Huono vaihe

ldkfjlsdkjs

Miten Emmer on mennyt noin köpöksi. Bartonin perhe on lähinnä naurettava. Ross kiusaa Peteä eikä kukaan näe tai välitä, eikä kukaan muista tai välitä, että Ross tuhosi Debbien kanssa Peteltä perheen (paitsi Emma joka tosin syyttää vain Debbietä). Ja sekin ärsytti, kun Ross kävi ällöttävästi ilvehtien hakemassa Lawrencelta jotain rahoja.

Eric raivoaa kaikille Valin kuolemasta, nyt viimeksi syytti siitä Dianea, vaikka itse sulki siskokset peilitaloon.

Rakeesh pomppas yhtäkkiä laatikosta kuin joku vieterin nokassa keikkuva isoveli huolehtimaan Jaista juuri sopivasti, kun ällöttävästi ilvehtivä Jai muka sitten seuraavassa hetkessä rupes käyttämään huumeita.

Päivän ainoa valopilkku oli Chasin epäuskoinen ilme, kun hän tuijotti Berniceä, joka ei yhtään tajua että Lawrence on homo :D

46

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huomioita_sohvalta

      Tulipa tehtyä samat huomiot sohvalta. Etenkin Bartonien perheen nykyinen kodinleikkiminen näyttää niin kornilta, kun olla ja voi. Vuoronperään veljekset on isänsä epäsuosiossa ja suosiossa. Ukko ei tiedä kenelle milloinkin pojistaan kulmiaan kurtistelisi ja kenen naamaan työntäisi omansa kiinni, antaen muka viisaita ohjeitaan. Hölmöiltä vaikuttaa koko sakki, äiti Emma etenkin.

      Ericistäkin on tullut täysin raivohullu surunsa kanssa. Liekö itsesyytökset tehneet hänestä tuollaisen. Syyttää Dianea Valin kuolemasta, vaikka sisimmässään tietää olevansa tavallaan itse enemmän syypää siihen.
      Hänhän oli mukana hölmössä juonessa, kun telkesi siskokset Rodneyn ja Dougin kanssa peilitaloon. Vaimon siskon porttikielto hautajaisiin meni hiukan yli.
      Valin kuoltua Ericistä ilmeisesti tulee samanlainen raukkamainen kakkapää, mikä oli ennen Valerieta.

      Lyhyt episodi Aaronin ja Andyn kohtaamisesta ja Aaronin avautumisesta äidilleen,
      sai minut jo pelkäämään, että pitää taas nähdä Aaronin periteistä ahdistunutta kyynelehtimistä ja viiltelyään.

      Jain tempaukset ei sen sijaan ihmetytä lainkaan. Tyypistä tehdään näin kahta
      kauheampaa sekopäätä, kun hän vetetee kokkelia kapeaan nokkaansa.
      Rakeshin hillumista mukana tässä kuviossa en kyllä ihan ymmärrä.
      No ehkä hänellä oli ketun häntä kainalossa, jota en vaan huomannut.

      Ja taas jälleen kerran elvisteltiin isolla setelinipulla, kun Lawrence toi rupiselle Rossille pussillisen rahulia. Ainoa hyvä kohtaus oli tänään, se kun Kirin näytti fiksun miehen esimerkkiä Jaille, joka yritti saada Kiriniä myymään huumeita.
      Siinä oli Kirinillä hienot repliikit."Vain idiootit sekoaa huumeisiin"

      • Vihjeitätulevasta

        Ensin Lawrence sai salaperäisen puhelun autoon ja sanoi jollekkin : älä mene lähelle häntä him,mieshenkilöä. Ja sitten tulee Ross käymään ja saa ison rahanipun. Miksi? Mitä varten? Mieti.


      • olettevalokuvassa

        Robert houkutellaan johonkin homobileisiin, joissa on useita alastomia miehiä. Siellä sitten irstaillaan, ja Ross tai hänen palkkaamansa kuvaavat kaiken, jonka jälkeen Lawrence saa kuvat ja pääsee lopultakin eroon Robertista.


      • ldskfjsldkj

        Minusta Ross viittasi rahoja penätessään siihen, että hänen kamansa olivat palaneet tms. kun Lawrencen jotain-otain-jotain. Ei jäänyt paremminmieleen, valitan. Mutta ihmettelin, milloin sellainen on tapahtunut. Ettekö panneet keskustelua merkille vai torkahdinko ja näin unta?

        Ja huomioita_sohvalta: kuvasit juurikin Bartonin perheen kuviot oikein. Jamesin ihme poukkoilu poikiensa välillä on outoa isyyttä, varsinkin kun niin suoraan kerta toisensa jälkeen muistuttaa Petelle, että tämä yritti tappaa Rossin. Ikään kuin hölmöhkö ja kiltti Pete ei sitä jo tajuaisi ja olisi jo muutenkin hajalla tilanteen kanssa.


      • JotainTapahtuu

        Lawrence todella paiskoi ajat sitten ikkunasta ulos Rossin tavaroita,joita ei edes kovin paljon ollut mutta rahamäärä oli liian suuri siitä annnettavaksi. Ja heti kohta sen jälkeen jo Ross ja Lawrence tapasivat autossa salamyhkäisesti. Ross iski silmääkin mennessään bussiin. Ihmettelin sitä silloin ja nyt tätä salaperäistä keskustelua. Voidaan olettaa että jotain katsojille jätettiin kertomatta..Chrissie on tetttänyt hommia Rossilla,joka hakkasi Robertia ja varasti.


    • Cdlevyt

      Ei merkityksellistä, mutta Lawrence on käsittääkseni bi ,.

      • Whitenutcases

        Lawrence on vaikea ja outo tapaus kaikin tavoin. Kulissi liitto,ei seksiä, tulossa Bernicen kanssa. White perheestä tulee enemmän tietoa v2016 jaksoissa. Ei ole bi,eikä hetero.


    • Roolitvaihtuu

      Sama juttu Dingle-perheessä. Tänään olet hylkiö ja huomenna sankari, ja päinvastoin. Esimerkkinä Chas/Debbie/Cameron kolmiodraama.

      Miksi Jai ei voinut itse hävittää huumeita, vaan yritti saada Kirinin kauppaamaan niitä ja Rakeeshin hävittämään? Mistä muuten ne huumeet tulivat (meni ohi)?

      • sldfkjsldkfj

        Megan osti huumeet lavastaakseen Jain huumekauppiaaksi, mutta asia selvisi Jaille ennen aikojaan ja juoni epäonnistui.

        Jai ei hävittänyt huumeita, koska hän on valtavassa rahapulassa ja halusi saada niistä rahat takaisin. Toisaalta se, että hän sitten kuitenkin antoi ne Rakeeshin hävitettäväksi - tai osan niistä, koska Rakeeshin lähdön jälkeenhän hän veti huumetta itse - johtui varmaan siitä, että hän oli jo alkanut käyttää niitä ja oli hieman epälooginen.

        Voisikohan jopa olla niin, että iso osa Jain viimeaikaisesta todella oudosta ja aggressiivisesta käytöksestä johtuu siitä, että hän on jo viikkoja käyttänyt huumeita?


    • Huomioita_sohvalta

      Nyt on aika seurata ties kuinka kauan Jain huumeriippuvuutta, kun Laurel pääsi eroon alkoholista ja Rhona pillereistään ja Lisakin epämääräisistä laihdutuspillereistään. Miksihän aina joku tälläinen jostain aineesta riippuvainen tyyppi sarjassa pitää olla mukana sekoilemassa? Hämmästyttää vaan se, ettei Jailla ole mitään muuta säilytyspaikkaa kokaiinilleen, kuin lukittu työpöytänsä laatikko. Vaikka tehtaalta on jo kerran poliisivoimin etsitty huumeita.

      • sdklfjdkls

        Joo ja justiin se sama laatikko, jossa säilytetään nitojan niittejä. Toimitusjohtajan työpöydän laatikossa niittejä tosiaan on kaikissa niissäkin firmoissa säilytetty, joissa olen ollut töissä :D


    • Katsellaannytvaan

      Hyvin tapahtumarikas vaihe menossa sarjassa ensi kevääseen asti.

    • 19vuottaEMMERDALEA

      Ihan samaa mieltä että ihan liikaa tapahtuu pikkukylässä. KAIKKI ON KOHTA KERTAALLEEN ISTUNUT ESIM. VANKILASSA VAI JOUTUUKO EHGLANNISSA NOIN HELPOSTI ISTUMAAN.

      • Kuuluusarjamaailmaan

        Poliisin kuulusteluissa on ollut useita ja pidätettynä. Se ei tarkoita istumista. Dingleistä lähes kaikki,Zak,Cain,Debbie,Charity,Adam B. Andy. Chasilla ei ole rikosrekisteriä,Aaron miten on? Onko rikosrekisteriä? Nuoruus vuosia en muista. Ehdonalaisena Aaron on ollut ainakin Adamin takia ja siitä voi olla merkintä.


      • Dinglet_istumaan_kaikki
        Kuuluusarjamaailmaan kirjoitti:

        Poliisin kuulusteluissa on ollut useita ja pidätettynä. Se ei tarkoita istumista. Dingleistä lähes kaikki,Zak,Cain,Debbie,Charity,Adam B. Andy. Chasilla ei ole rikosrekisteriä,Aaron miten on? Onko rikosrekisteriä? Nuoruus vuosia en muista. Ehdonalaisena Aaron on ollut ainakin Adamin takia ja siitä voi olla merkintä.

        Kohta on Chasillakin rikosrekisteri, Aaronilla käsittääkseni on. Samista ja Marlonista en tiedä.


      • muistanjotenkin

        sam on ainakin ollut lusimassa pari kertaa. En enää muista mistä se oli ekan kerran lusimassa, mutta jotenkin se liittyi Zakin veljeen Albertiin. Toisen kerran Sam lusi siitä kun vahingossa ajoi Ednan yli. Marlonhan on tavallaan Dinglen suvun "mustalammas", kun sillä on aina ollut rehellinen työpaikka eikä ole rikosrekisteriä.


      • Enmuistatarkkaan
        Dinglet_istumaan_kaikki kirjoitti:

        Kohta on Chasillakin rikosrekisteri, Aaronilla käsittääkseni on. Samista ja Marlonista en tiedä.

        Tarkoitatko Chasin marraskuu - joukukuu 2015 tapahtumia Williksessa? En nyt muista menikö oikeuteen ja katsottiinko Chasin sairauden vaikuttaneen asiaan. Ei ainakaan vankilaan joutunut.


      • UncleBen
        Kuuluusarjamaailmaan kirjoitti:

        Poliisin kuulusteluissa on ollut useita ja pidätettynä. Se ei tarkoita istumista. Dingleistä lähes kaikki,Zak,Cain,Debbie,Charity,Adam B. Andy. Chasilla ei ole rikosrekisteriä,Aaron miten on? Onko rikosrekisteriä? Nuoruus vuosia en muista. Ehdonalaisena Aaron on ollut ainakin Adamin takia ja siitä voi olla merkintä.

        Olihan Chaskin istumassa epäiltynä Carlin murhasta.


      • Chaseioleollut

        Ei sotketa nyt asioita. Kuulusteluissa käyminen ja pidätettynä olo poliisiasemalla tai jopa vankilassa epäiltynä ja syytettynä oleminen syyttömänä ja ilman tuomiota ei ole istumista,vankila tuomiota. Lievistä tapauksista,sakot, ei kai tule rikosrekisteri merkintöjä. Englannin lainsäädäntöä en tunne tarpeeksi.
        Aaron oli ehdonalaisessa kun suojeli Adamin tuhopoltto rikosta.


    • ljksfjlksfjfslkjkfs

      Mielenkiinto on mennyt, hyvin ennalta-arvattavaa halppishommaa...juonet toistuu, sama kaava toistuu, naiset ovat kuin joitain kierrätyspalkintoja rakastumassa aina johonkin tai tulevat takaisin entisen luo, hölöhölö...en ole katsonut enää puoleen vuoteen..kuin silloin tällöin. Se väkivalta, huutaminen, raivoaminen, kyllästyttää..Pitäisi lopettaa jo tuo sarja, jota on tullut jo noin kolmekymmentä vuotta tai toivottavasti kaikki nyt siellä olevat vaihtuisivat toisiin ja myös käsikirjoittaja kanssa.

    • Ennalta arvattavissa oli tämä, Connorinkin ilmestyminen kartanolle.
      Kaikki kai arvasivat heti hänen olevan Robertin asioilla.
      Eikä vasta sitten hoksattu mistä on kysymys, kun sälli palaa takaisin kartanolle perimään palkkaansa Robertilta, heti kun Lawrence oli lähtenyt matkoille ja talo saatu tyhjäksi. Hölmö juonikuvio sinänsä ja liian rohkeaa, oli pyytää kyseinen ketku, hillumaan vielä kartanolle ja hakemaan sieltä palkkiotaan.
      Eikä esim. Antaa rahoja tyypille jossain muualla. Mutta näinhän sen kai
      draamasarjassa pitää mennä. Ennalta-arvattavatkin jutut, jos nyt joku ei
      sattumalta kuitenkaan arvaisikaan.

      • lksdklsaj

        Joo Connorin kuvio oli tylsä ja ennalta-arvattava. Ja todella älytöntä maksaa hänelle rahat kartanossa. Kaikkien mahdollisten konnuuksien jälkeen oli myös Lawrencelta outoa, ettei hän nähnyt juonen läpi.


      • OnssejaEiTuodaKotiin

        Ketkä kaikki? Lawrence oli yksin kotona Connorin käydessä. Bernice piipahti. Kartanosta on kilometrejä kylän keskustaan. Robert tuli matkalta ja ratkaisi asian. Lopussa paljastui että Robert oli tavannut Connorin jo aikaisemmin,ollut sex puuhissa C kanssa ja suunnitellut lähentely ansan.


      • sldkfjlskdfj

        Kaikki katsojat.


      • muistaeikerrota

        Kun Connor saapui kartanoon töitä kyselemään niin heti silloinko tiesitte että Connor on Robertin juoni säilyttää asemansa HF töissä? Epäilen. Robert kyllä kertoo Lawrielle myöhemmin asiasta. Connor on muuten ainut mies, joka nähty sarjassa Aaronin lisäksi joiden kanssa Robertilla on ollut sutinaa. Aaron on ollut kerran Finnin kanssa, tapahtui jo ennen Robertia.


      • Connornilkkiäeikaivata

        Onneksi Connoria ei nähdä enää ED koskaan koska esittäjä saanut roolin Corriesta. ED entinen tuottaja Oates on nyt Corriessa. Oatesia saamme syyttää liiasta Rossismista ja väkivallasta.


    • Hiukan harmistuttava huomio. Viimeisin Connorin kyläilyyn kartanolla liittyvä keskusteluni, kommentointini poistettiin jonkun s.24 moderaattorin toimesta.
      Ehkä hän ei henkilökohtaisesti pitänyt siitä, tai teki vaan mitä hänen kuuluu tehdä.
      Sekin on mahdollista, että joku muu on ilmoittanut kirjoitukseni olleen asiaton hänen makuunsa. Huomion myös sen, että täällä tutuksi tulleena nimimerkkinä saatan tympäistä joitakin ja silloinhan joidenkin tapana on alkaa kohdistamaan inhokkiinsa kaikenlaista pikku kiusaa. Kiusaahan se on pienikin kiusa.
      Olen kuitenkin pahoillani, jos kommenttini oli todellakin jonkun mielestä asiaton. Tyylini on toisinaan räväkkäkin, mutta pysyttelen aina mielestäni asiallisuuksien rajoissa. On ikävää, jos täällä ei sallita, asiallisia, mutta omaperäisiä kommentointitapoja. Tuntuu myös hieman turhauttavalta kirjoittaa ajan kanssa pidempi kommentti, sehän ei ole ihan sama asia, kuin kirjoittaisi tuosta vaan lyhyen ostoslistan. Sitten huomaa, että juttu onkin tuosta vaan poistettu ja jokseenkin mitättömin perustein.

      • lkdfdjlsk

        Mitä siinä sanottiin?


      • Tunteellajajärjellä

        HuomioitaSohvalta. Onhan ylempänä julkaistu kommenttisi eiliseltä klo 16.57 koskien Connoria. Ei siitä ole mitään syytä kenenkään ilmoitella ja paheksua.
        Kun seuraa sarjaa pitkään niin joskus jotkut hahmot ja käsikirjoitukset alkavat ärsyttämään. Jos mikään ei kosketa tai harmita niin miksi katsoa tai jos koko sarja ei miellytä niin pysyisivät sitten poissa palstalta.


      • On julkaistu kyllä, tuo yksi tuolla. Mutta minulla oli aiheesta lisääkin kommentoitavaa, mutta se poistettiin. No, tähän on tyytyminen.


      • kxft
        Huomioita_sohvalta kirjoitti:

        On julkaistu kyllä, tuo yksi tuolla. Mutta minulla oli aiheesta lisääkin kommentoitavaa, mutta se poistettiin. No, tähän on tyytyminen.

        Noo, kaikkea ei tarvitse aina sanoa ääneen, ja se tekee itse kullekin aivan hyvää välillä saada pieniä muistutuksia siitä, ettei ole muita ylempänä. :) En nähnyt mitä kommentoit mutta jos se on kerran poistettu, tuskin mitään kovin julkaisukelpoista. Täällä näitä ikäviä ja loukkaavia aloituksia ja viestejä on ollut aiemminkin, toivon mukaan nyt Suomi24 onkin ajan tasalla ja poistaa moiset viestiä jatkossakin kokonaan. :)


    • Se mitä sanotaan ääneen ja mitä kirjoitetaan eroaa aina vähän toisistaan.
      Mutta se mitä kenenkin mieleen tulee ja jos haluaa kirjoittaa sen myös keskustelupalstalle, sehän on aina jokaisen oma asia. Itse en koe olevani niin ylhäällä, että voisin alkaa muiden puolesta tälläisestä päättämään.
      Missään tapauksessa, en ole koskaan halunnut millään muullakaan tasolla
      olla ylempänä muita. Ei tällä kommettien poistamisella sitä varmasti haluta kenellekkään sanoa. Kommenttien poistamisen tarkoitus ei ole siis laittaa ylläpidon toimesta ketään täällä kenenkään ylä, tai alapuolelle.

      Poistettu kirjoitukseni oli ihan yhtä julkaisukelpoista, kuin muutkin kommentit
      tällä palstalla. Haluan myös huomauttaa, etten harrasta keskustelupalstoilla kenenkään loukkaamista. Harmillista, jos roolihahmoihin kohdistuvan arvosteluun suhtautuu liian vakavasti, se saattaa silloin ehkä tuntua lähes henkilökohtaiselta loukkaukselta. Tiedän ettei tälläinen kenenkään yliherkkyys silti ole sentään ylläpitäjän peruste poistella tälläisten kehoituksesta kenenkään asiallisia kommentteja. Viesteiksi en palstalle kommentointia missään tapauksessa kutsuisi. Viestithän yleensä kohdistetaan jollekkin tietylle henkilölle.
      Oman kommentointini kohdistan vain tv-sarjaan, en muuhun.
      Tämäkään ei ollut yhdelle henkilölle kohdistettu viesti. Vaan yleisesti, ko aihetta ja
      tapahtunutta käsittelevää kommentoitia. Jonka saa toki poistaa, jos joku tästäkin järkyttyy pahasti.

      • Lisäys. Haluaisin pysyä kuitenkin vain aiheessa=Emmerdale.
        Enkä setviä näitä muita juttuja täällä.
        Kiitos!


      • batmani

        Ei tästä ketjusta ole ainakaan yhtään viestiä poistettu. siitä jää nimittäin merkintä, että viesti poistettu. Minullekin on joskus käynyt niin, että lähetysvaiheessa tapahtuu jotain yllättävää, viesti ei lähdekkään tai lähtee tuplana.
        Mutta Emmerdale asiaan. En halua olla "pilkunviilaaja", mutta viime viikon jaksoissa ainakin 2 kertaa Lawrence puhui pojanpojastaan, oliko kääntäjän moka vai ilmestyykö vielä poika poikineen ohjelmaan?


      • Eiolepoikia

        Lawrencelta on kerrottu olevan kaksi tytärtä,ainakin sama äiti. Tästä asiasta saamme tietää enemmän tulevaisuudessa Chrissien osalta. Rebecca tytär mainitaan usein mutta hahmoa ei ole muuten vielä olemassa,eikä kuvaa.


      • Kuinkassattuikaan

        Enlanninkieliset ED spoilerit kertookin tänään jotain Rebeccasta.


    • dios

      Se on sääli kun vanhat starat lähtee pois tulee liikaa uusia tyyppejä.

    • "batman" Tiedän tuon "viesti poistettu" ilmoituksen. Mutta tässä kävi nyt niin, että lähetettyäni kommenttini, näin sen jo palstalla, sitten se vaan hetken päästä katosi sieltä. Se ns.vain käväisi siellä. Kyllähän tämä vähän ihmetytti.
      Mutta kaikenlaista näköjään sattuu, ilmeisesti palstaa pääsee muokkaamaan kuka tahansa. Muuta selitystä tähän ei oiken ole.

      • kxft

        Mitä sanoit sitten? Vaikkapa pähkinänkuoressa.


    • Poutasäätäodotellen

      Ketjun aloitukseen sanon että se riippuu katsojasta itsestään mikä tuntuu huonolta ja mikä taas toisista hyvältä. Itse pidän hyvänä vaiheena mitä tarinoihin tulee mutta en pidä oudosta perustettomasta Robert vihasta. Syksyllä 2014 alkanut salasuhde,engl affair, Robertin ja Aaronin välillä on paljastanut ja seurauksia siitä koetaan,Whitien vihaa, Debbien ailahtelu Dinglen tapaan Bartonien välillä,Andyn ja Chasin,Paddyn viha Robertia kohtaan. Mauttomat Valin hautajaiset ja Erikin hassu uho kun lukitsi itse akkansa koppiin.

      • PidänRobertista

        Huom! Edelliseen tekstiin. Tarkoitan vihaa ja väkivaltaa jota useat muut Emmerdale hahmot kohdistavat Robertiin. Minusta katsojana se ei tunnu mukavalta. Minulle on saman tekevää se vihaako joku katsoja tällä palstalla Robertia.


    • Se on itsestäänselvyys, että se riippuu katsojista, mikä tuntuu hyvältä ja mikä huonolta. Siksi täällä palstallakin jokainen kommentoi omalla tavallaan kokemaansa ja näkemäänsä. Kaikki eivät pidä samoista asioista, eikä samoista roolihahmoista, tai näyttelijöistä.Näemme asioita niin eritavalla.
      Koetetaan silti hyväksyä toistemme erilaisia näkökantoja. Muiden negatiivista suhtautumista lempihahmoihinsa ei kannata pitää, perusteettomana ja outona vihana. Kaikilla on omat perusteet inholleen ja vihalleen.
      Koetetaan ymmärtää ne siis, vain erilaisena suhtautumistapana.
      Ihan mielenkiintoista on kuitenkin lukea katsojien erilaisia mielipiteitä, miten kukin nämä sarjaan liittyvät asiat kokee ja näkee.

      • lskdjflksdj

        Juurikin näin!


    • Huomioita_sohvilta

      Andy on sairaan siisti kundi, hakkaa muijia, dokaa
      ja diggaa heavyy.

    • joopaseipäskyllä

      Ja tämä kaikki on niin totta, ajatelkaa nyt.

      • Totta_se_on

        Joillekkin niinkin totta, että suuttuvat emmerdalessa rakastamiensa tyyppien puolesta jos joku niitä haukkuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      37
      4122
    2. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      239
      2577
    3. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      248
      2474
    4. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      203
      1924
    5. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      100
      1782
    6. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      117
      1547
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      198
      1326
    8. Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joiden alkuperää ei tiedetä

      Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joita käytetään koko itää vastaan tietämättä niiden alkuperää. Aina kun o
      Hindulaisuus
      346
      1221
    9. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      94
      1106
    10. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      1056
    Aihe