Paljonko Kangasalla on rasistivajakkeja?

Japi3

Ite veikkaan että vain muutama, mutta ne pitää kovinta ääntä. Varsinkin silloin kun ne saa sossutuen varassa ostetun kossupullon voimalla tänne kirjoittaa.

53

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hölmötluulee

      Todella paljon, ja töissä olevia osa on täysin raittiita, kait sinua suvakki nyt vituttaa,

      • Japi3

        Ei vituta, sinunlaisia valehtelijoita on täällä Kangasalla paljon


      • Chalmers

        Kerroppa, mitä valhetta on ed.kommentissa , faktat esiin tai muuten on samaa, turhanaikaista parrapärinää Sinullakin.


    • Lentolaskennalla

      Yksi keino selvittää määrä olisi tehdä lentolaskenta lämpökameraa apuna käyttäen. Jossain tuolla kuusenoksien kätköissä he lymyävät naama noessa kotitekoista tiputellen.

    • islamisti.kari.mäkinen

      YOUTUBE : 70 Luvun lapset - Maassa maan tavalla.

      • raiskarimamu.vaanii

        Hyvä biisi.


    • Pontikkapojat

      YOUTUBE: Pontikkapoika

    • Ellintie

      Suoramalla yks ruutanassa kaks vatialassa ei yhtään (elävää)

    • Pussinpohjallakasvaneet

      Eipä noita paria enempää ole, mutta kolinaa niistä kahdestakin lähtee aika paljon. Heillä elämän sisältönä tuntuu olevan pohjaton viha kaikkia maahanmuuttajia kohtaan. Aika ahdistuneen ja suppean oloinen maailmankuva heillä. He tuskin koskaan ovat käyneet 20 km lähempänä Tamperetta puhumattakaan, että olisivat käyneet ulkomailla... ja jostain kumman syystä he ovat vielä ylpeitä siitä, että ovat kasvaneet pussin pohjalla. Matkailu avartaa.

      • hiekka-aavikon.Pedot

        Avartaako matkailu Jonna Männistöä ??


    • Talvisodanhenki

      Rasisteja koko Suomessa alle 1% väestöstä. Haittamaahanmuuton vastustajia 75-80%

    • suomen.puolesta
    • Eroa.on

      Apua tarvitsevia täytyy auttaa aina. Ei nyt sotketa rikollisuutta ja oikeasti apua tarvitsevia keskenään, vaikka jotkut ne jatkuvasti kirjoituksissa tarkoituksellisesti sekoittavatkin, tai sitten heillä ei ymmärrys riitä käsittämään noinkin yksinkertaisia asioita.

      • turhaaporukkaa

        Oikeasti apua tarvitsevia?
        Tullaan koko Euroopan läpi tänne kun sopimukset on että on haettava t.paikkaa siitä maasta mihin ensin saapuu.
        Koko homma haisee ja pahasti!!


    • Apua.tarvitseville

      Se ei varmaankaan ole pakolaisten vika, jos Euroopan rajat vuotavat ja Turkki kiristää EU:ta pakolaisilla. Katso vaikka uutiskuvia Syyyrian Alepposta ja mieti tuleeko sieltä oikeasti apua tarvitsevia vai elintasopakolaisia.

      • potkuperseellevaan

        Paskat.
        Se että jossain on sota ei ole mikään peruste turvapaikalle, etkö sitä käsitä?
        Sitäpaitsi suurin osa Syyriaahan on aivan turvallista aluetta Ulkomaalaisvirastonkin mielestä.
        jos sota olisi sinällään peruste tusvapaikkaan niin maailmahan kaatuisi .
        Vielä jos siellä on sota niin miksi nuoret miehet eivät jää sinne taistelemaan maansa puolesta?
        Jättävät perheensäkin sinne, mitä miehiä sellaiset muka ovat?
        Sellaisia kutsutaan käpykaartilaisiksi ja pelkureiksi jotka lähtevät sotaa karkuun jos sitä et tiennyt.


    • Viritä_banjo

      Vai että paskat... mikä kiukku. :) Ja en, en käsitä. On helppo näytellä viisasta kuivalla maalla, kun merellä on hätä. Tuon mielipiteesi vielä jotenkin ymmärtäisi, mutta kun sinä ja kaltaisesi vastustatte myös niiden perheiden tänne tuloa, ette pelkästään yksinäisten miesten. Logiikkaa kun sinunkaan ajatuksista on vaikea löytää. Banjo se vaan soi ja soi ja soi... Viritä se banjosi välillä. Tuo jatkuva epävireinen rämpytys ottaa jo korviin.

      • vireessäon

        Kuka ne pummit sitten elättää?
        Valtion budjetti on 5 mrd alijäämäinen ja olet valmis sitä lisäämään?
        Helppo on muiden rahoilla mässäillä mutta sovitaanko että maksat niiden elämisen omista rahoistasi.
        Myös perheetkin tänne?
        Millä perusteella?
        Lisää kustannuksia veronmaksajille!
        Herää todellisuuteen ja älä luule että rahaa saa seinästä!
        Juuri nyt äsken Etlan toimitusjohtaja sanoi että iso osa maahanmuuttajista ei tule koskaan työllistymään työmarkkinoille koska heidän tuottavuutensa on niin heikko että he aiheuttavat siten enemmän kustannuksia työnantajille kuin mitä he tuottavat.
        Miten ne sitten elätetään?
        Sinun ja minun veroeuroilla jos et sitä käsitä.

        Minä en ole valmis rahoittamaan sitä että suomi on koko maailman sosiaalitoimisto , jos sinä olet niin ole hyvä maksa siitä omasta pussistasi ole hyvä ,minä haluan käyttää rahani suomalaisten vanhusten-lasten-nuorten sekä suomalaisten ihmisten ja oman maan hyvinvointiin enkä lukutaidottomien raiskaajaporukoiden- sotarikollisten-joukkomurhaajien -lastenraiskaajien-hautojen häpäisijöiden- joukkotappelijoiden- murhaajien-tuhopolttajien-tappelijoiden- valehtelijoiden-lukutaidottoman paskasakin-arabimaailman pohjasakin-sotilaskarkureiden- varkaiden-ryöstelijöiden-varkaiden- huijareiden-naisten joukkoahdistelijoiden-alaikäisten tyttöjen ahdistelijoiden,siis lasten elättämiseen meidän siivellämme.
        Me emme ole millään tavalla velvollisia heitä elättämään ,emme millään tavalla, heidän asiansa eivät meille kuulu joten pysykööt omassa maassaan, kuka heidät tänne on kutsunut?


      • raiskarimamuihin.väsynyt

        Tampereella kaksi matua kävi käsiksi nuoreen naiseen, ja he käyttivät narua! Siis narua, tällä he kuristivat uhriaan, ja yrittivät raiskata !! Mutta naisella oli turvasumute mukana, ja hän pelastautui helvetillisestä tilanteesta sumutinta käyttäen. Toisella matulla oli tuntomerkkinä suuri luomi kaulassa. (niin, että kirjoittele sinä suvakki niistä banjoistasi. Ja mene heti pyytämään anteeksi tuolta ahdistellulta naiselta. Häntä ei nuo banjo juttusi naurata :(


    • Unohda_banjo

      Sinulla on ihan oikeasti pahoja ongelmia ja luetun ymmärtämisen kanssakin on vähän niin ja näin. Unohda se epävireisen banjon rämpytys ja ala ajatella positiivisemmin. Omaa tuskaasi ja pahaa oloasi sinä vaan tuolla päivänvaloa kestämättömällä ajatusmaailmallasi lisäät. Muita se joko säälittää tai huvittaa. Minusta se taas on aivan yhdentekevää.

    • Soroksen.rahoilla

      Äärisuvaitsevaiset eivät vieläkään tajua, että George Soros ja kumppanit rahoittavat tätä maahanmuuttoa jonka tarkoitus on heikentää Eurooppaa kun kantaväestö ja maahanmuuttajat saadaan riitelemään keskenään ym.
      Tässä poliisin tiedote, aika hyvin on Soros onnistunut hankkeessaan.

      http://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kesan_viimeinen_viikonloppu_51121

      Kesän viimeinen viikonloppu

      28.08.2016

      Lounais-Suomi

      Viikonlopun aikana Turun Halisista sekä TYKS:n ympäristöstä saatiin pari ilmoitusta tummaihoisesta miehestä joka oli ahdistellut ja kourinut naisia. Asiaa tutkitaan seksuaalisena ahdisteluna.

      Ulkomaalaistaustaiset olivat pahoinpidelleet kantaväestöön kuuluvia ainakin Turussa ja Raumalla. Molemmissa tapauksissa yhdistäviä tekijöitä olivat ulkomaalaisten liikkuminen ryhmässä, pahoinpidellyn henkilön voimakas humalatila, edeltävä sananvaihto asianosaisten kesken, sekä tapahtuman jälkeen tekijöiden hajaantuminen juosten eri suuntiin. Asioita tutkitaan pahoinpitelynä ja törkeänä pahoinpitelynä. Kummassakaan tapauksessa epäillyistä ei ole vielä saatu tarkempia tietoja tai tuntomerkkejä.

      Turun Runosmäessä ulkomaalaistaustainen mies oli pahoinpidellyt naista metsikössä. Teko oli keskeytynyt kun asianomistaja oli ilmoittanut poliisin olevan tulossa paikalle.

      Turun Pernossa sivullinen oli puuttunut raiskaukseen, ja lähistöltä pusikosta makaamasta otettiin kiinni ulkomaalaistaustainen mies rikoksesta epäiltynä.

      Turun Jyrkkälässä poliisi hälytettiin ulkomaalaistaustaisten sukuriitaa selvittämään, ja asiaa selviteltäessä henkilöt kävivät yllättäen partion kimppuun. Yksi henkilöistä oli aseistautunut paksulla ketjulla jonka päässä oli raskas lukko. Partio joutui käyttämään kaasusumutinta ja etälamautinta toisten henkilöiden häiritessä poliisin toimia. Poliisia vastustaneita henkilöitä on pidätettynä. Asiaa tutkitaan virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

    • Elämän_totuuksia
      • kuoleman-totuuksia

        Kysy Tuuli ikoselta ??


      • ne.oikeat.syylliset

        Kädet ovat veressä George Soroksella ja kaikilla niillä tahoilla jotka sen arabikevään toteuttivat ja murhasivat mm. Gaddafin jonka hallitsema Libya oli niitä viimeisiä esteitä pakolais aallolle ja pakolaisten hengenvaaraan joutumiselle.


      • varsinainenääliö

        Niin, mitä tuo meille kuuluu?
        On hänen oman maansa viranomaisten asia auttaa häntä , ei suomalaisten veronmaksajien ,onko tuollainenkin asia liian ylivoimaista ymmärtää?


    • Elämän_totuuksia_
      • Soros.vastuuseen

      • Tyhmyydellekkin_rajansa

        Minua lähinnä ihmetyttää tuo loputon tyhmyytesi.


      • totuudenperässä
        Tyhmyydellekkin_rajansa kirjoitti:

        Minua lähinnä ihmetyttää tuo loputon tyhmyytesi.

        Otappa selvää kuka tämän maahanmuutto ryntäyksen takana on ja ota selvää miksi esim Libyan Gaddafi tapettiin. Jos ei tiedä asioiden taustoja ei voi omata kokonaisnäkemystä tilanteesta, ja se on yleensä aina liian suvaitsevaisten ongelmana kun ei oikeasti edes tiedetä mistä puhutaan.
        Ei millään pahalla, olet varmasti ihan hyväsydäminen ihminen mutta hieman liian sinisilmäinen.


    • hiekka-aavikon.Pedot

      Juu tulijoiden piti olla kakaroita ja muijia :) YOUTUBE : 70 luvun lapset - maassa maan tavalla.

    • menge

      Täällä maaseudulla ei Ole mamuja vain muutama virolaista.

    • Elämän_totuuksia
      • xdedcvgfd

        Ei kuulu meille, on paikallisten viranomaisten asia auttaa, ei suomalaisten veronmaksajien, onko sekin asia liian vaikea ymmärtää?


    • Elämän_totuuksia
    • Elämän_totuuksia
      • tämäontotta

      • ei.niin.hyväuskoinen

        "Elämän_totuuksia" haluaa ilmeisesti tätä myös Suomeen, vai luuletko kun toi porukka tulee tänne niin vakivalta jää sinne ? Kyllä on suvakit hyväuskoisia HÖLMÖJÄ !!


    • Mars_etsimään

      Kangasalalaisilla hillbillyillä on ihmisyys tainnut hukkua siihen korpikuusen oksien kätköissä olevaan pontikkapannuun. Käärikääs pojat hihanne ylös ja etsikää sitä. Tiedä vaikka samalla löytäisitte pannun pohjalta sen kadoksissa olevan banjonsoittotaitonnekin.

      • tuuli.ikonen.google

        Jospa Ramin azimi, ja Karim Muthana etsivät sen...


    • ei.niin.hyväuskoinen
      • mamba.on.paras

      • vaara.ton.on

        Niin, suomessa ei saa puhua totta, toden puhujat vaiennetaan tavalla tai toisella.


    • suvakitonvaarallisia
    • Elämän_totuuksia

      Tällaisenkin avun tarvitsijan kangasalalaiset "isänmaanystävät" haluavat unohtaa. Heillä kun on niin kiire kertoa, mitä kaikkea rikolliset ovat tehneet ja unohtavat tahallaan kaiken muun, sen oikean hädän. Miten te nukutte yönne?
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000000986502.html

    • Elämän_totuuksia
      • ikmnbg

        Kiitos, nukun oikein hyvin ,näin jopa hienoa unta että kaikki pakoloiset on ajettu suomesta pois ja meidän verotus keveni sen vuoksi 5 prosenttia koska ei ole turhia elätettäviä.


    • 1144ll
    • fhqäåokfpåq
    • Anonyymi

      Toiset elää mutsin kanssa ja eikä muuta osaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe