Testamenttini maailmalle

Maapallontulevaisuus

Voikaa hyvin, ihmiset, ei meillä elämässäkään ole mitään niin suurta Vaaraa, Uhkaa kuin Jumalat, Valtiaat, jotka ovat koko Henkimaailman Ihan kaikki olennot joko rikkoneet, kiduttaneet, tai sitten saaneet taivuteltua, pakotettua mukaansa noihin mihinkään juttuihinsa. Meillä ei ole kuin sukupolvesta toiseen lisääntyneitä Todella Saatanan Tahtoisia Jumalia, jotka ovat joka Ikinen täällä omalta kohdaltaan tulleet tekemään (kautta Aikakausien) Ihan Saatanan pahaa. Kiduttavat, kiusaavat, joka ikistä, joka vahingossakin pitänyt silmiänsä auki, jotka eivät voineet enää tosta noin vaan uskoa, ihan oikein yhtään mitään tollasista Tahtoineen.

Meidän pitäisi mennä kuin kameli neulansilmästä läpi, jotta vaan pääsisimme sinne SaatanaHerrojen, PääJumalien kidutus-, teurastustaivaaseen. Milloin, Koska saamme Heidän luvattoman oleskelun tällä planeetalla loppumaan, ja Heidät POIS? Koska loppuu Heidän tuhansien vuosien Saatanan kaltainen teurastus-kidutus-Valtakuntansa. Koska loppuvat invaasioineen, sillä tajuntaansa Heidän EI mene, koskaan poistua, minkään sään aikana, VAAN mieluummin päättävät jäädä tänne kaikkea Kautta Aikain ollutta JO teurastus-kidutusta tekemään kaikille muille. Ja IHAN vaan sen takia, että olemme Koskaan olleet Heidän todistajia, silminnäkijöitä Heidän Noin jatkuvalle (tuhansien vuosien) Saatana-Valtakunnalleen ja Heidän Ainoiden ja PääSaatanoiden, PääJumalien tekemisilleen, tahdoilleen, aikeilleen, ja aikaansaannoksilleen. EI ole ENÄÄ toivoa, elämänmahdollisuutta, sorry ihan Oikeasti vaan kaikki, meidät kaikki tullaan petturoimaan kestämättömällä, meille sietämättömällä tavalla, ihan kaikki, viimeistään, kun sinne kaikki henkimaailmaan joudumme siirtymään. Armoa ja kaikkea hyvää, lempeää, ja pelastusta teille kaikille, Heidän haluistaan ja Käsistään, keinoistaan POIS!

4

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mshoitsu

      Vaikuttaa vakavasti mielisairaan ihmisen kirjoitukselta. Hoitoon pitäisi päästä!!!

      • kiitosjeesuskiiiitooos

        Vaikuttaa tapaamiltani uskovaisilta. Ei uskovaistakaan hoitoon laiteta.


      • PainuItseSieltKiusaamast

        Olette itse ns. hoidon tarpeessa, hoitsu esim. olet kylmä, tunteeton ehkä vähän julmakin toisia kohtaan esim. otollisia uhreja, kohteitasi ns. mielisairaita hoidokkejasi kohtaan. Alat kohta puoliin olla itse vaarassa mennä kohti lievää psykopatiaa, narsisti/egoisti taidatkin olla jo, kovan luokan. Jos epäilet, kehtaat kumota ja väittää, että kaikenlaisten ihmisten, myös niiden hoidokkiesi puheet uskonnon asioista ovat halluja, heidän sairauttaan, oireiluaan, harhoja, niin haastattelepa Uskonnon Pappeja, ja ihan sellaisiakin uskovaisia ihmisiä, jotka eivät ole hoidokkeja. Kysypä heiltä ovatko he nähneet viime vuosikymmenen aikana kaikkea näit' "Lopun Ajan" apocalyptisiä VALEpaska-ilmentymiä, kuten Antikristus-naama-lärväilyjä, friikki-ilmentymiä (mies-nais-hermafrodiitti-ilmentymiä), lasten hyväksikäyttöasioiden kaatamista ihan kaikkien ylle, päälle.

        Olet hoitsu, narsistinen/egoisti natsi-amiraali, joka pitää loppuunpalaneita potilaitaan kuin natsi-keskitysleirillä, antaen heille vain "vettä ja leipää" ja kovakätistä hoitoa. Aion teistäkin vielä tehdä erittäin loogisesti ymmärrettävän analyysi-diagnoosin ja viedä sen ylimpään TEHYYN, asiantuntijoille, lääkäreille, tutkijoille. Laitetaan kamerat ja kuuntelulaitteet teidänkin hoitsujen palaveri- ja kaikkiin tiloihin, niin löytyy monta kovan luokan keskitysleiri-amiraalia. Te sitä paitsi itse pelkäätte jotkut niin paljon, että itseenne tarttuu toi mielenterveystauti, jota Jumalat Jeesuksineen täällä nimenomaan ovat laittaneet ihmisiin, kiusanneet, kiduttavallakin tavalla, että saavat ihmiset ja potilaat täysin murrettua, murskaksikin. Ihan vaan saadakseen tartutettua kaikenlaisen Hornan mielisairauden, Herrojen tahtoman ja tahtomanlaisen. Itse pelkäätte, että se tarttuu ja murtaa teidätkin, tiedän, että kukaan ei ole oikein voinut välttyä näiltä harhoilta, joita Herrat Valtiaat luovat, tekevät. Ja ne, jotka ovat sitten muka voineet niiltä välttyä, ovatkin niitä kovia hoitsuja, just niitä natsi-aineksia, eikä lopu kovuutenne, ei ollenkaan. Siinä teille analyysi, totuudenmukainen teistä. Katsos minä olen jo voittanut noiden Herrojen sairauden tekemiset, ja olen puhunut, pitänyt AINA vaan totuuden.


      • jihuuu

        Siinäs kuulitte: hoitaja-nazi-amiraalit RAUTOIHIN !!!

        =)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe