Ulkomaalaiset häiriköivät Itiksessä!

mistä.johdetaan

Ensi kuussa Marco De Wit ja Mario Argenta järjestävät provokaation Itäkeskuksessa, taas! Ja jälleen mainostamisen sekä tarkan raportoinnin hoitaa Ilja Janitskin.

Mitä tämä on? Joku ulkolainen taho tahallaan hämmentää yhteiskuntarauhaamme? Miksi?

25

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hakalastataas

      Onko tämä naapurimme masinoima kampanja?

    • vihanlietsojat.ensin

      Huomenna menevät Forssaan lietsomaan vihaa ja poliisikin on siitä huolissaan:

      "Poliisin käsityksen mukaan sosiaalisessa mediassa liikkuneet väitteet vastaanottokeskuksen liepeillä tapahtuneesta ampumisesta tai löydetystä ampuma-aseesta ovat perättömiä huhuja. Myöskään huhut lehdenjakajan uhkailusta Saksankujan lähistössä eivät ole totta.

      Vaarana on, että tilanne kärjistyy uudestaan torstaina, sillä Suomi Ensin! -aktiivit ovat järjestämässä mielenosoitusta vastaanottokeskuksen läheisyydessä."

    • LieköSamaMarko

      MOT: Kilpailutettu kuolema

      ensilähetys TV1 28.2.2011 klo 20:00

      Paula Thomasson: "Se oli remonttireiskojen auto. Ei sitä ainakaan ollut tarkoitettu ruumiskuljetukseen."

      Jarmo Nykänen (apulaispoliisipäällikkö, Pohjois-Karjalan poliisilaitos): "Poliisipartiot kertoi, että omaiset oli vähän niin kuin järkyttyneet tai ei vähäänkään järkyttyneet, että minkälaiseen autoon vainaja laitettiin."


      Juonto: Nokialainen Paula Thomasson sai viime kesänä suruviestin. Hänen anoppinsa oli juuri kuollut kotiinsa.

      Paula Thomasson: "Minä sitten siitä paikasta lähdin kanssa sinne mummun kotiin ja siellä oli sillä hetkellä juuri lähdössä ambulanssimiehet pois. Menin sitten sisälle ja katsoin, että on siellä keittiössä pitkällänsä. Siellä odoteltiin ja oltiin kaikki vähän kaikin puolin sekasin. Sitte tuli kaksi poliisia ja... hyvin asiallisia ja katso kans mummun tilannetta ja näin on. Sano sitten että he on soittanu ruumiskuljetukselle, tai sanotaan ymmärsimme, tietenkin itsekin ymmärsin että hautaustoimistoon."

      KILPAILUTETTU KUOLEMA

      Kun ihminen kuolee kotona, paikalle kutsutaan lähes poikkeuksetta poliisi. Lain mukaan poliisin on tehtävä tutkimus ja järjestettävä vainajan kuljetus.

      Paula Thomasson: "Tuli kaks mustiin pukeutunutta miestä, toinen oli pitkä laiha, toinen oli semmonen jykevämmän tuntunen. Hyvin kohteliaasti esittäyty, että osanottomme ja katto sinne keittiöön."

      Paula Thomasson: "Pisti paarit lattialle ja vanhempi henkilö opasti tätä nuorempaa, joka minun käsityksen mukaan ei ole edes kuollutta nähnytkään. Hän koko ajan opasteli häntä siinä, että kuinka pistetään."


      "Vähän niin kun että mitä mä nyt teen ja mihin mä kosken. Kun toinen niin kun opasti, että nosta jaloista. "


      Juonto: Vuonna 2009 poliisilaitosten määrä väheni 90:stä 24:ään. Tuolloin vainajien kuljetuksia alettiin kilpailuttaa entistä laajemmilla alueilla ja paikallisten hautaustoimistojen rinnalle tuli uusia hautaus- ja kuljetusyrittäjiä.

