River RHB srk 4v Helsinki

River.kulttuuritalolla

River srk 4v. Juhla Kulttuuritalo

RHB Suomen Helsingin River täyttää 4v. Sunnuntaina 7.8.2016. Klo 11.00

Tarjoilua yms

Juhlitaan Kulttuuritalolla Sturenkatu 4 Helsinki.

5

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tule.mukaan

      Hyvä tilaisuus

    • Nigerialainen_kirje

      Tässä Helsinki River yhteisössä tapahtuu ja on tehty salassa erittäin ikäviä asioita. Rikoslaki tulee olemaan esillä. Lastensuojelulla tulee olemaan tässä töitä.
      Tiettävästi huumeiden käyttö ja välitys on osa toimintaa ja sillä saadaan nuoret liikkeen koukkuun. Eipä ihme että saarnaajien pitää ravata Jenkeissä ja Nigeriassa.

      • Viranomainen

        Nyt taisi sun yhteystiedot lähteä poliisille...


    • dededef

      "huumeiden käyttö ja välitys" NO, just.
      Eikö ole parempi että häivyt maailman menoa palstalle sekoilemaan.

    • Puhut asiaa Olen itse kerran ollut siellä river Helsingissä, jonkä jälkeen kirjoitin heille kyseisen viestin (johon kukaan ei koskaan vastannut):

      "Hei.

      Olen teidän seurakunnassanne huomannut ilmiön, josta minun olisi pakko puhua kanssanne.
      Tarkoitan asioita kuten: kontrolloimaton pyöriminen, kontrolloimaton nauru ja muut sätkimiset, sekä ääntelyt.
      Mielestäni oman pohdinnan varaan tehdyt tulkinnat voidaan jättää hetkeksi sivuun, jotta välttäisimme kinastelua, ja tutkia sitä, mitä Raamattu asiasta sanoo.
      Raamattu ei puhu tästä asiasta suoraan, vaikka kaikki Pyhän Hengen "ilmiöt", kuten kielillä puhuminen ja Pyhän Hengen lahjat ovat mainittu, ja niistä lukee Raamatussa paljon ja selkeästi.
      Mutta ne ”ilmiöt”, joita olen nähnyt seurakunnassanne ovat sitä mitä Raamatussa ei mainita, päinvastoin Raamattu puhuu selkeäsi Pyhän Hengen hedelmistä, jotka kertovat toista:
      ”Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.” (Gal. 5:22–23)
      Nämä kaikki ovat saman aikaan toteutuvia hedelmiä, ilo, josta tässä mainitaan, tulee olla sopuisuudessa muiden hedelmien kanssa.
      Ilo voi olla erilaista, kun iloitsen, minun ei tarvitse sätkiä ja nauraa 125:N dB:n voimakkuudella.
      Itsensähillitseminen ja rauha ovat niitä asioita, mistä tässä puhutaan. Itsehillintä on Pyhän Hengen hedelmä, miten on kuitenkin mahdollista, että ihmiset eivät kontrolloi itseään, ja ovat kuin henkien ohjaamia.
      ”Sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala.” (1 Kor. 14:33)
      ”Jos nyt koko seurakunta kokoontuisi yhteen ja kaikki siellä puhuisivat kielillä ja sinne tulisi opetuksesta tai uskosta osattomia, eivätkö he sanoisi teidän olevan järjiltänne?” (1 Kor. 14:23)
      Jos jopa kielillä puhumisesta on sanottu sen verran, että olkaa vaiti (ihmisten kuullen), jos ei ole selittäjää, niin voin sanoa, että kontrolloimaton nauru ja sätkimiset näyttävät muiden nähden enemmän siltä, että olisitte järjiltänne.
      Raamattu puhuu paljon Hengen hedelmästä ja kielillä puhumisesta… ja kaikesta mitä Pyhästä Hengestä täytyy tietää. Raamattu on perusta, jonka mukaan seurakunta rakentuu, kaikki mitä seurakunnissa tapahtuu, on oltava Raamatullisesti oikein.
      Jeesuksesta ei ole kirjoitettu sanaakaan kontrolloimattomasta naurusta, pyörimisestä tai sätkimisistä. Joku saattaa sanoa, että Jeesus ei puhunut kielilläkään, mutta Hänen ei tarvinnut, sillä Jeesus pystyi selittämään asian suoraan.
      Pyhän Hengen toiminta ja lahjat ovat kaikkien avuksi ja hyväksi. Ensimmäistä kertaa tuleva ihminen voi säikähtää ja kääntyä totaalisesti kristinuskoa vastaan.
      Olen kysellyt monilta ”pyöriviltä” ja ”nauravilta” ihmisiltä tästä, mutta mitään selkeää vastausta kukaan ei voi antaa, kaikki vastaukset ovat olleet luokkaa:
      ”Daavidkin tanssi” tai ”Paavali meni hurmokseen”… eli näki näyn., ”Apostolit olivat kuin päissään”… puhuivat kielillä ja olivat rohkeita. tai ”Jeesukselle sanottiin hänen olevan riivattu”…koska ajoi ulos henkiä.
      Kaikki ne vastaukset, joita olen saanut kuulla ovat olleet kaukaa haetuilta ja epämääräisiä.
      ”Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön; mutta jos ei ole selittäjää, niin olkoot vaiti seurakunnassa ja puhukoot itselleen ja Jumalalle.” (1 Kor. 14:27–28)
      ”Profeetoista saakoon kaksi tai kolme puhua, ja muut arvostelkoot; mutta jos joku toinen siinä istuva saa ilmestyksen, vaietkoon ensimmäinen. Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen, että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta. Ja profeettain henget ovat profeetoille alamaiset.” (1 Kor. 14:29–32)
      Niin kuin näemme Pyhä Henki ei ole kontrolloimaton, vaan Hän on ihmiselle tottelevainen, kuten kielilläpuhumisessakin, puhut kielillä, kun avaat suun, ja lopetat, kun suljet.
      Mutta jos nyt puhumme siitä mitä mielestäni asia on, niin se on ihmisen omaa ylipelaamista (fyysistä) tai joissakin tapauksissa demonista.
      Jos ihminen pystyy kontrolloimaan sitä ilmiötä, niin miksi hän edes tekee sitä?
      Jos hän ei voi kontrolloida tätä, niin se ei ole Pyhä Henki, vaan demoni.
      Olisi hyvä, jos laitatte tämän viestin eteenpäin Tomille. Haluaisin jutella hänen kanssaan tästä.

      Kiitos. "

      ÄLKÄÄ ANTAKO PAHOLAISEN HUIJATA TEITÄ!

      Eipä tullut mitään vastausta, voin sanoa omien kokemusten perusteella että kyseisen sätkimiset ja kontrolloimattomat nauramiset ovat joko lihallisia tai demonisia.
      Jos ihminen lähtee keskittymään liian paljon yliluonnolliseen ja ihmeisiin, jos hänen katse lähtee Jeesuksesta ja suuntautuu ihmeisiin jne. niin paholainen antaa niitä ihmisten etsimiä ihmeitä, mutta loppu on huono!
      En sano etteikö Jumala tee ihmeitä, tekee, mutta "nämä merkin seuraavat uskovia", eikä "uskovat seuraavat näitä merkkejä"
      Täytyy aina muistaa että vain Jeesuksella on väliä

      "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. " Matt. 6:33
      Siunausta ja Jumalan johdatusta loppuun asti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe