Vanhasta Volvosta kade?

Pure-sinäkin-Jenkki

En jaksa ymmärtää sitä paatosta, jolla täällä on jaksettu kadehtia jopa vanhaa Volvoa.
Mitä ipulaisten menopeleihin tulee, tseäni kiinnostaisi paljon enemmän (vielä vanhempi) Citroen XB4 Van, jolla eräs keskeinen (Volvon omistajaa huomattavasti vanhempi) ajelee väsymättä ympäri Suomen niemeä? Miksi? Montako kannattajakorttia reissuilla on kerätty? - tuskin ainoatakaan. Miksi vanha mies matkustelee yksin tuollaisessa autossa? Jos autot osaisivat puhua, niin tällä autolla olisi aivan varmasti paljon kerrottavaa. Kaikki ei ehkä kävisi yhteen ipulaisen arvomaailman ja moraalikäsityksen kanssa. Mutta moraali tunnetusti tarvittaessa venyy ja paukkuu; kuin Jenkki-purukumi.

15

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkoitan.nitojaa

      Sitikasta Sitikaan ja Volvosta volvoon, kukasta kukkaan käy elostelevien tiet, mutta tuliterinä ne Volvot punikinsaareen ovat tulleet, kuten traktoritkin. Toisin kuin kaikki Sitikat, uutta varten kun tarvitaan rahaa ja eu tukiaisia, pelkillä pazkapuheilla ei saa kuin käytettyä, mutta kyyti lienee ranskattarissa luonnollisesti kuitenkin kohtuullinen jopa kiitettävä..
      Tuossa näkyy hieman vanhempaa uskonlevityskalustoa aatevärillä vuodelta 2001:
      https://www.youtube.com/watch?v=EPRwY-H6ZTg

      • VSL-

        Hyvähän tuon on!


      • volvon.puikoissa
        VSL- kirjoitti:

        Hyvähän tuon on!

        Joo-o Antti oli tuolloin vielä ns. telkkarin kautta julkisuutta hakeva vsl:n tekoreipas juoksupoika ja renkipyrkyri, hallituksessakin toimi vielä demokratia.

        IPU:ilun rattimies ja multimediatähti, radioääni Antti Pesosen aloitti päästyään valtaan kommunistisen kaartinsa suosiollisella avustuksella. Siitä alkoi selkeä ryssähtely ja komunistinen diktaturismi nousta pintaan ja selkään puukotus jolla sitten ajettiin ulos kaikki joilla oli luontoa sanoa omia mielipiteitään. Alkoi myös noususuunnassa olleen mutta silloinkin korttitalkoita vettuuntumiseen asti tekevän järjestön selkeä alamäki. Ryssähtely kun häätää jokaisen järkevän ihmisen.

        Ja säännöllisin väliajoin Pesonen hankki aina uuden Volvon ..


    • Ranskis_se_olla_pitää
    • Volgan.mutkassa

      Perusteluita Volvolle:

      Hyvää venäläisvalmisteita ei suomesta saa eikä niitä saa itse tuomalla ainakaan kovin helposti rekisteriin. Eikä aikaa moiselle souville itsellä ole kun pitää niittailla maailmaloppu ja muita mörötyksiä syönninvälit sähköpylväisiin.

      Mietin aikoinaan vaihtoehtoja, Volga olisi riittävän tilava, Mosse ja Lada olisi myös kivoja, mietin yhteisiä ominaisuuksia.. Lada on toimintavarma ja Mossesta löytyy ärhäkkyyttä, mutta luotettavuutta ei niinkään, muualta kuin perän osalta. Volga on lujahko ja edustuksellisen oloinen, mutta ei kuitenkaan liian herraskaismoinen joten se ei ärsyttäisi.
      Naapurimaan autoja kaikki.. Hmmmmmmm

      Naapurimaan auto hmmmm Saab luja ja syö bensaa kuten naapurimaan autot, mutta täysin poikkeava nimi ja etuveto, ja valtion viranomaisten käytössä..
      Ja silloin se välähti! VOLVO syö runsaasti bensiiniä ja kolisee, on takaveto ja nimikin muistuttaa Volgaa! Siinä se niitä myydään Seinäjoella!

      Jessssss! Minista tuli suikkamallin karvalakkia päässäni pitelevä volvoileva rattimies.

      Ranskisfilosofiasta en ymmärrä mitään kyytiä kehuvat, mutta Volvolla ajaessa pysyy hereillä.

      • kamelinmatkan.arvo

        Ranskan suuri vallankumous lienee kukkunut taustalla, kun komuloinen on automerkkiään tai valmistusmaata valinnut. Saksalainen kun se ei missään tapauksessa saa olla Volvo eihän sitä samalla merkillä voi leimautua kuin pj..

        Citroen tarkoittaa Hollanniksi sitruunaa, joka oli Hollannista ja Puolasta Ranskaan kulkeutuneen Juutalaisperheen valitsema sukunimi, jonka armas juurivesa sitten perusti ammustehtaan Ranskan valtion rahoittamana ensimmäisen maailmansodan aikaan.

        Taktikoi kuitenkin tuota valtion rahaa hiukan sivujuonteille ja hissun kissun jo sodan aikana salaa viritteli tehtaan liukuhihnat autojen valmistamiselle ja palkkasipa kaksi insinööriäkin suunnittelemaan pelkästään autotuotantoa.

        Toisen maailmansodan kuluessa ja saksan miehityksen aikaan Citroenin perustajan ollessa jo kuollut, tehtaassa haluttiin kuitenkin jotenkin muistaa perustajansa ja pidettiin myös autosuunnittelua yllä, tehtiin raaka-aine pulan vallitessa aaltopeltimallin prototyyppi TPV jonka pinta ja muoto muistutti kas kummaa kurpitsaa, johon tuo Citroen sanana sattuu viittaamaan Ranskan kielessä,..

        Automalli oli vieläkin Citroen harrastajilla ehdottomasti suosituimman rättisitikan 2CV:n esikuva..

        Liekö jollan tapaa rabbia jäljittelevä ulkoasu sitten kunnianosoitus automerkin perustajalle vai toiselle juutalaiselle Karl Marxille..

        Pösöä en ole kuullut tällä elostelevalla saarnamiehellä olleen mutta relluja taas on. Renault'in tarina on hieman sitikkaa pidempi autojen parissa ja kyseessä oli kolmen Renault'in veljeksen intohimo kulkupeleihin, joihin heillä ei ollut varaa muuten kuin tekemällä itse. Myös kilpailuvietti oli yhdellä veljeksistä kova ja aika nopeasti valmistui ensimmäinen Renault'in formula-autonkin esikuva.Kilpa-auton huomattiin olevan hyvää mainosarvoa muille Renault'in malleille.

        Mutta tuo Ranskan vallankumous, sitä juhlaa kesti kokonaiset kymmenen vuotta, ja homma meni aika brutaaliksi tappamiseksi, jonka takia Napoleon onnistui saamaan tukea taakseen ja valtasi Ranskan itselleen julistaen itsensä Keisariksi.

        Mutta sen tuo vallankumous sai aikaan, että demokratia näki Euroopassa päivänvalonsa ja tasa-arvoiset ihanteet jäivät elämään ihmisten mieliin. Vapaus veljeys tasa-arvo ja osin myös se kolmen muskettisoturin tarina saa väriä tuosta vallankumouksesta ja sen ihanteista vaikka kuninkaalle lojaaleita kirjan mukaan olivatkin. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta. Tasa-arvoisina ja toinen toiselleen uhrautuen, mutta kuninkaalle alamaisina ja kuninkaansa puolesta maalleen uhrautuen.

        Kommunismin alkujuonteet ja monarkiaviha olivat sitten se jossa vallankumouksessa mentiin liikaa yli. Kun kansa ja valtion ylläpito unohtuivat kuninkaan virkamiesten vainon ja jahdin saavuttaessa pääosan. Tämä ilmiö on nähtävissä myös palopuheita ja kapinakirjeitä kirjoittavan ranskisrabbin paatoksessa.


    • Diesel.katoaa
    • lahko.komueleita

      Volvomies ja rellumies älä avaa heille oveasi..

    • ratti.sulkeiset

      Anttipee kun ampaiseee, ylös volvostaan.. Katsoo silmä tarkkana, kahden litran lohkooa.. Daida dada daidaadaa Kuinka monta uutta lallua ipulla on koukussa . . . Suuusanna, Marianne, Riitta ja moi muu.. Ai niin ne olikin menneen talven lumet juu..

      • inho.ello_jollotus

        Siit Pesoset aaajavaat volvoillaansa mut köyhät ipulit vain rattaillansa ja matul por por por portot laukaisee kun heille por por por ..


    • ai.jai.jai

      -- mutta se uus jurpii viä enemmän.. pfff ja ransu ja volvo ja volvo ja ja ja

    • pikku.ihmisiä

      Volvoja vaalimalla tukee ja työllistää paljon Kiinalaisia!
      Niillä on IPU:oranssit haalaritkin siellä tehtaalla, aivan kuin USA:n ja ISIS:n vangeilla.

    • hölskyy.yli
    • kaksipäivääaikaa
    • ipu.putin

      Yksi varapuheenjohtajakandaateista on kokenut rattijuoppo - kateus loppuu kun hän romuttaa Volvon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe