Persujen valitusmania

Niinmitähähmäkö

Kyllä mun sitte ottaa päähän nuo persut. Koko aijan ollahan vain valittamas jostaki. Valituksia teherähän milloon mistäki olemattomasta asiasta eikä oteta eres selevää asiooren oikiasta ja laillisesta lairasta ku kuvitellahan vain jotta jotaki hämärää täs täytyy olla ku ei ymmärrys riitä tajuamahan. Tarkootuksena vain saara oma nimi lehtihin ja mieluummin kuvan kans. Ja sitte kuvitellahan jotta kansa äänestää seuraaviski vaaliis. Ei niitä enää kukaa tolokusnansa olova ihiminen äänestä.

9

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suvaitsemista

      Tosi on. Eikä ne persut ole ainoita jotka valittavat kaikesta. Ihmettelen sitä, etteikö keskusteluyhteys toimi valtuustossa. Kannattaisi jokaisen puolueen edustajan kuunnella muidenkin mielipiteitä avoimin mielin.

    • Koittakaanytolla

      Jalasjärviset valtuutetut toimii aivan kuin he omistaisivat koko Kurikan, mutta ajavat kuitenkin vain entisen Jalasjärven kunnan asukkaiden etua eikä koko uuden Kurikan etua. Todella pahasti haiskahtaa. Kirkkain silmin väitetään, ettei tiedetty mitään JAKK:in sotkuista vaikka luotettavista lähteistä on saanut kuulla, että kaikkihan (siis päättäjät) sen tiesivät. Siis ne joiden olisi pitänytkin tietää tai ainakin ottaa selvää asioista eli kunnanhallitus ja kunnanvaltuusto ja johtavat viranhaltijat. Niin että ottakaapas nyt jalasjärviset lusikka kauniiseen käteen ja tunnustakaa, että oma syy ja Kurikan kaupunki on se teidän pelastaja. Paitsi tietenkin niiden mielestä, jotka olisivat halunneet huutopojaksi Seinäjoen kaupunkiin. Mahtaisiko olla siellä mitään vaikutusvaltaa entisellä poliisillakaan.

      • Kuinkahankäy

        Samaa mieltä, mutta vaalit on tulossa ensi vuonna.


    • Tietoalisää

      Kyllä toivoisin, että kaikille valtuustoehdokkaille järjestettäisiin jonkinlainen älykkyystesti tai sitten testi kunnallishallintoa määräävistä laeista. Siten ehkäpä saataisiin ehdokkaiksi sellaisia henkilöitä, jotka todella tietävät jotakin kunnallishallinnosta. Mutta ongelmana ovat edelleen nuo äänestäjät, jotka äänestävät niitä kovaäänisimpiä mistään tietämättömiä ehdokkaita. Yleinen sivistystaso on edelleenkin valitettavan alhainen. Koululaitoksella olisi nyt skarppauksen paikka yhteiskunnallisen tietoisuuden lisäämiseen.

      • Älykkyyttäkö

        Jos valtuustoehdokkaille järjestettäisiin älykkyystesti, ei yhdelläkään puolueella olisi kuin muutama tai ei yhtään ehdokasta.


    • Floppijytky

      Kyllä tämän ns. jytkypuolueen edustajat ovat loistaneet tietämättömyydellään varsin usein. Mutta valitettavasti kansaan uppoaa nuo ko. puolueen puheenjohtajan viljelemät iskulauseet, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Niin sitä sitten viedään oppimattomia/tietämättömiä ihmisiä kuin pässiä narussa. Ja nämä asioista tietämättömät hurmosten vietävät ihmiset vielä hurraavat. Sääliksi käy heitä, sillä raamatun sanoin he eivät tiedä mitä he tekevät.

    • Turhakotoivo

      Toivoisin tosiaankin, että äänestäjät olisivat niin fiksuja, että jättäisivät tällaiset älämölö-ehdokkaat äänestämättä.

    • Lymyylijäkö

      Mihinä muuten se vt. kaupunginjohtaja viettää aikaansa ku ei se koskaa oo siä kaupungintaloolla. Onko se siä entisen anturajärven kunnantaloos lymys?

      • Arkajalkako

        Pelekääskö tuo nuota kantakurikkalaasia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe