Regatta Resorts, Valheellista mainontaa

Markku554

Regatta Resortsin sivuilla sanotaan: Hangossa on merenrantaa silmän kantamattomiin. Kolmesta ilmansuunnasta ympäröivä meri. Näköala aavalle merelle lähes kaikkialta. Pittoreskit, puiset huvilat henkivät menneiden aikojen tunnelmaa. Purjehtijoita, taiteilijoita, elämästä nauttijoita. Tämä on Hanko, Suomen eteläisin ja onnellisin paikkakunta.
Tuo on valheellista mainontaa. Se on tutkittu, että Hanko on Suomen onnettomin paikkakunta.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ParempiMaailma

      Ja seuraavaksi pitäisi tutkia, onko meillä enemmän huonon ilmapiirin levittäjiä keskimäärin kuin muualla ??

    • hankomus

      Kyllä on ja ne negatiiviset valittajaruikuttajat ovat marginaalinen porukka, mutta niistä lähtee kovin meteli. Hanko on hieno paikka sanoi ruikuttajat mitä tahansa.

    • tavishankolainen

      Hanko on ihana paikka vapaa-ajan hankolaisille.

      Tavalliselle hankolaiselle se on aikalailla arkinen. Tavishankolainen ei kulje rantoja pitkin ihaillen ja huokaillen maisemia. Hän käy työssä (jos sitä on) ja elää normi arkipäivää. Hän odottaa että koulujen ja terveyskeskuksen homeongelmat saataisiin kuriin. Hän odottaa että kaupunkiin saataisiin tarpeeksi lääkäreitä ja osaavaa henkilökuntaa lasten, vanhusten ja sairaiden hoitoon. Hän odottaa että katujen kuopat saataisiin korjattua. Hän odottaa että kaupugin velat saataisiin maksettua ja hän odottaa että veroäyriä jotenkin kohtuullistettaisiin.
      Tavallinen kaupunkilainen ei omista pittoreskeja huviloita meren äärellä. Nämä huvilat ovat vapaa-ajan hankolaisten omistuksessa. Ne pittoreskit huvilat joita hankolaiset omistavat ovat takuuvarmasti erittäin varakkaiden henkilöiden.

    • ParempiMaailma

      Että on niitä, jolla on varaa ylläpitää pittoreskit huvilat meren äärellä, ei ole millään tavalla pois tavishankolaiselta. Päin vastoin, nostavat meidän viihtyvyytemme. Ja rantoja pitkin saa kävellä, ja nauttia, myös työnajan ulkopuolella, kuten suurin osa tekevät. Tervetuloa mukaan ja nauttimaan. Ja se tiukka pipo voi vaihtaa löysemmäksi.

    • arkikuviot

      Kyllähän se tavallisen hankolaisen arki on ihan tavanomainen. Ei siinä paljon ehdi käydä ihailemassa pittoreskeja huviloita. Koti ja lapset hoidetaan töiden jälkeen ja arkea eletään aivan kuten missä muualla tahansa. Tai taistellaan työttömyyden keskellä jokaisen päivän leivästä. Hankolaiset kyllä ihan oikeasti näkevät puutteet kaupungissaan. Aivan kuten yllä oleva nimimerkki "tavishankolainen" kirjoittaa.

      Toistahan se on ihmisillä jotka pystyvät viettämään enimmäkseen vapaa-aikaa. Hanko voi tarjota heille todella hienot puitteet ja olosuhteet. Maisemat ovat hienot vapaa-ajan asunon ikkunasta katsottuna. Ja sitä on myyjän lupa mainostaa. Mainostamisen lakien mukaan.

      Ongelmahan on siinä, että kaupungisssa olevat kiinteistöt ja osakkeet lipuvat vapaa-ajan viettäjien käsiin sitä mukaa kun väki muuttaa kaupungista pois. Myös nykyrakentaminen on kohdistettu vapaa-aikalaiselle. Kaupunki on kovin valmis järjestämään ympäristöä juuri näille henkilöille. Nämä henkilöt eivät kuitenkaan ole jakamassa verotustaakkaa hankolaisten kanssa.

      Kaupungin tulisi keskittyä ensisijaisesti hoitamaan omien veronmaksajiensa toiveita ja tarpeita. Ihmettelen jos jollakulla perushankolaisella on jotakin tätä vastaan.

      Toivotaan että uusin suunnitelma hotellin laajennuksesta toisi kunnollisen piristyksen turismin kehitykselle; asia jolle kaupungin poliitikot eivät kovinkaan paljon ole aiemmin keskittyneet.

    • Justjoop

      Kouluttaudu nim."arkikuviot"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6680
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      3977
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2025
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1525
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe