Uskaltaako Korean Chervolettia Spark, Trax ostaa?

autokaupoille

Mitenkäs näiden Sparkkien ja Trax ja muiden hinnan kehitys menee? Onko sama kuin toisella GM merkillä eli Saabilla? Halpa ostaa, mutta ei toisaalta saa vaihdossa mitään. Vaihtoautopäällikkö sanoo, että yritä myydä suoraan.

Sitten varaosien saatavuus? Totta kai öljynsuodattime ja muut löytyy. Mitäs jos joku turvavöiden tai moottoriohjauksen ecu hajoaa. Ooppelin vastaavat tuskin käyvät. Kun autot ovat tehty eri markkina-alueille. Opel Eurooppaan ja Chervolet taisi olla Aasian markkinoille. Turvatyynyjä on erimäärä, niin tuskin liittimet sopii jne. Fyysisesti ehkä samannäköisiä osat, mutta sitten se sisällä oleva ohjelma? Onko entisellä maahantuojalla oikeasti intoa lähteä asiaa korjaamaan?

Pellit ja valotkin taitaa olla erilaisia, joten nekään eivät sovi Ooppelista.

10

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rnrynryn

      Oopeleitahan ne eri kuorilla.

    • Hyrylänmiinakenttä

      Tarkasti ottaen eivät nuo Chervoletit ole Opeleita, eivät kyllä Chervolettajekaan. Lähinnä taitavat olla Daewoota. Ainakin Eurooppaan tuodut Chervoletit tehtii Daewoodin tehtaalla Koreassa. Se oli myös syynä miksi ko. autot olivat noin 4-5 tonnia halvempia kuin "vastaavat" Opelin mallit. Crutcea myyntiin että on sama kuin Astra jne. Varaosia löytyy maailmalta, onko niitä sitten aikaa odotella? Iltasanomaissa oli juttua Kouvolalaisesta Opel Combo pikku pakusta, ei löydy Euroopasta dieseliin hiukkassuodatinta... :) Yrittäjällä työt jumissa. Olisi ehkä kannattanut ostaa muu pikkupaku. Combo on juuri sellainen Ooppelilla tehty kiinan/korean auto.

    • Aitojenkki

      Kojelauta ja mittaristo ainakin on erilaisia.

    • itäkippo

      Vanhat luulee että ne on oikeasti Chevroleteja ja muistavat vielä ajan jolloin Chevyt olivat luotettavia.

      Daewoo on rumin ja huonoin Korean autoista mutta toki parempi kuin jenkit. JOs itäkipon haluat niin ehkä sitten Hyundai mielummin kuin Daewoo ja aito korealainen mielummin kuin tuollainen mukajenkki.

      Eurooppalainen nyt tietysti on paras valinta: paras ajettavuus, tyylikkäin, edullinen. Kunhan välttää volkkarikonsernia.

    • Liiankaukaaidästä

      Tuossa autoluokassa hinta ratkaisee. Yleensä köyhä tarvitsee luotettavan auton, siksi ostaa sellaisen toyotan mihin rahat riittää. Sitten jos on varaa seisottaa autoa viikko tolkulla korjaamolla, voi ostaa näitä erikoisuuksia. Jaguaria saa samalla hinnalla kuin Avensista. Käyttökustannukset on 3 vuoden aikana todennäköisesti Jaguaarissa muutaman tonnin enemmän. Onko se paljon? Riippuu minkä verran sitä pinkkaa pankissa on. Dodge Jorneyta myytiin samana autona kuin VW Touran, mutta pitempänä (7-paikkaa). Periaatteessa samat osat.. mutta kun vaihdelaatikko kosahtaa, niin eipä käykkään volkkarin osat. Siksi noita Dodgen autoja saa nouto hinnalla.

    • arrikoski

      Uskaltaa ostaa ja pitää. Kyselin vaihtotarjouksia useampaan eri merkkiin. Kaikkiin Chevrolet Cruze farmari olisi otettu mielellään ja hinta oli täysin linjassa Opelien kanssa.

      Osien kanssa näihin ei tule koskaan ongelmia. Chevroletin merkkihuolto eli GM Finland toimittaa kaikkia Chevroletin osia vähintäin vuoteen 2024 asti. Opel käyttää pääosin täysin samoja osia, joten lähes kaikkea löytyy hyllystä. Chevrolet on yksi maailman eniten myytyjä autoja, joten kaikkea saa halvemmalla netin kautta Saksasta ja USA:sta.

      • koreanchervolettu

        Mitenkäs se Valkealan Opel Combo... Miksi siihen ei löydy dieselhiukkas suodatinta? "Hinta linjassa Opelin kanssa"... tämä viimeistään paljasti sen että nimimerkki arrikoskella on jäänyt chervolet crutsi käsiin. Kenellekään ei kelpaa vaihdossa ja yksityiset ei uskalla ostaa. Nettiautosta vaan cruze vs saman vuosimallin astra... heh. Kyllä on hinta tippunut Cruzessa.. Harmi niille, jotka ostivat ko. auton uutena, säästivät ostaessa 2-3 tonnia ja nyt menettävät 5000e.


      • arrikoski

        Eihän näitä asioita tarvitse arpoa. Kaikilla autoliikkeillä on sama ohjelma käytössä. Siitä näkyvät autojen myyntihinnat ja -ajat. Chevroletit liikkuvat aivan samalla tavalla kuin Opelit eli kauppaa käydään ja hinnat pitävät hyvin. Minä vaihtaisin oman Chevroletini uuteen Chevroletiin, jos niitä saisi Euroopasta. Useampiakin autoja koeajaneena tulin vain todenneeksi, ettei parempaa autoa saa ainakaan alle 31 k€, jonka hinnan maksoin omasta autostani 2013.

        Monet Opelit ovat Chevroleteja, jotka myydään Euroopassa Opeleina. Opel Combo taitaa olla vain muutos vanhasta Corsasta. Siihenkin löytyisi kuitenkin heti hiukkassuodatin, jos osaa haettaisiin Opelin sijaan Chevroletin varaosaluettelosta. 1.3 diesel on monissa pienissä GM-autoissa käytetty moottori.


    • OpeliinVaihtui

      Cruze 1.6 SW -13 vaihtui uuteen Opel Astra SW:hen. Cruzesta vaihdossa 14500.-. Toyotaan olisi saanut enemmänkin, mutta Astra oli enempi mieleen.

    • Traxisti

      Ainakin Traxilla menee ihan hyvin maailmalla: https://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Trax

      Tällä Euroopassa sitä myydään Opel Mokkana, ja omistajan kannalta kyse on ennemminkin siitä, että löytyy GM:ltä enää Opel-osia Mokkaan 10-20 vuoden päästä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8534
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe