Seurakuntakeskuksen käyttöön vihkiminen

Kelkaton

Nyt on sitten uusi rakennus valmis ja vihitään käyttöön 14.8.2016. Keskustelua on paljon käyty siitä, että oliko tarpeen rakentaa uusia tiloja? Kunnassa oli useita soveltuvia tiloja tarjolla, mutta uutta haluttiin rakentaa.

4

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeasuvaitsevainen

      Uuden rakentaminen tuo työtä paikkakunnalle. Näin tätä perusteltiin. Rakennetaan samoin perustein uusi kunnantalo, niin saadaan sinne myös esteetön kulku, jos sattuu joku päättäjä joskus rullatuoliin päätymään.

      Kunnanvaltuuston kokouksia ei pidä kuitenkaan järjestää seurakunnan tiloissa. Pidetään kunnanvaltuusto ja kirkkovaltuusto erillään, vaikka osa meidän päättäjistä tekopyhyyttään, narsistisuuttaan ja kokouspalkkioiden vuoksi istuvat molemmissa.

      Moskeija pitää rakentaa myös, koska islaminuskoiset tarvitsevat oman rukouspaikan. He ovat pian suurin uskonnollinen ryhmä kunnassamme kunnanjohtajan ja hallituksen auttamishalun ja kotouttamispolitiikan myötä. Sivistystoimenjohtajankin unelmat pakolaisten työllistymisestä toteutuisivat ehkä rakentamisen ajaksi.

      Nyt seurakunta voisi osoittaa suvaitsevuuttaan ja järjestää heti uusista tiloista muslimeille sijaa kokoontumiseen ja oman uskontonsa harjoittamiseen, kunnes uusi moskeija saadaan rakennettua. Heidän laadukkaat hyvin järjestetyt terveyspalvelutkin sijaitsevat jo naapuritalossa, joten samalla reissulla voisivat poiketa seurakuntakeskukseen kokoontumaan rukoushetkiin. Seurakunnan oma väki voi järjestää työaikansa siten, etteivät häiritse heidän kokoontumista.

    • hienoon

      Kovin on tyhjä seurakunnan viikkotiedoite. Koko kesänä ei ole tainnut olla toimintaa talossa. Mistä työntekijät saaneet palkkaa sinä aikana? Muutama kerho pari kertaa viikossa olisi pystynyt järjestämään pienemmissäkin tiloissa, toimivathan ne evakkoaikanakin. Millä srk aikoo maksaa pankkivelat? Väki vähenee seurakunnassa koko ajan. Oiskohan niin etä srk:n päättävät uskoo että Ruovesi liitetään johonkin isompaan seurakuntaan.

    • Hölmöläistenhommaa

      Sillähän eräät Vaikuttajat perustelivat rakentamista että seurakuntamme liitetään naapureihin ja sen jälkeen tänne ei rakenneta enää mitään. Kovin outo perustelu, jos liitokset olisivat toteutuneet olisi kaikki se liitoksen jälkeinen tarvittava tila kyllä löytynyt kaikista näistä tyhjistä Ruoveden talleista. Mutta haluttiin tällainen palatsi vaikkei seurakunnalla ollut sen rakentamiseen rahaa, ei taida olla edes rakennuksen ylläpitämiseen. Tämä on surullinen menneen ajan suuruuden monumentti, muisto 1700-luvulta kun Ruoveden kirkonmies hallitsi laajoja alueita Keuruuta myöden...

    • verojenmaksaja

      Suomen piispat ilmoittivat antavansa suojan kielteisen päätöksen saaneille paperittomille turvapaikanhakijoille. Irakilaisista turvapaikanhakijoista 88% saa kielteisen päätöksen hakemukseensa.

      Ruovedellä on suurin osa turvapaikanhakijoista Irakilaisia ja heistä paljon lapsiperheitä. Kuinka monelle kielteisen päätöksen saaneille laittomille irakilaisille Ruoveden seurakunta on antanut turvaa ja ottanut heidät suojiinsa?

      Kirkkoherramme on julistanut, että Ruovedelle mahtuu hyvin 400 maahanmuuttajaa. Kuinka monelle laittomalle turvapaikanhakijalle paikallinen seurakuntamme on valmis antamaan suojan ja vastaamaan heidän ylläpidostaan , jos valtiomme ei sitä anna?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe