Debbie saisi katsoa peiliin

DEBBIEMARTTYYRI

Eilisessä jaksossa Debbie oli kyllä todella töykeä, kun James sanoi että Petellä on paha olla. Debbietä ei tuntunut yhtään kiinnostavan. Debbie ei näe, että hänessä itsessään olisi ollut mitään vikaa, kaikki on vaan ilkeän Peten syytä. Sitten vielä kehtaa vaatia Peteä hyvästelemään lapset, vaikka Debbie kyllä tietää, että Pete niitä rakastaa kuin omiaan. Harvemmin rupeaa mikään tv sarjaa ärsyttämään, mutta nyt on kyllä semmoinen tapaus.

48

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tittutittu

      Joo, kovasti Debbie nyt suojelee lapsia, kun taannoin oli viemässä heidät kylän suurimman rikollisen kanssa karkumatkalle, koska tunsi ko. rikollista kohtaan niin suurta seksuaalista vetovoimaa. (En muista mikä hänet sai Peten luokse jäämään, oliko se peräti lasten etu vai vain sääli, myötätunto tai rakkauden rippeet Peteä kohtaan.)

      • curtis

        Syy jäämiselle oli et ross paljastu mosesin isäks


    • Debbie valitsi silloin Peten, koska pettyi Rossiin. Syystä, että roisto ei tehnytkään Debbien vaatimaa parannusta, jonka oli asettanut suhteen jatkumisen ehdoksi.
      "Saint Deborah" ei muista tehneensä itse koskaan mitään rikollista ja väärää,
      siksi hän nyt vaatii mies-seuralaisiltaan samanlaista hurskautta. Hus hus Bartonin roistoveljekset. Kun heistä selviää Debbie löytää jostain kohta uuden roiston rinnalleen, mutta unelmoi samalla hurskaista miehistä.
      Vaikka ei itse ole todellisuudessa mikään hurskas, eikä edes osaa elää sellaista elämää, jossa ollaan, hyveellisiä ja rehellisiä ja Ednamaisen hurskaita.

      Debbie on samanlainen tekopyhä kuten isänsä. Cain tuomitsee muita näiden
      virheistä ja komentelee määräilee kaikkia, kuin joku kyläpäälikkö.
      Itse hän tekee mitä haluaa, eikä siihen saa, eikä uskalla kukaan puuttua, eikä Cainia uskalla kukaan tuomita.Kuten on huomattu, hän välttää aina jopa vankilan, toisin kuin muut, joiden rikokset on mitättömiä hänen tekosiinsa verrattuna.

      Samoin tekee Debs mitä haluaa, eikä siedä arvostelua ja jos joku vastustaa hänen päätöksiään, hän sanoo ylimielisesti, älkää puuttuko minun elämääni, jättäkää minut rauhaan. Moira pisti Debbien ennen häitä kyllä aika ahtaalle, kun käski valitsemaan veljesten välillä. Moira halusi, ettei Debbie tekisi samaa virhettä, mitä hän itse teki miehensä veljen kanssa. Onko Debbie ja Cain muiden katsojien mielestä narsistispykopaattien prototyyppejä?

      • lskdfjklds

        No en tuosta diagnoosista tiedä, mutta todella kovakalloisia kovanaamoja kyllä ovat ja kieltämättä ärsyttäviä. Yksi tämän syksyn vastenmielisin hetki oli, kun Cain Rossin hakattuaan vielä potki sohvan takana makaavaa Rossia. Brr. Mutta seurauksia ei Cainille tosiaan mistään tule.

        Muutenkin kyllästyttää Emmerin jatkuva riitely. Kirjallisuudessa mikään ei ole niin tylsää kuin lukea ihmisten riitelyä, eikä se telkkarissa sen viihdyttävämpää ole. Mutta riitely on helppoa kirjoittaa, näennäistä mukadraamaa.


      • Cainpaatti_ja_Psykobbie

        Totta, suorastaan sylettävä kaksikko kyseessä. On kyllä tytär tullut isäänsä, eikä sovi unohtaa, että äitikin on ihan samaa maata. Veljeksiä piti pilkkanaan, ja oikeastaan aiheutti itse kaikki tapaukset joista syyttää Ross'a ja Peteä ja milloin kutakin keksii syytellä. Monesti olen toivonut, että Cameron olisi hoidellut Cainin ja Debbien Gennien ja Carlin sijasta. Jollekkin edelliselle kirjoittajalle voisin vastata, että kyllä, ovat narsistipsykopaatin protyyppejä.

        Cainille ei tosiaan koskaan tule mitään seuraamuksia, teki hän sitten mitä tahansa kenelle tahansa, eikä tälle hullulle kukaan uskalla vastaan laittaa Cameronia ja Carlia lukuunottamatta, joka piti Cainin uhkauksia lähinnä pilkkanaan, naureskeli päin naamaa ja taisi kerran pari tirvaistakin tätä. Kyllä sitä oli ilo katsella. Mutta Ross ja Robertkin olivat lopulta kädettömiä tämän sekopään kanssa. Niin tekopyhä p*ska on Cain kun olla ja voi. Hän ja tyttärensä saa tehdä muille mitä tahansa, mutta jos heille joku jotain tekee niin pitää hakata vähintääkin sairaalaan. Eikä näyttänyt Cainia kiinnostavan, oliko hän itse Ross'n tappanut, mutta kun tuli ilmi, että Pete oli yrittänyt, niin ei Petellä ole asiaa enää Cainin mielestä ketään lähellekkään.

        Emmassa näyttää olevan pientä potentiaalia laittaa nämä sekopäät maksamaan teoistaan ehkä Ross'n kanssa, mutta James vaikuttaa sellaiselta lampaalta ettei mitään tule saamaan aikaiseksi, Petestä puhumattakaan.


      • Hullujakaikki

        Onkohan ketään,jota tämä kylän sekopää ei ole häirinnyt.Vähintään puolta kyläläisistä Cain on vetänyt turpiin, saamatta keneltäkään samalla mitalla takaisin,joskin Zak antoi oikein kunnolla isän kädestä.Lienee käsikirjoittajien lempihahmo,kun ei koskaan mistään joudu kärsimään.
        Debbien yllä on se tekopyhyyden sädekehä aina loistanut myös kirkkaana,pitäisi hänellekin antaa opetus jonka muistaa.Emman päässä viiraa myös ja pahasti,vaikkakin Debbien sietääkin saada kärsiä,niin Sarah on ehkä vähän väärä kohde.Cainin tai Debbien tulokset olisi sietänyt muutella kaikessa rauhassa,ei olisi minkäänlaista myötätuntoa täältä ainakaan tullut.


    • einytniinfine

      just tuo Emmahan on ihan psykopaatti. Oli yrittänyt tappaa Rossin tyynyllä tukahduttamalla Rossin ollessa vauva, Pete pelasti sen vaikka oli vasta 12 vuotias ja käski äitinsä lähteä nostelemaan saman tien, eli suojeli nuorempaa veljeään.
      Heti sarjaan tultuaan Emma yritti Jamesia ja jätti Jamesin maatilalla tajuttomana kuolemaan, mutta kun paikalle tuli muita, niin rouvahan oli heti siinä, että mikä hätänä.

      Emma on pistänyt välit sekaisin Jamesin ja tämän kapakan pitäjän Dinglen kanssa pariin otteeseen monta muuta paskaa juttua jo ehtinyt tehdä, mm. Adamin romiksella melkein teki yhden tapon, teki jotain ilkeyttä Valin selän takana jne jne jne...
      Ja nyt väärensi alle 10 vuotiaan kersan verikokeen tulokset, tämä on minusta tosi hirveä teko näin fiktionakin koska se kohdistuu lapseen!!!
      Joten ei tää Emma minusta kovinkaan kivalta tyypiltä vaikuta!

      • Huomioita_sohvalta_real

        Jos on Cain ja Debbie psykopaatteja, sellainen on myös tosiaan Emma Barton. Pistäväsilmäinen, kammottavan paha ihminen.Varsinainen paha noita.Tämä Sarahin verikokeen tuloksen manipulointi oli kyllä jo sellainen temppu, mikä kertoo rouvan olevan psykiatrisen hoidon tarpeessa.
        Kun muistaa mitä muutakin hän on kaiken muun pahan lisäksi tehnyt, tuolla työpaikallaankin. Riehuihan nainen kerran tohtorin huoneessakin.
        Kaatoi siellä apinanraivolla hyllyjä, viskoi tavaroita jne.Kävi kyllä sen jälkeen korjaamassa jälkiään kiinnijäämisen pelossa.

        Rossia pidetään pahiksena ja roistona. Keneltähän mies on luonteensa ja viehtymyksensä pahuuteen perinyt?Ross on selvästi sekopäisen äitinsä poika.Kuten Debbiekin isänsä luonnetta perinyt tytär.
        Pete ja Finn ovat selvästi perineet isänsä lammasmaista luonnetta.
        James on niin höveli ja yksinkertainen, ettei huomaa millaisen psykopaatin kanssa leikkii kotia.Valkeneeko vaimon mielenvikaisuus hänelle, vasta kun Emman toimesta alkaa tapahtumaan entistä kauheampia asioita?

        Kun ja jos Emma jää Dinglen porukalle kiinni tästä koe-tuloksen manipuloinnista, siitä tuleekin melkoinen rähinä ja kostonkierre.
        Silloin Emmaa haluaa kurmoottaa Debbien ja Cainin lisäksi varmaan myös Chas, jolla on jo ennestäänkin syytä vihata psykopaattihoitsua.Sarah on Andyn tytär, joten hermoheikko ja kaikkeen ylireagoiva Andykin ehkä liittyy tällöin Emman vihaajiin.Näyttää, että kaikki on jatkuvasti toistensa kimpussa, eikä väkivallalle ja pahuudelle näy loppua tulevan.Tätä menoa saattaa myös kauneushoitolan Bernicelle ja Kerrylle tulla hommia, kun meikkaavat rähinöitsijöiden mustia silmiä piiloon. Hoitotyöstä kiinnostuneen Daninkin kannattaisi ostaa oma ensiapulaukku. Pääsee sitten tositoimiin, hoitelemaan kylänväen tappeluissa tulleita ruhjeita.

        Harvinaisen paljon mahtuu pieneen kylään tälläisiä häiriintyneitä sekopäitä, toteuttamaan hautomiaan pahuuksia. Missähän viipyy psykiatri?
        Sellaistahan emmerdaleen nyt kaivattaisiin pikaisesti. Enemmän sellaiselle on kylässä tarvetta, kuin eläinlääkäreille, joita siellä on nyt tosiaan peräti kolme kappaletta.


      • Kirjautumisongelmien takia, piti esiintyä rekisteröimättömällä.
        Mutta kyllä yllä oleva kommentti minun tekele on.
        Allekirjoittanut-


      • Psirhffhgjnnnv

        Andy on todella heikkohermoisin sairain hahmo.Osaa puhua vain lapsista ja traktoreista. Ei osannut edes autoaan korjata ja saa raivokohtauksia. Andy ei osannut edes farmia hoitaa itse vaan renkinä elää ja käyttäytyy tekopyhästi muita halveksien ja syytellen Robertia.Tätä paskaa Andy hahmoa pitää sietää vielä lähes vuosi.


      • Andy_valivalivalivali

        Andyllä ei ole koskaan mikään hyvin, aina valittamassa ja kiukuttelemassa, ihan kuten Deborah Dinglekin, jota ketjun aihe koski. Minkälaiset inisijängeenit onkaan Sarah ja tämä toinen vauva saanut.

        Debbien olisi joutanu jättää sinne pömpeliin joka romahti siinä kopterin putoamisessa.


      • Ottaakokoville
        Psirhffhgjnnnv kirjoitti:

        Andy on todella heikkohermoisin sairain hahmo.Osaa puhua vain lapsista ja traktoreista. Ei osannut edes autoaan korjata ja saa raivokohtauksia. Andy ei osannut edes farmia hoitaa itse vaan renkinä elää ja käyttäytyy tekopyhästi muita halveksien ja syytellen Robertia.Tätä paskaa Andy hahmoa pitää sietää vielä lähes vuosi.

        No voi iik. Elä kato, jos et kestä.


    • MätäDinglensuku

      Tuottaja Oates halusi väkivaltaa. Ross oli hänen suosikki roistonsa. Olen täysin tympääntynyt mätään ja hulluun Dinglen sukuun.Roistoja,kiristäjiä ja varkaita. Vain Aaronissa on jotain hyvää ja kunnollista. Cainin järjetön Robertin hakkaaminen ja käytös kaikin tavoin valokuvan takia on kehnoa sairasta käsikirjoitusta. Cain aikoo vielä todella tappaa Robertin,Chas vihaa Robertia.

      • batmani

        Löytyykö sarjasta yhtään ihmistä, joka ei ketään häiritsisi? Joko ovat tylsiä, nyssyjä, psykopaatteja, väkivaltaisia, narsisteja, hutsuja, homoja....
        Mieluummin minä ainakin Cainia katselen kuin muita Emmen miehiä, no ehkä välillä Kiriniä, mutta minulle aivan liian nuori.
        Sitä paitsi jos Cain hakkaisi "järjettömästi" esim Robertia, luulisi Robertin siloposkilla vähän enemmän arpia olevan, ja mustelmatkin häviää tosi nopeasti!


      • Kyöllästynyt

        Cain hakkasi R vielä myöhemmin vatsaan,kiristi rahaa ja Ross iski tajuttomaksi ja ryösti Robertin. Cain ja Ross jatkaa vielä pahemmalla väkivallalla. Seuraan myös nyt tapahtuvaa. Käsikirjoitus on ollut v 2016 keväällä monesti kehnoa ja tempoilevaa. Tuottajan vaihdos oli vuoden alussa mutta kestää aikansa ennenkuin nykyisen tahto,kyky uudet tarinat näkyvät. Tämän vuoden kevät oli päätetty kauan sitten. Jotain näyttelijän vaihdoksia tullut ja tulee.
        Andy hakkaa pian myös Robertin. Katsojaa ei voi aliarvioida typerillä ja ärsyttävästi kirjoitetuilla hahmoilla. Moni Dingle saisi lähteä kokonaan sarjasta.


      • Siinäsulle
        batmani kirjoitti:

        Löytyykö sarjasta yhtään ihmistä, joka ei ketään häiritsisi? Joko ovat tylsiä, nyssyjä, psykopaatteja, väkivaltaisia, narsisteja, hutsuja, homoja....
        Mieluummin minä ainakin Cainia katselen kuin muita Emmen miehiä, no ehkä välillä Kiriniä, mutta minulle aivan liian nuori.
        Sitä paitsi jos Cain hakkaisi "järjettömästi" esim Robertia, luulisi Robertin siloposkilla vähän enemmän arpia olevan, ja mustelmatkin häviää tosi nopeasti!

        Statistikyläläiset eivät häiritse ketään!


    • nössöjäjahulluja

      David se vasta nössö on, kun jättää vaimonsa ja Portugalin, kieron Ericin ja tuppukylän vuoksi. Tyytyy penen kioskin pitäjäksi.

      • Davidtykkäähompsuista

        Onhan Tracy suttura kärkkymässä Davidia. Kaupasta tulee isompi,siirtyy studiolavasteisiin kuten lähes kaikki sisätila kuvaukset sarjassa. Sarjan sponsori tuotteet näkyvästi esillä kaupassa.


      • 22222222

        David olisi joutanut lähteä Alician mukaan. Taas tätä arpomista ja pallittomuutta joutuu kattelemaan. Väkinäistä oli myös Alician ulostus sarjasta, yhtäkkiä piti päästä pois. Valia en tule kaipaamaan.


      • Jimmyparempikoomisena

        Davidin perseilyä kyllä nähdään aika paljon jatkossakin ja Tracyä mongertamassa.


    • Pisti se kohtaus kieltämättä vähän naurattamaan, kun nössö David itkua tuhertaen majatalossa inisi isälleen, miksi ei raivosta kihisevä isukki ymmärrä Davidin suurta huolta isästään.Eikö isä huomaa sitä jo siitä uhrauksesta, kuinka hän antoi vaimonsakin mennä menojaan.
      Eric sai tästäkin hirveän raivarin, mistäpä ei nykyään saisi. Marlonkin sai huutia tyhjänpäiväisine lohtu-lässytyksineen. Silti David vaan roikkuu sitkeästi isin liepeissä ja yrittää saada surevaa leskeä pääsemään jaloilleen. Eikä muutkaan anna ukkelin surra rauhassa, vaikka tämä haluaisi vain olla rauhassa.
      Mielenkiintoista nähdä, meneekö Eric Valin perässä, kuten yleensä oikeassakin elämässä käy toisiinsa kiintyneille vanhoille pariskunnille.Lesket, jotka ei toivu surustaan, menevät usein toisen perässä hautaan. Eihän Eric Pollardin elämästä tuollaisenakaan pidemmänpäälle mitään tule. Katkerana, surevana zombiena.

      • dgfdsfsf

        Jos lähtee niin on kyllä harmi. Bartonin tylsimykset eivät korvaa Valia ja Ericiä.


    • Ericparka

      Ericin kuolemaa sopivampi juonikuvio olisi sellainen, että Valerie olisikin elossa ja yllättäin ottaisi jotenkin yhteyttä. Eli, olisi kuitenkin tehnyt sen tempun mikä piti. Eric vaan häipyisi salaa kiireesti ilonkyyneliä vuodattaen johonkin kauas ulkomaille Veleriensa luokse loppuelämäkseen.

      • batmani

        Itse olen miettinyt sellaista juonenkäännettä (jos Val jaksaisi palata uudelleen töihin), että Val tulisi aina välillä "kummittelemaan" Ericille, ja miksei siskolleenkin. Voisi saada ihan hauskoja katseluhetkiä tämän ainaisen tappelun ja kieroilun tilalle.


      • Annika_S
        batmani kirjoitti:

        Itse olen miettinyt sellaista juonenkäännettä (jos Val jaksaisi palata uudelleen töihin), että Val tulisi aina välillä "kummittelemaan" Ericille, ja miksei siskolleenkin. Voisi saada ihan hauskoja katseluhetkiä tämän ainaisen tappelun ja kieroilun tilalle.

        Valin ruumista ei näytetty, joten pieni mahdollisuus häneen paluulleen on jätetty. Jos hän tulee kummittelemaan, se ehkä sulkee hänen paluunsa lopullisesti pois. Kaikkihan me näemme, että Emmerdale on jo aikoja sitten menettänyt kosketuksensa todellisuuteen. Siltä pohjalta ei edes Valin henkiinherääminen olisi mahdottomuus. Niin lähellä amerikkalaisia päiväsarjoja jo mennään.

        On siis mahdollista, että yhtenä päivänä Charlie Hardwick vain ilmestyy tuotantoryhmän juttusille ja kertoo haluavansa palata Valin rooliin.


      • Glub

        Valin olisi pitänyt poistua juuri tälle sopivalla tavalla, eli niin, että kaikkien tapahtumien jälkeen hän olisikin lähettänyt postikortin tai muuten ilmoittanut olevansa juuri siellä, mihin tämän pitikin mennä. Muuten tapahtumat olisivat voineet mennä juurikin noin.

        Ja vaikka Charlie Hardwick lähtikin sarjasta kiivaan työtahdin takia, hän omien sanojensa mukaan olisi halunnut Valin jäävän eloon. Kuitenkin, on täysin uskoteltavaa ja mahdollista, että Val olisikin vielä elossa, sillä ruumista ei koskaan näytetty. Olisikin mahdollista, että eräänä päivänä, kun Eric on löytänyt uuden vaimoehdokkaan, jonka kanssa on menossa naimisiin, ilmestyykin Val juuri sillä hetkellä paikalle haluten miehensä takaisin.


    • Wpejbfb

      Nilkki Ross aikoi lavastaa Peten itsemurhan. Ja veljesviha jatkuu ensi viikolla. Ross on sekopää. Debbiellä on taas yksi cameron vuoteessa. Dinglet on sekopäitä.

      • ajasitävarsaapoika

        Eilen olisin toivonut et pete olis paukauttanu rossille kuulan kalloon


      • psykodales

        Niin ja Pete oli Debbien mielestä samanlainen murhaajapsykopaatti kuin Cameron, vaikka Peten teko oli vahinko. Toisinkuin tämä toinen veli joka kylmäverisesti oikein suunnitteli oman veljensä apumista. Varmaan kun Debbie tästä saa tietää niin Rossin teko ei häiritse häntä ollenkaan.


    • Huomioita_sohvalta

      Emmerdalessa on monilla henkilöillä omituinen tapa, katkerana ja vihaisena puhuessaan, samaan aikaan ajoittain myös hymyillä sellaista, joskus ivallista hymyä. Kuten nyt esim.Pete keskustellessaan veljensä kanssa asuntovaunussa. Mies oli katkera, pettynyt ja vihainen ja silti samaan aikaan suu vääntyi ajoittain hymyntapaiseen.

      Tälläisiä ivahymyjä näkee usein muillakin emmerdalessa. Chrissie Whitellä etenkin räyhätessä, suupielet menee tiuhaan tahtiin ylös ja alas. Luulisi ihmisten hymyilevän vain silloin kun siihen on aihetta, ei siis vihaisena.

      Mutta ivahymy kuulunut aina teatteri-ilmeisiin. Siksi kai sitä emmerdalessakin käytetään kuvaamaan katkeran ihmisen tuntemuksia. Ottaa niin kauheasti päähän, että ihan halveksien pitää hymyillä asioille, kuullaan joskus ääneen naurettuakin pahantahtoista ivanaurua.

      • teeskentelyä

        Cain esittelee hampaitaan ja myös eräänlaista ivallista hymyä kyrpiintyessään kuten Petekin, ja Debbie näyttää lähes aina siltä, kuin halveksisi kaikkia muita ihmisiä.


      • dklsfjdskl

        Juurikin samaa Peten ivallista hymyä inhosin eilen :D


    • Fanfani

      Olen usein miettinyt etten taida edes tietää miltä debbie näyttää hymyillessään leveästi iloisena tai jopa nauraessaan remakasti, en muista moisia tapahtuneen.

      • kivikasvoja

        Debbie ei edes tiedä mitä nauraminen tai iloisena oleminen on. Aina sama tympääntynyt ilme naamassa.

        Muutenkaan koko kylässä ei paljoa ole ihmisiä, jotka nauraisivat ylipäätään koskaan millekkään. Lähinnä mieleen tulee Paddy, joka on useamman kerran naurahtanut toki yleensä väärässä paikassa.


    • Debbie saisi todellakin katsoa peiliin ja kokeilla miltä hänen kasvonsa näyttäisivät hymyillessä. Jotenkin hymy vaan kaunistaisi hänen kasvojaan. Debsiltä ei irtoa hymyjä edes lapsilleen. Siksi Sarahkin on sellainen vakava lapsi, ei koskaan nauraa kikata, kuten pikkutytöt yleensä. Eikä irtoa kikatusta muiltakaan sarjan lapsilta. Etenkin Gabby on ollut aina kammottavan puunaamainen ja tympääntyneen näköinen lapsi. Jos nyt miettii, ketkä on sarjassa oikein nauramalla nauraneet.Niin ihan äskettäin Brendaa nauratti kovasti ajatus siitä, että Jimmy alkaisi gigoloksi.Muiden nauramiset on olleet sellaisia hetkellisiä hörähtämisiä, joissa nauru ei ole lähtenyt käyntiin, vaan sammunut siihen.
      Olen nähnyt joskus Sam Dinglen nauraa höröttävän joskus jollekkin, sellaista hölmön höhötystä, johon muut ei ole koskaan yhtyneet, vaan katsoneet Samia kummeksuen.Mutta eihän emmerdalessa kyllä viime aikoina ole ollut edes naurunaiheita.Hymytkin olleet lähinnä näitä, enemmänkin irvistykseltä näyttäviä ivahymyjä.Ehkä edes yksi iloinen ja pirteä kikattaja voisi piristää tuolla vakavien naamojen keskellä.

      • QWERRTUDJFH

        Paddyn ja Marloninkin läpät ja naurut on jäänyt niille sijoilleen, Marlon keskittyy ärsyttääväkin ärsyttävämpään juoppoon ex-vaimoonsa edelleen ja Paddya ei juuri edes näy.

        Peten ivanaurut oli hyvin omituisia ja erikoisia.


    • https://www.youtube.com/watch?v=iOQEvnGot_M
      Tässä on emmerdalen ivahymyistä viimeisenpäälle tyylinäytettä.
      Jos ei kuulisi mistä puhutaan, ilmeistä ja suunliikkeistä päätellen voisi luulla naisten juttelevan hyvinkin iloisia asioita keskenään. Jos ei katso heidän silmiään.
      Koska aito hymy saa silmät näyttämään erilaiselta, kuin heillä.

      • DingletRoistoja

        Video on joukuu 2015. Emma puhuu ystävällisesti ja haluaa Moseksen huoltajuuden ettei Charityn tarvitse huolehtia hänestä ja on vapaa bisneksiinsä. Charity ei suostu ja siinä se koko pahuus,ilkeys ja juoni on. Roisto Charity aikoo myydä lapsensa Bartoneille. Niin myös tapahtuu. C. rahasti myös Noahilla.
        Emma on ok. Bartonit ovat huolehtineet lapsesta hyvin. Ei Emmalla ole ivahymyä. Pirullinen Charity on taparikollinen ollut aina kuten Rosskin. Charity palaa vankilasta maaliskuu 2016.


      • Ei_taas_tätä

        Charityn paluu saisi todellakin jäädä tapahtumatta. Ihan riittävän ärsyttävää katsella Debbietä ja Cainiakin, saati sitten kun kolmaskin narsistikin vielä palaa pelleilemään.


      • pppppppppppppppppppppppp
        Ei_taas_tätä kirjoitti:

        Charityn paluu saisi todellakin jäädä tapahtumatta. Ihan riittävän ärsyttävää katsella Debbietä ja Cainiakin, saati sitten kun kolmaskin narsistikin vielä palaa pelleilemään.

        Aamen.


      • olethukassa
        DingletRoistoja kirjoitti:

        Video on joukuu 2015. Emma puhuu ystävällisesti ja haluaa Moseksen huoltajuuden ettei Charityn tarvitse huolehtia hänestä ja on vapaa bisneksiinsä. Charity ei suostu ja siinä se koko pahuus,ilkeys ja juoni on. Roisto Charity aikoo myydä lapsensa Bartoneille. Niin myös tapahtuu. C. rahasti myös Noahilla.
        Emma on ok. Bartonit ovat huolehtineet lapsesta hyvin. Ei Emmalla ole ivahymyä. Pirullinen Charity on taparikollinen ollut aina kuten Rosskin. Charity palaa vankilasta maaliskuu 2016.

        Dinglet roistoja nikille.. olet laittanut kommenttisi tänne 18.9.2016.. ja siihen Charity palaa vankilasta maaliskuussa 2016...
        Eikös se vieläkin istu siellä vankilassa ja nyt eletään lokakuun 2016 loppua!!!


      • kfldjkfs

        Hän tarkoittanee Enkun aikoja: Emma ja Charity puhuvat meillä Suomessa ensi joulukuussa, ja Charity vapautuu meillä maaliskuussa 2017. Enkuissa vuotta aikaisemmin.


      • 10jaksoaperviikko

        Meillä menossa marraskuun alkupuolen jaksoja juuri nyt 2015 ja jos sanotaan Charityn palaavan vankilasta maaliskuussa niin se tarkoittaa seuraavaa maaliskuun jaksoja meillä. Näyttelijän äitiysloma kesti n. vuoden. Vankilatuomiot,äitiyslomatkatkaan eivät ole kestä sarjoissa pitkiä aikoja yl 6kk. Nicola palaa pian, oliko jo ensi viikolla. Viive pienenee koko ajan ja on nyt 11 kk. Jaksonumeroista laskemalla saa selville milloin esim joulun pyhät 2015 nähdään meillä.


    • Paha_Barton

      Emma Bartonin silmistä paistaa aina sama kammottava pahuus, kun hän hymyilee, nauraa, itkee, tai raivoaa.

      • Sekopää_ämmä

        Totta. Sillä ei ole aitoa, ystävällistä naamaa ollenkaan. Eipä se kyllä semmosta mahda osatakaan. Aina sillä on jotain piruutta mielessä, se ei koskaan tee mitään vilpittömästi vaan vain omaa etuaan tavoitellakseen.


    • kultaruska

      No eihän normaaleista ilmisistä mitään tv-sarjaa saisi. Mutta kyllä noi psykopaattihullutkin on liian samanlaisia. Koskaan ei mitään uudenlista hölmöilyä. Dingletyskin jo kyllästyttää vaikka ne onkin siisteytym
      neet, kuteb Zak. Eihän se ole enää niis paskanen eikä se sam ihan yhtä pöåi!!

    • ikifani

      Maskeeraaja ja pukija saisivat katsoa peiliin. Näyttelijä ( Debbie ) on raskaana ja se muuttaa häntä kovasti. Samaa ei huomannut Nicolasta ja Charitystä vasta kuin ihan loppuaikana.
      Debbien hiukset hapsottavat, iho käy karheaksi ja ikäänkuin kasvojen muotokin muuttuisi.
      On vaikea uskotella itselleen, että Ross on lemmen- kukkuloilla hänen kanssaan nyt.
      Kovasti on tyttö muuttunut muutamassa vuodessa. Vain tikkujalat ovat ennallaan. Entinen otsatukka puki häntä parkaiten.

      • ei_ole_kehumista

        Debbie oli parhaimmillaan silloin kun oli Cameronin kanssa ja oli värjäyttänyt tukkansa mustaksi. Nykyään ollaan kaukana siitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe