Höyheniä kaikkialla

höyheniä_kaikkialla

En usko jumalaan, en ole ikinä uskonut, enkä muullakaan tavalla ole uskonnollinen. Yliluonnolliseen kuitenkin uskon. Kaikennäköisiä kokemuksia on ollut vuosien varrella, hyviä ja erittäin huonoja ja kaikkia niiden väliltä. Olen nähnyt erilaisia henkiolentoja ja osa niistä on jopa puhunut minulle. Enkeleihin en ole ikinä uskonut enkä ole niistä välittänyt.

Kunnes viikko sitten alkoi eteeni ilmestyä höyheniä. En edes ajatellut asiaa tarkemmin, mutta kun löysin taas höyhenen kenkäni vierestä äitini totesi, että jonkun enkeli on lähellä. Sitten niitä alkoikin tulla vastaan. Pari yötä näin unta pelkistä höyhenistä ja niitä löytyi niin kotoa, ulkoa kuin työpaikallakin. Kävin työpaikalla siirtämässä autoa ja yhden lauseen verran ehti radio olla päällä ja sekin lause oli "please believe in me" ja höyhen oli jaloissani, kun astuin autosta ulos. Valkoisia höyheniä, mustia höyheniä ja mustavalkoisia höyheniä. Enimmäkseen pieniä valkoisia.

Pari päivää myös tunsin vahvasti jonkun läsnäolon, jonkun todella kummallisen. Sellaisen, että ilman mitään syytä aloin itkeä. En kivusta tai mistään pahasta mielestä vaan lähinnä helpotuksesta. Meillä on paljon negatiivisia olentoja olentoja kotona, lapset pelkäävät öisin, lattiat narisevat, ovet avautuvat, kaikenlaista pientä ja välillä isompaakin.

Viime yönä lapset pelkäsivät taas ja heidän oli vaikea nukahtaa. Tunsin vahvasti jonkun ison läsnäolon, jonkun sellaisen, joka tuijottaa lähistöllä ja narisuttelee lattiaa. Kun kolinaa alkoi kuulua lisää, aloin ajatella tätä höyheniä lähettävää tyyppiä ja mietin, voisiko sekin olla paikalla. Silloin joku kosketti minua kevyesti sormenpäällä ranteeseen. Lapset nukahtivat ja minäkin aika nopeasti.

Jonkinlainen enkelikö? Ensimmäisiin höyheniin en reagoinut vaan totesin, että kyllä niitä pitää olla enemmän, jos tässä huomiota halutaan. Sen jälkeen niitä alkoi tulla. Välillä oli hiljaista, mutta tänään tuli taas vastaan kolme pientä valkoista.

Olen hämmentynyt. Mitäköhän tämä nyt tarkoittaa? Olen tottunut jo siihen, että henkiolennot kolistelevat ja kuiskivat, mutta nyt tuleekin tällainen toisenlainen? Ja mikä se oikeastaan on? Mikä enkeli edes on? Kun vaarini ilmestyi minulle kuolemansa jälkeen, hänen vierellään oli loistava valo-olento, sellainen pelkkää kirkasta valoa oleva, mutta se ei ollut muodoltaan mikään klassinen enkeli vaan enemmän muinainen intiaanishamaani (vaari oli aina kiinnostunut muinaiskulttuureista ja siksi koin valohahmon erittäin positiivisesti). Joten mitä tämä nyt tarkoittaa? Miksi höyheniä minulle? Ja miksi juuri nyt?

16

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sterilisaatio

      Olet siirtänyt mielisairautesi lapsiin, etkö häpeä, hulluus periytyy.

      • höyheniä_kaikkialla

        Vähän hulluhan täällä täytyy olla, että pystyy elämään. Raja hulluuden ja nerouden välillä on kuitenkin ohut. Ehkä elämä olisi helpompaa, jos olisi yksinkertaisesti tyhmä.

        Olen otettu siitä, että olet huolestunut lapsistani. Olen kuitenkin ottanut perinnöllisyyden huomioon. Mielisairauksia ei lasten lähisuvusta löydy, tosin löytyy korkeasti koulutettua väkeä myös menneissä polvissa. Koulutus ja menestys työelämässä periytyvät myös.

        Sinä et ehkä elämässässi koskaan ole kulkenut todellisuuksien rajoilla. Ei se aina ole mukavaa, mutta miten kurjaa elämä olisikaan, jos näkyvässä maailmassa olisi kaikki! Yksinkertaisinta on joka tapauksessa vedota mieleen ja terveyteen heti, kun tulee vastaan jotain, mitä itse ei ole kokenut. Minä uskon siihen, että kaikki asiat tulee kyseenalaistaa ja mielipiteiden on tarkoitus elää saatavilla olevan tiedon mukaan. Minä uskon älyyn ja oivallukseen, kehitykseen ja edistykseen.

        Kuten kirjoitin, en ole koskaan uskonut enkeleihin tai välittänyt niistä. Enkä totea nytkään uskovani. Mutta jos jotain tapahtuu, en pidä sokeasti kiinni vanhoista mielipiteistä ja kiellä tapahtunutta. Haluan ymmärtää.


      • linnunhöyhen

        Linnuilla on sulat, oliko valkeaa enkelin paskaa myös?


      • höyheniä_kaikkialla

        Sanastosi laajuusi ja artikulaatiosi napakkuus hämmentävät niin paljon, että jäin aivan sanattomaksi. Ajattele, kirjoittamalla tuon tuhlasit monta tärkeää minuuttia elämästäsi, joita et saa koskaan takaisin. Ajattele, että olisit panostamat saman ajan, energian ja innokkuuden vaikkapa itsesi kehittämiseen. Ajattele, miten pitkälle voisit päästä.


    • kissahaukkapöllö

      Peto kun saa enkelin kiinni niin höyhenet pöllyää.

    • huonotyöunet

      Joku oli repinyt untuvatyynyn.

      • höyheniä_kaikkialla

        Sehän selittäisi kaiken, mutta jos niitä höyheniä löytyikin eri paikoista? Kävin kahdessa kaupungissa edellisenä viikonloppuna, höyheniä löytyi kummastakin. Sekä sisältä että ulkoa (enkä tarkoita nyt keskeltä metsää, missä niitä varmasti on, jos jaksaa puskia tonkia). Ei linnunraatoa tai höyhenpöllyä vaan yksittäisiä. Samoin niitä löytyi viikolla sitten työpaikaltanikin. Sekä tietysti kotoa. Sisältä.

        Tänne kirjoittamisen jälkeen niitä edelleen on tullut vastaan. Sisällä, töissä, ruokakaupasta en tiedä, siellä en noteeraisi sellaisia. Enkä itsekään tiputtele niitä.

        Mutta ehkä tämä on väärä foorumi miettiä asiaa. Siirryn tekemään rakentavampia asioita, kuten töitä, siihen päälle freelance-töitä, keskityn opettelemaan uuden kielen ja ehkä ratkaisen jonkin vaikean matemaattisen ongelman. Suosittelen samaa teillekin.


      • linnutjutteleemulle

        Sinulla on lähipiiriläinen, joka voinee todistaa sekopäisyytesi.


    • rakkauttaeikäpahaa

      Henkivallat on todellisia näkyvät näkymättömät . On pahoja on hyviä . Jeesuksen joukot hyviä . ON näkymätön . Jeesus voitti pahan puolestamme siksi turvataan jmJeesukseen ja ristiin . Ristillä saa anteeksi . Risti seinällä helpottaa . Myös noitakirjojen polttaminen . Kauhuelokuvia ei kannata katsella yhtään . Pelonhenkeä mistä tulee painajaisia . Jos on noitia lähellä tai woodoopoppanaisia kannattaa suojella lapset . Voit tutkia onko amuletteja esineitä hennaa jossakin pentagrammeja polta ne tai heitä sinne mistä noidat tuli . Eläimiä uhraavia noitia on . Lapsille pitää opettaa Jeesuksesta joka rakastaa eikä kauhujuttuja .

    • Voivoivoivoivoi

      Älkää opettako lapsille jeesusta tai muita taru olentoja menee elämä pilalle niinkuin teilläkin

    • kanahaukka pöllytää mielellään pulun pitkin poikin pohjolaa

    • tutkimaan

      Kato tuleeko myös talvella höyheniä. Poista höyhentyynyt ja muut höyhenkamat huoneesta ja kato tulee vielä höyheniä.

      Tätähän voit tutkia ja päätyä vasta sitten lopputulokseen.

    • tutkimaan

      Ja toinen juttu, kun näät höyhenen niin katso näkeekö sitä höyhentä joku toinenkin. Jos näkee, niin se on objektiivinen esine. Muussa tapauksessa sun mielikuvitusta.

    • höyhenetrahaksi

      Kerää enkelin höyhenet talteen. Myy kovalla hinnalla uskovaisille.

    • Brina

      On sellainen kuin "ilmentämisen" (luomisen) laki eli mitä enemmän johonkin kiinnittää huomionsa, sen enemmin se lisääntyy... Ja miksi mielemme alkaa kiinnittää huomitaan johonkin, olkoon vain vaikka valkoisiin höyheniin? Koska sellainen jotenkin koskettaa sisintämme ja mieltämme eli siihen liittyy joku tunne, kuten mieltymys eli siis janalla rakkaus-pelko kaikki mahdollinen. Tällaisissa erilaisissa ehkä oudoissakin tapahtumissa jotka tuntuvat toisuvan, sisimpämme ikäänkuin viestii mieleemme jotain meille itsellemme tärkeää, vaikka juuri sellaista mitä se on viestinyt aloittajalle jumaluuden läsnäolosta elämässä tai sen etsimisen tarpeesta.

    • sekatyomies

      mark1:23. Ja heidän synagoogassaan oli juuri silloin mies, jossa oli saastainen henki; ja se huusi
      24. sanoen: "Mitä sinulla on meidän kanssamme tekemistä, Jeesus Nasaretilainen? Oletko tullut meitä tuhoamaan? Minä tunnen sinut, kuka olet, sinä Jumalan Pyhä."
      25. Niin Jeesus nuhteli sitä sanoen: "Vaikene ja lähde hänestä".
      26. Ja saastainen henki kouristi häntä ja lähti hänestä huutaen suurella äänellä.
      27. Ja he hämmästyivät kaikki, niin että kyselivät toisiltaan sanoen: "Mitä tämä on? Uusi, voimallinen oppi! Hän käskee saastaisia henkiäkin, ja ne tottelevat häntä." LUUK8:27. Ja kun hän oli noussut maihin, tuli häntä vastaan kaupungista mies, jossa oli riivaajia; ja hän ei ollut pitkään aikaan pukenut vaatteita ylleen eikä asunut huoneessa, vaan haudoissa.
      28. Kun hän näki Jeesuksen, parkaisi hän ja lankesi maahan hänen eteensä ja huusi suurella äänellä: "Mitä sinulla on minun kanssani tekemistä, Jeesus, Jumalan, Korkeimman, Poika? Minä rukoilen sinua: älä minua vaivaa."
      29. Sillä hän oli käskemäisillään saastaista henkeä menemään ulos siitä miehestä. Sillä pitkät ajat se oli temponut häntä mukaansa; hänet oli sidottu kahleisiin ja jalkanuoriin, ja häntä oli vartioitu, mutta hän oli katkaissut siteet ja kulkeutunut riivaajan ajamana erämaihin.
      30. Niin Jeesus kysyi siltä sanoen: "Mikä on nimesi?" Hän vastasi: "Legio"; sillä monta riivaajaa oli mennyt häneen.
      31. Ja ne pyysivät häntä, ettei hän käskisi heidän mennä syvyyteen.
      32. Niin siellä oli vuorella suuri sikalauma laitumella; ja ne pyysivät häntä, että hän antaisi heille luvan mennä sikoihin. Ja hän antoi niille luvan.
      33. Niin riivaajat lähtivät ulos miehestä ja menivät sikoihin. Silloin lauma syöksyi jyrkännettä alas järveen ja hukkui. JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä on voimaa!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6668
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2672
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2253
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      75
      1904
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1467
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe