Olen tullut janoiseksi kun olen seurannut

tuuulihengen

Noita Jäähallin kokouksia, uskokaa tai älkää, ei ole väliä, mutta sanon että kun tuo Howard-Browne puhuu ja kertoo Pyhän Hengen työstä ja Hengen tulesta miten se on vaikuttanut monissa tuhansissa ihmisissä hänen palvelutyön aikana, ja kuinka vakuuttavasti hän kertoo Raamattuun perustuen nuo asiat, minä olen alkanut kaipaamaan ja janoamaan samaa, uskonelämäni on ollut melkein seisahduksissa mutta nyt tuntuu, että pakko saada jotain enemmän. Aika menee ihan hukkaan tällä lailla eläessä.
Pitäisikö minun nyt alkaa pelätä? Että saan jotain paholaiselta?
En usko ollenkaan. Päinvastoin, saan pelätä jos en jatka janoamista.

12

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vovivovivoviv
    • etiraitistavettä

      Älä mene halpaan. Älä mene Howard-Brownen tai muiden samanlaisten tilaisuuksiin.

    • Virkistyäuskossa

      Niin minäkin olen seurannut noita tilaisuuksia ja koen todella virkistyneeni. Janoan syvempää elämää Jeesuksen seurassa.
      Tänä aamuna otin esille Raamatun pitkästä aikaa. Luin psalmeja ja aloin itkemään. Koin Jumalan Hengen kosketuksen ja kiitän Jeesusta. Kaikki tämä sen jälkeen, kun olin kuunnellut noita Jäähallin kokouksia.
      Täydellinen rakkaus, Jumalan rakkaus karkoittaa pelon. Tiedän, että olen elävän Jumalan lapsi eikä minun tarvitse pelätä. Haluan ottaa vastaan kaiken, mitä Hän haluaa minulle antaa. Luulen, että silloin voin myös olla paremmin valona ja suolana tämän ajan ihmisten keskellä.

    • Koettele_Raamatulla

      RHBN edustama uskonto ei ole enää uskoa Raamatun ilmoittamaan ristiinnaulittuun ja ylösnousseeseen Vapahtajaan, se ei ole kristillistä uskoa. RHB:n todellinen jumala on raha, ja vaikuttava voima ihan muu kuin Pyhän Jumalan henki.

      Jos kaipaat muuta yliluonnollista, sitä kyllä noista kokouksista löytyy. Mutta ne voimat eivät johda sinua kohti Jeesusta, vaan kohti hämmennystä ja pimeyttä.

    • Jumalanylistys

      RHB:n kokouksissa johti Petri Kosonen ylistykseen joitakin kertoja. Koin ja tiedän, että hän on todellinen kristitty ja ylistys oli todella hyvää. Katselimme sitä tv7:ltä ja koimme Jumalan läsnäoloa siinä ylistyksessä.
      Ylistyslauluilla kiitettiin Jeesusta Kristusta ja sitä, mitä Hän on tehnyt meidän puolesta.

    • kljäpujäpioj

      ihme porukkaa ne jotka eivät tajua, että jos hedelmänä on se, että ihminen rakastuu Herraan ja se ensimmäinen rakkaus saa taas vallan, niin se onkin sitten saatana, joka vaikuttaa.
      Piruko se laittaa lukemaan raamattua, rukoilemaan ja haluamaan lisää Jumalan läsnäoloa ja omien leivisköjen käyttöön laittamista?

      Niin, se on niiiin lähellä sitä oikeaa, ja mitähän se "oikea" on? No sitä, että istutaan kotona itkemässä miten kaikki muut ovat harhassa, ja itse katsotaan pornoa piilossa ja haukutaan kaikki muut.

      • vainvanhassavaraparempi

        Koetelkaa henget-neuvo on täysin unohdettu ja miksi? Siksi,etteivät ihmiset lue raamattuaan(paitsi jos kokevat siihen jonkin voiman heitä vetävän,halloo?),eivätkä syvällisesti tutki asioita vaan lukevat peukalopaikkoja,kuten piru raamattua tahtookin luettavan. Irtojakeilla voidaan perustella mitä tahansa epätervettä ilmiötä,tässä tapauksessa raha ja voimavaikutukset ovat jumalan asemassa. Tuo voitelu on erittäin eksyttävä,ettekö kuule,mitä oppia Howard-Browne julistaa? Ette,sillä se voiman kokeminen,jota kutsutte jumalaksi,on tärkeämpää ja se jälleen perustellaan irti asiayhteyksistään otetuilla jakeilla. Väärää tulkintaa,kautta linjan! Raamattu kehottaa meitä tutkimaan,koettelemaan,etsimään viisautta ja rauhaa ennenmuut . Jos jollekkin riittää pinnallinen pikaruokakristillisyys,joka tyydyttää hetken,mutta kohta on taas nälkä,ok,mutta me,jotka tahdomme olla varmalla KristusKalliolla,emme lähde jokaisen sellaisen tuulen heiteltäviksi,joka väittää olevansa jokin suuri.


    • dfdfdvv

      Mites koettelet jos itsellä on syntiä?

      • vainvanhassavaraparempi

        Tämä on omituinen kysymys.. "Se joka teistä on synnitön,heittäköön ensimmäisen kiven" Ei ole ketään synnitöntä!!! Tämä on harhaoppien eksyttävää ydintä: ihmistä pyritään nostamaan jumalalliseen asemaan tässä ajassa,unohdetaan täysin,että ainoa kristinuskon keskeinen asia on Jeesuksen SOVITUStyö eikä sitä voida ottaa henkilökohtaisesti vastaan jollei Jumala ensin vedä paikalle,jossa on oikea synnintunto ja halu mennä polvilleen tunnustaen Jeesukselle,mikä todella on. Tie kunniaan käy nöyryyden kautta,ei ihmeiden ja merkkien tai voimavaikutusten ole tarkoitus olla KOSKAAN ristin sanoman yläpuolella! Sillä ilmanlangenneen maailman syntien sovitusta ja Jumalan anteeksiantoa ei ole totuutta,sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja pois poikenneet-tämän nämä ihmesaarnaajat tahtovat niin kovin mielellään unohtaa-he eivät todellisesti välitä sieluista,vaan mammonasta on tullut heille tärkein Jumalan siunausten ilmentäjä. JOKAINEN voi arvioida ja niin kehoitta raamatussa apostoli Paavali tekemään! Koetelkaa kaikki,pitäkää se,mikä hyvää on,mutta:jotta tietäisit,mikä on sitä hyvää,on sinulla oletava ymmärrys syntisyydestäsi Jumalan edessä ja siitä,että TOTUUTTA Hän tahtoo meiltä salatuimpaan saakka! Juuri sinulta ja minulta henkilökohtaisessa rukouksessa! Jumalan tiet eivät ole meidän teitämme.. Jumala antoi sinulle järjen ja uudestisyntynyt totista parannusta tekevä ihminen saa olla vapaa Jumalan armon tähden Jeesuksessa,mutta ei koskaan,EI KOSKAAN ohitse RISTIN! Jeesus kärsi,profeetat kärsivät,ensimmäisiäkin kristittyjä vainottiin kuolemaan saakka,apostolit kärsivät...Mitä ovat nämä,jotka nostavat itsensä kaikkien raamatun esikuvien yläpuolelle ja väittävät,että kärsimystä ei enää uskovan tarvitse kohdata? Lukekaa sanaa oikein,älkää korvasyyhyynne..


      • Katsoin kaikki tilaisuudet tuolta konferenssista ja siellä oli erittäin hyvä opetus ja Pyhän Hengen läsnäolo, jota sai kokea jopa kotonakin! Rodney on todella luotettava julistaja. Se vain on niin että tänäpäivänä on harhaoppien metsästys todella se, joka on harhaoppia ja saa niin paljon pahaa aikaan seurakunnissa, mutta Jumalan voima on suurempi!


      • Mihin_Jumalaan_luotat

        Mikä henki, mikä Jeesus? Pyhä Henki ei toimi Raamatun sanaa vastaan. Jos innostuu vain siitä, että yliluonnista tapahtuu, voi nähdä samat ilmiöt hindulaisuudessa. Ne ovat täysin identtiset. raamatussa näistä ei puhutakaan, koska Jeesuksen tuoma elämä on täysin erilaista. Ihminen ei menetä järkeään, eikä Jumala Pyhä Henki anna voiteluaan niin, että ihminen kirkuilee ja sätkii lattialla. Tässä on menty niin pahasti kaakkoon että henegenveljet löytyy suoraan hinulaisuudesta tai muslimimystikoilta. Jeesus varoitti, että minun nimessäni he tulevat ja tekevät tunnustekoja. Jeesus itse varoitti, että älkää antako eksyttää itseänne.


    • hjkljk

      Mikä on yhteinen nimittäjä noiden "oikeaoppisten" lahkon sisällä?
      He eivät keskity evankeliointiin, he ovat aika ilottomia, vihaisia, tuomitsevat kadotukseen muut veljet ja sisaret,he ovat ylpeitä kun ovat löytäneet sen oikean tien.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2489
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2204
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      197
      2188
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1722
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe