En pidä Robertista koska?

Robertbuzzzing

Voisiko Robert vastaiset kertoa mikä hahmossa ärsyttää? Viestiketjut ovat niin sekavia ettei saada selvää. Kaikki eivät ole seuranneet vuosia sarjaa. Jotkut vertaavat edelliseen 10v sitten nähtyyn hahmoon. Muistelevat vanhoja esittävät Andyn vihamielisiä sanomisia Robertista.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin-ikään

      Ei minua hahmossa sinänsä ärsytä mikään, vaikka melkoinen mulkku onkin, mutta uuden version näyttelijän ylenpalttinen hehkutus sen sijaan ärsyttää, koska hänen näyttelijäntyönsä on aivan tavallista keskivertoa, eikä mitään sen kummempaa.

      Tokihan sitä tulee muisteltua vanhoja, koska kyseinen sarja on jatkuvasti etenevää juonta, eli jo tapahtuneet asiat ovat olleet vielä vuosienkin jälkeen tapetilla. Tämän vuoksi on vähän hölmöä sanoa, että joku on jämähtänyt menneeseen, kun ottaa puheeksi jotain jo tapahtuneita juttuja. Se mikä kyllä häiritsee itseäni Robertissa on juuri se, että hän ei muistuta sitä aiemmin mukana ollutta Robertia oikeastaan ollenkaan, ja mielestäni sarjaan tulikin uusi hahmo, joka nyt sitten on olevinaan Sugdenien porukkaa

      • Tasoa_kehiin

        ''Näyttelijän ylenpalttinen hehkutus sen sijaan ärsyttää, koska hänen näyttelijäntyönsä on aivan tavallista keskivertoa, eikä mitään sen kummempaa.''

        Täysin samaa mieltä. Ei näyttelijä huono ole, mutta ei mikään huippulahjakkuuskaan. Emmerdalessa näyttelijäntaidoissa pisimmän korren vetävät vanhat veteraaninäyttelijät, joista on mainittava ainakin Shirley Stelfox (Edna) ja John Bowe (Lawrence) ja aiemmin mukana olleista esimerkkinä vain muutama mainitakseni Linda Thorsonin (Rosemary) ja Ken Farringtonin (Tom).


      • NykyisyysMerkitsee

        On liian varhaista arvostella Hawleytä Robertin näyttelijänä. Kiinnostavinta on mitä Robert hahmo nyt tekee ja elää kylässsä. Niin, Ednaa ei kauan näe enää sarjassa,lokakuun joku jakso on viimeinen. Olen nähnyt J.Boven muissakin rooleissa kuin kenkkuna Lawrencena,ihan ok. Ennen ei kaikki ollut paremmin.


      • batmani
        NykyisyysMerkitsee kirjoitti:

        On liian varhaista arvostella Hawleytä Robertin näyttelijänä. Kiinnostavinta on mitä Robert hahmo nyt tekee ja elää kylässsä. Niin, Ednaa ei kauan näe enää sarjassa,lokakuun joku jakso on viimeinen. Olen nähnyt J.Boven muissakin rooleissa kuin kenkkuna Lawrencena,ihan ok. Ennen ei kaikki ollut paremmin.

        Niin mikä siinä Robertissa sinua ärsyttää? En löytänyt tekstistäsi vastausta aloittajan kysymykseen.
        Minua myös ärsyttää täällä jo aiemmin mainittu ylenpalttinen hehkutus tylsästä, ilkeästä, huomaamattoman näköisestä tyypistä


      • VaanIhmettelen

        Kirjoittajaa ei ärsytä Robertissa mikään kuten ei minuakaan. Sekin on vastaus aloitukseen. Hyvin kirjoitetut tarinat kiinnostaa.


      • batmani
        VaanIhmettelen kirjoitti:

        Kirjoittajaa ei ärsytä Robertissa mikään kuten ei minuakaan. Sekin on vastaus aloitukseen. Hyvin kirjoitetut tarinat kiinnostaa.

        Eli tämäkin ketju menee samaan kuin kaikki muutkin, eipäs joopas eipäs joopas


      • TarinakeskeinenKatsoja

        Kiinnostava Robert hahmo ja hänen seksiasiansa kuten ei Aaroninkaan eivät häiritse minua kuvitteellisessa hyvässä ED sarjassa. Mutta tosielässä en pidä siitä ylenmääräisestä vouhotuksesta Mediassa mitä sateenkaari väki itsestään pitää Suomessa.


      • armonlaakso

        Helpompi olisi vastata,jos kysymys olisi asetettu toisin.Siis: Mikä Robertssa ei ärsytä? Koska siinä ärsyttää kaikki.Sekä roolihahmo,että näyttelijä.Milloinkas siihen muuten on tuollainen näyttelijä vaihdettu?


    • lsdkfdskl

      Minusta taas tämä uusi Robert on niin samannäköinen ja -oloinen kuin vanha, että piti googlettaa onko kyseessä sama mies. Ei ollut.

      Eikä minusta luonnekaan ole muuttunut muulta osin kuin että oli tullut tämä homoseksuaalisuus.

      Niin me ihmiset näemme asiat eri tavalla, mutta sehän on vain rikkaus.

      • Monimutkainenasia

        Robert biseksuaali. Tarkoittaa henkilöä joka voi tuntea vetoa sekä naisiin että miehiin. Näin asia alussa on sanottu. Asia on jäänyt avoimeksi. Aaron ja naismaisempi Finn ovat jo nuoresta lähtien olleet miehiin päin.


    • KundiNakkilasta

      Robert on hintti isolla H:lla.

      • Aaaaron

        Eikun isolla k:lla.


    • Huomioita_sohvalta

      Kun kysyttiin, niin vastaan minäkin. En erityisemmin vihaa, mutta en myöskään pidä Robertista. Hän on kyllä tosi mielenkiintoinen tapaus, koska hän on niin ristiriitainen. Hän haluaa aina muiden näkevän itsessään mainion ja hyvän ja viattoman ihmisen. Mutta ei kuitenkaan pysty olemaan sellainen, millaisena haluaisi muiden hänet näkevän. Robert selittelee aina kaiken toimintansa, parhain päin, tahattomina vahinkoina.

      Ihan kuin häntä itseäänkin vaivaisi se, että hän aina sortuu kaikenlaiseen vehkeilyyn ja kieroon taktikointiin. Hän tavallaan haluaisi olla hyvä ihminen ja rakastettu, mutta jokin siinä menee aina pieleen.

      Kyllä hänellä selvästi omatuntokin on, mutta hänen on pakko usein vaientaa sen ääni. Siksi hänet nähdään jatkossakin, tälläisenä omaa etuaan tavoittelevana, joskus aika julmanakin tyyppinä. Joka on ajoittain ilmeisesti itsekin pettynyt itseensä ja kärsii siitä, että niin monet vihaavat häntä.

    • Kunnytkysyitniinkerron

      No minä en pidä Robertista, koska hän on pirullinen, ilkeä, itsekäs, rahanahne, tunteeton, katkera, tekopyhä ja valmis tekemään ihan mitä vaan tai uhraamaan kenet tahansa tavoitellakseen omaa etuaan. Lisäksi hän valehtelee silmät päästään, manipuloi muita ihmisiä minkä kerkeää eikä koskaan ota vastuuta omista teoistaan vaan vääristää ne vain muiden syyksi. Kaiken kukkuraksi hän vielä näyttää pääsevän kaikesta kuin koira veräjästä. Hänessä ei kerrassaan ole mitään hyvää.

      Mutta Robertia itseään pahempaa on tosiaan se yletön, täysin aiheeton hehkutus, jolta ei tälläkään palstalla voi ainoassakaan viestiketjussa välttyä. Milloin ylistetään Robertin juonikuvioita sarjan tärkeimmiksi muiden, kiinnostavampienkin kustannuksella, milloin kehutaan näyttelijää, joka ei parhaimmillaankaan ole kuin keskinkertainen, milloin puolustellaan ja vääristellään Robertin tekoja niin kuin se olisi täysin viaton eikä koskaan tehnyt mitään väärää, jne.

      Jotkut katsojat ovat täysin sokeita Robertin pahuudelle ja syyttävät kaikesta vain muita. He ovatkin tekopyhyydessään Robertia itseäänkin pahempia, sillä he elävät tosimaailmassa toisin kuin Robert, joka yksinään vielä menisi tavanomaisesta kuvitteellisen draamasarjan pahiksesta. Mutta se, että tällaisia ihmisiä, joiden mielestä Robert ei ole tehnyt mitään pahaa vaan hänen tekonsa ovat täysin oikeutettuja, kulkee vapaana ihan tosimaailmassa, on jo aika huolestuttavaa. Mihin tässä vielä joudutaan, jos tai kun oikeuslaitoksessakin on ihmisiä, joiden oikeustaju on näin pahasti vääristynyt...

      Sekin tässä ärsyttää, että tälläkään palstalla ei voi yhtään kritisoida Robertia, kun heti ollaan marttyyrimaisesti itkemässä, miten kamalaa ja epäreilua minkäänlainen häntä kohtaan esitetty arvostelu on. Niin kuin vaikka tämäkin viestiketju. Haluaisin kysyä aloittajalta, miksi ylipäätään koit tarvetta tehdä tällaisen keskustelun? Miksi on niin kauheaa, etteivät kaikki Robertista pidä? Yllättyisin kovin, jos joku aloittaisi keskustelun esim. aiheesta "miksi et pidä Jaista". Jai kun on tällä hetkellä Emmerdalen toinen yleisesti inhottu pahis, mutta jostain kumman syystä hän ei saa läheskään niin paljon puolusteluja ja hehkutusta osakseen... Tämä Robertiin liittyvä hysteria onkin jo aivan älytöntä.

      • töttörööööt

        Ne ovat nuo naiset tuollaisia. Kun näkevät "siloposkisen" pojun, niin tottakai kaikki hänessä on niin hiton hienoa ja tärkeätä, huolimatta siitä millainen paska on kyseessä. Musiikissa ihan sama juttu. Kun on vain söpöjä pojuja lavalla, niin tottakai kyseessä on maailman paras bändi, vaikka musiikillinen anti olisi tuollaisille pumpuille tyypilliseen tapaan aivan tyhjänpäiväistä purkkapoppia.

        Mutta eiköhän tuon Robertin kohdalla ole kyse vielä jostain muustakin. Enpä usko, että esittämällä jotain Dinglen Samin kaltaista hahmoa, naiset aloittaisivat samanlaisen hehkutuksen kuin mitä nyt.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Hybristophilia


    • TekopyhiäOlette

      Miksi koette tarvetta haukkua vain Robertia? Elämäntapa ja sarja rikolliset Dinglet ja Bartonin pojat ovat puhtaita pulmusia samoin kuin käenpoika Andy? Cainin runsas ja ylimitoitettu väkivalta, sieppaukset,kidutukset,murhanyritykset on ok samoin Rossin. Montako kertaa em ovat hakanneet Robertia.
      Kostonhimo,tosikkomaisuus käy viesteistä ilmi. Jay näkyy oleva myös haukun kohteena. Katsotte ehkä väärää sarjaa Pieni talo preerialla olisi sopivampi..

      • Taidat_olla_idiootti

        Opettelehan lukemaan aloitusviesti ja otsikko. Dingleille, Bartoneille ja muille voi perustaa oman ketjun.


      • töttörööööt

        Nooh, naisethan eivät olekaan välittäneet paskan vertaa noiden mainitsemiesi pahisten teoista, pahat pojat kun ovat niin kuumia. Cain ja Rosshan ovat kyselyidenkin mukaan sarjan haluttavimpien miesten joukossa. Naiset ovat itse vielä sanoneetkin, että noiden kohdalla se pahan pojan "karisma" kiinnostaa. Andy ei kiinnostakaan ihan niin paljoa, kun naamataulu ei kuulemma ole ihan miellyttävimmästä päästä. Eikä taitaisi muutenkaan olla varsinainen paha poika, sellainen gangsterityyppinen.

        Itse huomasin tällä palstalla nimenomaan Robertin, tai näyttelijänsä, hehkutusta, johon olenkin yrittänyt sanoa, ettei näyttelijä ole keskivertoa kummempi, enkä myöskään ymmärrä, miksi mulkkua (Robert the hahmo) pitäisi hehkuttaa?

        Pieni talo preerialla muuten on hyvä sarja, huolimatta Michael Landonin syvästä uskonnollisuudesta johtuneesta kristillisestä ilmapiiristä, mutta senhän voi ottaa ihan kuvaamansa aikakauden ajankuvana.


      • Kunnytkysyitniinkerron

        No tässähän on juuri loistava esimerkki siitä, mitä kuvasin.

        "Jotkut katsojat ovat täysin sokeita Robertin pahuudelle ja syyttävät kaikesta vain muita -- tälläkään palstalla ei voi yhtään kritisoida Robertia, kun heti ollaan marttyyrimaisesti itkemässä, miten kamalaa ja epäreilua minkäänlainen häntä kohtaan esitetty arvostelu on."

        Voisitko vielä vastata tähän kysymykseen: "Miksi on niin kauheaa, etteivät kaikki Robertista pidä?"


      • Eiteitäjaksa

        Miksi sitten itse kirjoitatte Robertista niin paljon jos ette pidä rooli hahmosta eikä häneen liittyvistä tapahtumista? Niissä muissa ei taida olla mitään niin kiinnostavaa. Joillakin katsojilla on vääriä odotuksia saippuasarjojen suhteen,ne eivät ole tunnin kestäviä pikatuomioistuimia kettu poirotteja eivätkä tv sarjat ole opetussarjoja miten pitäisi elää. Sitten on näitä kaiken epäilijöitä jotka etsii koko ajan jotain vikaa,virhetta tapahtumien toteutuksessa tai eivät oikein käsitä tapahtumia,tottumattomia kuvalliseen kerrontaan.


      • Kunnytkysyitniinkerron
        Eiteitäjaksa kirjoitti:

        Miksi sitten itse kirjoitatte Robertista niin paljon jos ette pidä rooli hahmosta eikä häneen liittyvistä tapahtumista? Niissä muissa ei taida olla mitään niin kiinnostavaa. Joillakin katsojilla on vääriä odotuksia saippuasarjojen suhteen,ne eivät ole tunnin kestäviä pikatuomioistuimia kettu poirotteja eivätkä tv sarjat ole opetussarjoja miten pitäisi elää. Sitten on näitä kaiken epäilijöitä jotka etsii koko ajan jotain vikaa,virhetta tapahtumien toteutuksessa tai eivät oikein käsitä tapahtumia,tottumattomia kuvalliseen kerrontaan.

        Aloitusviestissähän nimenomaan kysyttiin syitä, miksei Robertista pidetä, ja siihen on vastauksia sitten annettu. Se on ollut tämän keskustelun tarkoitus. Näin keskustelupalstat toimivat, se on koko jutun idea...

        Mutta sitä täällä taas ei ole kukaan pyytänyt, että arvostelisit toisia katsojia, joten sen voisit jättää vähän vähemmälle. Ja jos et kerran jaksa muita keskustelijoita etkä kestä muiden kommentteja, miksi ylipäätään olet tällä palstalla? Täältä voi aivan vapaasti poistua, jos ottaa liian koville.

        Et muuten ole vieläkään vastannut kysymykseeni, miksi on niin kauheaa, etteivät kaikki Robertista pidä?


    • Huomioita_sohvalta

      Arvoisat keskustelijat
      Yritän aina pysyä asiassa, eli emmerdaleen liittyvissä aiheissa. Mutta nyt pitää
      hiukan poiketa tästä, huomauttaakseni keskustelijoille:
      Koettaisitte ymmärtää ja hyväksyä toistenne mieltymyksiä, kuin myös niitä päin vastaisiakin reaktioitakin, tälläisessä draamasarjaa ja ko.roolia kritisoivassa keskustelussa. Toiset pitää Robertin roolihahmosta ja hyväksyy tämän toimintatavat, jotkut on ihastuneet itse näyttelijäänkin. Sitten on niitäkin jotka ei vaan siedä kumpaakaan, tai sitten sietää vain näyttelijää, mutta roolihahmo ärsyttää. Ei tälläisestä kuitenkaan pitäisi keskustelijoiden välille kehkeytyä tälläistä riitaa. Mielipiteemme on erilaisia monissa muissakin asioissa, miksei siis myös tv-sarjaan suhtautumisessa. Asiat mielipiteet riidelköön keskenään, mutta ei kai keskustelijoiden tarvitse riidellä ja alkaa palstalla tällä tavalla sättimään ja nimittelemään toisiaan. Arvostelkaamme vain sarjaa ja rooleja, sekä näyttelijöitä niiden takana, mutta ei toisiamme.

    • DaleEmmer

      Käyn itse yleensä vain brittien/englanninkielisillä Emmerdale-keskustelupalstoilla, mutta nyt eksyin uteliaisuudesta myös tänne. Jännä havainto, että myös siellä argumentit Robert Sugdenin/Ryan Hawleyn puolesta ja vastaan ovat likimain täysin samoja kuin täällä. Englanniksi näyttelijän kuumaa ulkonäköä ehkä kehutaan tosin vähän enemmän kuin täällä, mutta muuten käytännössä ihan samaa keskustelua, samoilla perusteluilla. Hauska huomata, että hyvin kirjoitettu ja näytelty saippuadraama herättää täysin samoja tunteita oli katsoja sitten minkämaalainen tahansa.

      • Nykymenoaseuraava

        Digital Spy sivustolla Soaps on myös Appreciation ketju aiheesta Aaron Dingle ja Robert Sugden, osa 9 menossa. Näin joku aika sitten netissä Hawleyn vaimon ottaman kauniin kuvan nukkuvasta miehestään ja pikku koirasta.


      • DaleEmmer

        Olen nähnyt myös mainitsemasi kuvan. Daisy Hawley julkaisi vekkulin otoksen miehestään ja lemmikkikoirastaan myös viime viikolla Ryanin syntymäpäivän kunniaksi ja fanien iloksi. Pikkuisen koiran nimi on muuten Tommy Hawley ja silläkin on jonkinlainen fanijoukko sosiaalisessa mediassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      514
      3755
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3444
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3040
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2332
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2200
    6. 223
      1638
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1291
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe