Onko Satakunnan Kansa koko maakunnan asialla?

Kateellinenmaakunta

Uutisoiko Satakunnan Kansa tasapuolisesti koko maakunnan asioista?
Maakunnan menestykselle tasapuolisuus olisi hyvin tärkeää talouden ja kulttuurin saralla.

25

445

  Vastaukset

  • En tiedä. Lopetin Satapaskan tilauksen vuosia sitten. Joskus käyn kirjastossa toteamassa, että oikein toimittu.

   • Satakunnan kansa oli aikoinaan hyvä pyyhepaperi ulkohuusissa, ainoa että muste oli löysää ja usein tuli lähdettyä huusista alfredo sarjakuva perseessä.
    Nykyään tuo nettilehti on vähän hankala pyyhkiä, on hankalan kokoinen ja kuvaruutu paskaantuu.


  • Satakunnan kansa on koko maakunnan lehti. Toimituksia ja toimittajia on kaikilla merkittävillä paikkakunnilla ja uutisia tuotetaan joka puolelta. Hyvä lehti, mennyt parempaan suuntaan Erkki Teikarin jälkeen.

  • Mutta lei ei JUMALAUTA pilkata Kokoomusta..

  • Pori sitä, Pori tätä, Porissa, Porissa, Porissa ja Ässät Ässät Ässät... ja ohhoh, lehmä poiki Pomarkussa, voisiko joku lähettää toimitukseen kuvan?
   Kyllähän se pyörii porilaisten navan ympärillä ja sen takeeksi erityismaakuntaasiantuntija Timo Aro piirtää kerran viikossa jonkun taulukon, jonka mukaan muu maakunta pitäisi liittää Poriin.

  • Satakunna Kansa on Kokoomuksen asialla.

  • SK:n keskeisintä toimintaa:
   1. Porin Ässät - uutisoidaan kaikki mahdollinen eli otteluraportit, ennakoinnit, pelaajaesittelyt, joukkueen johdon haastattelut ym.
   2. entisten Porin Ässien pelaajien vaihdeiden seuraaminen
   3. Suomen jääkiekkomaajoukkueen ja NHL:n pelien raportointi
   4. Sauli Niinistön ja Jenni Haukion ylistäminen
   5. Kokoomuspoliitikkojen mielipiteiden myötäily
   6. Entisten tai nykyisten kokoomuslaisten pestaaminen lehden kolumnisteiksi
   7. Alma Median halpiskierrätysjuttujen julkaisu jokaisessa lehden numerossa ja varsinkin viikonloppunumeroissa
   8. raportointi lehden kasvaneesta "tavoittavuudesta" vähintään kerran puolessa vuodessa

   • Tuo oli hyvä kommentti.


  • Mun mielestä satakuntalaiset vois yrittää julistautua itsenäisiksi koska totuushan on, että mm itäsuomalaiset on geneettisesti ihan eri jengii kuin me. Kulttuuri ja kielikin on ihan eri, joten mielestäni olisi syytä pohtia asiaa.

  • Karjalan siirtolaisethan pelastivat jo kerran porilaiset (ainakin osittain) hulluudelta.
   Mitä SK:n uutisointeihin tulee, niin kovin Porin etupiirin näkökulma edellä mennään ja muualla maakunnassa täytyy tapahtua jotain todella arjesta poikkeavaa, että toimitus vaivautuu paikalle.

  • SK:lla on mielenkiintoinen tapa jakaa Jätti-Porilaine -nimistä liitettä peittojakeluna maakuntaan. Jakelu tapahtuu kaikille pienemmillekin paikkakunnille, mutta ei Raumalle. Mitähän johtopäätöksiä siitä pitäisi vetää? Ei ihan koko maakunnan asia taida kiinnostaa tätä aneemista jääkiekkolehteä.

  • Presidentinvaaleissa SK:n kokoomuslaisuus näkyy selvästi. Niinistöä kehutaan maasta taivaaseen ja lehden päätoimittaja on Niinistön vaalitilaisuudessa juontajana.

  • Viime aikoina SK on erikoistunut hyökkäämään naisten kimppuun. Etenkin Porin kaupunginjohtaja, valtuuston ja hallituksen pj:t ovat saaneet arvostelua osakseen, varsinkin, jos on jokin asia jäänyt julkisesti tiedottamatta. SK nimittäin on sitä mieltä, että Porissa ei saa tapahtua mitään ilman, että lehden toimitus pidetään ajan tasalla.
   Lehden kokoomuslaisuudesta viimeisimmät näytöt ovat Sauli Niinistön vaalikampanjan tukeminen ja ex-apulaiskaupunginjohtajan (kok) mielipiteiden esiin tuominen.

   • Miksi huonosti tehtävissään toimivia naisia pitäisi suojella ja surkeasta toiminnasta vaieta? Oletko tullut ajatelleeksi, että kyse ei ehkä sittenkään ole sukupuolesta?


  • Satakunnan Kansa ei uskalla kirjoittaa ympäristön pilaajista kuin pelkkää hyvää. Kyllä mereen ”mömmöä” mahtuu, vai mitä.

  • Nyt olivat ottaneet kolumnistikseen eläköityneen SDP:n riidankylväjän Säkylästä, joka ainoana pitää itseään toimittajana vaikka tosiasiassa jutut ovat trollien tasoa.

  • Tänään toimittaja Muurinen kirjoitti iltis-sotkuista, mikä Porissa on meneillään. Jostain syystä hän päätti kirjoituksen Kepun mollaamiseen. Siis kirjoitetaan mistä tahansa, niin nykyään siihen saadaan Keskusta tuotua negatiivisessa valossa.

  • Päätoimittaja Lähdeniemi ampui itseään jalkaan susi-uutisoinnillaan. Jalkautuisi joskus Tiilimäen Nesteen eteläpuoleiseen Satakuntaan haastattelemaan metsästystä harrastavia, niin ymmärtäisi asian oikean laidan ja ihmisten turhautuneisuuden määrän nykymenoon, joka on ollut täysi farssi jo pitkän aikaa.

  • Satakunnan Kansasta on tullut ihmeelinen pelkuritoimittajien lehti. Ei tietenkään sen tarvitse olla Seiskan kaltainen. Saisi kuitenkin kirjoitaa alueen epäkohdistakin edes vähän. Näyttää siltä, että toimittajat eivät uskalla mennä aiheeseen, jossa mennään tietyn aiheen tai asian ytimeen.

  • SK vietti taannoin 145-vuotisjuhliaan. Satakunnan Kokoomus oli puolueista ainoana mukana juhlinnassa.

  • SK käy nykyään Iltis-jupakan tiimoilla entistä verisempää taistelua Porin Sdp:tä vastaan. Osansa hyökkäyksestä saa myös TUL. Porin ja maakunnan asian ajaminen on sivuseikka, kun jääkiekkolehti SK on päättänyt kostaa kokoomuksen kuntavaalitappion sopivaksi katsomalleen kohteelle.

  • Mitä SK pelkää. Tänään oli juttu Luvialle suunnitellusta kalakasvattamosta. Sitä ei päästetty kommentoitavaksi. Yleisen edun vuoksi artikkelia pitää saada kommentoida. SK ei ole maakunnan asialla.

  • On taas viime aikoina ollut täyteen ladattu jääkiekkoasiaa tämä pöhkölehti: Ässien toimitusjohtajaa, Leijonia, NHL:ää, Lainetta ja ties mitä. Rauhoittuuko kesän aikanakaan tämä yhden urheilulajin kanonisointi?

  • Demarit tietysti toivovat, että Satakunnassa olisi yksi ainoa totuus eli paikallinen punapravda Uusi Aika. Turha unelma, punaisen propakandan aika on ohi. Nykyisin salakuuntelujupakat tulevat julki, ihan niin kuin kuuluukin.

  • Monet Satakunnan kansan jutut ovat omien kavereiden saavutusten mainostamista. lehden vuositilaus on sikamaisen kallis.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   295
   6497
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   90
   4288
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1609
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   73
   1334
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   814