Koska nyky-yhteiskunta tuhoutuu?

kyttääjäx__

Koska uskotte nyky-yhteiskuntien romahtavan ja uuden huonomman ajan alkavan. Itse uskon tämän tapahtuvan pian koska maapallo ei kestä liian suurta ihmismäärää, ja jotakinhan meidän ihmisten on syötävä. Uskon että maapallolla on alkaa uusi kivikausimainen rankka ajanjakso vuoteen 2100 mennessä. Katsoin myös google mapsin sateliittikuvaa ja näky järkytti minut, esim Niilin suisto oli täynnä peltoja, Keski-Eurooppa täynnä kaupunkeja ja peltoja. Ihmiset ovat ajaneet luonnon niin ahtaalle puhumattakaan Kiinasta. Tuntuu että Pohjoismaat ovat ainoa paikka Euroopassa missä alkuperäistä luontoa löytyy, vaikka monet metsät Suomessa ovatkin talousmetsiä. Kertokaa spekulaatioitanne asiasta.

16

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YdinsotaVääjäämätön

      Ydinsotaa on valmisteltu jo jonkin ainaa, etenkin Venäjä on siihen valmis ehkäpä jo ensi vuonna nyt, kun uudet maanalaiset komentokeskukset ja väestösuojat on saatu kuntoon. Yhdysvallat ei ole valmistautunut ydinsotaan ja sen takia se tulee jäämään alakynteen sodassa, jonka seurauksena Yhdysvallat ja Eurooppa pyyhitään maailmankartalta. Ihmisiä tulee vuoden sisällä kuolemaan noin kaksi miljardia, hyvällä tuurilla kolme. Samalla ilmastonmuutos saadaan kuriin ydintalven myötä. Moderni sivilisaatio häviää ja tilalle tulee omavaraistalous sekä Islam. Luonto kärsii aluksi, mutta toipuu muutamassa sadassa vuodessa.

      • Wanhat-witt

        Ja vitut? Olet avohoidossa.


      • Anonyymi
        Wanhat-witt kirjoitti:

        Ja vitut? Olet avohoidossa.

        Kummasti siellä "avohoidossa" vaan ymmärtää asioiden todellisen kulun. Toistan ne kolme kuuluisaa sanaa: I. Told. Ya.


    • Ei.mene.kauaa.enää

      Kohtapa se alkaa. Se, minkä kaikki ovat aina tienneet: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/08/ruotsalainen-lakimies-vaittaa-jihadin.html
      Tämä oli aseeton harjoitus noin vuosi sitten, mistä ei sanaakaan saatu hiiskua eikä hiiskuttu: https://www.youtube.com/watch?v=h4-BXs3_fPM
      Tämän takia ne ruuan ja veden varmuusvarastot, vaikka ne on oikeasti tarkoitettu noille elukoille.
      Sitten kun tehtävä on suoritettu, sitten tulee OSraelin joukot "pelastamaan" henkiinjääneet ja heidät riemumielin tervetulleeksi toivotetaan. Kaikki menee just niinkuin on suunniteltu. Tulee yksi maailmanvalta johtajanaan Antikristus, tuo valheen isä, joka jo Nobelin rauhanpalkintonsa sai etukäteen.
      Ette te usko vielä. Kuukauden päästä on jo myöhäistä uskoa.

    • satanistit_valtaan

      Heti kunhan piileskelevä sairas Hillary nostetaan äänestyksestä riippumatta nukkehallitsijaksi, jota satanistit käskyttää mielensä mukaan. Netti suljetaan ja luultavasti dollari rohadutetaan ja siinä romahtaa muutkin valuutat. NWO tyranniaa pukkaa sen jälkeen, ihmiskunnasta tapetaan 80%. Bangsterien maailmanvalta on syntynyt.
      https://www.youtube.com/watch?v=wXS19JsdugU

    • 12plus17

      Odotan sitä jatkuvasti. Koska tiedän että sotaa ei tule. Tulee new world order ja minä olen johtaja siinä. Te ette kuole ellette halua. Jos minä kuolen niin kuolette tekin. Ketjussa aiemmin ei ollut edes murto-osaa mitä voi tulla tapahtumaan. Murto-osa siitä ja tästä ja murto-osa siihen ja tähän... Miksi punainen nappi on olemassa jos kerron näin yksinkertaista asiaa elämästäni teidän maalla?

    • nonglobbe

      Moni sanoo, että tällaista tilannetta ei ole maailman taloudessa koskaan ollut.
      iksi investoinnit eivät lähde kasvuun, ja miksi kulutuskysyntä ei lähde kasvuun, vaikka rahaa on entistä enemmän?
      Siihen eivät talousasiantuntijat löytäneet vastausta.

      Moni on löytänyt vastauksen, mutta siitä media ei halua puhua Suomessa.

      Yhä useampi ihminen on kyllästynyt ympärillä olevaan krääsään. Mitä järkeä on ostaa tuotteita, jotka on tehty Kiinassa, ja ne ei kestä kuin hetken? Ei mitään järkeä.
      Maailman rikkaimmat ihmiset omistavat suurimman osan monikansallisista yrityksistä, jotka myyvät yhä huonompilaatuista tavaraa ihmisille (lue yrittävät myydä). Ei mene enää läpi.

      Ei ole muotia omistaa mitään. Autonkin voi vuokrata, tai ajaa taksilla.
      Kaupungissa asuva ihminen ei tarvitse välttämättä autoa. Parilla tuhannella eurolla ajaa aivan valtavasti taksilla, ja sillä samalla rahalla saisit juuri ja juuri maksettua bensaverot ja autoveron, vakuutukset.
      Ei ole muotia omistaa mökkiä, sen voi tarvittaessa vuokrata.
      Eikä ole muotia matkustaa Eurooppaan enää (pommit räjähtelevät).

      ihmiset eivät halua saastuttaa koko maailmaa. Kiina saastuttaa 20% maailman ilmakehästä ja USA 18%. Valistuneet ihmiset eivät halua saastuttaa enää maailmaa.

      ilmastolupaus.fi

      Koko ajan enemmän ja enemmän ihmisiä allekirjoittaa ilmastolupauksen. Mei ei osteta, hekään eivät osta.

      Kaupungistuminen jatkuu. Asunnot ovat yhä kalliimpia. Yhä suurempi osa palkoista menee lainanlyhennyksiin ja korkoihin. Ei ole varaakaan kuluttaa ja hyvä niin. Mitä suurempi osa ihmisistä muuttaa kaupunkiin, sen parempi ympäristölle ja ilmakehälle.
      Toivon, että asuntojen hinnat nousevat pilviin.

      Elintarvikkeitakaan ei enää osteta. Ihmiset eivät halua ostaa lisäainepommeja, jotka sairastuttavat ja lihottavat ihmiset.
      Ihmisiä ei kiinnosta ostaa kaupasta vettä täyteen pumpattuja lihoja, eikä maidolla jatkettua ja saostettua jogurttia.
      Ihmiset eivät halua ostaa ilmaa täyteen pumpattua jäätelöä. Ihmiset eivät halua mennä kauppaan, jonka leikkelehylly on kilometrin mittainen (mikä hävikki siitä syntyykään ja taas maailma paskottuu).

      Ihmiset tilaavat nykyään ruokaa suoraan tiloilta ja netistä.
      Yhä suurempi osa tilaa ruokansa nettiruokakaupasta (ei tule heräteostoksia, ne ovat turhia). Kaupan hyllyyn jäävä suklaa tai keksipatukka on kaikki pois vyötäröltä.

      Ihmiset tekevät etätöitä, yhä enemmän. Ei tule työmatkaa, jonka varrella tulisi tehtiä heräteostoksia. Etätöitä tehdessä syödään terveellistä kotiruokaa, eikä tarvitse mennä lounasravintolaan.

      MUTTA MITÄ TEKEVÄT MAAILMAN RIKKAIMMAT JA MAAILMAN PANKIT ? Ne on paniikissa jo. Tällaista tilannetta ei ole koskaan ollut. Kulutuskysyntä on saatava nousuun heidän mielestään hinnalla millä hyvänsä. Muuten pyramidihuijaus paljastaa, korttitalo romahtaa.

      EKP painaa lisää ja lisää rahaa, jotta kulutuskysyntä kääntyisi nousuun. Mutta kun ei käänny. Se talouskasvun aika oli ja meni. Sitä ei enää tule, eikä tarvitse tulla.

      Jokainen ostamattajättämis päätös tekee ihmisen onnellisemmaksi.
      Rahaa on pankkitilit pullollaan.
      Esimerkiksi suomalaisten käyttelytileillä on rahaa 60 miljardia euroa tällä hetkellä.
      Mitä se kertoo? se kertoo sen, että ihmiset eivät halua ostaa roinaa, ja huonoa tavaraa. Eikä saastuttaa luontoa.

      EKP ostaa yritysten osakkeita, niin tekevät muutkin maailmanpankit.
      Kuulemma osakkeita voidaan ostaa rajattomasti. Eli rahaa painetaan. Keskuspankit omistavat jo aika suuren osuuden maailman suurimmista yrityksistä.
      - > aikamoista kuplaa pukkaa ! Keskuspankeille jää luu käteen, kun kulutus ei kasva.

      Kun rahan painaminen ei tuota tulosta, niin mitä maailman rikkaimmat teke? Mitä EU tekee?

      Heidän tarkoitus on siirtää kymmeniä miljoonia ihmisiä Eurooppaan, jotta kulutuskysyntä ja investoinnit saataisiin nousuun, ja maailman valtaeliitin rahat pelastuisivat.
      Saahan sitä yrittää. Kaaos on tullut eurooppaan.

      Sitäpaitsi tähän maailmaan ei kannata tehdä enää lapsiakaan, koska maailma on niin epävakaa. Eikä kenelläkään ole varaakaan elättää lapsia.

      Samoissa Bilderberg kokouksissa osallistujalistoissa on vilissyt nimet George Soros ja Angela Merkel.

      Herra Soros on yksi maailman rikkaimmista ihmisistä. Hänkin on huolissaan varallisuutensa katoamisesta, kun kulutuskysyntä laskee ja yritysten tulokset laskee.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3743479/Left-wing-billionaire-group-s-plan-use-migrant-crisis-influence-immigration-policies-worldwide-Plans-George-Soros-s-think-tank-revealed-leaked-memo.html

      Näistä asioista YLE ja Suomen muu media ei joko tiedä mitään tai ei halua puhua mitään.

      Paras tapa äänestää on vähentää kuluttaminen minimiin, eikä siirtää rahojaan rikkaille valtaeliitille.

    • 16plus8

      Olet kansalaisaloittaja kansan kiihottamisessa etkä ihminen.

    • aimillon

      Ai millon? Kiinan pörssi keikahtaa ni se on siinä..näin aluksi. :-)))))

    • FixLeverageAssets

      Hiipivä romahdus alkoi jo 1990 ja jatkuu yhä...

      • MuutosEteneeAina

        Yhteiskuntarakenteen muutos on alkanut ja jatkunut esimerkiksi Iso-Britanniassa ainakin 1970-luvulta lähtien. Hiilikaivokset ja telakat ovat sulkeutuneet. Terästeollisuus on hävinnyt jne.

        Kehitys kehittyy ja maaseutu autioituu. Tutkimusten mukaan aluetuet eivät hyödytä tai estä muutoksia kuin väliaikaisesti. Suomessa on selvää että kuihtuvat paikkakunnat eivät tule nousemaan ellei löydy uusia vaihtoehtoja kuten turismia.

        Mitä sitten pitäisi tehdä? Ei ainakaan kannata yrittää estää väistämätöntä vaan antaa kapitalismin hoitaa asiat niin että yhteiskunta tukee. Suomessa parasta on yhteiskunnallisten asioitten hoitaminen kuten koulutus, terveydenhuolto, sosiaaliasiat, asuminen, liikennejärjestelyt yms.

        Maaseudulla asuvien kannattaa todella miettiä onko jatkossa siellä työtä ja kannattaako rakentaa kallis asunto maksettavaksi.


    • theendsuomifinland

      Sodanlietsojat, eli keskuspankkiirit, pitävät kyllä huolen, että sodat ei tuhoa kaikkea. Mitä hyötyä olisi käynnistää sota, joka tuhoaisi myös heidät itsensä? Pankkiirien tavoite on luoda iso valtio, jota he hallitsee maan vaipasta stratosfääriin. Myös muillakin kuin muslimeilla on maailmanvalloitusfantasioita. "Euroopan Unioni" on operaatio, jonka tavoitteena luoda Euroopan Federaatio. Se toteutetaan horjuttamalla maiden taloutta ja vakautta mm. muslimien avulla. Kun muslimit on hoitaneet oman roolinsa maiden talouden, hallinnon yms. horjuttamisessa, pankkiirit tulee "hätiin" ja alkaa sota islamia vastaan. Muslimit tuhotaan ja loput ajetaan takaisin lähi-itään ja afrikkaan. Euroopasta ei siis tule islaminuskoista maata. Siitä ei ole pelkoa. Olemme kohta kaikki federaation asukkaita. Suomea ei enää ole. Britit näki tämän jo kaukaa, siksi Brexit. Heille monarkia ja omavaltaisuus ei ole uhrattavissa Eu-pelehtimiselle. Mekin olemme jo nähneet, mikä EU todellisuudessa on, mutta meidän päättäjillä ei ole munaa seurata Brittejä. Halu kyllä irtautua EU:sta on valtava, mutta rohkeus valuu lahkeesta. Kun luette EU:ta kannattavia kommentteja, kannatus on toisaalta tiedonpuutteesta johtuvaa sokeaa mielipiteiden sylkemistä ja toisaalta myös todellisten federalistien harjoittamaa aivopesua. Some on loistava paikka vaikuttaa anonyymisti. Esim. eräät valtamedian edustajat on jäänyt kiinni tällaisesta toiminnasta. Kaikki jotka on avannut silmänsä, tietää EU:n todellisten tavoitteiden huolestuttavuuden.

      • Ekop

        Sinulta lähti hyviä realistisia juttuja. Tuo pankkiiri juttu mietityttää minua kuin puhuit maan vaipasta stratosfääriin. Olen vähän väsynyt eikä aivoni vaan pelaa kun lähestytään pankkiiri asioita. Stratosfääristä sen sijaan on hyvä puhua vaikka ei ymmärrä. Imperialistinen globalisaatio asuu vahvasti mielikuvituksellaan ja varastetulla muinaisella tiedolla pankkiirien elämässä. Pankkiirit hoitavat asiat mutta apinat täytyy saada ensin pois niskoilta. En lukenut loppuun kumminkaan. Minua ehdottomasti kiinnostaa tämä maan vaipasta stratosfääriin juttu... ne toimivat yhdessä maagisesti. Se on oikeastaan vain elämää myös. Hyvä juttu vain. Pisteet sinulle.


    • newsmag

      Pahimmissa tutkijoiden ja mm. Nasan julkaisemissa skenaarioissa sivilisaation romahdus alkaa jo 2030-2040-luvuilla ilmastonmuutoksen seurauksena. Se johtaa tilanteeseen, jossa äärimmäiset sääilmiöt yleistyvät, maaperän ravinteet huuhtoutuvat tulvien seurauksena meriin, jotka nousevat ja peittävät rannikkokaupunkeja. Ruoan ja puhtaan veden tuotanto romahtavat ja vähitellen yhteiskuntien infrastruktuurit. Edelleen kuivuus, kasvavat lämpötilat yhtäällä ja toisaalla tulvat johtavat ilmastopakolaisuuteen, jonka rinnalla nykyinen kriisi on pientä harjoittelua. Monet alueet muuttuvat asumiskelvottomiksi. Saharan oletetaan laajenevan Välimeren pohjoispuolelle.

      Nämä ovat siis pahimmat skenaariot. Itse en tuota ole näkemässä, mutta sääliksi käy tulevia sukupolvia.

    • Agenda2030
    • Tosionkato

      Huamena.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe