Ruoveden marjasota

Marjastaja_kans

28

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfdfhu

      Mikä siinä oli hyvää? Suomalaiset juntit luulevat omistavansa marjastuspaikat. Sitten nämä juntit vielä kehtaa ilmoittaa laittomista teoistaan lehteen.

      Äly hoi juntit. Ruoveden idiootit.

    • justjoopa

      Ja toinen suomalainen juntti rahtaa orjatyövoimaa ja toinen puolustelee sellaisella oikeudella, joka kuuluu menneisyyteen. Mietipä sitä.

      • jonna.männistö.google

        Jep, asiassa monta eri puolta. Helppoa tuo rasismi huutelu.


    • Onkoselvä

      Jokamiehen oikeus koskee vain suomalaisia,ei vierasmaalaisille kuulu jokamiehen
      oikeudet suomessa.

      • Rabela

        Jokamiehen oikeudet koskevat kaikkia, jotka liikkuvat Suomessa. Niitä ei ole mitenkään eritelty koskemaan tai olemaan koskematta joitain tiettyä ryhmää.


      • Yks_marjastaja
        Rabela kirjoitti:

        Jokamiehen oikeudet koskevat kaikkia, jotka liikkuvat Suomessa. Niitä ei ole mitenkään eritelty koskemaan tai olemaan koskematta joitain tiettyä ryhmää.

        Jos joku tekisi lakialoitteen jokamiehenoikeuksista koskemaan vain Suomen kansalaisia, niin allekirjoittaisin heti. Toinen vaihteohto olisi jokamiehenoikeuksiin laittaa marjastus ansiotarkoituksessa luvanvaraiseksi.


    • Rööperit

      Kyllä Ruovesiläiset otti innoissaan pakoloisia. Mutta jos thaikku tuleen kerään marjoja niin alkaa Ruovedellä sotatila. Mutta naurettavaa porukkaa Runkkuvesiläiset ovat muutenkin.

    • tyyyyyyyöpjk

      En ymmärrä koko sotkua.Marjoja jää metsiin. Mutta miksi poimijat tulevat asutusten lähelle.Suomessa on paljon sellaisia alueita jotka ova kaukana asutuksista.Poimijat voisivat mennä syrjäisille paikoille saavat olla rauhassa.Erämaan taikaa

    • marjaariittääkaikille

      Thaimaalaiset eivät pyydä tai vaadi meiltä mitään, vaan tekevät kovaa työtä aamusta iltaan. Teollisuus tarvitsee kaikki marjat tuotantoon ja näin työllistämällä luovat hyvinvointia maahamme. Suomessa loisijoille maksetaan palkka sohvalle, joten marjat jäisivät metsiin ilman ahkeria thaimaalaisia. Valittajat sukkia kutomaan näille jotka niitä myös kuluttavat. Loisimaan tulleet iphonemiehet näyttävät käyttävän vain merkkivaatteita.

    • Näinsevaanon1

      Kyllä siinä sais mummoilta napata harjanvarret käsistä ni katottais kuka hätistelee ja ketä. Eikä marjojen poimintaan ole mitään päivämäärää milloin sopii poimia. Jos joku poimii raakana niin mitä sitten. . Turhaa se on mammojen itkeä tyhjillä mättäillä sen jälkeen että tämän piti olla minun paikka..

    • ptr60

      ei ole partalapsia näkynyt marjametsällä , ei jaksa lähtee kun aamupuurokin on pahaa päivä pilalla ostarille notkuun....

    • käräjäreissulle

      Kyllä hävettää tuollainen ruoveteläisten muijien väkivaltaisuus ja itsekkyys. Jokamiehenoikeus koskee lain mukaan kaikkia. Thaimaalaiset on varmaan ihan pelkkää ystävällisyyttään jättäneet rikosilmoitukset näiden päälle karkauksesta tekemättä.

      • apinen

        Kyllä nyt on taas nillittämistä. Miettikää, että siellä taikuissa pikkukylissä kerätään rahaa pitkin vuotta, että yks pääsee tänne poimimaan marjoja ja taas niillä saamillaan tuloilla elättää seuraavan vuoden perheensä ja muut.


      • mietippä-uusiks

        Oot niin sekasin.


      • Kysyn_vaan
        apinen kirjoitti:

        Kyllä nyt on taas nillittämistä. Miettikää, että siellä taikuissa pikkukylissä kerätään rahaa pitkin vuotta, että yks pääsee tänne poimimaan marjoja ja taas niillä saamillaan tuloilla elättää seuraavan vuoden perheensä ja muut.

        Eli hyvä että rahat viedään pois suomesta. Miten se hyödyttää silloin meitä?


      • Kysy_vaan

        Miten se hyödyttää meitä, jos marjat mätänevät metsään?


      • Saa_kysyä
        Kysy_vaan kirjoitti:

        Miten se hyödyttää meitä, jos marjat mätänevät metsään?

        Marjat palaavat takaisin ravinteiksi. Se on se luonnon kiertokulku. Poimijoiden palkka kiertää vain Suomesta pois.


      • Älykästä
        Kysyn_vaan kirjoitti:

        Eli hyvä että rahat viedään pois suomesta. Miten se hyödyttää silloin meitä?

        Ei kai kukaan niitä poimittuja marjoja torilla ilmaiseksi myy...hohhoijaa...


      • kysy_vaan
        Saa_kysyä kirjoitti:

        Marjat palaavat takaisin ravinteiksi. Se on se luonnon kiertokulku. Poimijoiden palkka kiertää vain Suomesta pois.

        Ja sehän se tässä eniten ahdistaa kun joku tienaa marjoilla, joita ei itse viitsitä kerätä. Kateusfestivaalit sopii Ruovedelle kuin nenä päähän.


    • huujaa

      On nämä suomalaiset rehupuntit hulluja kun eivät ymmärräettä me annamme luvan poimia marjoja näitten valtion elättien mailta nimittäin me veronmaksajat kun nämä rehupuntit on meillä töissä.

    • tööölkl

      On sitä täällä kantaväetössä niitä jotka tarviis marjatuloja. On se hävytöntä,että pitää tulla toisten takapihalle marjaan. Mummolla ei ole enää auto joutuu ostaa marjat.Kyllä hävettä että poimijat tuodaan toisten nurkii marjastaan.Suomessa on ihan oikeasti paikkoja joissa ei kukaan käy.Äly hoi.tälläinen keskustelu on jos halutaan röykeys on vattia niin pudotetaan katiska toisen mökkirantaan ja tullaa kalalle kun mökkiläiset saunoo.Joka miehen oikeus mulla on kalastustupa voimassa

    • automaatticorollatpois

      Niin paljon kun on marjoja metsissä että , kuin hirvikärpäsiä.
      Mikä siellä ruovedellä nyt niin erikoista on marjoissa , joita oli muuten aika vähänlaisesti siellä seudulla ainakin lauantaina oli kun tänne ylöjärven suuntaan vertaa olisikos taas niin kylmä kesä teilläpäin kuten yleensä pohjoispirkanmaalla on ja sateisempikin kuin vaikka mouhijärvellä, eikö niin.
      Mikä siellä muutenkin vaivaa ihmisiä, mökkitontit on kullan hinnassa vaikka ollaan sadankilometrin päässä yhtään mistäään.
      Kyllä seuraava sukupolvi kiinnostuu mökeistänne yhä vähemmän ja vähemmän koska mökinomistamisen keski-ikä on ja nousee selkeästi yli seitsemänkymmentä vuotta , eikö niin?
      Hyvä että edes marjabisnes kiinnostuu siitä suunnasta pirkanmaata jossa muuten rikastuu vain se joka saa loppukäyttäjältä rahan marjoista ei kylläkään poimija.

    • suomenmies

      Verottaja vain unohtanut thaipoimijat...
      Poimivat marjoja tilaajalle eli marjojen ostajalle... ei ole satunnaista myyntiä

      • erisaannot

    • viikooo

      On se vain erikoista,että joka puolella suomea puhutaan kun marjapoimijat liikkuu. Ruovetiset eivät poikkea. Firmoissa joska pyörittää on vikaa ja paljon.Ei hyvää Suomi mainosta.

    • ninmioo

      Ei oo mitään järkeä että kyläiset lähtee muualle marjaan kun poimijat vie kaiken.Varsinkin marjoja tuli näinkin vähän tämä vuonna.

    • Mökin_Manta

      Älkää kitistkö siellä pipo kireällä. Olen kerännyt todella paljon puolukkaa ihan talomme lähimetsästä eli 70 litraa. Ei ole näkynyt paikallisia eikä thaikkuja vaikka tieltä matkaa poimintapaikaan vajaa 200m.
      Kyllä sitä puolukkaa riittää kaikille - ja metsäänkin jää (ihan liikaa).

      • mullekkimarjoja

        Jonkun talon lähellä ovat kuitenkin keränneet. Ei ehkä sinun, hyvä niin. Tuskin mummot muuten olisivat nimen kanssa lehtijutussa. Aamulehden juttu missä mainittiin ruovesiläisen myyvän marjoja Haapasaareen thaiostajalle oli vastaisku. Kuulemma thaikut eivät mene kilometriä lähemmäksi taloa. Höpöhöpö ja koittakaapa viedä marjojanne myyntiin sinne. Luulen että lehtijuttu oli tehty varta vasten maineen puhdistamiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe