Suomi ensin tapahtuma

korre

Suomi Ensin! 11.9. klo 15-16.30 HKI Itäkeskus
Helsinki: Suomi Ensin! Itsenäisyys ja stop islamisaatiolle. Osa 3.

syyskuu 11 @ 15:00 - 16:30 HKI Itäkeskus, Tallinnanaukio

Suomi Ensin! Itis-kampanja. Osa 3. Vaaditaan eroa EU:sta (Fixit), eurosta ja Schengenin sopimuksesta. Puolustetaan perinteisiä suomalaisia arvoja ja kulttuuria sekä vastustetaan Suomen islamisaatiota.

Helsingissä toimiva kauppakeskus Itis on ainoana Pohjoismaissa aktiivisesti tukenut islamisaatiota mm. markkinoimalla Halal-lihaa, järjestämällä Ramadan-kampanjan ja käyttämällä Mellunmäen radikaalimoskeijassa toimivaa mainostoimistoa. Mellunmäen moskeijan imaami kieltäytyy kättelemästä naisia ja saarnaa islamin vaativan kuolemantuomiota julkihomoille.

Itis on ilmoittanut näkevänsä islamisaatiokehityksen positiivisena. Tämä siitä huolimatta, että se käytännössä johtaa muslimien massamaahanmuuttoon, lasten ja eläinten kiduttamiseen (ympärileikkaukset ja rituaaliteurastus), naisten alistamiseen, lapsimorsiamiin, kunniamurhiin, rikollisuus- ja taharrusaaltoihin, joukkoraiskauksiin, mellakoihin ja lopulta jihadisteja suojeleviin rikollispesiin ja no-go-alueisiin.

Ei ihme, että kansan suussa kauppakeskus Itistä on alettu kutsumaan Lähi-Itäkeskuksessa toimivaksi kauppakeskus Isikseksi.

Suomi Ensin! -kampanja pyrkii yhdistämään ulkoparlamentaarisen ja parlamentaarisen toiminnan painottaen erityisesti ulkoparlamentaarista ruohonjuuritason toimintaa. Tämä tarkoittaa valtaeliitin ja valtamedian suoraa haastamista mm. erilaisilla kampanjoilla, katuhaastatteluilla ja katumielenosoituksilla.

Itis 3 on tarkoitettu yleiskansallismieliseksi mielenosoitukseksi. Samalla se on myös osa kansallismielistä kunnallisvaalikampanjaa, jonka aikana Suomi Ensin! ja monet muut valtaeliittiä vastustavat yhdistykset ja pienpuolueet kertovat lyhesti itsestään ja keräävät kannattajakortteja. Päämääränä on haastaa valtapuolueet kansallismielisillä vaaliliitoilla.

Itiksessä järjestettyjen mielenilmaisujen aikana väkivaltaa ja muuta vakavaa häirintää on ollut paljon muslimien ja anarkistien taholta. Vaadimme, että myös Itiksessä kunnioitetaan suomalaisten sanan- ja kokoontumisvapautta.

Suomi Ensin! tukee vaihtoehtomediaa ja varsinkin MV-lehteä sen taistelussa totuuden ja sananvapauden puolesta. Tuomitsemme Helsingin poliisilaitoksen laittomat toimet ja kampanjan MV-lehden sulkemiseksi. Vastustamme Suomen luisumista kohti Ruotsin mallia, jossa politisoitunut poliisijohto pyrkii sekä rivipoliisien että kansan tahdon vastaisesti vähättelemään islamisaatiota ja tuhoamaan kansallismielisten henkilöiden ja puolueiden toimintamahdollisuudet.

Kunnioitamme suomalaisia katupartioita. Vastustamme erityisesti valtamedian tapaa demonisoida Soldiers of Odin-katupartiota. Puolustamme suomalaisten katupartioiden toimintaedellytyksiä.

Itis 3-mielenosoituspäiväksi on valittu 911-päivä, joka symbolisoi lännen ja islamin välistä taistelua. Sunnuntai 11.9. on myös tänä vuonna muslimien tärkein juhlapäivä. Vaadimme, ettei Itis juhlista päivää islamisaatiota normalisoivalla kampanjalla.

Emme alistu islamisaation edessä. Emme luovuta ennen kuin Suomi on jälleen itsenäisenä Suomen kansan hallussa. Suomi ensin!

http://kansanliike.net/tapahtuma/3920/

2

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ukko50v

      Loistavaa, kaikki paikalle. Näytetään musulmaaneille, takkutukka anarkisteille ja vihervassareille, kenelle Suomi kuuluu. Täällä noudatetaan Suomen lakeja ja tapoja. MATUT ULOS!!!!!!!!!

      • rygonomus

        Hei. Nyt kun on tapahtuma ohi, niin olisi mielenkiintoista tietää kuinka teillä kaikilla paikalla olleilla ( 9 kappaletta) muuten aika meni. Tuliko joukkovoiman tunne vai iskikö järki ja realismi päälle. Eipä tainnut. Itsensä aivopesseiden on vaikea muuttua. Mutta menestystä kuitenkin teille.
        Ja näin syksyllä on kyllä hyvä viedä MATOT ULOS, kun on vielä poutaakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      373
      3305
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      151
      1320
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1198
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      142
      1045
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      764
    7. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      709
    Aihe