Säpinää kannen alla

tottavainosa

1 kauden idea oli se että yksi tuottajista teki opiskelaikoina kyseistä stewardin hommaa ja kun opiskeli tv-elokuva-alalle niin keksi kyseisen vedätyksen.

Jostain pitää saada jahti ja sen uudeksi nimeksi laitetaan Honor. Jahdin oikea miehistö lomalle 5 viikkoa ja koko kausi 10 jaksoa purkkiin 5 viikon aikana. Varmaan ihmettelette miksi aina on max 6 vierasta ei se 12 mikä alukseen mahtuu. Kuvausryhmä vei sen 6 paikan. Jakson kuvattu 2,5 päivän aikana (viikossa siis 2 risteilyä). Sarjan "tähdet" ihan oikeasti saivat vain sen tipin, ei oikeaa palkkaa kuten väittivät, siksi se tippi oli siinä niin suuri asia. Yksi naisista valehteli että syy sekoiluun oli vain alkoholi, ei lääkkeiden väärinkäyttö. Kimma on koukussa lääkkeisiin, jotka poistavat jännittämisen ym punastelun. Kapteeni on joku eläkelläinen. Aluksella oli 2 sen oikeaa miehistön jäsentä , konemestaripäällikkö joka tuntee aluksen tekniikan, sekä toinen perämies. He eivät sarjassa paljon näkyneet, ehkä 2 kertaa. Miehistöstä 8 olivat jotain sekoilijoita, osa ihan tosissaan haluaa uralle, loput "ihan sama".

2

815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huippusarja

      Sarja on uskomattoman mielenkiintoinen ja viihdyttävä, olen ihan koulussa siihen.

      Mielestäni alkoholin käyttö on huomattavasti vaarallisempaa kuin lääkärin määrääminen lääkkeitten käyttö.

      Sarjassa Kat tekee töitä melkein 7/24, ja on aina edustava ja hillittykäytöksinen, joten mikään kovin paha "nisti" Kat ei ole. Huumeitten/lääkkeitten käyttäjä ei jaksa fyysisesti raskasta työtä.

    • hehehehehehhe

      Kyseessä on feikki miehistö jolla ei ole ammattipätevyyttä toimia missään risteilyaluksella oikeiden vieraiden kanssa. Viertaat on järjestetty "big brotheria" varten. Merillä ammatissa toimiessa vaaditaan tietty ammattipätevyys (meripelastus kurssi ym). Jenkeissä on kiva kun ei tarvita muuta kuin valehdella ja pääsee eteenpäin. Risteilivät USA ulkopuolella koska pätevyys puuttui. Kapteenikin taitaa olla merikelvoton. Oikeat koulut käyneet miehistöt ansaitsee palkkaa, ei he tipeillä elä kovinkaan kauaa. Jos tuntipalkka on 5 dollaria niin sitten tipit ovat tärkeä osa palkkaa. Hauskaa että jopa kapteeni kärkkyy tippejä, vaikka oikea kapteeni ansaitsee vuodessa yli 100 000 dollaria. Ei ravintolassa kokki tai keittiöpäällikkö ota tarjoilijoiden tippejä. Täysin sairas vale-tv-sarja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe