Länkkärin MV-uutisessa olevat kommentit on poistet

SuvakkiOnMaanpetturi

tu, eikä kyseistä uutista pysty enää kommentoimaan. Mitä vittua Länsi-Savo?

25

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LeukemiaSuvakeille

      Taisi tullan vähän liikaa totuutta kommentoijilta ihmisten ilmoille MV-lehdestä, eikä aina sitä valtamedian toitottamaa valemedia paskaa.

      Kommenteissa pyydettiin moneen kertaan näyttämään toteen, että MV on velemediaa, silti kukaan räkyttäjistä ei saanut edes yhtä valeartikkelia mainittua.

      Kaikki näytti kerrankin hyvältä. Länkkäri antoi ensinnäkin kommentoida MV-lehteä koskevaa juttuaan ja MV:n olemassa oloa puolustavat laittoivat kyllä jauhot suuhun suvakeille. Sitten tuli jostain käsky ja kommentointi suljettiin ja kommentit poistettiin.

      Koska kommentit poistettiin, ei oikein jää muuta järkevää epäilystä toimenpiteestä kuin se, että lukijoille oli taas hieman liikaa TOTUUTTA tarjolla, joka ei Länsi-Savon suvakkikonsernille käy.

      On ne oikeasti vakavasti vammaisia ihmisiä, ainakin henkisesti. Toivon, että joskus vielä myös fyysisesti. On sen verran oksettavaa toimintaa.

      Anssi Mehtälähän on joku mielipidepäällikkö siellä, joten luulenpa niin, että hänen suvakkipäänsä ei enää kestänyt enempää kylmää totuutta vasten kasvoja.

      • Simelius1

        Just näin. Totuus ei kiinnosta tätä suvakkilehteämme.


      • Uudetnimetjokakerta

        Ei kiinnosta ei. Omituinen agenda. Eikös toimittajien tärkein juttu yleensä ole just totuus? Minkälainen toimittaja haluaa piilottaa totuuden? Saisiko Anssi Mehtälältä tai Tiina Ojutkankaalta vastauksia? Eikö? Entä Kontin Mikko tai Knaappila? Eikö? Kysellään ensi kerralla muilta länkkärin suvakkitoimittajilta...


    • Jawwar

      Uskomatonta tosiaan... ko. toimitus julkaisee ensin kommentteja, joka on tietty hieno juttu, mutta menee sitten poistamaan kaikki kommentit. Minunkin asiallinen kommentti poistettiin muiden kommenttien mukana. Jokin agendahan se tämmöistä touhua teetättää.

    • Länkkäripiilottaasanaa

      Onko joku yllättynyt? Länsi-Savo on kyllästetty punavihreällä suvaitsevuudella urheilutoimitusta myöten.

    • 654gfh564fgh564h4

      Eivätkö Länsi-Savossa itse tajua, kuinka noloa tuollainen on? Koko kylä nauraa noin pikkusieluisille toimittajille.

      • Suvakkiperheessäonhäpeä

        Eivät tajua. Länsi-Savo on täynnä suvakkeja, jotka eivät tajua tosiasioista paskan vertaa. Totuus iskee sitten todella rajusti kohti heidän suvakkikasvojaan, kunhan suomalaiset alkavat todenteolla kohtelenaan heitä siten, kuten maanpettureita tulee kohdellakin. Etovaa sakkia.


    • Hullutsensuroijälleen

      Kuinka tuollainen hullujenhuone kehtaa kutsua itseään toimitukseksi? Ja hullujenhuoneen hullut myös puhuvat itse sananvapauden puolesta ja tällä tavalla näyttävät esimerkkiä. Häpeällistä toimintaa!

    • Räyhräyh

      Perustakaa pojat oma lehti. Siihen saatte hakata mitä haluatte. Katsotaan menestymisen avaimenne. Onkohan mikkelin pyörre vielä varattu tuotenimi. Siitä vaan räksyttämään.

      • 177

        Se on muuten pakko kohta perustaa lehti jos aikoo painettua paikallista lehteä täälläpäin lukea. Katselin juuri länkkärin LT-tilastoja ja on muuten rumaa luettavaa. Eipä taida Länkkärin läpeensä tyytyväinen ja ainoa oikea linja enää purra täälläpäin. Jos nyt pitäisi lyödä vetoa että kumpi pysyy pystyssä pitempään Länsi-Savo vai MV-lehti niin laittaisin roponi jälkimmäiselle. Mutta nyt pitää jatkaa töitä, kahvit on juotu, päivällä lisää.


    • Eienäälänkkäriä

      On todella epäilyttävää, että ensin annetaan kommentoida MV-lehteä koskevaa juttua ja sitten poistetaan koko vilkas keskustelu. Todella epäilyttävää...

    • SuvakismiOnSairaus

      Länkkäriä ei kiinnosta mikään muu kuin mamutus ja suvakismi. Sairasta sakkia.

    • rotise

      Taisin saada syövän suvakismista

    • rotise

      Tai sitten olen vain

    • rotise

      Mitä olen? Mitä sä meinaat? Alatko mulle?

    • Anssi-Mikkola

      Ala-arvoista toimintaa Länsi-Savolta.

    • Simelius1

      Kehoitan seuraavissa vaaleissa antamaan äänenne "Suomi ensin"-ryhmälle jos he ovat ehdokkaana. Nyt vasta olen varma mitä puoluetta äänestä ja toivottavasti tämä tulee puolueeksi. Vain siten voimme vaikuttaa mutta esimerkiksi persuja äänestämällä ääni menee kankkulan kaivoon. Persut tekivät kaikkien aikojen petoksen äänestäjiään kohtaan. Itse en kuitenkaan heitä äänestänyt.

      • Simelius1

        Korjaan äänestän.


      • Simelius1

        Tuossa videossa rohkea romaninuorukainen kertoo Forssan tapahtumat. Romaneja paljon haukutaan mutta he kuuluvat Suomeen ja pitävät meidän kanssa yhtä köyttä tässä asiassa. Katsokaa koko video (yli kolme tuntia). Siinä loppupuolella Suomi ensin-väki miekkarissa Forssassa. On erittäin painavaa asiaa ja tähän porukkaan luotan toisin kuin persuihin jotka ovat kokonaisuutena maanpettureita. Kaikki mukaan jos vastaava järjestetään Mikkelissä.

        http://mvlehti.net/2016/08/25/video-forssalainen-dimitri-kertoo-mita-tiistai-iltana-todella-tapahtui/


    • Tuurekolmari

      Olen perussuomalainen, maahanmuuttokriittinen ja läpeensä isänmaallinen. Haluaisin kohdata ihmisen joka sanoo minun olevan maanpetturi.

      Ymmärrän Suomi ensin ryhmän retoriikan, kuitenkin perussuomalaisten kenttä ei ole koskaan toiminut mamujen kynnysmattona. Soinin voi kutsua pettäneen, ei persujen kentän.

      • Simelius1

        Olette pettäneet äänestäjänne törkeällä tavalla, siis persut puolueena, Soini etunenässä. Tuossa ylempänä käytin väärää ilmaisua. En tarkoita että jokainen teistä olisi pettänyt maamme. Teidän joukossa on yksittäisiä kansanedustajia jotka eivät takkiaan ole kääntänyt. Esimerkiksi tämä vaalea nainen joka on kansanedustajana jonka nimi ei nyt tule mieleen. Hakkarainen tietysti on myös selkärankainen. Hän on pysynyt linjassaan. Pyydän anteeksi kun ilmaisin väärin asian.


      • Simelius1
        Simelius1 kirjoitti:

        Olette pettäneet äänestäjänne törkeällä tavalla, siis persut puolueena, Soini etunenässä. Tuossa ylempänä käytin väärää ilmaisua. En tarkoita että jokainen teistä olisi pettänyt maamme. Teidän joukossa on yksittäisiä kansanedustajia jotka eivät takkiaan ole kääntänyt. Esimerkiksi tämä vaalea nainen joka on kansanedustajana jonka nimi ei nyt tule mieleen. Hakkarainen tietysti on myös selkärankainen. Hän on pysynyt linjassaan. Pyydän anteeksi kun ilmaisin väärin asian.

        Onko valta niin makeaa näillä puolueen johtohenkilöillä siellä hallituksesta että pitää myötäillä kokkareita ja petturi-kepuleita? Siltä näyttää. Olisitte voineet ja voisitte riitauttaa hallituksen tässä asiassa niin saisitte kannatusta. Mutta ei, valta on niin makeaa, ja se Audin penkki.


    • Upupupupupupup

      👍👍👍

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe