"Stalkkasin" yhtä tyyppiä netissä ja olisin kattonu yhtä sen kuvaa google palvelussa ja yhtäkkiä kännykän näytölle ilmestyi kirjaudutaan sisään teksti. Sammutin äkkiä puhelimen.
Jäikö nimeni nyt sinne johonkin niin että jäin kiinni? Google tilini käyttäjätunnua siis sisältää nimeni. Tosi nolo juttu jos se saa tietää että olen käynyt katsomassa sen kuvaa ja luulee että mä oon joku mielipuolinen stalkkeri.
Jäikö nimeni nyt sinne johonkin niin että jäin kiinni? Google tilini käyttäjätunnua siis sisältää nimeni. Tosi nolo juttu jos se saa tietää että olen käynyt katsomassa sen kuvaa ja luulee että mä oon joku mielipuolinen stalkkeri.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Itselleni google ei ole tuttu. En tiedä näkeekö kuvan omistaja kuka sitä on käynyt katsomassa. Voi olla että puhelimesi ei ehtinyt kirjautua sisään jos et syöttänyt vielä salasanaa