Tekopyhät Dinglettäret

NoforHypocrisy

Olen aikaisemmin ollut kova Chas ja Debs fani ja Charity on kolmantena suosikkilistallani, nyt siis ekana koska on todellakin alkanut nyppiä Chasin ja Debbien järkyttävä tekopyhyys.

Chas oli arsyttävä ja tekopyhä aikoinaan, kun dissasi Debbietä tämän "vieteltyä" Cameronin takaisin itselleen ja nyt Debs on vielä Chasiakin tekopyhempi pyhässä Pete-vihassaan. Eiköhän olisi neidin syytä katsoa peiliin kuka on suurin syyllinen.

26

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lskdjflkdsfjskl

      Samaa mietin Peten perheen kohdalla; sairaalavuoteen äärellä olivat tosi tittumaisia Petelle. Mutta toisaalta: Pete luuli sentään tappaneensa veljensä ja kätki oletetun ruumiin metsään. Onhan se nyt isompi juttu kuin syrjähyppy...

      • rikosdale

        Jep ja vaikka Peten teko oli väärin ja kauhea, niin syyt Rossin kimppuun hyökkäämiseen oli ihan oikeutettua. Jokainen vastaavassa tilanteessa olisi niin tehnyt, paitsi siinä kohtaa olisi Peten pitänyt ajatella selkeämmin kun luuli Rossin tappaneen. Kun kuitenkin olivat vielä sairaalan pihalla.


    • curtis

      Bartonin Emma on ärsyttävämpi ku noi edellämainitut dinglen emännät yhteensä

    • ex-pistemies

      Debs sai vain hyvän syyn (ulospääsyn) potkasta Peten pois kun ei siitä oikeesti edes välittänyt.

    • Lwjrfyguufi1

      Pidän Emmasta ja Jamesista nyt enemmän. Seurasin viime ajan tapahtumia jo vuosi sitten ja näen Debbien ja Cainin teot erittäin vastenmielisinä.

    • Debbien_elämää

      Debbie on alkanut näyttää jotenkin jo vanhalta ja kuluneelta. Ihan kuin kovan elämän merkit näkyisivät hänestä oikeasti. Hän näyttäisi melkein vanhalta mummolta, jos tuo hampputukka olisi harmaa ja nutturalla, rypyt vaan puuttuu. Jotenkin sitä tyyppiä näyttelijätärkin, että alkaa näyttää varhain vanhalta.
      Joku stailaaja saisi hänestä ehkä hiukan nuoremman näköisen, muuttamalla
      vähän hänen nykyistä rupsahtanutta tyyliään.

      Se että Debbien normaali avioliitto ja perhe-elämä epäonnistui, johtui siitä, että hän alkoi pelleilemään miehensä veljen kanssa, saadakseen jännitystä, tasoittuneeseen elämäänsä ja sai sytytettyä näin veljesten välille vihan ja tapahtumaan mitä tapahtui. Ilman Debbietä veljekset tuskin näin olisivat alkaneet toisiaan hakkaamaan. Sitten Debbie kehtasi vielä moittia Peteä hermostumisesta veljelleen, tälläisestä selkänsä takana vehkeilystä, mutta Debbielle Pete olisi silti lammasmaisesti antanut kaiken anteeksi.

      Mutta olisi tämä suhde hajonnut, ilman tätä Bartonien veljesriitaakin.
      Siksi, että rikkinäisen lapsuutensa ja Dinglemäisen luonteensa takia Debbie ei osaa elää normaalia perhe-elämää. Eikä pysty sellaista koskaan tarjomaan lapsilleenkaan. Nähtäväksi jää osaako Petekään elää tälläistä elämää kenenkään kanssa, jota halusi Debbien kanssa elää. Tälläinen seesteinen perhe-elämä näyttää olevan kovin vaikeaa monille emmerdalessa.

      Outoa, että rikkinäistä elämää eläneet ja siitä kärsineet ihmiset kaipaavat alitajuisesti elämäänsä tälläistä rösöisyyttä ja turhautuvat heti, jos elämä hiukan tasoittuu. He eivät pysty säilyttämään tasapainoa ihmis-suhteissaan, vaan ne on aina jollakin tavalla aina myrskyisiä. Tässä sarjassa juuri Debbie Dinglen elämässä on eniten näitä dramaattisia tapahtumia.

      • Veljien_mielenliikkeistä

        "Debbie -- sai sytytettyä näin veljesten välille vihan ja tapahtumaan mitä tapahtui. Ilman Debbietä veljekset tuskin näin olisivat alkaneet toisiaan hakkaamaan."
        Peten ja Rossin välisessä riidassa on kyse paljon muustakin kuin vain Debbiestä. Viha heidän välillään on ollut olemassa jo kauan, paljon ennen kuin kumpikaan edes tunsi Debbietä. Se juontuu jo heidän lapsuudestaan, nimittäin siitä, miten eriarvoisesti James on kohdellut poikiaan. Pete on aina ollut isän kultapoika, joka ei tee koskaan mitään väärää, kun taas Ross on ollut isän silmissä se ilkeä pahantekijä. Ross on kantanut tästä kaunaa Petelle, ja heidän välinsä ovat aina olleet kireät. Tätä taustaa vasten ei ole mikään ihme, että heidän riitansa on mennyt jopa tähän pisteeseen, kun he ovat kilpailleet samasta naisesta. Se on kyllä totta, että Debbie sai tämän vihan nyt leimahtamaan liekkeihin, Debbie oli tässä nyt se konkreettinen syy tappeluun. Mutta Debbie ei kuitenkaan ole se perimmäinen syy tällaiseen näin rajuun vihanpitoon.

        "Sitten Debbie kehtasi vielä moittia Peteä hermostumisesta veljelleen, tälläisestä selkänsä takana vehkeilystä --"
        Eihän Debbie Peteä nyt siitä Rossille hermostumisesta moittinut, vaan se sille oli liikaa, miten kylmästi Pete pystyi kätkemään "ruumiin" metsään ja salaamaan koko jutun sen jälkeen, kun luuli tappaneensa veljensä. Se, että Pete ylipäätään kykeni tällaiseen, kertoo aika paljon Petestä itsestään, ja onhan se nyt huomattavasti pahempi juttu kuin joku syrjähyppy. Lisäksi tämä Peten teko muistuttaa Debbietä liikaa Cameronista. Hän pitää Peteä nyt Cameronin kaltaisena murhaajana eikä siksi saata olla enää hänen kanssaan, sillä ei halua enää ikinä käydä läpi sitä mitä Cameronin kanssa kävi.

        "-- mutta Debbielle Pete olisi silti lammasmaisesti antanut kaiken anteeksi."
        Ei Pete olisi pystynyt antamaan Debbielle sitä syrjähyppyä anteeksi. Olisi se varmasti halunnut, ja yritti niin uskotella itselleenkin, mutta ei siihen kuitenkaan pystynyt. Kun eihän se pystynyt päästämään Debbietä edes fyysisesti lähelleen, kun Debbie sitä yritti.


      • Huomioita_sohvalta

        Petekö on ollut isän kultapoika, joka ei tee koskaan mitään väärää?
        Ehkä on välillä ollutkin. Nyt ainakin näyttää siltä, että tämä James Barton ei
        oikein osaa päättää kenen poikansa puolella milloinkin on ja ketä vastaan.
        Mieshän on kuin tuulimylly. Ei lainkaan osaa rakastaa poikiaan tasapuolisesti.
        Välillä hän puolustaa toista ja syyttää toista, samoin kuin Emmakin.
        Hetki sitten James kurtisteli paheksuvasti kulmiaan Rossille ja nyt on Pete hänen mielestään pahis, kun ei tullut leikkimään onnellista perhettä muiden
        kanssa. Koska tulee Finnin vuoro olla iskän paheksuttavana ja kuuntelemassa kun hän kehuu kahta muuta poikaansa paremmiksi, kuin Finn?
        Jotenkin hölmöntuntuinen perhe, jossa kaikki haluaisi olla
        ehjä perhe, mutta eivät tiedä kuinka.


      • Veljien_mielenliikkeistä
        Huomioita_sohvalta kirjoitti:

        Petekö on ollut isän kultapoika, joka ei tee koskaan mitään väärää?
        Ehkä on välillä ollutkin. Nyt ainakin näyttää siltä, että tämä James Barton ei
        oikein osaa päättää kenen poikansa puolella milloinkin on ja ketä vastaan.
        Mieshän on kuin tuulimylly. Ei lainkaan osaa rakastaa poikiaan tasapuolisesti.
        Välillä hän puolustaa toista ja syyttää toista, samoin kuin Emmakin.
        Hetki sitten James kurtisteli paheksuvasti kulmiaan Rossille ja nyt on Pete hänen mielestään pahis, kun ei tullut leikkimään onnellista perhettä muiden
        kanssa. Koska tulee Finnin vuoro olla iskän paheksuttavana ja kuuntelemassa kun hän kehuu kahta muuta poikaansa paremmiksi, kuin Finn?
        Jotenkin hölmöntuntuinen perhe, jossa kaikki haluaisi olla
        ehjä perhe, mutta eivät tiedä kuinka.

        Niin no, nyt tämän päivän jaksossa James kerrankin läksytti Peteä. Mutta paljon vähemmällä Pete on kuitenkin päässyt kuin mitä Ross olisi vastaavassa tilanteessa. Niin kuin Rosskin eilen Petelle sanoi: jos kuvitellaan, että osat olisivat toisin päin ja Ross olisi luullut tappaneensa Peten ja menisi tunnustamaan tekonsa isälleen, James varmasti raahaisi Rossin suoraan poliisiasemalle paidankauluksesta retuuttamalla.

        Tämä Bartonin perhe on kyllä tosiaankin häiriintynyt. Mutta ei kai se toisaalta ole ihmekään, että lapsilla on ongelmia, kun isä kohtelee heitä epätasa-arvoisesti ja äiti on tuollainen häikäilemätön sekopää. Kumma kun Finnistä on kuitenkin tullut noinkin täysjärkinen (jollaiselta hän siis ainakin vielä toistaiseksi vaikuttaa).


    • kerstinni

      Debs näyttelijä on ollut nytten pettymys tässä draamassa. Jotenkin vaan odotin enemmän tunteita/kauhua/raivoa.
      Oliko se sitten lamaannusta vaan. Nythän sen kyllä kuuluukin olla ränsääntynyt, mutta ei ole tarpeeksi rääkkääntyneen oloinen.
      Ihan muuten pelästyin kun Ross haudattiin sinne ryteikköön! Ajattelin jottako nyt tääkin hyvä nättelijä (komea) poistui.

      • ActNaturally

        "Debs näyttelijä on ollut nytten pettymys tässä draamassa. Jotenkin vaan odotin enemmän tunteita/kauhua/raivoa."
        Jospa ohjaaja sanoi, että näyttele hämmentynyttä.


    • VeikkoSetämies

      Debbie ei tarvis muuta ku kunnolla kyrpää persseeseen,
      samoin Chastity. Marloni vois käydä hoitamassa asian kuntoon!

      • Marlonko_muka

        Elmukelmurullallako, vai kaulimella. Eihän Marlonista mihinkään ole.


      • Marloninnussimat

        Marlonilla on aivan valtava suoros. Kassitkin jo pelkästää 2:n pesäpallon
        kokoiset ja siihen uljas suonikas päälle.


    • Fgjkkgddbml

      Minulla on mennyt mielenkiinto tähän sarjaan; riitaa, raivoa, pettämistä, kieroilua, murhia ja kaikenlaista synkkyyttä.. .. miten ne näyttelijät edes itse jaksaa näytellä... itse en enää jaksa....

      • Totuusjatunne

        Näyttelijät jaksavat sen vuoksi, kun saavat työstään palkkaa. Näyttelijät eivät ota/ottane sarjaa henkilökohtaisena...
        Miten teatterin näyttelijä jaksaa näytellä samaa inhottavaa roolia päivästä toiseen, kuukaudesta toiseen, ehkä vuodesta toiseen?


    • Glub

      Chasista olen pitänyt todella pitkään, ja edelleen pidän. Samoin Emma on minusta melko hauska, vaikka onkin hiukan häiriintynyt. Toivottavasti häätää kaikki luntut pois perheestään.

    • katsoin_koelaulun

      Upeasti soivan laulajan. ?

    • Huomioita_sohvalta

      Ihan on soiva peli ;) jos tiedät mitä tarkoitan ;) fuki fuki ;)

    • Huomioita_sohvalta

      En todellakaan tiedä. En edes sitä, kenelle osoitat tälläisen kysymyksesi.
      Mutta sen huomaan, että haluat käyttää nimimerkkiäni kummalliseen
      kommentointiisi. Onko mitenkään mahdollista, että menisit aiheinesi tuonne
      musiikkipalstoille?

      • NeuvoEhkäHyvä

        Rekisteröi nimimerkkisi ja kirjaudu sillä ennen kommenttejasi. Näin kukaan ei pääse esiintymään nimelläsi.


      • Kannattaaehdotusta

        Kannatan, koska Huomioita_sohvalta-henkilöllä on hauskoja ja osuvia huomioita ja olisi ikävää jos ne loppuisivat tai katoaisivat jonkun satunnaisen nimimerkin taakse :)


    • Kiitos kannustuksesta ideasta nimimerkin rekisteröimiseen. Kiitän sydämellisesti myös muista kehuista. Nyt on sitten rekisteröity nimimerkki ja jos joku haluaa käyttää ihan välttämättä samaa nimimerkkiä, niin nyt ainakin tiedetään, koska minä itse olen asialla. Keskustelemisiin.

      • slkdfdsklfj

        Peukku :D


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      575
      15281
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      44
      12378
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      362
      8995
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      10
      3917
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3827
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2657
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2157
    8. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      130
      1928
    9. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      194
      1633
    Aihe