      Paula Thomasson: "Vanhempi henkilö nosti mummua ihan täysin ranteista, niinkun suoraan sanoen sikaa ois nostettu vartaalle. Itselleni tuli semmonen kuva, että kun olen lihateollisuudessa ollut töissä ja siellä nähny näitä. Ja toinen siinä koko ajan opasti ja nuorempi sano "kyllä on painava". "


      Suomen hautaustoimistojen liitto on hautaustoimistojen edunvalvontajärjestö. 500 hautaustoimistosta noin 300 kuuluu liittoon. Liitossa on huomattu markkinoiden muutos.


      Kyllikki Forsius (puheenjohtaja, Suomen Hautaustoimistojen liitto): "Jäsenyritykset ovat olleet kovasti huolissaan siitä, että siellä on alalla toimimassa yrittäjiä, joilla ei ole kaikki nämä perusteet hallinnassa. Siellä on ajoneuvokalustoa, joka ei vastaa sitä tarkotusta ja tietysti se alihinnoittelu, joka tänne alalle on tullu, syö koko alaa."


      Tiina Lundell / MOT: "Tunnistatteko te itseänne tuosta kuvauksesta?"


      Marco de Wit (toimitusjohtaja, Suomen Hautaustoimistot Oy): "No ei kyllä tunnisteta."


      Juonto: Uusista toimijoista laajimmalle on levittäytynyt turkulaislähtöinen Suomen Hautaustoimistot Oy. Yrityksellä on hämmentävän samanlainen nimi kuin vanhojen perinteisten toimijoiden etujärjestöllä, Suomen Hautaustoimistojen liitolla. Suomen Hautaustoimistot Oy on erikoistunut nimenomaan vainajien kuljetuksiin ja on muutaman vuoden aikana voittanut useita poliisien, sairaanhoitopiirien ja kuntien järjestämiä kilpailutuksia. Toimitusjohtaja Marco de Witin mukaan yritys toimii jo noin 200 kunnan alueella. Vuosittain se tekee viitisentuhatta kuljetusta.


      Juuri toiminnan valtakunnallisuuden vuoksi Hautaustoimistojen liiton jäsenyritykst kokevat Suomen Hautaustoimistot Oy:n suurimpana kilpailijanaan.

      Marco De Wit on ollut alalla kymmenisen vuotta. Suomen hautaustoimistot Oy:n lisäksi hän on osallistunut kilpailutuksiin myös sukuyhtiönsä Witsons Oy:n kautta. Lisäksi yhtiöillä on hautausalalla useita aputoiminimiä.


      Yritys hoiti viime kesänä Nokialla Paula Thomassonin omaisen kuljetuksen.

      Paula Thomasson: "Sitten mentiin siihen ulos ja siinä tuli sitten että ei voi olla totta, täähän on iso valkoinen pakettiauto! Ja paarit työnnettiin sinne lattialle, ovet kiinni ja oven takaikkunat oli viel silleen et ne ei ollu tummennettu. Siinä oli semmonen musta kangas, joka laskettiin siihen ja luukut kiinni ja ... autossa oli vielä peräkoukku."


      Se oli tavallinen pakettiauto sisustaltaan ja paarit laitettiin suoraan lattialle, siinä ei ollut mitään lavettia tai vastaavaa.


      Tiina Lundell / MOT: "Onko tämmöinen mahdollista?"

      Marco de Wit: "On mahdollista, että vainajan kuljetuksessa ei ole lavettia juuri sen takia, että on oltava mahdollisuus kuljettaa myös useampaa vainajaa."


      Marco de Wit: "Tätä ei pystytty koskaan käsittelemään tätä asiaa, koska meihin ei otettu koskaan yhteyttä. Me kuultiin kyllä myöhemmin jälkikäteen ja sit kun ollaan selvitetty tätä tilannetta, niin on tehty ihan normaali vainajankuljetus."

    • RajatAukiUunitKiinni

      Rajat kiinni, uunit auki! -ryhmä ratsasti “naisrauhalla”
      Uutiset | 03.02.2016 @ 12:14 |

      Lauantaina 30.1. noin satakunta äärikansallismielistä kokoontui Helsingin Narinkkatorille vaatimaan “naisrauhaa”, joka heidän mielestään saavutettaisiin valtion rajojen sulkemisella. Mielenosoituksen järjestäjänä oli Rajat kiinni! -ryhmä, joka on järjestänyt rasistisia mielenosoituksia pitkin syksyä eri kaupungeissa. Edellisenä maanantaina samainen ryhmä sai kerättyä kourallisen natsimielisiä hörhöjä Turkuun vaatimaan rajojen sulkemista ja uunien avaamista.


      Tälläkään kertaa rasistit eivät saaneet kokoontua ilman vastarintaa. Helsingin mielenosoitus oli ehtinyt hädin tuskin alkaa, kun parinkymmenen ihmisen joukko ratsasti keppihevosilla mielenosoituksen sekaan huudellen rasismin ja naisvihan vastaisia iskulauseita.

      “On tekopyhää ja törkeää heiltä pitää mielenosoitus “naisrauhaan” vedoten. Heitä ei kiinnostaisi puhua tästä aiheesta muutoin kuin nyt, kun he voivat käyttää sitä ‘keppihevosena'”, tempaukseen osallistuneet avasivat tarkoitusperiään Iltalehdelle antamassaan haastattelussa. “Koskaan aikaisemmin naisten asema ei ole heitä kiinnostanut. Se on tekosyy rasismin suoltamiseen ja kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.” Tempauksen takana ollut Keppihevoset rasismia vastaan – kollektiivi julkaisi myöhemmin päivällä myös kuvia ja videota tapahtuneessa. Videolla kuullaan muun muassa kuinka Rajat kiinni!-mielenosoitukseen osallistunut mieshenkilö naureskelee SPR:n naistyöntekijöiden “jakavan tulokkaille” vastaanottokeskuksissa.

      Poliisi turvaa äärioikeistolaisten mielenosoitusta kaupungista toiseen, mutta puuttuu aikailematta pellejen ja keppihevostelijoiden performansseihin. Ilmeisesti huumori uhkaa sekä äärioikeistoa että sen marssit sallivaa poliisia.

      Kirjoitimme jo aiemmin kuinka myös Tampereella viime viikonloppuna järjestetyn “naisrauha”-mielenosoituksen järjestäjien taustoista löytyy pitkäaikaista rasistista ja homofobista toimintaa. Yksi tapahtuman pääjärjestäjistä, vihaa ja väkivaltafantasioita tihkuvista Facebook-kirjoituksistaan tunnettu Klaus Elovaara, on jopa tuomittu kumppaninsa törkeästä pahoinpitelystä. Tämän lisäksi Aamulehti julkaisi artikkelin, jossa käytiin läpi äärioikeistolaisen Soldiers of Odin -ryhmän jäsenten naisiin kohdistuneita pahoinpitelyjä ja muita väkivaltarikoksia. Muun muassa se, että he hyväksyvät naisten pahoinpidellyt oman “valkoisia suomalaisia puolustavan” liikkeensä sisällä, osoittaa etteivät he ole lainkaan kiinnostuneita naisiin kohdistuvan väkivallan vähentämisestä, vaan se on ainoastaan yksi tekosyy lisää vainota ja pahoinpidellä siirtolaisia.

      Toinen rasistiseen keppihevosteluun tympääntynyt yksityishenkilöiden joukko järjesti virtuaalisen protestin, jolla kerättiin rahaa väkivaltaa kokeneiden naisten tukijärjestölle Naisten linjalle. Naisrauhaa, ei rasismia! -facebook-tapahtumaan liittyneet henkilöt sitoutuivat lahjoittamaan Naisten linjan toimintaan 0.01€ jokaista rasistien marssimaa metriä kohden. Matkaa karttui noin 1080 metriä, eli henkilökohtainen lahjoitussumma oli 10.80 euroa. Tempaukseen osallistui Facebookissa yli 900 ihmistä, ja siihen voi edelleen liittyä lahjoittamalla kyseisen summan Naisten linjan tilille sekä kirjoittamalla viestikenttään “naisrauhaa, ei rasismia”. Naisten linjan tilinumero on FI76 8000 1710 1157 01 (BIC:DABAFIHH). Tänään julkaistun tiedon mukaan Naisten linja sai lahjoituksina lähes 4000 euroa.

    • TietäjäElli

      Julkinatsi Susanna Kaukinen väitti YLEn Aamu TV:ssä maanantaina 25.1. että Rajat Kiinni puhuu vaikenevan kansan äänellä. Vaikeneva kansa taitaa olla melkoinen niukkuustuote Turun suunnalla sillä saman päivän illalla Turun kaupungintalon edessä pidettyyn ihmisvihamieliseen Rajat kiinni -mielenosoitukseen osallistui alle 20 ihmistä. Kaukisen fanipoikien kyvyt ilmaista tuntojaan tiivistyivät heidän mantran lailla hoilaamansa “rajat kiinni, uunit auki!” -iskulauseeseen.

      Nämä tunteiden vähälukuiset tulkit ovat jo muutaman kerran aiemmin tänä talvena pitäneet keskinäisiä messujaan Turun kaupungintalon ulkopuolella. Ennen viime maanantain mielenosoitusta sen järjestäjiin kuuluva Mario Argenta ennusti sen olevan edellistä mielenosoitusta menestyksekkäämpi. Tältä turkulaisen poliitikon kuvaamalta videolta näemme mielenosoituksen koko loistokkuudessaan.

      Ihmisvihamielisiä ja rasistisia hoilottajia vastaan asettui lukumääräisesti paljon suurempi vastamielenosoitus, johon osallistui noin 70 eri ikäistä ja eri sukupuolista henkilöä. Antirasistisessa mielenosoituksessa pidettiin monta puhetta. Yksi puheenpitäjistä oli nainen, joka kertoi kuinka edellisenä perjantaina Helsingissä pari suomalaismiestä olivat “suvakkeja” kiroten hyökänneet hänen ja hänen ystävänsä kimppuun ja pahoinpidelleet heitä. Näiden ihmisvihamielisten rasistien hyökkäyksessä naisia kohtaan ei ollut mitään uutta. Rasistien ja fasistien toitotukset naisrauhasta eivät ole mitään muuta kuin keppihevonen, jolla ajaa omaa ihmisvihamielistä agendaansa.

      Otamme mielellämme vinkkejä vastaan mikäli tunnistatte henkilöitä jotka osallistuvat näihin mielenosoituksiin tai ovat niitä järjestämässä. Rasistien ja fasistien liike Suomessa on pysäytettävä nyt! Ota yhteyttä: varisturku[ät]riseup.net

    • TietäjäElli

      Turun Rajat kiinni -ryhmän sähläyksestä ja sen vastustamisesta

      24.06.2016

      Rajat kiinni -ryhmä aloitti Turussa syyskuussa 2015. Toiminta hiipui keväällä 2016 alkuinnostuksen laantumisen ja rasismin kohtaaman vastustuksen takia.

      26.09.2015 tiettävästi Turun ensimmäinen Rajat kiinni -mielenosoitus (Rk) Runosmäessä. Näkemyksiä ja kavereita kuin paitaa vaihtava natsidruidi Susanna Kaukinen piti paikan päällä puheen monen muun rasistihörhön joukossa. Vastamielenosoittajat näyttivät, ettei rasisteille anneta tilaa toimia Turussa.

      karnevaali rasismia vastaan

      Pansio/Pernon kaupunginosassa järjestettiin paikallisen vastaanottokeskuksen sulkemista vaatinut mielenosoitus 17.10.2015. Tapahtuman ilmoittaja oli Jani Ketola ja puhujana muiden muassa tunnettu turkulainen paikallispoliitikko, kantakirjarasisti ja populisti Olavi Mäenpää. Tapahtumaan osallistui kirjava joukko rasisteja, natseja ja fasisteja. Paljonpuhuva video tapahtumasta löytyy Turun Sanomien sivuilta. Ihmisvastaiseen, rajojen sulkemista vaatineeseen mielenosoitukseen osallistui pari sataa kaljoittelevaa öyhöttäjää. Tämä oli yksi harvoista Rajat kiinni -mielenosoituksista, jotka on pidetty vastaanottokeskuksen välittömässä läheisyydessä. Samaan paikkaan järjestetty vastamielenosoitus keräsi saman verran ihmisiä. Antirasistiseen karnevaaliin otti osaa niin vastaanottokeskuksen asukkaita kuin paikallisia sekä muualta tulleita antirasisteja ja antifasisteja. Myös Rajat kiinni -mielenosoitukseen saapui ihmisiä maaseudulta sekä muista kaupungeista. Toisin kuin Rk antoi ymmärtää, suurin osa paikalle tulleista öyhöttäjistä oli kotoisin muualta kuin Pansiosta tai edes Turusta. Myöhemmin järjestetyt Rk –mielenosoitukset eivät ole kertaakaan osallistujamääriltään yltäneet Pernon mielenosoituksen tasolle.

    • RasismiaVastaan

      Helsingin Tapanilan asukasyhteisö nousi Rajat kiinni! -rasisteja vastaan
      Uutiset | 13.02.2016 @ 15:51 | Katselukertoja: 1 370

      Torstaina Helsingin Tapanilan kaupunginosan asukkaat kohtasivat ikävän yllätyksen, kun pieni reilu kymmenen hengen ryhmä äärikansallismielisen Rajat kiinni! -liikkeen jäseniä saapui häiriköimään paikalliselle urheilukeskukselle.


      Tapanilan urheilukeskus joutui rasistien hampaisiin jo joulukuussa 2015, kun se alkoi järjestää karatetunteja turvapaikanhakijoille yhdessä paikallisen Tapanilan Erä -urheiluseuran kanssa. Tapanilan Erän työntekijät kertovat saaneensa törkyviestejä ja uhkauksia siitä lähtien, kun yhteistyö vastaanottokeskusten kanssa aloitettiin. Häirintä saavutti huippunsa tämän viikon torstaina, kun pieni joukko äärikansallismielisiä saapui Tapanilan urheilukeskukselle heiluttelemaan banderolleja ja huutelemaan “Rajat kiinni! Maanhamuuttajat ulos!”-henkisiä iskulauseitaan. Emme ole saaneet käsiimme kuvia mielenosoituksesta, mutta ilmeisesti paikalle kerääntyi vaivaiset 12 mielenosoittajaa. Tämä huutosakki kaavittiin kasaan ympäri pääkaupunkiseutua, ellei kauempaakin: ainakin mielenosoituksen Facebook-tapahtuman 18 osallistujaan kuuluu Rajat kiinni! -ydinryhmän henkilöitä ainakin Turusta (Mario Argenta) ja Tampereelta (Marco de Wit), eikä juuri kukaan osallistujista vaikuta asuvan Tapanilassa.
      Tapaus herätti huomattavaa suuttumusta Tapanilan asuinalueen omassa Facebook-yhteisössä, johon kuuluu yli 2300 jäsentä. Valtaosa kommentoijista oli tuohtunut siitä, kuinka äärikansallismieliset saapuvat häiriköimään heidän asuinalueellensa – vieläpä lasten urheilupaikalle – rasistisen sanomansa kanssa. Sekä Tapanilan urheilukeskuksen että Tapanilan Erän työntekijät kertovat saaneensa ennen näkemättömän määrän tukiviestejä ja -soittoja paikalliselta yhteisöltä, kun lukuisat tapanilalaiset ovat ilmaisseet lämpimän tukensa turvapaikanhakijoille järjestetylle urheilutoiminnalle. Yhteisöllisyys ja rasismin selväsanainen tuomitseminen ovat liikuttaneet monia paikallisia etnisyydestä ja taustasta riippumatta.

      Tapanilalaisten solidaarisuus ja vahvat rasisminvastaiset kannanotot käänsivät äärikansallismielisten pelotteluyrityksen itseään vastaan, sillä Tapanilan Erä aikoo jatkaa toimintaansa paikallisyhteisön entistä vahvemman tuen voimalla. ”Meidän lähtökohtamme on se, ettemme anna rasismille pikkusormeakaan”, Tapanilan Erän karatejaoston varapuheenjohtaja Maija Laaksonen sanoo Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa. ”Itse näen asian niin, että urheiluseuran yksi tärkeä tehtävä on estää rasismia.”

      Jo yllä mainitussa tapanilalaisten Facebook-yhteisössä syntyi myös nopeasti ajatus rasisminvastaisesta kyläjuhlasta, jolla paikallisyhteisö voi osoittaa seisovansa Tapanilan Erän ja Tapanilan urheilukeskuksen antirasistisen linjan takana. Valmistelut polkaistiin käyntiin nopeasti ja Rajaton ystävyys -kyläjuhla järjestetäänkin Tapanilan urheilukeskuksen parkkipaikalla jo huomenna sunnuntaina, ystävänpäivänä.

    • suvaitsevainen_vihreä

      Rasistit tapettava! Aseistakaa pakolaiset!

    • Sosiaalidemokraatti-

      Autot palavat jo nautikkaa unelmasta tämä on vasta alkua ja MINUN VITTUNI ON KIIMAA TÄYNNÄ JO

    • dhjfhfh

      Suomi ensin! porukka ja tämä Marco De Wit ovat kyllä erittäin järjissään olevia verrattuna tähän viestiketjuun .....suurin osa pitkiä suomalaisvastaisia copy-paste jaaritteluja nimimerkkiä vain vaihtavalta sekopäältä.

      • witunHautaustoimisto

        Wit 'un hautausurakoitsija toimittaa ruumiit pakettiautolla. Täysjärkistä touhuako?


      • VastaisenvaralleVastaisu

        Missä kohtaa löytyy suomalaisvastaisuutta? Siitäkö kun ei löydy ulkomaalaisvastaisuutta??


    • Poisvuokista

      Vuokkiin ei oo teillä mitään asiaa!

    • nosturi

      nosto

    • EnsinSuomi

      Suomi (Neuvostoliitto) ensin -liikkeen toinen johtohahmo Marco de Wit vieraili kesällä itä-Ukrainan kapinallisalueella, Venäjän tukemassa Donetskin niin sanotussa kansantasavallassa. Matkan aikana de Wit haasteli tuttavallisesti muun muassa Donetskin virallista tiedonvälitystä kontrolloivan Janus Putkosen kanssa. Hän jopa itse latasi YouTubeen jutustelusta kuvatun videon. de Wit myhäilee videolla Putkosen ladatessa Venäjän virallista totuutta.

      Myös tunnettu Venäjä-propagandisti Johan Bäckman oli läsnä suomalaisseurueen Donetskin-matkalla. Bäckman esiintyy niin sanotun kansantasavallan edustajana.

      http://seura.fi/isanpikajuna/2016/08/28/venaja-ensin-liike-lietsoi-forssassa/?shared=6864-db0f0529-1

    • ItisKehuttuaParempi

      Koska Itiksessä on DeWitin ja Janitskin (!) mielestä "ulkomaalaisongelma"!

      Kävin itse eilen Itiksessä ja ihan vaaleita kalpeita kantasuomalaisia näytti suurin osa vieraista olevan. Häpesin vain omaa renttua pukeutumistani -shortsit ja verkkaritakki. Perheet -myös siististi pukeutuneet ulkomaalaistaustaisiksi tunnistettavat - kulkivat siellä kauppoja katsellen. Paikka on siistiytynyt huomattavasti niistä spurgujen ja nistien ajoista Tallinnanaukiolla, mistä Steen1 laulaa.

      Ainoa ulkomaalaisongelma siellä ovat DeWit ja Janitskin.

    • MOneyaintEatable

      Nämä Suomi ensi -liikeen Matu-Miehet ovat tehneet suomalaisille naisille lapsia, mutta eivät ole kyenneet elättämään näitä. Molempien kaikki bisnekset ovat päätyneet konkursseihin. Palkkatöihin he eivät suostu menemään kun ovat hengeltään yrittäjiä. Kaikki starttirahat on kyllä tullut kupattua ja ruokkomaksut on sysätty valtion maksettaviksi. Toivottavasti saavat näillä ruplatienesteillä hankittua leipää lapsikatrailleen. Tietysti jos lapset ovat jo isompia ja valveutuneita, eivät he suostu ottamaan vastaan rahaa joka on hankittu rasistisella kansankiihotuksella ja VEnäjän laajentumispolitiikan propagoinnilla.

    • Jakiksesta.kajahtaa

      Ei kai kukaan ota vakavasti näitä isänmaanystäviä?
      Eilisessä migri-miekkarissa kuvan perusteella 17 järjestäjää ja 1 yleisön edustaja (istuu rollaattorin päällä)

      http://i.imgur.com/yTD1afi.jpg

      ...ei kun olihan tuon poliisin takana toinenkin yleisöön laskettava ihminen.

      https://youtu.be/RtdvCeJfp0I

    • gtikkhvhfg

      Vaikka heidän toimintansa on raskaasti yliampuvaa, se on tarpeellista. Perustelu:
      Elämme aikaa, joka vastaa YYA-Suomea. Virallinen tiedotus kertoo kantaa, joka ei vastaa suuremman osan kansasta mielipidettä.
      Silloin YYA-aikana oli äänessä mm. Tuure Junnila ja Georg C. Ehnroth.

      Suomalaiset ovat sen verran jurripäitä, että jokapäiväinen YLE:n propaganda kääntyy itseään vastaan.

      Järkevä ihminen pystyy käsittelemään MV-lehden huuhaan joukosta paljon tietoa, jota ei kerrota muualla tai osa siitä kerrotaan kuukausia myöhemmin. Nuoret voivat olla alttiimpia manipulaatiolle, se voi olla ongelma.

      • Laittomasti

        Huomaa ! määrä niistä laittomasti maassa oleskelevien.
        Huolenaiheet ovat hyvin suuria Suomen kansalaisten turvallisuudesta?


      • kansanmääre

        Taitaa sinulla olla tuo "kansan" määre taas kovin suppea.
        Kun tuollaisten turakaisten juttuja lukee, niin kansaksi pääsee ne 20 hattiwattia, jotka heiluu jossain Itiksessä hoilaten rajoja kiinni.
        Oikeasti teidän "kansa" on hyvin pieni ryhmä hörhöjä vain.


      • KUSETUSTA

        Ihan kusetusta tämä koko sirkus turvapaikkan !!!


      • PaluuLähiidään

        Näemme, että heidän pitäisi paluu Lähi-idään ja olla auttaamassa perheitään ja sukuaan, ja rakentaa kotimaa uudestaan on siellä heidän kulttuuri, uskonto, kieli ja juuret .Sota on jo käytännössä katsoen ohi !


    • IljaEnsin-ryhmää

      ILJA JANITSKIN PRESIDENTIKSI, kuuluu Marco deWitin ja kumppanien sanoma isolla lakanalla tänään Rautatietorilla.

      Jotkut puhuvat "Suomi ensin" -ryhmästä, mutta kyllä se on "Ilja ensin" -porukka.

    • lähi-idän-kulttuuria

      Eikö Ilja ja Marco ole kulttuurin rikastamisen kannalla? Harmi vain, onhan monikulttuurisuus suomelle valtavasti rahaa tuovaa,,,menojahan ei ole laisin!
      Kulttuurinrikastaminen vaatii uhrauksia jopa vanhuksilta? Vanhukset taitavat päästä jopa kerran viikkoon vessaan jos on sattunut kohdalle vessapäivä?
      Mutta onneksi vokeissa on neljä kertaa päivässä ruokailu, että paksujalkaiset karvaranteet ei kuole nälkään!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe