Michael Newton

Valaistumassako

Sain kyseisen herran ensimmäisen kirjan käsiini, jossa käsiteltiin henkien elämää henkimaailmassa. Aikaisemmin Renardin kirjoista pääsin jo hieman perille, mutta nyt mentiin pintaa syvemmälle. Silmäni avautuivat lopullisesti. Näyttelen tämän elämän loppuun, ja pääsen sitten omieni pariin.

Uskoisin olevani vanha sielu. En tiedä kuinka monta inkarnaatiota on vielä edessä, mutta uskoisin aika loppusuoralla olevani tässä kierrossa. Olen joskus miettinyt sitä, että jos muutkin kanssaihmiset tajuaisivat elämän kierron syyn, niin miten hieno paikka maapallo olisikaan. Henkirikoksia ei tapahtuisi, ja ihmiset suorastaan kilpailisivat hyvyydestä ja hyvistä teoista. Onko kohtalotovereita?

7

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusvaputtaa

      Väitetään, että Suomessa olisi paljon vanhoja sieluja, voitamme jopa ruottalaiset. Me suomalaisethan olemme todellinen menestystarina ja täysin ainutlaatuisia koko Euroopassa. Historiamme on ollut raskas ja olemme taistelleet itsemme yhdeksi koko maailman parhaiten menestyneeksi yhteiskunnaksi. Olemme vielä koko Euroopan älykkäin kansa. Vanhat sieluthan voivat syntyä vain niihin maihin, joissa on korkea sivistystaso. He kaipaavat seesteisiä olosuhteita, joissa on parhaat mahdollisuudet toteuttaa itseään, sekä mahdollisuus pysyä aitona, eikä myydä sieluaan maailman turhuuksille.

      Valitettavasti Suomeen on tullut uusia uhkia ja itsekkyys, sekä ahneus ovat nostaneet ruman päänsä. Nyt tarvittaisiin vanhojen sielujen viisautta palauttamaan "onnen aika" taas Suomeen. Aika jolloin kaikilla olisi jälleen tulevaisuuden toivoa ja riittäävä toimeentulo. Koko maailmassa tarvittaisiin nyt suurta viisautta ja ylösnousseita mestareita tarvittaisiin nyt kipeimmin kuin koskaan. Heidän on inkarnoiduttava nykyaikaan auttamaan ihmiskuntaan, joka on menettänyt suuntansa. Vanhat arvot ovat menettäneet asemansa ja kaikki tuntuu olevan sallittua. Liika vapaus on kuitenkin oikeasti suuri vankila.

      Ehkä mestarit ovat jo täällä, mutta hekään eivät ole oikein varmoja tehtävästään. Odottavat tilaisuutta päästä toteuttamaan tehtäväänä. Yksin hekään eivät enää kykene tekemään samaa mitä Buddha tai Jeesus, koska ajat ovat muuttuneet radikaalisti. Heidän sanomansa pitääkin päivittää nykyaikaan. Jälleensyntymän toteaminen faktaksi voisi auttaa ihmiskuntaa rauhaan ja rakkauteen. Tieto siitä, että elämä jatkuu seuraavaan elämään voisi todellakin rauhoittaa ihmiskunnan. Miettisimme tekojamme enemmän jos sen vain tietäisimme. Me, jotka olemme tästä hyvin varmoja, mietimme ja harkitsemme tekojamme jo nyt, Erilaisuus ei enää pelottaisi, vaan enemmänkin kiehtoisi, koska näkisimme itsemme erilaisissa ihmisissä. Itse muistan eläneeni eri rotuisina ihmisinä ja siksi rakastankin erityisesti mm. intiaaneja ja aasialaisia ihmisiä. Olen myös erittäin etuoikeutettu ja ylpeä siitä, että sain nyt syntyä valkoiseksi suomalaiseksi, koska me todellakin olemme ainutlaatuinen kansa.

    • Tut

      Kerronpa yhdellä mahdollisimman lyhyellä tavalla miten sielun matka menee oman kokemuksen mukaan.

      Kun fyysinen keho kuolee, niin pääsemme puhdistuksen olotilaan. Tuossa tilassa voi elämä olla melko tavanomaistakin, mutta on kuitenkin alati vähitellen kirkastuvaa. Vähitellen olemuksemme kirkastuu niin, että havaitsemme olemuksemme olevan kuin peili. Siitä, mitä pidimme ennen itsenämme, on tullut kirkkaan peilinkaltainen valkohohteinen olemus. Puhdistuksen huippukohdassa eleltyämme aikamoisen tovin henkimaailmassa, huomaamme ettei tuo peilinkaltainen hohtava olemuksemme/taivaallinen kehomme olekaan kuitenkaan yhtään mitään. Saamme välähdyksen todellisesta itsestä, joka on tuon peilin takana on oleva näkymätön tarkkaaja.

      Tämä näkymätön tarkkaaja on se varsinainen kotimme, jota koemme mutta emme näe. Nyt olemme sulautuneet "valtamereen", kosmokseen. Joka jättää tuon peilin pysyvästi jää siihen olotilaan. Se joka tietää vielä kehityksen tarvetta olevan maallisessa olomuodossa, tulee tänne takaisin. Vaikka sitten ottamaan osaa kohtalotovereiden ja kanssakulkijoiden elämään. Myötätunnosta jos ei muuta, "kun kaveritkin täällä ovat, niin sitten minäkin". Toimimme elämässä kanssakulkijoiden siunaajina, tukijoina ainakin sillä tavalla, että ajattelemme heitä ja heidän elämäänsä ja mitä he ovat mahdollisesti kokeneet. Otamme osaa. Emme välttämättä yritä poistaa ihmisten kärsimyksiä, sillä kärsimys monesti kasvattaa ihmistä paremmin kuin pakotettu onni.

      Tässäpä muistini mukaan lyhykäisesti matka sinne ja takaisin.

      Kun tietoisuutemme on fyysisessä kehossa samalla tasolla kuin ns. kuoleman jälkeen puhdistuksen huippukohdassa, meidän ei tarvitse enää "kuoltuamme" palata. Tiedostavien tietoisuus on tuossa näkymättömässä itsessä myös fyysisessä kehossa ollessa - aina. Tulemme vapaaehtoisesti, jos takaisin tulemme.

    • Valaistumassako

      Kävin tänään hakemassa uuden sielunkuvan. Kerroin myös selvännäkökyvyn omaavalle taiteilijalle miten en löytänyt kahdesta kirjakaupasta Newtonin kirjaa. Avopuoliso sitten netistä löysi erään kauppasivuston kautta kirjan olevan myynnissä. Kun kerroin tarinaa, niin nainen sanoi, että enkeli kävi juuri lähelläsi. Hieman häkellyin. Eli meitä johdatettiin löytämään kirja sitten toista kautta. Olin kyllä otettu tästä.

    • Valaistumassako

      Olen nyt alkanut miettimään, kun näen ihmisiä kaupungilla, että mitenköhän vanha sielu/kokenut henki on kyseessä. Joku laitapuolenkulkijahan voi olla lähellä jo valaistumista, kun toimii elämässään muille "opettajana". Tai tullut vielä kerran syntymään auttaen muuta kokemattomampia.

      • jfijijgj

        Niinpä, juuri ne kaikkein vaatimattomimmat ihmiset on usein niitä kaikkein vanhimpia sieluja. Ulkoinen olemus on täysin toisarvoinen.


    • ghghgh

      Mitä on vanha? Sata, tuhat, miljoona, miljardi, biljoona vai trilljoona vuotta?

    • älkääeksykö

      Kaikki nuo Michael Newton:nin tarinat on saatanan eksyttävää valhetta. Ota hyvä ihminen Jumalan sana, Raamattu ja ala lukemaan Uutta testamenttia.
      Jeesus Kristus on avaava totuus iankaikkiseen elämään ja iankaikkiseen elämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe