu tietävän palkkapussini paremmin kuin minä itse. Tyhmää väittämistä, sanoisin. Muutenkin katsomme asiaa hyvin eri näkökulmista.

        Totta kuitenkin lienee, että Bitcoinista ei koskaan tule massojen kryptovaluutta, se on siihen aivan liian hankalasti käytettävä, sekä transaktiokapasiteetiltaan rajallinen. Tämän voi joku tarkistaa, jos ei usko, ja kertoa, jos ei pidä paikkaansa, mutta Ruja sanoi vasta Tokion tilaisuudessa, että Bitcoinin blockchain pystyy suorittamaan transaktioita saman verran vuodessa kuin Visan järjestelmä päivässä (ei riitä, ei, globaaliin isoon kasvuun). Onhan siitä nyt kuultu, että Bitcoinin blockchain on välillä ollut ongelmissa, eikä siinä mitään, se on pelkkä fakta. Yhtiön tiedon mukaan OneCoinin uusi blockchain (1.10 aloittava) pystyy tekemään enemmän transaktioita kuin luottokorttiyhtiöt. Lainaus onecoin.eu -sivustolta: 'All transactions and mined coins are recorded on the OneCoin blockchain. Tailored for future-proof mass transactions, the OneCoin blockchain is powerful enough to perform more transactions than global credit card providers. OneCoin uses one of the most advanced technologies and is able to process more transactions than any competitor. Our new blockchain will run every minute and is designed to accommodate merchant needs.'

        Bitcoinilla ei voi vieläkään maksaa 'juuri missään', tavallisen ihmisen näkökulmasta katsottuna. Bitcoin, hyvä tekniikka, mutta unohdettiin markkinoida, no, koska mikään taho ei varsinaisesti vie sitä eteenpäin. Kasvu/käyttäjämäärä on jäänyt pieneksi. Ei voi OneCoinillakaan maksaa vielä, mutta yhtiön idea on siinä, että kryptovaluutta tuodaan tavallisten ihmisten elämään, oikea käytettävyys. Uskoisin, että yhtiöllä on plääni siihen, miten kauppapaikat tullaan ottamaan mukaan. Ja verkostohan siinä on avainasemassa. Aika rohkea ja erilainen tapa tehdä kryptovaluuttaa, keskitetysti. Ollaanko isoilla varpailla vai mikä siinä kiehauttaa?

        Olen tavannut Rujan ja ollut kuulemassa häntä Saksassa vuoden alussa. Toki olen paljon kuunnellut hänen videoitaan myös. Ja olen ollut muuallakin päin maailmaa OneCoinin merkeissä, nähnyt vähän niitä asialle omistautuneita, fiksuja ihmisiä, jotka uskovat, että maailmaan on tulossa jotain suurta ja mullistavaa. Olen ollut yhteydessä supportiin Sofiassa. Ja mulla on osaava ylälinja, joka hankkii tietoa ja kouluttaa. Sitten olen kuunnellut näitä skeptikkoja, lukenut Petterin juttuja ja ymmärtänyt heidänkin pointtejaan. Mielenkiintoista. Paljon havainnoimista.

        Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti. Anonyymius on teoriassa hieno asia, mutta on pikku hiljaa johtamassa rikollisuuden takia tähän: http://yle.fi/uutiset/euroopan_komissio_haluaa_suitsia_virtuaalivaluutta_bitcoinin_anonyymia_kayttoa/900468. Joten ehkä onkin viisautta tuoda markkinoille läpinäkyvä kryptovaluutta, ehkä maailma on valmis siihen. Kryptovaluutan todellista läpimurtoa ainakin odotellaan, sekä maailman kaupalle yhteistä valuuttaa. Olis monen yrittäjän ja yksityisen kansalaisen unelma, että hankalat ja kalliit valuutan vaihdot ja rahalähetykset maasta toiseen pankkien välityksellä jäisivät pois.

        Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa. Aika vaikea Rujan olis tästä sotkusta selvitä tällä maapallolla, jos kaikki olis valhetta ja huijausta. Mm. Kiinan markkinat on aika armottomat. Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä. Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo, eikä mielestäni olisi järkeä järjestää tämmöistä huijausta. Onhan tämän poliisitkin huolellisesti syynänneet ja lailliseksi todenneet. Joku tässä vaan menee tunteisiin. Kun homma toimii, tuotot on satakertaiset verrattuna siihen, että Ruja lähtis lätkimään. But still, we will see.

        Aikaisemmin mainitsin talousromahduksesta. Se ei suinkaan ole omaa keksintöäni, enkä myöskään väittänyt, että OneCoin tulee pelastamaan maailman. Tässä yksi näkökulma, tietoa maailmasta löytyy, jos kiinnostaa huutelun sijaan perehtyä maailman talouden historiaan: http://yle.fi/uutiset/uusi_ja_entista_suurempi_romahdus_on_tulossa__satoja_pankkiireja_haastatellut_toimittaja_jarkyttyi/8661953

        Ja siis, en ole Tommi, en edes samaa sukupuolta :).

        "Aika vaikea Rujan olis tästä sotkusta selvitä tällä maapallolla, jos kaikki olis valhetta ja huijausta. Mm. Kiinan markkinat on aika armottomat. Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä."

        - Koko konkkaronkka on ollut mukana huijauksissa aikaisemminkin ihan omalla pärställään.

        "Onhan tämän poliisitkin huolellisesti syynänneet ja lailliseksi todenneet."

        - Ei ole. Eivät voineet toistaiseksi tehdä mitään, koska ei ole laitonta olla typerys ja lähettää rahaa ulkomaisille huijareille.

        Tuossa vielä yksinkertainen opastus siitä, että miksi Onecoin on kusetusta:
        https://medium.com/@BlockByBlock/why-onecoin-is-one-big-scam-555064d4f308#.owrft8tng


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        "Sääli vain, että uuden rahan luominen tähän maailmaan ei käy noin vain sormia napsauttamalla. Jos se olisi noin helppoa, kuka vain voisi luoda lisää rahaa, kun päättäisi vain, että hip hei! Nyt splitataan mun omaisuus!

        Jos tuollainen uuden rahan luominen keneltä vain onnistuisi, romahduttaisi se rahan arvon nollaan, koska rahaa olisi äärettömästi tarjolla, eikä näin olisi minkään arvoista. OneCoinin sijoittajat oikeasti uskovat, että omat rahat voi tuplata noin vain. Mitään oikeaa syytähän sille ei ole."

        Tuossa on vähän vääriäkin olettamuksia, mutta periaatteessa kuka tahansa todellakin voi luoda uuden kryptovaluutan, 'kuka tahansa' loi nimettömästi myös bitcoinin. Nykyään taitaa olla herran henkilöllisyys selvillä.

        Kryptovaluuttoja on satoja, mutta suurimmalla osalla niistä ei ole juurikaan merkitystä. Pointti onkin siinä, mistä valuutasta tulee oikeasti varteenotettava vaihtoehto käyttövaluutaksi. Harvalla on oikeasti resursseja maailmassa luoda globaali valuutta, koska siihen tarvitaan paljon käyttäjiä, paljon tunnettavuutta ja hyvä käytettävyys. Ja niiden rakentamiseen tarvitaan aikaa sekä rahaa.

        >Pointti onkin siinä, mistä valuutasta tulee oikeasti varteenotettava vaihtoehto käyttövaluutaksi. Harvalla on oikeasti resursseja maailmassa luoda globaali valuutta

        Millä perusteella luulet että onecoin olisi se varteenotettava vaihtoehto? Mikään fakta ei tue tuollaista väittämää. Mutta sen sijaan jos ajatellaan ignatovaa maailmanlaajuisena huijarina, palat loksahtavat paikoilleen ja logiikka löytyy.

        Miksi ihmeessä ignatova yrittäisi jotain niin järjetöntä ja mahdotonta ajatusta kuin luoda "maailmanlaajuinen kryptovaluutta"? Oletko lainkaan miettinyt miten mahdotonta on käytännössä tuollaisen yrittäminen? Herää jo, uskovainen ;-) Ignatova on pelkkä huijari, jollaisia löytyy kaikkialta. Hänellä on vain onecoinin kohdalla käynyt uskomaton tuuri ja on päässyt tienaamaan ponzihuijauksella, useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen!


      • AurinkoaNäkyvissä

        "Kerropas tarkemmin miten mainitsemasi "verkosto" on avainasemassa. Mitä funktioita sillä voisi olla? Mihin sitä konkreettisesti tarvitaan? Liike-elämässä "verkostot" ovat tavaroiden valmistajien-toimittajien-jne.-ostajien välisiä hyvinkin löyhiä ketjuja. OC-verkosto on sen sijaan pyramidi jossa kussakin solussa on huipulla tunkki ja alempana kusetetut. Mitä käyttöä tällaisella rakenteella voisi olla? Tunkki on kertaalleen kerännyt rahat kusetettaviltaan ja homma on taputeltu. Paitsi ellei kusetettu jostain syystä halua "sioittaa" lisää jolloin tunkki saa lisää suolarahaa.

        Kuten wincapitassa, ei onecoinissakaan TALLOTA kenenkään varpaille. MIKÄÄN ei kiehauta yhtään MITÄÄN. KESKITETTY kryptovaluutan tekeminen on sama kuin koittaisi kaupata MONOPOLIpelin seteleitä. KESKITTÄMINEN on merkki siitä ettei mitään kryptovaluuttaa oikeasti ole edes olemassa. Keskittäminen kun juurikin on suurin kryptovaluutan VIHOLLINEN."


        Verkosto yksinkertaisesti markkinoi tätä asiaa eteenpäin. Olet varmaan kuullut verkostomarkkinoinnista. Tutkitusti maailman tehokkain markkinointikeino, erilaisten huijauspyramidien takia tosin ryvettynyt maineeltaan. Kieltämättä hyvin epätavallista finanssialalla, kryptovaluutta verkosto. Pointtina on myös kouluttaa ihmisiä ymmärtämään rahaa ja rahan olemusta. On tiimejä, joissa koulutetaan, toiset ovat passiivisempia. Ruja korostaa, että jokaisen tulisi tietää, mitä on tekemässä, ymmärtää kryptovaluuttoja, sijoittamista ja taloutta. Talouskoulutus on hyvää, oikeasti, oppikirjoista, tietysti on, kun ei pyörääkään uudestaan tarvitse keksiä. . Ei samalla tavalla vaan kannata tehdä kuin bitcoin on tehty, jos haluaa erilaisia tuloksia, sehän on jo testattu. Kun siis halutaan saada massoja liikkeelle ja viedä myös pankittomille Aasiaan, Etelä-Amerikkaan, Afrikkaan jne. finanssipalvelut.

        Ymmärrän tuon vihollisajatuksen keskittämisen suhteen. Käsittääkseni OneCoin on kuitenkin tulossa avoimeksi jossain vaiheessa ja koko transaktiohistoria tulee julkiseksi. Tuohon mä en pysty sanomaan muuta, kuin että nörteille tämä keskittäminen on usein ylitsepääsemätön kysymys. Näinkin kuitenkin voi kryptovaluuttaa tehdä, olen kuullut sen myös asiantuntijan suusta. OneCoinissa on mukana myös nörttipoikia, jotka on alkuun suhtautuneet skeptisesti, mutta ovat vaivautuneet tutustumaan aiheeseen paremmin. Kyllä se koodi siellä on olemassa. Ja jos ei olis, kannattais äkkiä tehdä, kun on näin hyvin homma lähtenyt liikkeelle.

        Toivonpa kuitenkin asiallista kielen käyttöä.. Ja olisin voinut vaikka lyödä vetoa, että minkä tahansa nimimerkin olisin valinnut, siitä olisi saanut vähättelevää huumoria aikaiseksi. Olis mullakin sormien päässä kaikenlaista fiksua heittoa, mutta yritän pitää näpit kurissa näppäimillä.


      • Greenwood
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Bitcoinissa kuka tahansa voi louhia kolikoita ilman finanssialan lisenssiä. Samaan rinnastettavissa, että OneCoinissa (no ei varmaan kaikkien mielestä) saadaan tokeneita koulutuksen kylkiäisinä, jotka voi laittaa louhintaan. Lisenssi tarvitaan rahan tai finanssituotteiden myymiseen ja tässä on sentään vissi ero. On mahdollista saada voittoa kolikoista louhinnan jälkeen, jos niiden arvo nousee (on siis noussut 0,5stä 6,25een euroon ja itse olen myynyt tällä 12-kertaisella voitolla pieniä määriä OneCoinin omassa pörssissä).

        Tästä on hankala keskustella asiallisesti, niin kuin uumoilinkin. Esim joku tuntuu tietävän palkkapussini paremmin kuin minä itse. Tyhmää väittämistä, sanoisin. Muutenkin katsomme asiaa hyvin eri näkökulmista.

        Totta kuitenkin lienee, että Bitcoinista ei koskaan tule massojen kryptovaluutta, se on siihen aivan liian hankalasti käytettävä, sekä transaktiokapasiteetiltaan rajallinen. Tämän voi joku tarkistaa, jos ei usko, ja kertoa, jos ei pidä paikkaansa, mutta Ruja sanoi vasta Tokion tilaisuudessa, että Bitcoinin blockchain pystyy suorittamaan transaktioita saman verran vuodessa kuin Visan järjestelmä päivässä (ei riitä, ei, globaaliin isoon kasvuun). Onhan siitä nyt kuultu, että Bitcoinin blockchain on välillä ollut ongelmissa, eikä siinä mitään, se on pelkkä fakta. Yhtiön tiedon mukaan OneCoinin uusi blockchain (1.10 aloittava) pystyy tekemään enemmän transaktioita kuin luottokorttiyhtiöt. Lainaus onecoin.eu -sivustolta: 'All transactions and mined coins are recorded on the OneCoin blockchain. Tailored for future-proof mass transactions, the OneCoin blockchain is powerful enough to perform more transactions than global credit card providers. OneCoin uses one of the most advanced technologies and is able to process more transactions than any competitor. Our new blockchain will run every minute and is designed to accommodate merchant needs.'

        Bitcoinilla ei voi vieläkään maksaa 'juuri missään', tavallisen ihmisen näkökulmasta katsottuna. Bitcoin, hyvä tekniikka, mutta unohdettiin markkinoida, no, koska mikään taho ei varsinaisesti vie sitä eteenpäin. Kasvu/käyttäjämäärä on jäänyt pieneksi. Ei voi OneCoinillakaan maksaa vielä, mutta yhtiön idea on siinä, että kryptovaluutta tuodaan tavallisten ihmisten elämään, oikea käytettävyys. Uskoisin, että yhtiöllä on plääni siihen, miten kauppapaikat tullaan ottamaan mukaan. Ja verkostohan siinä on avainasemassa. Aika rohkea ja erilainen tapa tehdä kryptovaluuttaa, keskitetysti. Ollaanko isoilla varpailla vai mikä siinä kiehauttaa?

        Olen tavannut Rujan ja ollut kuulemassa häntä Saksassa vuoden alussa. Toki olen paljon kuunnellut hänen videoitaan myös. Ja olen ollut muuallakin päin maailmaa OneCoinin merkeissä, nähnyt vähän niitä asialle omistautuneita, fiksuja ihmisiä, jotka uskovat, että maailmaan on tulossa jotain suurta ja mullistavaa. Olen ollut yhteydessä supportiin Sofiassa. Ja mulla on osaava ylälinja, joka hankkii tietoa ja kouluttaa. Sitten olen kuunnellut näitä skeptikkoja, lukenut Petterin juttuja ja ymmärtänyt heidänkin pointtejaan. Mielenkiintoista. Paljon havainnoimista.

        Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti. Anonyymius on teoriassa hieno asia, mutta on pikku hiljaa johtamassa rikollisuuden takia tähän: http://yle.fi/uutiset/euroopan_komissio_haluaa_suitsia_virtuaalivaluutta_bitcoinin_anonyymia_kayttoa/900468. Joten ehkä onkin viisautta tuoda markkinoille läpinäkyvä kryptovaluutta, ehkä maailma on valmis siihen. Kryptovaluutan todellista läpimurtoa ainakin odotellaan, sekä maailman kaupalle yhteistä valuuttaa. Olis monen yrittäjän ja yksityisen kansalaisen unelma, että hankalat ja kalliit valuutan vaihdot ja rahalähetykset maasta toiseen pankkien välityksellä jäisivät pois.

        Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa. Aika vaikea Rujan olis tästä sotkusta selvitä tällä maapallolla, jos kaikki olis valhetta ja huijausta. Mm. Kiinan markkinat on aika armottomat. Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä. Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo, eikä mielestäni olisi järkeä järjestää tämmöistä huijausta. Onhan tämän poliisitkin huolellisesti syynänneet ja lailliseksi todenneet. Joku tässä vaan menee tunteisiin. Kun homma toimii, tuotot on satakertaiset verrattuna siihen, että Ruja lähtis lätkimään. But still, we will see.

        Aikaisemmin mainitsin talousromahduksesta. Se ei suinkaan ole omaa keksintöäni, enkä myöskään väittänyt, että OneCoin tulee pelastamaan maailman. Tässä yksi näkökulma, tietoa maailmasta löytyy, jos kiinnostaa huutelun sijaan perehtyä maailman talouden historiaan: http://yle.fi/uutiset/uusi_ja_entista_suurempi_romahdus_on_tulossa__satoja_pankkiireja_haastatellut_toimittaja_jarkyttyi/8661953

        Ja siis, en ole Tommi, en edes samaa sukupuolta :).

        Jos halutaan rakentaa vakavasti otettavaa kryptovaluuttaa,niin eikö olisi kannattanut palkata alan asiantuntijoita töihin? Nythän siellä on aiemmissa pyramideissa ryvettyneitä matkasaarnaajia,jotka eivät tiedä kryptovaluutoista tai lohkoketjuista mitään. Ludbrook ja Danhammer viimisimmät esimerkit. Juuri tuollaiset henkilöt vievät onecoinista viimeisenkin uskottavuuden. Ja entäpä Ruja? Parhiala sanoi hänen kirjoittaneen kolme kirjaa kryptovaluutasta. Jos näin oikeasti olisi,niin miksei niitä myydä koulutuspakettien sijaan? Tai edes kylkiäisinä. Luulisi sadantonnin pakettiin kuuluvan Rujan kirjat mukaan. Kera nimmarin..


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        "Kerropas tarkemmin miten mainitsemasi "verkosto" on avainasemassa. Mitä funktioita sillä voisi olla? Mihin sitä konkreettisesti tarvitaan? Liike-elämässä "verkostot" ovat tavaroiden valmistajien-toimittajien-jne.-ostajien välisiä hyvinkin löyhiä ketjuja. OC-verkosto on sen sijaan pyramidi jossa kussakin solussa on huipulla tunkki ja alempana kusetetut. Mitä käyttöä tällaisella rakenteella voisi olla? Tunkki on kertaalleen kerännyt rahat kusetettaviltaan ja homma on taputeltu. Paitsi ellei kusetettu jostain syystä halua "sioittaa" lisää jolloin tunkki saa lisää suolarahaa.

        Kuten wincapitassa, ei onecoinissakaan TALLOTA kenenkään varpaille. MIKÄÄN ei kiehauta yhtään MITÄÄN. KESKITETTY kryptovaluutan tekeminen on sama kuin koittaisi kaupata MONOPOLIpelin seteleitä. KESKITTÄMINEN on merkki siitä ettei mitään kryptovaluuttaa oikeasti ole edes olemassa. Keskittäminen kun juurikin on suurin kryptovaluutan VIHOLLINEN."


        Verkosto yksinkertaisesti markkinoi tätä asiaa eteenpäin. Olet varmaan kuullut verkostomarkkinoinnista. Tutkitusti maailman tehokkain markkinointikeino, erilaisten huijauspyramidien takia tosin ryvettynyt maineeltaan. Kieltämättä hyvin epätavallista finanssialalla, kryptovaluutta verkosto. Pointtina on myös kouluttaa ihmisiä ymmärtämään rahaa ja rahan olemusta. On tiimejä, joissa koulutetaan, toiset ovat passiivisempia. Ruja korostaa, että jokaisen tulisi tietää, mitä on tekemässä, ymmärtää kryptovaluuttoja, sijoittamista ja taloutta. Talouskoulutus on hyvää, oikeasti, oppikirjoista, tietysti on, kun ei pyörääkään uudestaan tarvitse keksiä. . Ei samalla tavalla vaan kannata tehdä kuin bitcoin on tehty, jos haluaa erilaisia tuloksia, sehän on jo testattu. Kun siis halutaan saada massoja liikkeelle ja viedä myös pankittomille Aasiaan, Etelä-Amerikkaan, Afrikkaan jne. finanssipalvelut.

        Ymmärrän tuon vihollisajatuksen keskittämisen suhteen. Käsittääkseni OneCoin on kuitenkin tulossa avoimeksi jossain vaiheessa ja koko transaktiohistoria tulee julkiseksi. Tuohon mä en pysty sanomaan muuta, kuin että nörteille tämä keskittäminen on usein ylitsepääsemätön kysymys. Näinkin kuitenkin voi kryptovaluuttaa tehdä, olen kuullut sen myös asiantuntijan suusta. OneCoinissa on mukana myös nörttipoikia, jotka on alkuun suhtautuneet skeptisesti, mutta ovat vaivautuneet tutustumaan aiheeseen paremmin. Kyllä se koodi siellä on olemassa. Ja jos ei olis, kannattais äkkiä tehdä, kun on näin hyvin homma lähtenyt liikkeelle.

        Toivonpa kuitenkin asiallista kielen käyttöä.. Ja olisin voinut vaikka lyödä vetoa, että minkä tahansa nimimerkin olisin valinnut, siitä olisi saanut vähättelevää huumoria aikaiseksi. Olis mullakin sormien päässä kaikenlaista fiksua heittoa, mutta yritän pitää näpit kurissa näppäimillä.

        Joo, koitan pysyä asiallisena ;-)

        Loppumatonta vääntämistä. Mutta sehän näiden palstojen huumori juuri onkin ;-)

        >Verkosto yksinkertaisesti markkinoi tätä asiaa eteenpäin. Olet varmaan kuullut verkostomarkkinoinnista. Tutkitusti maailman tehokkain markkinointikeino

        Kyllä, tuota odotinkin. Verkostomarkkinointi on kuitenkin kaukana tehokkaasta markkinoinnista. Se teho on käytännössä nolla. Pienessä piirissä viedään viestiä eteenpäin. Ettekö ole tulleet ajatelleeksi nykyaikaisia markkinointikeinoja? Siis esim. sanomalehtiä tai vaikkapa internettiä ;-) Miksi ihmeessä haluatte viestiä asiaa pienessä sisäpiirissä - verkostossa kuten te sitä kutsutte?

        Verkostomarkkinoinnin ainoa idea on saada houkuteltua ihmisiä pyramidiin, ei lainkaan tuotteiden myyjiksi, vaan ihan pelkästään jäseniksi. Näin pyramidissa ylempänä oleva saa tuottoja alempana olevan sijoituksista - olkoon nämä sitten kaupiteltavien tavaroiden ostoja tai koulutuspaketteihin sijoittamista.

        Tämä on TUTKITTUA tietoa verkostomarkkinoinnista. Näistä "samanmielisten" ihmisten uskovaiskerhosta, jossa elää tukeva usko rikastumiseen oikopolkua pitkin.

        Tämä samainen ominaisuus esiintyy onecoinissa. Itse coinilla ei ole mitään merkitystä. Merkitystä on sen sijaan sillä että houkutellaan pyramidiin väkeä koulutuspakettien ostajiksi.

        (piti lisätä tähän "muahahaa"-lohko mutta enpäs lisääkään kun lupasin pysyä asiallisena)

        >Käsittääkseni OneCoin on kuitenkin tulossa avoimeksi jossain vaiheessa ja koko transaktiohistoria tulee julkiseksi

        Uskoisit nyt kun sanon, ei ole olemassa mitään transaktiohistoriaa minkä pitäisi tulla julkiseksi. Onecoinilla kun ei ole suoritettu koskaan ensimmäistäkään transaktiota. Eikä suoriteta. Sellainen kun ei lainkaan palvele ignatovan etuja. Ignatovan kontrollin ulkopuolella olevat transaktiot kun asettaisivat hänen määrittämänsä OC-kurssin kyseenalaiseksi. Ja sitähän hän ei tule sallimaan. Ja tästä koko ketju purkautuukin: ei tule kauppapaikkoja koskapa OC:n vapaata vaihdettavuutta ei voida sallia.

        (piti lisätä tähänkin "muahahaa"-lohko mutta enpäs taaskaan lisää kun lupasin pysyä asiallisena)

        >Ja olisin voinut vaikka lyödä vetoa, että minkä tahansa nimimerkin olisin valinnut, siitä olisi saanut vähättelevää huumoria aikaiseksi.

        Kyllä minä nyt olen niin asiallisena pysynyt, että etsimällä saat etsiä vähättelyjä!! Mitään vähättelyä en ole missään vaiheessa heittänyt! Ollaanko samaa mieltä?


      • AurinkoaNäkyvissä
        Greenwood kirjoitti:

        Jos halutaan rakentaa vakavasti otettavaa kryptovaluuttaa,niin eikö olisi kannattanut palkata alan asiantuntijoita töihin? Nythän siellä on aiemmissa pyramideissa ryvettyneitä matkasaarnaajia,jotka eivät tiedä kryptovaluutoista tai lohkoketjuista mitään. Ludbrook ja Danhammer viimisimmät esimerkit. Juuri tuollaiset henkilöt vievät onecoinista viimeisenkin uskottavuuden. Ja entäpä Ruja? Parhiala sanoi hänen kirjoittaneen kolme kirjaa kryptovaluutasta. Jos näin oikeasti olisi,niin miksei niitä myydä koulutuspakettien sijaan? Tai edes kylkiäisinä. Luulisi sadantonnin pakettiin kuuluvan Rujan kirjat mukaan. Kera nimmarin..

        Greenwood :)) : Vaikea tietysti vastata Rujan puolesta tuohon palkkausasiaan, voi olla että kryptovaluutta-asiantuntija ei ole markkinoinnin asiantuntija ja tarvitaan molempia tai ihan sama mitä vastaan, kun en suoraan sanottuna tiedä. Turhahan näistä on väitellä, kun tarvitsis haastatella Rujaa suoraan. Ei mulla tietenkään voi olla vastauksia kysymyksiin, kuten millä perusteella hän on väkensä palkannut. Etkä sä todennäköisesti ole suurempi asiantuntija siinä asiassa.


      • AurinkoaNäkyvissä
        Avotampio_ kirjoitti:

        Joo, koitan pysyä asiallisena ;-)

        Loppumatonta vääntämistä. Mutta sehän näiden palstojen huumori juuri onkin ;-)

        >Verkosto yksinkertaisesti markkinoi tätä asiaa eteenpäin. Olet varmaan kuullut verkostomarkkinoinnista. Tutkitusti maailman tehokkain markkinointikeino

        Kyllä, tuota odotinkin. Verkostomarkkinointi on kuitenkin kaukana tehokkaasta markkinoinnista. Se teho on käytännössä nolla. Pienessä piirissä viedään viestiä eteenpäin. Ettekö ole tulleet ajatelleeksi nykyaikaisia markkinointikeinoja? Siis esim. sanomalehtiä tai vaikkapa internettiä ;-) Miksi ihmeessä haluatte viestiä asiaa pienessä sisäpiirissä - verkostossa kuten te sitä kutsutte?

        Verkostomarkkinoinnin ainoa idea on saada houkuteltua ihmisiä pyramidiin, ei lainkaan tuotteiden myyjiksi, vaan ihan pelkästään jäseniksi. Näin pyramidissa ylempänä oleva saa tuottoja alempana olevan sijoituksista - olkoon nämä sitten kaupiteltavien tavaroiden ostoja tai koulutuspaketteihin sijoittamista.

        Tämä on TUTKITTUA tietoa verkostomarkkinoinnista. Näistä "samanmielisten" ihmisten uskovaiskerhosta, jossa elää tukeva usko rikastumiseen oikopolkua pitkin.

        Tämä samainen ominaisuus esiintyy onecoinissa. Itse coinilla ei ole mitään merkitystä. Merkitystä on sen sijaan sillä että houkutellaan pyramidiin väkeä koulutuspakettien ostajiksi.

        (piti lisätä tähän "muahahaa"-lohko mutta enpäs lisääkään kun lupasin pysyä asiallisena)

        >Käsittääkseni OneCoin on kuitenkin tulossa avoimeksi jossain vaiheessa ja koko transaktiohistoria tulee julkiseksi

        Uskoisit nyt kun sanon, ei ole olemassa mitään transaktiohistoriaa minkä pitäisi tulla julkiseksi. Onecoinilla kun ei ole suoritettu koskaan ensimmäistäkään transaktiota. Eikä suoriteta. Sellainen kun ei lainkaan palvele ignatovan etuja. Ignatovan kontrollin ulkopuolella olevat transaktiot kun asettaisivat hänen määrittämänsä OC-kurssin kyseenalaiseksi. Ja sitähän hän ei tule sallimaan. Ja tästä koko ketju purkautuukin: ei tule kauppapaikkoja koskapa OC:n vapaata vaihdettavuutta ei voida sallia.

        (piti lisätä tähänkin "muahahaa"-lohko mutta enpäs taaskaan lisää kun lupasin pysyä asiallisena)

        >Ja olisin voinut vaikka lyödä vetoa, että minkä tahansa nimimerkin olisin valinnut, siitä olisi saanut vähättelevää huumoria aikaiseksi.

        Kyllä minä nyt olen niin asiallisena pysynyt, että etsimällä saat etsiä vähättelyjä!! Mitään vähättelyä en ole missään vaiheessa heittänyt! Ollaanko samaa mieltä?

        Olitpas asiallinen, ihan eri persoona suorastaan :)!

        >Uskoisit nyt kun sanon, ei ole olemassa mitään transaktiohistoriaa minkä pitäisi tulla julkiseksi. Onecoinilla kun ei ole suoritettu koskaan ensimmäistäkään transaktiota. Eikä suoriteta. Sellainen kun ei lainkaan palvele ignatovan etuja. Ignatovan kontrollin ulkopuolella olevat transaktiot kun asettaisivat hänen määrittämänsä OC-kurssin kyseenalaiseksi. Ja sitähän hän ei tule sallimaan. Ja tästä koko ketju purkautuukin: ei tule kauppapaikkoja koskapa OC:n vapaata vaihdettavuutta ei voida sallia.
        -Miten voit tietää tämän kaiken (ihailua)? Tottakai markkinat tulevat määräämään hinnan, eikä Ruja, ja se onkin mielenkiintoinen kohta, kun OneCoin vapautuu, onko siihen mennessä kasvun myötä yhtiön määrittelemä hinta kohdillaan. Mutta ei se ole tämän vuoden juttu, eikä ensi vuodenkaan. Pari-kolme vuotta ainakin pitää odotella, mutta se nyt ei ole pitkä aika, jos ajatellaan sijoitusmaailmaa yleensä..


      • ArinkoaNäkyvissä
        Avotampio_ kirjoitti:

        >Pointti onkin siinä, mistä valuutasta tulee oikeasti varteenotettava vaihtoehto käyttövaluutaksi. Harvalla on oikeasti resursseja maailmassa luoda globaali valuutta

        Millä perusteella luulet että onecoin olisi se varteenotettava vaihtoehto? Mikään fakta ei tue tuollaista väittämää. Mutta sen sijaan jos ajatellaan ignatovaa maailmanlaajuisena huijarina, palat loksahtavat paikoilleen ja logiikka löytyy.

        Miksi ihmeessä ignatova yrittäisi jotain niin järjetöntä ja mahdotonta ajatusta kuin luoda "maailmanlaajuinen kryptovaluutta"? Oletko lainkaan miettinyt miten mahdotonta on käytännössä tuollaisen yrittäminen? Herää jo, uskovainen ;-) Ignatova on pelkkä huijari, jollaisia löytyy kaikkialta. Hänellä on vain onecoinin kohdalla käynyt uskomaton tuuri ja on päässyt tienaamaan ponzihuijauksella, useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen!

        >Miksi ihmeessä ignatova yrittäisi jotain niin järjetöntä ja mahdotonta ajatusta kuin luoda "maailmanlaajuinen kryptovaluutta"? Oletko lainkaan miettinyt miten mahdotonta on käytännössä tuollaisen yrittäminen?

        -No miksipä ei yrittäisi? Ja miksi se olisi mahdotonta? Erittäin kiehtova ajatus, luoda jotain niin 'mahdotonta'. Niin olis sanottu kännykästäkin vielä about 80-luvulla, puhumattakaan näistä älypuhelimista, mitä nyt löytyy joka lapseltakin. Kuka olis uskonut. Puhumattakaan vaikka kuinka monista muistakin keksinnöistä, joiden esittäjät on konkreettisesti tai kuvaannollisesti kannettu roviolle historian aikana tietämättömyyden takia, mutta myöhemmin ovat nousseet arvoonsa. Tämäkin palsta voi muuttua helposti eräänlaiseksi rovioksi, jos keskustelu lähtee käsistä.

        Ruja on poikkeuksellinen nainen, äärimmäisen kunnianhimoinen, haluaa pankittaa maailman pankittomat, jokaiselle lapselle mahdollisuuden toteuttaa potentiaaliaan(oneworldfoundation), Onecoinin maailman reservivaluutaksi jne. Täytyy hattua nostaa. Ja muistaa toisaalta, että meidät suomalaiset on opetettu, että joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Ruja puhuu kirjassaan myös tavoitteiden saavuttamisesta, intohimosta, itsensä kehittämisestä ja mahdollisuuksista, vaikka iso osa siitä käsitteleekin kryptovaluuttaa ja sijoitusmaailmaa.

        Lähden itse ajatuksesta, että hänellä on rehelliset tarkoitusperät, vaikka on tullutkin epäonnistumisia. Minulla on hänen kirjansa ja olen sen verran paljon kuunnellut häntä sekä lyhyesti tavannut, että olen muodostanut jonkinlaisen kuvan hänestä. Todennäköisesti paremman tuntuman kuin sinulla on. Ja tiedän myös, kuinka paljon netin arkistot vääristävät asioita. Toki on hyvin mahdollista, että olen väärässä ja hän on pelkkä huijari, silloin on opin paikka itsellä. En malta odottaa, että totuus selviää..

        Enkä kuvittele, että olisit tai tulisit tässä asiassa olemaan samaa mieltä, kerron vain omia näkemyksiäni ja ymmärrän kyllä sinunkin näkemyksiä, ne nousevat erilaisesta elämän kokemuksesta, tiedoista, uskomuksista jne kuin minulla. Absoluuttista totuutta en luule olevan, niin kuin tällä palstalla tiukasti pyritään esittämään. Mun mielestä voidaan hyvin kumpikin jatkaa omissa maailmoissamme. Meille molemmille, ja kaikille, elämä kyllä tuo eteen sen, mitä kuuluu oppia.

        OneCoinin myötä olen itse kiinnostunut ja alkanut opiskella mm. maailman taloutta ja sijoituslajeja (ihan yleisesti hyväksytyistä lähteistä). Maailman taloustilanne ei oikein hyvältä näytä. Nyt voisi olla hyvä ajatus sijoittaa fyysiseen kultaan, en ehdota tässä OneCoiniin sijoittamista, vaikka itse olenkin tehnyt niin :). Siinä on kuitenkin riski, mutta kulta on varma sijoitus. Mutta meni jo kovasti ohi aiheen.


      • Greenwood
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Greenwood :)) : Vaikea tietysti vastata Rujan puolesta tuohon palkkausasiaan, voi olla että kryptovaluutta-asiantuntija ei ole markkinoinnin asiantuntija ja tarvitaan molempia tai ihan sama mitä vastaan, kun en suoraan sanottuna tiedä. Turhahan näistä on väitellä, kun tarvitsis haastatella Rujaa suoraan. Ei mulla tietenkään voi olla vastauksia kysymyksiin, kuten millä perusteella hän on väkensä palkannut. Etkä sä todennäköisesti ole suurempi asiantuntija siinä asiassa.

        No enpä ole en. Ihmettelen vaan,että jos firmassa on näitä krypton asiantuntijoita,niin luulisi jonkun heistä nousevan esiin puolustamaan onecoinia. Epäilen hieman,että heitä ei ole. Nythän nämä verkostomarkkinoinnin asiantuntijat joutuvat selittelemään kryptovaluutan teknisiä hienouksia,ja se ei oikein suju. Tuloksena on myötähäpeää. Ihan uteliaisuuttani kysyn,eikä millään pahalla,eli oletko itse sijoittanut tässä kryptovaluuttaan,vai pyramidiin?


      • Greenwood
        ArinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        >Miksi ihmeessä ignatova yrittäisi jotain niin järjetöntä ja mahdotonta ajatusta kuin luoda "maailmanlaajuinen kryptovaluutta"? Oletko lainkaan miettinyt miten mahdotonta on käytännössä tuollaisen yrittäminen?

        -No miksipä ei yrittäisi? Ja miksi se olisi mahdotonta? Erittäin kiehtova ajatus, luoda jotain niin 'mahdotonta'. Niin olis sanottu kännykästäkin vielä about 80-luvulla, puhumattakaan näistä älypuhelimista, mitä nyt löytyy joka lapseltakin. Kuka olis uskonut. Puhumattakaan vaikka kuinka monista muistakin keksinnöistä, joiden esittäjät on konkreettisesti tai kuvaannollisesti kannettu roviolle historian aikana tietämättömyyden takia, mutta myöhemmin ovat nousseet arvoonsa. Tämäkin palsta voi muuttua helposti eräänlaiseksi rovioksi, jos keskustelu lähtee käsistä.

        Ruja on poikkeuksellinen nainen, äärimmäisen kunnianhimoinen, haluaa pankittaa maailman pankittomat, jokaiselle lapselle mahdollisuuden toteuttaa potentiaaliaan(oneworldfoundation), Onecoinin maailman reservivaluutaksi jne. Täytyy hattua nostaa. Ja muistaa toisaalta, että meidät suomalaiset on opetettu, että joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Ruja puhuu kirjassaan myös tavoitteiden saavuttamisesta, intohimosta, itsensä kehittämisestä ja mahdollisuuksista, vaikka iso osa siitä käsitteleekin kryptovaluuttaa ja sijoitusmaailmaa.

        Lähden itse ajatuksesta, että hänellä on rehelliset tarkoitusperät, vaikka on tullutkin epäonnistumisia. Minulla on hänen kirjansa ja olen sen verran paljon kuunnellut häntä sekä lyhyesti tavannut, että olen muodostanut jonkinlaisen kuvan hänestä. Todennäköisesti paremman tuntuman kuin sinulla on. Ja tiedän myös, kuinka paljon netin arkistot vääristävät asioita. Toki on hyvin mahdollista, että olen väärässä ja hän on pelkkä huijari, silloin on opin paikka itsellä. En malta odottaa, että totuus selviää..

        Enkä kuvittele, että olisit tai tulisit tässä asiassa olemaan samaa mieltä, kerron vain omia näkemyksiäni ja ymmärrän kyllä sinunkin näkemyksiä, ne nousevat erilaisesta elämän kokemuksesta, tiedoista, uskomuksista jne kuin minulla. Absoluuttista totuutta en luule olevan, niin kuin tällä palstalla tiukasti pyritään esittämään. Mun mielestä voidaan hyvin kumpikin jatkaa omissa maailmoissamme. Meille molemmille, ja kaikille, elämä kyllä tuo eteen sen, mitä kuuluu oppia.

        OneCoinin myötä olen itse kiinnostunut ja alkanut opiskella mm. maailman taloutta ja sijoituslajeja (ihan yleisesti hyväksytyistä lähteistä). Maailman taloustilanne ei oikein hyvältä näytä. Nyt voisi olla hyvä ajatus sijoittaa fyysiseen kultaan, en ehdota tässä OneCoiniin sijoittamista, vaikka itse olenkin tehnyt niin :). Siinä on kuitenkin riski, mutta kulta on varma sijoitus. Mutta meni jo kovasti ohi aiheen.

        Tuo kirja kiinnostaisi. Minkä niminen ja mistä mahdollisesti saisi?


      • KaiSnaijaat
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        "Sääli vain, että uuden rahan luominen tähän maailmaan ei käy noin vain sormia napsauttamalla. Jos se olisi noin helppoa, kuka vain voisi luoda lisää rahaa, kun päättäisi vain, että hip hei! Nyt splitataan mun omaisuus!

        Jos tuollainen uuden rahan luominen keneltä vain onnistuisi, romahduttaisi se rahan arvon nollaan, koska rahaa olisi äärettömästi tarjolla, eikä näin olisi minkään arvoista. OneCoinin sijoittajat oikeasti uskovat, että omat rahat voi tuplata noin vain. Mitään oikeaa syytähän sille ei ole."

        Tuossa on vähän vääriäkin olettamuksia, mutta periaatteessa kuka tahansa todellakin voi luoda uuden kryptovaluutan, 'kuka tahansa' loi nimettömästi myös bitcoinin. Nykyään taitaa olla herran henkilöllisyys selvillä.

        Kryptovaluuttoja on satoja, mutta suurimmalla osalla niistä ei ole juurikaan merkitystä. Pointti onkin siinä, mistä valuutasta tulee oikeasti varteenotettava vaihtoehto käyttövaluutaksi. Harvalla on oikeasti resursseja maailmassa luoda globaali valuutta, koska siihen tarvitaan paljon käyttäjiä, paljon tunnettavuutta ja hyvä käytettävyys. Ja niiden rakentamiseen tarvitaan aikaa sekä rahaa.

        "Tuossa on vähän vääriäkin olettamuksia, mutta periaatteessa kuka tahansa todellakin voi luoda uuden kryptovaluutan, 'kuka tahansa' loi nimettömästi myös bitcoinin. Nykyään taitaa olla herran henkilöllisyys selvillä."

        Tuossa tarkoitettiin kolikoiden tuplaamista ilman että rahan arvo puolittuu. Jos rahalla on joku arvo, tuollainen tuplaus, joka vain päätetään tehdä, on mahdoton. Tuo on vähän sama, jos minulla olisi lompakossa 50 euroa, printtaisin printterillä toisen 50 euroa ja olettaisin, että se on käypää valuuttaa.


      • ArinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        >Miksi ihmeessä ignatova yrittäisi jotain niin järjetöntä ja mahdotonta ajatusta kuin luoda "maailmanlaajuinen kryptovaluutta"? Oletko lainkaan miettinyt miten mahdotonta on käytännössä tuollaisen yrittäminen?

        -No miksipä ei yrittäisi? Ja miksi se olisi mahdotonta? Erittäin kiehtova ajatus, luoda jotain niin 'mahdotonta'. Niin olis sanottu kännykästäkin vielä about 80-luvulla, puhumattakaan näistä älypuhelimista, mitä nyt löytyy joka lapseltakin. Kuka olis uskonut. Puhumattakaan vaikka kuinka monista muistakin keksinnöistä, joiden esittäjät on konkreettisesti tai kuvaannollisesti kannettu roviolle historian aikana tietämättömyyden takia, mutta myöhemmin ovat nousseet arvoonsa. Tämäkin palsta voi muuttua helposti eräänlaiseksi rovioksi, jos keskustelu lähtee käsistä.

        Ruja on poikkeuksellinen nainen, äärimmäisen kunnianhimoinen, haluaa pankittaa maailman pankittomat, jokaiselle lapselle mahdollisuuden toteuttaa potentiaaliaan(oneworldfoundation), Onecoinin maailman reservivaluutaksi jne. Täytyy hattua nostaa. Ja muistaa toisaalta, että meidät suomalaiset on opetettu, että joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Ruja puhuu kirjassaan myös tavoitteiden saavuttamisesta, intohimosta, itsensä kehittämisestä ja mahdollisuuksista, vaikka iso osa siitä käsitteleekin kryptovaluuttaa ja sijoitusmaailmaa.

        Lähden itse ajatuksesta, että hänellä on rehelliset tarkoitusperät, vaikka on tullutkin epäonnistumisia. Minulla on hänen kirjansa ja olen sen verran paljon kuunnellut häntä sekä lyhyesti tavannut, että olen muodostanut jonkinlaisen kuvan hänestä. Todennäköisesti paremman tuntuman kuin sinulla on. Ja tiedän myös, kuinka paljon netin arkistot vääristävät asioita. Toki on hyvin mahdollista, että olen väärässä ja hän on pelkkä huijari, silloin on opin paikka itsellä. En malta odottaa, että totuus selviää..

        Enkä kuvittele, että olisit tai tulisit tässä asiassa olemaan samaa mieltä, kerron vain omia näkemyksiäni ja ymmärrän kyllä sinunkin näkemyksiä, ne nousevat erilaisesta elämän kokemuksesta, tiedoista, uskomuksista jne kuin minulla. Absoluuttista totuutta en luule olevan, niin kuin tällä palstalla tiukasti pyritään esittämään. Mun mielestä voidaan hyvin kumpikin jatkaa omissa maailmoissamme. Meille molemmille, ja kaikille, elämä kyllä tuo eteen sen, mitä kuuluu oppia.

        OneCoinin myötä olen itse kiinnostunut ja alkanut opiskella mm. maailman taloutta ja sijoituslajeja (ihan yleisesti hyväksytyistä lähteistä). Maailman taloustilanne ei oikein hyvältä näytä. Nyt voisi olla hyvä ajatus sijoittaa fyysiseen kultaan, en ehdota tässä OneCoiniin sijoittamista, vaikka itse olenkin tehnyt niin :). Siinä on kuitenkin riski, mutta kulta on varma sijoitus. Mutta meni jo kovasti ohi aiheen.

        Kiitokset kommenteistasi! Olet niitä harvoja coinisteja jotka vaivautuvat vastaamaan kysymyksiin. Tosin, joissakin tilanteissa on toki ollut kysyjissäkin vikaa kun asia on heitetty silmille aggressiivisesti & provokaatiolla varustettuna.

        >Lähden itse ajatuksesta, että hänellä on rehelliset tarkoitusperät

        Ehkäpä olen niin raadolliseksi kypsynyt, etten jaksa uskoa moiseen hyvyyteen/laupeuteen. Ja kuten tuli sanottua, onecoiniin liittyvät moninaiset kysymysmerkit saavatkin heti vastauksen jos ignatovalle puetaankin rikollisen kolttu niskaan ja nähdään hänet huijarina. Mene ja tiedä kuinka päin on asia. Kerroit oman näkemyksesi ja minun näkemykseni taisi tulla kanssa selväksi ;-) Olkoon näin.

        IT-alaa tuntevana minua kuitenkin kalvaa eräs seikka aivan erityisesti: keskitetty louhintajärjestelmä ja ignatovan väittämä vaikeus ja louhinnan nopeuteen liittyvät kysymykset. Oletko itse pohtinut näitä? Onhan näet niin, että konsepti "louhinnan vaikeus" liittyy ainoastaan sellaiseen tilanteeseen missä kryptovaluuttaa tuotetaan keskenään kilpailevien tiimien toimesta. Ignatovalla ei ole kilpailijoita. Miksi hän - kryptovaluutan tuntija kun väittää olevansa - edes puhuu "vaikeudesta" kun tietää että tuo väite ei kestä tarkastelua. Ei hänen tarvitse vaikeuttaa omaa "louhintaansa" millään tavoin, sellaisesta puhuminen on absurdia. Mutta jos puen ignatovalle taas huijarin koltun niskaan, asia onkin selvä ja tuon puheen tarkoitus on kuin onkin vain sumuttaa herkkäuskoisia.

        Lohkoketjun olemassaolo: keskitetyssä järjestelmässä ei tarvita louhinnan "vaikeutta" hidastamaan kryptovaluutan tuottamista. Siten ei tarvita louhintatehoakaan. Miksi ihmeessä ignatova puhuu serverihalleista, kun ilman "vaikeusaspektia" lohkoketjun voi tempaista ilmoille ihan halpisläppärilläkin - tai jos sallit, niin 550€ maksavalla törkeän ylihintaisella onetabletilla ;-)

        Ja tässä vaiheessa, kun onecoin ei edes ole vaihdettava, ei tarvita mitään lohkoketjuakaan. Riittää ihan yksinkertainen "pankkitilejä" ylläpitävä tietokantasovellus joka pitää kirjaa kuinka monta coinia kullakin on. Sitten kun onecoin valmisteltaisiin vaihdettavaksi, voidaan lohkoketju pyöräyttää esiin tarvittaessa koska halutaan.

        JOS ignatova ei olisi huijari, niin en voi käsittää miksi hän - kun väittää kryptovaluuttaa tuntevansa - ei voisi sanoa asioita suoraan kuten ne olevat? Miksi hän edes puhuu lohkoketjusta tai vaikeudesta ja väittää vaikeuden sanelevan kolikon arvon jne? Miksi hän tällöin laukoisi suustaan asioita jonka jokainen teknikkaa tunteva huomaa heti "totuuden muuntamiseksi"? Mutta taas jos puen ignatovan ylle huijarin koltun, saavat kysymykseni heti vastauksen. En todellakaan jaksa uskoa ignatovan hyvyyteen/laupeuteen em. argumenttien vuoksi.

        Jotta näin, poijjaat!! Taasen!

        t.avotampio


      • PenttiHassi.en

        Tämä keskitetty louhinta on jäänyt liian vähähälle huomiolle, koska se todistaa aukottomasti että Onecoin on kusetus. Niinkuin Avotampio yllä mainitsi, onecoinin puheet louhinnan vaikeudesta ja kestosta on täyttä huuhaata. Onecoinilla ei ole mitään tarvetta lohkoketjulle kun ei niillä voi tehdä transactioita. Puhutaan lähdekoodin vapauttamisesta kun on louhittu 80%, mitä vittua sillä lähdekoodilla tekee... Jos onecoinin lohkoketju joskus tulisi julkiseksi, niin se pitäisi hajauttaa lukemattomille noodeille, miten tämä olisi edes teoriassa mahdollista? miettikää nyt onecoinissa mukana olevata tätä.. Kryprovaluutan olemassaolon edellytys on teknologia ja Onecoinin speksit kertoo sen, että ei heillä ole mitään teknologiaa, eikä hajuakaan miten blockchain toimii...


      • Osakesijoittaja
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Olitpas asiallinen, ihan eri persoona suorastaan :)!

        >Uskoisit nyt kun sanon, ei ole olemassa mitään transaktiohistoriaa minkä pitäisi tulla julkiseksi. Onecoinilla kun ei ole suoritettu koskaan ensimmäistäkään transaktiota. Eikä suoriteta. Sellainen kun ei lainkaan palvele ignatovan etuja. Ignatovan kontrollin ulkopuolella olevat transaktiot kun asettaisivat hänen määrittämänsä OC-kurssin kyseenalaiseksi. Ja sitähän hän ei tule sallimaan. Ja tästä koko ketju purkautuukin: ei tule kauppapaikkoja koskapa OC:n vapaata vaihdettavuutta ei voida sallia.
        -Miten voit tietää tämän kaiken (ihailua)? Tottakai markkinat tulevat määräämään hinnan, eikä Ruja, ja se onkin mielenkiintoinen kohta, kun OneCoin vapautuu, onko siihen mennessä kasvun myötä yhtiön määrittelemä hinta kohdillaan. Mutta ei se ole tämän vuoden juttu, eikä ensi vuodenkaan. Pari-kolme vuotta ainakin pitää odotella, mutta se nyt ei ole pitkä aika, jos ajatellaan sijoitusmaailmaa yleensä..

        Kolmevuotta lyhyt aika sijoitusmaailmassa. Oletkohan mahdollisesti huomannut, että elämme yritys ja sijoitusmaailmassa karttaalitaloutta. Se ei ole kolmea vuotta vaan kolme kuukautta. Eli 3 vuotta on sijoituspiireissa pirun pitkä aika


      • PenttiHassi.en kirjoitti:

        Tämä keskitetty louhinta on jäänyt liian vähähälle huomiolle, koska se todistaa aukottomasti että Onecoin on kusetus. Niinkuin Avotampio yllä mainitsi, onecoinin puheet louhinnan vaikeudesta ja kestosta on täyttä huuhaata. Onecoinilla ei ole mitään tarvetta lohkoketjulle kun ei niillä voi tehdä transactioita. Puhutaan lähdekoodin vapauttamisesta kun on louhittu 80%, mitä vittua sillä lähdekoodilla tekee... Jos onecoinin lohkoketju joskus tulisi julkiseksi, niin se pitäisi hajauttaa lukemattomille noodeille, miten tämä olisi edes teoriassa mahdollista? miettikää nyt onecoinissa mukana olevata tätä.. Kryprovaluutan olemassaolon edellytys on teknologia ja Onecoinin speksit kertoo sen, että ei heillä ole mitään teknologiaa, eikä hajuakaan miten blockchain toimii...

        No tosiaan, tuon "hajautuskonseptin" unohdin aivan tyystin ;-)
        Hyvä kun huomasit tuoda tämänkin esille ;-)

        Lohkoketjuhan on _hajautettu_ tietokanta. Siis jotain aivan muuta kuin ignatovan keskitetty järjestelmä. Lohkoketjuahan tarvitaan _ainoastaan_ silloin kun on tarve hajauttaa tietojärjestelmä usean toisistaan riippumattoman toimijan kesken, mutta luotettavasti.

        Ignatova puhuu lohkoketjusta omassa keskitetyssä järjestelmässään ilman että sellaiselle olisi mitään tarvetta. Eihän hän ole koskaan ollut "hajauttamassa" yhtään minkään tietojen käsittelyä. Naurettavaltahan se kuulostaa! Mutta jos taas haetaan sitä huijarin kolttua esille niin...

        En tiedä meneekö tää vertaus nyt reisille, todennäköisesti meneekin, mutta tilanne on sama kuin että vakuutuskauppias myisi kosteusvahinkovakuutusta Saharan beduiineille ... tai mitä tahansa siihen suuntaan jne...

        Ei voi välttyä johtopäätökseltä ettei ignatova tosiaankaan ymmärrä mistä hän puhuu. Taikka joo, se huijarin kolttu .... jne.... siinä valossa nähtynä hän _todellakin_ ymmärtää mistä hän puhuu. Aivan 100-0 ;-)

        Poijjaat!! Taasen!

        T.Avotampio


      • Osakesijoittaja
        KaiSnaijaat kirjoitti:

        "Tuossa on vähän vääriäkin olettamuksia, mutta periaatteessa kuka tahansa todellakin voi luoda uuden kryptovaluutan, 'kuka tahansa' loi nimettömästi myös bitcoinin. Nykyään taitaa olla herran henkilöllisyys selvillä."

        Tuossa tarkoitettiin kolikoiden tuplaamista ilman että rahan arvo puolittuu. Jos rahalla on joku arvo, tuollainen tuplaus, joka vain päätetään tehdä, on mahdoton. Tuo on vähän sama, jos minulla olisi lompakossa 50 euroa, printtaisin printterillä toisen 50 euroa ja olettaisin, että se on käypää valuuttaa.

        Näinhän on tehty ainakin kerran Saksassa 1900 luvun alkupuolella. Saksa splittasi valuuttansa, mutta sen markan arvo ei todellakaan pysynyt samana. Rahan arvo romahti ja leipäkin taiai maksaa 10miljoonaa saksanmarkkaa.

        Jos valuutan määrää lisäätään ei sen arvo voi koskaan pysyä samana, eikä ainakaan nousta. Muutenhan suomessakaan ei olisi lamaa. Suomen pankki slittaisi valtion rahavarat ja dadaa valtion kassa pursuaisi rahaa. Odoteltaisiin muutama kuukausi splitattaisiin taas ja maksettaisiin velka pois.

        Herranjestas mistä teitä oman elämänne suursijoittajaneroja oikein ilmestyy. Sen saippuankauppaamisen vielä ymmärsin, mutta nyt nämä samat osaaja on myös talousala osaajia.


      • ArinkoaNäkyvissä

      • Juvonen1

      • Jubase

        Luin koko tämän viestiketjun. Nimimerkki AurinkoaNäkyvissä voisi olla vähän uskottavampi, jos hän vastaisi kaikkiin kysymyksiin eikä vain niihin, jotka sattuvat hänelle sopimaan. Mukavasti hän toki vastaa, mutta vain helpoimpiin kysymyksiin ja niidenkin vastaukset ontuvat.


      • Jubase kirjoitti:

        Luin koko tämän viestiketjun. Nimimerkki AurinkoaNäkyvissä voisi olla vähän uskottavampi, jos hän vastaisi kaikkiin kysymyksiin eikä vain niihin, jotka sattuvat hänelle sopimaan. Mukavasti hän toki vastaa, mutta vain helpoimpiin kysymyksiin ja niidenkin vastaukset ontuvat.

        Tota noin ... luepas uudestaan. Oikeasti hän ei vastaa yhtään mihinkään. Kaikki menee tunnepohjalla. Hän toistaa samoja mantroja jotka ovat niin tuttuja kaikille verkostomarkkinointikriittisille.

        Poijjaat!!


      • AurinkoaNäkyvissä

      • AurinkoaNäkyvissä

        Naurattaa tuo, kun puhutan autotallibisneksestä, Suomessa ehkä onkin, mutta maailmalla jotain muuta. Bangkokissa tulossa 10 tuhannen ihmisen tapahtuma. Ja vasta oli islamilaisen finanssimaailman ja yhtiön yhteinen konferenssi Lontoossa. Saati sitten kesäkuun tilaisuus Wembley-areenalla Lontoossa, 5000 ihmistä. Kaikkiko harhaa? ;) Ei pitäis pitää muita ihmisiä ihan noin tyhmänä.. vaikka onkin eri mieltä. Hong Kongiin avattiin maan toinen yhtiön virallinen toimisto. Sellainen on Sofian lisäksi myös mm. Dubaissa.

        Tää nyt ei satu olemaan vitsi, ja mulla ei valitettavasti riitä aika vastata niin, että se täällä teitä tyydyttaisi. Kaikkeen en edes osaa syvällisesti vastata, kun tässä hommassa ei tarvi olla täydellinen bittinikkari, perusasioihin louhinnan ym suhteen olen perehtynyt. Ja konseptiin riittävästi, että näen tämän mahdollisuuden.

        Se, että Rujalla on konkurssi tai epäonnistunut yritys takana, ei vielä tee hänestä huijaria... vaikka Suomessa yleensä tekee. Koittakaa vähän laajentaa näkökulmaa ja arvioida avoimin mielin, voisko nyt olla tulossa kryptovaluutan aika maailmassa? Kun juuri viime viikollakin uutisoitiin, että neljä maailman suurimpiin kuuluvaa pankkia alkaa suunnitella yhteistä kryptovaluuttaa, joka on valmiina 2018. Meillä on aika hyvä etumatka.

        Joku älypää täällä taisi kommentoida, että hahaa, pankit ei ikinä tekis mitään kryptovaluuttoja tai jotain vastaavaa. Ei oo täälläkään tietämys ihan ajan tasalla. Jos nyt ihan oikeasti haluatte olla fiksuja, niin arvioikaa vielä kerran uudestaan. Vaikka mulle se on ihan sama. Ajan myötä tämäkin asia kirkastuu meille kaikille. Ette olis varmaan uskoneet bitcoiniinkaan vuonna 2008. Tai älypuhelimiin vuonna 1990. Ja tänä päivänä muutokset tapahtuu paljon nopeammin vielä. Toki tämäkin homma toimii, jos lähtee paljon porukkaa mukaan, sehän tässä on kynnyskysymys, eikä tekniikka.

        Tässä linkki Islam TV kanavalta,
        CryptoCurrency and Islamic finance live on Islam Channel... Sky 806:

        https://www.facebook.com/100003566896970/videos/823027894492766/


      • HanttiPessi.en

        No kerro nyt miksi ruja puhuu louhinnan vaikeusasteesta ja lohkoketjusta suljetussa systeemissa. Nuo kaksi seikkaa paljastaa aukottomasti sen, että onecoin ei ole kryptovaluutta vaan tökerö pyramidi ponzi.. Lohkoketjuteknologian perusteet ei ole niin vaikea tajuta jos vähänkään viitsii lukea perusteita. Eikö onecoinin tuhansien eurojen plagioiduissa materiaaleissa opeteta edes perusasioita.. ihmetyttää suuresti ihmisten typeryys


      • AurinkoaNäkyvissä
        Avotampio_ kirjoitti:

        Jatketaan ....

        >Asiakaspalvelu on muuten yksi iso osa-alue, joka työllistää Sofian päätoimistossa

        Mikä v...n asiakaspalvelu? Kaikki "asiakaspalvelu" annetaan onelife-sivustoilla. Ja automaattitiedoituksella "your exchange order has expired, please try again". Taisit keksiä tuon asiakaspalveludilemman itse ;-) Käsität itsekin ettei onecoinin pyörittämiseen tarvita satoja "asiakaspalvelijoita".

        >Luottamusta tuo se, että avainhenkilöt ovat tässä näkyvissä avoimesti oikeina henkilöinä

        Niin, viitannet herroihin Juha Parhiala, Kari Wahlroos, Sebasian Greenwood, Ed Ludbrook et.al.

        Kaikilla näillä "herroilla" on epämääräinen menneisyys erinäisten pyramidikusetusten parissa. Miten suhtaudut tähän väitteeseen? Pidätkö näitä "herroja" ihan rehellisinä ihmisten hyvinvointia haluavina kansalaisina?

        >Pankit ym tahot suunnittelevat omia kryptovaluuttojaan. Mitä luulette, tulevatko ne tekemään avoimen lähdekoodin valuuttoja, niin kuin Bitcoin? Eivät taatusti.

        Mistä olet saanut tällaista tietoa? Mikään pankki ei suunnittele omaa kryptovaluuttaa. Pankkeja ei kiinnosta minkäänlainen kryptovaluutta, ei ole koskaan kiinnostanut. Sen sijaan blockchain teknologia hajautettuna tietokantana on toinen asia, mutta se ei liity kryptovaluuttaan mitenkään. Ja oman valuutan suunnittelu olisi pankeilta täysin järjetöntäkin. Jos minun pankkini (=se missä lainat on ja mihin tulee palkka) ilmoittaisi miettivänsä omaa valuuttaa koti-euron tilalle, myisin lainani välittömästi eteenpäin ja hyppäisin toisen pankin liekaan ;-)
        Hölmöläisen teorioita kirjoittelet ;-) Mistä lie olet nuo keksinyt ;-) No, uskovainen kirjoittelee mitä tuuli tuo tullessaan ...

        > Ei voi tietää, miten kaikki toteutuu, mutta aika isot on kuviot jo

        Voi ei ... kuviot eivät todellakaan ole isot. Koulutuspakettien ostajia värvätään jossain vantaalaisen autotallin kellarissa, tai Tuurista vuokratussa auditoriossa muutamalle kouralliselle ihmisiä. Tai jossain Siperiassa kouralliselle maatuskoja, Herää nyt jo, kuviot eivät TODELLAKAAN ole isot. Muuten kuin ignatovalle itselleen ja hänen lähipiirilleen. He tienaavat näistä kyllä ihan hyvät tulot.

        Miksi ihmeessa kuvittelet että ignatova haluaisi muuttaa nykytilannetta mihinkään, esim. yrittämällä luoda kauppapaikkoja? Nythän ignatovalle sataa rahaa ovista ja ikkunoista. Hölmöhän hän olisi jos koittaisi tilannetta mihinkään muuttaa.

        MUAHAHAHAMUAHAHAHAHAH

        Jotakin pankit kyllä suunnittelee:
        http://www.kauppalehti.fi/uutiset/ft-suurpankkien-ryhmittyma-suunnittelee-uutta-virtuaalivaluuttaa/WT9jqVxT?ref=facebook:5511


      • AurinkoaNäkyvissä
        Greenwood kirjoitti:

        No enpä ole en. Ihmettelen vaan,että jos firmassa on näitä krypton asiantuntijoita,niin luulisi jonkun heistä nousevan esiin puolustamaan onecoinia. Epäilen hieman,että heitä ei ole. Nythän nämä verkostomarkkinoinnin asiantuntijat joutuvat selittelemään kryptovaluutan teknisiä hienouksia,ja se ei oikein suju. Tuloksena on myötähäpeää. Ihan uteliaisuuttani kysyn,eikä millään pahalla,eli oletko itse sijoittanut tässä kryptovaluuttaan,vai pyramidiin?

        Olen ostanut talouskoulutusta, saanut mukana tokenit eli optiot kryptovaluuttaan, laittanut ne louhintaan, jonka tuloksena mulla on melkoinen määrä kryptovaluuttaa tilillä. Jota olen jonkin verran myynyt euroiksi (vajaa 15 000 eurolla), mutta odotan, että arvo nousee ja voin alkaa käyttämään sitä. Kiinassa on muuten autokauppa, josta voi jo ostaa auton OneCoineilla: https://www.facebook.com/njcpb888/videos/172938326469365/


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Olen ostanut talouskoulutusta, saanut mukana tokenit eli optiot kryptovaluuttaan, laittanut ne louhintaan, jonka tuloksena mulla on melkoinen määrä kryptovaluuttaa tilillä. Jota olen jonkin verran myynyt euroiksi (vajaa 15 000 eurolla), mutta odotan, että arvo nousee ja voin alkaa käyttämään sitä. Kiinassa on muuten autokauppa, josta voi jo ostaa auton OneCoineilla: https://www.facebook.com/njcpb888/videos/172938326469365/

        Eihän tuossa näkynyt kuin autokauppa jonka seinille oli teipattu onecoin julisteita. Ja julkaistu onelife facebook sivuilla, eli ei minkään riippumattoman tahon toimesta.

        Eikä kukaan osaa selittää kuinka tuo ostaminen käytännössä kävisi päinsä. Onko olemassa joku virtuaalinen onecoin-lompakko josta voisi kassalla tilittää vaaditun summan?

        Ja miten toisaalla annetut tiukat rajoitukset coinien siirrettävyydestä suhtautuvat esim. auton ostoon? Coinejahan ei voi siirtää kuin sponsorille tai alalinjalaisille. Ja max. siirtomääräkin on vain muutamien kymmenien eurojen edestä per päivä.

        Aika ristiriitaista ...


      • Greenwood
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Olen ostanut talouskoulutusta, saanut mukana tokenit eli optiot kryptovaluuttaan, laittanut ne louhintaan, jonka tuloksena mulla on melkoinen määrä kryptovaluuttaa tilillä. Jota olen jonkin verran myynyt euroiksi (vajaa 15 000 eurolla), mutta odotan, että arvo nousee ja voin alkaa käyttämään sitä. Kiinassa on muuten autokauppa, josta voi jo ostaa auton OneCoineilla: https://www.facebook.com/njcpb888/videos/172938326469365/

        Ok. Kiitoksia vastauksista. En ole kaikista asioista samaa mieltä,mutta hienoa,että tästä voi keskustella myös asiallisesti. Olet saanut "avoakin" vähän ruotuun "äidillisellä" otteella. Ei pahalla avo,jatka samaan malliin.


      • AurinkoaNäkyvissä
        Avotampio_ kirjoitti:

        Eihän tuossa näkynyt kuin autokauppa jonka seinille oli teipattu onecoin julisteita. Ja julkaistu onelife facebook sivuilla, eli ei minkään riippumattoman tahon toimesta.

        Eikä kukaan osaa selittää kuinka tuo ostaminen käytännössä kävisi päinsä. Onko olemassa joku virtuaalinen onecoin-lompakko josta voisi kassalla tilittää vaaditun summan?

        Ja miten toisaalla annetut tiukat rajoitukset coinien siirrettävyydestä suhtautuvat esim. auton ostoon? Coinejahan ei voi siirtää kuin sponsorille tai alalinjalaisille. Ja max. siirtomääräkin on vain muutamien kymmenien eurojen edestä per päivä.

        Aika ristiriitaista ...

        Juu, en tiedä itsekään, miten se auton ostaminen coineilla tapahtuu (koska rajoitukset ym), mutta se ei tietenkään tarkoita, etteikö se voisi olla mahdollista joillain sopimuksilla tm. Joka tapauksessa, tässä on kyse askeleista, jotka ovat ensimmäisiä KOHTI avointa kaupankäyntiä. Tyydyn odottelemaan toistaiseksi. Jos tuo autokauppa olis lähempänä, menisin varmasti käymään, tulkin kanssa. Avotampio, sinuna laittaisin edes vähän louhintaan.. ;) ehkä sulla onkin, kun tiedät noin paljon systeemin sisäisistä asioista.


      • AurinkoaNäkyvissä
        Tyhmäkö kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta kirjoitustavasta ja perusteluista. Ei "karavaani kulkee" ja "Aple oli tallissa" tyylin.

        Asiassa olen kuitenkin täysin eri mieltä. Näin selvää Ponzia saa etsimäällä etsiä.

        Kerrotko vie oman näkemyksen tästä 118k paketista ja sen 12 milj tuottolupauksista?

        Myös sen että miksi kukaan ostaisi tai ottaisi maksutapana Onecoineja yli 6e hintaan kun niitä saa "koulutuspakettejen" mukana moninkertaisen määrän lähes ilmaiseksi?

        Kiitos

        Ei niitä loputtomiin saa koulutuspakettien mukana halvalla. Nyt jaetaan kolikkoa maailmalle. Kolikon 'louhijat' saa hintaedun, paljon kolikoita halvalla, joita myöhemmin käytetään markkinahinnalla. OneCoiniahan ei nyt edes voi saada muuten kuin tulemalla jäsenyyden kautta mukaan ja ostamalla talouskoulutuspaketin sekä laittamalla tokenit louhintaan. Aika ärsyttävää sekin, vai mitä!

        Myöhemmin (muutama vuosi eteenpäin) olemassa olevia kolikoita tulee muut ostamaan meiltä kalliilla. Bitcoinia sai aikanaan louhimalla ilmaiseksi (nyt jo taitaa tulla sähkölaskua aika mukavasti), ja kuitenkin se kelpasi maksuvälineenä ja pörssikaupassa. Ilmaiseksi, tyhjästä luodun kolikon arvo oli parhaimmillaan pitkälle yli 1000 dollaria kolikolta. Tietojeni mukaan, jos v. 2009 osti valmiiksi louhittuja bitcoineja 1000 dollarilla hintaan 0,10 dollaria kpl, niin v. 2014 tammikuussa satsin hinta oli 12 000
        000 (12 miljoonaa).

        Me ei luvata ihan tuommoista nousua. OC:ssa on vaatimaton meininki bitcoinissa tapahtuneeseen kehitykseen verrattuna. Mutta strategiakin on toki erilainen. Luoda VAKAA (jota bitcoin ei ole) digitaalinen valuutta ja maksujärjestelmä MASSAMARKKINOILLE eli ihan taviksille ja kaikille ympäri maailmaa. Perinteisen pankkijärjestelmän vaihtoehdoksi. Joku sen tekee kuitenkin.

        Edelleen sanon, etten usko, että OneCoin kaatuu tekniikkaan, vaan haaste on saada vahva brandi sekä riittävästi käyttäjiä ja käytettävyyttä. Ja koska yhtiö sekä verkosto työskentelee sen eteen hellittämättä, niin en näe mitenkään mahdottomana sen onnistumista, päinvastoin. Jos bitcoin pärjäsi niin hyvin ilman mainittavia ponnistuksia miltään markkinoivalta taholta, ihan vain sillä, että se heitettiin markkinoille, jossa löytyi kohderyhmä, joka ymmärsi tai ainakin oli riittävän utelias kokeillakseen uutta sovellusta, niin miksi ei onnistuisi keskitetty järjestelmä, jonka markkinoinnin ja kehittämisen eteen on tehty ja tehdään oikeasti töitä suurella intohimolla?


      • AurinkoaNäkyvissä
        HanttiPessi.en kirjoitti:

        No kerro nyt miksi ruja puhuu louhinnan vaikeusasteesta ja lohkoketjusta suljetussa systeemissa. Nuo kaksi seikkaa paljastaa aukottomasti sen, että onecoin ei ole kryptovaluutta vaan tökerö pyramidi ponzi.. Lohkoketjuteknologian perusteet ei ole niin vaikea tajuta jos vähänkään viitsii lukea perusteita. Eikö onecoinin tuhansien eurojen plagioiduissa materiaaleissa opeteta edes perusasioita.. ihmetyttää suuresti ihmisten typeryys

        Tullaan aikanaan avoimeksi ja tarvitaan kirjanpito koko historian ajalta. Mun käsittääkseni sen takia. Mutten mee vannomaan, että tietäisin koko totuuden. Miksi takerrutte tekniikkaan sisällön sijaan, ts ette näe metsää puilta? Se lienee bittinikkarien yleinen ominaisuus. Mikä on sinänsä ihan arvostettavaa, ei kaikkien tarvitse rikastua, mutta onhan se kiva, että teknisesti älykkäät ihmiset kehittää uusia innovaatioita markkinoille. Joku muu muuttaa ne sitten bisnekseksi ja hyvinvointi leviää monella tasolla. Näinhän maailma toimii. OneCoin on tuotteistanut bitcoin-tekniikan.
        Jos kiinnostaa, niin systeemiin pääsee tutuksi:
        www.onelife.eu/signup/pyrdeel,
        sivut ja materiaalit kehittyy hurjaa vauhtia koko ajan. Muistakaa, että ollaan vasta alle 2 v vanha yritys.


      • AurinkoaNäkyvissä
        Avotampio_ kirjoitti:

        Tota noin ... luepas uudestaan. Oikeasti hän ei vastaa yhtään mihinkään. Kaikki menee tunnepohjalla. Hän toistaa samoja mantroja jotka ovat niin tuttuja kaikille verkostomarkkinointikriittisille.

        Poijjaat!!

        Äläs nyt Avot... :))


      • Aurinkolaskemassa
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Tullaan aikanaan avoimeksi ja tarvitaan kirjanpito koko historian ajalta. Mun käsittääkseni sen takia. Mutten mee vannomaan, että tietäisin koko totuuden. Miksi takerrutte tekniikkaan sisällön sijaan, ts ette näe metsää puilta? Se lienee bittinikkarien yleinen ominaisuus. Mikä on sinänsä ihan arvostettavaa, ei kaikkien tarvitse rikastua, mutta onhan se kiva, että teknisesti älykkäät ihmiset kehittää uusia innovaatioita markkinoille. Joku muu muuttaa ne sitten bisnekseksi ja hyvinvointi leviää monella tasolla. Näinhän maailma toimii. OneCoin on tuotteistanut bitcoin-tekniikan.
        Jos kiinnostaa, niin systeemiin pääsee tutuksi:
        www.onelife.eu/signup/pyrdeel,
        sivut ja materiaalit kehittyy hurjaa vauhtia koko ajan. Muistakaa, että ollaan vasta alle 2 v vanha yritys.

        Tekniikkaan takerrutaan koska se on kryptovaluutan ydin ja onecoinin tapauksessa ei ole edes mitään todisteita siitä että kyseessä olisi kryptovaluutta. Onecoi ei todellakaan ole tuotteistanut Bitcoin-tekniikkaa. Jos olisit perillä kryptovaluutoista edes auttavasti niin et julkaisisi räikeän valheellisia tietoja.

        Bitcoinin ytimenä on hajautettu järjestelmä, onecoinilla taas kyseessä on keskitetty järjestelmä. Bitcoinissa on julkinen lohkoketju, onecoinissa ei ole julkista lohkoketjua joten sitä ei luultavasti ole edes olemassa. Tule takaisin kirjoittelemaan vasta kun kykenet ymmärtämään noiden kahden välisen massiivisen eron.


      • AurinkoaNäkyvissä
        Aurinkolaskemassa kirjoitti:

        Tekniikkaan takerrutaan koska se on kryptovaluutan ydin ja onecoinin tapauksessa ei ole edes mitään todisteita siitä että kyseessä olisi kryptovaluutta. Onecoi ei todellakaan ole tuotteistanut Bitcoin-tekniikkaa. Jos olisit perillä kryptovaluutoista edes auttavasti niin et julkaisisi räikeän valheellisia tietoja.

        Bitcoinin ytimenä on hajautettu järjestelmä, onecoinilla taas kyseessä on keskitetty järjestelmä. Bitcoinissa on julkinen lohkoketju, onecoinissa ei ole julkista lohkoketjua joten sitä ei luultavasti ole edes olemassa. Tule takaisin kirjoittelemaan vasta kun kykenet ymmärtämään noiden kahden välisen massiivisen eron.

        Kyllä mä toki tuon tiedän. Valitettavasti julkisella lohkoketjulla ei tehdä niin isoa bisnestä, kuin OneCoinilla halutaan tehdä. Myönnän, että tässä ihan uudella tavalla yhdistyy Tekniikka&Talous, bitti&bisnes, ja se voi olla vähän arveluttavaa rajoittuneissa ihmismielissä. Mutta ei se tee siitä mahdotonta toteuttaa. Se ettei ole julkista lohkoketjua, ei tietenkään tarkoita, etteikö homma voisi tulla olemaan teknisesti toimivaa.

        Luitko noin viikko sitten uutisen, kun neljä maailman suurinta pankkia ilmoitti upouudesta yhteishankkeesta, jolla ne haluavat luoda uuden virtuaalivaluutan, joka pohjautuu lohkoketjujärjestelmään.
        Saksan Deutche Bank, Sveitsin UBS, Espanjan Santander ja Bank of New York mellon alkavat siis yhdessä kehittää uutta virtuaalivaluuttaa, jolla halutaan syrjäyttää bitcoin ja muistankohan oikein, että haluavat sen maailman reservivaluutaksi. Tavoitteena sen on olla käytössä 2018. Jotenkin epäilen, että pankit ei tee sitä julkisella lohkoketjulla.. vai mitä itse luulet? Asiat muuttuu Eskoseni. Kilpailua OneCoinin kanssa siis tulossa, wau! Ei bitcoin ole mikään ainut ja oikea tapa toteuttaa lohkoketjuteknologiaa, vaikka se hyvä tapa onkin. Olen ehdottomasti bitcoinin ihailija, paitsi sen rikollisuudessa käytön suhteen, mutta minkäs teet, koska anonyymiys.

        Yleensäkin asioita voidaan tehdä monella tavalla. On mulla ainakin yks ohjelmoijakaveri, joka ei OneCoinia noteeraa niin kauan, kun ei saa nähdä 'sorsakoodia', mutta eihän se OneCoinia vahingoita.

        Sitä paitsi, voitko ystävällisesti pysyä asiallisena (Tule takaisin kirjoittelemaan, kun...?!?).


    • Mitään_ette_voi

      Esimerkin nousuprosentti on 10000 parissa kuukaudessa. Jos tuohon sortuu, niin on kyllä syytä hommata itselleen edunvalvoja pikimmiten.

      • Tsihihii

        Me ei luvata mitään, mutta se voi olla mahdollista. Ei pidä sijoittaa enempää kuin on valmis hymyssäsuin häviämään.


    • Ekonomi--

      Kyllä näissä megasuperinfinityplus - paketeissa on hyvin selkeästi kyse siitä että kaikista pöntöimmältä ja ahneimmalta porukalta kerätään vielä lopuksi rahat pois.

    • Oliskohan se vihdoin niin, että coinistit ovat luovuttaneet! Pyramidi kopsahtaa! Uskovaisilta on mehut loppuneet!

      Mitä sanoi pyramidi kun se kaatui? No, sehän sanoi KOPS

      MUAHAHAHAMUAHAHAHAAA

      Että taas tuli yksi pyramidi kaadettua ;-)

      • RiemuJaRatto

        Taas uusi esimerkki siitä, miten yhtiö tekee yhtä ja puhuu toista. Kehitysmaiden köyhille muka tehdään edullista ja helppoa maksuvälinettä, mutta myyntiin tulee vain entistä kalliimpia paketteja. Missä viipyvät kahden euron paketit ilman aktivointimaksua? 30 euron aktivointimaksu on köyhässä maassa koko kuukauden palkka.

        Ei sen puoleen, samaa tapahtui Wincapitassa. Sisäänpääsymaksuja nostettiin, jotta pystyttiin maksamaan rahaa ulos.


      • Financia4us
        RiemuJaRatto kirjoitti:

        Taas uusi esimerkki siitä, miten yhtiö tekee yhtä ja puhuu toista. Kehitysmaiden köyhille muka tehdään edullista ja helppoa maksuvälinettä, mutta myyntiin tulee vain entistä kalliimpia paketteja. Missä viipyvät kahden euron paketit ilman aktivointimaksua? 30 euron aktivointimaksu on köyhässä maassa koko kuukauden palkka.

        Ei sen puoleen, samaa tapahtui Wincapitassa. Sisäänpääsymaksuja nostettiin, jotta pystyttiin maksamaan rahaa ulos.

        "Ei sen puoleen, samaa tapahtui Wincapitassa. Sisäänpääsymaksuja nostettiin, jotta pystyttiin maksamaan rahaa ulos."

        Sinä et tiedä mitään, kluubi oli yksityinen sioituskluubi ja viran omais rikollinen varasti kultahannuhanukkaan ropootin koodin raha sukujen käyttöön.
        Kivi jalka pankin jalka oli jo valettu kun koodi ryöstettiin.


    • Yoakim_

      Ilmeisesti ihan oikea one-uskovainen on eksynyt palstalle. Ihmeellistä että usko vielä löytyy, vaikka ponzi on jäänyt jo kiinni monen monesta valheesta.

    • PresidentinVävy

      Vieläkö on ostettu Herpes pankin osakekanta.
      Mihin kryptovaluutta tarvii pankkia ?
      Rahanpesuun ?

      • Niinhän se Pertti Hautala totesi Tuurin videossa, "jotta se on monimutkaanen homma kun perustetahan maailman suurin pankki".

        Ja sitten Timo Liimatainen: "sieltä onelifen sivuilta voi käydä kattomassa sivujen värejä niin siitä voi arvailla että mikähän pankki se olisi". Heppu puhui siinä jonkun pankin ostamisesta.

        Taisi se pankkikuvio olla ihan näiden miekkosten omaa keksintöä.

        Mutta pankeista puheenollen ... huhut kertoo että ignatova olisi tosiaan vaikeuksissa rahaliikenteensä kanssa kun rahalaitos yksi toisensa jälkeen laittaa välit poikki ilmeisten rahanpesuepäilyjen vuoksi. Olisikohan tosiaan käymässä niin, että nämä vaikeudet kasautuvat kohta ylipääsemättömiksi ja ignatova tempaisi töpselin seinästä kulta-hannun tyyliin?


      • Sähäggää

        Töpseli on aika herkästi enään kiinni.
        Rujalla on kiire saada 3 kusetus potkastua käyntiin ennen töpselivetoa..onhan jo juttua ollut Aurumcoinista..joko tuli ..varmasti tulee tunkeilla on kuulemma vielä rahaa ja varoja


    • Taloustavis

      Vuosisadan huijaus, merkit ihan selvät.

    • valojapäälle

      Noin hyvä sijoitus suomen valtionhan kannattais sijoittaa kaikki rahat tohon vuoden päästä omistettais koko maailma.

      • varma.alamäki

        Erittäin hyvin sanottu.


    • Suomicoini

      Noniin löytyyhän täältä asiallista kommenttia, Hyvä pojjaat :) No miten sitten kun niitä paljon puhuttuja kauppapaikkoja on auki? Voiko Onecoinilla maksaa Siwan kassalla, nettikaupassa vai onko Coini tarkoitettu rahan kansainväliseen siirtoon?

      Jokainen varmasti ymmärtää mitä se Siwan kassamaksu tarvitsee. Toimivan yhteyden sinne Bulgarian superkoneeseen tai missä se serveri nyt sitten sijaitseekaan. Tietenkin tarvitaan asiakkaalle luottokortti, kännykkäsovellus tai vastaava. No voihan sen henkkarin näyttää kassatytölle ja kassa rekisteröityy nettisivulle, tunnuslukukortista viivataan numero yli jne...

      Nettikaupassa voi maksella luottokortilla. Pankkitunuksia käytetään asiakkaan tunnistamiseen. En osta juuri mitään netistä. Asun kaupungissa jossa saan tarvitsemani tavarat kaupasta. Mielestäni on helppoa ostaa tavara jonka saa heti mukaan. En siis ole expertti tässä asiassa. Homma pelaa maksun osalta hienosti. Mitä lisäarvoa Coini tähän tuo?

      Rahan siirto Afrikkaan. Tässä kryptoraha on ihan oikeasti vahvimmillaan. Täällä härmässä ostetaan Bitcoineja ja rahat saadaan lähetettyä mihin vain. Perillä Bitcoin muuttuu paikalliseksi valuutaksi. Miksi käyttää onecoinia?

      Reservivaluutta? Kulta on reservivaluutta. Kulta on kelvannut Egyptissä, Roomassa ja USAssa. Katsotaan uudelleen 3500 vuoden kuluttua josko Onecoinista olisi reservivaluutaksi.

      • AurinkoaNäkyvissä

        >Voiko Onecoinilla maksaa Siwan kassalla, nettikaupassa vai onko Coini tarkoitettu rahan kansainväliseen siirtoon?

        Sekä että.


    • heihalooo

      Mä luulen, että onecoin-huijausta oli alunperin tarkoitus jatkaa huomattasti vähemmän aikaa, mutta nyt kun huijarit huomasivat, että ihmiset ovat niin hölmöjä että nielevät kaikki selitykset, vaikka jokainen lupaus onecoinin osalta on jäänyt toteutumatta, joten miksei vedätetä idiootteja tappiin asti. Siitä osoituksena 118 00€ paketti, joka muuttuu 12 miljoonaksi tuosta vain noin. Ja joku splittaus vai mikä se on, kun valuutan määrä kaksinkertaistuu vaikuttamatta kuitenkaan valuutan arvoon. Eikö niissä helvetin kalliissa koulutuspaketeissa opeteta mitään taloudesta ja sijoittamisesta, vai mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa.. Kyllä minäkin mielelläni haaveilen lottovoitosta, vaikken siihen uskokaan. Haaveilu jossain rajoissa tekee ihmiselle ihan hyvää.

      Te ihmiset olette sekaisin, kun tuollaisiin huijareihin uskotte. Teidän pitää myös tajuta se, että kyllä onecoinilla Suomessakin joku rikastuu. Ne on se tyypit, joka innokkaimmin ja erilaisilla vakuutteluilla, esim. taloudellisesta riippumattomuudesta ja luksuselämän ihanuudesta teille saarnaavat. Vankilaan joutaisi tuo porukka. Kyllä he tietävät, ettei mitään kybervaluuttaa tule. Nuo samat tyypit ovat olleet mukana useissa ponzi-huijauksissa tai muissa kusetuksissa. He tietävät, että lähtemällä ajoissa mukaan huijaamaan hyväuskoisia suomalaisia, he tulevat tienaamaan rahaa.

      Ja miksi on keksitty tähän yhteyteen termi "vastustajat"?? Siksi että on päivän selvää, että tuollaiselle kusetukselle löytyy epäilijöitä. Valmiiksi on keksitty termi, ja selitetään huijatuille ja potentiaalisille uhreille, että kateelliset raukat vain kirjoittelee.. Eipä kyllä käy kateeksi teitä onecoinien onnellisia omistajia. Mielummin pitäydyn euroissa ja muissa käyvissä valuutoissa. Tosin näinä aikoina kehotan ihmisiä sijoittamaan fyysiseen kultaan. Talousromahdus on vain ajan kysymys, ja deutsche bank saattaa hyvinkin viedä mennessään koko euron. Tsemppiä kusetuksen uhreille. Olisi hyvä aika kerätä itsensä ja myöntää tappionsa.

      • AurinkoaNäkyvissä

        heihaloo, olen sun kanssa täsmälleen samaa mieltä siitä, että kultaa kannattaa ostaa nyt ja että talouden romahdus on vain ajan kysymys, mutta sillekin kommentille on vaan naurettu tällä palstalla. Että mistä hatusta sen talousromahduksen vetäsin. No, olen vähän opiskellut asioita. Ja kyllähän tuo on ihan julkista tietoa.

        Tässä vajaan puolentoista vuoden aikana, minkä olen ollut OneCoinissa mukana, niin olen kiinnostuksesta opiskellut maailman talouden historiaa ym. Tää on ollut itse asiassa todella mielenkiintoista aikaa. Tiesittekö, että vuonna 2009, kun keskuspankit alkoi painaa paperirahaa liukuhihnalta, niin samaan aikaan ne alkoi ostaa kultaa sisään, sitä ennen olivat myyneet sitä. Se on aina merkki jostain, kun keskuspankit tekee tämmöisiä liikkeitä. Kohta, jos talousromahduksen jälkeen dollari, euro jne sidotaan takaisin kultakantaan (dollari ja muut valuutat perässä irrotettiin siitä 1970-luvulla), niin tadaa, keskuspankeilla on holvit täynnä kultaa, muut kärsii ja pankit sen kuin porskuttaa. Älkää nyt ainakaan pankissa enää säilyttäkö yhtään isompia rahoja jos jollain niitä on, niiltä saattaa hävitä arvo, kun hyperinflaatio iskee.

        Ostatte kultaa tai vaikka bitcoineja. Mä ostin OneCoineja :). Yhtiö muuten lopetti justiin Deutsche Bankin käytön maksuihin Euroopassa. Ja varatkaa nyt jonkunlainen muonavarasto talveksi, kun ei tässä tiedä mitä tuleman pitää. Jos vaikka ruoan hinta rutkasti kallistuu.

        Mullistukset voivat muuttaa asetelmia. OneCoinin kehittymisen kannalta kaikkein olennaisinta on, että siinä on riittävästi porukkaa globaalisti mukana, silloin sillä tulee olemaan arvoa. Ja koska se tekee aktiivista markkinointia, niin miksi se ei onnistuisi? En usko, että OneCoinin toteutuminen tekniikasta jää kiinni, vaikka yhtiö ei haluakaan paljastaa liikesalaisuuttaan eli louhinnan yksityiskohtia vielä. Se on yksityinen yhtiö, ei kukaan muukaan yrittäjä toimi niin, että paljastaa menestyvän konseptin kilpailijoille. Ja Rujallahan on rahaa palkata maailman parhaat koodaajat tai mitä tarvitaan. Hänen kunnianhimonsa kohdistuu pidemmälle, kuin rahan huijaamiseen ihmisiltä, mm. jättää nimensä maailman taloushistoriaan. Juu, on varmaan niin naiivia teidän mielestä ;). Mutta uskon tämän, koska olen tavannut Rujan kädestä pitäen, kuunnellut häntä ja kuunnellut monia, jotka tuntevat hänet läheltä ja ovat erittäin vaikuttuneita hänen neroudestaan. Kyllä sen tunnistaa, milloin ihminen on tosissaan. Joten ollaan vaan eri mieltä.

        Aika hyvässä bisnesraossa hän on, kun kryptovaluutta tai virtuaalivaluutta on tulollaan joka tapauksessa. Kyse on siitä, kuka vie markkinat, kun bitcoinista ei siihen ole. Mikko Hyppönen (F-Secure) kommentoi eräässä radiohaastattelussa, että olisi jo korkea aika tulla maailmaan todellisen läpimurron tekevä kryptovaluutta, että se on hänen arvionsa mukaan joku 'bitcoinin jälkeläisistä', ja että on yllättävän pitkään mennyt, ettei sellaista ole näkynyt. Jännällä kuitenki odotetaan, josko näkyy.


      • faktat.kuntoon

        Ottakaa nyt Coinistit hiukan selvää historiasta. JFK ja Abraham Lincoln nousivat keskuspankkia vastaan ja kuinkas heille kävi? Jos Onecoin oikeasti olisi uhka nykyiselle pankkijärjestelmälle niin isoja ongelmia olisi jo sille ilmaantunut.
        Onecoin on täyttä hyväuskoisten rahastusta ja Onecoin todennäköisesti loppuu vuoden sisään.


      • AurinkoaNäkyvissä
        faktat.kuntoon kirjoitti:

        Ottakaa nyt Coinistit hiukan selvää historiasta. JFK ja Abraham Lincoln nousivat keskuspankkia vastaan ja kuinkas heille kävi? Jos Onecoin oikeasti olisi uhka nykyiselle pankkijärjestelmälle niin isoja ongelmia olisi jo sille ilmaantunut.
        Onecoin on täyttä hyväuskoisten rahastusta ja Onecoin todennäköisesti loppuu vuoden sisään.

        Sehän tässä kovasti kiinnostaa, miten maailman isot ja valtaapitävät suhtautuvat. Rujan filosofia onkin TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ hallitusten ja pankkien kanssa, jotta ne haluaa ottaa OneCoinin käyttöön. Laillisuus on etukäteen kunnossa, eli ei mitään anonyymia valuuttaa, niin kuin bitcoin. Anonyymiydestä alkaa tulla bitcoinille ongelma, koska liikaa rikollisuutta. Lainlaatija haluaa jo Euroopassa tiukentaa bitcoinia koskevia lakeja.


      • HuhMikäPölhö
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Sehän tässä kovasti kiinnostaa, miten maailman isot ja valtaapitävät suhtautuvat. Rujan filosofia onkin TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ hallitusten ja pankkien kanssa, jotta ne haluaa ottaa OneCoinin käyttöön. Laillisuus on etukäteen kunnossa, eli ei mitään anonyymia valuuttaa, niin kuin bitcoin. Anonyymiydestä alkaa tulla bitcoinille ongelma, koska liikaa rikollisuutta. Lainlaatija haluaa jo Euroopassa tiukentaa bitcoinia koskevia lakeja.

        Noh... eiköhän sitä rikollisuutta olekin ihan tarpeeksi Coinin omassa sisäpiirissä, ihan tätä "neroa" perustajaa myöden - puhumattakaan ponzi-erikóismiehistä, joilla monella jo useista samantyyppisistä kussetuksista kokemuksia....

        Että ihan turhaa maalailla kauniita kuvia mistään uudesta valuutasta, hölmö!


      • Greenwood
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Sehän tässä kovasti kiinnostaa, miten maailman isot ja valtaapitävät suhtautuvat. Rujan filosofia onkin TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ hallitusten ja pankkien kanssa, jotta ne haluaa ottaa OneCoinin käyttöön. Laillisuus on etukäteen kunnossa, eli ei mitään anonyymia valuuttaa, niin kuin bitcoin. Anonyymiydestä alkaa tulla bitcoinille ongelma, koska liikaa rikollisuutta. Lainlaatija haluaa jo Euroopassa tiukentaa bitcoinia koskevia lakeja.

        Onecoinin laillisuudesta tullaan varmasti vielä vääntämään kättä. Tosiasia on ainakin se,että perustaja on tuomion saanut talousrikollinen. Ja suuri osa markkinoijista on muissa pyramideissa ryvettyneitä huijareita. Vaatii kyllä uskoa hypätä tuon orkesterin valssiin.


      • HuonoOrkesteri
        Greenwood kirjoitti:

        Onecoinin laillisuudesta tullaan varmasti vielä vääntämään kättä. Tosiasia on ainakin se,että perustaja on tuomion saanut talousrikollinen. Ja suuri osa markkinoijista on muissa pyramideissa ryvettyneitä huijareita. Vaatii kyllä uskoa hypätä tuon orkesterin valssiin.

        Siinä valssissa ei mene kuin rahat. Samoja velmuja on Onecoinissa niin kuin oli aiemmin niissä muissa verkosto vedätyksissä.


      • AurinkoaNäkyvissä
        HuhMikäPölhö kirjoitti:

        Noh... eiköhän sitä rikollisuutta olekin ihan tarpeeksi Coinin omassa sisäpiirissä, ihan tätä "neroa" perustajaa myöden - puhumattakaan ponzi-erikóismiehistä, joilla monella jo useista samantyyppisistä kussetuksista kokemuksia....

        Että ihan turhaa maalailla kauniita kuvia mistään uudesta valuutasta, hölmö!

        Eli vedät siis yhtäläisyysmerkit ponzin ja verkosto/suosittelumarkkinoinnin välille. Tuo on sitten jo perustavaa laatua oleva näkemysero meidän välillä, jos kaikki MLM-yhtiöt niputetaan samaan settiin eli huijaukseksi :)). Ja sulla ei ole hajuakaan koko alasta. Mutta ei kaikkien tarvitse haluta menestyä. On kuitenkin aika yksisilmäistä tuomita joku teollisuudenala sinänsä. Ja verkostomarkkinoinnissa on paljon järkeäkin, kun siihen perehtyy. Mm luonnon kannalta, ei tarvita kivijalkakauppoja, välivarastoja eikä niin paljon kallista struktuuria, vaan homma toimii paljon suoremmin. Tässäpä teille haastetta tutustua uuteen asiaan. Hölmö taidat olla itse, vai sovimmeko het kättelyssä, ettei käytetä nimittelysanoja??? Teidän kanssa kehityn vain paremmaksi asian esittäjäksi, kiitos siitä ;).


      • AurinkoaNäkyvissä
        Greenwood kirjoitti:

        Onecoinin laillisuudesta tullaan varmasti vielä vääntämään kättä. Tosiasia on ainakin se,että perustaja on tuomion saanut talousrikollinen. Ja suuri osa markkinoijista on muissa pyramideissa ryvettyneitä huijareita. Vaatii kyllä uskoa hypätä tuon orkesterin valssiin.

        Tuo on varmasti totta, että tuomio Rujalla on, ei vakava kuitenkaan, koska vapaalla jalalla on hän. En vähättele oikeuden tuomioita ja olen ehdottomasti rehellisyyden kannalla, en ikinä tekisi tätä, jos uskoisin, että tämä on huijaus. Onhan mulla tässä läheisiäkin mukana.

        Mutta, jos saan vähän avata.. Suomessa varsinkin tuomion saanut tai konkurssin käynyt ihminen on täysin epäonnistunut ja häpeän tahraama. Todellisuudessa ei välttämättä kuitenkaan huijari. Voisitteko ystävällisesti perehtyä 90-luvun katastrofiin (ja sama jatkuu), kun pankit vedättivät täysin viattomia yrityksiä konkurssiin pelastaakseen oman nahkansa ja moni yritys sai myös aiheettomia oikeuden tuomioita velallisen epärehellisyydestä ym. fiksuilla termeillä höystettyjä tuomioita. Moni epätoivoinen yrittäjä päätyi itsemurhaan.

        Olen seurannut läheltä pankin vedätyksen kohteeksi joutunutta läheistäni, jonka kasvava, menestyvä yritys ajettiin nurin, koska pankki sai korvaukset sekä valtiolta, että saattoi periä ne vielä velalliselta toiseen kertaan. Uupumuksen, pitkän velkasaneerauksen, aiheettomien oikeudenkäyntien ja ties minkä jälkeen tämä piintynyt ja periksiantamaton yrittäjäpariskunta nousi ylös ja perusti uuden yrityksen, joka on tällä hetkellä taas iso toimija Suomen markkinoilla omalla alalllaan. Ja rehellisyys on heidän perusarvonsa. Näitä esimerkkejä riittää. Arvostan heitä kaikkia todella ja valitettavasti luottoni oikeusvaltioihin ei ole enää aukoton. Se on vähän arpapeliä tai jotain isompaa bisnestä, milloin tuomio on oikea ja milloin ei. Moni rehellinen sen on kokenut nahoissaan. Eli pelkkä tuomio ei todellakaan vielä kerro tahallisesta epärehellisyydestä, ennemminkin halutun toiminnan epäonnistumisesta tai joskus tahallisesta sabotoinnista. En tiedä mikä on tausta Rujan tapauksessa, mutta tällä omalla taustallani uskallan katsoa tämän kortin. Ja toivoisin näkökulman laajentamista teiltäkin. No , elämä opettaa ja ainakin yrittää avata suomuja silmiltä..

        Vähän ärsyttää, mutta toisaalta enemmän huvittaa tuo teidän alentuva suhtautuminen, siitä kertoo myös termi 'OneCoin-uskovainen'. Tällähän ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, bisnestä ja riskin ottoa ennemminkin... mutta onhan se niin kiva kuvitella olevansa fiksu ja tietäväinen ja oikeassa. Perustellut mielipiteet on erikseen, mutta kun alkaa pikku hiljaa haista, että kyse on pelkistä ennakkoluuloista ja rajotteista.

        Niistä kertoo sekin, että koko MLM-bisnes on teille huijausta, se on kuitenkin aika iso ala maailmalla. Ja 'isojen miesten' ala, vaikka onkin perinteisellä kulissipönötysalalla halveksittu. Rahan tekemisessä on ollut aina jotain tabua, joka nostaa ihmisissä kaikenlaisia tunteita.. vaikka sitä kuitenkin kaikki tarvii ja haluaa. Kateus ja tekopyhät markkinat! Ottakaahan poijjaat peili esiin, teilläkin on mahdollisuus. Kaiken voi elämässä saavuttaa, minkä uskaltaa kuvitella. Kysykää vaikka niiltä, jotka on elämässä menestyneet.


      • AurinkoaNäkyvissä
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Tuo on varmasti totta, että tuomio Rujalla on, ei vakava kuitenkaan, koska vapaalla jalalla on hän. En vähättele oikeuden tuomioita ja olen ehdottomasti rehellisyyden kannalla, en ikinä tekisi tätä, jos uskoisin, että tämä on huijaus. Onhan mulla tässä läheisiäkin mukana.

        Mutta, jos saan vähän avata.. Suomessa varsinkin tuomion saanut tai konkurssin käynyt ihminen on täysin epäonnistunut ja häpeän tahraama. Todellisuudessa ei välttämättä kuitenkaan huijari. Voisitteko ystävällisesti perehtyä 90-luvun katastrofiin (ja sama jatkuu), kun pankit vedättivät täysin viattomia yrityksiä konkurssiin pelastaakseen oman nahkansa ja moni yritys sai myös aiheettomia oikeuden tuomioita velallisen epärehellisyydestä ym. fiksuilla termeillä höystettyjä tuomioita. Moni epätoivoinen yrittäjä päätyi itsemurhaan.

        Olen seurannut läheltä pankin vedätyksen kohteeksi joutunutta läheistäni, jonka kasvava, menestyvä yritys ajettiin nurin, koska pankki sai korvaukset sekä valtiolta, että saattoi periä ne vielä velalliselta toiseen kertaan. Uupumuksen, pitkän velkasaneerauksen, aiheettomien oikeudenkäyntien ja ties minkä jälkeen tämä piintynyt ja periksiantamaton yrittäjäpariskunta nousi ylös ja perusti uuden yrityksen, joka on tällä hetkellä taas iso toimija Suomen markkinoilla omalla alalllaan. Ja rehellisyys on heidän perusarvonsa. Näitä esimerkkejä riittää. Arvostan heitä kaikkia todella ja valitettavasti luottoni oikeusvaltioihin ei ole enää aukoton. Se on vähän arpapeliä tai jotain isompaa bisnestä, milloin tuomio on oikea ja milloin ei. Moni rehellinen sen on kokenut nahoissaan. Eli pelkkä tuomio ei todellakaan vielä kerro tahallisesta epärehellisyydestä, ennemminkin halutun toiminnan epäonnistumisesta tai joskus tahallisesta sabotoinnista. En tiedä mikä on tausta Rujan tapauksessa, mutta tällä omalla taustallani uskallan katsoa tämän kortin. Ja toivoisin näkökulman laajentamista teiltäkin. No , elämä opettaa ja ainakin yrittää avata suomuja silmiltä..

        Vähän ärsyttää, mutta toisaalta enemmän huvittaa tuo teidän alentuva suhtautuminen, siitä kertoo myös termi 'OneCoin-uskovainen'. Tällähän ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, bisnestä ja riskin ottoa ennemminkin... mutta onhan se niin kiva kuvitella olevansa fiksu ja tietäväinen ja oikeassa. Perustellut mielipiteet on erikseen, mutta kun alkaa pikku hiljaa haista, että kyse on pelkistä ennakkoluuloista ja rajotteista.

        Niistä kertoo sekin, että koko MLM-bisnes on teille huijausta, se on kuitenkin aika iso ala maailmalla. Ja 'isojen miesten' ala, vaikka onkin perinteisellä kulissipönötysalalla halveksittu. Rahan tekemisessä on ollut aina jotain tabua, joka nostaa ihmisissä kaikenlaisia tunteita.. vaikka sitä kuitenkin kaikki tarvii ja haluaa. Kateus ja tekopyhät markkinat! Ottakaahan poijjaat peili esiin, teilläkin on mahdollisuus. Kaiken voi elämässä saavuttaa, minkä uskaltaa kuvitella. Kysykää vaikka niiltä, jotka on elämässä menestyneet.

        Selvennyksenä vielä, että kaikki verkostomarkkinointi ei ole ok, on siellä ponziakin joukossa, mutta myös monia erittäin hyviä tuotteita myydään verkoston kautta ja löytyy perustelut, miksi yritys on valinnut verkostomarkkinoinnin. Nykyaikana, kun vastuu elatuksesta on yhä enemmän yksilön oma vastuu, verkosto on yksi keino tavallisille ihmisille ansaita elantonsa. Toisille se tarjoaa jopa vaurauden. Aina täytyy arvioida kokonaisuus. Ja pyrkiä eroon mustavalkoisesta ajattelusta..


      • Greenwood
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Selvennyksenä vielä, että kaikki verkostomarkkinointi ei ole ok, on siellä ponziakin joukossa, mutta myös monia erittäin hyviä tuotteita myydään verkoston kautta ja löytyy perustelut, miksi yritys on valinnut verkostomarkkinoinnin. Nykyaikana, kun vastuu elatuksesta on yhä enemmän yksilön oma vastuu, verkosto on yksi keino tavallisille ihmisille ansaita elantonsa. Toisille se tarjoaa jopa vaurauden. Aina täytyy arvioida kokonaisuus. Ja pyrkiä eroon mustavalkoisesta ajattelusta..

        Oletko Tampereen eventissä mukana? Kenties lavalla?


      • AurinkoaNäkyvissä
        Greenwood kirjoitti:

        Oletko Tampereen eventissä mukana? Kenties lavalla?

        Enpä ollut, enkä edes meinannut olla ;)), yleisön joukossa kylläkin.


    • verotko.vie

      Toivottavasti nuo paketit tulee eu:n alueelta ja alv:kin on maksettu, tai no miksiköhän päämaja muuttui dubaihin? Muuten uusien pakettien tilaajien kannattaa varmistaa mistä ne on tullut ettei jaa tullit ja arvonlisäverot maksamatta.

    • rahat.pois

      Olikos se uusi louhintavauhti 1/ minuutti -> 60/h -> 1300/ pv -> n.40.000/ kk. Vaikka nopeus muuttuisi 1/ sek niin kuukaudessa saataisiin louhittua n. 2,5 miljoonaa kolikkoa. Siinähän sitä sitten odotellaan kolikkojen louhiintumista. Ai niin ja ja pohjallajan on vielä vanhat 1,4 mrd tokenia/ kolikkoa. Menikö noissa vanhoissa jo 5 kuukautta. Niin ja jokainen 118.000 euron paketin kolikkoituminen kestää ainakin kuukauden. Ai niin ketjujahan perustetaan sitten tietenkin lisää. jne jne... Tai no mitä turhaan niistä ketjuista, kyllä te saatte ne kolikkonne, vaikka siihen menisi luvatun parin kuukauden sijaan 40 kuukautta, Varmaan 2017 lanseerataan 236.000 euron paketti, jolla saadaan 6 kk:ssa 25 miljoonaa

      • AurinkoaNäkyvissä

        Joka minuutti louhitaan 15 000 kolikkoa.


      • AurinkoaNäkyvissä

        Täällä huudellaan, vaikka ei ole mitään hajua asioista.. vähän hämmästyttää.


      • Qojootti
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Joka minuutti louhitaan 15 000 kolikkoa.

        Louhittiinko ne tuplatut kolikot silmänräpäyksessä,vai mistä ne ilmestyivät?


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Täällä huudellaan, vaikka ei ole mitään hajua asioista.. vähän hämmästyttää.

        Voi voi. Koittaisit nyt käsittää ettei onecoinilla ole mitään tekemistä minkään kryptovaluuttojen saati "louhintojen" kanssa.

        Siinä kerätään rahaa järjestelmään myymällä muka "koulutuspaketteja" ja jossa suosittelupalkkioiden avulla saa rahaa. Järjestelmä on pyramidi, jossa ainoastaan sen kärjessä olevat ihmiset saavat merkittäviä tuloja. Kaikki muut häviävät rahansa.


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Joka minuutti louhitaan 15 000 kolikkoa.

        Kuuntele video tarkemmin! Rutjake sanoi "The new blockchain will mine 50 000 coins per minute"

        Aiemmin on väitetty että louhintanopeus - jos siis mitään louhintaa edes on minkä senkin olemassaolo on vahvasti kyseenalaista - riippuu jotenkin kysynnästä (mistä kysynnästä?) niin miten se nopeus nyt yhtäkkiä kasvaa 15000=>50000?

        Ja miten ne tuplatut kolikot? Mistäs ne louhittiin?

        Taitaapa tämä "louhinta" olla tämän syvästi uskovaisen omia kuvitelmia. Uskovainen kun hyväksyy mitä tahansa järjenvastaisiakin lausumia, mitkä vain tukevat hänen omaa uskoaan. Mihin tämä huru-uskovainen sitten oikeasti uskoo, niin luoja nähköön ... hyvin sakeaa on tämän uskovaisen retoriikka ... todella sakeaa ...


      • AurinkoaNäkyvissä
        Avotampio_ kirjoitti:

        Kuuntele video tarkemmin! Rutjake sanoi "The new blockchain will mine 50 000 coins per minute"

        Aiemmin on väitetty että louhintanopeus - jos siis mitään louhintaa edes on minkä senkin olemassaolo on vahvasti kyseenalaista - riippuu jotenkin kysynnästä (mistä kysynnästä?) niin miten se nopeus nyt yhtäkkiä kasvaa 15000=>50000?

        Ja miten ne tuplatut kolikot? Mistäs ne louhittiin?

        Taitaapa tämä "louhinta" olla tämän syvästi uskovaisen omia kuvitelmia. Uskovainen kun hyväksyy mitä tahansa järjenvastaisiakin lausumia, mitkä vain tukevat hänen omaa uskoaan. Mihin tämä huru-uskovainen sitten oikeasti uskoo, niin luoja nähköön ... hyvin sakeaa on tämän uskovaisen retoriikka ... todella sakeaa ...

        Juu, kiitos, 50 000 kolikkoa/min on oikea lukema!


      • Greenwood
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Juu, kiitos, 50 000 kolikkoa/min on oikea lukema!

        Mitäs se tekee euroina kuukaudessa?? 15 miljardia vai? Jo on ihme,jos tästä ei kirjoita kaikki johtavat talouslehdet. Talouden Nobel taitaa olla Rujalle selviö. Oikeasti,tämä ei voi enää mennä läpi.


      • SuomiPonzi
        Greenwood kirjoitti:

        Mitäs se tekee euroina kuukaudessa?? 15 miljardia vai? Jo on ihme,jos tästä ei kirjoita kaikki johtavat talouslehdet. Talouden Nobel taitaa olla Rujalle selviö. Oikeasti,tämä ei voi enää mennä läpi.

        Suomessa menee kaikki läpi osalle kansaa jos asia vain esitetään "oikeassa valossa".


      • Jeesusauttaa777
        Avotampio_ kirjoitti:

        Kuuntele video tarkemmin! Rutjake sanoi "The new blockchain will mine 50 000 coins per minute"

        Aiemmin on väitetty että louhintanopeus - jos siis mitään louhintaa edes on minkä senkin olemassaolo on vahvasti kyseenalaista - riippuu jotenkin kysynnästä (mistä kysynnästä?) niin miten se nopeus nyt yhtäkkiä kasvaa 15000=>50000?

        Ja miten ne tuplatut kolikot? Mistäs ne louhittiin?

        Taitaapa tämä "louhinta" olla tämän syvästi uskovaisen omia kuvitelmia. Uskovainen kun hyväksyy mitä tahansa järjenvastaisiakin lausumia, mitkä vain tukevat hänen omaa uskoaan. Mihin tämä huru-uskovainen sitten oikeasti uskoo, niin luoja nähköön ... hyvin sakeaa on tämän uskovaisen retoriikka ... todella sakeaa ...

        Minä en ottaisi tuollaisia huonon elämän asenteen omaavia ihmisiä mukaan mihinkään toimintaan. Tuollaiset eivät pärjää elämässään menestyneesti. Avotampiolla on vain niin paha olla. Sinä avotampio tarvit Jumalan rakkautta sydämeesi. Jumala voi parantaa sinun sisimpäsi ja eheyttää sen kuntoon. Anna avotampio elämä Jeesukselle. Käänny synneistäsi ja kadu niitä. Jeesus rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut. Jeesus kantoi myös sinunkin syntisi ristille.


      • Onepablo
        Jeesusauttaa777 kirjoitti:

        Minä en ottaisi tuollaisia huonon elämän asenteen omaavia ihmisiä mukaan mihinkään toimintaan. Tuollaiset eivät pärjää elämässään menestyneesti. Avotampiolla on vain niin paha olla. Sinä avotampio tarvit Jumalan rakkautta sydämeesi. Jumala voi parantaa sinun sisimpäsi ja eheyttää sen kuntoon. Anna avotampio elämä Jeesukselle. Käänny synneistäsi ja kadu niitä. Jeesus rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut. Jeesus kantoi myös sinunkin syntisi ristille.

        Siinäpä avolle kelpo ohje. Ota Ruja sydämeesi ja anna Karin kantaa lompakkosi.


      • Jassepasse
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Juu, kiitos, 50 000 kolikkoa/min on oikea lukema!

        Pari kysymystä Aurinkoa näkyvissä kaverille. Olen seurannut tätä touhua ja minulla on pari ystävää jotka ovat sijoittaneet onecoiniin.

        Toisessa ketjussa kirjoitettiin viime vuodesta kun kaikki lähti liikkeelle ja vielä pitkään kaikki määräytyivät louhinnan vaikeusasteen mukaan. Missä on tuo vaikeusaste nyt?

        Kirjoititko sinäkin aikaisemmin tuossa, että jos rahaa olisi loputtomasti niin tulisi inflaatio? Eikö sitä nyt ole onecoineja lähes loputtomasti? Missä inflaatio -> Miksei tule inflaatiota?

        Aina tähän asti hehkutettiin sitä määrää onecoineja kuin niitä oli tulossa se 2,1 miljaardia ja kaikki puolustajat perustelivat sillä asiaansa ja kaikki perustuivat siihen. Nyt kun se yhtäkkiä kenenkään tietämättä luvattiin muuttuvaksi ja muuttuikin niin edelleen vaan halutaan uskoa sen todellisuuteen? Eikö tämä tosiaan herätä?

        Nyt vihdoin kauppapaikoista ehkä jotain kongreettista mutta jälleen pyydetään lisää rahaa?

        Ilmeisesti internetsivuillakin pyöri sama "Live blockhain"-rulla mikä pyöri Shanghain tilaisuudessa. Tässä linkki siihen jolla siit saat ONECOININ LIVE BLOCKHAININ pyörimään omalle koneellesi muualta 19$ eli eikös se kannattaisi tästä ottaa kalliiden pakettejen sijaan? : https://www.shutterstock.com/fi/video/clip-1089703-stock-footage-computer-program.html?src=recommended/2009519:0/3p


      • Luntatupaan
        Jassepasse kirjoitti:

        Pari kysymystä Aurinkoa näkyvissä kaverille. Olen seurannut tätä touhua ja minulla on pari ystävää jotka ovat sijoittaneet onecoiniin.

        Toisessa ketjussa kirjoitettiin viime vuodesta kun kaikki lähti liikkeelle ja vielä pitkään kaikki määräytyivät louhinnan vaikeusasteen mukaan. Missä on tuo vaikeusaste nyt?

        Kirjoititko sinäkin aikaisemmin tuossa, että jos rahaa olisi loputtomasti niin tulisi inflaatio? Eikö sitä nyt ole onecoineja lähes loputtomasti? Missä inflaatio -> Miksei tule inflaatiota?

        Aina tähän asti hehkutettiin sitä määrää onecoineja kuin niitä oli tulossa se 2,1 miljaardia ja kaikki puolustajat perustelivat sillä asiaansa ja kaikki perustuivat siihen. Nyt kun se yhtäkkiä kenenkään tietämättä luvattiin muuttuvaksi ja muuttuikin niin edelleen vaan halutaan uskoa sen todellisuuteen? Eikö tämä tosiaan herätä?

        Nyt vihdoin kauppapaikoista ehkä jotain kongreettista mutta jälleen pyydetään lisää rahaa?

        Ilmeisesti internetsivuillakin pyöri sama "Live blockhain"-rulla mikä pyöri Shanghain tilaisuudessa. Tässä linkki siihen jolla siit saat ONECOININ LIVE BLOCKHAININ pyörimään omalle koneellesi muualta 19$ eli eikös se kannattaisi tästä ottaa kalliiden pakettejen sijaan? : https://www.shutterstock.com/fi/video/clip-1089703-stock-footage-computer-program.html?src=recommended/2009519:0/3p

        Vastausta et saa. Onecoinin motto: Älä kysele,vaan sioita.


      • rehellisyyttä
        Jeesusauttaa777 kirjoitti:

        Minä en ottaisi tuollaisia huonon elämän asenteen omaavia ihmisiä mukaan mihinkään toimintaan. Tuollaiset eivät pärjää elämässään menestyneesti. Avotampiolla on vain niin paha olla. Sinä avotampio tarvit Jumalan rakkautta sydämeesi. Jumala voi parantaa sinun sisimpäsi ja eheyttää sen kuntoon. Anna avotampio elämä Jeesukselle. Käänny synneistäsi ja kadu niitä. Jeesus rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut. Jeesus kantoi myös sinunkin syntisi ristille.

        Älä pilkkaa kristinuskoa. Aito kristitty ei pystyisi Onecoiniin ketään lähimmäistään puhumaan mukaan koska Onecoin vaikuttaa niin epämääräiseltä toiminnalta, ainakin tällä hetkellä, tulevaisuus sitten näyttää mikä on totuus.

        "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi"


      • AurinkoaNäkyvissä
        Jassepasse kirjoitti:

        Pari kysymystä Aurinkoa näkyvissä kaverille. Olen seurannut tätä touhua ja minulla on pari ystävää jotka ovat sijoittaneet onecoiniin.

        Toisessa ketjussa kirjoitettiin viime vuodesta kun kaikki lähti liikkeelle ja vielä pitkään kaikki määräytyivät louhinnan vaikeusasteen mukaan. Missä on tuo vaikeusaste nyt?

        Kirjoititko sinäkin aikaisemmin tuossa, että jos rahaa olisi loputtomasti niin tulisi inflaatio? Eikö sitä nyt ole onecoineja lähes loputtomasti? Missä inflaatio -> Miksei tule inflaatiota?

        Aina tähän asti hehkutettiin sitä määrää onecoineja kuin niitä oli tulossa se 2,1 miljaardia ja kaikki puolustajat perustelivat sillä asiaansa ja kaikki perustuivat siihen. Nyt kun se yhtäkkiä kenenkään tietämättä luvattiin muuttuvaksi ja muuttuikin niin edelleen vaan halutaan uskoa sen todellisuuteen? Eikö tämä tosiaan herätä?

        Nyt vihdoin kauppapaikoista ehkä jotain kongreettista mutta jälleen pyydetään lisää rahaa?

        Ilmeisesti internetsivuillakin pyöri sama "Live blockhain"-rulla mikä pyöri Shanghain tilaisuudessa. Tässä linkki siihen jolla siit saat ONECOININ LIVE BLOCKHAININ pyörimään omalle koneellesi muualta 19$ eli eikös se kannattaisi tästä ottaa kalliiden pakettejen sijaan? : https://www.shutterstock.com/fi/video/clip-1089703-stock-footage-computer-program.html?src=recommended/2009519:0/3p

        Oho, täällä jatkuu. JassePasse: Vaikeusaste on nyt 70. Ei niitä ole loputtomasti, 120 mrd tulee olemaan. 2,1 mrd ei olis riittänyt. Yhtiön strategia muuttui, koska kasvu. Ekat 2 mrd myytiin loppuun, ennen kuin kauppiaita ehdittiin edes alkaa ottaa mukaan. Asialinja, please.


      • Qojootti
        AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Oho, täällä jatkuu. JassePasse: Vaikeusaste on nyt 70. Ei niitä ole loputtomasti, 120 mrd tulee olemaan. 2,1 mrd ei olis riittänyt. Yhtiön strategia muuttui, koska kasvu. Ekat 2 mrd myytiin loppuun, ennen kuin kauppiaita ehdittiin edes alkaa ottaa mukaan. Asialinja, please.

        Mistä ne tuplatut kolikot ilmestyivät?


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Oho, täällä jatkuu. JassePasse: Vaikeusaste on nyt 70. Ei niitä ole loputtomasti, 120 mrd tulee olemaan. 2,1 mrd ei olis riittänyt. Yhtiön strategia muuttui, koska kasvu. Ekat 2 mrd myytiin loppuun, ennen kuin kauppiaita ehdittiin edes alkaa ottaa mukaan. Asialinja, please.

        >Ekat 2 mrd myytiin loppuun, ennen kuin kauppiaita ehdittiin edes alkaa ottaa mukaan

        Ei niitä kauppiaita vieläkään ole.

        Mitä muuten coinistit yleensä ottaen tuumaavat tästä ylimääräisestä kahden vuoden aikalisästä? OC:hän on ilmoittanut että coinia voi käyttää kaupantekoon aikaisintaan kahden vuoden päästä. Sitä ennen ei kauppapaikkoja ole eikä tule.


      • AurinkoaNäkyvissä kirjoitti:

        Oho, täällä jatkuu. JassePasse: Vaikeusaste on nyt 70. Ei niitä ole loputtomasti, 120 mrd tulee olemaan. 2,1 mrd ei olis riittänyt. Yhtiön strategia muuttui, koska kasvu. Ekat 2 mrd myytiin loppuun, ennen kuin kauppiaita ehdittiin edes alkaa ottaa mukaan. Asialinja, please.

        Mites muuten se coinin oletettu arvonnousu, se mitä rummutetaan kovasti markkinointipuheissa? Siellähän koko ajan spekuloidaan - ja rujakin mainostaa - että nyt arvo on 7€ mutta jonkin ajan päästä ehkä jopa 50€.

        Leikitään hetki, että coinia voisi käyttää maksuvälineenä.

        Tänään yksi coini on 7€. Ostan 10:llä coinilla tuotteen, siis 70€. Mutta viikon päästä kurssi onkin noussut arvoon 10€/coin. Ostajana olen kärsinyt laskennallisesti 30€ tappion sillä maksamani summa vastaakin nyt 100€. Varmaankin harmittelen että miksi tuli ostettua, olisi pitänyt odottaa.

        Tätä kutsutaan deflaatioksi. Se hillitsee ostajien ostointoa dramaattisesti sillä valuutan arvon noustessa hinnat laskevat. Kukaan kauppias ei halua mukaan järjestelmään jossa valuutan arvo jatkuvasti nousee ja sen tähden hänen olisi laskettava tuotteidensa hintoja pysyäkseen kyydissä mukana.

        Eli miten coinistit saatte houkuteltua kauppiaita järjestelmäänne, jossa kaikki puheet korostavat valuuttanne jatkuvaa arvonnousua?

        No, kaikki tämä puhe oli puhdasta spekulointia. Coinia ei voi käyttää mihinkään. Ei nyt, ei kahden vuoden päästä, eikä koskaan. Se on monopolipelin leikkirahaa. Mutta monopolipelin raha sentään pysyy samassa arvossa koko ajan, Erottaja ja tavara-asema maksaa saman verran nyt kuin vuoden päästä.

        Poijjaat!!


      • AurinkoaNäkyvissä

        Avotampio_, hyvää pohdintaa..
        Ei arvon vaihtelu ole estänyt bitcoin-kauppaakaan? No juu, eihän sillä paljon kauppaa käydäkään, kun se on aika hankalan epävakaa, eikä kovin monella sitä olekaan. Saati, että sillä voisi maksaa juuri missään. Seitsemän vuoden jälkeenkään. Petterihän juuri koitti löytää kauppa, jossa kävis bitcoinit maksuksi.. niissäkään ei onnistunut, jotka mainostivat ottavansa Bitcoinia vastaan.

        Toivotaan, että OC:ssa tehdään asiat paremmin. Mutta keskeneräistä ei kannattais vielä niin kovasti moittia.. voihan sitä ootella ja katella sivusta. Onhan tässä nyt jotain uhkaavaa, kun noin lujaa kolahtaa, että taas piti suoltaa 'dokkari', joka menee ihan emootioilla ja loppuu dramaattisesti täysin harhaanjohtavaan lauseeseen.

        Mutta asiaan, OC:n on tarkoitus nousta hitaasti ja vakaasti, ei suinkaan 3eur/vkossa.

        Siitä en menis takuuseen, kun joku tuumas, ettei kukaan käytä kolikkoa, kun tietää sen arvon nousevan. Ihmisillä on niin hätä ja kova tarve kuluttaa, jos on rahaa, että ne käyttää silti.. Mun kolikoiden arvo on yli kymmenkertaistunut ja myyn niitä nyt hyvällä mielellä jäsenpörssissä, enkä pahoita mieltäni siitä, jos kolikon arvo on 20 eur parin vuoden päästä.

        Toinen juttu, ei se raha tässä automaattisesti ylöspäin mene, palkkaa saa vain aktiivisesta työstä, tai jos on saanut rakennettua kaksi jalkaa, jotka molemmat vetää, niin alkaa tulla ns. passiivista verkostotuloa, mutta kyllä sekin alkuun työtä vaatii. Ei se raha itsestään tuu, eikä sen perusteella, missä on paikka verkostossa. Sitä on vaikea ymmärtää niiden, jotka ei tiedä verkostomarkkinoinnista, binaarijärjestelmästä ja miten siinä palkkiot määräytyy.


    • PienelläMukaan

      "oinen juttu, ei se raha tässä automaattisesti ylöspäin mene, palkkaa saa vain aktiivisesta työstä, tai jos on saanut rakennettua kaksi jalkaa, jotka molemmat vetää, niin alkaa tulla ns. passiivista verkostotuloa, mutta kyllä sekin alkuun työtä vaatii. Ei se raha itsestään tuu, eikä sen perusteella, missä on paikka verkostossa. Sitä on vaikea ymmärtää niiden, jotka ei tiedä verkostomarkkinoinnista, binaarijärjestelmästä ja miten siinä palkkiot määräytyy."

      Rujan tapauksessa vain ylälinja kerää hilloo, ihan turha enään lähteä mukaan ostamalla "kusetuspaketin" jos nyt välttämättä haluaa mennä mukaan suosittelen Startteria. Sekin on hankala maksaa kun pitää maksaa euroina tai muuna vaihdettavana valuuttana, kaverin onecoinit ei käy, Wincapitassa sait kuitata rahat suoraan, no se olikin ammatttilaisen pyörittämä ponzi, oi niitä aikoja.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6059
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      519
      3709
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3550
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2754
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 283
      2182
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1573
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1419
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe