Jeesus tulee

oletko.valmis

Oletko valmis..?

43

1132

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Toivottavasti!Tämä maailman aika alkaa olla jo aika sietämätöntä,ihminen eksyy ,etsii itselleen helpointa ja kivuttominta" elämänkatsomusta" ettei vaan joutuisi kohtaamaan omaa syntisyyttään.ehkä kaikkein suurimmassa vaarassa on juuri tällähetkellä itseään uskovaisina pitävät kompromissiuskovaiset jotka luulevat pelastuvansa.Pelastumiseen ei vaadita mitään muuta kuin että uskot Kristukseen,annat hänelle koko elämäsi,teet parannusta ja kasvat hänen kanssaan loppuun asti.Pitäisi olla niin helppoa mutta...?

   • Jeesus kun on tehnyt kaiken ihmisen puolesta kärsinyt syntiemme vuoksi ristinkuoleman.


   • paju4

    Uskovat eivä teekompromisseja tämän maailman kanssa,sellaista on turha luulla,Jeesuskaan ei tehnytmitään komprmissea tämän maailman kanssa.


  • talouspaperille

   Älä vaan naamalle tule.

   • Tosiuskovainen purskuttelee, kurlaa ja sitten nielee.


  • JeesusTuliOlitkoValmis

   Maailmassa on jo monta Jeesusta, raamattukun sanoo että seurakunta on Jeesuksen uusi ruumis. Mutta mikä on se oikea Jeesu kun niitä on niin monia, on mm katolinen, ortodoksinen ja protestanttinen Jeesus.

  • JSK2016

   Jumalan tahto on että uskomme Hänen ainoaan Poikaansa eli Jeesukseen Kristukseen. On vain yksi Jeesus, Hän jonka Jumala loi aivan ensimmäisenä ennen mitään muuta olemassaolevaa, Hän jossa kaikki muu olemassaoleva luotiin ja pysyy koossa. Jeesus on yhtä Jumalan kanssa, yksi ja sama. Isänsä lähettämänä Jeesus tuli ihmisen muodossa maan päälle ja sovitti ihmiskunnan synnit. Jeesus on tehnyt kaiken ihmisen puolesta, kärsinyt syntiemme vuoksi ristinkuoleman. Tie on valmistettu, matka on maksettu, paikka on varattu, sinulle ja minulle. Yksikään, joka uskoo Häneen, ei tuhoudu vaan pelastuu. Vain Jeesus on tie, totuus ja elämä, vain Hänen kauttaan pääsemme Isän luo taivaaseen ja ikuiseen elämään.

   Ei tarvita mitään tekoja eikä saavutuksia, ei jotain "suurta ja syvää" uskoa tai jotain "uskon portaita" joita meille yritetään syöttää eri piireissä. Jeesus on jo tehnyt kaiken ja Hänessä on kaikki. Ilosanoman ydin on Jeesus ja hänen sovitustyönsä meidän kaikkien edestä. Tarvitaan vain uskoa Häneen, kuten sillä lapsella joka tuli Jeesuksen luo, luottaen Häneen ehdoitta. Jos uskot ja luotat Jeesukseen, olet Jeesuksen kanssa aina.

   Älä anna kenenkään tai minkään asian estää sinua kääntymästä Jeesuksen puoleen, ensimmäistä kertaa tai uudelleen. Muista Isä meidän -rukous, jonka Jeesus opetti meille kaikille päivittäiseksi rukoukseksi.

   • veitsikurkulla

    Muslimi kysyy, kuka on jumala?


   • ylistys-Jumalalle

   • Anonyymi

    Vai on se uskomisesta kiinni. Aika heikossa kantimissa jumalanne on.


  • Topakkagryyfinen

   Vain Al Green saa Jeesuksen liekkeihin.

  • Tuhoa.jeesus

   Jeesus Kristus HAISTA VITTU!!!

  • jeesuksenoma
  • Moniusko

   Karppaat ja raadat, ja palkitset itsesi Jeesuksella. Karppaat ja raadat, ja ahmit sätkäpaperin kitkerää sanomaa.

  • kuolkaa_pois

   Teidät pitäis kaikki tappaa.

  • Säätönuppi

   Miltä kanavalta?

  • yrtyrturt

   Mutta tuleeko Jeesus pilluun, perseeseen, suuhun vai muualle? Kas siinä pulma!

  • JSK2016

   Jeesus tulee jonain päivänä takaisin, suuressa kirkkaudessaan, raivoavan tulen ja ukkosen ympäröimänä, Hän lähettää enkelinsä noutamaan Hänen uskovat luokseen ikuiseen elämään ja Hän tuhoaa jumalattomat jotka vastustavat Hänen Sanaansa ja kieltävät Hänet, heistä ei jää jäljelle juurta eikä oksaa.

   Jeesus on ainoa tie, totuus ja elämä. Yksikään ei pelastu Isän valtakuntaan muutoin kuin Hänen kauttaan. Ja tulee muistaa että Hän se koko tie, tästä hetkestä perille taivaaseen asti, kenenkään ei tarvitse ansaita kulkuoikeutta tälle tielle päästäkseen eikä tarvitse rämpiä yksin tälle tielle vaan Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa on täydellinen ja kaiken kattava nyt ja tästä eteenpäin, sitä ei kukaan ansaitse vaan Jumala tarjoaa sen lahjana koska Hänen rakkautensa on yli kaiken.

   Jumala haluaa että ihminen uskoo Hänen ainoaan Poikaansa Jeesukseen, Jumala on antanut Pojalleen kaiken vallan taivaassa ja maan päällä. Jumala mahdollistaa uskon ihmisen sydämessä, ihminen voi ottaa sen vastaan ja pelastua vain uskossa Jeesukseen, Hänen nimensä ja sovintoverensä tähden.

   Jeesus = Kaikkivaltiaan Jumalan Sana, ainoa armo ja pelastus, kuningasten kuningas, ylivoima jonka edessä kaikkien polvet taipuvat.

   • Toivottavasti jeesuksen paluun odottajia on hengissä vielä 5 miljardin vuoden päästä auringon nielaistessa maapallin. Saisivat lopultakin tuntumaa helvetin liekkeihin, edes hetkeksi.


  • missäkuppaa

   Työpäivä jo puolessa, eikä Jeesus ole tullut tänäänkään. :(

  • Uskonen

   Tunnistetaanko me Jeesus sitten kun se vihdoin tulee? Miltä se näyttää? Onko sillä nykyvaatteet vai valkoinen kaapu? Miksi se antaa odottaa itseään?

   • Lähi-Idän tummana miehimyksenä lähetetään takaisin Gazaan.


  • JokoNäkyy

   Jeesuksen ihan nyt just kohta paluuta on odotettu jo pari tuhatta vuotta. luvattu määräaikakin umpeutui jo aikoja sitten. Sitkeää väkeä nämä odottajat.

  • 1Tim2.5

   Tuotahan se Paavali kyseli 2000 vuotta sitten!
   Mikä jae? Olisit laittanut senkin tuon raamatunjaelainauksesi perään

  • Öppet_röre

   Jeesus-dyykkaus on pehmeetä.

  • JSK2016

   Luotetaan Herran Sanaan tässäkin, tässä muutamat kohdat vastauksiksi:

   Viimeisinä päivinä on paljon herjaajia jotka eivät enää pidä Herraa lupauksensa mittaisena, mutta Herra on kärsivällinen ja armollinen meitä kohtaan ja Hän kyllä pitää lupauksensa:

   2 Pietarin 3:3-9
   Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

   Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

   Kaikki saavat nähdä Hänet:

   Ilmestyskirja 1:7
   Katso, Hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.

   Jeesus tulee takaisin suuren ahdistuksen jälkeen ja kaikki saavat sen tietoonsa:

   Matteuksen 24:29-30
   Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

   Antikristus kohtaa loppunsa tuona päivänä:

   2 Tessalonikalaisille 2:8
   niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä

   Jeesukseen uskoneet kuolleet nousevat ensin, sitten elävät uskovat:

   1 Tessalonikalaisille 4:16-17
   Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

   Hänen ilmestymisestään ei voi erehtyä ja silloin jokaisen saa palkkionsa:

   2 Pietarin 3:10
   Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

   Jumalattomat ahdistajat ja vastustajat saavat tuomionsa:

   2 Tessalonikalaisille 1:6-8
   koskapa Jumala katsoo oikeaksi kostaa ahdistuksella niille, jotka teitä ahdistavat, ja antaa teille, joita ahdistetaan, levon yhdessä meidän kanssamme, kun Herra Jeesus ilmestyy taivaasta voimansa enkelien kanssa tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille.

   Matteuksen 16:27
   Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.

   Jeesus on valmistamassa Häneen uskoville paikkaa ja Hän tulee takaisin noutamaan heidät luokseen:

   Johanneksen 14:3
   Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

   Todellakin kannattaa uskoa Jeesukseen, koska:

   Roomalaisille 6:23
   Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

  • Anonyymi

   Sukulaiseni maalasi kerrostalon kellaria 70-luvulla. Mestari (ei jeesus) käveli ohi ja sanoi " ei tarvitse noin tarkkaa työtä tehdä, jeesus tulee ensi viikolla ja maailma loppuu". Kellari meni lopputarkastuksessa läpi.

  • Niin oletko valmi lähtemään tästä ajasta, joka tapausessa lähdet vaikka et sitä haluaistaan, kristityt ovat valmiina aina lampuissa on öljyä yön varalta, valvota tilaansa.

   • Anonyymi

    Lukkari tosiaan on tarpeen jos meinaatte Jeesuksen tavata.
    Uskovaiset on valmiita lähtemään kuin lampaat teuraaksi.


  • Anonyymi

   Rasvatkaa pyllynne sillä jeesus tulee teihin kohta.

   • Ainakin miespuolisten uskonharhaisten kannattaa pitää purkki Tummelia aina mukana. Ei tarvitse sitten vinkua jeesuksen tullessa.


  • Jokaiselta voisi kysyä Jeesuen tulemiseen viitaten oletko valmin, olen valmis täältä pahuudesta lähtenmään koska hän mun herrani vapahja synnin vallasta.

  • Anonyymi

   Tummelia on siis jo käytetty.

  • Anonyymi
  • Jeesutulee kun pakain täysiluku on täyttynyt,

  • Anonyymi

   Nukkukaa alasti sillä jeesus tulee yöllä peittonne alle.

  • Anonyymi

   Kun Jeesus tulee kaikki kootaan rauhanyhdistysten pihalle ja tuomitaan. Uskovat siirtyvät sisällä ja alkaa lähtöseurat. Uskottomat kuljetetaan tuliseen järveen. Meidän on oltava ankaria epäuskoisia ja väärähenkisiä kohtaan, sillä he joutuvat helvettiin. Puimatanner on siivottava väärähenkisstä. Jumala on ankara ja vanhurskas hän vihaa syntisiä, Jumalan valtakunta ei anna armoa uskottomille ja muille ihmisille jotka ovat väärässä hengessä. Meidän on kartettva hempeää henkeä

   • Anonyymi

    Tämä on oikeea uskoa, amen! Tämä on kuin hunajaa uskovan korville! ♥️🙏😇


  • Anonyymi

   Tarttee kai sitä ennen siivota kämppä ja viedä roskat ulos. Mites, täytyykö tarjota pullakahvit ?

   • Anonyymi

    Ei, mutta varaa vaseliinia.


  • Anonyymi

   jeesus on v anha ja dementoitunut.
   Ei enää muista että piti hakea hihhulit maasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   383
   4660
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   284
   2584
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   148
   1857
  4. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   104
   1598
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1473
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1327
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   60
   1315
  8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   60
   1252
  9. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   47
   1243
  10. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   346
   1073
  Aihe