Haloo Nurmijärvi ja nuoriso, pitäkää huolta

älkää_alistuko

toivottavasti siellä poliisit puolustavat teitä, pyytäkää vanhemmiltanne apua. Tehkää rikosilmoituksia, jos teitä on pahoinpidelty tai uhkaillaan.

Kertokaa, mitä siellä tapahtuu, ennen kun huomen aamulla hyysäritoimittajat heräävät unestaan ja alkavat kirjoittaa valheita.

13

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matutulos

      Totuus sumennetaan,tilanne päällä ja uutisissa ei kerrota mitään.Nyt ne polttaa jo talojakin.APUA

    • Talvisodanhenki

      Hyvä aloitus, tärkeä asia! Jos Suomen poliisi luulee että voi vielä kovinkin kauan touhujaan jatkaa niin erehtyy pahemman kerran. Veikkaan sinitakeille ankeita aikoja lähitulevaisuudessa, kansalaisten mitta alkaa todellakin täyttyä muslimien ja muiden saastojen perseilyä. KUKAAN ei pysty teitä pakottamaan mihinkään joten voidaan päätellä että HALUATTE olla rikollisten kanssa samassa porukassa? Kuka maksaa palkan? Ainut mikä onnistuu niin jatkuva selittely seliseliseliseliseliblaaa-blaaa-blaaa. RAIVOSTUTTAVAA!

      • näinvieraissa

        Muistan hyvin saman ongelman 1960-70 -luvulta, kun epäilimme vahvasti, että ruotsalaiset syyttelevät poliisejaan meidän 400.000 Ruotsiin muuttaneen silloisen suomimatun rikoskumppaneiksi.


      • Kerropa_suoraan

        Koska suomalaisia muutti aikoinaan Ruotsiin duuniin (ruotsalaiset olisivat niin halutessaan olleet vapaat käskemään palata kotiinsa, mutteivät näköjään halunneet), olemme velvollisia ottamaan kaikki kehitysmaista tulevat ikuiseen elatukseen?

        Noinko se menee, punikki?


    • Nyt_homma_haltuun

      Lasten isät. Kokoontukaa yhteen, kerätkää välineistö ja menkää sinne koululle.

      Siitä ei tule mitään, että tätä porukkaa ruvetaan nöyristelemään ja kiertelemään. Nyt on aika ottaa ohjat omiin käsiin ja näyttää kuka tässä maassa määrää.

      Suomalaisten lasten ei tule elää sorron alla, jatkuvassa väkivallan, raiskauksen ja ryöstön pelossa.

      • Omantunnonkysymys

        Tampereella nainen puolustautui onnistuneesti kahta maturaiskaajaa vastaan OC:lla eli chilipaprikasuihkeella - jota Suomen nykyisten rikollistensuojelulakien mukaan ei saa kuljettaa laillisesti, ilman lupaa joka on hankala saada (ainoastaan tehottomia menthol-suihkeita, joille matut vain nauravat, ja jotka antavat valheellista turvallisuudentunnetta).

        Lopputulos, matut pesemään naamojaan kiroillen, ja nainen välttyi raiskaukselta. Menthol-suihke, ja nainen olisi tullut raiskatuksi. Sakko rasistisesta itsensä puolustamisesta? Mitä mieltä suvakit ovat, sakotetaanko?

        Hommaisitko eukollesi oikeasti toimivan OC:n vai tuollaisen vitsisuihkeen?


      • SaaPuolustautua

        Tamperelaisilla naisilla on hyviä kikkoja erilaisista suihkeista :) Käsilaukusta löytyy mitä erilaisempia versioita ja se on hyvä.


      • Koekäyttäjä

        Aerosoli (deodorantti, hiuskiinne jne) ja sytkäri, sillä saa aikaan pienen liekinheittimen, jolla kärähtää tummematkin kulmakarvat ;). Silmiin kun tähtää, niin on paras teho.


    • KelloKäyKokoAjan

      Vanhemmat, meinaatteko sallia lastenne pahoinpitelyn ja kaltoinkohtelun ? Nyt alkaa olla viimeinen aika laittaa hanttiin, korruptoitunut yhteiskunta ei tule tekemään mitään lastenne turvallisuuden palauttamisen eteen. Suomen maahanmuuttopolitiikan on muututtava, ja nämä rötöstelevät elintasopakolaiset on poistettava maasta välittömästi! Se ei tule tapahtumaan suvaitsemalla ja ymmärtämällä, korruptoituneiden päättäjien päät on saatava käännettyä, tämä on Suomi, tänne eivär raiskaajat, pahoinpitelijät, murhamiehet ja sotarikolliset kuulu!

    • AA-nonyymi

      Mutta missä hiippailee Soldiers of Odin..karauttaakaa apuun ja äkkiä..

    • SivustaSeurannut

      Nurmijärvelle on muuttanut paljon helsinkiläistä vihervasemmistoa, tuota ylisuvaitsevaista sateenkaariväkeä. Luuletteko, että heidän omien lastensa hyvinvointi menisi turvapaikanhakijoiden edelle ? Ei todellakaan, maailmaa halataan ja parannetaan, sekä suomalaisten veronmaksajien, että omien lasten kustannuksella, koska solidaarisuus ja suvaitsevaisuus vaan on se juttu, minkä ehdoilla kaikki pitää tehdä. Eikö olekin hienoa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe