Aihe

Haloo Nurmijärvi ja nuoriso, pitäkää huolta

älkää_alistuko

toivottavasti siellä poliisit puolustavat teitä, pyytäkää vanhemmiltanne apua. Tehkää rikosilmoituksia, jos teitä on pahoinpidelty tai uhkaillaan.

Kertokaa, mitä siellä tapahtuu, ennen kun huomen aamulla hyysäritoimittajat heräävät unestaan ja alkavat kirjoittaa valheita.

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • matutulos

   Totuus sumennetaan,tilanne päällä ja uutisissa ei kerrota mitään.Nyt ne polttaa jo talojakin.APUA

  • Talvisodanhenki

   Hyvä aloitus, tärkeä asia! Jos Suomen poliisi luulee että voi vielä kovinkin kauan touhujaan jatkaa niin erehtyy pahemman kerran. Veikkaan sinitakeille ankeita aikoja lähitulevaisuudessa, kansalaisten mitta alkaa todellakin täyttyä muslimien ja muiden saastojen perseilyä. KUKAAN ei pysty teitä pakottamaan mihinkään joten voidaan päätellä että HALUATTE olla rikollisten kanssa samassa porukassa? Kuka maksaa palkan? Ainut mikä onnistuu niin jatkuva selittely seliseliseliseliseliblaaa-blaaa-blaaa. RAIVOSTUTTAVAA!

   • näinvieraissa

    Muistan hyvin saman ongelman 1960-70 -luvulta, kun epäilimme vahvasti, että ruotsalaiset syyttelevät poliisejaan meidän 400.000 Ruotsiin muuttaneen silloisen suomimatun rikoskumppaneiksi.


   • Kerropa_suoraan

    Koska suomalaisia muutti aikoinaan Ruotsiin duuniin (ruotsalaiset olisivat niin halutessaan olleet vapaat käskemään palata kotiinsa, mutteivät näköjään halunneet), olemme velvollisia ottamaan kaikki kehitysmaista tulevat ikuiseen elatukseen?

    Noinko se menee, punikki?


  • Nyt_homma_haltuun

   Lasten isät. Kokoontukaa yhteen, kerätkää välineistö ja menkää sinne koululle.

   Siitä ei tule mitään, että tätä porukkaa ruvetaan nöyristelemään ja kiertelemään. Nyt on aika ottaa ohjat omiin käsiin ja näyttää kuka tässä maassa määrää.

   Suomalaisten lasten ei tule elää sorron alla, jatkuvassa väkivallan, raiskauksen ja ryöstön pelossa.

   • Omantunnonkysymys

    Tampereella nainen puolustautui onnistuneesti kahta maturaiskaajaa vastaan OC:lla eli chilipaprikasuihkeella - jota Suomen nykyisten rikollistensuojelulakien mukaan ei saa kuljettaa laillisesti, ilman lupaa joka on hankala saada (ainoastaan tehottomia menthol-suihkeita, joille matut vain nauravat, ja jotka antavat valheellista turvallisuudentunnetta).

    Lopputulos, matut pesemään naamojaan kiroillen, ja nainen välttyi raiskaukselta. Menthol-suihke, ja nainen olisi tullut raiskatuksi. Sakko rasistisesta itsensä puolustamisesta? Mitä mieltä suvakit ovat, sakotetaanko?

    Hommaisitko eukollesi oikeasti toimivan OC:n vai tuollaisen vitsisuihkeen?


   • SaaPuolustautua

    Tamperelaisilla naisilla on hyviä kikkoja erilaisista suihkeista :) Käsilaukusta löytyy mitä erilaisempia versioita ja se on hyvä.


   • Koekäyttäjä

    Aerosoli (deodorantti, hiuskiinne jne) ja sytkäri, sillä saa aikaan pienen liekinheittimen, jolla kärähtää tummematkin kulmakarvat ;). Silmiin kun tähtää, niin on paras teho.


  • KelloKäyKokoAjan

   Vanhemmat, meinaatteko sallia lastenne pahoinpitelyn ja kaltoinkohtelun ? Nyt alkaa olla viimeinen aika laittaa hanttiin, korruptoitunut yhteiskunta ei tule tekemään mitään lastenne turvallisuuden palauttamisen eteen. Suomen maahanmuuttopolitiikan on muututtava, ja nämä rötöstelevät elintasopakolaiset on poistettava maasta välittömästi! Se ei tule tapahtumaan suvaitsemalla ja ymmärtämällä, korruptoituneiden päättäjien päät on saatava käännettyä, tämä on Suomi, tänne eivär raiskaajat, pahoinpitelijät, murhamiehet ja sotarikolliset kuulu!

  • AA-nonyymi

   Mutta missä hiippailee Soldiers of Odin..karauttaakaa apuun ja äkkiä..

  • SivustaSeurannut

   Nurmijärvelle on muuttanut paljon helsinkiläistä vihervasemmistoa, tuota ylisuvaitsevaista sateenkaariväkeä. Luuletteko, että heidän omien lastensa hyvinvointi menisi turvapaikanhakijoiden edelle ? Ei todellakaan, maailmaa halataan ja parannetaan, sekä suomalaisten veronmaksajien, että omien lasten kustannuksella, koska solidaarisuus ja suvaitsevaisuus vaan on se juttu, minkä ehdoilla kaikki pitää tehdä. Eikö olekin hienoa ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19672
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7332
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2458