Pesosen syntymäpäivä lähestyy

Satakuntalainenn

Rakastettu johtajamme täyttää ensi kuussa 53 vuotta. Johtajamme juhla on tärkeä juhla kaikille ipulaisille ja jokainen ipulainen sitä toivottavasti juhlii.

Millaisiin syntymäpäivävalmisteluihin Ipun hallitus on tänä vuonna ryhtynyt? Onko tänä vuonna aihetta varten perustettu oma valiokunta? Rahoitus on aina toki ongelmana. Yksi hyvä ryhmä pyytää rahalahjoituksia (toki vapaaehtoisesti ja lakeja noudattaen) olisivat puolueen vanhukset.

Pesonen ei tätä palstaa myönnä lukevansa, joten yllätys säilyy, vaikka täällä suunnittelua tapahtuisikin. Pesonen on matkailuille perso, joten minusta hyvä puolueen Pesoselle antama lahja voisi olla parin viikon loma jollekin Tyynenmeren paratiisisaarelle. Siellä Pesonen voisi suunnitella kunnallisvaalien strategisia kuvioita.

Tämä on toki toistaiseksi pelkkä ilmaan nostettu ehdotus eikä vielä mitään virallista. Tämä toimii meille uskollisille pesoslaisille kuitenkin suunnittelun aloitusviestinä. Trolleilta tai hajottajilta emme kaipaa viestejä tähän ketjuun!

13

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MautontaPeliä

      Itse olet trolli ja hajottaja ja tuskin sen paremmin satakuntalainen kuin pesoslainenkaan. - VMP!

      • hyvä.ana

        Kato Pesonen on jo iltapäivästä hereillä!


      • Aitopesoslainen

        Trolli tuli heti esiin, vaikka erikseen pyydettiin pysymään poissa. Trollin mielestä Pesonen ei saisi edes juhlia syntymäpäiviään!

        Kyllä jäsenistön on aika antaa jotain takaisin Pesoselle, joka on johtanut meitä menestyksekkäästi yli kymmenen vuotta. Eduskuntaan ei olla vielä päästy, mutta tämä on johtunut hajottajista, joista nimimerkki MautontaPeliä lienee yksi.


    • jäjäjä.jännättää

      Kyllä Pesosta silti jänskättää!! Ihan tässä pakahtuu..

    • TättäRÄÄää

      Olisikos tuossa samassa yhteydessä hyvä lanseerata julkisuuteen uusi ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu, raikas ja ravitseva sinkkiämpärissä raikastettu IPU-OLUT!!

    • Al.pesoonen

      Jokaisella IPUnistien merkkihenkilöllä pitää olla oma rauhanpislaaki. Niitä kuuluu myytävän jossain itäsuomalaisen huoltiksen parkkipaikalla. Olisiko tässä lahjaa,vai onko kukaan joukostamme nähnyt tunnetun Volvon vierailleen jo itse siellä?

    • jäjäjäjänskättää

      Ja tapahtuu niinä päivinä tasan kuukauden kuluttua, että Pesosen syntymäpäivä tulee. Samaan aikaan on ipuloisia toreilla kerjuulla ja Volvon pakoputkesta lentää kipuna. Pesosen syntymäpäivästähän päivä alkaa olla yötä lyhyempi koska Pesonen astuu symbolisesti äitinsä vatsalta valtaan ja pimeys savuttaa voiton, toisin kuin silloin kun pesosta astuttiin alulle.. Silloin talvipäivän seisokki käänsi päivän jatkumaan.

      Volvon karstapalokipuna loistaa pimenevässä illassa ja se huomataan myös itäisessä naapurissamme josta lähtee kolme desanttia selvittämään, kuka on uusi autoileva komuruhtinas joka yrittää haastaa Putinin ja Medvedevin sopuisan valtajaon.

      Mukaansa tiedustelumatkalleen desantit saavat sinkkiämpärillisen borssikeittoa, hapankaalin hajua ja myrkytettyä tsajua. Pesonen on kuitenkin osannut varautua tähän vanhasta kokemuksesta ja edelleen lahjoittaa borssit Poriin piirakan kostukkeeksi , hapankaalin Mäntän tykille ja tsajut tekevät tehtävänsä Vantaan liepeillä, ainakin näin parata toivoo Pesonen haeskellen haastajansa teksteistä merkkejä vaikutuksista, vuosi vuodelta ne ovatkin ilmeisempiä....

      Itse hän lomailee jossakin lämpimässä takakontissa postitellen sieltä US blogille Hakalehdolta perimänsä paatoskirjan tekstejä vuosikymmenten takaa jäljentäen ja yhdessä sitruunanimelän kurpitsavarjomyyränsä kanssa kikatellen.

    • oleellisiin.vastataan

      26 pv. jäljellä jäjäjäjäjä huh huuh...

    • meedio.aineshta

      Enää 16 yötä... Eli pari viikkoa ja pari päivä päälle.

      Tässä yhteydessä voine muistella aikoja hieman vajaa viitisen vuotta sitten. Tuolloinhan vaatimaton mestarimme vietti neljättäkymmenettä kahdeksaa syntymäpäiväänsä ja kirjattuun historiaan juhliminen jätti merkkinsä juhlaa riittäneen ainakin viideksi päiväksi eteenpäin. Tuolloinhan Alajärven kaupunginvaltuuston kokous keskeytti sinkkiämpärlöinnin iltatunneiksi klo 18.00 eteenpäin.

      Sen verran johtajamme lankesi kokouksessa kuitenkin loveen, että sai tarpeen julistaa profetiaansa Alajärveä koittavasta parin- kolmen vuoden kovasta koettelemuksesta ja nälänhädästä.

      Näkikö Pesonen näyssä Lappajärvestä kohoavia savuenteitä ja kolmen lihavan ja kolmen laihan ipuneitosten jyrsimässä toisiaan, vai mistäkö lie johtui, että Pesonen käyttikin kohdassa muut asiat puheenvuoron, ja mainitsikin puheenvuorossaan muun muassa seuraavaa:

      Tulivuoren purkaus saattaa aiheuttaa Alajärvelle kolmenkin vuoden nälänhädän ja huoltokatkoksen ja kaupungin pitäisikin pikimmiten tarkistaa varmuusvarastonsa ja kerrata valmiutensa moiseen tilanteeseen varautumiseksi.

      Heti kokouksen päätyttyä moisesta ideastaan ilahtuneena Pesonen pirautti Ilkan luottotoimittajalle ja varmisti näin, ettei moinen urotyö Alajärvisen kansan ja mielenlaadun säilyttämiseksi tehdystä aloitteesta jää pelkästään kaupungin pöytäkirja-arkistoihin pölyttymään ja näin se löytyykin nyt mustaa valkoisena jopa kahdesta eri painotuotteesta.
      lyhennetty osoite:
      http://tinyurl.com/hxt5gss
      pitkä:
      http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/pesonen-alajärven-varauduttava-elintarvikepulaan-1.1086623

      kaupunginvaltuusto pk:muut asiat pdf
      lyhyt:
      http://tinyurl.com/hrz8o8l
      pitkä:
      http://ktweb.alajarvi.fi/ktwebbin/ktproxy2.dll?doctype=2&filename=19474531.doc&pykno=82&elin=A_KVALT&lis=0&pvm=24.10.2011 18:30

      Ämpärit lienee IPU:n piireissä täytetty raaka-aineilla piripintaan jo viikkoja sitten tuleva juhlapäivää varten. Tulevat ajat saavat paljastaa, mitä historiallisen merkittävää suuri johtaja jossain juhlimisen yhteydessä ilmoille nyt profetoikaan..

      Joka tapauksessa Pesonen on pitänyt huolen siitä, että IPU ja sen valtuusto edustus pysyvät jonkinasteisina ikivihreänä puheenaiheena vielä pitkään tulevaisuuteenkin, tällaiseen ei kovin moni valtuutettu suomessa kykene!

      • six.kuus.sex

        kuusi yötä, homma etenee ja kuhina voimistuu.. Kutsukirjeet on postitettu ja taikina nousee.. SSSSSsssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSShhhhhhhhhhhhhhhhhhHH kuuluu sängyn alta.. sssSSSShhhHHH kuuluu kaapin takaa. Sinkkiämpärit siellä virittelevät sisältönsä laulukirjoja ensi viikon koitokseen. Kuusi yötä, enää kuusi yötä..


    • jännääjännää

      3 yötä enää, ehtiikö varmasti....

    • ihanaihanaihanaihana

      ÖÖÖööööööÖÖööööööÖööooooOOOOooooouuuUUUUUaaaaaAAAAA YKSI AINOAA YÖ, YKSI AINOA PÄIVÄ EROTTAA MEIDÄT MERKITTÄVÄSTÄ MERKKIPAALUSTAAAA! Ja mitähän kaikkea jännää ovat sankat IPUiilijoukot päivän varrelle kehittäneetkään.

      Kultaa, Suitsuketta ja Mirhaa vai Bensaa renkaat ja täyssynteettistä....

    • ipuja.jäisellä.tie

      Juuh 54. bileet lähestyy vain 364 jäljellä, kunhan saisivat nämä 53:t juotua alta pois sitä ennen. Nyt kannattaa olla liikenteessä erityisen varovaisena ja valppaana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe