Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Avoin moraali on se, mihin ittensä työntää

annikanpiirit

Petofeliaa, homous, zoofilia, murhatkin - jokaiselle jotakin. Onneton ihminen osaa valita itselleen jotakin ja korvata sen, mitä yhteiskunta ei hänelle osanut korvata moraalisesti oikealla tavalla. Rakkaus on tiedostetusti oikea keino, mutta Suomen ja lännen vapaudet tuovat meille uutta käytäntöä, että kaikki on sallittua.

Pääsemme perheistämme eroon, isät, äidit, suku ovat helvetistä ja väärässä ja me itse naimme sitä, mitä sattuu vastaan, koska SEKSI on elämän perus synti, josta ei hevillä pääsee eroon, edes pappi, joka harrastaa seksiä jeesuksen kanssa ja on aina harrastanut.

Tavallinen saita suomalainen ei ymmärrä miten toisia sattuu kun tekee sen loogisen päätelmän, joka on yleisesti hyväksytty sanomalehtien palstalla, että kesällä pitää uida, talvella hiihtää, niin ihminen ei osaa kässätä mitä vastuullisessa tehtävässä ollessaan, on aikansaatu, paitsi se, että syntyy lisää väkivaltaa maailmaan, koska vastapuoli kokee, että on kohdeltu väärin.

Ja koska se ihminen oppii olemaan täydellinen. Hän saa suurtakin kuukausipalkkaa, mutta tekee jatkuvasti rumia ja tahallisia virheitä, jotka kehottavat kansalaisia avoimiin puuhiin, jotka todellakin kannattavat. Esimerkiksi saatanan palvonta tukee sitä, että ihminen antaa pois traumansa, mitä joku sille aiheutti. Ihminen tahtoo palvoa Saatanaa, joka on sen jumalaa. Saatanan palvonta ei ole niin nuorta uskontoakaan. Toiminta on valon pilkahdusta pinttyneiden tapojen lomassa, jossa ei voi hengittää, vaikka "oikeassa" olevat ihmiset paasaavat itselleen rikkauksia, oikeuksia, valtaa, mainetta, kunniaa, jota eivät ole enää ansainneet.

Tuntuu että ihmisiltä puuttuu tervettä järkeä.
Emme tahdo kääntynyttä perspektiiviä kehiin, että tappamisesta tulee armoa, mutta yhteiskunta ei tahdo tietää muutakaan. Usein laki puolustaa rikoksen tekoa. Mitä tavallinen kansalainen voi oppia tästä?

Huomautan, että oikea toimintaa kannattaa aina ja pahaa ei. Olemme kuitenkin rajallisia ihmisiä. Miten siis toimimme?

0

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        71
        2348
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2123
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        78
        1738
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        44
        1557
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1546
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        11
        1485
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        31
        1449
      8. 52
        1308
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        78
        1268
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        30
        1209
      Aihe