Kehitysmaalaiset riehuivat taas

Kylläniinvituttaa

On se nyt perkele kun näille maahantunkeutujille ei saada mitään lakia.Kyllä niin vituttaa tämä touhu.Kaikki saatanan ´moniosaajat´ ulos Suomesta VÄLITTÖMÄSTI!!!

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ottaaaivoon

      Meneeköhän tämäkin juttu samanlailla kuin Forssassa että aletaan syyttämään kantasuomalaisia nuoria rasisteiksi ja muutenkin syyllistämään heitä.Mikä vittu tätä maata oikein vaivaa?Meidän päättäjät tuhoavat tämän maan valtamedian suotuisalla säestyksellä.Meidän suomalaisten täytyy alkaa tehdä jotain,näin ei voi enää jatkua.

      • herää.sipilä.tee.jotain

        Tottakai tämä menee niin, että kantasuomalaiset ovat "syyllisiä".
        Nämä yhteenotot eivät tule loppumaan ennenkuin jotain isompaa tapahtuu, ja poliisin on pakko myöntää totuus. Siis poliisijohdon, luultavasti rivipoliisit tietävät asiat hyvin tarkkaan.


      • TrustNoGovernment

        Poliisi ei tule totuutta myöntämään koskaan, sen osoitti viimeistään törkeä valehtelu Forssan tapauksen tiimoilta.


      • käskytetään_Ruotsista

        Poliisia käskytetään Ruotsista?


      • EliittiTienaaMamuilla

        tätä maata vaivaa kepujen ja kokkkelien, sekä heidän lähipiirien valtava rahan himo.
        matuja hyysäämällä tienaa miljardit omiin laareihin, eikä verottaja perään huutele.
        politikoille ei ole väliä oman kansan turvallisuudella. he asuvat kaukana mamuista eikä heidän muksujen kouluissa ole matuja.

        matu kulut yhdessä päivässä yli 3 miljoonaa €uroa. raha kiertää kepulistien ja kokkareiden, sekä heidän lähipiirien verovapaisiin laareihin.

        omaa kansaa nyysitään matut elää kepun kylpylä hotellien herkkujen ääressä.
        mamut hoidetaan yksityis klinikoilla keput ja kokkareet järkäs omille äänestäjilleen hyvät pisnes apajat. rahaa tulee ovista ja ikkunoista.


      • hienohelmatpelkää
        herää.sipilä.tee.jotain kirjoitti:

        Tottakai tämä menee niin, että kantasuomalaiset ovat "syyllisiä".
        Nämä yhteenotot eivät tule loppumaan ennenkuin jotain isompaa tapahtuu, ja poliisin on pakko myöntää totuus. Siis poliisijohdon, luultavasti rivipoliisit tietävät asiat hyvin tarkkaan.

        suomen kansaa syyllistetään, ruotsia puhuvalle pennulle oli ratikassa känniläiset huudelleet. nyt jo ruotsia myöten uutisoidaan ruotsinkieliset pelkää. känniläiset huutelee kaikille. pitäskö meidän kaikkien pelätä... muuttakoon herkkähipiäiset ruotsiin, jos pelottaa.


      • RIKOLLISET_KÄSKYTTÄVÄT
        käskytetään_Ruotsista kirjoitti:

        Poliisia käskytetään Ruotsista?

        Suomen mediaa käskyttävät samat tahot kuin Ruotsin mediaa!!!!!!!

        RIKOLLISET


    • Talvisodanhenki

      Suomi sanoo EI KÄY !
      Yhteisvoimin tämä saadaan loppumaan, liian kauan on jo odoteltu ja annettu virkavallalle aikaa ottaa homma hallintaan. Eivät pysty eivätkä edes halua joten se kortti on nyt katsottu. Toimintaa ei mussutusta!

    • Maanpetturit

      Kiitti ViherKokoomus, Keskusta, Demarit ja Persut tästäkin.

      Mamut ovat hakanneet Nurmijärvellä suomalaisia nuoria, ahdistelleet tyttöjä ja varastaneet näiden omaisuutta. Samaan syssyyn voisi niputtaa "sattumalta" VOK:n lähellä tuleen syttyneen rakenteilla olevan omakotitalon.

      Tämä on ihan täysin ViherKokoomuksen, Keskustan, Demarien ja Persujen ansiota. Te annoitte tämän tapahtua.

      • hienoa.kepu

        Onpa rauhallinen paikka se lautakasa-vanhasen nurmijärvi. Hänhän mainosti ennen sitäkin paikkakuntaa.


      • hyvinkääläinen
        hienoa.kepu kirjoitti:

        Onpa rauhallinen paikka se lautakasa-vanhasen nurmijärvi. Hänhän mainosti ennen sitäkin paikkakuntaa.

        Ei taida uuniperunapoika enää nurtsilla asua.


    • Islamonrauhanuskonto

      Sitten kun poliisi tiedottaa:Siinä on ollut semmoisia löyhiä kaveriporukoita ja siinä on käsillä vaan vähän keskusteltu.Nämä sotalapset ovat uhreja ja kantaväestö on rasisteja ja lisäksi on tärkeää muistaa että monikulttuurisuus on rikkaus jota meidän tulee vaalia.

      • rauhaa.on.tosiaan

        Hienoa, laitoit lehtien artikkelin jo valmiiksi. Eipähän tarvitse edes netissä suomen lehtiä lukea, kun tietää että juuri noin kirjoittavat.


    • Xxcvvccvv

      Kannattaisiko alkaa tekemään jotain? Onko tiedotusvälineisiin otettu yhteyttä, entä eduskuntaan? Joka paikkaan vaan ilmoituksia. Kunnon kuvat ja videot myös todisteeksi. Koska nykyään suomalaisen todistus ei tunnu paljoa painavan verrattuna näiden vaihdokkien väitteisiin.

    • Supermatu

      Alexanr Stub sanoi.....me tienataan näillä ..moni kulttuurisuus on rikkaus..eihän tää oo keltään pois....

      Totuus on se ....että kyllä oikeisto halusi näitä ,moni osaajia töihin ...mehän tavalliset veronmaksajat tuettaisiin tätä työvoimma , maksamalla mamujen asumisen ..ruuan ..ja rahallista tukea....että pystyvät käymään yrittäjällä töissä 5;- euron tunti palkalla.
      (mutta...ei toteutunut...näähän tuli vaan meidä elätettäväksi ..vieraiksi)

      Eli veroa ...poltoaineen ...asumisen ..hintaa on pakko nostaa....pystytään elättään nää matu pellet
      .
      Kaikki mamut , mitkä tekee yhdenkin..ahdistelun..raiskauksen,,.päälle käymisen....ym...
      Ei oteta ...vankilaan ...vaan aidattu alue ...ja pika palautus...

      Nythän saa ...parhaiten oleskeluluvan ....kun syylistyy rikokseen...tappo...raiskaus...pahoinpitely...

      Suomi...oikein ohjaa ...näitä rikollisuuten...

      Onko tilastoa...kuinka monen Suomalaisen elämän ,matut ovat vuoden aikan pilanneet....hakatut...raiskatut...puukotetut...uhkailut...koulu väkivalta....opetus tason lasku....kun matuun...menee opettajan koko ...aika....

      • islameikuululänsimaihin

        Sen tiedän ainakin, että suurin osa teoista on salattu.....


      • Jjskwi7

        Ei, kyllä tähän liittyvä maahanmuutto on enemmänkin vasemmiston heiniä. Työperäisen maahanmuuton kanssa näillä epeleillä ole juurikaan tekemistä.


    • Eistnamitätouhua

      Suomen kannattaa ottaa lainarahaa jostain että saadaan näitä moniosaajia lisää maahamme koska kaikki heihin sijoitettu rahaa tulee kuulemma myöhemmin tuplana takaisin.Jos ei oteta lainaa niin sitten voidaan vaikka vähän leikata kantaväestöltä että saadaan nämä kehitysmaalaiset ja heidän perheensä elätettyä.Myöhemmässä vaiheessa voimme alkaa puhumaan Nurmijärven keskustaan rakennettavasta moskeijasta mikä on tosi tärkeää näille sodan traumoista kärsiville sotalapsille.On tärkeää että nämä kehitysmaalaiset tuntevat olonsa kotoisaksi,kantaväestöstä ei niin väliä.

      • rjej2jejwj

        Juutalaiset pankkiirit kiittävät kun saavat suuremman otteen velkaisesta suomesta. Sitten tehdään kuten juutalaiset määräävät.


    • upeetamahtavaa

      Mitä enemmän otamme näitä moniosaajia niin sitä paremmin maallamme alkaa menemään.Tämähän on nähty muissa maissa miten hyvin niillä menee kun ottivat näitä.Kyllä on niin hienoa tämä monikulttuurisuus.Nämäkin eiliset riehujat tuntuvat olevan ihan kelpo väkeä jo pienestä pitäen,heistä saamme tulevaisuudessa työvoimaa jota maamme tarvitsee.Se joka muuta väittää on rasisti.Meidän pitää nyt vaan ajatella että minkalainen kuva me oikein annetaan maailmalle jos ei oteta kaikkia jotka tänne haluaa.Kiitokset päättäjille ja muille suvaitsevaisille jotka ovat mahdollistaneet tämän rikkauden,en päivääkään vaihtaisi pois.

    • OiNiitäAikoja

      Kyllä se vaan on niin mahtavaa elää tässä monikulttuurin keskellä.Miten ihmeessä me emme ole jo aikaisemmin tajunneet ottaa näitä mukavien kulttuurien edustajia maahamme,kyllä oltiin silloin entisaikoina tyhmiä.Mahtavaa edistyksellisyyttä ja kiitos päättäjille vielä kerran.

    • saunantaaakse

      Veltto eduskunta ja päättäjät sekasin sekä harmiton Poliisi , mostly useless... muka pitävät huolta yhteiskuntajärjestyksestä... hah mikä vitsi...

    • JunttiPaskatUlos

      Niinhän se on että kantasuomalaiset tämän aloitti, koska ei pakolaisilla ole mitään syytä alkaa tapella, seurauksena maasta karkoitus. Pitäs noi juntti paskat lähettää ulos maasta, heidän kannattaisi myös muistaa että vastassa on sotaa pakenevia ihmisiä, joita ei pieni uho säikäytä, päinvastoin vastarinta voi olla arvaamattoman vahvaa..

      • ulkomaalaiset.ulkomaille

        "Niinhän se on että kantasuomalaiset tämän aloitti, koska ei pakolaisilla ole mitään syytä alkaa tapella, seurauksena maasta karkoitus. Pitäs noi juntti paskat lähettää ulos maasta, heidän kannattaisi myös muistaa että vastassa on sotaa pakenevia ihmisiä, joita ei pieni uho säikäytä, päinvastoin vastarinta voi olla arvaamattoman vahvaa.."
        "SOTAA PAKENEVAT" ??? Rintamakarkureita, käpykaartilaisia!!! JOS tapella haluavat, painukoot sinne mistä ovat tulleet!
        Ei tartte tulla tänne tappelemaan Rauhaa Rakastavien Suomalaisten kaa.


    • SRAyliluti

      me reserviläiset tullaan apuun jos tarvii;). eikä olla tyhjin käsin. hyvä nurmijärven ja forssan nuoret!

      • Suojeluskunta2016

        Olisiko aika ryhdistäytyä lutiseni. Meitä tarvitaan taas.


    • Kamelinnussijat

      Varokaa nuoret. Nämä kehitysmaalaiset liikkuvat aina laumoissa ja käyvät aina heikoimpien kimppuun joukolla, pelkureita kun ovat.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe