Mäntsälän mopoterroristit

PoikienIsäMäntsälästä

Alkaa näiden sällien touhut oikeasti vituttamaan. Onko oikeasti niin ,että Mäntsälän isät ja äidit eivät välitä mitä teidän jälkikasvu touhuaa kylillä?

Ajellaan ryhmissä., revitellään, ajellaan nokka pystyssä liikenteessä ja ei välitetä mistään muistakaan liikennesäännöistä. Usein näillä kylän kaahareilla nopeuttakin se 70-90km/h . Seassa myös ns. Crossareita joita ei vakuutettu tieliikennekäyttöön. Melusaaste on myös kamalaa mitä 10-15 mopon porukka jättää jälkeensä. Tätä kylärallia saa kuunnella keskustassa arkisin 22:00 jälkeen. Työssäkäyvänä touhu alkaa vituttamaan, koska kesällä pitää nukkua ikkunat auki.

Haistatellaan aikuisille, jos joku heitä huomauttaa asiasta ja ollaan olevinaan niin äijää.

Itse ainakin lapsen vanhempana olen omistani sen verran huolissani, että haluan tietää mitä viikonloppuisin tekevät ja missä seurassa pyörivät.

Mitä sitten, jos poikasi loukkaantuu ja vammautuu pysyvästi? Tai joku paha aikuinen hermostuu ja vetää poikanne kunnolla turpaan? Olisi aika nyt avata ne silmät aika monella Mäntsäläläisellä perheellä ja laittaa pojat ruotuun vihdoin ennen kun jotain ikävää käy.

Tuskin olen ainoa ketä tähän touhuun on täysin vittuuntunut.

21

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mopoääliöthyvinkäällä

      Sama ilmiö Hyvinkäällä. Miltei kaikki mopot viritettyjä ja varustettu laittomilla äänenvaimentimilla jotka eivät vaimenna ääntä lainkaan. Liikennesääntöjä ei noudateta ja prätkissä rekisterikilvet käännetty vaakatasoon ettei niitä näe. Ovatko poliisit sokeita ja kuuroja kun eivät puutu asiaan? Vituttaa tuo sen verran paljon että seuraavan tilaisuuden tullen en enää väistä vaan antaa teiniääliön tulla auton kylkeen ja kysellään sen jälkeen ääliöltä että miten meni niinku omasta mielestä

    • keskiyönkaupoi

      Kiva vedellä keskiöillä täpöillä.Ja keulia.Sonnipojat tuota tekivät laitumilla.Tosin vaimentimet ovat irroitettu josko joku huomaisi,että"häntä" on pystyssä.Rajoitukse vain on vauhdin surmaa.Silti ääni on kovempaa kuin meno häntä pystyssä.

    • el.ystävä

      Täällä Nurmeksessa on ihan samat ongelmat. Nämä mopoilijat tekevät kaiken tahallaan, nauttivat kun saavat öisin häiritä. Ei sitä kenenkään hermot kestä.
      Mopoilu pitää kieltää, ei ole enää muita vaihtoehtoja. Näillä rahakkailla on kyllä varaa maksaa sakot ja sen jälkeen nämä isät suojelevat öisin pikku kullannuppujaan ajamalla autolla vahtien. Elin meteli öisin senkuin lisääntyy.

    • MattiVM58

      Tuo on ollut nuorten poikien ikiaikainen oikeus ja velvollisuus

    • Hiljaayössä

      Niin mistähän ne sen rahan siihen menoveteen saavat? Vanhempien pussista tietty. Facebookin sivuilta vedettiin keskustelu pois kun tämä koulujen alun ja lopettajaisten viinanjuonnin valvoja otti nokkiinsa. Tuli vähän palautetta mopokeulijista. Entä nämä tytöt kun mönkijällä tolppaan vetäs.

    • Videokameraa autoon ja ilmoitusta poliisille. Videon voit laittaa jakoon, mikää ei voita julkista lynkkaysta. Fiksuna käytät vpn-palvelinta, voit vaihtaa ip osoitteen toiseen maahan, eikä Fobbaakaan enää kiinnosta. Rekkarilla saat selville yhteystiedot. Mopon saa monella tavalla pois liikenteestä.

    • SivustaKatsellut

      Paras keino taitaa olla puhkoa renkaat ja katkoa ketjut näiltä vesseleiltä. Siinä saa olla ainakin muutaman päivän rauhassa. Vanhemmat on niin urpoja täällä Mäntsälässä ,että eivät vaan välitä mitä se oma mussukka kylillä touhuaa.

    • Älä jää kiinni. Muista jättää viesti, että tietää miksi kävi näin. Harmi vaan, että maksumieheksi joutuu isi tai äiti. Voi olla parempi rikkoa jotain edullisempaa kuin se rengas. Ketjujahan saa halvalla, mutta on niitä kalliitakin. Katkasee vaikka kaasuvaijerin tai tulpanjohdon (nopee homma eikä tuu melua), saa halvalla muttei yleensä oo ylimäärästä matkassa.

    • sinisilmäistäkö

      On myös heitä jotka duunaavat näitä.On se makeeta kun ihan ite saa menopelin toimimaan.Ollapa paikka jossa voisi tehdä.Moottorikerhot oli aikoinaan ja veti kartsalta pois mielekkääseen toimintaan.Kaikki eivät voi kotipihalla duunata.Käsillä tekeminen kaikenkaikkiaan jääkin puhelinvempainten näppäilyyn ja peleihin penkiltä.

    • Mäntsälässä on paljon tilaa tyhjillään. Kerää ryhmän kokoon ja vuokraa tilan. Voi myös kysellä autoharrastajilta jos ois nurkka vapaana. Siivoot tallin sillon tällön, niin saatat päästä ilmatteeks. Vuokrat voi maksaa ostamalla romuja, laittaa kuntoon ja myy. Tosin pihalla noita on tähänkin asti laitettu.

    • JäätynytJärki

      Ei näillä mopojätkillä ole järkeä yhtään. Vittu ei mikään kaupan parkkihalli ole sitä varten, että ropailette niitä paskojanne ja paskotte paikat.

      Toinen mikä mua ottaa päähän niin on se ,että vedätte paskarundia Keskuskatu- Vanha Porvoontie-Veteraanitie. Saatte kohta turpaanne tai joku työntää ne paskanne teidän ahteireihin, jos sitä järkeä ei ala löytymään.

      Se, että teillä ei ole mitään paikkaa missä voisitte viettää aikaa. Katsokaa peiliin. Syy löytyy ihan teistä itsestänne, että olette saaneet porttikiellot nuorisotiloihin.

    • Tiedä sitten miten vanhemmille osoitettu kirje, jossa ei uhkailla mutta rivien välistä voi päätellä, että olisi lapsen kannalta parempi pysyä hetki kotona toimisi.

    • Minäkintulisin

      Kun kerrankin ne vanhemmat joilla on näitä 12-17 ikäisiä kersoja jalkautus ensi lauantaina 13.8 kattsalle. Voisi hieman hillitä tuota mopo/ m-auto rälläämistä. Kyllä yhden illana voisi "uhrata" sen rakkan piltin vuoksi. Voisipa jäädä se kaljottelukin vähemmälle molemmilta...

    • sinisilmäistäkö

      17 v.kersa.Voihan kolleja ovat ja vaikka urheilu tai muita paikkoja siivoamaan,että tietäisivät millä ja miten hommia hoidetaan.Sokkarin p.halli on jännä paikka kerran siellä jaksetaan suhata,sauhutella jotain ryypätäkkin niin voisi pissin ohella aloittaa siivoamisen.Montaa muutakin juttua.
      entisaikojen ope joskus kertoi kun oppilaat joutui kirjoittamaan viikonlopusta.-sitten kavrit rypäsivät pulon viinaa-piti näyttää miten röteitä olivat vaan tuo tekstin teko oli vaikeaa.

    • ohikulkijaihmettelee

      Mikä joukko tuhoaa hirsitupaa.Nyt kaikki ikkunat ylhäältäkin rikottu.Sirpaleita melkoisesti.Tavaraa ikkunasta ulos.Joku popula vielä loukkaa itsensä .Liekö jotain muutakin kasvustoa.

    • Ikävästi syrjässä. Tohon ois yks toimiva temppu, mut ei kannata täällä mainostaa. Kuka ton tällä hetkellä omistaa?

    • Meinas taas pari ala-asteikäistä jäädä alle. Auto pysähtyi suojatien eteen päästämään lapset tien yli. Takana ollut kilvetön crossipyörä vetäs vastaantulijoiden kaistan kautta ohi. Onneks oli pojat hereillä, eikä jäänyt alle. Nousipa toisella viellä keskisormikin kiitokseksi tälle idiootille,

      • NiinHyväPoika

        Se on uskovaisen yrittäjän poika, joka ajaa kilvettömällä crossi-pyörällä. mm. poliiseja karkuun. Iskä paijaa päätä ja kannustaa?


    • Sanotaanelämäksi

      Oletan että olette itsekin lapsia, tuskin aikuiset miettivät edes leikillään muksujen pieksemistä. Toki jos ihan elämäm kouluun on jäänyt oppimäärä niin silloin voi mahdollisuudet maisemanvaihtoon olla vähissä. Koirat paskoo, muksut huutaa, mummot on tiellä, naapurit juhlii ja kaikki häiritsee kun hermot on ryypätty.

      Muuttakaa sieltä ytimestä tänne maalle ja jos ei perse kestä niin minkäs teet. On sitä täällä metsässäkin omat ongelmansa, äänet ehkä ei mutta otetaan nyt vaikka lumi, ei ainoastaan vituta vaan itse joutuu sen kasankin tekemään, paikan saa tosin valita joten siitä ei voi valittaa.

      Mopoilijoita on aina ollut ja tulee olemaan, itsekin olin joskus. Tosin tiedän tuon kilvettömällä kaahailevan urpon, vanhemmilla selkeä asennevamma ja omena putoo siihen lähelle joten noita vehkeitä ei hiljennä kuin onnettomuus, valitettavasti. Mutta normimopoilijohin on sopeuduttava jos asuu heidän oleskelupaikkansa vieressä koska yksi asia varmaa, uusia JaniPettereitä tulee ihan joka vuosi.

    • Pelko on yllättävän lähellä kunnioitusta. Jos kerran tämän erään yksilön asenne on vanhemmilta peritty, jää kasvattaminen yhteisön harteille. Monesti hyökkäys on paras puolustus. Jos kerran nimi tiedossa, niin soittoja poliisille. Ei ne vanhemmat taida muuten puuttua, ja tulee pojallekkin pelko perseeseen, kun seuraava ajokorttiluokka lykkääntyy. Itsekkään en keskustassa asu, mutta liian monta vaaratilannetta nähnyt siellä asioidessa.

    • ohikulkijaihmettelee

      Sitä hirsitupaa korjataan.Ainakin ihminen liikkuu päivin työvarusteissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2786
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      94
      2086
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      145
      899
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe