Takinkääntäjäpersu huutelee kannatuskuopasta

Hävetkääpersut

Takinkääntäjäpersuilla on valtava hätä kannatuksen romahtamisen johdosta. Surkuhupaisa kansanedustaja Hongisto on nyt sitten jälleen kerran saanut neronleimauksen, lähtenyt puolustamaan viimeisiä savolaisia sotaveteraaneja, jotka Soinin edeltäjä Vennamo jo useammankerran törkeästi petti. Kansanedustaja Hongisto kirjoittaa blogissaan seuraavaa:
"Kun minä luen 20.5.2016 Etelä-Saimaa lehdestä ”Valtion tuki ei riitä kaikille sotaveteraaneille: sata jäi ilman kuntoutusta Etelä-Karjalassa” ja vertaan pakolaisten vastaanotosta aiheutuvia kustannuksia, sanotaan minua populistiksi. Minä syyllistyn vastakkainasetteluun ja vertailuun ja se on kuulkaas viisaiden mielestä paha ja populistinen tapa."

Voi hyvä jumala! Persut istuvat itse hallituksessa ja katsovat päältä tätä menoa. Miksi persut eivät lähde hallituksesta, vaan kuittaavat kaiken KEPUN ja Kokoomuksen esittämän?
Eihän tuossa Hongiston kirjoituksessa ole mitään vastakkainasettelun lietsomista, vaan hän ilmoittaa Etelä-Pohjalaisille, että hänen puolueensa on kyvytön hoitamaan edes savolaisten sotaveteraanien asioita, vaikka puheenjohtaja Soini istuu rahasäkin päällä valtiovarainministerinä.
Soinin oppi-isä Vennamo vastasi aikoinaan sodasta palaavien miesten ja perheitten asuttamisesta. Vallankumouksen pelossa Vennamo (maalaisliittokepulaisena) ajoi järjettömästi ja silmittömästi nämä maanta puolustaneet kunnian miehet korpiin raivaamaan itselleen toivottomia asutustiloja. Terveytensä menettäneinä nämä kunnian miehet huomasivat ettei pienviljelys kannata ja joutuivat perheineen tuuliajolle, tai Ruotsiin aloittamaan jälleen kerran tyhjästä.
Tuolloin Vennamo oli jo pystyttänyt Pientalonpojat- puolueen joka toimi myöhemmin SMP, nimellä. Jälleen Vennamo (SMP ja nyk. PERSU ) petti heidät valtavilla vaalilupauksilla, kunnes puolue hajosi historian hämärään.
Nyt Hongisto (PERSU) kaivoi Savosta asti vielä sata kunnian miestä hyväksikäytettäväkseen takinkääntötekstissään.
Kuvitteleeko Hongisto kansaa niin tyhmäksi, ettei kansa tiedä PERSU:jen historian häpeällisimpiä menettelyjä, vai eikö hän tunne PERSU:jen historiaa?
Vai eikä Hongisto tiedä, että PERSU:t ovat hallituksessa ja Soini valtiovarainministeri, joka voisi sormia napsauttamalla laittaa nuo sata kunnian miestä kuntoutukseen?

On siinä meillä maakunnan kansanedustaja !

13

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 345678876543456

      persut on kaikki apukoulu tasoisia porukalla uhoojia...sitten kun joku antaa vastaväitteen koko porukka hiljenee koteihinsa ja uhoo kaljapullot kädessä omalla face sivulla..ja tälläinen porukka yhdistettynä peltoja viljeleviin kiihkouskovaisiin johtaa meidän kotimaatamme....niin olemmehan nyt hyvissä käsissä? kansa valitsi tuon saatanan sekasikiö kasan tuonne kärkeen..jokaisesta suomen päiväkodista löytyy viisaampi joukkio kun keskustan ja persujen yhdistetty kärkikaarti...

    • Syvältäperskepuntouhut

      Olen kuullut useammankin persukellokkaan tunnustuksen, etteivät he enää ole missään tekemisissä koko persupuolueen kanssa. Sanoivat, ettei kehtaa kuunnella torilla sitä viduilua makkarakojulla.
      Enkä yhtään ihmettele. En tunnustaisi olevani persu,tai kepulainen jos olisin joskus ollutkin. Enkä muuten ole ollutkaan. Jokainen täyspäinen ymmärtää, että Kepulaiset ja persut kusettavat äänestäjiään.

    • Paitsi_että

      Myönteistä tässä kaikessa on, että suomalaiset ovat varsin nopeasti tulleet järkiinsä ja persujen kannatus on puolittunut.

    • Kuka_vetää_välistä

      Miksi sotaveteraanijärjestöt eivät anna avustuksia niille, joita varten se on kerätty. Miksi suuri omaisuus on sijoitettu osakkeisiin ym.?

      90 miljoonan euron omaisuus! RAHAT VETERAANEILLE JA SAATANA HETI!

      "Sotaveteraaneja tukevat järjestöt ja säätiöt ovat kartuttaneet n. 90 miljoonan euron omaisuuden. Järjestöille tulee kiire, jos rahat aiotaan käyttää veteraanien hyväksi näiden vielä eläessä, Nykyisellä tahdilla rahaa on vielä jäljellä silloin, kun veteraaneja ei enää ole. Sotaveteraaneille kerätään jatkuvasti lisää varoja."

    • Maalaismasa2

      Maailma on ihmeellinen. Soini ja tämä Hongistokin yrittäävät kerätä kannattajia ja kannatusta vaikka eivät ole käyttäneet aiempaakaan saamaansa valtaansa siten, kuin ovat ennen vaaleja luvanneet.
      Persuthan lupasivat laitttaa lähes kaikki tavallisten kansalaisten ongelmat järjestykseen. Totuus on kuitenkin toinen. Ovat juosseet Kepun ja Kokoomuksen talutusnuorassa, pettäen törkeästi äänestäjänsä. Suomen historia ei tunne toisia tällaisia kansan pettureita, kuin nämä persut ovat. Jokainenhan tietää, että Kepu ja Kokoomus ovat aina lopulta ökyrikkaitten ja pääoman asialla, sehän on selvää. Persut lupasivat oikeutta vähätuloisille ja unohdetuille ennen vaaleja, mutta nyt kaikki käy, kunhan saavat vain sitä Audin ja Mersun takapenkkikyytiä.

    • Persjytky

      hONGISTOLTA SUORASELKÄISTÄ VASTUUNPAKOILUA

    • Jahvettii

      Taru kertoo että Vennamon ollessan, maatalousministeriön asutusasiain osaston päälikkö(mikä sanahirviö), allekirjoitti ainoastaan myönteiset päätökset, kielteiset kirjoitti alainen. Silloinkin kieroilua, kuten persut nykyään!

    • Jahvettii

      Aikoinaan Kalevi Sorsa otti SMP:n hallitukseen jovain oli SMP:n kannatus nollilla,(ei sopinut vastuunkanto). Nyt SIPILÄ otti persut hallitukseen, miten kävikään, ei taaskaan kannettu vastuuta vaan meuhkattiin ala-arvoisesti turhanpäiväisestä asioista.

    • EtteiVaaOrpo

      Eipä taida olla Soini valtiovarainministeri. Aloittaja on vähä noloo ;)

      • Norttin

        Niin valtiovarainministerin paikka olisi kuulunut Soinille ja sitä hänelle tarjottiinkin, muttei sen tuoma vastuu Soinille kelvannut. Soinille sopi paremmin tämä matkustusministerin salkku. Olisi ollut tilaisuus, mutta ei kelvannut. Joka tapauksessa hallituksesta käsin tuollaisen sadan veteraanin kuntoutus on pikkujuttu. Mutta kun ei, niin ei!


    • EntinenPersu

      Kun kansaa alettiin kurittamaan, mm. eläkeläisiltä indeksikorotukset pois , työttömät ilmaiseksi töihin etc. etc. Mitä tekivät kansanedustajat, heille esitettiin että luopuisivat viikon palkastaan ja kattia kanssa. Minä laitoin hongistolle Facebookiin viestiä että vois luopua viikon palkastaan . En tähän päivään mennessä ole saanut hongistolta vastausta viestiini. Se siitä ja sen kestävyydestä .

    • Jytkytkytkyt

      Ylen johtoa on paikan päällä Rion olympialaisissa veronmaksajien laskuun - "Erittäin hyödyllistä"
      Lauantai 13.8.2016 klo 08.00
      Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen, hallituksen puheenjohtaja Thomas Wilhelmsson ja hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelä edustavat Yleisradiota Rion olympialaisissa paikan päällä. PERSUT HAUKKU YLE:n MENNEN TULLEN. Nyt Rio:ssa on veronmaksajien rahoilla Persujen Kimmo Kivelä.........häh häh hääää.......

    • Jytkytkytkyt

      Miksi Soini erottaa Ruotsin suurlähettilään, vaikka kähmintää ei ole lakituvassa todettu. Istuva persjytkyjen kansanedustaja todettiin oikeudessa syylliseksi samaiseen "rikokseen" eikä erotettu mistään. Tasapuolisuutta Soini , tasapuolisuutta. Olisit erottanyt..........

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1629
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1361
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1061
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      932
    Aihe