Onko Scott Rizzo sukua Aa:n Sarah Rizzolle?

Rizzo on sen verran harvinainen sukunimi Suomessa, että noin voisi olettaa. Tällä kertaa kyseenalaista julkisuutta sai Scott Rizzo, joka on sekä Aamulehden paperiversion että verkkoversion mukaan tamperelainen räyhääjä. Scott työskentelee Tampreella English International School of Tampereen johtajana.

Jos sukunimi on Rizzo, niin kaiketi jo pelkästään se aiheuttaa räyhäämistä. Sarah räyhää Aito Avioliitto ry:ssä ja Scott päiväkodissa.

Aamulehden verkkoversion jutun otsikko oli: Raportti: Suljetun päiväkodin johtajalla ei pätevyyttä, työntekijän kovista otteista valituksia. Paperiversio puolestaan otsikoi juttunsa: Huutamista ja liian vähän ruokaa.

Aamulehti:
"Päiväkodin johtajan on myös kerrottu huutavan työntekijöilleen epäasiallisesti lasten kuullen niin, että sekä henkilöstö että lapset ovat pelänneet tilannetta. Raportin mukaan tarkastustilanteessa havaittiin ilmoituksen kaltaista käytöstä johtajalta. Virkamiesten mukaan johtaja käyttäytyi tarkastustilanteessa uhkaavasti ja hermostuneesti ja tämä vaikutti arvaamattomalta."

"Johtaja myönsi raportin mukaan tarkastuskäynnillä muun muassa uhkailleensa oikeustoimilla yhden päiväkotilapsen huoltajaa."

Ja juttu sen kuin pahenee:
"Raportti kertoo myös, että yhtä päiväkodin työntekijää on syytetty kovin sanoin vakavista teoista. Aluehallintovirastolle tulleiden ilmoitusten mukaan yksi työntekijöistä olisi muun muassa retuuttanut päiväkodin lapsia vaatteista pidellen huoneesta toiseen ja pelotellut heitä, jos joku ei ole totellut. Tarkastuskäynnillä ei selvinnyt, pitävätkö ilmoitusten väitteet paikkansa, mutta työntekijä oli suuttunut ja uhannut ilmoittajaa oikeustoimilla sekä sanonut, että ”hän antaa takaisin kun saa selville ilmiantajan”.

"Raportin mukaan saman työntekijän on epäilty uhanneen työtoveriaan veitsellä. Päiväkodin johtaja kiisti kuulleensa henkilöstön välisistä ristiriidoista. Raportin mukaan johtaja myös suhtautui väitteisiin ja kysymyksiin vähättelevästi eikä luvannut selvittää asioita."

"Aluehallintoviraston mukaan päiväkodin epäkohdat ovat osoittautuneet kokonaisuudessaan niin vakaviksi ja lasten turvallisuutta vaarantaviksi, että päiväkodin toiminta on päätetty keskeyttää ensi maanantaista alkaen. Lisäksi Tampereen kaupunki on tehnyt päiväkodista tutkintapyynnön poliisille. "

Eikä tässä vielä kaikki. Scott Rizzolla on entuudestaan tuomio pysäköinninvalvojan vastustamisesta:
"Aluehallintoviraston sulkeman tamperelaisen päiväkodin johtaja Scott Rizzo on tuomittu Turun hovioikeudessa virkamiehen vastustamisesta. Käräjäoikeus hylkäsi aiemmin tämän syytteen, mutta tuomio muuttui hovissa."

Aamulehden paperiversiossa Scott Rizzo sitten pelaa uhriutumiskortin. Varsinaisia räyhähenkiä nämä Rizzot! Mikä on Scott Rizzon mielipide Sarah Rizzon Aito Avioliitto ry:stä, sitä ei Aamulehti kerro. Scottin ja Sarah menetelmät ovat kovin samankaltaisia.

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/raportti-suljetun-paivakodin-johtajalla-ei-patevyytta-tyontekijan-kovista-otteista-valituksia/
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/paivakodin-johtajalla-aiempi-sakkotuomio-pysakoinninvalvojan-vastustamisesta/

13

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FaktaaHei

      Rizzo-sukunimi on tosi yleinen sukunimi Italiassa, Suomessa heitä on 20 kpl, eivätkä siis luultavammin ole sukua toisilleen, sen yleisyyden takia.

      Yrität vaan mustamaalata taas uskovaisia ihan homona.

      http://www.tuomas.salste.net/suku/nimi/rizzo.html

    • Minusta tällaisen miettiminen ei kovin asiallista ole. Vaikka joku sukulaisuussuhde löytyisikin, silti tällainen on enemmän juoruilua kuin asiaa.

    • JaHöpöhöpö

      Tunnen Scottin henkilökohtaisesti, eikä hän todellakaan ole mikään räyhääjä. Siitä en osaa sanoa mitään miten hän on työnsä hoitanut tai päiväkotiaan johtanut, kun en asiaa tunne. Mutta "siviilissä" mies on itse rauhallisuus ja suvaitsevaisuus.

      Scott muuten tunnustaa Baha'i-uskoa, joka korostaa ihmiskunnan hengellistä yhtenäisyyttä, pitää kaikkia maailman suuria uskontoja vain erilaisina lähestymistapoina samaan yhteiseen jumalaan ja uskontoon, hyväksyy muut uskonnot ja kieltää niiden harjoittajien syrjinnän ja pyrkii rauhaan ja sopusointuun muiden uskontojen kanssa. Lisäksi bahait tekevät työtä rasismia ja ennakkoluuloja vastaan...
      Sen perusteella mitä Scottista vuosikausien tuntemuksella tiedän, hän tosiaan pyrkii elämään noiden periaatteiden mukaan.

      Vai että "räyhääjä"? Enemmän Äiti Teresa kuin räyhääjä minun kokemukseni mukaan.
      Mahtaa se tuottaa jotain sairasta mielihyvää kirjoittaa täyttä roskaa ihmisestä jota ei tunne?

      • Ihan hyvä oikaisu. Tuo oli olettamus, jonka aloittaja teki varmaan ihan saman sukunimen perusteella.


      • >Enemmän Äiti Teresa kuin räyhääjä minun kokemukseni mukaan.

        Jottei totuus unohtuisi, äiti Teresassa oli myös hirviömäinen puolensa...


      • Narsistinex

        Tunnen henk koht yhden entisen työntekijän koulusta ja hänen mukaan Mr Rizzo on muita ihmisiä vähättelevä, sarkastinen (narsisti?). Narsistit ovat kuulkaas hyviä vetämään erilaisia rooleja tilanteen mukaan. Eikös hänenkin pitäisi kohdella muita ihmisiä hyvin ja empaattisesti jo "uskontonsakin" perusteella. Uskoaan (mikä sitten onkaan) ei todellisten humanistien ja empaattisten ihmisten tarvitse julistaa kylillä ja kaduilla He toteuttavat sitä arkipäivässä, etenkin silloin kun kyseessä on heikompi yksilö; lapsi, vanhus, eläin. Eikös tämä sama herra uhkaillut työtätekevää parkkipirkkoakin käräjille asti? Ei ole pasifistin tai humanistin käytöstä. Ei savua ilman tulta!


    • PMnio2a1

      Muistan Scottin perheineen asuneen Nokialla, oikein mukava mies. Taisivat muuttaa San Diegosta joskus 90-luvun alkupuolella.

    • AitoAvioliito

      Sarah Rizzo kysyi lauantaina Kansalaistorilla ihmisiltä, onko hän nainen. Tietääkö kukaan vastausta?

      • eivarmuutta

        Toi jäi kyl vähän auki kun ei siihen kukaan osannu vissiin varmuudella vastata.


    • ateisti.hautoo

      Tämäpä on vekkuli ketju. Mitähän mieltä lukijat mahtaisivat olla Netpunkin tavasta ilmaista itseään kirjallisesti? Suullinen ilmaisu on vielä jäänyt näkemättä, kun hän ei vielä liene edistynyt tuubiblogeja tekemään.

    • menis.kotiinsa

      Sarah Rizzo on matu (maahantunkeutuja) jonka olisi ollut syytä pysyä Italiassa. Paskaako tänne tuli huutamaan? Onko vielä jopa vääräuskoinen Marian palvoja, katolilainen?

    • dfghgfdfghjhgfg

      Kiinnostavaa, tähän ei tainnut tulla selvyyttä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      65
      1208
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      46
      839
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      49
      769
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      93
      743
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      740
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      76
      690
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      661
    8. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      615
    9. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      28
      611
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      49
      594
    Aihe